Thrillers

 • Wouter Helders boeken
  Wouter Helders - Verraad

  Van de winnaar van de Hebban Thriller Debuutprijs!De Vlaamse Sofie Lafleur werkt als oorlogsverslaggeefster in Mali als ze sergeant David Morgenstern, een Nederlandse commando, ontmoet. Een mortieraanval op de basis van de Nederlandse troepen die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Verbroken

  Tijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die niet voor haar ogen bestemd is. De gegevens brengen niet alleen haarzelf, maar ook duizenden Nederlanders in gevaar. Ongewild raakt ze betrokken bij een complot dat haar voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Clive Cussler, Paul Kemprecos boeken
  Clive Cussler, Paul Kemprecos - Poolstorm

  Een poolverschuiving is een verschijnsel dat in het verleden al vaker is voorgekomen. Vogels en dieren worden erdoor gedesoriënteerd en het ontregelt elektronische apparatuur. In het ergste geval veroorzaakt het enorme uitbarstingen, aardbevingen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Mannenjacht

  De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)Frank, Marc, Bart en Herman vormen al vanaf hun jeugd een hechte vriendenclub. Hun gezamenlijke mannenweekenden op de boot van Bart zijn een traditie en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sarah Pinborough boeken
  Sarah Pinborough - Wat jij niet ziet

  Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn, en die zegt een fout te hebben begaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Allison Brennan boeken
  Allison Brennan - Fatale kus

  'Fatale kus' (Kiss Me, Kill Me) van Allison Brennan is een thriller voor de fans van Karen Rose en Jody Picoult.Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Hermeler boeken
  Hans Hermeler - De man die niet van robots hield

  Iedereen is blij als er op een dag H.J. Hermeler een zorgrobot komt meehelpen in de instelling.Hij ondersteunt het personeel en verovert al snel de harten van de bewoners. Ze leven op door de extra kunstmatige aandacht die ze van hem krijgen.Totdat enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janneke Heimweg boeken
  Janneke Heimweg - De Judajaagster

  Aan het succesvolle studentenleven van de Groningse Juul Samplonius komt abrupt een einde als ze thuiskomt van haar afstudeerstage in de synagoge van Barcelona. Eerder nog was ze vastbesloten uit te zoeken wat het eeuwenoude mozaïek dat ze daar vond te maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Steve Hamilton boeken
  Steve Hamilton - Deal met de duivel

  Van bestsellerauteur Steve Hamilton verschijnt nu Deal met de duivel. Voor fans van Lee Child en Harlan Coben. ‘Geloof Stephen King. Dit boek is het echte werk.’ Stephen King Nick Mason zit al vijf jaar onschuldig gevangen voor de moord op een DEA-agent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wessel de Valk boeken
  Wessel de Valk - Bestemming onbekend

  Wanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bill Schutt, J.R. Finch boeken
  Bill Schutt, J.R. Finch - Hellepoort

  Voor de lezers van Clive Cussler, Steve Berry en Wilbur Smith 'Een buitengewone thriller' - Publishers Weekly (Starred Review) (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Simon Louis Hoebe boeken
  Simon Louis Hoebe - De laatste T

  Een techno thriller met een laagje horrorWanneer het nieuwste metrorijtuig uit de serie T met nummer 5272, het laatste 'Teetje' voor de oostwestlijn van de Rotterdamse metro de remise binnen rolt, gaat het al mis op de eerste dag. Een monteur wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anja Feliers boeken
  Anja Feliers - Lady killers

  ?Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt! staan alleen nog maar twee rivalen een passionele romance tussen Louise en Sam in de weg...Anja… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bos Jacobs boeken
  Bos Jacobs - Benauwd

  Jean is de alledaagse sleur van zijn leven moe. Hij slaat aan het moorden en iedereen die hem iets misdaan heeft of op de zenuwen werkt moet er aan geloven. Tot hij op een dag gecontacteerd wordt om huurdoder te worden... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,29
 • Gregg Hurwitz boeken
  Gregg Hurwitz - De Nergensman

  Op jonge leeftijd trad Evan Smoak toe tot het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma van geheim agenten. Nu wordt hij de ‘Nergensman’ genoemd en helpt hij diegenen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Maar op een dag is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rudy Dek boeken
  Rudy Dek - Vierdaagsethriller De Goudenkruisdragers

  Goudenkruisdragers zijn mensen die al zeker tien keer de Vierdaagse hebben gelopen. Deze hartstochtelijke wandelaars hebben in 1951 een vereniging opgericht, in de tijd dat het nog uniek was zoveel Vierdaagsen op je naam te hebben. Wat bijna niemand weet, is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tosca Lee boeken
  Tosca Lee - Bloedverwant

  'De Da Vinci code' meets 'Orphan Black' in de nieuwe Tosca Lee: 'Bloedverwant'. Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Crichton boeken
  Michael Crichton - Drakentand

  Bestsellerauteur Michael Crichton (Jurassic Park) keert met Drakentand terug naar de wereld van de paleontologie in een fantastisch avontuur dat zich afspeelt tijdens de gouden eeuw van de fossielenjacht. Drakentand is een avontuur vol dinosaurusbotten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Matthew Betley boeken
  Matthew Betley - Overmacht

  Voor de lezers van Jack Coughlin en Scott McEwen'Matthew Betley heeft bewezen dat hij een geslaagde schrijver is. Overmacht is een briljante thriller die in razend tempo begint vanaf de eerste bladzijde en spanning opbouwt tot een daverend einde.' - Clive… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ilse Ruijters boeken
  Ilse Ruijters - Later als ik dood ben

  Elin ligt op de grond, gevangen in pijn, bloedend. Het leven stroomt uit haar lichaam. Balancerend tussen leven en dood herbeleeft ze haar verleden - hoe ze op een dag ontdekte dat haar bestaan een grote kluwen leugens was. En hoe ze de waarheid dacht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Louise Jensen boeken
  Louise Jensen - Het zusje

  'Ik heb iets vreselijks gedaan, Grace. Ik hoop dat je me kunt vergeven.' Grace is de dood van haar beste vriendin Charlie nooit te boven gekomen. Ze wordt achtervolgd door haar laatste woorden. Op zoek naar antwoorden opent ze een doos met persoonlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Glenn Meade boeken
  Glenn Meade - Nachtvlucht

  In de thriller 'Nachtvlucht' van Glenn Meade komt een man de 8 miljard dollar op het spoor die in 2003 verdween tijdens de Irakoorlog. Een ontdekking die hij met zijn leven zal moeten betalen... Met haar liefhebbende echtgenoot en twee prachtige kinderen leidt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Steve Cavanagh boeken
  Steve Cavanagh - Het pleidooi

  ‘De explosieve actiescènes worden uitsluitend onderbroken door fascinerende scènes uit de rechtszaal.’ The Times Advocatenkantoor Harland & Sinton is al jarenlang de spil van een wereldwijd fraudenetwerk, maar nu zit de FBI hen op de hielen. Wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Isa Maron boeken
  Isa Maron - De Noordzeemoorden 4 Eindspel

  In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op de zaak, terwijl ze samen met haar collega Niels werkt aan een zaak waarbij er hoofden zijn gevonden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • I. Zengrim boeken
  I. Zengrim - Er gaat niets boven....

  Een regelrechte aanval op een onzer provincies moet worden afgeslagen door twee rechercheurs. Terwijl de ene na de andere catastrofe zich aan dient, gaan ze achter de dader(s) aan. De tijd dringt, er vallen steeds meer slachtoffers en het gaat maar moeizaam.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00