Thrillers

 • Karel van Laarhoven boeken
  Karel van Laarhoven - De tijd is van rubber

  "De lieve twijfelaar heb ik betoverd. De egoïstische schuldige evengoed. Op de gluiperige huichelaar kreeg ik geen vat. Hij stal ons kroonjuweel. Wat zal er gebeuren als hij in zijn opzet slaagt? Het kan nog jaren duren, maar een ding is zeker. Als onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ineke Boon boeken
  Ineke Boon - Lijk in de berging

  'Meneer, er ligt een lijk in uw berging.''Er ligt een wat?'Nick Krop gaat als chauffeur voor de adellijke familie Van Lingeveld tot Bronkhorst werken. Maar hij krijgt al vlug spijt, vooral omdat dochter Francisca een arrogante jongedame is. Hij moet alles voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tod Goldberg boeken
  Tod Goldberg - Gangsterstaat

  Er zijn drie jaar verstreken sinds in Gangsterland huurmoordenaar Sal Cupertine onderdook in Las Vegas om voortaan als rabbijn David Cohen door het leven te gaan. Zijn maffiazaakjes lopen uitstekend en het geld stroomt binnen. Geld dat Sal alias David nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - VT-reeks Verminkte toekomst

  De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning. Vierentwintig jaar later ontvangt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Rizzoli & Isles Ik weet een geheim

  Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die de vrouw heeft gemaakt? Als er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jack Molenaar boeken
  Jack Molenaar - Machtsstrijd

  Kort nadat Michael Stikker de leiding over het elektronicaconcern Stikker Holding van zijn vader heeft overgenomen, komt de familie onder druk te staan van medeaandeelhouder Presser Capital. Die eist de volledige zeggenschap over het bedrijf. Michael weigert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Vera Stupenea boeken
  Vera Stupenea - Moord om de hoek

  Een gemoedelijk provinciestadje is in rep en roer wanneer de zestienjarige Sophie zelfmoord pleegt en zij via een briefje haar lerares Jonna de schuld geeft van haar wanhoopsdaad. Maar wanneer ook de buurvrouw van Sophie levenloos wordt gevonden, twijfelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Maurice Noort boeken
  Maurice Noort - Dromen

  Soms gebeuren dingen in het leven waar mensen geen vat op kunnen krijgen. Zo ook bij Max. Hij is een vrolijke man uit Den Haag die in zijn leven alles goed op orde heeft & de liefde van zijn leven heeft gevonden. Max heeft op zakelijk gebied veel succes als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,89
 • Co Pee boeken
  Co Pee - Afhaal Chinees

  Joshua, bijgenaamd de Professor, leidt met strakke hand zijn softdrugshandel in een middelgrote stad in het midden van het land. Hij omringd zich met zijn beste vrienden te weten de Bolle, zijn rechterhand, en Karim, zijn Marokkaanse handelspartner. Een leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rens Gardien boeken
  Rens Gardien - De geest en het symbool van de duivel

  De Italiaanse maffia, is de baas in de stad Miami. Hij heeft iedereen in zijn zak. De burgermeester, de hoofdcommissaris, rechters, iedereen die ook maar iets te zeggen heeft in de stad. Niemand durft er iets aan te doen. Vincent komt in contact met een geest.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mike Nappa boeken
  Mike Nappa - Annabel Lee

  In deze bloedstollende thriller van Mike Nappa wordt de tiener Annabel Lee Truckson samen met een waakhond door haar mysterieuze oom in een militaire bunker onder de grond gestopt. Een verklaring krijgt ze niet. Het laatste wat haar oom tegen haar zegt, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter James boeken
  Peter James - Dodelijke affaire

  'Dodelijke affaire'is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. 'Wie eenmaal aan een Roy Grace-thriller begint, is voor zijn omgeving onbereikbaar.' Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • George Knottnerus boeken
  George Knottnerus - Doodsangst

  Dat hij zonder haar instemming, zelfs zonder overleg, hun vertrouwde huis heeft ingeruild voor een vroeg negentiende-eeuwse Drentse boerderij zal hij zijn vrouw toch eens moeten vertellen. Hoe zal zij reageren? De onbesuisde actie van Tjerk de Vries valt vlak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Pjotr Vreeswijk boeken
  Pjotr Vreeswijk - Dwaalspoor

  Als Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel. Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johan Deseyn boeken
  Johan Deseyn - Deal?

  Een DEAL maar met onverwachte gevolgen...... Cassius Dreschner slaagt er niet in zijn horrorverhalen aan een uitgever te slijten. Ten einde raad gaat hij een akkoord met een vreemde figuur aan. De gevolgen daarvan werpen niet alleen zijn eigen leven, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monique Hendriks boeken
  Monique Hendriks - Heavy Metal Chick II

  Metal Chick Chantal van Duizen wordt geconfronteerd met een merkwaardig pakket vol vuilnis waarin een kaartje zit met de tekst: "You are trash!" Bor, haar vriend en tevens gitarist van hun band, meent een link te zien met een nominatie voor een award en is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Preston & Child boeken
  Preston & Child - Voorbij de ijsgrens

  Voorbij de ijsgrens van Preston & Child is een Gideon Crew thriller, geschreven door de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden. In Voorbij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rudy Dek boeken
  Rudy Dek - Thrillers rondom de Vierdaagse De zomerdromer

  Christien is een jonge vrouw. Ze is schuldig aan een dodelijk ongeluk. Met haar man en kinderen heeft ze nog een heel leven te gaan, maar het is niet meer op te brengen. Al haar idealen zijn vervlogen. Met zo veel schuld valt immers niet te leven. Theo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Mont Blanc

  'Mont Blanc is een mooi levendig beschreven boek, alsof jezelf ook wiebelig in een kabelbaan zit.' - Boekreviews.nl (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Brad Thor boeken
  Brad Thor - Machtsvirus

  'Thor bindt de strijd aan met de angst voor terrorisme en dat maakt Machtsvirus tot een fascinerende en aangrijpende thriller.' - Associated Press 'Thor en Harvath zijn beiden buitencategorie, met minder moet je geen genoegen nemen.' - Bookreporter.com 'Lezers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Peter de Boevere boeken
  Peter de Boevere - Zeeuws bloed Zeeuws Bloed: De jacht op de Blauwe Paarden

  Bij een woningbrand in Kats op Noord-Beveland wordt het lichaam gevonden van Krijn Joziasse. Bij nader onderzoek blijkt dat er sprake is van een misdrijf. Boorman enVerplancke vragen zich af of er sprake kan zijn van een roofmoord. Er blijken twee schilderijen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Winterberg - grote letter uitgave

  Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld en dat zorgt voor onrust… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Jan Kees den Hartog boeken
  Jan Kees den Hartog - Incognito

  'Incognito' is de tweede thriller van Den Hartog. Na zijn debuut 'Mandaat' is hij er opnieuw in geslaagd om de lezer te verrassen met een roman waarin fictie en feiten door elkaar heen lopen. Tom Grant keert terug en belandt in een wereld die zo duister is dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Danya Kukafka boeken
  Danya Kukafka - Meisje in sneeuw

  Wie ben jij als niemand toekijkt?Wanneer de populaire scholiere Lucinda Hayes vermoord wordt aangetroffen, laat dat niemand in haar slaperige stadje in Colorado onberoerd, en zeker niet de jongen die te veel van haar hield, het meisje dat net zo'n perfect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Grant Blackwood boeken
  Grant Blackwood - Tom Clancy Plicht en eer

  Iemand heeft het op Jack Ryan jr. zijn leven voorzien. De politie denkt dat hij het slachtoffer is geworden van een doodgewone beroving, maar Jack weet wel beter. Hij wist dat hij met een beroepsmoordenaar te maken had toen hij hem doodde. Omdat Jack uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99