Thrillers

 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De Saboteur

  Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!Het is het jaar 1907. Treinongelukken, branden en explosies verwoesten de nieuwe spoorlijn van de Southern Pacific. De directie van de spoorwegmaatschappij is ten einde raad en huurt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De race

  Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!Het is het jaar 1899. Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan de eerste vliegenier die binnen vijftig dagen over Amerika vliegt. Hij wil dat Josephine - de voornaamste en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De spion

  Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!Het is het jaar 1908. De internationale spanningen lopen hoog op en een wereldoorlog lijkt onafwendbaar. Er is een wapenwedloop aan de gang, waarbij diverse grote naties met elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alex Berenson boeken
  Alex Berenson - De bedriegers

  Na de bestseller De infiltrant opnieuw een ijzersterke thriller van Alex Berenson die een angstaanjagende, maar realistische blik in de toekomst biedt. De Russen willen niet alleen de Amerikaanse presidentsverkiezingen beïnvloeden; ze willen ook heersen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karen Dionne boeken
  Karen Dionne - Dochter van het moeras

  ‘Dochter van het moeras’ (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die doet denken aan de film ‘Nell’ en het boek ‘Kamer’ (Room) van Emma Donoghue.‘Als je slechts één thriller per jaar leest, zorg dan dat het deze is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Storm in Havana

  EEN DIRK PITT THRILLERDirk Pitt maakt op de Caribische Zee jacht op een bende schurken die een milieuramp lijkt te ontketenen als gevolg van onderwaterexplosies en boringen naar een kostbaar erts. Hoe dichter hij ze op de hielen zit, hoe meer hij onbedoeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Apotheker & Van Dissel boeken
  Apotheker & Van Dissel - Erfenis

  Erfenis van Henk Apotheker & Kirsten van Dissel is een gelaagde thriller over familie, uitbuiting en nietsontziend egoïsme. Een nieuw Nederlands thrillerfenomeen voor liefhebbers van Penoza. Sinds Chris Meyer voor zichzelf is begonnen, laat ze geen sporen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hubert van Lier boeken
  Hubert van Lier - Poetinov

  Hubert van Lier heeft met Poetinov het pad van de klassieke thriller verlaten, voor een verhaal met science fiction inslag en onverwachte, soms grimmige wendingen. Genetica en elementen van transhumanisme komen erin aan bod. Wat als we een nieuwe soort zouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Chris Houtman boeken
  Chris Houtman - Het negende gebod

  Over de debuutthriller van Chris Houtman, Akte van berouw, genomineerd voor De Gouden Strop:'Een voltreffer. Grote klasse!' - Algemeen DagbladAls bij een antiquariaat in Parijs een onbekende tekst van de Romeinse schrijver Plinius de Jongere te koop wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Winternacht

  Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa. Op de dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Verdediging - grote letter uitgave

  Sebastian Rudd is geen gewone advocaat. Hij werkt vanuit een kogelvrije bestelbus. Hij heeft geen kantoor, geen partners en slechts één werknemer:zijn chauff eur die ook fungeert als zijn bodyguard, juridisch assistent, vertrouweling en golfcaddy.Sebastian… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,65
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Eindspel

  Eindspel is het nieuwste boek van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October en Golf van ontzetting. Na een vernietigende nucleaire confrontatie in het Midden-Oosten staan Amerika en Rusland lijnrecht tegenover elkaar in hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Laura Gallier boeken
  Laura Gallier - Wat je niet ziet

  In maart, tijdens Owen Edmonds laatste jaar op de middelbare school, hebben al elf leerlingen van de Lincoln Forest High School zelfmoord gepleegd. Te midden van alle media-aandacht en sensatiebeluste omstanders blijft Owen rustig, totdat hij zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anders Roslund boeken
  Anders Roslund - Drie uur

  De ervaren rechercheur Ewert Grens treft in een zeecontainer in de haven van Stockholm 73 lichamen aan – en de vingerafdrukken van ex-infiltrant Piet Hoffman. Die blijkt zijn zinnen te hebben gezet op een rustig leven als beveiliger van VN-voedseltransporten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sophie Hannah, Agatha Christie boeken
  Sophie Hannah, Agatha Christie - De nieuwe erfgenaam

  Clonakilty (Ierland), 1929. Athelinda Playford heeft verschillende mensen uitgenodigd om samen met haar en haar familie een week door te brengen op haar landgoed Lillieoak, op het platteland in het zuiden van Ierland. De genodigden - onder wie oude bekenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Melissa Skaye, J. Sharpe boeken
  Melissa Skaye, J. Sharpe - n.v.t. Meedogenloos

  Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bianca Nederlof boeken
  Bianca Nederlof - Ondenkbaar

  Amsterdam Pride, hartje zomer. Drie aanslagen, zesentwintig doden, tientallen gewonden. Ontelbaar veel levens zullen nooit meer hetzelfde zijn. Een halfjaar later. Evelien probeert de band te herstellen met haar tweelingbroer, die sinds de aanslagen niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Rob Smith boeken
  Tom Rob Smith - Kind 44

  'Zo mooi, zo gruwelijk. Geniaal.' NRC Handelsblad 1953. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief die het op kinderen heeft gemunt. Leo Demidov, een jonge en toegewijde officier van de meedogenloze geheime dienst, heeft het gevoel dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - De minnaar

  Niet haar liefde wil hij, maar haar geld... Na Misstap is De minnaar de nieuwe bestseller van Jet van Vuuren! Als het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning in Amsterdam wordt gevonden, wijst niets op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sarah Pinborough boeken
  Sarah Pinborough - Wat jij niet ziet

  Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn, en die zegt een fout te hebben begaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Bear Grylls boeken
  Bear Grylls - Brandende engel

  Na in Doodsvlucht ternauwernood een missie in de Amazone te hebben overleefd, roept voormalig SAS-militair Will Jaeger de overlevenden van zijn team bij elkaar. Nu hij het bewijs heeft gezien dat zijn vrouw en zoon nog leven, zet hij alles op alles om hen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer - grote letter uitgave

  Rechercheur Jane Rizzoli reist af naar Afrika om een macabere moord te onderzoeken. Terwijl patholoog-anatoom Maura Isles zich buigt over het toegetakelde lichaam van de man, zoekt Jane uit of er een verband bestaat tussen deze moord en de tragedie die zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,50
 • Steve Berry boeken
  Steve Berry - De veertiende kolonie

  ‘De veertiende kolonie’ (The 14th Colony) van Steve Berry (‘Het koningsbedrog’ ‘De Lincoln mythe’’Het patriottenspel’) is opnieuw een weergaloze politieke thriller van zijn hand. Voor de fans van ‘House of Cards’ en ‘West Wing’.Door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Clive Cussler, Graham Brown boeken
  Clive Cussler, Graham Brown - Spookschip

  Kurt Austin ontwaakt na een levensgevaarlijke reddingsmissie op een zinkend jacht, waaruit hij maar net heeft kunnen ontsnappen. Wat is er precies gebeurd? Heeft hij nou een oude vriendin zien verdrinken? Kurt gaat op zoek naar de waarheid en komt op het pad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99