Thrillers

 • Manipulatie

  De zestienjarige Alice mist een veilige thuishaven. Ze valt hierdoor ten prooi aan een oudere man die haar te hulp schiet en haar met allerlei mooie beloftes meeneemt naar zijn grote familie. Deze familie blijkt echter een sekte te zijn, met zeer afwijkende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Morris Yiri boeken
  Morris Yiri - Vallen In Een Put Van Ellende

  John Hart breekt door in de filmindustrie met zijn geschreven en geproduceerde romantische komedie. Al vanaf zijn jeugdjaren kampt hij met verslavingsproblemen door de heftige gezinssituatie. Door zijn verslaving, wordt John steeds egoïstischer en verpest hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Vince Flynn, Kyle Mills boeken
  Vince Flynn, Kyle Mills - Red War

  Mitch Rapp moet alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat de ernstig zieke Russische leider een allesvernietigende oorlog tegen het Westen begint. Als de Russische president Maxim Krupin te horen krijgt dat hij een ongeneeslijke hersentumor heeft, is hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lee Child boeken
  Lee Child - Ga nooit terug

  dwarsligger 567 Lee Child Ga nooit terug Jack Reacher 18 Na een moeizame tocht vanuit South Dakota is Jack Reacher eindelijk in Virginia aangekomen. Zijn doel: het oude hoofdkwartier van de 110th MP Special Unit – zo ongeveer het enige thuis dat hij ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marijke Verhoeven boeken
  Marijke Verhoeven - Het geschenk

  Nina doet een verrassende ontdekking die haar leven en dat van haar geliefde Torben op zijn kop zet. Dan verschijnt er een onheilspellende en duistere persoon op het eiland, die een ongezonde belangstelling voor Nina aan de dag legt. Heeft hij iets te maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Willem Bomhof boeken
  Willem Bomhof - Geheimen Deel 2 ijskoud

  Samira ontsnapt aan een aanslag. Ze treft voorbereidingen om wraak te nemen. Ze krijgt hulp, maar niet alle hulp is betrouwbaar. Verrassing en teleurstelling volgen elkaar op. Haar vragen worden beantwoord. Tenslotte ontketend ze een oorlog tussen de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Roelof Pit boeken
  Roelof Pit - Een uitweg

  Een vreemde man biedt John een uitweg uit zijn uitzichtloze schulden, maar dan mag hij geen vragen stellen. Wat aanvankelijk een mooie oplossing lijkt heeft toch heel duistere kanten. Geleidelijk aan wordt hij zonder het te beseffen onderdeel van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,57
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Het meisje op de weg

  Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk, aan de rand van het Centraal Massief. Wanneer ze op een avond, na een lange dag in haar artsenpraktijk, naar huis rijdt, vindt ze een bewusteloos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - De levenden en de doden

  dwarsligger 554 Nele Neuhaus De levenden en de doden Rechercheur Pia Kirchhoff staat op het punt om op huwelijksreis te gaan als een sluipschutter een slachtoffer maakt. Pia besluit de reis uit te stellen en haar baas Oliver von Bodenstein te hulp te schieten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Het mysterie van de drie kwarten

  Hercule Poirot komt thuis na een lunchafspraak en treft een boze dame voor zijn deur aan. Haar naam is Sylvia Rule en ze vraagt op hoge toon waarom Poirot haar een brief heeft gestuurd waarin hij haar beschuldigt van de moord op Barnabas Pandy, een man van wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - Tussen de haaien

  Alex Sontheim is ambitieus, mooi en getalenteerd – ze maakt een bliksemcarrière op Wall Street. Wanneer ze een baan aangeboden krijgt bij een van de meest prestigieuze banken twijfelt ze geen moment. Ze wordt meerdere malen gewaarschuwd dat er duistere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - Niets te vrezen

  dwarsligger 565 Karen Rose Niets te vrezen Sue Conway is uit op wraak. Ze is net vrijgelaten en wil iedereen betaald zetten die ervoor heeft gezorgd dat ze achter de tralies is beland. De eerste stap in haar plan is het ontvoeren van de twaalfjarige Alec.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mike Maden boeken
  Mike Maden - Tom Clancy Confrontatie

  Tijdens een missie op de Noordzee onder barre omstandigheden komen Jack Ryan Jr. en enkele van zijn collega’s van de Campus bijna om het leven. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen wordt Jack uit het black ops-team gezet en krijgt hij een eenvoudig klusje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Roger Pearce boeken
  Roger Pearce - Extremist (POD)

  John Kerr heeft meer dan wie ook verstand van gewelddadige ontvoeringen, bomgordels, lone wolves en de rekrutering van terroristen. Hij is hoofd van de Eenheid Geheime Operaties in Londen. In Extremist raakt John Kerr in een gevecht op leven en dood met twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Dario Correnti boeken
  Dario Correnti - Heimwee naar bloed

  Wie imiteert de eerste Italiaanse seriemoordenaar? Een stadje in het noorden van Italië wordt opgeschrikt door een aantal moorden. De lijken van de slachtoffers zijn gruwelijk toegetakeld en de moordenaar laat telkens een mysterieuze, in bloed geschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Volker Kutscher boeken
  Volker Kutscher - Schaduw over Berlijn

  Berlijn, 1929. Als het lichaam van een bruut gemartelde Rus uit de rivier de Spree wordt getrokken, ziet rechercheur van de zedenpolitie Gereon Rath zijn kans schoon om terug te keren bij de afdeling moordzaken. Hij duikt op eigen houtje de Berlijnse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Chris Houtman boeken
  Chris Houtman - Getal van het beest

  Een actuele thriller over de gevaarlijke macht van president Donald TrumpHannah Soehari is televisiemaakster en reist af naar de VS om een documentaire te maken over Amerikaanse televisiedominees, megakerken en hun dweperige steun voor president Donald Trump.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Ik weet een geheim. - grote letter uitgave

  De nieuwe thriller met Rizzoli & IslesRizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Jörg Kastner boeken
  Jörg Kastner - Het blauw van Rembrandt

  Wat is de kleur van het kwaad? Amsterdam in het jaar 1669. De jonge schilder Cornelis Suythof, groot bewonderaar van de meesterschilder Rembrandt, kan als kunstenaar geen droog brood verdienen. Hij werkt als bewaker in het Rasphuis, de gevangenis van Amsterdam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Het oordeel

  Een verbijsterende moord Een bizarre rechtszaak En de diepe wonden die ze slaan in een kleine gemeenschap Pete Banning is een van de meest geliefde inwoners van Clanton, Mississippi. Oorlogsheld, patriarch van een invloedrijke familie, herenboer, vader, goede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Koen Van Doremaele boeken
  Koen Van Doremaele - Het Sapri Schandaal

  Een bouwplaats ten zuiden van Napels is lamgelegd door de maffia. Twee rivaliserende organisaties tarten er het lot en elkaar, met als inzet de volledige controle over Zuid-Italië. Nonius probeert tussen al dit geweld zijn hoofd koel te houden. Hij zag de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,46
 • Lisanne De Zon boeken
  Lisanne De Zon - Geef je over

  Boek: Geef je over Shirley is een meisje van 16 jaar. Ze heeft Lang blond haar, lange benen, mooie blauwe ogen en ze is een beetje naïef. In de buurt kennen ze haar allemaal als het krantenmeisje, want ze brengt de telegraaf rond in de wijk. Op een avond gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • Anja Maas boeken
  Anja Maas - Maalstroom

  Binnen enkele minuten verandert het leven van Karin Buitendijk in een nachtmerrie. Haar driejarige dochtertje Kayla is volledig opgelost in het niets, samen met haar speelkleed en haar twee lievelingsknuffels. De politie kan geen enkele aanwijzing vinden. Twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marelle Boersma boeken
  Marelle Boersma - Blind date

  Moon is single en zoekt haar geluk in het datingcircuit. Ze houdt een blog bij met alles wat ze meemaakt en haar blog groeit uit tot een gigantisch populaire plek waar mensen elkaar ontmoeten. Ze krijgt steeds meer reacties, maar een van haar volgers is wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00