Spannende boeken

 • Jussi Adler-Olsen boeken
  E-book
  Jussi Adler-Olsen - De vrouw in de kooi

  Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Esther Verhoef boeken
  E-book
  Esther Verhoef - Deja-vu

  WINNAAR NS PUBLIEKSPRIJS 2011 Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  E-book
  Simone van der Vlugt - Op klaarlichte dag

  Hoe kun je je verschuilen als iedereen je achterna zit? Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathalie is niet alleen op de vlucht voor hem. Ook de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Saskia Noort boeken
  E-book
  Saskia Noort - Afgunst

  Bestsellerschrijfster Susan van Doorn, getrouwd, twee kinderen, leeft nog bijna dagelijks met de angst die zij jaren geleden voelde voor haar dominante ex-vriend Ernst Scholten. Alles wat ze deed en waar ze voor stond was in zijn ogen minderwaardig. Zij op… (E-book)

  Lees meer...
    2,99
 • Esther Verhoef boeken
  E-book
  Esther Verhoef - Lieve mama

  Hoever ga jij om je gezin te beschermen? Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  E-book
  Jussi Adler-Olsen - De grenzeloze

  Wanneer rechercheur Carl Mørck tijdens zijn hazenslaapje in de kelder op het politiebureau in Kopenhagen wordt gebeld door een collega op het eiland Bornholm die hem een oude, onopgeloste zaak in de maag probeert te splitsen, wijst hij deze resoluut af. De… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Lisa Wingate boeken
  E-book
  Lisa Wingate - Kinderen van de rivier

  Aangrijpende New York Times bestseller, gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een weeshuis. ‘Kinderen van de rivier’ van Lisa Wingate begint in het Memphis van 1939. De twaalfjarige Rill leidt met haar broertje en zusjes een zorgeloos leven op een… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Dennis Lehane boeken
  E-book
  Dennis Lehane - De vrouw in de spiegel

  Met ‘De vrouw in de spiegel’ schreef Dennis Lehane een afwisselend ontroerende en psychologische pageturner, met messcherpe dialogen en levensechte personages. Dit is Lehane op zijn best. Dennis Lehane is de auteur van onder andere ‘The New York Times’… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Sophie Hannah boeken
  E-book
  Sophie Hannah - Heb jij haar gezien?

  Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze springlevend in de kamer heeft… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Robert Fabbri boeken
  E-book
  Robert Fabbri - Vespasianus Heilig vuur van Rome

  Over deel één, Tribuun van Rome: 'Geschiedenisles boordevol actie!' - NRC Handelsblad Rome, 63 na Christus. De onvoorspelbare keizer Nero benoemt Vespasianus tot gouverneur van Afrika en geeft hem opdracht naar het afgelegen koninkrijkje Garama af te reizen.… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Maurizio De Giovanni boeken
  E-book
  Maurizio De Giovanni - De dood zingt in Napels

  Napels, 1931. Een bittere wind raast door de straten van de stad als er een moord gepleegd wordt in het donkere stadshart. Het San Carlo Theater staat op het punt de spectaculaire opera Cavalleria Rusticana uit te voeren, met in de hoofdrol 's werelds grootste… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rob Kiekens boeken
  E-book
  Rob Kiekens - 2525

  Door de industrialisering en het gebruik van schadelijke chemicaliën werden mannen steeds minder vruchtbaar, tot een uit de hand gelopen militaire proef met genetische manipulatie in een ruk nagenoeg alle mannen op aarde steriel maakte. De toekomst van de… (E-book)

  Lees meer...
    6,35
 • William R. Forstchen boeken
  E-book
  William R. Forstchen - Een jaar later

  Vervolg in de succesvolle EMP-serie. Zeer realistisch scenario, dat door oud-voorzitter Newt Gingrich in het Huis van Afgevaardigden aan de orde gesteld werd. Na de rampzalige elektromagnetische puls die Amerika op zijn knieën dwong, zijn de overlevenden in… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Inge Duine boeken
  E-book
  Inge Duine - Op glad ijs

  Inge Duine debuteerde met ‘De laatste Tour’, een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. ‘Op glad ijs’ is haar tweede thriller. ‘Op glad ijs’ speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.Nog… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Janine Keijser boeken
  E-book
  Janine Keijser - Rauw

  Met kille vastberadenheid keek Van Schouten me aan. Ik schrok van de haat in zijn ogen. Haat tegenover iemand die hij niet eens kende. Haat tegenover een obstakel op zijn weg. Een weg vol vernieling en destructie. En voor wat? Geld? Macht? Hij vertelde mij met… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Robert Bryndza boeken
  E-book
  Robert Bryndza - Het meisje in het ijs

  Met een ijzersterke hoofdpersoon waar lezers geen genoeg van zullen krijgen Voor de fans van Karin Slaughter en M.J. Arlidge Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Amanda Stevens boeken
  E-book
  Amanda Stevens - Dodenrijk 6 : De ontwaakten

  Amelia Gray is gevraagd Woodbine Cemetery te restaureren, een plek waar de rijken hun geheimen hebben begraven. Daar wordt ze geconfronteerd met de geest van een meisje, die eist dat ze de waarheid over haar dood achterhaalt. Amelia is de enige die weet dat ze… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Elisabeth Norebäck boeken
  E-book
  Elisabeth Norebäck - Zeg dat je van mij bent

  Tijdens een vakantie twintig jaar geleden verdween Alice, de dochter van psychotherapeute Stella Widstrand, maar haar lichaam is nooit gevonden. Als op een dag een nieuwe cliënte zich bij haar praktijk meldt, weet Stella zeker dat deze Isabelle haar verdwenen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Willem Mulder boeken
  E-book
  Willem Mulder - Tempel van Hebzucht

  Na de ontdekking van een mega goudzwendel moet Richard Genetti vluchten uit het Vaticaan. De zwendel is reeds eerder ontdekt door kardinaal Longo die het wil verzwijgen. De kardinaal is meedogenloos en schrikt er niet voor terug om mensen te laten verdwijnen.… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  E-book
  Ewout Storm van Leeuwen - Het verscholen rijk II

  Het visioen van Yurane, die door haar volk Orakel wordt genoemd. Spiralende auranevels waaieren uit vanuit het silhouet van hun jonk, zeilend tussen de havenstad Ajudya en de delta van Doran. Het Reisgezelschap van Tom en Alante beweegt hemel en aarde. Oude… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Joost Devriesere boeken
  E-book
  Joost Devriesere - Pest

  De heel nabije toekomst. Over de hele wereld, van Aalborg tot Zanzibar, vallen mensen plots in slaap. Straten en openbare plaatsen liggen bezaaid met burgers. Is het een terroristische aanslag zonder voorgaande? Is het de natuur die zich wreekt? Niemand kent… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Kim Verheugen boeken
  E-book
  Kim Verheugen - De Wijven van Vijf

  Anouk is één van de Wijven van Vijf, een hechte vriendengroep. Voor elk van hen zal ze door het vuur gaan. Alles gaat haar voor de wind: Haar kunst loopt goed en ze heeft in Paul de liefde van haar leven gevonden. Niets kan haar van haar stuk krijgen. Maar… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Michelle Adams boeken
  E-book
  Michelle Adams - Mijn zus

  ‘Mijn zus’(My Sister) van Michelle Adams is een thriller in de traditie van Clare Mackintosh (Mea culpa en Ik zie jou) en S.K. Tremayne (De ijstweeling)Irini is een jonge anesthesist met een bewogen jeugd. Vlak voor haar vierde verjaardag is ze door haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Chris Houtman boeken
  E-book
  Chris Houtman - Akte van berouw

  Actuele en filmisch thriller voor de lezers van Conclaaf van Robert Harris. Martin Hochtstettler, commandant van de Zwitserse Garde, staat voor de grootste uitdaging van zijn leven als hij een aanslag op de paus moet zien te voorkomen. Het roept traumatische… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Owan Drake boeken
  E-book
  Owan Drake - De Zaden der Hoop Boek I.5

  De Zaden der Hoop Boek I.5 dient als een kort verhaal dat zich afspeelt tussen Boek I en Boek II. Na de gebeurtenissen van het eerste boek bevindt Xavier zich in een trein, met om zijn middel een magie-tenietdoende riem, die is opgetuigd met een bom. Dit is… (E-book)

  Lees meer...
    2,00