True crime

 • John van den Heuvel, Bert Huisjes boeken
  E-book
  John van den Heuvel, Bert Huisjes - Tijdperk Willem Holleeder

  'Het complete verhaal van een kwart eeuw georganiseerde misdaad in Nederland.' Managmentboek.nl'Na de Heinekenontvoering beginnen de liquidaties!' Willem Holleeder en Cor van Hout ontvoeren in november 1983 Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer. Hoewel… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • J.A. Blaauw boeken
  E-book
  J.A. Blaauw - De Puttense moordzaak - dossier gesloten

  De Puttense moordzaak is een van de meest geruchtmakende gerechtelijke dwalingen in de Nederlandse geschiedenis. In 1994 worden twee Puttenaren veroordeeld voor de verkrachting van en moord op Christel Ambrosius. Zij zitten onterechte gevangenisstraffen uit,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lindsay Eveleen boeken
  E-book
  Lindsay Eveleen - De verborgen waarheid

  ill Janssen, een gescheiden vrouw met drie kinderen, werkt in een winkel waar stenen, mineralen, sieraden en esoterische boeken worden verkocht. Werk waar ze een hekel aan heeft. Op een dag wordt er ingebroken en inspecteur Dafoe onderzoekt de zaak. Terloops… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Olof van Joolen, Silvan Schoonhoven boeken
  E-book
  Olof van Joolen, Silvan Schoonhoven - Missie F-16

  Na vier decennia trouwe dienst gaat de F-16, het paradepaard van de Koninklijke Luchtmacht, met pensioen. Eind 2019 arriveren de eerste Joint Strike Fighters in Nederland. In vijf jaar tijd zal de F-35 zijn voorganger vervangen. Olof van Joolen en Silvan… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jordan Belfort boeken
  E-book
  Jordan Belfort - De wolf van wall street

  ‘Je wordt veel makkelijker rijk als je je niet aan de regels houdt,’ zei Jordan Belfort tegen een verslaggever van The New York Post. En hij wist waarover hij sprak: de voormalige effectenmakelaar bracht tweeëntwintig maanden in de gevangenis door, nadat… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Wouter Laumans, Marijn Schrijver boeken
  E-book
  Wouter Laumans, Marijn Schrijver - Mocro maffia

  IEDEREEN IN DIT CONFLICT WORDT GELIQUIDEERD'GELD, AMBITIE, HOOGMOED EN VERRAAD IN DE ONDERWERELDEen paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen. Niet… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Ellie Lust boeken
  E-book
  Ellie Lust - Mijn jaren bij de politie

  In Mijn jaren bij de politie vertelt Ellie Lust, Nederlands populairste ex-politievrouw, openhartig en eerlijk over de ruim dertig jaar dat ze bij de politie in Amsterdam werkte. In die jaren deed Ellie Lust ervaring op met bijna alle facetten van het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Jan Stocklassa boeken
  Jan Stocklassa - Stieg Larssons erfenis

  Op 28 februari 1986 werd de Zweedse premier Olof Palme op straat in Stockholm doodgeschoten. Een moord die tot de dag van vandaag onopgelost is en waarover de meest wilde complottheorieën bestaan. Stieg Larsson, de latere auteur van de wereldberoemde… (Samengesteld pakket)

  Lees meer...
  131,94
 • Daniel Belinfante boeken
  E-book
  Daniel Belinfante - De weg van de misdaad

  De laatste jaren hebben we veel gelezen in de kranten over bekende criminelen en de organisaties. Maar nooit vertelt iemand van binnenuit over het leven. Daniel Belinfante doet het wel. Hij was een crimineel en is de eerste om dat toe te geven. Als lid van de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Niko Vorobyov boeken
  E-book
  Niko Vorobyov - Drugswereld

  Niko Vorobyov kreeg een gevangenisstraf voor drugshandel en verdiepte zich toen hij vrijkwam in onze relatie met drugs. Hij beschrijft de fascinatie, de handel en de bestrijding en neemt ons mee op ontmoetingen met gebruikers, dealers, gangmembers en… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • C. J. Sansom boeken
  12,50
 • Henry van Buuren boeken
  Henry van Buuren - Who killed Henry?

  Understand more about present wars in the Middle East and attacks on the West. The struggle for energy, played a central role in world politics before! Reading like a thriller, this biographical adventure shows how oil played a decisive role in the 2nd World… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,33