Stefan Ruysschaert - Vzw’s en openbare besturen

Dit boek maakt deel uit van de reeks Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Het gaat in dit boek over een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop het antwoord niet onmiddellijk te vinden is in een klassiek btw-handboek en die specifiek betrekking hebben op vzw's en openbare besturen. Deze btw-eetjes werden zoals in de vorige delen op een bondige en aantrekkelijke wijze weergegeven waardoor u snel vindt wat u zoekt.

Het antwoord op de vraag wordt telkens bondig en klaar geformuleerd zonder aan inhoudelijke kwaliteit en volledigheid in te boeten

Over de schrijver

Stefan Ruysschaert heeft een economische vooropleiding genoten (UGent). Hij is adviseur bij de Federale Overheidsdienst Financiën. Hij is schrijver van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Fiscalnet en het Tijdschrift Huur. Hij is professor aan de faculteit Economie van de UGent, vakgroep Accountancy, bedrijfsfinanciering en fiscaliteit waar hij het vak btw doceert en is lid van de stagecommissie van het BIBF.


Het boek vzw’s en openbare besturen van Stefan Ruysschaert is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 35,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stefan Ruysschaert boeken - Vzw’s en openbare besturen
ISBN 9789046609439
PAGINA’S 162
VERSCHENEN 06-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Maklu Uitgevers N.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
35,00
Bestel

Andere boeken van Stefan Ruysschaert