Thrillers

 • Patricia van der Broek boeken
  Patricia van der Broek - Belast verleden

  Als de jonge advocaat Ozan Özkan spoorloos verdwijnt tijdens een heiweekend, buigt rechercheur Thiemo Ravenhorst zich in Belast verleden met zijn team over de zaak. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of de aanstaande fusie van het kantoor waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jos Kremers boeken
  Jos Kremers - De Qumran Controverse

  Roger Meers vindt nieuwe documenten van de Dode-Zeerollen. Hun inhoud laat de wereld op zijn grondvesten trillen. Wat is het grote geheim dat bij de geboorte van Jezus is ontstaan? Hoever gaan de verschillende groepen die de documenten willen bemachtigen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De klokkenluider

  Advocaten Lacy Stoltz en Hugo Hatch werken al bijna tien jaar voor de Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt. In al die tijd hebben slechts twee zaken ertoe geleid dat rechters uit hun ambt werden gezet, in beide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ilse Ruijters boeken
  Ilse Ruijters - Later als ik dood ben - grote letter uitgave

  Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar echte ouders? En wie is zijzelf eigenlijk? Er is maar één plek waar ze deze antwoorden kan vinden: in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,90
 • John Sandford boeken
  John Sandford - Het kwaad

  Ze worden trekkers genoemd. Ze reizen van de ene staat naar de andere, proberen wat geld te verdienen, maar plegen geen misdrijven. Ze reizen gewoon graag. En nu is iemand ze aan het vermoorden...Lucas Davenports dochter Letty is tijdens de zomervakantie thuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Verbroken

  Tijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die niet voor haar ogen bestemd is. De gegevens brengen niet alleen haarzelf, maar ook duizenden Nederlanders in gevaar. Ongewild raakt ze betrokken bij een complot dat haar voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Ann Van Loock boeken
  Ann Van Loock - Bloed kruipt

  Na haar burn-out, ontslag en relatiebreuk staat Hannah Maes voor een nieuw begin. Tot haar verbazing krijgt ze snel de kans om bij Europol te gaan werken. Hannah stort zich in het avontuur en trekt naar Londen, waar een nieuwe zaak en misschien ook wel een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - Prooi

  De Nederlandse studente Evelyn (Evy) Meyer woont samen met een groepje excentrieke jongeren in Londen, waar ze een kamer huurt in het huis van Joy McAllen, die haar familie tragisch verloor in een vliegtuigcrash. Sinds haar intrek wordt Evy achtervolgd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erica Ferencik boeken
  Erica Ferencik - Nacht op de rivier

  Nacht op de rivier is een onvergetelijke, must read thriller voor liefhebbers van Ruth Ware. Wini heeft geen behoefte aan een avontuur. Na een moeizame scheiding en het verlies van haar geliefde broer wil ze alleen maar samen zijn met haar drie beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Clive Cussler, Paul Kemprecos boeken
  Clive Cussler, Paul Kemprecos - Poolstorm

  Een poolverschuiving is een verschijnsel dat in het verleden al vaker is voorgekomen. Vogels en dieren worden erdoor gedesoriënteerd en het ontregelt elektronische apparatuur. In het ergste geval veroorzaakt het enorme uitbarstingen, aardbevingen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Mannenjacht

  De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)Frank, Marc, Bart en Herman vormen al vanaf hun jeugd een hechte vriendenclub. Hun gezamenlijke mannenweekenden op de boot van Bart zijn een traditie en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • John Langan boeken
  John Langan - De Visser

  'Doet denken aan Stephen King en H.P. Lovecraft'- The Wall Street JournalEen verhaal van duistere samenzweringen, legendes, geheimen, en van de mysterieuze Fischer, de Visser.'De Visser is een sfeervolle, aangrijpende thriller die u zal raken en huiverend naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Haat

  De Europese drugsmaffia is sterker dan ooit – hun methoden worden steeds geavanceerder en gewelddadiger. Iets wat het Opcopteam helaas maar al te goed weet. Wanneer de drugsmaffia zelfs de Europese Commissie infiltreert, en een Zweeds biotechnologiebedrijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guido Eekhaut boeken
  Guido Eekhaut - Slenderman

  Vroeg op de ochtend, nadat je jonge partner vertrokken is naar haar werk, zit je op je bed. Je denkt na over wat de dag zal brengen en hoe die verdomde sokken aan te krijgen. Dan zie je, in het huis aan de overkant, hoe twee jonge meisjes een oudere vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Louise Jensen boeken
  Louise Jensen - Het zusje

  'Ik heb iets vreselijks gedaan, Grace. Ik hoop dat je me kunt vergeven.' Grace is de dood van haar beste vriendin Charlie nooit te boven gekomen. Ze wordt achtervolgd door haar laatste woorden. Op zoek naar antwoorden opent ze een doos met persoonlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Strijdpunt

  Strijdpunt is een thriller van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October. De Special Forces van het Amerikaanse leger staan bekend om hun gespecialiseerde training en moed achter de vijandelijke linies. Maar er is een groep die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Madsen boeken
  Madsen - De Vondeling

  Wat doe je als jonge Nederlandse moeder als er opeens een tweede baby'tje in je wandelwagen ligt? Dat volgens z'n polsbandje ook nog eens jouw achternaam heeft Het overkomt Patricia, die besluit de onverwachte gast mee naar huis te nemen. Om er al snel achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joshua Hood boeken
  Joshua Hood - Search & Destroy Valstrik

  In het tweede deel van de Search & Destroy-thrillerserie sluit Mason Kane - een special-ops-held met een dubieus verleden - zich aan bij de CIA om een radicale tak van ISIS te neutraliseren en een samenzwering te ontrafelen die van binnenuit het Witte Huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ulla Bolinder boeken
  Ulla Bolinder - Trauma

  Wie Trauma leest, krijgt niet de kans lui achterover te leunen en rustig door te lezen totdat hij de oplossing op een presenteerblaadje krijgt aangeboden. De lezer ondervindt dezelfde problemen als de rechercheurs die de moord op de zeventienjarige Jenny… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Wessel de Valk boeken
  Wessel de Valk - Bestemming onbekend

  Wanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Terry Hayes boeken
  Terry Hayes - Ik ben Pelgrim

  'De enige thriller die je dit jaar moet lezen.' - Yorkshire Post ‘Ik ben Pelgrim is een ware pageturner, een indrukwekkende prestatie voor een debuut.’ – Trouw ‘Uitmuntende spionagethriller […] Ik ben Pelgrim is een intelligente, urgente pageturner -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ineke Boon boeken
  Ineke Boon - Lijk in de berging

  'Meneer, er ligt een lijk in uw berging.''Er ligt een wat?'Nick Krop gaat als chauffeur voor de adellijke familie Van Lingeveld tot Bronkhorst werken. Maar hij krijgt al vlug spijt, vooral omdat dochter Francisca een arrogante jongedame is. Hij moet alles voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • S.J. Paul boeken
  S.J. Paul - Qwerty

  1993De achtjarige Marijn wordt wekenlang ontvoerd en gevangen gehouden door een psychiatrische patiënte, terwijl zijn oudere broer Kris op hem moest letten. De traumatische gebeurtenis zorgt voor een onherstelbare breuk tussen de broers die steeds meer uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Kees den Hartog boeken
  Jan Kees den Hartog - Incognito

  'Incognito' is de tweede thriller van Den Hartog. Na zijn debuut 'Mandaat' is hij er opnieuw in geslaagd om de lezer te verrassen met een roman waarin fictie en feiten door elkaar heen lopen. Tom Grant keert terug en belandt in een wereld die zo duister is dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bos Jacobs boeken
  Bos Jacobs - Benauwd

  Jean is de alledaagse sleur van zijn leven moe. Hij slaat aan het moorden en iedereen die hem iets misdaan heeft of op de zenuwen werkt moet er aan geloven. Tot hij op een dag gecontacteerd wordt om huurdoder te worden... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,29