Thrillers

 • Terry Hayes boeken
  Terry Hayes - Ik ben Pelgrim

  'De enige thriller die je dit jaar moet lezen.' - Yorkshire Post ‘Ik ben Pelgrim is een ware pageturner, een indrukwekkende prestatie voor een debuut.’ – Trouw ‘Uitmuntende spionagethriller […] Ik ben Pelgrim is een intelligente, urgente pageturner -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ineke Boon boeken
  Ineke Boon - Lijk in de berging

  'Meneer, er ligt een lijk in uw berging.''Er ligt een wat?'Nick Krop gaat als chauffeur voor de adellijke familie Van Lingeveld tot Bronkhorst werken. Maar hij krijgt al vlug spijt, vooral omdat dochter Francisca een arrogante jongedame is. Hij moet alles voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • S.J. Paul boeken
  S.J. Paul - Qwerty

  1993De achtjarige Marijn wordt wekenlang ontvoerd en gevangen gehouden door een psychiatrische patiënte, terwijl zijn oudere broer Kris op hem moest letten. De traumatische gebeurtenis zorgt voor een onherstelbare breuk tussen de broers die steeds meer uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Kees den Hartog boeken
  Jan Kees den Hartog - Incognito

  'Incognito' is de tweede thriller van Den Hartog. Na zijn debuut 'Mandaat' is hij er opnieuw in geslaagd om de lezer te verrassen met een roman waarin fictie en feiten door elkaar heen lopen. Tom Grant keert terug en belandt in een wereld die zo duister is dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rudy Dek boeken
  Rudy Dek - Vierdaagsethriller De Goudenkruisdragers

  Goudenkruisdragers zijn mensen die al zeker tien keer de Vierdaagse hebben gelopen. Deze hartstochtelijke wandelaars hebben in 1951 een vereniging opgericht, in de tijd dat het nog uniek was zoveel Vierdaagsen op je naam te hebben. Wat bijna niemand weet, is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mike Nappa boeken
  Mike Nappa - Annabel Lee

  In deze bloedstollende thriller van Mike Nappa wordt de tiener Annabel Lee Truckson samen met een waakhond door haar mysterieuze oom in een militaire bunker onder de grond gestopt. Een verklaring krijgt ze niet. Het laatste wat haar oom tegen haar zegt, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • John Sandford boeken
  John Sandford - Het kwaad

  Ze worden trekkers genoemd. Ze reizen van de ene staat naar de andere, proberen wat geld te verdienen, maar plegen geen misdrijven. Ze reizen gewoon graag. En nu is iemand ze aan het vermoorden...Lucas Davenports dochter Letty is tijdens de zomervakantie thuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De eerlijke vinder

  Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnlijke en zegevierende helden dat King introduceerde in Mr. Mercedes, dat werd genomineerd voor de Edgar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emelie Schepp boeken
  Emelie Schepp - Post mortem

  De Zweedse(thrillerauteur van het jaar) Emelie Schepp brak in Nederland door met ‘Memento’ en ‘Narcotica’. Haar derde boek ‘Post Mortem’ heeft wederom Jana Berzelius in de hoofdrol.Op een vroege ochtend wordt een vrouw zwaargewond en mishandeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Clive Cussler, Paul Kemprecos boeken
  Clive Cussler, Paul Kemprecos - Poolstorm

  Een poolverschuiving is een verschijnsel dat in het verleden al vaker is voorgekomen. Vogels en dieren worden erdoor gedesoriënteerd en het ontregelt elektronische apparatuur. In het ergste geval veroorzaakt het enorme uitbarstingen, aardbevingen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij 'de groten' en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma's. Dat de roem ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Mannenjacht

  De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)Frank, Marc, Bart en Herman vormen al vanaf hun jeugd een hechte vriendenclub. Hun gezamenlijke mannenweekenden op de boot van Bart zijn een traditie en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter van Beek boeken
  Peter van Beek - Texelse thrillers Zondvloed

  Brandweerduikers vinden tijdens een oefening een oldtimer in de Mokbaai op Texel. Op de bestuurdersstoel van de Volvo Amazon vinden ze het lijk van een jonge vrouw. Rechercheur Lone Telander en haar team tasten aanvankelijk in het duister, maar dan leidt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rudy Dek boeken
  Rudy Dek - Thrillers rondom de Vierdaagse De zomerdromer

  Christien is een jonge vrouw. Ze is schuldig aan een dodelijk ongeluk. Met haar man en kinderen heeft ze nog een heel leven te gaan, maar het is niet meer op te brengen. Al haar idealen zijn vervlogen. Met zo veel schuld valt immers niet te leven. Theo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Steve Hamilton boeken
  Steve Hamilton - Deal met de duivel

  Van bestsellerauteur Steve Hamilton verschijnt nu Deal met de duivel. Voor fans van Lee Child en Harlan Coben. ‘Geloof Stephen King. Dit boek is het echte werk.’ Stephen King Nick Mason zit al vijf jaar onschuldig gevangen voor de moord op een DEA-agent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katarzyna Bonda boeken
  Katarzyna Bonda - Het Meisje uit het Noorden

  Het meisje uit het noorden van Katarzyna Bonda is een ijzersterke psychologische thriller voor de liefhebbers van Samuel Bjørk en Ule Hansen. Sasha Zaluska keert terug naar de Poolse kust, na zeven jaar afwezigheid. Ze is inmiddels een talentvolle profiler… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mo Hayder boeken
  Mo Hayder - De behandeling

  In een vriendelijke woonwijk in Zuid-Londen wordt een echtpaar aangetroffen dat op sterven na dood is: ze zijn vastgebonden, mishandeld, uitgedroogd. Hun achtjarig zoontje is zoek. Kinderen uit de buurt fluisteren verhalen over een trol in het park. Jack… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Wessel de Valk boeken
  Wessel de Valk - Bestemming onbekend

  Wanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sarah Pinborough boeken
  Sarah Pinborough - Wat jij niet ziet

  Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn, en die zegt een fout te hebben begaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Helen Lacroix boeken
  Helen Lacroix - De dirigente

  Loes is dirigente van het koor PSV. Na tien jaar trouwe dienst wordt haar verteld dat het koor verder wil met een nieuwe dirigent. Ze is erg teleurgesteld, maar legt zich neer bij het besluit van het bestuur. Een paar koorleden wil Loes als dirigente houden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bos Jacobs boeken
  Bos Jacobs - Benauwd

  Jean is de alledaagse sleur van zijn leven moe. Hij slaat aan het moorden en iedereen die hem iets misdaan heeft of op de zenuwen werkt moet er aan geloven. Tot hij op een dag gecontacteerd wordt om huurdoder te worden... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,29
 • Ellen de Vriend boeken
  Ellen de Vriend - Geruisloos

  Gevaar schuilt soms in één ogenblik van onoplettendheid In Geruisloos is de succesvolle journaliste Stefanie getrouwd met sleepbootkapitein Paul. Hun dochter Nina is zes. Omdat de spanningen in hun huwelijk flink zijn opgelopen, gaan ze op vakantie naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nicolás Obregón boeken
  Nicolás Obregón - Blue Light Yokohama

  Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze partner Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De oplichters

  Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun studie in zicht ziet hun toekomst er somber uit. De universiteit is zo middelmatig dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99