Thrillers

 • Vivianne Schenk boeken
  Vivianne Schenk - De Ontpopping

  Als klein meisje hoopte Veroniek op te groeien in een gezin waar ze beschermd en liefdevol zou worden grootgebracht. Brutus, de vader van Veroniek, deed zich voor als de perfecte, zorgzame en beschermende man die alles voor zijn dochter deed. Hij blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Flynn Berry boeken
  Flynn Berry - Lokvogel

  Lokvogel van Flynn Berry is perfect voor de lezers van Het meisje in de trein en Zusje. Als Nora de trein neemt van Londen naar het platteland om haar zusje, Rachel, op te zoeken, verwacht ze haar op het station aan te treffen. Maar Rachel is er niet en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mariette Lindstein boeken
  Mariette Lindstein - De sekte

  Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een New Age-beweging gesetteld. Hun charismatische leider, Franz Oswald, ontwikkelde de doctrine ViaTerra, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op beroemdheden en vooraanstaande politici. Sofia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - Ik weet waar je woont

  Hoofdinspecteur Marian Dahle is aan het herintreden na verlof om bij te komen van een traumatisch voorval op werk. Wanneer Cato Isaksen haar de opdracht geeft een cold case te openen, ziet ze dat eigenlijk niet zitten. Maar ze neemt de zaak uiteindelijk toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simone Grimberg boeken
  Simone Grimberg - Niemand die me ziet

  Een 16-jarig meisje wordt vermist, de politie stuit op bijzondere signalen.‘De sleutel wordt omgedraaid. Heel langzaam adem ik uit. Geen klappen dit keer.’ Er is een meisje vermist. Een naaktfoto van haar wordt aangetroffen op de mobiel van een pedofiel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ilse Ruijters boeken
  Ilse Ruijters - Later als ik dood ben - grote letter uitgave

  Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar echte ouders? En wie is zijzelf eigenlijk? Er is maar één plek waar ze deze antwoorden kan vinden: in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,90
 • Frank von Hebel boeken
  Frank von Hebel - Graf van klei

  Op een grauwe ochtend vindt een boer in zijn akker het lichaam van de extreemrechtse Youri Houtman, die drie jaar eerder spoorloos verdween. De kersverse rechercheur Arthur Coenders en zijn mentor Dieter Wigboldus van het Groninger politiekorps vinden een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Angelique Haak boeken
  Angelique Haak - Een nieuw begin

  Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega's werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Brad Thor boeken
  Brad Thor - Zwarte lijst

  Dan Brown noemt Brad Thor de 'auteur van de headlines van morgen'; nog voordat de Snowden-affaire aan het licht kwam schreef Thor Zwarte lijst. Een intrigerende en verontrustende thriller waarin hij schetst wat voor ontwrichtende gevolgen total surveillance… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - In het vizier

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het vizier’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • John Langan boeken
  John Langan - De Visser

  'Doet denken aan Stephen King en H.P. Lovecraft'- The Wall Street JournalEen verhaal van duistere samenzweringen, legendes, geheimen, en van de mysterieuze Fischer, de Visser.'De Visser is een sfeervolle, aangrijpende thriller die u zal raken en huiverend naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kai Smit boeken
  Kai Smit - S.A.L.V.O. - Stilte voor de storm

  Nadat Bentley, Katashi en Scholz uitgeput naar hun hotel zijn gegaan, worden ze de volgende morgen vroeg geroepen voor het tweede deel van hun missie. Na een kort, maar spannend bezoek aan het plaatselijke mortuarium, vliegen ze naar Tokio om de macht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Ulla Bolinder boeken
  Ulla Bolinder - Trauma

  Wie Trauma leest, krijgt niet de kans lui achterover te leunen en rustig door te lezen totdat hij de oplossing op een presenteerblaadje krijgt aangeboden. De lezer ondervindt dezelfde problemen als de rechercheurs die de moord op de zeventienjarige Jenny… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De klokkenluider

  'Een typische Grisham, veel vaart die erin blijft met de vraag: wat drijft de klokkenluider?' - Telegraaf 'Gedegen onderzoek, doofpotaffaires, maatschappelijke misstanden en een geserreerde schrijfstijl zonder een greintje pathetiek, liefhebbers van John… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A.W. Bruna boeken
  A.W. Bruna - Mont blanc - grote letter uitgave

  Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend Sander ziet dat echter helemaal niet zitten. Laura snapt zijn reactie niet zo goed, ze kan toch goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Sneeuwengelen - grote letter uitgave

  Ze waren met z'n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven.Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. 'De sneeuwengelen' noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - Vakantieliefde

  Wat kan er gebeuren als een bloedmooi echtpaar, dat samen een gigantisch vermogen bezit, zich verveelt en nieuwe uitdagingen zoekt? En als ze daarbij zover gaan dat ze mensen ertoe willen brengen dingen te doen die ze eigenlijk helemaal niet willen doen? Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Nacht & Nevel

  Luc Deflo schreef een ultraspannende thriller die u vanaf pagina 1 tot pagina laatst in de ban zal houden. Het verhaal draait om een pedofiele pastoor, tevens travestiet, die op een dag 'per ongeluk' aan het moorden slaat. Toch ontsnapt hij aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Sam Bourne boeken
  Sam Bourne - Complot tegen de president

  Complot tegen de president van Sam Bourne is een explosieve thriller over een moordcomplot tegen de tirannieke nieuwe president. Voor liefhebbers van House of Cards en Dan Brown. De VS hebben een onstabiele demagoog tot president verkozen en als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anja Feliers boeken
  Anja Feliers - Femme fatale

  June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan duikt Lexi terug op in Junes leven. Deze vrouw met wie ze tijdens haar studententijd een passionele romance beleefde, laat oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - Fatale fout

  Marion vindt het dagboek van haar vriend Casper. Het dagboek beschrijft een groot persoonlijk drama, maar ook een groot geheim. Na het lezen daarvan beëindigt zij hun relatie. Na jaren, als Casper inmiddels een gerespecteerd chirurg is, ligt Marion… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Herbert De Paepe, Els Depuydt boeken
  Herbert De Paepe, Els Depuydt - Highway 245

  Juli 2017. Emma Mangelschodts vertrekt als 18-jarige au pair naar Californië. Haar naïeve dromen van glamour, glitter en strand worden verbrijzeld als ze terechtkomt in een rurale gemeenschap in de Central Valley. Toch raakt Emma gefascineerd door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jesús de la Torre boeken
  Jesús de la Torre - Anna en de verdronken vluchteling

  Anna en de verdronken vluchteling is het eerste boek uit de nieuwe politieserie Anna. Anna Torenvalk is een energievolle 28-jarige rechercheur van de eenheid Midden Nederland. In dit deel wordt Anna en haar jongere vaste werkmaatje Finn geconfronteerd met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95