Thrillers

 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Meisje vermist

  Kat Novak, patholoog-anatoom, moet in een paar dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen die op verschillende dagen in een steegje door vuilnismannen zijn gevonden. Het zijn twee gevallen van overdosis die op het eerste gezicht niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Speel met vuur

  Violiste Julia Ansdell ontdekt bij toeval in een antiekwinkeltje in Rome een merkwaardig muziekstuk, de Incendio-wals. Als Julia de wals thuis in Boston voor het eerst speelt, blijkt de muziek een angstaanjagend en onverklaarbaar effect op haar driejarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De laatste sterft

  De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen. Ze blijven als enige overlevenden over. De kinderen worden in veiligheid gebracht op de streng… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Rachel Dylan boeken
  Rachel Dylan - Stergetuige

  ‘Stergetuige’ van Rachel Dylan is een juridische thriller, waarin aanklaagster Sophie Dawson onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen? De wereld van Sophie Dawson staat op z’n kop nadat zij als enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Erik Betten boeken
  Erik Betten - De prijs

  Wanneer de mobiele game PrizeTag – waarin mensen op elkaar ‘jagen’ voor geld – een bescheiden hit wordt, lijft de mysterieuze organisatie Sixtus maker Wander Reeker in. PrizeTag groeit dankzij Sixtus uit tot een landelijke hype, waarbij jongeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marleen Hartog boeken
  Marleen Hartog - Skoftig

  Wat gebeurt er als je de controle over je eigen leven verliest? Skoftig is een snelle thriller over een aantal jongvolwassenen die zoekende zijn. Wie beheerst de kunst om zich werkelijk los te maken van zijn verleden? En wie raakt verstrikt in het web van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christiaan Thierens boeken
  Christiaan Thierens - Cras Tibi

  Cras Tibi is het 'tweelingboek' van Perpetuum Malum (2018), en is dus 'hetzelfde maar anders'. Het is een bizarre mix van meestal korte verhalen die aan de oppervlakte vlot en ontspannend overkomen, maar die alle een veel diepere betekenis hebben. Eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Janine Keijser boeken
  Janine Keijser - Beproevingen

  Ik was weer in een zee van pijn beland. Ik spartelde met mijn benen en trok aan de riemen waarmee mijn armen vastlagen. Ik piepte door mijn neus en knarste met mijn tanden. Mijn ogen rolden. Ik dacht dat mijn hart het zou begeven, mijn longen zouden barsten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Simone Rozeboom boeken
  Simone Rozeboom - Tot de dood

  Tot de dood - Simone Rozeboom Emma lijkt het mooi voor elkaar te hebben in haar leven. Ze woont in de spannendste stad van de wereld, heeft een leuke vriend en een succesvolle eigen zaak. Als haar vriend de relatie van de een op de andere dag verbreekt, blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim Bengtsen boeken
  Kim Bengtsen - Club Vlinder

  Club Vlinder Wanneer Tim Hekster op het sterfbed van Bernardus Schoutema een briefje vindt dat hem koppelt aan Nigel en diens alter ego Lattéy da Costa, krijgt zijn leven een drastische wending. De opdracht die zijn grootvader hem naliet: als manager van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • André Hoogeboom boeken
  André Hoogeboom - Sabotage

  Van de bestsellerauteur van Max, Formule 1 en Dodelijke ambitie Snelheid en adrenaline in een razend spannende F1-thriller van bestsellerauteur André Hoogeboom Kalle Alhainen komt vervroegd vrij uit de gevangenis met maar één doel, één missie: het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Van cocaïnehandel tot maffiamoord

  Uit ambtsberichten en berichtgevingen in de media blijkt dat Nederland een eldorado is op het gebied van de handel in harddrugs. Vanwege de goede infrastructuur en de verbindingen met ons achterland worden jaarlijks tussen de lading van diverse goederen vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De belofte

  Het stadje Strattenburg kent veel advocaten en Th eo Boone ziet zichzelf als een van hen, hoewel hij pas dertien jaar oud is. Hij kent iedere rechter, politieman en griffier, en is thuis in de wereld van wetten, regelgeving en rechtspraak. Theo droomt dan ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • Daan Fousert boeken
  Daan Fousert - Botox

  Als Caitlin Dern, hoofdinspecteur van de politie in Brighton besluit er een weekje op uit te gaan naar het eiland Wight, raakt zij tijdens een wandeling betrokken bij een bizarre moord.De recherche op Wight is onderbezet en als blijkt dat de vermoorde persoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Thomas Harris boeken
  Thomas Harris - Cari Mora

  Onder een villa in Miami ligt voor 25 miljoen aan narco-goud. Allerlei criminelen jagen erop, waaronder Hans-Peter Schneider, een genadeloos monster dat de ziekste fantasieën van de allerrijksten uit laat komen. Om bij het goud te komen moet hij alleen nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Tim Willocks boeken
  Tim Willocks - Moord volgens Turner

  Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)‘Moord volgens Turner’ is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anja Maas boeken
  Anja Maas - Onbegrensd

  Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar de grijpen.Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manipulatie

  De zestienjarige Alice mist een veilige thuishaven. Ze valt hierdoor ten prooi aan een oudere man die haar te hulp schiet en haar met allerlei mooie beloftes meeneemt naar zijn grote familie. Deze familie blijkt echter een sekte te zijn, met zeer afwijkende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Morris Yiri boeken
  Morris Yiri - Vallen In Een Put Van Ellende

  John Hart breekt door in de filmindustrie met zijn geschreven en geproduceerde romantische komedie. Al vanaf zijn jeugdjaren kampt hij met verslavingsproblemen door de heftige gezinssituatie. Door zijn verslaving, wordt John steeds egoïstischer en verpest hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Preston & Child, Douglas Preston, Lincoln Child boeken
  Preston & Child, Douglas Preston, Lincoln Child - Het blauwe labyrint

  Een familiegeheim achtervolgt Pendergast… Fbi-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moord. De enige aanwijzing leidt Pendergast naar een verlaten mijn en een uitgestorven resort aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Het mysterie van de drie kwarten

  Hercule Poirot komt thuis na een lunchafspraak en treft een boze dame voor zijn deur aan. Haar naam is Sylvia Rule en ze vraagt op hoge toon waarom Poirot haar een brief heeft gestuurd waarin hij haar beschuldigt van de moord op Barnabas Pandy, een man van wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Volker Kutscher boeken
  Volker Kutscher - De stille dood

  Maart 1930: de gevierde actrice Betty Winter wordt tijdens opnames van een geluidsfilm door een schijnwerper getroffen en in eerste instantie lijkt het een ongeluk, tot Gereon Rath aanwijzingen vindt die op moord wijzen. Terwijl zijn collega's de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De storm

  In het midden van de Indische Oceaan is een NUMA-onderzoeksschip bezig met het afnemen van watermonsters. Uit het niets valt een zwerm zwarte microrobots het schip aan, niets dan doden achterlatend. Kurt Austin en een ander NUMA-team ontdekken dat ze het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Nolden boeken
  Robert Nolden - Moorderlicht

  Drie jaar na de onopgeloste moord op zijn dochter Merel, behandelt psychiater Maarten Boumeester een patiënt met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis in de mysterieuze villa Swaensteyn, een psychiatrische kliniek in Wassenaar. De patiënt lijkt meer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95