Thrillers

 • Louise Jensen boeken
  Louise Jensen - Het zusje

  'Ik heb iets vreselijks gedaan, Grace. Ik hoop dat je me kunt vergeven.' Grace is de dood van haar beste vriendin Charlie nooit te boven gekomen. Ze wordt achtervolgd door haar laatste woorden. Op zoek naar antwoorden opent ze een doos met persoonlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Glenn Meade boeken
  Glenn Meade - Nachtvlucht

  In de thriller 'Nachtvlucht' van Glenn Meade komt een man de 8 miljard dollar op het spoor die in 2003 verdween tijdens de Irakoorlog. Een ontdekking die hij met zijn leven zal moeten betalen... Met haar liefhebbende echtgenoot en twee prachtige kinderen leidt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Steve Cavanagh boeken
  Steve Cavanagh - Het pleidooi

  ‘De explosieve actiescènes worden uitsluitend onderbroken door fascinerende scènes uit de rechtszaal.’ The Times Advocatenkantoor Harland & Sinton is al jarenlang de spil van een wereldwijd fraudenetwerk, maar nu zit de FBI hen op de hielen. Wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Haat

  De Europese drugsmaffia is sterker dan ooit – hun methoden worden steeds geavanceerder en gewelddadiger. Iets wat het Opcopteam helaas maar al te goed weet. Wanneer de drugsmaffia zelfs de Europese Commissie infiltreert, en een Zweeds biotechnologiebedrijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - Prooi

  De Nederlandse studente Evelyn (Evy) Meyer woont samen met een groepje excentrieke jongeren in Londen, waar ze een kamer huurt in het huis van Joy McAllen, die haar familie tragisch verloor in een vliegtuigcrash. Sinds haar intrek wordt Evy achtervolgd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Isa Maron boeken
  Isa Maron - De Noordzeemoorden 4 Eindspel

  In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op de zaak, terwijl ze samen met haar collega Niels werkt aan een zaak waarbij er hoofden zijn gevonden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • I. Zengrim boeken
  I. Zengrim - Er gaat niets boven....

  Een regelrechte aanval op een onzer provincies moet worden afgeslagen door twee rechercheurs. Terwijl de ene na de andere catastrofe zich aan dient, gaan ze achter de dader(s) aan. De tijd dringt, er vallen steeds meer slachtoffers en het gaat maar moeizaam.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anders Roslund, Stefan Thunberg boeken
  Anders Roslund, Stefan Thunberg - Bloedbroers

  Leo heeft zes jaar gezeten voor de bankovervallen die hij met zijn twee broers pleegde. Nu krijgt hij eindelijk zijn vrijheid terug, maar de band met zijn broers is hij voor altijd kwijt. Daar is één man verantwoordelijk voor: inspecteur Broncks. Leo zint op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mariska Overman boeken
  Mariska Overman - Hoofdzaak

  Specialist Postmortale zorg Isabel Dieudonné heeft twee jaar geleden haar werk als rechercheur vaarwel gezegd na een heftige zaak. Tot nu. Haar halfbroer, rechercheur David Nichols, roept haar hulp in als hij een hoofd op zijn keukentafel vindt. Van wie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Emelie Schepp boeken
  Emelie Schepp - Post mortem

  De Zweedse(thrillerauteur van het jaar) Emelie Schepp brak in Nederland door met ‘Memento’ en ‘Narcotica’. Haar derde boek ‘Post Mortem’ heeft wederom Jana Berzelius in de hoofdrol.Op een vroege ochtend wordt een vrouw zwaargewond en mishandeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Madsen boeken
  Madsen - De Vondeling

  Wat doe je als jonge Nederlandse moeder als er opeens een tweede baby'tje in je wandelwagen ligt? Dat volgens z'n polsbandje ook nog eens jouw achternaam heeft Het overkomt Patricia, die besluit de onverwachte gast mee naar huis te nemen. Om er al snel achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Erica Ferencik boeken
  Erica Ferencik - Nacht op de rivier

  Nacht op de rivier is een onvergetelijke, must read thriller voor liefhebbers van Ruth Ware. Wini heeft geen behoefte aan een avontuur. Na een moeizame scheiding en het verlies van haar geliefde broer wil ze alleen maar samen zijn met haar drie beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - Het woud

  Midden in de nacht gaat in het bos in de buurt van Ruppertshain een caravan in vlammen op. Oliver von Bodenstein en Pia Sander van de recherche worden opgeroepen om onderzoek te doen naar brandstichting. Dat wordt al snel ook onderzoek naar moord – in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - Nirwana

  Een nieuwe tijd. Een nieuw getto. Een nieuwe drug. Een verslaafde. Een vermiste dochter. Een vader op zoek. Terrence Lauerhohn is geboren op 31 mei 1960, en lag in een Brabantse wieg te 's Hertogenbosch. Pas op 51 jarige leeftijd schreef hij zijn eerste roman,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mo Hayder boeken
  Mo Hayder - De behandeling

  In een vriendelijke woonwijk in Zuid-Londen wordt een echtpaar aangetroffen dat op sterven na dood is: ze zijn vastgebonden, mishandeld, uitgedroogd. Hun achtjarig zoontje is zoek. Kinderen uit de buurt fluisteren verhalen over een trol in het park. Jack… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Guido Eekhaut boeken
  Guido Eekhaut - Slenderman

  Vroeg op de ochtend, nadat je jonge partner vertrokken is naar haar werk, zit je op je bed. Je denkt na over wat de dag zal brengen en hoe die verdomde sokken aan te krijgen. Dan zie je, in het huis aan de overkant, hoe twee jonge meisjes een oudere vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Wisseling van de wacht

  Wisseling van de wacht is de gruwelijk spannende finale van Stephen Kings Mercedes-trilogie, na de bestsellers Mr. Mercedes en De eerlijke vinder. In Wisseling van de wacht keert de duivelse Mercedes-Killer Brady Hartsfield terug. Hij drijft zijn vijanden tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Strijdpunt

  Strijdpunt is een thriller van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October. De Special Forces van het Amerikaanse leger staan bekend om hun gespecialiseerde training en moed achter de vijandelijke linies. Maar er is een groep die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Samuel Bjørk boeken
  Samuel Bjørk - Ik reis alleen

  Ik reis alleen is het internationaal succesvolle thrillerdebuut van de Noorse schrijver Samuel Bjørk, over inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger. Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - In onschuld

  Yara de Best is een 31-jarige single, woonachtig in Hoorn, wiens leven opz'n kop komt te staan als ze op een dag wakker wordt in haar eigen achtertuin. Ze is bont en blauw, schaars gekleed en smerig en kan zich niet herinneren hoe ze daar terechtgekomen is. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Steve Berry boeken
  Steve Berry - Het patriottenspel

  'Het patriottenspel' van Steve Berry is een thriller die historische details vermengt met grote spanning. Dan Brown, Stephen King en Lee Child behoren tot de grootste fans van Steve Berry. In 'Het patriottenspel' is Cotton Malone met pensioen. Hij runt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Oorsprong

  Oorsprong is de nieuwe Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Oorsprong speelt zich af in Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla, zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, geschiedenis en architectuur en draait… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Cujo (POD)

  In Cujo, de bestseller van meesterverteller Stephen King, laat een monsterlijke hond een spoor van angst en terreur achter. Het rustige Castle Rock is de woonplaats van de familie Camber en hun hond Cujo, een reusachtige sint-bernard en de beste vriend die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bruce Cerew boeken
  Bruce Cerew - Europese lente

  "Wat als de rollen omdraaien? Wat als de Europeanen de vluchtelingen worden? Wat als na tientallen jaren van immigratie het kookpunt van politieke en maatschappelijke spanning is bereikt? Tijdens de aanloop naar de Nederlandse verkiezingen komen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bruce Buff boeken
  Bruce Buff - Hemelbewijs

  In de thriller 'Hemelbewijs' van Bruce Buff beweert een wetenschapper dat hij het bewijs heeft gevonden dat God bestaat. Stephen Bishop, een gerenommeerde wetenschapper, neemt contact op met zijn oude vriend Dan Lawson. Stephen vertelt hem dat hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50