- Spelling Regelwoorden Ondersteunend Materiaal groep 7 en 8

Uitlegkaarten


Leer alle spellingregels rondom de regelwoorden, ondersteunend materiaal.

Leer alle spellingregels rondom de regelwoorden.

Alle woorden die kinderen in een groep leren spellen, zijn onderverdeeld in klankwoorden, regelwoorden en weetwoorden. Dit boek bevat uitlegkaarten over de regelwoorden die kinderen in deze groepen leren. Regelwoorden zijn woorden waarbij je een spellingregel moet toepassen om ze op de juiste manier te schrijven. Bijvoorbeeld woorden met een korte klank aan het eind van een lettergreep. Deze woorden krijgen een dubbele medeklinker. Woorden met een lange klank aan het eind van een lettergreep krijgen maar één klinker. Wanneer gebruik je welke spellingregel en hoe pas je de spellingregels goed toe???

De uitlegkaarten in dit boek laten door middel van simpele en duidelijke voorbeelden zien welke spellingregel uw kind moet toepassen om de regelwoorden op de juiste manier te schrijven. De opmaak van de uitlegkaarten is helder en past bij de belevingswereld van uw kind. Dit zorgt ervoor dat de regels makkelijker worden geleerd en geautomatiseerd, wat het leren verantwoord én leuk maakt.


Het boek spelling regelwoorden ondersteunend materiaal groep 7 en 8 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Spelling Regelwoorden Ondersteunend Materiaal groep 7 en 8
ISBN 9789492265845
PAGINA’S 36
VERSCHENEN 15-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel