Thrillers

 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Zero Hour

  EEN KURT AUSTIN THRILLEREen brandende helikopter crasht in het Sydney Opera House en Kurt Austin wordt hals over kop ingezet om een wereldwijde catastrofe te voorkomen. Een briljante maar gestoorde wetenschapper blijkt op het punt te staan om een apocalyps van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Arjan Alberts boeken
  Arjan Alberts - Natan Z.

  Acht moeders van jonge kinderen zijn om het leven gebracht. Ieder van hen leed aan een ongeneeslijke ziekte. De dader, Natan Z., zit veilig in een kliniek, maar dreigt door een fout van Justitie vroegtijdig vrij te komen. Tijdens het proces doet zijn advocaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Kiki van Dijk boeken
  Kiki van Dijk - Nice

  Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, wordt ruw verstoord door het bericht dat haar flamboyante zus Christine na een nare val in coma is geraakt. Halsoverkop vliegt ze naar haar geboorteplaats Nice, waar Christine een makelaarskantoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ilona van Hilst boeken
  Ilona van Hilst - Oogvocht

  Isis leidt een rustig en gelukkig leven, totdat na 19 jaar haar broer op de stoep staat die beweert dat hun moeder jaren geleden geen zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord door hun stiefvader...Isis heeft een goed bestaan opgebouwd voor zichzelf. Samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mike Bodde boeken
  Mike Bodde - Eva's wraak

  Eva verliest een hoop tijdens de tweede wereldoorlog. Niet alleen haar onschuld, maar ook haar vrienden en familie. Ze vindt troost bij haar vrienden, maar Eva is uit op wraak. Maar haar wraak zal niet gemakkelijk zijn, en wederom zullen er slachtoffers vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De eerlijke vinder (POD)

  (POD)De eerlijke vinder van Stephen King is het vervolg op de met een Edgar Award bekroonde bestseller Mr. Mercedes. Het werd unaniem lovend ontvangen, kreeg vele vijfsterrenrecensies en er werden al meer dan 50.000 exemplaren van verkocht. Bij een inbraak bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Roel Thijssen boeken
  Roel Thijssen - De kandidaat - grote letter uitgave

  DERDE ACTIETHRILLER IN DE GRAHAM MARQUAND-REEKSIn 1980 is de Vietnamoorlog alweer vijf jaar voorbij, maar honderden Amerikanen worden nog steeds gevangen gehouden. De Republikeinse senator Jim Walsh, kandidaat in de Republikeinse race voor het presidentschap,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • Brian Freeman boeken
  Brian Freeman - Het kille nergens

  Jonathan Stride wordt bij een zaak betrokken als hij een jonge vrouw in zijn huis vindt die bescherming bij hem zoekt. Haar verschijning leidt hem terug naar een dramatische avond waarop een dubbele moord een klein meisje ouderloos achterlaat. De ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Casey Hill boeken
  Casey Hill - Inferno

  Forensisch inspecteur Reilly Steels komt erachter dat haar deskundigheid niet genoeg is als een even zieke als intelligente moordenaar toeslaat in Dublin. Zijn methoden zijn verbijsterend macaber. Wat verbindt de slachtoffers met elkaar? Hun lichamen weigeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ronny van Rompuy boeken
  Ronny van Rompuy - Moord B&B

  De controversiële hoofdinspecteur De Vuyst, krijgt Robert Winkelmans over de vloer, een Nederlandse privé- detective die de opdracht heeft om een gezin De Stoop op te sporen, in opdracht van hun familie. Hij verklaart dat het enige spoor die hij had… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brad Taylor boeken
  Brad Taylor - Alles op alles

  Een terroristische aanslag dreigt. The CIA, FBI en Defensie staan machteloos: het komt aan op de Special Forces. Een onduidelijke video leidt de eenheid door Azië naar Egypte waar een brute aanslag een commando doodt. Pike Logan en zijn partner Jennifer Hill… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De Shining

  Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfjarige zoon Danny verblijven in het Overlook Hotel, waar Jack is ingehuurd als huismeester. Danny heeft een gave: "het licht', zoals de oude meneer Hallorann het noemt. In het Overlook Hotel nemen Danny's visioenen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,50
 • Esther Quatfass boeken
  Esther Quatfass - Elandsoog

  Sinds Christian zijn bivakplek op het eiland Elandsoog moest opgeven, houdt hij de nieuwe bewoners Ivan en Zahra in de gaten. Hij is ervan overtuigd dat Ivan meer op zijn kerfstok heeft, zeker wanneer zijn vriend op één van hun heimelijke bezoekjes aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Emma Rowley boeken
  Emma Rowley - De vermisten (POD)

  De bloedstollende thriller De Vermisten van Emma Rowley gaat over de nachtmerrie van iedere moeder. Kate krijgt haar vermiste dochter aan de telefoon, maar weet niet waar ze is. Kate werkt als vrijwilliger voor een hulplijn voor vermiste jonge mensen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Andre Georgi, André Georgi boeken
  Andre Georgi, André Georgi - Tribunaal

  Het Haagse oorlogstribunaal stelt de Servische oorlogsmisdadiger Kovac terecht, die de dood van duizenden mensen op zijn geweten heeft. Jasna Brandic, belast met de zware taak om de getuigen naar Den Haag te brengen, heeft een kroongetuige die kan bewijzen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De belofte

  Het stadje Strattenburg kent veel advocaten en Th eo Boone ziet zichzelf als een van hen, hoewel hij pas dertien jaar oud is. Hij kent iedere rechter, politieman en griffier, en is thuis in de wereld van wetten, regelgeving en rechtspraak. Theo droomt dan ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • Emma Viskic boeken
  Emma Viskic - Resurrection Bay

  De meeslepende thriller Resurrection Bay van Emma Viskic vertelt het verhaal van een dove man die op zoek gaat naar de moordenaar van een jeugdvriend. En hoewel hij je niet verstaat, ziet hij alles… De meeslepende thriller Resurrection Bay van Emma Viskic… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Manipulatie

  De zestienjarige Alice mist een veilige thuishaven. Ze valt hierdoor ten prooi aan een oudere man die haar te hulp schiet en haar met allerlei mooie beloftes meeneemt naar zijn grote familie. Deze familie blijkt echter een sekte te zijn, met zeer afwijkende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Morris Yiri boeken
  Morris Yiri - Vallen In Een Put Van Ellende

  John Hart breekt door in de filmindustrie met zijn geschreven en geproduceerde romantische komedie. Al vanaf zijn jeugdjaren kampt hij met verslavingsproblemen door de heftige gezinssituatie. Door zijn verslaving, wordt John steeds egoïstischer en verpest hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Verlichting

  Scott Carey blijft gewicht verliezen zonder dat zijn uiterlijk verandert, en zo gebeuren er wel meer vreemde dingen. In het plaatsje Castle Rock belandt hij midden in een escalerende ruzie met zijn lesbische buren. Een van hen is vriendelijk, de andere cold as… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Botsing

  Terwijl Anna carrière maakt als architect is haar privéleven een puinhoop. Lisa is directeur van een luchtvaartmaatschappij en moet haar zakelijke talent tot het uiterste aanspreken om haar bedrijf te redden. Ewoud vindt zichzelf een loser, het enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Gregg Hurwitz boeken
  Gregg Hurwitz - De president

  Het Orphan-project was in een ver verleden opgezet om de beste geheim agenten op te leiden die de Verenigde Staten ooit hebben gehad. Nu is echter op het allerhoogste niveau besloten om alle Orphans uit de weg te ruimen. Maar Evan Smoak – Orphan X –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Han Van Geenhuizen boeken
  Han Van Geenhuizen - De Bende van Vlaanderen

  Freelance journalist Marco ter Heijde is van zijn reis langs frontlinies uit de Eerste Wereldoorlog in de Vlaamse Westhoek terug in Amsterdam. Wanneer hij thuis op internet naar historische feiten voor zijn reportagewerk zoekt, trekken onthutsende beelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Nacht in Parijs

  Chantal Zwart geniet in Parijs van de vrijheid die het leven als freelance journaliste haar biedt. Op een nacht krijgt ze een telefoontje van Naomi. Ze is in Parijs meegegaan met een aantrekkelijke Fransman, die dezelfde avond nog aan een hartaanval is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50