Spannende boeken

 • Karen Rose boeken
  E-book
  Karen Rose - Niets te vrezen

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Niets te vrezen' ’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen. Wanneer ze onderdak biedt… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Mary Kubica boeken
  E-book
  Mary Kubica - Laatste leugen

  Het is de slechte man, papa. De slechte man zit achter ons aan!' Clara’s wereld stort in wanneer haar echtgenoot Nick en hun vierjarige dochtertje Maisie betrokken raken bij een botsing. Maisie overleeft het gelukkig, maar Nick overlijdt. Wanneer Maisie… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Carla Neggers boeken
  E-book
  Carla Neggers - Op glad ijs

  San Antonio, Texas Een vrouw vindt op bloedige wijze de dood op haar eigen oprijlaan. Haar echtgenoot dringt het huis van Susanna Galway binnen en vraagt haar een goed woordje voor hem te doen bij haar man, politieagent Jack Galway. Die zorgt er weliswaar voor… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Ellen James boeken
  E-book
  Ellen James - Riskant avontuur

  Analiste Dana Morgan heeft schoon genoeg van haar veilige, saaie leventje. Avontuur, dát wil ze. Daarom besluit ze in Mexico archeologisch onderzoek te gaan doen naar de cultuur van de Maya's. Dat pakt echter veel avontuurlijker uit dan ze had voorzien, want… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Ellen James boeken
  E-book
  Ellen James - Onder schot

  Galeriehouder Cal Myers ligt, nadat hij door onbekenden onder handen is genomen, zwaargewond in het ziekenhuis, maar weigert te zeggen wie de daders zijn. Het enige wat hij aan zijn gezin kwijt wil, is dat ze ernstig gevaar lopen. Bovendien moet zijn dochter,… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Bethany Campbell boeken
  E-book
  Bethany Campbell - Een angstig vermoeden

  De enige regel... Raak niet betrokken. Deze regel is voor W.W. Hawkshaw heilig. Juist omdat hij alleen nog maar voor zichzelf verantwoordelijk wil zijn, heeft hij de geheime dienst vaarwel gezegd. Maar dan vraagt een oude vriend hem om een gunst. De laatste… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Jos Pierreux boeken
  E-book
  Jos Pierreux - Niets erger dan spijt

  Terwijl in het hele land terreurdreiging niveau 3 heerst, worden in Knokke twee tienermeisjes verkracht. Hun aanrander heeft kenmerkende tatoeages. Luk Borré bijt zich in het onderzoek vast. Er wordt een aanslag gepleegd op zijn leven: wie wil zich op de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Igor Znidarsic boeken
  E-book
  Igor Znidarsic - De uitverkorene

  Van de auteur van De blindganger, genomineerd voor De Gouden Strop én de Hebban Thrillerdebuutprijs Hij is geradicaliseerd en kent geen genade De dochter van een rijke zakenman verdwijnt spoorloos. Haar ontvoerder eist financiële genoegdoening voor een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • René Lancee boeken
  E-book
  René Lancee - Kanonnenvlees

  Deze roman vertelt tegen een historisch correcte achtergrond het uiterst realistisch verhaal over de gebeurtenissen van vijf jonge soldaten die samen de bemanning vaneen Duitse tank vormen. Meteen na hun zware opleiding in Duitse kazernes worden ze naar de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • René Lancee boeken
  E-book
  René Lancee - Frontzwijnen

  Zo werden de ervaren soldaten genoemd die op de slagvelden van het Oostfront hun moed hadden bewezen. Jonge soldaten die in afschuwwekkende tankslagen en bloedige man-tegen-man gevechten getoond hadden wat ze waard waren. Zij hadden zich als onoverwinnelijke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Maja Wolny boeken
  E-book
  Maja Wolny - De boekenmoordenaar

  Een bekend Amsterdams meubelrestaurateur wordt dood aangetroffen in zijn atelier. Inspecteur Eva Paelinck gelooft niet in de officiële these van een hartaanval. Haar onderzoek leidt naar een vriendengroep die in een commune samenwoont, en naar de excentrieke… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Anna Stephens boeken
  E-book
  Anna Stephens - De Ziener

  De Ziener is het epische fantasy-debuut van Anna Stephens. Een duister verhaal over oorlog, familie, godsdienstextremisme en verraad dat doet denken aan de boeken van Joe Abercrombie, Mark Lawrence en Scott Lynch. Duizend jaar geleden werden de Rode Goden… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Bradley P. Beaulieu boeken
  E-book
  Bradley P. Beaulieu - Bloed op het Zand

  Bloed op het Zand is het tweede deel van Bradley P. Beaulieu’s fantasy-trilogie Het Lied van het Gebroken Zand. Çeda, nu een van de Klingmaagden in dienst van de koningen van Sharakhai, traint mee met de dodelijkste krijgers van het koninkrijk. Terwijl ze… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Joop van Riessen boeken
  E-book
  Joop van Riessen - Baby vermist

  Een Anne Kramer-thriller Tiende deel, en opnieuw bloedstollend! Een jonge moeder staat in de Westerstraat te pinnen wanneer ze wordt gebeld. Als ze zich even later bij de pinautomaat weer omdraait, is haar kinderwagen verdwenen. Commissaris Anne Kramer, chef… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Robert Harris boeken
  E-book
  Robert Harris - Archangel

  Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie reist historicus Fluke Kelso van Oxford naar Moskou voor een conferentie. Op een avond wordt hij in zijn hotelkamer bezocht door een oud-bewaker van Lavrenti Beria, voormalig hoofd van de Russische geheime politie. De… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Han Thomas boeken
  E-book
  Han Thomas - Het Darwin Dilemma

  Wanneer antropoloog Mark Enquist aantoont dat er lang voor de eerste bekende menselijke beschavingen ontstonden, een intelligent volk op aarde geleefd moet hebben, plaatst hij de ouderdom van de mensheid in een compleet nieuw daglicht. Een verborgen deur in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ronnie Rokebrand boeken
  E-book
  Ronnie Rokebrand - Operatie Hanokmin

  De Nederlandse journalist Mike is er in Senegal getuige van dat een vrouw op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Het zijn beelden die hem in zijn dromen blijven achtervolgen. Wanneer hij na anderhalf jaar naar Rwanda reist is zijn beroep nog slechts… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Tom Wood boeken
  E-book
  Tom Wood - Het spel

  ‘Een actiethriller vol adrenaline en testosteron.’ Veronica Magazine Victor heeft bewezen de meest dodelijke man ter wereld te zijn. Hij leeft alleen, hij werkt alleen, hij is ijskoud en trefzeker. Dat maakt hem de perfecte huurmoordenaar. Na het… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Tammy Cohen boeken
  E-book
  Tammy Cohen - De afdeling

  Voor fans van Rosamund Lupton en Liane Moriarty Wat als degene die je onvoorwaardelijk hoort te kunnen vertrouwen tegen je liegt? Hannah heeft een heel gewoon leven, met een liefhebbende echtgenoot en een fijne baan. Daar komt abrupt een einde aan als ze iets… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Toni Coppers boeken
  E-book
  Toni Coppers - De jongen in het graf

  Leo Meersman is een van de wreedste seriemoordenaars van de laatste decennia. Hij kreeg in 2002 levenslang voor het misbruiken en vermoorden van zes jongens. Hoofdinspecteur Michel Masson is ervan overtuigd dat het er zeven waren. Hij weet zeker dat ook de… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Petra Doom boeken
  E-book
  Petra Doom - De schaduw van de Sha

  Wanneer Mirabel haar huis en bedrijf dreigt te verliezen, neemt ze noodgedwongen een nieuwe opdracht aan. Snezana, de machtigste Oversteker in de onderwereld van Westpoort, ligt onder vuur. Een signaal voor Mirabel om te bemiddelen. Terwijl Mirabel Westpoort… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Morgan Jones boeken
  E-book
  Morgan Jones - De verloren dochter

  De verloren dochter van Morgan Jones is een thriller bovenop de gruwelen van het nieuws. Abraham Mounirs nachtmerrie wordt bewaarheid als zijn geradicaliseerde 17-jarige dochter Sofia naar het kalifaat in Syrië afreist. Zal hij haar ooit nog terugzien? Hij… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Samantha Stroombergen boeken
  E-book
  Samantha Stroombergen - De witte kamer

  Deel 7: In een oude boerderij wordt een volledig witte kamer gevonden. De enige kleur komt van een donkere plas op de grond. Zijn ze de moordenaar op het spoor? Een ijzersterk, spannend thrillerdebuut van een nieuw Nederlands talent. In een park in Leiden doet… (E-book)

  Lees meer...
    1,25
 • Samantha Stroombergen boeken
  E-book
  Samantha Stroombergen - De witte kamer

  Deel 10: Alles komt samen in een ijzingwekkende race tegen de klok. Een ijzersterk, spannend thrillerdebuut van een nieuw Nederlands talent. In een park in Leiden doet een wandelaar een schokkende vondst: een uitgemergeld lichaam met het cijfer 5 in zijn buik… (E-book)

  Lees meer...
    1,25
 • Samantha Stroombergen boeken
  E-book
  Samantha Stroombergen - De witte kamer

  Deel 1: Rechercheur Léon Coeur doet tijdens zijn schorsing een schokkende vondst. Intussen wacht zijn nichtje Hanna met ingehouden adem op een brief. Een ijzersterk, spannend thrillerdebuut van een nieuw Nederlands talent. In een park in Leiden doet een… (E-book)

  Lees meer...
    0,99