Thrillers

 • Jacqueline Coppens boeken
  Jacqueline Coppens - Omdat ik je mis

  Vier jaar nadat Vera uit de achtertuin van haar ouders spoorloos verdwijnt, raakt er opnieuw een meisje vermist. Tegelijkertijd wordteen ander ontvoerd meisje teruggevonden. Esmee, de moeder vanVera, is ervan overtuigd dat er een verband bestaat tussen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Laura Marshall boeken
  Laura Marshall - Vriendschapsverzoek

  In Vriendschapsverzoek, het debuut van Laura Marshall, ontvangt Louise een Facebookbericht van iemand die al meer dan 25 jaar dood zou zijn. Maria Weston wil vrienden met haar worden op Facebook. Maar Maria is sinds het afscheidsfeest op school niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Bossink Sander boeken
  Bossink Sander - Oorlogsbuit

  Historicus Berend Schulte wordt benaderd door zijn oude schoolliefde Sophie. Tijdens haar werk als archeologe stuit ze op een bouwplaats in Zuid Duitsland op een geheim wat niet onthuld mag worden. Ze moet vluchten en benadert Berend. Samen gaan ze zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gwenda Bond boeken
  Gwenda Bond - Verwante geesten

  De wereld is aan het veranderen en Terry Ives wil meer dan alleen toekijken. Wanneer ze hoort over een overheidsexperiment in het kleine stadje Hawkins, meldt ze zich aan als proefpersoon voor een project met codenaam MKULTRA. Onopvallende busjes, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Chris Mcgeorge boeken
  Chris Mcgeorge - Kiekeboe

  Kiekeboe is de nieuwe thriller van Tik Tak-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rondom de verdwijning van vijf studenten.

  Kiekeboe is de nieuwe thriller van Tik Tak-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rond de verdwijning van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ton Kalter boeken
  Ton Kalter - Het Groep B Mysterie

  Rechercheur en rallyfan Jan van Schie is niet blij. Hij moet verplicht zijn immense saldo aan vakantiedagen opmaken. Ieder ander mens zou staan te juichen maar Jan vindt zijn werk geweldig en vakantie overbodig. Als hij thuis is na zijn voorlopig laatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,75
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Oorsprong

  In Oorsprong van Dan Brown keert Robert Langdon weer terug om een van de grootste mysteries in zijn carrière op te lossen. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, is te gast in het hypermoderne Guggenheim-museum in Bilbao, voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Rolf Österberg boeken
  Rolf Österberg - De Al-Qaeda-aanval

  Sinds het bedwingen van het psychotenvirus is het rustig op het wereldtoneel. Maar die rust is bedrieglijk zolang superterrorist Fahjeed Rashwan nog niet is uitgeschakeld…In de bergen van Afghanistan heeft Fahjeed Rashwan een geheime ontmoeting. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Sandrone Dazieri boeken
  Sandrone Dazieri - Dood de vader

  In de buitenwijken van Rome verdwijnt een kind en wordt de moeder dood gevonden, onthoofd. Colomba, een vastberaden, knappe, maar door haar werk getraumatiseerde politieagente, staat onder grote druk de ontvoering op te lossen. Colomba wordt bijgestaan door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Blake Crouch boeken
  Blake Crouch - Reset

  'Mijn zoon is gewist.' Dat zijn de laatste woorden die de vrouw tegen Barry Sutton zegt voor ze van het dak van een wolkenkrabber springt. Barry begint onderzoek naar haar te doen en komt erachter dat er in het hele land mensen in een ander leven wakker worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - De wolven

  In De wolven van Daniel Cole, de loeispannende climax van de Ragdoll-serie, worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak. William Fawkes’ zelfgekozen isolement wordt doorbroken vanwege de schijnbare zelfmoord van zijn goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - IJskoud

  In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. De politie staat voor een raadsel, het lijkt alsof het meisje in het niets is opgelost. Niemand heeft die bewuste nacht iets gezien en al snel lopen de weinige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marcella Kleine boeken
  Marcella Kleine - In het verborgene

  Als de zoektocht naar de ware Jakob uitmondt in een misdrijf…Wanneer Vera's zoektocht naar de ware Jakob wederom op een teleurstelling uitloopt, wordt zij gedreven tot het plegen van een misdrijf. Tijdens haar dagelijkse werk in een luxe cadeauwinkel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ingmar MacArthur boeken
  Ingmar MacArthur - Droomsplinters

  Aaron heeft het gehad met de saaiheid van zijn leven in een indianenreservaat. Als bovendien de regering de aanleg van oliepijpleidingen door zijn woongebied aankondigt, is de maat vol. Hij besluit te vluchten en vertrekt 's nachts zonder medeweten van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Sandrine Destombes boeken
  Sandrine Destombes - Het dubbele geheim van de familie Lessage

  Augustus, 1989. In het kleine dorp Piolenc, in de Franse Vaucluse, verdwijnen Solène en Raphaël, de elfjarige tweeling van de familie Lessage. Drie maanden later wordt een van de twee gevonden. Dood. Juni, 2018. Opnieuw verdwijnen kinderen in Piolenc. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tjarko Evenboer boeken
  Tjarko Evenboer - Vuurvliegen

  Kunstenaar Marijn van Asperen is hoogsensitief en een grote dromer. Vanwege zijn bovenmatige fantasie wordt hij niet altijd serieus genomen door zijn vrienden en familie. Als Marijn na een avond in de kroeg met een innemende man meegaat om nog wat te drinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lee Child boeken
  Lee Child - Op doorreis

  Op doorreis van Lee Child is een bundel van twaalf spannende verhalen over Jack Reacher. Reacher is altijd op doorreis en overal waar hij komt, stuit hij op onrecht, dat hij op karakteristieke wijze aanpakt. Na 22 thrillers verschijnt nu deze bundel met tien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer

  Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is dood aangetroff en, opgehangen aan zijn voeten, met opengesneden buik, als een stuk wild. Zijn ingewanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De oplichters

  Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun studie in zicht ziet hun toekomst er somber uit. De universiteit is zo middelmatig dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marianne van Buitenen boeken
  Marianne van Buitenen - Niemand geloofde mij

  Wanneer Rob na een wekenlang coma in het ziekenhuis ontwaakt, lijdt hij aan geheugenverlies. Hij heeft hij geen enkele herinnering aan zijn leven of aan het motorongeluk dat hem is overkomen. Wat hij zich wel tot in detail kan herinneren, zijn de ontmoetingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,75
 • Marc Cameron boeken
  Marc Cameron - Tom Clancy In zijn macht

  Een aanval op een olieboorinstallatie in Tsjaad wordt gevolgd door een terreuraanslag op een Amerikaans oorlogsschip. Terwijl president Jack Ryan zich voorbereidt op een topontmoeting met de Chinese president Zhao, siddert de wereld onder het geweld van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jan Smets boeken
  Jan Smets - Theater

  Op een koude maandagochtend, net voor kerst, wordt het dode lichaam van Albert Leblanc aangetroffen in zijn villa in Sint-Martens-Latem. Vermoord. In geen tijd staat de Gentse beau monde in rep en roer. ‘De zilveren vos’, zoals Leblanc genoemd werd, was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Chris Mcgeorge boeken
  Chris Mcgeorge - Tik Tak

  Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. De nieuwe koning van de locked room mystery: Chris McGeorge.Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn wiskundeleraar op, terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00