Thrillers

 • Marianne van Buitenen boeken
  Marianne van Buitenen - Niemand geloofde mij

  Wanneer Rob na een wekenlang coma in het ziekenhuis ontwaakt, lijdt hij aan geheugenverlies. Hij heeft hij geen enkele herinnering aan zijn leven of aan het motorongeluk dat hem is overkomen. Wat hij zich wel tot in detail kan herinneren, zijn de ontmoetingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,75
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Martine Kamphuis boeken
  Martine Kamphuis - Spiegelbeeld

  Tijdens een weekend op Terschelling krijgt zowel het leven van psychologe Wynona Post als dat van haar vriendin een onverwachte wending. WP vindt de liefde terwijl Esther ontdekt dat haar man haar bedriegt. Met haar dochtertje Ruth verhuist Esther naar Utrecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,85
 • Chris Mcgeorge boeken
  Chris Mcgeorge - Tik Tak

  Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. De nieuwe koning van de locked room mystery: Chris McGeorge.Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn wiskundeleraar op, terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Meisje vermist

  Kat Novak, patholoog-anatoom, moet in een paar dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen die op verschillende dagen in een steegje door vuilnismannen zijn gevonden. Het zijn twee gevallen van overdosis die op het eerste gezicht niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Speel met vuur

  Violiste Julia Ansdell ontdekt bij toeval in een antiekwinkeltje in Rome een merkwaardig muziekstuk, de Incendio-wals. Als Julia de wals thuis in Boston voor het eerst speelt, blijkt de muziek een angstaanjagend en onverklaarbaar effect op haar driejarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De laatste sterft

  De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen. Ze blijven als enige overlevenden over. De kinderen worden in veiligheid gebracht op de streng… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Marc Cameron boeken
  Marc Cameron - Tom Clancy In zijn macht

  Een aanval op een olieboorinstallatie in Tsjaad wordt gevolgd door een terreuraanslag op een Amerikaans oorlogsschip. Terwijl president Jack Ryan zich voorbereidt op een topontmoeting met de Chinese president Zhao, siddert de wereld onder het geweld van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Thomas Harris boeken
  Thomas Harris - Cari Mora

  Onder een villa in Miami ligt voor 25 miljoen aan narco-goud. Allerlei criminelen jagen erop, waaronder Hans-Peter Schneider, een genadeloos monster dat de ziekste fantasieën van de allerrijksten uit laat komen. Om bij het goud te komen moet hij alleen nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Christiaan Thierens boeken
  Christiaan Thierens - Cras Tibi

  Cras Tibi is het 'tweelingboek' van Perpetuum Malum (2018), en is dus 'hetzelfde maar anders'. Het is een bizarre mix van meestal korte verhalen die aan de oppervlakte vlot en ontspannend overkomen, maar die alle een veel diepere betekenis hebben. Eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - IJskoud

  In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. De politie staat voor een raadsel, het lijkt alsof het meisje in het niets is opgelost. Niemand heeft die bewuste nacht iets gezien en al snel lopen de weinige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Het mysterie van de drie kwarten

  Hercule Poirot komt thuis na een lunchafspraak en treft een boze dame voor zijn deur aan. Haar naam is Sylvia Rule en ze vraagt op hoge toon waarom Poirot haar een brief heeft gestuurd waarin hij haar beschuldigt van de moord op Barnabas Pandy, een man van wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marleen Hartog boeken
  Marleen Hartog - Skoftig

  Wat gebeurt er als je de controle over je eigen leven verliest? Skoftig is een snelle thriller over een aantal jongvolwassenen die zoekende zijn. Wie beheerst de kunst om zich werkelijk los te maken van zijn verleden? En wie raakt verstrikt in het web van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rachel Dylan boeken
  Rachel Dylan - Stergetuige

  ‘Stergetuige’ van Rachel Dylan is een juridische thriller, waarin aanklaagster Sophie Dawson onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen? De wereld van Sophie Dawson staat op z’n kop nadat zij als enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Alexander Van Ketwich boeken
  Alexander Van Ketwich - Titanium

  In de tuin van een prachtige villa aan het Italiaanse Comomeer wordt een man op gruwelijke wijze vermoord. Zijn lichaam verdwijnt spoorloos. De keurige eigenaar van de paleisachtige villa blijkt een gewetenloze oplichter: Emilio Dragos. Hij lokt rijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Anja Maas boeken
  Anja Maas - Onbegrensd

  Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar de grijpen.Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Van cocaïnehandel tot maffiamoord

  Uit ambtsberichten en berichtgevingen in de media blijkt dat Nederland een eldorado is op het gebied van de handel in harddrugs. Vanwege de goede infrastructuur en de verbindingen met ons achterland worden jaarlijks tussen de lading van diverse goederen vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jessica Knoll boeken
  Jessica Knoll - De favoriete zus

  Als twee zussen deelnemen aan een realityshow, had niemand kunnen denken dat een van hen het einde van het seizoen niet zou overleven. Goal Diggers wil het leven van een aantal succesvolle jonge vrouwen tonen zoals het echt is. Maar als diezelfde vrouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • André Hoogeboom boeken
  André Hoogeboom - Sabotage

  Van de bestsellerauteur van Max, Formule 1 en Dodelijke ambitie Snelheid en adrenaline in een razend spannende F1-thriller van bestsellerauteur André Hoogeboom Kalle Alhainen komt vervroegd vrij uit de gevangenis met maar één doel, één missie: het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Het paradijs (in 2 banden)

  Wanneer Liza Roozenboom een telefoontje uit Griekenland krijgt dat haar zoon Mark die nacht in een politiecel is overleden, stort haar wereld in. Op het eiland Corfu aangekomen maakt haar verdriet echter plaats voor woede en onbegrip, want de dood van haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,00
 • Era Richmen boeken
  Era Richmen - De Saraceense Samenzwering

  Uit de kerncentrales van Iran zijn splijtstofstaven ontvreemd. Israël en de Verenigde Staten voelen zich hierdoor ernstig bedreigd. Zozeer zelfs dat de Israëlische regering overweegt de Iraanse kerncentrales te bombarderen. Geheim agent Jim Matteos wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Marc Marqués boeken
  Marc Marqués - De Clan

  Crimefighters Oscar Reiling, Fiona Holtman en John van Baalen hebben voldoende redenen om zich ten volle te geven voor hun vak. Wraakgevoelens drijven hen zoveel mogelijk misdaden op te lossen.Op dringend verzoek van mediamagnaat James Conrad uit Washington, D… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jordan Harper boeken
  Jordan Harper - Kind van de rekening

  Een opwindend, ruig verhaal over een ten dode opgeschreven meisje dat moet vechten en stelen om in leven te blijven, in de leer bij de meest angstaanjagende man die ze kent – haar vader De elfjarige Polly McClusky is verlegen, te oud voor de teddybeer die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah Pinborough boeken
  Sarah Pinborough - Belofte maakt schuld

  Drie vrouwen, en een van hen leeft een leugen. Maar wie? Is het Lisa? Achtervolgd door haar tragische verleden, wil ze niets anders dan een rustig leven met haar dochter Ava.Is het Ava? Zij wordt een held als ze een jongetje redt, maar ze zit helemaal niet op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Daan Fousert boeken
  Daan Fousert - Botox

  Als Caitlin Dern, hoofdinspecteur van de politie in Brighton besluit er een weekje op uit te gaan naar het eiland Wight, raakt zij tijdens een wandeling betrokken bij een bizarre moord.De recherche op Wight is onderbezet en als blijkt dat de vermoorde persoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50