Thrillers

 • Bruce Buff boeken
  Bruce Buff - Hemelbewijs

  In de thriller 'Hemelbewijs' van Bruce Buff beweert een wetenschapper dat hij het bewijs heeft gevonden dat God bestaat. Stephen Bishop, een gerenommeerde wetenschapper, neemt contact op met zijn oude vriend Dan Lawson. Stephen vertelt hem dat hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tjeerd Langstraat boeken
  Tjeerd Langstraat - Eeuwig Donker

  Rechercheur Jan Vos doet samen met zijn partner onderzoek naar de gruwelijke moord op twee jonge loverboys. Terwijl het onderzoek moeizaam vordert, maakt Carla, een van de meisjes die werd aangetroffen op de plaats delict, een opvallende transformatie door. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Louise Jensen boeken
  Louise Jensen - Het zusje

  Grace is de dood van haar beste vriendin Charlie nooit te boven gekomen. Ze wordt achtervolgd door haar laatste woorden. Op zoek naar antwoorden opent ze een doos met persoonlijke aandenkens en brieven van Charlie. Daarna realiseert ze zich dat ze eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - Schemerzone

  Kate werkt als verpleegkundige in een Londense privékliniek. Ze komt erachter dat ze narcolepsie heeft, waardoor ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen en last heeft van nachtmerries die niet van de werkelijkheid te onderscheiden zijn. Om haar baan niet te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De klokkenluider

  Advocaten Lacy Stoltz en Hugo Hatch werken al bijna tien jaar voor de Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt. In al die tijd hebben slechts twee zaken ertoe geleid dat rechters uit hun ambt werden gezet, in beide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tibor Rode boeken
  Tibor Rode - Het Mona Lisa-virus

  'Het Mona Lisa-virus' van Tibor Rode is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown. Zijn boeken 'De Da Vinci Code', 'Het Bernini Mysterie',' Het Verloren Symbool', 'Inferno'en 'Origin' zijn volledig in de lijn met deze thriller van Tibor Rode.In Amerika… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Clive Cussler, Graham Brown boeken
  Clive Cussler, Graham Brown - Kurt Austin-avonturen (NUMA-files) Spookschip

  Kurt Austin ontwaakt na een levensgevaarlijke reddingsmissie op een zinkend jacht, waaruit hij maar net heeft kunnen ontsnappen. Wat is er precies gebeurd? Heeft hij nou een oude vriendin zien verdrinken? Kurt gaat op zoek naar de waarheid en komt op het pad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Annika de Bie boeken
  Annika de Bie - Het begint op het einde

  Het overlijden van een Egyptische grafrover geeft het startsein voor de jacht op waardevolle oudheden die de overledene achterlaat. Als blijkt dat er nog veel meer waardevolle zaken te halen zijn, zetten verschillende partijen alles op alles om al dan niet met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sebastian Fitzek boeken
  Sebastian Fitzek - Het pakket

  De jonge psychiater Emma Stein komt haar huis niet meer uit. Ze is namelijk doodsbang sinds ze werd verkracht in een hotelkamer, en ze herkent in elke man de dader. Emma was het derde slachtoffer van de psychopaat die in de pers de Kapper genoemd wordt, en zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arno van den Kieboom boeken
  Arno van den Kieboom - Voor het leven getekend

  De thriller: "Voor het leven getekend" is een heftig, spraakmakend boek. Het heeft een gevoelig onderwerp, waar helaas veel kinderen en ouders mee te maken hebben. Veel te vaak zelfs. Het is levendig, in spreektaal geschreven boek. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Katarzyna Bonda boeken
  Katarzyna Bonda - Het Meisje uit het Noorden

  Het meisje uit het noorden van Katarzyna Bonda is een ijzersterke psychologische thriller voor de liefhebbers van Samuel Bjørk en Ule Hansen. Sasha Zaluska keert terug naar de Poolse kust, na zeven jaar afwezigheid. Ze is inmiddels een talentvolle profiler… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Carla Norton boeken
  Carla Norton - Het recht van de sterkste

  Voor de fans van Mo Hayder, Val McDermid en Karin Slaughter. 'Het recht van de sterkste' van Cara Norton is een ijzingwekkende thriller,waarover Jeffery Deaver zegt: 'de perfecte mix van sterke schrijfstijl, pyschologisch inzicht en 'niet-weg-te-leggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Mo Hayder boeken
  Mo Hayder - De behandeling

  In een vriendelijke woonwijk in Zuid-Londen wordt een echtpaar aangetroffen dat op sterven na dood is: ze zijn vastgebonden, mishandeld, uitgedroogd. Hun achtjarig zoontje is zoek. Kinderen uit de buurt fluisteren verhalen over een trol in het park. Jack… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De oplichters

  Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun studie in zicht ziet hun toekomst er somber uit. De universiteit is zo middelmatig dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Het laatste jurylid

  Officiële auteurswebsite Fansite Word fan van John Grisham op Facebook (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicolás Obregón boeken
  Nicolás Obregón - Blue Light Yokohama

  Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze partner Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mark Greaney boeken
  Mark Greaney - Tom Clancy Opperbevel

  In Rusland is de macht van president Valeri Volodin tanende en in een poging het verloren gegane terrein terug te veroveren, verlegt hij zijn ambities naar het buitenland. Omdat de Verenigde Staten in het verleden dergelijke expansieplannen altijd hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joseph Knox boeken
  Joseph Knox - Sirenen

  Aidan Waits is een uit de gratie gevallen agent die wordt gedwongen deel te nemen aan een undercoveroperatie nadat hij drugs uit het depot heeft gestolen. Het is zijn taak om de Franchise te schaduwen, een gang die, geleid door hun charismatische leider Zain… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Pijngrens

  Wat doe je als je grens is bereikt? Met Pijngrens levert Loes den Hollander opnieuw een razend spannende thriller af! Juli 2014 - Het leven van Annemiek Verwey, Bridget Homberg en Maxim Teeven lijkt in balans te zijn. Maar dan worden ze geconfronteerd met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer

  Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is dood aangetroff en, opgehangen aan zijn voeten, met opengesneden buik, als een stuk wild. Zijn ingewanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anja Feliers boeken
  Anja Feliers - VERGEET MIJ NIET - HERWERKTE VERSIE 2015

  Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontje Fenne levenloos aan op de achterbank. De nachtmerrie van elke ouder... Hoe kan Wim zijn vrouw Saskia nog in de ogen kijken? Hoe moet hun dochtertje Bo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ellen de Vriend boeken
  Ellen de Vriend - Geruisloos

  Gevaar schuilt soms in één ogenblik van onoplettendheid In Geruisloos is de succesvolle journaliste Stefanie getrouwd met sleepbootkapitein Paul. Hun dochter Nina is zes. Omdat de spanningen in hun huwelijk flink zijn opgelopen, gaan ze op vakantie naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Terry Hayes boeken
  Terry Hayes - Ik ben Pelgrim

  'De enige thriller die je dit jaar moet lezen.' - Yorkshire Post ‘Ik ben Pelgrim is een ware pageturner, een indrukwekkende prestatie voor een debuut.’ – Trouw ‘Uitmuntende spionagethriller […] Ik ben Pelgrim is een intelligente, urgente pageturner -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Janneke Bazelmans boeken
  Janneke Bazelmans - Verkapt

  De Nederlandse studente Nora krijgt de kans stage te lopen bij een palmoliebedrijf midden in het regenwoud. Vol overgave stort ze zich op haar opdracht: een school oprichten voor de lokale Dayakbevolking. De voormalige koppensnellers willen niets van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - In het donker

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het donker’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Het recht zegeviert niet altijd, want rechercheur Scarlett Bishop heeft talloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99