Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, anne a boon - High Impact Teaming

Bewust, effectief, efficiënt samenwerken


In ‘High Impact Teaming’ doen Decuyper, Raes en Boon uit de doeken hoe je bewust, effectief en efficiënt kunt samenwerken. Teamwerk is vaak rommelig, ondoorzichtig en onvoorspelbaar. Dé kant-en-klare formule voor effectief samenwerken bestaat niet. Toch zijn er teams die keer op keer succesvol zijn in wat ze doen en duurzame resultaten boeken: High Impact Teams. Ze slagen erin hun eigen formule voor succes te schrijven en die continu bij te stellen.

Met de STEP-methode uit dit boek en de bereidheid om de dingen fundamenteel anders te zien, lukt het jou en je team ook om een High Impact Team te worden. Dit boek is een spiegel die je confronteert met je ideeën over samenwerken. Het helpt je om scherp te krijgen hoe je het beste uit jezelf, je team en elk van de afzonderlijke teamleden kan halen.

Vijftien jaar relevante werkervaring en wetenschappelijk onderzoek samengevat in een eenvoudig model voor High Impact Teaming. Een must-read voor teamleiders en teamcoaches, maar ook voor elk teamlid dat op basis van de STEP-methodiek zelf met zijn of haar team aan de slag wil gaan.


Het boek high impact teaming van Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, anne a boon is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, anne a boon boeken - High Impact Teaming
ISBN 9789047011965
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 17-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Business Contact
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Stefan Decuyper, Elisabeth Raes, anne a boon