Thrillers

 • Attica Locke boeken
  Attica Locke - Bluebird, bluebird

  Kort na elkaar worden er twee lichamen gevonden in het moeras van Lark, een stadje in Oost-Texas. De slachtoffers zijn een zwarte advocaat uit Chicago en een witte lokale vrouw. De zwarte Texas Ranger Darren Mathews heeft Texas jaren geleden ingeruild voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De storm

  In het midden van de Indische Oceaan is een NUMA-onderzoeksschip bezig met het afnemen van watermonsters. Uit het niets valt een zwerm zwarte microrobots het schip aan, niets dan doden achterlatend. Kurt Austin en een ander NUMA-team ontdekken dat ze het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Het eiland

  Bij een brutale roof uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton worden vijf manuscripten van F. Scott Fitzgerald ontvreemd. Hoewel de toegesnelde politie er met de neus bovenop staat, weten de daders te ontkomen. De waarde van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • Iris Boter boeken
  Iris Boter - Buiten bereik

  Buiten bereik van Iris Boter is een razend spannende psychologische thriller over bedrog, wraak en jezelf overwinnen. Als haar man Daniël en hun zwijgzame zoontje Jonas niet terugkomen van hun gezamenlijke vakantie, gaat Katja tevergeefs op zoek. Ze roept de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anja Feliers boeken
  Anja Feliers - Wat hij mij zei

  Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en een van hun kinderen spoorloos verdwijnt. Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Robert Nolden boeken
  Robert Nolden - Moorderlicht

  Drie jaar na de onopgeloste moord op zijn dochter Merel, behandelt psychiater Maarten Boumeester een patiënt met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis in de mysterieuze villa Swaensteyn, een psychiatrische kliniek in Wassenaar. De patiënt lijkt meer te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marten Withaar boeken
  Marten Withaar - 9 Millimeterdum Dum

  Midden jaren 60, twintig jaar na de Tweede Wereldoorlog, vindt Jan van Dijk in zijn vrachtwagen met zand een schedel met een kogelgat. Dat is het begin van een zoektocht. Als dan ook nog het lijk met kogelgaten van havenmeester Johan Popov wordt gevonden bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Martyn van Beek boeken
  Martyn van Beek - Engel zonder vleugels

  Als Rob door Bureau Jeugdzorg de voogdij over zijn kind kwijtraakt, gaat hij over tot een drastische maatregel: hij ontvoert de dochter van gezinsvoogd Carla Kruiswijk. In ruil voor de dochter moet Kruiswijk op televisie bekendmaken dat ze tientallen kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Kiki van Dijk boeken
  Kiki van Dijk - Ibiza, de erfenis

  dwarsligger 589 Kiki van Dijk Ibiza De erfenis Als je zelfs je eigen familie niet meer kan vertrouwen… Dorien is een beroemde fotograaf die de wereld rondvliegt voor opdrachten. Als ze in Nederland is, leidt ze een prettig leven met haar puberzoon Mick. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jesper Stein boeken
  Jesper Stein - Solo

  Axel Steen heeft zijn leven bij de politie achter zich gelaten en is hoofd beveiliging van een internationale investeringsbank geworden. Hij kijkt uit naar de zomervakantie met zijn vrouw en dochter wanneer een vertrouwde werknemer van de bank wordt betrapt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Preston & Child, Douglas Preston, Lincoln Child boeken
  Preston & Child, Douglas Preston, Lincoln Child - Het blauwe labyrint

  Een familiegeheim achtervolgt Pendergast… Fbi-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moord. De enige aanwijzing leidt Pendergast naar een verlaten mijn en een uitgestorven resort aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Volker Kutscher boeken
  Volker Kutscher - De stille dood

  Maart 1930: de gevierde actrice Betty Winter wordt tijdens opnames van een geluidsfilm door een schijnwerper getroffen en in eerste instantie lijkt het een ongeluk, tot Gereon Rath aanwijzingen vindt die op moord wijzen. Terwijl zijn collega's de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bossink Sander boeken
  Bossink Sander - Oorlogsbuit

  Historicus Berend Schulte wordt benaderd door zijn oude schoolliefde Sophie. Tijdens haar werk als archeologe stuit ze op een bouwplaats in Zuid Duitsland op een geheim wat niet onthuld mag worden. Ze moet vluchten en benadert Berend. Samen gaan ze zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - Moederdag

  In zijn huis wordt het lichaam van Theodor Reifenrath gevonden. Wanneer rechercheur Pia Sander en haar baas Oliver von Bodenstein het huis doorzoeken, stuiten ze vervolgens op menselijke botten, waarna drie vrouwenlichamen worden opgegraven. Forensisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hein Bloemink boeken
  Hein Bloemink - De Schreeuw van Ambon

  Nederland is in de jaren '70 in de ban van gewapende gijzelingen en treinkapingen door Molukkers bij Wijster en in Amsterdam. Zij strijden voor een vrije republiek RMS. Op Ambon wordt echter gewerkt aan een ultrageheim plan om de RMS te realiseren. Daar wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cees de Vries boeken
  Cees de Vries - Zeemansgraf op de Wildevaart

  Douwe is een oorlogskind en moest zijn vader de eerste jaren van zijn leven missen. Na diens terugkomst in het gezin wilde de klik niet echt meer komen. Om het ouderlijke huis zo snel mogelijk te kunnen ontvluchten, volgt Douwe een opleiding tot banketbakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jessica Fellowes boeken
  Jessica Fellowes - De Mitford-moorden

  Het is 1920 en Louisa Cannon hoopt aan haar leven van armoede en een gevaarlijke oom te ontsnappen. Ze krijgt een baan als kindermeisje en chaperonne in de huishouding van de rijke familie Mitford. Als er op klaarlichte dag in de trein een verpleegster wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Steve Berry boeken
  Steve Berry - De verdwenen orde

  Steve Berry – De verdwenen orde (The Lost Order), voor de fans van Dan Brown en Ken Follett. Ridders van de Gouden Cirkel was het grootste geheim genootschap in de Amerikaanse geschiedenis. Ze vergaarden miljarden aan gestolen goud en zilver, wat door het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ruth Ware boeken
  Ruth Ware - De vrouw in suite 10 (POD)

  (POD) De vrouw in suite 10 is de nieuwe, razend spannende thriller van Ruth Ware, bekend van In een donker, donker bos, dat wordt verfilmd door Reese Witherspoon. Dit had het perfecte tripje moeten zijn. Dit was haar kans op promotie. Maar een moordenaar gooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Advocate Chantal Donkers breekt definitief door als succesvol strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij 'de groten' en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma's. Dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • James Swallow boeken
  James Swallow - Nomade

  Marc Dane is een MI6 field agent die thuis achter de computer werkt, maar als hij de enige overlevende is van een gewelddadige aanval op zijn team, bevindt hij zich plots middenin de actie. Wanneer alle bewijzen Marc als verrader aanwijzen, volgt een race… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ellen De Vriend boeken
  Ellen De Vriend - Pain au chocolat

  Nadine en Mark hebben genoeg van alle verplichtingen en het gehaast in Nederland en vertrekken met hun vier dochters naar de Franse Auvergne. Daar hebben ze een kleine camping op het platteland overgenomen, omgeven door weilanden, heuvels en bossen. Er ligt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99