Thrillers

 • Anna Lascaris boeken
  Anna Lascaris - Een Vakantie Naar De Hel

  Rowena wordt door haar oom bedreigd. Ze vlucht een café in als hij voor haar woning staat. Namba en Rita, de eigenaars van het café, nemen haar in bescherming en bieden haar aan om bij hen te komen wonen. Voor Rowena breekt een fijne tijd aan. Haar foute oom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,49
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De eerlijke vinder

  Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnlijke en zegevierende helden dat King introduceerde in Mr. Mercedes, dat werd genomineerd voor de Edgar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emelie Schepp boeken
  Emelie Schepp - Post mortem

  De Zweedse(thrillerauteur van het jaar) Emelie Schepp brak in Nederland door met ‘Memento’ en ‘Narcotica’. Haar derde boek ‘Post Mortem’ heeft wederom Jana Berzelius in de hoofdrol.Op een vroege ochtend wordt een vrouw zwaargewond en mishandeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Wisseling van de wacht

  Wisseling van de wacht is de gruwelijk spannende finale van Stephen Kings Mercedes-trilogie, na de bestsellers Mr. Mercedes en De eerlijke vinder. In Wisseling van de wacht keert de duivelse Mercedes-Killer Brady Hartsfield terug. Hij drijft zijn vijanden tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • I. Zengrim boeken
  I. Zengrim - Er gaat niets boven....

  Een regelrechte aanval op een onzer provincies moet worden afgeslagen door twee rechercheurs. Terwijl de ene na de andere catastrofe zich aan dient, gaan ze achter de dader(s) aan. De tijd dringt, er vallen steeds meer slachtoffers en het gaat maar moeizaam.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij 'de groten' en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma's. Dat de roem ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Louise Jensen boeken
  Louise Jensen - Het zusje

  Grace is de dood van haar beste vriendin Charlie nooit te boven gekomen. Ze wordt achtervolgd door haar laatste woorden. Op zoek naar antwoorden opent ze een doos met persoonlijke aandenkens en brieven van Charlie. Daarna realiseert ze zich dat ze eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Steve Cavanagh boeken
  Steve Cavanagh - Het pleidooi

  ‘De explosieve actiescènes worden uitsluitend onderbroken door fascinerende scènes uit de rechtszaal.’ The Times Advocatenkantoor Harland & Sinton is al jarenlang de spil van een wereldwijd fraudenetwerk, maar nu zit de FBI hen op de hielen. Wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Steve Berry boeken
  Steve Berry - Het patriottenspel

  'Het patriottenspel' van Steve Berry is een thriller die historische details vermengt met grote spanning. Dan Brown, Stephen King en Lee Child behoren tot de grootste fans van Steve Berry. In 'Het patriottenspel' is Cotton Malone met pensioen. Hij runt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sebastian Fitzek boeken
  Sebastian Fitzek - Het pakket

  De jonge psychiater Emma Stein komt haar huis niet meer uit. Ze is namelijk doodsbang sinds ze werd verkracht in een hotelkamer, en ze herkent in elke man de dader. Emma was het derde slachtoffer van de psychopaat die in de pers de Kapper genoemd wordt, en zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter van Beek boeken
  Peter van Beek - Texelse thrillers Zondvloed

  Brandweerduikers vinden tijdens een oefening een oldtimer in de Mokbaai op Texel. Op de bestuurdersstoel van de Volvo Amazon vinden ze het lijk van een jonge vrouw. Rechercheur Lone Telander en haar team tasten aanvankelijk in het duister, maar dan leidt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Oorsprong

  Oorsprong is de nieuwe Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Oorsprong speelt zich af in Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla, zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, geschiedenis en architectuur en draait… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Rudy Dek boeken
  Rudy Dek - Thrillers rondom de Vierdaagse De zomerdromer

  Christien is een jonge vrouw. Ze is schuldig aan een dodelijk ongeluk. Met haar man en kinderen heeft ze nog een heel leven te gaan, maar het is niet meer op te brengen. Al haar idealen zijn vervlogen. Met zo veel schuld valt immers niet te leven. Theo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andrew Gross boeken
  Andrew Gross - Alleen hij

  Andrew Gross heeft met ‘Alleen hij’(The One Man)een bloedstollende en aangrijpende thriller geschreven waarin de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog in het algemeen en die van Auschwitz in het bijzonder centraal staan.1944. Terwijl in Europa de Tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mo Hayder boeken
  Mo Hayder - De behandeling

  In een vriendelijke woonwijk in Zuid-Londen wordt een echtpaar aangetroffen dat op sterven na dood is: ze zijn vastgebonden, mishandeld, uitgedroogd. Hun achtjarig zoontje is zoek. Kinderen uit de buurt fluisteren verhalen over een trol in het park. Jack… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Katarzyna Bonda boeken
  Katarzyna Bonda - Het Meisje uit het Noorden

  Het meisje uit het noorden van Katarzyna Bonda is een ijzersterke psychologische thriller voor de liefhebbers van Samuel Bjørk en Ule Hansen. Sasha Zaluska keert terug naar de Poolse kust, na zeven jaar afwezigheid. Ze is inmiddels een talentvolle profiler… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alex Berenson boeken
  Alex Berenson - De infiltrant

  Angstaanjagend actuele spionage thriller over de reële dreiging van jihadisme. Winnaar van de Edgar Allan Poe Award! Spionage thriller voor de fans van David Baldacci en John Grisham. De ergste nachtmerrie van de directeur van de CIA lijkt werkelijkheid te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Helen Lacroix boeken
  Helen Lacroix - De dirigente

  Loes is dirigente van het koor PSV. Na tien jaar trouwe dienst wordt haar verteld dat het koor verder wil met een nieuwe dirigent. Ze is erg teleurgesteld, maar legt zich neer bij het besluit van het bestuur. Een paar koorleden wil Loes als dirigente houden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Clive Cussler, Graham Brown boeken
  Clive Cussler, Graham Brown - Kurt Austin-avonturen (NUMA-files) Spookschip

  Kurt Austin ontwaakt na een levensgevaarlijke reddingsmissie op een zinkend jacht, waaruit hij maar net heeft kunnen ontsnappen. Wat is er precies gebeurd? Heeft hij nou een oude vriendin zien verdrinken? Kurt gaat op zoek naar de waarheid en komt op het pad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ellen de Vriend boeken
  Ellen de Vriend - Geruisloos

  Gevaar schuilt soms in één ogenblik van onoplettendheid In Geruisloos is de succesvolle journaliste Stefanie getrouwd met sleepbootkapitein Paul. Hun dochter Nina is zes. Omdat de spanningen in hun huwelijk flink zijn opgelopen, gaan ze op vakantie naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nicolás Obregón boeken
  Nicolás Obregón - Blue Light Yokohama

  Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze partner Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Janneke Heimweg boeken
  Janneke Heimweg - De Judajaagster

  Aan het succesvolle studentenleven van de Groningse Juul Samplonius komt abrupt een einde als ze thuiskomt van haar afstudeerstage in de synagoge van Barcelona. Eerder nog was ze vastbesloten uit te zoeken wat het eeuwenoude mozaïek dat ze daar vond te maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anja Feliers boeken
  Anja Feliers - Lady killers

  ?Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt! staan alleen nog maar twee rivalen een passionele romance tussen Louise en Sam in de weg...Anja… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De oplichters

  Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun studie in zicht ziet hun toekomst er somber uit. De universiteit is zo middelmatig dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Glenn Meade boeken
  Glenn Meade - Nachtvlucht

  In de thriller 'Nachtvlucht' van Glenn Meade komt een man de 8 miljard dollar op het spoor die in 2003 verdween tijdens de Irakoorlog. Een ontdekking die hij met zijn leven zal moeten betalen... Met haar liefhebbende echtgenoot en twee prachtige kinderen leidt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99