Stacey Seedorf - De 7 sleutels naar... JEZELF!

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid


ZELFKENNIS IS HET BEGIN VAN ALLE WIJSHEID

Met dit boek wil ik proberen je meer inzicht te geven in jezelf en van daaruit in jouw persoonlijke mogelijkheden. Soms kan je je in de war en onrustig zijn omdat je voor je gevoel stilstaat in je leven, of zelfs wegglijdt. De kans is echter zeer groot dat het 'probleem' veel minder groot is dan je denkt en dat je alleen even niet goed weet hoe je alles weer op de rails moet krijgen of hoe je weer een helder beeld kan krijgen over wat je zou moeten doen. Als je dat heldere beeld weer hebt, zal ook het kwartje weer vallen en pak je zo het leven weer op.

Met voorbeelden en stappenplannen komen we vanzelf bij de antwoorden op alle vragen die je misschien over jezelf hebt of zou moeten hebben.

Vanuit mijn studie en levenservaring, maar ook vanuit mijn gedrevenheid en missie om kennis over te dragen, deel ik deze sleutels graag met jou.


Het boek de 7 sleutels naar... jezelf! van Stacey Seedorf is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,47 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Stacey Seedorf boeken - De 7 sleutels naar... JEZELF!
ISBN 9789402183689
PAGINA’S 197
VERSCHENEN 06-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,47
Bestel