Spannende boeken

 • M.J. Arlidge boeken
  E-book
  M.J. Arlidge - Wie niet weg is

  Nog nooit werd het zo persoonlijk voor Helen Grace als in Wie niet weg isNog nooit werd het zo persoonlijk voor Helen Grace als in Wie niet weg is Het zesde deel in de bestsellerserie over Helen Grace Helen Grace was een van de beste rechercheurs van… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en een duivels dilemma (deel 81)

  Deel 81 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Het is een grijze, druilerige dag, maar De Cock laat zijn humeur er niet door verpesten. Aangekomen op de Warmoesstraat kan… (E-book)

  Lees meer...
    5,49
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Troostkind

  Hoever ga je als moeder om de daden van je kind goed te praten? Voor de buitenwereld zijn ze een normaal gezin. Maar het ligt anders. Een van hen heeft de kenmerken van een tijdbom. Astrid van Velzen ontdekt iets wat de voorbode blijkt te zijn van geweld en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Zielsverwanten

  Ageeth Vos is directeur van een zorginstelling. Wanneer café-eigenaar John Koopman wordt veroordeeld tot een taakstraf moet hij deze uitvoeren in het verzorgingshuis waar Ageeth directeur is. Er ontstaat iets tussen hen. Maar ze weten niet dat ze nauwlettend… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Uitglijder

  Gustaaf Jelle de Volte is ervan overtuigd dat hij meer kan dan goed recenseren. Hij wil de wereld versteld laten staan van zijn eerste literaire thriller, maar zijn reputatie staat hem in de weg. Dan krijgt hij een lumineus idee. Dat idee heet Annabel Schot,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Vluchtgedrag

  Kun je zwanger worden zonder dat je je kunt herinneren dat je seks hebt gehad? Het overkomt Lotte. En dat is nog maar het begin van een reeks gebeurtenissen die eerst hooguit vreemd zijn, maar later angstaanjagend worden. Lotte ontdekt wie er achter de… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Zwijgrecht

  Hoe onvoorwaardelijk is vriendschap? Als Amy Patijn naar het dorp Molenveld vlucht, leert ze Cathelijne Wolf en Viola Bouvrie kennen. Al snel ontwikkelt zich een warme en vertrouwelijke relatie tussen de drie vrouwen. Maar er is ook twijfel en irritatie, al… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Schijnvertoon

  Een aanrijding. Een misverstand. Een moord. Bert is gescheiden en mag zijn kinderen niet zien. Hij ontmoet de aantrekkelijke verpleegkundige Sharon in het ziekenhuis en wil haar graag beter leren kennen. Maar Sharon heeft een persoonlijkheidsstoornis.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Bodemloos

  Tjeerd en Lizzie van Loon en hun tante Mies van Meekeren hebben een sterke familieband. Ze delen een turbulent verleden, maar de tijd heeft daar rust in aangebracht. Dat verandert als Hella, hun moeder en zus, zelfmoord pleegt. Het verleden komt tevoorschijn… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Esther Verhoef boeken
  E-book
  Esther Verhoef - Lieve mama

  Hoever ga jij om je gezin te beschermen? Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Dekmantel

  Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slachtoffer als de dader. Tijdens het proces dat volgt, verdwijnt de jongste dochter van de moordenaar.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Voorbedacht

  Het is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen. Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek. Maar waarom? Een grootscheeps onderzoek levert niets op. Philippe en Carice zijn spoorloos verdwenen.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jörg Kastner boeken
  E-book
  Jörg Kastner - Germanen-saga Thorag de Germaan

  'De Duitse Dan Brown! - Fankfurter Allgemeine Thorag de Germaan is het eerst deel in een spectaculaire avonturenserie van bestsellerauteur Jorg Kastner. De strijd speelt zich af van de donkere Germaanse wouden tot de Romeinse kampementen langs de Rijn, van de… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • David Hair boeken
  E-book
  David Hair - De Brug der Getijden 4 - Maanvloed

  De Brug der Getijden 4 Maanvloed Terwijl de Rondiaanse legioenen dood en verderf zaaien in Antiopia, wordt de echte oorlog uitgevochten in de schaduwen. De mislukte magiër Alaron Mercer en het zigeunermeisje Cymbellea di Regia, op wie hij hopeloos verliefd… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gregg Hurwitz boeken
  E-book
  Gregg Hurwitz - De dief

  Tommy is anders dan andere kinderen. Zijn moeder kan hem niet vertrouwen, dat zegt ze hem ook, maar toch steelt hij af en toe dingen. Maar dan gaat er iets helemaal fout... (E-book)

  Lees meer...
    1,49
 • James Oswald boeken
  E-book
  James Oswald - Het boek der zielen

  De Schotse thrillersensatie James Oswald slaat weer toe - net als de Kerstkiller Tien jaar lang wordt er in Edinburgh elk jaar rond Kerstmis een naakte, schoongewassen jonge vrouw met overgesneden keel gevonden. Het laatste slachtoffer, Kirsty Summers, is de… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Herbert de Paepe, Els Depuydt boeken
  E-book
  Herbert de Paepe, Els Depuydt - Mensenvlees

  Andries Swartwater, een racistische psychopaat die twintig jaar geleden een moordende tocht door Zuidelijk Afrika ondernam, ziet zijn plannen voor een rustige oude dag gedwarsboomd en zint op wraak. Een internationaal groepje toeristen reist naar Botswana,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Danny Verbaan boeken
  E-book
  Danny Verbaan - Weg!

  Na de bekendmaking op 14 mei 1940 dat Nederland capituleert voor het Duitse leger, proberen veel wanhopige Joodse gezinnen en echtparen naar Engeland te ontkomen. De vissers in Scheveningen zien er niets in om uit te varen, maar dan slaat ineens de motor aan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jack Coughlin boeken
  E-book
  Jack Coughlin - Sniper-serie Kill Zone

  ‘Zinderende actie, politieke intrige, gave gadgets en hyperrealistisch.’ – Lee Child ‘Razendsnel geschreven, nagelbijtend spannend… Hopelijk volgen er nog veel meer thrillers met Swanson.’ – Booklist Kyle Swanson, scherpschutter bij de U.S.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  E-book
  Jussi Adler-Olsen - De grenzeloze

  Wanneer rechercheur Carl Mørck tijdens zijn hazenslaapje in de kelder op het politiebureau in Kopenhagen wordt gebeld door een collega op het eiland Bornholm die hem een oude, onopgeloste zaak in de maag probeert te splitsen, wijst hij deze resoluut af. De… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Het scherventapijt (roman)

  Drie vrouwen, drie verschillende levens. Annelies worstelt met de vraag wie haar vader is. Charlene had haar vader niet willen kennen. Marieke heeft haar afkomst volledig achter zich gelaten. Door een daad van zinloos geweld kruisen zich hun wegen en blijken… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Glansrol

  Irma is zeven als haar vader tijdens een vakantiecruise spoorloos verdwijnt. Achtentwintig jaar later heeft ze dit verlies nog steeds niet verwerkt. Ze valt op oudere mannen, maar is niet in staat een gezonde relatie op te bouwen. Als ze haar verlaten voor een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Driftleven

  Er is iets met Emma. Ze is anders dan andere mensen. Ze weet zelf heel goed hoe dat komt maar ontdekt al op jonge leeftijd dat ze daar beter niet te openhartig over kan zijn. Het noodlot lijkt een oogje op haar te hebben. De mannen van wie ze houdt, verliest… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Broeinest

  Het is geen van de kinderen Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen. Over de gevolgen praten ze zo weinig mogelijk. De gewapende vrede in de familie krijgt het zwaar te verduren als dochter Thea op een ochtend wordt neergeschoten. Hoewel… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Loes den Hollander boeken
  E-book
  Loes den Hollander - Krachtmeting (Minithriller)

  De moord op Fons Mascini zou een afrekening kunnen zijn. Wie voelde zich voldoende kwaad, gefrustreerd of aangevallen om hem in een parkeergarage een kogel door zijn hoofd te jagen? Zijn vrouw Eva heeft daar haar eigen ideeën over, die ze zorgvuldig geheim… (E-book)

  Lees meer...
    2,99