Thrillers

 • Michael Crichton boeken
  Michael Crichton - Drakentand

  Bestsellerauteur Michael Crichton (Jurassic Park) keert met Drakentand terug naar de wereld van de paleontologie in een fantastisch avontuur dat zich afspeelt tijdens de gouden eeuw van de fossielenjacht. Drakentand is een avontuur vol dinosaurusbotten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sam Wilson boeken
  Sam Wilson - Zodiac

  Stel je een samenleving voor waarin mensen zijn ingedeeld naar hun sterrenbeeld en waarin status wordt bepaald bij de geboorte. Een serie uitzonderlijk brute moorden zet de hele gemeenschap op zijn kop. Alle ogen zijn gericht op inspecteur Jerome Burton en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - Ik weet waar je woont

  Hoofdinspecteur Marian Dahle is aan het herintreden na verlof om bij te komen van een traumatisch voorval op werk. Wanneer Cato Isaksen haar de opdracht geeft een cold case te openen, ziet ze dat eigenlijk niet zitten. Maar ze neemt de zaak uiteindelijk toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mason Cross boeken
  Mason Cross - Operatie Winterlong

  Operatie Winterlong van Mason Cross is het derde boek over manhunter Carter Blake. Voor de lezers van Lee Childs serie over Jack Reacher. Het is vijf jaar geleden dat Carter Blake de topgeheime operatie Winterlong van de regering verliet. Toentertijd sloten ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Monique Hendriks boeken
  Monique Hendriks - Heavy Metal Chick II

  Metal Chick Chantal van Duizen wordt geconfronteerd met een merkwaardig pakket vol vuilnis waarin een kaartje zit met de tekst: "You are trash!" Bor, haar vriend en tevens gitarist van hun band, meent een link te zien met een nominatie voor een award en is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Samuel Bjørk boeken
  Samuel Bjørk - Ik reis alleen

  Ik reis alleen is het internationaal succesvolle thrillerdebuut van de Noorse schrijver Samuel Bjørk, over inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger. Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Vince Flynn boeken
  Vince Flynn - American Assassin

  New York Times-bestseller American Assassin is Verfilmd met Dylan O'Brien en Michael Keaton in de hoofdrollen. 'Flynn is een meester - misschien wel dé meester - van thrillers waarbij de pagina's zichzelf om lijken te slaan.'- Book Reporter Mitch Rapp was een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Preston & Child boeken
  Preston & Child - Voorbij de ijsgrens

  Voorbij de ijsgrens van Preston & Child is een Gideon Crew thriller, geschreven door de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden. In Voorbij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter de Boevere boeken
  Peter de Boevere - Zeeuws bloed Zeeuws Bloed: De jacht op de Blauwe Paarden

  Bij een woningbrand in Kats op Noord-Beveland wordt het lichaam gevonden van Krijn Joziasse. Bij nader onderzoek blijkt dat er sprake is van een misdrijf. Boorman enVerplancke vragen zich af of er sprake kan zijn van een roofmoord. Er blijken twee schilderijen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Wouter Helders boeken
  Wouter Helders - Verraad

  Van de winnaar van de Hebban Thriller Debuutprijs!De Vlaamse Sofie Lafleur werkt als oorlogsverslaggeefster in Mali als ze sergeant David Morgenstern, een Nederlandse commando, ontmoet. Een mortieraanval op de basis van de Nederlandse troepen die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Allison Brennan boeken
  Allison Brennan - Fatale kus

  'Fatale kus' (Kiss Me, Kill Me) van Allison Brennan is een thriller voor de fans van Karen Rose en Jody Picoult.Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patricia van der Broek boeken
  Patricia van der Broek - Belast verleden

  Als de jonge advocaat Ozan Özkan spoorloos verdwijnt tijdens een heiweekend, buigt rechercheur Thiemo Ravenhorst zich in Belast verleden met zijn team over de zaak. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of de aanstaande fusie van het kantoor waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Angelique Haak boeken
  Angelique Haak - Een nieuw begin

  Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega's werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Peter James boeken
  Peter James - Dodelijke affaire

  'Dodelijke affaire'is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. 'Wie eenmaal aan een Roy Grace-thriller begint, is voor zijn omgeving onbereikbaar.' Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De klokkenluider

  Advocaten Lacy Stoltz en Hugo Hatch werken al bijna tien jaar voor de Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt. In al die tijd hebben slechts twee zaken ertoe geleid dat rechters uit hun ambt werden gezet, in beide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Grant Blackwood boeken
  Grant Blackwood - Tom Clancy Plicht en eer

  Iemand heeft het op Jack Ryan jr. zijn leven voorzien. De politie denkt dat hij het slachtoffer is geworden van een doodgewone beroving, maar Jack weet wel beter. Hij wist dat hij met een beroepsmoordenaar te maken had toen hij hem doodde. Omdat Jack uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ann Van Loock boeken
  Ann Van Loock - Bloed kruipt

  Na haar burn-out, ontslag en relatiebreuk staat Hannah Maes voor een nieuw begin. Tot haar verbazing krijgt ze snel de kans om bij Europol te gaan werken. Hannah stort zich in het avontuur en trekt naar Londen, waar een nieuwe zaak en misschien ook wel een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sam Bourne boeken
  Sam Bourne - Complot tegen de president

  Complot tegen de president van Sam Bourne is een explosieve thriller over een moordcomplot tegen de tirannieke nieuwe president. Voor liefhebbers van House of Cards en Dan Brown. De VS hebben een onstabiele demagoog tot president verkozen en als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - In het vizier

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het vizier’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Erica Ferencik boeken
  Erica Ferencik - Nacht op de rivier

  Nacht op de rivier is een onvergetelijke, must read thriller voor liefhebbers van Ruth Ware. Wini heeft geen behoefte aan een avontuur. Na een moeizame scheiding en het verlies van haar geliefde broer wil ze alleen maar samen zijn met haar drie beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Verbroken

  Tijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die niet voor haar ogen bestemd is. De gegevens brengen niet alleen haarzelf, maar ook duizenden Nederlanders in gevaar. Ongewild raakt ze betrokken bij een complot dat haar voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - Fatale fout

  Marion vindt het dagboek van haar vriend Casper. Het dagboek beschrijft een groot persoonlijk drama, maar ook een groot geheim. Na het lezen daarvan beëindigt zij hun relatie.Na jaren, als Casper inmiddels een gerespecteerd chirurg is, ligt Marion onverwachts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anja Feliers boeken
  Anja Feliers - Femme fatale

  June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan duikt Lexi terug op in Junes leven. Deze vrouw met wie ze tijdens haar studententijd een passionele romance beleefde, laat oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99