Thrillers

 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - Horen, zien en zwijgen

  Eva Klinker, de in haar jeugd beschadigde rechercheur, is bevriend met Jack Lindemans, een psychiater die gebeurtenissen uit zijn eigen leven niet verwerkt heeft. Zij krijgen te maken met enkele gebroken gezinnen, dochters met problemen, vermiste meisjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - De vreemdgangers

  De vreemdgangers.Een man en een vrouw, die elkaar niet kennen, worden naast elkaar wakker in een vreemd bed en krijgen een merkwaardigere opdracht opgedrongen. Politie en justitie zijn niet bij machte kindermisbruik aan te pakken. Er is een onorthodoxe aanpak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Joshua Hood boeken
  Joshua Hood - Search & Destroy Valstrik

  In het tweede deel van de Search & Destroy-thrillerserie sluit Mason Kane - een special-ops-held met een dubieus verleden - zich aan bij de CIA om een radicale tak van ISIS te neutraliseren en een samenzwering te ontrafelen die van binnenuit het Witte Huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mariette Lindstein boeken
  Mariette Lindstein - De sekte

  Toetreden is verleidelijk Ontsnappen is onmogelijk Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een newagebeweging gesetteld. De charismatische leider, Franz Oswald, heeft de doctrine ViaTerra ontwikkeld, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - Wraak

  Wat een auto-ongeluk wel niet voor gevolgen kan hebben! Danny voelt zich bedrogen en blijft met een 'cadeautje' van haar overspelige vriend alleen achter. Als ruim 20 jaar later deze ex-vriend weer in beeld komt, op een uitdagende manier, dan overheerst er bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De chirurg

  's Nachts dringt De Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en gaat hij met precisie te werk. De enige hoop voor de politie om hem te ontmaskeren is Catherine Cordell, zelf slachtoffer van een bijna identieke misdaad. Catherines wereld stort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Nacht & Nevel

  Luc Deflo schreef een ultraspannende thriller die u vanaf pagina 1 tot pagina laatst in de ban zal houden. Het verhaal draait om een pedofiele pastoor, tevens travestiet, die op een dag 'per ongeluk' aan het moorden slaat. Toch ontsnapt hij aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Shaunti Feldhahn boeken
  Shaunti Feldhahn - Nachtschade

  Om haar studie te kunnen betalen wordt Ronnie Hanover eerst serveerster en later stripteasedanseres in een nachtclub in de stad. Ze komt terecht in een wereld van afpersing en spionage. Doug en Sherry Turner wonen in dezelfde stad . Voor het oog zijn ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie effect - grote letter uitgave

  Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen dat Gene komt, zijn schuinsmarcherende beste vriend uit Australië, heeft Rosie nieuws: ze is zwanger.Op zijn geheel eigen wijze verwerft de autistische Don in no time… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Aangetast - grote letter uitgave

  Tien jaar nadat Lieve Metselaer werd geschept door een auto en dit niet overleefde, worden de dader van dit ongeluk en de vader van Lieve opgeschrikt door bedreigingen en beschuldigingen die hen erg kwetsbaar maken. Er ontwikkelt zich een duistere en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Doodskleed - grote letter uitgave

  In Doodskleed levert de eigenzinnige rechercheur Jessica Haider niet voor het eerst strijd in het belang van gerechtigheid. Is zo'n strijd gedoemd te mislukken als je het zicht op de werkelijkheid verliest en niet meer weet wie je vrienden en vijanden zijn? Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Strijdpunt - grote letter uitgave

  Als de Amerikaanse ambassadeur van Colombia is ontvoerd, vecht het Ghost Recon-team zich door hordes rebellen heen om de man te redden. Maar tijdens hun missie ontdekken ze een nieuwe groep fundamentalistische moslims die wordt gesteund door Zuid-Amerikaanse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Rien Schalkwijk boeken
  Rien Schalkwijk - De Queeste

  'De Queeste" is een apocalyptische thriller met een magisch realistisch randje. Twee jonge mensen, een biologe en een informatieanalist, én een stokoude missionaris zijn ogenschijnlijk door het lot bij elkaar gebracht. In een wereld waarin bestaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Tom Clancy boeken
  Tom Clancy - Zwarte lijst (SplinterCell) - grote letter uitgave

  De excentrieke miljardair Igor Kasperov is eigenaar van een van de invloedrijkste en succesvolste antivirussoftwarebedrijven ter wereld. Maar als het Kremlin hem beveelt een catastrofaal computervirus los te laten in de Verenigde Staten, is hij gedwongen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • John Sandford boeken
  John Sandford - Het kwaad

  Ze worden trekkers genoemd. Ze reizen van de ene staat naar de andere, proberen wat geld te verdienen, maar plegen geen misdrijven. Ze reizen gewoon graag. En nu is iemand ze aan het vermoorden...Lucas Davenports dochter Letty is tijdens de zomervakantie thuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guido Strobbe boeken
  Guido Strobbe - Mendacium II

  Een gevangene wordt vermoord in de Nieuwewandeling gevangenis in Gent en zijn zoon en ex-vrouw worden ontvoerd. Inspecteur Soetaert krijgt maar geen vat op het onderzoek, het loopt voor geen meter. Tueri - een tehuis voor daklozen, vluchtelingen, enz. - komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Het meisje op de weg

  Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk, aan de rand van het Centraal Massief. Wanneer ze op een avond, na een lange dag in haar artsenpraktijk, naar huis rijdt, vindt ze een bewusteloos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Aad Vlag boeken
  Aad Vlag - De Erfzonde

  De juriste Jane Lisbon krijgt op het sterfbed van haar grootvader te horen dat zij in een ander werelddeel onder een geheel andere naam geboren is, als lid van een steenrijke familie. In het verleden zijn echter alle bezittingen en familiekapitaal geroofd door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Vince Flynn boeken
  Vince Flynn - American Assassin

  New York Times-bestseller American Assassin is Verfilmd met Dylan O'Brien en Michael Keaton in de hoofdrollen. 'Flynn is een meester - misschien wel dé meester - van thrillers waarbij de pagina's zichzelf om lijken te slaan.'- Book Reporter Mitch Rapp was een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marcella Kleine boeken
  Marcella Kleine - Vilein

  Als de man van Julia dood wordt aangetroffen, wordt voor Julia het gezegde 'Het leven begint bij veertig' waarheid. Na jarenlange onderdrukking voelt ze zich eindelijk bevrijd. Een reeks ongrijpbare gebeurtenissen zet haar leven echter op zijn kop. Vertwijfeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sam Wilson boeken
  Sam Wilson - Zodiac

  Stel je een samenleving voor waarin mensen zijn ingedeeld naar hun sterrenbeeld en waarin status wordt bepaald bij de geboorte. Een serie uitzonderlijk brute moorden zet de hele gemeenschap op zijn kop. Alle ogen zijn gericht op inspecteur Jerome Burton en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Hazendonk boeken
  Karin Hazendonk - Waanidee

  Als Victor Bronckhorst op elfjarige leeftijd zijn ouders verliest, wordt hij door zijn grootouders in huis genomen. Ondanks het leeftijdsverschil en de sadistische karaktertrekken die zijn opa blijkt te hebben, ontstaat er een hechte band tussen de twee. Opa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marijke Verhoeven boeken
  Marijke Verhoeven - De laatste adem

  Midden in het zomerseizoen wordt het toeristische Deense eiland Kenning opgeschrikt door een gruwelijke moord. Aanvankelijk lijkt er geen verband te zijn met het kleine groepje vrouwen dat zich witte heksen noemt en dat deze zomer op het eiland verblijft. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Clare Donoghue boeken
  Clare Donoghue - Kijk niet om

  'Kijk niet om' van Clare Donoghue is een thriller voor de fans van Peter James en Lee Child. David Hewson gaf een mooie quote: 'Overtuigend en verontrustend. Een auteur om in de gaten te houden.'Stalking, Londen, angstaanjagende spanning, schokkende twists; de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Stieg Larsson boeken
  Stieg Larsson - Mannen die vrouwen haten - grote letter uitgave

  Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  77,00