Thrillers

 • John Winkel boeken
  John Winkel - Ziva

  Onderzoeksjournalist Ziva Berkowitz krijgt een tip over grootschalige fraude in een middelgrote Nederlandse gemeente. Ze besluit er dieper in te duiken en achterhaalt geheimen die ze beter niet had kunnen ontdekken. Iets wat klein leek blijkt van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jeffery Deaver boeken
  Jeffery Deaver - Spanningsveld - grote letter uitgave

  Vlak voor Earth Day wordt er ingebroken bij de elektriciteitscentrale van New York. Niet lang daarna komen er stroomstoten uit willekeurige stopcontacten. Ze kosten iedereen die in de buurt staat het leven en kunnen op elk moment opduiken, overal... Lincoln… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,40
 • Joy Fielding boeken
  Joy Fielding - Dodelijke ambitie - grote letter uitgave

  Charley Webb schrijft een populaire maar controversiële column voor een grote krant in Florida. Nu ontvangt ze voor het eerst bedreigingen - tegen Charley zelf, maar ook tegen haar kinderen. De bedreigingen worden grimmiger en serieuzer als ze besluit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  54,80
 • Mary Higgins Clark boeken
  Mary Higgins Clark - De geheime erfenis - grote letter uitgave

  De hoogbejaarde Olivia Morrow beseft dat ze snel zal moeten beslissen: vertelt ze haar geheim of neemt ze het mee het graf in? Haar overleden nicht Catherine kreeg op zeventienjarige leeft ijd een zoon, die ze afstond ter adoptie. De vader was Alex Gannon, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,90
 • Vince Flynn, Kyle Mills boeken
  Vince Flynn, Kyle Mills - Enemy of the state

  Van de auteur van American Assassin, de bioscoophit van najaar 2017!Na 9/11 sluiten de VS een uiterst geheim en ongekend gevaarlijk akkoord om het bewijs tegen de machtige Saudiërs die de aanslagen coördineerden te verduisteren. In ruil daarvoor zou koning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Het proces - grote letter uitgave

  David Zinc, een jonge advocaat bij een invloedrijk advocatenkantoor, heeft nog nooit een rechtszaal van binnen gezien. Al vijf jaar lang werkt hij aan saaie zaken met collega's aan wie hij een hekel heeft. Totdat hij er op een dag genoeg van heeft en ontslag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,20
 • Lisa Scottoline boeken
  Lisa Scottoline - Al is de leugen nog zo snel

  Al is de leugen nog zo snel van Lisa Scottoline is een emotionele, psychologische thriller voor iedereen die de boeken van Kristin Hannah verslindt. Op papier lijkt de nieuwe leraar Chris de ideale man, maar alles aan hem is een leugen… Drie moeders, van wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer - grote letter uitgave

  Rechercheur Jane Rizzoli reist af naar Afrika om een macabere moord te onderzoeken. Terwijl patholoog-anatoom Maura Isles zich buigt over het toegetakelde lichaam van de man, zoekt Jane uit of er een verband bestaat tussen deze moord en de tragedie die zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,50
 • Isa Maron boeken
  Isa Maron - De Noordzeemoorden Eindspel

  In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op het onderzoek, terwijl ze samen met haar collega Niels tegelijkertijd werkt aan een eerdere lugubere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • John Rijssemus boeken
  John Rijssemus - Hindenburg

  Martin Bernhard's leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Hij denkt dat hij zijn broer heeft vermoord en ziet als enige uitweg een vlucht, door mee te varen op de Hindenburg. Dat het tevens de laatste reis van de Zeppelin is, kan hij niet weten en over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Felix Francis boeken
  Felix Francis - Bloedlijn - grote letter uitgave

  Wanneer presentator Mark Shillingford op televisie verslag doet van een wedstrijd waarin zijn tweelingzus Clare, een succesvolle jockey, als tweede in plaats van als eerste eindigt, vermoedt hij dat ze de wedstrijd gemanipuleerd heeft . Die avond confronteert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,30
 • Isa Maron boeken
  Isa Maron - De Noordzeemoorden Ritueel

  Diep in de modder bij een villa in Amsterdam-Noord stuit een tuinman op een schedel. Rechercheur Maud Mertens probeert via de voormalige bewoonster van het pand - de schatrijke, dementerende Ina Demsterwold - te achterhalen wie er achter deze gruweldaad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kai Smit boeken
  Kai Smit - S.A.L.V.O. - Stilte voor de storm

  Nadat Bentley, Katashi en Scholz uitgeput naar hun hotel zijn gegaan, worden ze de volgende morgen vroeg geroepen voor het tweede deel van hun missie. Na een kort, maar spannend bezoek aan het plaatselijke mortuarium, vliegen ze naar Tokio om de macht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Andreas Norman boeken
  Andreas Norman - Stille oorlog

  Voor de fans van The Killing en Homeland!'Een moderne insteek van de spionagethriller. Een Le Carré-esk verhaal dat is gedrenkt in waarschijnlijkheid.' - IndependentWie kun je nog vertrouwen als je grote geliefde misschien wel je grootste vijand is?Bente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gregg Olsen boeken
  Gregg Olsen - Het laatste dat ze deed

  'Echte urgentie in het verhaal, een uitstekend plot, een schokkende misdaad, geloofwaardige personages.' - Lee ChildVoor de fans van Het meisje in de trein en Gone GirlVanaf het moment dat de familie Franklin een charmant oud huis heeft laten platgooien om er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - Op het spel

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Op het spel’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert ‘special agent’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ellen De Vriend boeken
  Ellen De Vriend - De erfgename

  Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?Voor de lezers van Jet van Vuuren.Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwintig jaar gelukkig getrouwd met accountant Richard en samen hebben ze drie dochters, vier koffiebars en een bestaan waar velen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ben Kane boeken
  Ben Kane - Krijgsbanier van de Adelaars

  Alleen de goden kunnen de Romeinen nog redden...'De rijzende ster van historische fictie.' - Wilbur Smith'Meesterlijk gedaan.' - The Times'Ben Kane staat bovenaan in het genre van de historische fictie.' - Western Mail9 na Christus, Germania, ten oosten van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patricia D. Cornwell boeken
  Patricia D. Cornwell - Dodenrol - grote letter uitgave

  Kay Scarpetta, hersteld van een gewelddadige confrontatie met een psychopaat, besluit haar leven een nieuwe wending te geven. Ze verhuist van Florida naar South Carolina en begint een privépraktijk voor forensische pathologie. Dan wordt ze uitgenodigd naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  52,10
 • Lee Child boeken
  Lee Child - De vijand

  31 december 1989. Een generaal wordt dood aangetroffen in een bordeel. Een delicate zaak. Jack Reacher, die nergens van opkijkt, krijgt de opdracht ervoor te zorgen dat de situatie voor het leger 'onder controle' blijft. Reacher komt er niet alleen al snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Sara Lövestam boeken
  Sara Lövestam - De verdwenen dochter

  De zesjarige Julia is verdwenen en privédetective Kouplan krijgt de taak haar op te sporen. Kouplan verblijft illegaal in Zweden en moet zijn best doen om tijdens zijn naspeuringen uit handen van de politie te blijven. Tijdens zijn onderzoek stelt zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Judaskus - grote letter uitgave

  Barbara en Marcus van Brederoo wonen met hun twee dochters in een dorpje in Friesland, waar Marcus een huisartsenpraktijk heeft. Wanneer Barbara wordt lastiggevallen door een onbekende man, die het niet alleen op haar, maar ook op haar kinderen heeft voorzien,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Mr. Mercedes - groote letter uitgave

  Op een ijskoude ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing raast een eenzame bestuurder in een gestolen Mercedes dwars door de menigte; acht mensen worden gedood, velen raken gewond. De moordenaar ontsnapt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,90
 • Anna Lascaris boeken
  Anna Lascaris - De Loods

  Aan het fijne ongecompliceerde leventje van Elsa komt abrupt een eind als ze met autopech aan de kant van de weg komt te staan. De automonteur die haar te hulp komt, ontvoert haar en ze belandt in een loods waar nog vier meisjes zijn. Daar hoort ze dat ze het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99