Thrillers

 • Tosca Lee boeken
  Tosca Lee - Bloedverwant

  'De Da Vinci code' meets 'Orphan Black' in de nieuwe Tosca Lee: 'Bloedverwant'. Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lisa Hilton boeken
  Lisa Hilton - Maestra

  Judith Rashleigh werkt overdag als assistent in een gerenommeerd Londens veilinghuis en om rond te kunnen komen is ze 's nachts hostess in een chique club in de West End-buurt. Als ze een vervalsing ontdekt, wordt ze bij het veilinghuis ontslagen en vlucht ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Sandford boeken
  John Sandford - Lucas Davenport 31 : Het schandaal

  Politiek. Moord. Een schandaal./br> Een invloedrijke senator wordt betrapt met zeer belastend materiaal op zijn computer. De gouverneur gelooft echter in zijn onschuld, want de senator is veel te intelligent om zoiets te laten gebeuren. Het zaakje stinkt. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer

  Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is dood aangetroff en, opgehangen aan zijn voeten, met opengesneden buik, als een stuk wild. Zijn ingewanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wessel de Valk boeken
  Wessel de Valk - Het Patroon

  De wijnhandelaar Osman Fissler denkt zijn verdwenen familie, na vijftien jaar, terug te zien in de immense shopping mall 'Mah Boon Krong' in Bangkok. Het weerzien is kort en mysterieus en Fissler blijft vol vragen achter. De gebeurtenis staat niet op zichzelf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter de Boevere boeken
  Peter de Boevere - Zeeuws Bloed: De Nollebosmoorden

  Vlissingen is in de ban van de voorgenomen bebouwing van het Nollebos. De actiegroep krijgt steun uit alle lagen van de bevolking. De belangen zijn groot. Het democratisch proces wordt door voor- en tegenstanders met voeten getreden. Als er in het bos een lijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Costa del Sol

  'Is de zomer compleet zonder een nieuwe thriller van Suzanne Vermeer? Nee!' – Margriet Special (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Da Vinci Code

  De Da Vinci Code van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Verfilmd met Tom Hanks. In Parijs loopt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Johanna van Caspel boeken
  Johanna van Caspel - In één klap

  Dit boek beschrijft het waargebeurde verhaal van Vincent en Naomi. Ze ontmoetten elkaar op het internet en kregen een relatie. Ze gingen samenwonen en hadden het leuk met elkaar. Op een dag krijgt Vincent een ongeluk, hij overleeft het maar dan begint het pas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joseph Knox boeken
  Joseph Knox - Sirenen

  Aidan Waits is een uit de gratie gevallen agent die wordt gedwongen deel te nemen aan een undercoveroperatie nadat hij drugs uit het depot heeft gestolen. Het is zijn taak om de Franchise te schaduwen, een gang die, geleid door hun charismatische leider Zain… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Delta Deceptie

  Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Diep onder het poolijs ligt een meteoriet die dierlijke fossielen bevat. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al geruime tijd onder vuur ligt. En voor president Zach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het Juvenalis Dilemma

  `Het Juvenalis Dilemma is dichter bij de waarheid dan elk van ons durft te denken.' MacDonnell Ulsch, directeur van het National Security Institute Als de krachtige supercomputer van de inlichtingendienst NSA doldraait op een onbreekbare code, wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het Verloren Symbool- 3 Robert Langdon

  Het Verloren Symbool van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt onder valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het Bernini Mysterie

  Het Bernini Mysterie van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Verfilmd met Tom Hanks. In het onderzoeksinstituut CERN in Zwitserland wordt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Flynn Berry boeken
  Flynn Berry - Lokvogel

  Lokvogel van Flynn Berry is perfect voor de lezers van Het meisje in de trein en Zusje. Als Nora de trein neemt van Londen naar het platteland om haar zusje, Rachel, op te zoeken, verwacht ze haar op het station aan te treffen. Maar Rachel is er niet en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Clancy, Mark Greaney boeken
  Tom Clancy, Mark Greaney - Jack Ryan 18 : Tom Clancy: In de aanval

  In Noord-Korea is een jonge dictator aan de macht gekomen die de wereld wil laten zien dat er niet met hem te spotten valt. De ontdekking van zeer waardevolle mineralen in zijn land heeft de economie een impuls gegeven en het verworven kapitaal stopt hij in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Charles den Tex boeken
  Charles den Tex - De macht van meneer Miller

  Michael Bellicher is werkzaam bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Het is zijn taak om ¿feiten zo gunstig mogelijk te presenteren¿. Hij heeft enkele ministers als klant. Alles waar hij van droomt, lijkt dan ook binnen handbereik.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Richard House boeken
  Richard House - Sutler - The Kills 1

  Stephen Lawrence Sutler heeft drie problemen: 1. Er is 53 miljoen dollar verdwenen 2. Hij moet vluchten 3. Hij is niet Stephen Lawrence Sutler `Diep onder de indruk. The Telegraph (****) `De Man Booker Prize-nominatie voor dit digitaal verrijkte boek over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Rolf Osterberg boeken
  Rolf Osterberg - De Al-Qaedaconnectie 1

  De Engelse Fahjeed Rashwan is in het geheim fanatiek aanhanger van Al Qaeda. Hij reist af naar Afghanistan om de opvolger van Osama Bin Laden een sluw plan voor te leggen. De uitwerking ervan brengt hem allereerst naar Beiroet en Amman waar hij twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jolka de Jong boeken
  Jolka de Jong - Memento Mori

  Met een nieuw proces rond de liquidatiegolf in de Amsterdamse onderwereld - nu circa tien jaar geleden - en de vermoede rol van Willem Holleeder hierin, is dit boek ineens wel heel erg actueel.Memento MoriAls beschermde getuige in de zaakHolleeder mocht Bram… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Monica Kristensen boeken
  Monica Kristensen - Vermissing

  Als in het ijskoude noorden van Noorwegen een klein meisje verdwijnt, moet de politie er alles aan doen om het kind zo snel mogelijk te vinden Vlak bij de poolcirkel op het eiland Spitsbergen verdwijnt de vijfjarige Ella uit haar kleuterklas en de leidsters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Brad Thor boeken
  Brad Thor - OPERATIE SNOW DRAGON

  'Brad Thor is de auteur van de headlines van morgen.' - Dan Brown 'De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.' - Chicago Tribune Nadat een CIA-agent op mysterieuze wijze overzees komt te overlijden, treedt zijn voornaamste informant naar voren met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Clemens van Brunschot boeken
  Clemens van Brunschot - Wie noemde haar zwak?

  Een thriller over zelfoverwinningDe zussen Stark: Pascal onstuimig en onvoorwaardelijk, Paula met een groot geheim. Om haar probleem op te lossen geeft Paula zich over aan de leider van een Texaanse sekte, met wie zij eerder in Londen een traumatische ervaring… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ruud Dek boeken
  Ruud Dek - thrillers rondom de Vierdaagse Voor mijn beste wandelmaatje

  Als wandelaar van de Vierdaagse maak je gemakkelijk vrienden. Misschien is iedere wandelaar eigenlijk al een vriend en in dat geval is degene die vier dagen met je meeloopt je beste wandelmaatje. En natuurlijk, je beste wandelmaatje vertrouw je. Die vertrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jack Coughlin boeken
  Jack Coughlin - Sniper-serie Het doelwit

  Nieuw deel in bestsellende Sniper-serie Terwijl de VS er koortsachtig alles aan doet om te voorkomen dat een mysterieuze alliantie van islamitische bankiers de EU ontwricht en een bijna failliet Spanje in hun macht krijgt, vallen gewapende terroristen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00