Thrillers

 • L.S. Hilton boeken
  L.S. Hilton - Domina

  Judith Rashleigh is met succes gepromoveerd van veilinghuisassistent tot internationale kunsthandelaar. Ze mag daarbij een bloederig spoor hebben achtergelaten, haar nieuwe leven als chique galeriehouder in Venetië is alles waar ze van droomde. Maar terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De eerlijke vinder

  Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnlijke en zegevierende helden dat King introduceerde in Mr. Mercedes, dat werd genomineerd voor de Edgar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerard Tonen boeken
  Gerard Tonen - Gejaagd

  Arjan Andersen leidt een gelukkig leven in een rustig dorp. De situatie verandert als in zijn omgeving opeens veel mensen overlijden. De een pleegt zelfmoord, de ander krijgt een ongeluk, er wordt zelfs iemand vermoord. Het vreemde is dat ze één ding gemeen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Hollie Overton boeken
  Hollie Overton - Baby doll

  Baby doll van Hollie Overton is een razendsnelle en spannende psychologische thriller over de gevolgen van een ontvoering. Perfect voor de lezers van Het meisje in de trein en Rosamund Luptons Zusje. Lily werd acht jaar gevangengehouden in een donkere kelder.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Dalton Fury boeken
  Dalton Fury - Black site

  'Wil je weten hoe Spec Ops er echt uitzien? Lees Dalton Fury. Simpel gezegd - niemand doet het beter.' - Brad Thor Kolt Raynor is een treurige zuiplap die van grote hoogte gevallen is. Ooit was hij lid van de illustere Delta Force, maar tegenwoordig zijn de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruth Ware boeken
  Ruth Ware - De vrouw in suite 10

  De vrouw in suite 10 is de nieuwe, razend spannende thriller van Ruth Ware, bekend van In een donker, donker bos, dat wordt verfilmd door Reese Witherspoon. Dit had het perfecte tripje moeten zijn. Dit was haar kans op promotie. Maar een moordenaar gooit roet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De Shining

  Een unieke, limited edition uitgave van De Shining, Stephen Kings beroemdste boek, onvergetelijk verfilmd door Stanley Kubrick. Eerste vertaling van proloog 'Voorspel' ('Before The Play'), de volledige tekst zoals die door King voor in het boek was bedoeld.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Wessel de Valk boeken
  Wessel de Valk - Het Patroon

  De wijnhandelaar Osman Fissler denkt zijn verdwenen familie, na vijftien jaar, terug te zien in de immense shopping mall 'Mah Boon Krong' in Bangkok. Het weerzien is kort en mysterieus en Fissler blijft vol vragen achter. De gebeurtenis staat niet op zichzelf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij 'de groten' en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma's. Dat de roem ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alex Berenson boeken
  Alex Berenson - De infiltrant

  Angstaanjagend actuele spionage thriller over de reële dreiging van jihadisme. Winnaar van de Edgar Allan Poe Award! Spionage thriller voor de fans van David Baldacci en John Grisham. De ergste nachtmerrie van de directeur van de CIA lijkt werkelijkheid te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter de Boevere boeken
  Peter de Boevere - Zeeuws Bloed: De Nollebosmoorden

  Vlissingen is in de ban van de voorgenomen bebouwing van het Nollebos. De actiegroep krijgt steun uit alle lagen van de bevolking. De belangen zijn groot. Het democratisch proces wordt door voor- en tegenstanders met voeten getreden. Als er in het bos een lijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Høeg boeken
  Peter Høeg - Het effect van Susan

  Een van de vijfsterrenthrillers van het jaar volgens de VN Detective& Thrillergids 2016 Susan heeft de wonderlijke gave mensen de waarheid te laten zeggen. Iedereen vertrouwt haar van alles en nog wat toe. In India brengt haar gave Susan echter in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het Juvenalis Dilemma

  `Het Juvenalis Dilemma is dichter bij de waarheid dan elk van ons durft te denken.' MacDonnell Ulsch, directeur van het National Security Institute Als de krachtige supercomputer van de inlichtingendienst NSA doldraait op een onbreekbare code, wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Katrien van Effelterre boeken
  Katrien van Effelterre - Restafval

  Voor je kind doe je alles. Want als je kind gelukkig is, ben jij dat ook. We maken kinderen om zelf gelukkig te zijn. Hoe onzelfzuchtig zijn we dan? Een moeder die door het kinderdagverblijf wordt opgebeld omdat haar dochtertje ziek is geworden, wordt op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nicholas Petrie boeken
  Nicholas Petrie - Een man van goede wil

  Een man van goede wil van Nicholas Petrie is een adembenemende thriller vol nagelbijtende spanning en levendige personages. Hoofdpersoon Peter Ash is een held van het kaliber Jack Reacher en Jason Bourne. Peter Ash, oorlogsveteraan, heeft jarenlang in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diana van Hal boeken
  Diana van Hal - Een Bennet & Rowley mysterie Bloeden zal je

  Een foto die spontaan uit een printer komt, gooit het leven van Lindsey en Michael drastisch overhoop. Wie is de onbekende man? Waar is hij? En wie heeft hem beestachtig verminkt en vastgebonden aan deze stoel gefotografeerd? Vragen voor Spencer Bennet en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Delta Deceptie

  Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Diep onder het poolijs ligt een meteoriet die dierlijke fossielen bevat. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al geruime tijd onder vuur ligt. En voor president Zach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het Bernini Mysterie

  Het Bernini Mysterie van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Verfilmd met Tom Hanks. In het onderzoeksinstituut CERN in Zwitserland wordt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het Verloren Symbool- 3 Robert Langdon

  Het Verloren Symbool van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt onder valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Da Vinci Code

  De Da Vinci Code van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Verfilmd met Tom Hanks. In Parijs loopt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marjan van den Berg boeken
  Marjan van den Berg - Joy

  Ze hebben een dag lang gejaagd, de BBoys. Als Joy haar man Stefan, die een jachtevenement heeft georganiseerd, ophaalt in de jachthut, staat ze oog in oog met het 'Old Boys Network'. Dik bevriend lijken ze. Ogenschijnlijk zoals zoveel mannenclubs. De stem van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Vince Flynn, Kyle Mills boeken
  Vince Flynn, Kyle Mills - Doodvonnis

  Nummer 1 - New York Times-bestseller! Geschreven met adembenemende spanning en hartslag verhogende actie is Mitch Rapps nieuwste avontuur actueel en provocerend als nooit tevoren! Mitch Rapp is gewend te winnen. Samen met vriend en collega Scott Coleman gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Felix Francis boeken
  Felix Francis - Beschadigd

  Detective Jeff Hinkley doet onderzoek naar een dubieuze trainer in de rensport. Als hij de verdachte stiekem achtervolgt, is hij getuige van een gruwelijke moord. Het motief is niet duidelijk. Het zou iets te maken kunnen hebben met de reden dat hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruud Dek boeken
  Ruud Dek - vierdaagsethriller Oorlogspad

  Kort na de oorlog biedt Amerika het zwaar getroffen Nijmegen alle hulp. Vanuit de stad Albany brengt een delegatie de eerste 250 ton hulpgoederen. Onder de delegatieleden is een man die onder de indruk is van de Vierdaagse, die op dat moment weer wordt gelopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ronald van der Pol boeken
  Ronald van der Pol - De witte generaal

  De Utrechtse rechercheurs Gerard van Dongen en Frank van der Linden onderzoeken de verdwijning respectievelijk moord op de bekende misdaadverslaggever Maarten Koopman. Het wordt al snel duidelijk dat zijn naaste medewerker, Corneel van Zoomeren, onvindbaar is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95