Thrillers

 • S.J. Paul boeken
  S.J. Paul - Qwerty

  1993De achtjarige Marijn wordt wekenlang ontvoerd en gevangen gehouden door een psychiatrische patiënte, terwijl zijn oudere broer Kris op hem moest letten. De traumatische gebeurtenis zorgt voor een onherstelbare breuk tussen de broers die steeds meer uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Kees den Hartog boeken
  Jan Kees den Hartog - Incognito

  'Incognito' is de tweede thriller van Den Hartog. Na zijn debuut 'Mandaat' is hij er opnieuw in geslaagd om de lezer te verrassen met een roman waarin fictie en feiten door elkaar heen lopen. Tom Grant keert terug en belandt in een wereld die zo duister is dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - Ik weet waar je woont

  Hoofdinspecteur Marian Dahle is aan het herintreden na verlof om bij te komen van een traumatisch voorval op werk. Wanneer Cato Isaksen haar de opdracht geeft een cold case te openen, ziet ze dat eigenlijk niet zitten. Maar ze neemt de zaak uiteindelijk toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mike Nappa boeken
  Mike Nappa - Annabel Lee

  In deze bloedstollende thriller van Mike Nappa wordt de tiener Annabel Lee Truckson samen met een waakhond door haar mysterieuze oom in een militaire bunker onder de grond gestopt. Een verklaring krijgt ze niet. Het laatste wat haar oom tegen haar zegt, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mariette Lindstein boeken
  Mariette Lindstein - De sekte

  Toetreden is verleidelijk Ontsnappen is onmogelijk Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een newagebeweging gesetteld. De charismatische leider, Franz Oswald, heeft de doctrine ViaTerra ontwikkeld, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - In het vizier

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het vizier’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De eerlijke vinder

  Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnlijke en zegevierende helden dat King introduceerde in Mr. Mercedes, dat werd genomineerd voor de Edgar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emelie Schepp boeken
  Emelie Schepp - Post mortem

  De Zweedse(thrillerauteur van het jaar) Emelie Schepp brak in Nederland door met ‘Memento’ en ‘Narcotica’. Haar derde boek ‘Post Mortem’ heeft wederom Jana Berzelius in de hoofdrol.Op een vroege ochtend wordt een vrouw zwaargewond en mishandeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij 'de groten' en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma's. Dat de roem ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - Fatale fout

  Marion vindt het dagboek van haar vriend Casper. Het dagboek beschrijft een groot persoonlijk drama, maar ook een groot geheim. Na het lezen daarvan beëindigt zij hun relatie.Na jaren, als Casper inmiddels een gerespecteerd chirurg is, ligt Marion onverwachts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Mannenjacht

  De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)Frank, Marc, Bart en Herman vormen al vanaf hun jeugd een hechte vriendenclub. Hun gezamenlijke mannenweekenden op de boot van Bart zijn een traditie en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter van Beek boeken
  Peter van Beek - Texelse thrillers Zondvloed

  Brandweerduikers vinden tijdens een oefening een oldtimer in de Mokbaai op Texel. Op de bestuurdersstoel van de Volvo Amazon vinden ze het lijk van een jonge vrouw. Rechercheur Lone Telander en haar team tasten aanvankelijk in het duister, maar dan leidt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rudy Dek boeken
  Rudy Dek - Thrillers rondom de Vierdaagse De zomerdromer

  Christien is een jonge vrouw. Ze is schuldig aan een dodelijk ongeluk. Met haar man en kinderen heeft ze nog een heel leven te gaan, maar het is niet meer op te brengen. Al haar idealen zijn vervlogen. Met zo veel schuld valt immers niet te leven. Theo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Steve Hamilton boeken
  Steve Hamilton - Deal met de duivel

  Van bestsellerauteur Steve Hamilton verschijnt nu Deal met de duivel. Voor fans van Lee Child en Harlan Coben. ‘Geloof Stephen King. Dit boek is het echte werk.’ Stephen King Nick Mason zit al vijf jaar onschuldig gevangen voor de moord op een DEA-agent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mariette Lindstein boeken
  Mariette Lindstein - De sekte

  Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een New Age-beweging gesetteld. Hun charismatische leider, Franz Oswald, ontwikkelde de doctrine ViaTerra, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op beroemdheden en vooraanstaande politici. Sofia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Nacht & Nevel

  Luc Deflo schreef een ultraspannende thriller die u vanaf pagina 1 tot pagina laatst in de ban zal houden. Het verhaal draait om een pedofiele pastoor, tevens travestiet, die op een dag 'per ongeluk' aan het moorden slaat. Toch ontsnapt hij aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Katarzyna Bonda boeken
  Katarzyna Bonda - Het Meisje uit het Noorden

  Het meisje uit het noorden van Katarzyna Bonda is een ijzersterke psychologische thriller voor de liefhebbers van Samuel Bjørk en Ule Hansen. Sasha Zaluska keert terug naar de Poolse kust, na zeven jaar afwezigheid. Ze is inmiddels een talentvolle profiler… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Helen Lacroix boeken
  Helen Lacroix - De dirigente

  Loes is dirigente van het koor PSV. Na tien jaar trouwe dienst wordt haar verteld dat het koor verder wil met een nieuwe dirigent. Ze is erg teleurgesteld, maar legt zich neer bij het besluit van het bestuur. Een paar koorleden wil Loes als dirigente houden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Strijdpunt - grote letter uitgave

  Als de Amerikaanse ambassadeur van Colombia is ontvoerd, vecht het Ghost Recon-team zich door hordes rebellen heen om de man te redden. Maar tijdens hun missie ontdekken ze een nieuwe groep fundamentalistische moslims die wordt gesteund door Zuid-Amerikaanse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - Honden van Riga

  Op een winterse dag drijft de wind een rubbervlot met twee dode mannen naar de zuidkust van het Zweedse Skåne. Na een anonieme tip stelt de politie een onderzoek in. Kurt Wallander stelt vast dat de mannen voor hun executie gemarteld zijn. Identificatie aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rien Schalkwijk boeken
  Rien Schalkwijk - De Queeste

  'De Queeste" is een apocalyptische thriller met een magisch realistisch randje. Twee jonge mensen, een biologe en een informatieanalist, én een stokoude missionaris zijn ogenschijnlijk door het lot bij elkaar gebracht. In een wereld waarin bestaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Nicolás Obregón boeken
  Nicolás Obregón - Blue Light Yokohama

  Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze partner Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99