Spannende boeken

 • Jussi Adler-Olsen boeken
  E-book
  Jussi Adler-Olsen - De vrouw in de kooi

  Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Esther Verhoef boeken
  E-book
  Esther Verhoef - Deja-vu

  WINNAAR NS PUBLIEKSPRIJS 2011 Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  E-book
  Simone van der Vlugt - Op klaarlichte dag

  Hoe kun je je verschuilen als iedereen je achterna zit? Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathalie is niet alleen op de vlucht voor hem. Ook de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Saskia Noort boeken
  E-book
  Saskia Noort - Afgunst

  Bestsellerschrijfster Susan van Doorn, getrouwd, twee kinderen, leeft nog bijna dagelijks met de angst die zij jaren geleden voelde voor haar dominante ex-vriend Ernst Scholten. Alles wat ze deed en waar ze voor stond was in zijn ogen minderwaardig. Zij op… (E-book)

  Lees meer...
    2,99
 • Robert Fabbri boeken
  E-book
  Robert Fabbri - Vespasianus Heilig vuur van Rome

  Over deel één, Tribuun van Rome: 'Geschiedenisles boordevol actie!' - NRC Handelsblad Rome, 63 na Christus. De onvoorspelbare keizer Nero benoemt Vespasianus tot gouverneur van Afrika en geeft hem opdracht naar het afgelegen koninkrijkje Garama af te reizen.… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Maurizio De Giovanni boeken
  E-book
  Maurizio De Giovanni - De dood zingt in Napels

  Napels, 1931. Een bittere wind raast door de straten van de stad als er een moord gepleegd wordt in het donkere stadshart. Het San Carlo Theater staat op het punt de spectaculaire opera Cavalleria Rusticana uit te voeren, met in de hoofdrol 's werelds grootste… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rob Kiekens boeken
  E-book
  Rob Kiekens - 2525

  Door de industrialisering en het gebruik van schadelijke chemicaliën werden mannen steeds minder vruchtbaar, tot een uit de hand gelopen militaire proef met genetische manipulatie in een ruk nagenoeg alle mannen op aarde steriel maakte. De toekomst van de… (E-book)

  Lees meer...
    6,35
 • William R. Forstchen boeken
  E-book
  William R. Forstchen - Een jaar later

  Vervolg in de succesvolle EMP-serie. Zeer realistisch scenario, dat door oud-voorzitter Newt Gingrich in het Huis van Afgevaardigden aan de orde gesteld werd. Na de rampzalige elektromagnetische puls die Amerika op zijn knieën dwong, zijn de overlevenden in… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Janine Keijser boeken
  E-book
  Janine Keijser - Rauw

  Met kille vastberadenheid keek Van Schouten me aan. Ik schrok van de haat in zijn ogen. Haat tegenover iemand die hij niet eens kende. Haat tegenover een obstakel op zijn weg. Een weg vol vernieling en destructie. En voor wat? Geld? Macht? Hij vertelde mij met… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Robert Bryndza boeken
  E-book
  Robert Bryndza - Het meisje in het ijs

  Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen Voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Elisabeth Norebäck boeken
  E-book
  Elisabeth Norebäck - Zeg dat je van mij bent

  Tijdens een vakantie twintig jaar geleden verdween Alice, de dochter van psychotherapeute Stella Widstrand, maar haar lichaam is nooit gevonden. Als op een dag een nieuwe cliënte zich bij haar praktijk meldt, weet Stella zeker dat deze Isabelle haar verdwenen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Willem Mulder boeken
  E-book
  Willem Mulder - Tempel van Hebzucht

  Na de ontdekking van een mega goudzwendel moet Richard Genetti vluchten uit het Vaticaan. De zwendel is reeds eerder ontdekt door kardinaal Longo die het wil verzwijgen. De kardinaal is meedogenloos en schrikt er niet voor terug om mensen te laten verdwijnen.… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  E-book
  Ewout Storm van Leeuwen - Het verscholen rijk II

  Het visioen van Yurane, die door haar volk Orakel wordt genoemd. Spiralende auranevels waaieren uit vanuit het silhouet van hun jonk, zeilend tussen de havenstad Ajudya en de delta van Doran. Het Reisgezelschap van Tom en Alante beweegt hemel en aarde. Oude… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Joost Devriesere boeken
  E-book
  Joost Devriesere - Pest

  De heel nabije toekomst. Over de hele wereld, van Aalborg tot Zanzibar, vallen mensen plots in slaap. Straten en openbare plaatsen liggen bezaaid met burgers. Is het een terroristische aanslag zonder voorgaande? Is het de natuur die zich wreekt? Niemand kent… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Kim Verheugen boeken
  E-book
  Kim Verheugen - De Wijven van Vijf

  Anouk is één van de Wijven van Vijf, een hechte vriendengroep. Voor elk van hen zal ze door het vuur gaan. Alles gaat haar voor de wind: Haar kunst loopt goed en ze heeft in Paul de liefde van haar leven gevonden. Niets kan haar van haar stuk krijgen. Maar… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Chris Houtman boeken
  E-book
  Chris Houtman - Akte van berouw

  Actuele en filmisch thriller voor de lezers van Conclaaf van Robert Harris. Martin Hochtstettler, commandant van de Zwitserse Garde, staat voor de grootste uitdaging van zijn leven als hij een aanslag op de paus moet zien te voorkomen. Het roept traumatische… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Melissa Skaye boeken
  E-book
  Melissa Skaye - Verleden Tijd

  In het derde deel van de VT-reeks krijgen Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, te maken met twee moordzaken. Hun onderzoek leidt tot zaken uit het verleden die nooit eerder zijn opgelost. Sanne en Luca denken dat ze alles al eens… (E-book)

  Lees meer...
    9,50
 • Wilbur Smith boeken
  E-book
  Wilbur Smith - Op volle zee

  Midden op de Indische Oceaan vindt een verschrikkelijke tragedie plaats. Somalische piraten kapen het luxe jacht van Hazel, de erfgename van een rijke oliemagnaat, en kidnappen haar dochter Cayla. Het losgeld? Twintig miljard. De wanhopige Hazel schakelt… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Saskia van Mieghem boeken
  E-book
  Saskia van Mieghem - Door rood verbonden

  De overgangsperikelen bij vier verschillende vrouwen verdwijnen op de achtergrond wanneer zij spontaan een week op vakantie gaan in Drenthe. Een week van begrip en ontspanning. Maar, is alles wel zoals het lijkt? Of speelt er iemand een spel? Lukt het Anna,… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Jan Prins boeken
  E-book
  Jan Prins - GOING HOME

  De 16-jarige Merry komt thuis van school en vindt een briefje van haar moeder, die zegt dat ze van huis is weggegaan om een nieuw leven te beginnen. Merry en haar twee broers staan er alleen voor. Bang dat ze in pleeggezinnen worden geplaatst als iemand… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Esther van der Ham boeken
  E-book
  Esther van der Ham - Contact!

  Vier jaar in de gevangenis is geen pretje. Zeker niet als veel van de medegevangenen je buitensluiten omdat je niet kan, niet mag praten. Toch is dit voor Emma de realiteit. Ze gaat door een storm van emoties als ze probeert haar leven weer op de rails te… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Mariska Overman boeken
  E-book
  Mariska Overman - Voltooid

  Een gruwelijke moord. Een boodschap. Is dit slechts het begin? Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag: KLAAR. Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur, wordt bij de zaak… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Victoria Aveyard boeken
  E-book
  Victoria Aveyard - Koningsval

  Mare Berrens is een gevangene, haar bliksemkracht is ze kwijt, en haar leven is in handen van Maven Calore, de jongen die ze ooit heeft liefgehad. Nu is hij koning, en hij probeert het werk van zijn overleden moeder voort te zetten in een poging om de macht… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Tomas Ross boeken
  E-book
  Tomas Ross - Het verdriet van Wilhelmina

  Eind november 1941. Na de Duitse opmars in Europa is de angst groot dat Nederlands-Indië zal worden aangevallen door Japan. In Engeland krijgt koningin Wilhelmina op haar landgoed Stubbings House bezoek van de Britse premier Winston Churchill. Hij stelt haar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Daniel Cole boeken
  E-book
  Daniel Cole - Marionet

  In Marionet, het vervolg op bestseller Ragdoll van Daniel Cole, is er een copycat moordenaar aan het werk… Rechercheur Emily Baxter krijgt te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt: een lichaam dat in dezelfde onmogelijke houding is… (E-book)

  Lees meer...
  12,99