- Starten met studeren

Ingrediënten voor je studieaanpak in het hoger onderwijs


Studeren aan het hoger onderwijs is voor vele studenten een uitdaging. Hoe begin je aan zo'n grote cursus? Hoe plan je alles in? Hoe bereid je je best voor op de examens? Het vergt een andere strategie dan in het secundair onderwijs en het is niet altijd gemakkelijk om een eigen studiemethode te vinden.

In 'Starten met studeren' ga je aan de hand van concrete oefeningen na welke stappen je kan zetten om je studieaanpak te verbeteren. Deze publicatie is in eerste instantie bedoeld voor individueel gebruik door studenten van het hoger onderwijs. Daarnaast kan het ook ondersteuning bieden bij studentenbegeleiding.

Het werkboek werd samengesteld door studentenpsychologen van de dienst voor Studieadvies en Studentenbegeleiding van de Universiteit Antwerpen. Het is een werkboek uit de praktijk, voor de praktijk. Inspirerende tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met verschillende facetten van het studeren.


Het boek starten met studeren is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Starten met studeren
ISBN 9789057181863
VERSCHENEN 24-06-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Academic & Scientific publishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel