True crime

 • Arthur van Amerongen, Ivo Teulings boeken
  Arthur van Amerongen, Ivo Teulings - Costa del Coke

  Achter de zonovergoten stranden, discotheken en tapasbarretjes van de Zuid-Spaanse Costa del Sol gaat een grimmige realiteit schuil. Het is de plek waar het leeuwendeel van de cocaïne en hasj die in Europa wordt geconsumeerd aan land komt. Vrijwel dagelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Andries Bik boeken
  Andries Bik - Grand Hotel de Bajes

  BAM!!! De voordeur knalt uit zijn voegen en een zwaarbewapend arrestatieteam stormt mijn huis binnen. Ik sta onder arrest. Speciale units van de politie, FIOD en Defensie vallen op hetzelfde moment met meer dan driehonderd man dertig locaties binnen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jordan Belfort boeken
  Jordan Belfort - De wolf van wall street

  `Je wordt veel makkelijker rijk als je je niet aan de regels houdt, zei Jordan Belfort tegen een verslaggever van The New York Post. En hij wist waarover hij sprak: de voormalige effectenmakelaar bracht tweeëntwintig maanden in de gevangenis door, nadat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Klaas Wilting boeken
  Klaas Wilting - Klaas Wilting

  In 1980 wordt Klaas Wilting, sinds 1964 bij het Amsterdamse politiekorps, overgeplaatst naar het Bureau Voorlichting waar hij woordvoerder wordt. De hoofdstad maakt een zeer roerige periode door. Wilting krijgt er zijn handen meer dan vol. De mediagenieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sytze van der Zee boeken
  Sytze van der Zee - Het beest van Harkstede

  Het beest van Harkstede noemden ze hem: Willem van Eijk. Na twee moorden werd hij in 1975 veroordeeld tot achttien jaar cel met tbs. Na zijn vervroegde vrijlating vielen er tussen 1993 en 2001 nog eens drie vrouwelijke slachtoffers.Van Eijk probeerde na zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hendrik Jan Korterink boeken
  Hendrik Jan Korterink - De laatste playboy

  Hein Kips (1945) is een telg uit de Amsterdamse familie die dankzij het reclamedeuntje Liever Kips leverworst dan gewone leverworst! in het collectief geheugen van een groot deel van het Nederlandse volk is opgeslagen. Dankzij het Kips-familiefortuin kon Kips… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Georganiseerde misdaad in de Lage Landen-deel 3

  Een derde boek in de reeks Georganiseerde misdaad in de Lage Landen. Ook in dit deel staat de - razendsnel veranderende – wereld van de georganiseerde misdaad in België en Nederland centraal. De bekroonde Netflix-serie Undercover over de pillenhandel in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hendrik Jan Korterink boeken
  Hendrik Jan Korterink - Maffiameid

  Nina is het mooiste meisje van Curaçao, een prinsesje. Haar moeder is half-Duits/half-Antilliaans met blond haar en groene ogen; haar vader is een donkere Colombiaan. Op haar twaalfde wordt Nina weggerukt van het eiland en naar haar moeder gebracht, die als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jolande van der Graaf, Dick Gosewehr boeken
  Jolande van der Graaf, Dick Gosewehr - Moordsporen

  Zodra een misdaadjournalist en een oud-rechercheur samen op jacht gaan naar de waarheid achter onopgeloste zaken, wordt elke steen drie keer omgedraaid. In Moordsporen kijken Jolande van der Graaf en Dick Gosewehr terug op de cold cases die zij voor dagblad De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nico Verbeek boeken
  Nico Verbeek - Pablo Escobar

  De true crime biografie van Pablo Escobar, de grootste en rijkste crimineel ter wereld. De true crime biografie van Pablo Escobar, de grootste en rijkste crimineel ter wereld Dit is het onwaarschijnlijke en kleurrijke levensverhaal van de Colombiaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Hieke Wienke Jans, Jolande van der Graaf boeken
  Hieke Wienke Jans, Jolande van der Graaf - Nederlandse moordwijven

  Ze hebben namen als Janet, Toos, Sonja of Semra. Tientallen vrouwen, jong en oud, belanden achter de tralies omdat ze iemand hebben vermoord. Hun partner, hun kind, hun vader, hun minnaar, hun rivale. Vrouwen hebben allerlei motieven om te moorden, maar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bert Voskuil boeken
  Bert Voskuil - Delict Moord

  Delict Moord is ontluisterend, schokkend, confronterend en spraakmakend. Het is een boek over de mannen en vrouwen die het zwaarste delict in onze wetgeving begingen: een moord. Misdaadjournalist Bert Voskuil zocht hen op in de gevangenis of sprak ze nadat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ellie Lust boeken
  Ellie Lust - Verhalen uit het blauwe boekje

  In Verhalen uit het blauwe boekje vertelt Ellie Lust, Nederlands populairste ex-politievrouw, openhartig en eerlijk over de ruim dertig jaar dat ze bij de politie in Amsterdam werkte. In die jaren deed Ellie Lust ervaring op met bijna alle facetten van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jordan Belfort boeken
  Jordan Belfort - De wolf van Wall Street gevangen

  Na de inval van de FBI op zijn landgoed verandert het leven van de Wolf van Wall Street in een immense juridische strijd. Zijn huwelijk ligt in puin, hij dreigt zijn kinderen te verliezen en hij sluit een deal met Justitie om strafvermindering te krijgen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • J.A. Blaauw boeken
  J.A. Blaauw - De Puttense moordzaak - dossier gesloten -

  De Puttense moordzaak is een van de meest geruchtmakende gerechtelijke dwalingen in de Nederlandse geschiedenis. In 1994 worden twee Puttenaren veroordeeld voor de verkrachting van en moord op Christel Ambrosius. Zij zitten onterechte gevangenisstraffen uit,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Vugts boeken
  12,50
 • Gerhardt Mulder boeken
  Gerhardt Mulder - De eerste misdaadencyclopedie van de Lage Landen

  Deze misdaadenclopedie is de eerste Nederlandstalige uitgave in haar soort. Het boek bevat een enorme hoeveelheid informatie over alle facetten van de misdaad in Nederland en België. Het accent ligt op de afgelopen decennia en is up-to-date bijgewerkt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hendrik Jan Korterink boeken
  E-book
  Hendrik Jan Korterink - Maffiameid

  ‘(…) Een unieke blik achter de schermen van de Hollands-Caribische drugsnetwerken’ ‘Een duistere onderwereld waar weinigen toegang krijgen’ Nina groeit op Curaçao op bij haar stiefouders. Op haar twaalfde gaat ze in Nederland om bij haar moeder… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Cees Koring boeken
  E-book
  Cees Koring - Bureau Warmoesstraat

  'Doe mij maar een likeurtje Neuken,' zei de man in het proeflokaal. 'Hier op de Wallen kan en mag toch alles? Welkom in het Red Light District, waar dienders van bureau Warmoesstraat bijna een eeuw de dienst uitmaakten. Na de sluiting van de politiepost in… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Arianne Grootendorst boeken
  Arianne Grootendorst - Over de rand

  Waargebeurd verhaal! Over de rand is een pageturner, een nachtmerrie, geschreven door een vrouw die zich staande heeft gehouden na een verschrikkelijke gebeurtenis die haar leven voorgoed veranderde. Het is een kille nacht in februari. Arianne Grootendorst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Olof van Joolen, Silvan Schoonhoven boeken
  E-book
  Olof van Joolen, Silvan Schoonhoven - Liggen blijven!

  Een golf van bomaanslagen, gijzelingen en moordpartijen overspoelt in de jaren zeventig Europa, Nederland blijft niet buiten schot. Bij de eerste gijzelingsactie in Wassenaar (1970) blijken we geen idee te hebben van terrorismebestrijding. Vanuit het niets… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Wim van de Pol boeken
  E-book
  Wim van de Pol - Holleeders onderwereld

  Mét voorwoord van Sander Janssen, advocaat van Holleeder In Holleeders onderwereld lezen we de rauwe werkelijkheid direct uit de originele politiedossiers, leesbaar gemaakt en van een toelichting voorzien door de auteur. In de herfst van 2018 kreeg Wim van de… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Wouter Laumans, Marijn Schrijver boeken
  E-book
  Wouter Laumans, Marijn Schrijver - Wraak

  Wraak is het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia, waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn. Het werd genomineerd voor de prestigieuze Brusseprijs 2015 voor het beste journalistieke boek en vormde de basis voor de veelgeprezen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Hendrik Jan Korterink boeken
  Hendrik Jan Korterink - Maffiameid

  Haar moeder is half-Duits/half-Antilliaans met blond haar en groene ogen; haar vader is een donkere Colombiaan. Nina is het mooiste meisje van Curaçao, een prinsesje. Maar haar ouders kunnen haar niet gebruiken, ze groeit op bij stiefouders. Op haar twaalfde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gerhardt Mulder boeken
  Gerhardt Mulder - Amsterdamse penoze

  Opnieuw dook misdaadchroniqueur Gerhardt Mulder onder in de onderwereld van Amsterdam. Hij kent deze schimmige wereld van binnenuit. In zijn jonge jaren reed hij ook wel eens een iets te scheve schaats. Deze keer gaat hij naar zijn vroegere woonplaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50