Thrillers

 • Peter James boeken
  Peter James - Doodsangst

  'Doodsangst’( ‘Need You Dead’) is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. ‘Peter James is een van de beste thrillerschrijvers van dit moment.’ - Karin Slaughter Kapster Lorna Belling wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Andy van den Dobbelsteen boeken
  Andy van den Dobbelsteen - Campingsmoking

  In de zomer van 2016 vindt een reeks van fatale ongelukken plaats op Franse campings, die al snel opzettelijk blijken. Slachtoffers zijn allemaal Nederlanders. Wie is de dader en wat is zijn motief?CampingsmokingZijn campings het ideale speelterrein voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De Navigator

  Jaren geleden is er uit het museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekendstaat als de Navigator, en sommigen zijn tot alles bereid om het in handen te krijgen. Het eerste slachtoffer is een handelaar in antiquiteiten die in koelen bloede wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Serpent

  Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Ze blijkt de enige overlevende te zijn van een expeditie. Heeft het door haar opgedoken beeld soms te maken met de moord op haar collega's? Dan blijkt dat de resten van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ben Kane boeken
  Ben Kane - Jacht op de Adelaars

  Deel 2 in de Eagles of Rome-trilogie. Opvolger van de bestseller Krijgsbanier van de Adelaars'Meeslepend en duister!'- The Times'Jacht op de Adelaars is een schitterend roman, een triomf van Romeinse historische fictie, zo spannend als maar kan, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • C. Laffet boeken
  C. Laffet - Het einde van onschuld

  Tiara King is een doorgewinterde brigadier die zich in een zaak vastbijt als geen ander. Ze leidt de 'Delicten tegen Kinderen'-taskforce. Met haar bijtende sarcasme en droge opmerkingen probeert zij op haar eigen manier de horror waar ze dagelijks mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter Van Beek boeken
  Peter Van Beek - Slagzee

  Bij de vuurtoren van De Cocksdorp wordt het skelet van een hoogbejaarde man opgegraven. In Duitsland vinden wandelaars het lijk van een andere stokoude man. rechercheur Lone Telander en Kriminalinspektor Levi Weiss werken samen aan deze zaak die nog meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rens Gardien boeken
  Rens Gardien - De geest en het symbool van de duivel

  De Italiaanse maffia, is de baas in de stad Miami. Hij heeft iedereen in zijn zak. De burgermeester, de hoofdcommissaris, rechters, iedereen die ook maar iets te zeggen heeft in de stad. Niemand durft er iets aan te doen. Vincent komt in contact met een geest.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karen Dionne boeken
  Karen Dionne - Dochter van het moeras

  ‘Dochter van het moeras’ (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die doet denken aan de film ‘Nell’ en het boek ‘Kamer’ (Room) van Emma Donoghue.‘Als je slechts één thriller per jaar leest, zorg dan dat het deze is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Terri Blackstock boeken
  Terri Blackstock - Ontsnapt

  Nadat Terri Blackstock de lezer na 'Onvindbaar' in spanning achterliet, vinden we Casey in 'Ontsnapt' terug in Memphis. Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De Saboteur

  Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!Het is het jaar 1907. Treinongelukken, branden en explosies verwoesten de nieuwe spoorlijn van de Southern Pacific. De directie van de spoorwegmaatschappij is ten einde raad en huurt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De race

  Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!Het is het jaar 1899. Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan de eerste vliegenier die binnen vijftig dagen over Amerika vliegt. Hij wil dat Josephine - de voornaamste en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De spion

  Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!Het is het jaar 1908. De internationale spanningen lopen hoog op en een wereldoorlog lijkt onafwendbaar. Er is een wapenwedloop aan de gang, waarbij diverse grote naties met elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wim Hendrikse boeken
  Wim Hendrikse - Bloedband

  Ellis Koster, een spichtig, blond meisje wil zelfmoord plegen. Ze springt in de Axelse kreek, precies voor de neus van de Terneuzense detective Joop Hamelink en zijn vriend Theo, een rechercheur van de afdeling Zeden. Ze vissen het meisje uit het water en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dinie Bell boeken
  Dinie Bell - Driest

  Drie personen vertellen het verhaal van Driest: een minderjarig meisje dat berecht is als volwassene, Imke en Mercedes. De veroordeelde zit de haar opgelegde straf uit in een vrouwengevangenis. Daar wordt het haar bepaald niet makkelijk gemaakt door haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Andy Weir boeken
  Andy Weir - Artemis

  Na het wereldwijde succes van The Martian, ook in Nederland een bestseller, nu Artemis, het tweede boek van bestsellerauteur Andy Weir. Van Artemis zijn de filmrechten inmiddels verkocht aan 20th Century Fox Jasmine Bashara, roepnaam Jazz, ervaart de kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kiki van Dijk boeken
  Kiki van Dijk - Bali

  Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijselijke Bali. Wanneer blijkt dat Evi 48 uur wordt vermist, neemt Cita’s leven een drastische wending. Door drankproblemen en betrokkenheid bij een noodlottig auto-ongeluk mag haar man het land niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Guido Strobbe boeken
  Guido Strobbe - Mendacium II

  Een gevangene wordt vermoord in de Nieuwewandeling gevangenis in Gent en zijn zoon en ex-vrouw worden ontvoerd. Inspecteur Soetaert krijgt maar geen vat op het onderzoek, het loopt voor geen meter. Tueri - een tehuis voor daklozen, vluchtelingen, enz. - komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gerrit Barendrecht boeken
  Gerrit Barendrecht - De Parijse connectie

  De Parijse connectie van Gerrit Barendrecht is een historische thriller waarin een stuk gruwelijke geschiedenis van Amsterdam tot leven komt. Een journaliste en een oorlogsveteraan/politierechercheur krijgen te maken met vrouwenhandel tussen Amsterdam en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Cleveland boeken
  Karen Cleveland - Wat je niet weet

  Een superbe spionagethriller vanuit de diepste gelederen van de CIA. Vivian Miller is een toegewijde CIA-analyst. Het is haar taak de identiteit te onthullen van zogeheten Russische 'slapers': spionnen op Amerikaanse bodem die een ogenschijnlijk doodnormaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anders Roslund boeken
  Anders Roslund - Drie uur

  De ervaren rechercheur Ewert Grens treft in een zeecontainer in de haven van Stockholm 73 lichamen aan – en de vingerafdrukken van ex-infiltrant Piet Hoffman. Die blijkt zijn zinnen te hebben gezet op een rustig leven als beveiliger van VN-voedseltransporten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Storm in Havana

  EEN DIRK PITT THRILLERDirk Pitt maakt op de Caribische Zee jacht op een bende schurken die een milieuramp lijkt te ontketenen als gevolg van onderwaterexplosies en boringen naar een kostbaar erts. Hoe dichter hij ze op de hielen zit, hoe meer hij onbedoeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Chris Houtman boeken
  Chris Houtman - Het negende gebod

  Over de debuutthriller van Chris Houtman, Akte van berouw, genomineerd voor De Gouden Strop:'Een voltreffer. Grote klasse!' - Algemeen DagbladAls bij een antiquariaat in Parijs een onbekende tekst van de Romeinse schrijver Plinius de Jongere te koop wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mary Higgins Clark boeken
  Mary Higgins Clark - Zolang ze slaapt

  Hannah Connelly is ontsteld door het nieuws van de explosie: het meubelbedrijf van haar grootvader is tot de grond toe afgebrand. Haarzus Kate kon ternauwernood ontsnappen en ligt nu zwaargewond in het ziekenhuis. Ze ligt in coma. Volgens de brandweer is er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,80
 • Alieta boeken
  Alieta - FOEI!

  Door gebeurtenissen op haar werk, verandert het leven van de eens zo goedlachse veertigjarige Evi in een nachtmerrie. Als zij door een burn-out wordt geconfronteerd met het chaotische stiltegebied in haar hoofd, ontdekt ze daar ook een donker, beweeglijk deel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95