Thrillers

 • Pjotr Vreeswijk boeken
  Pjotr Vreeswijk - Dwaalspoor

  Als Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel. Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Mont Blanc

  'Mont Blanc is een mooi levendig beschreven boek, alsof jezelf ook wiebelig in een kabelbaan zit.' - Boekreviews.nl (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Peter de Boevere boeken
  Peter de Boevere - Zeeuws bloed Zeeuws Bloed: De jacht op de Blauwe Paarden

  Bij een woningbrand in Kats op Noord-Beveland wordt het lichaam gevonden van Krijn Joziasse. Bij nader onderzoek blijkt dat er sprake is van een misdrijf. Boorman enVerplancke vragen zich af of er sprake kan zijn van een roofmoord. Er blijken twee schilderijen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Guido Strobbe boeken
  Guido Strobbe - Mendacium II

  Een gevangene wordt vermoord in de Nieuwewandeling gevangenis in Gent en zijn zoon en ex-vrouw worden ontvoerd. Inspecteur Soetaert krijgt maar geen vat op het onderzoek, het loopt voor geen meter. Tueri - een tehuis voor daklozen, vluchtelingen, enz. - komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mariette Lindstein boeken
  Mariette Lindstein - De sekte

  Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een New Age-beweging gesetteld. Hun charismatische leider, Franz Oswald, ontwikkelde de doctrine ViaTerra, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op beroemdheden en vooraanstaande politici. Sofia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - Ik weet waar je woont

  Hoofdinspecteur Marian Dahle is aan het herintreden na verlof om bij te komen van een traumatisch voorval op werk. Wanneer Cato Isaksen haar de opdracht geeft een cold case te openen, ziet ze dat eigenlijk niet zitten. Maar ze neemt de zaak uiteindelijk toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter James boeken
  Peter James - Dodelijke affaire

  'Dodelijke affaire'is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. 'Wie eenmaal aan een Roy Grace-thriller begint, is voor zijn omgeving onbereikbaar.' Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marijke Verhoeven boeken
  Marijke Verhoeven - De laatste adem

  Midden in het zomerseizoen wordt het toeristische Deense eiland Kenning opgeschrikt door een gruwelijke moord. Aanvankelijk lijkt er geen verband te zijn met het kleine groepje vrouwen dat zich witte heksen noemt en dat deze zomer op het eiland verblijft. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Herbert De Paepe, Els Depuydt boeken
  Herbert De Paepe, Els Depuydt - Highway 245

  Juli 2017. Emma Mangelschodts vertrekt als 18-jarige au pair naar Californië. Haar naïeve dromen van glamour, glitter en strand worden verbrijzeld als ze terechtkomt in een rurale gemeenschap in de Central Valley. Toch raakt Emma gefascineerd door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De klokkenluider

  'Een typische Grisham, veel vaart die erin blijft met de vraag: wat drijft de klokkenluider?' - Telegraaf 'Gedegen onderzoek, doofpotaffaires, maatschappelijke misstanden en een geserreerde schrijfstijl zonder een greintje pathetiek, liefhebbers van John… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Frank von Hebel boeken
  Frank von Hebel - Graf van klei

  Op een grauwe ochtend vindt een boer in zijn akker het lichaam van de extreemrechtse Youri Houtman, die drie jaar eerder spoorloos verdween. De kersverse rechercheur Arthur Coenders en zijn mentor Dieter Wigboldus van het Groninger politiekorps vinden een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Angelique Haak boeken
  Angelique Haak - Een nieuw begin

  Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega's werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - In het vizier

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het vizier’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Grant Blackwood boeken
  Grant Blackwood - Tom Clancy Plicht en eer

  Iemand heeft het op Jack Ryan jr. zijn leven voorzien. De politie denkt dat hij het slachtoffer is geworden van een doodgewone beroving, maar Jack weet wel beter. Hij wist dat hij met een beroepsmoordenaar te maken had toen hij hem doodde. Omdat Jack uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sam Bourne boeken
  Sam Bourne - Complot tegen de president

  Complot tegen de president van Sam Bourne is een explosieve thriller over een moordcomplot tegen de tirannieke nieuwe president. Voor liefhebbers van House of Cards en Dan Brown. De VS hebben een onstabiele demagoog tot president verkozen en als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brad Thor boeken
  Brad Thor - Zwarte lijst

  Dan Brown noemt Brad Thor de 'auteur van de headlines van morgen'; nog voordat de Snowden-affaire aan het licht kwam schreef Thor Zwarte lijst. Een intrigerende en verontrustende thriller waarin hij schetst wat voor ontwrichtende gevolgen total surveillance… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - Fatale fout

  Marion vindt het dagboek van haar vriend Casper. Het dagboek beschrijft een groot persoonlijk drama, maar ook een groot geheim. Na het lezen daarvan beëindigt zij hun relatie. Na jaren, als Casper inmiddels een gerespecteerd chirurg is, ligt Marion… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anja Feliers boeken
  Anja Feliers - Femme fatale

  June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan duikt Lexi terug op in Junes leven. Deze vrouw met wie ze tijdens haar studententijd een passionele romance beleefde, laat oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mariette Lindstein boeken
  Mariette Lindstein - De sekte

  Toetreden is verleidelijk Ontsnappen is onmogelijk Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een newagebeweging gesetteld. De charismatische leider, Franz Oswald, heeft de doctrine ViaTerra ontwikkeld, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De chirurg

  's Nachts dringt De Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en gaat hij met precisie te werk. De enige hoop voor de politie om hem te ontmaskeren is Catherine Cordell, zelf slachtoffer van een bijna identieke misdaad. Catherines wereld stort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Karin Hazendonk boeken
  Karin Hazendonk - Waanidee

  Als Victor Bronckhorst op elfjarige leeftijd zijn ouders verliest, wordt hij door zijn grootouders in huis genomen. Ondanks het leeftijdsverschil en de sadistische karaktertrekken die zijn opa blijkt te hebben, ontstaat er een hechte band tussen de twee. Opa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50