Thrillers

 • Willem Bomhof boeken
  Willem Bomhof - Geheimen Deel 1 zwijgen

  Samira. Met het woord chaos, kun je haar het beste omschrijven. Haar moeder is niet haar echte moeder. Haar vader is een alcoholist en heeft vele geheimen. Samira zit vol met vraagtekens over haar ouders. Ze gaat op pad. Haar onderzoek verandert in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Russell Newell boeken
  Russell Newell - Gestolen

  In de tijd voor amber alerts, Facebook-oproepen en DNA-onderzoek verdwijnt op eerste kerstdag, 1977, het zoontje van een van de meest succesvolle zakenmannen in Amerika. Op deze dag begint Gus Delaneys lange reis om zijn zoontje te vinden, om erachter te komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wim Huppes boeken
  Wim Huppes - kanker koorts

  Wim is in het boek Maarten, in de werkelijkheid de oprichter van TippingPoint4Cancer.com. Zijn noodlot werd zijn missie. Zijn methode om kanker te genezen perfectioneerde hij met wereldwijde organisaties en mede-patiënten. Een spanningvolle tocht van 11 lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marc Willems boeken
  Marc Willems - De laatste man die staat

  Bo, een 40-jarige schrijver, ontmoet op zijn reis in ­Turkije een beeldschone mysterieuze vrouw, waarmee hij een korte romance begint. Wanneer zij op een morgen blijkt terug naar België te zijn gereist, doet hij al het mogelijke om haar terug te vinden. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ton van Oorschot boeken
  Ton van Oorschot - Op Dood Spoor

  Lees Op Dood Spoor een spannende, integrerende thriller, die deels op waarheid en deels op fictie berust.Wanneer er na een anoniem telefoontje twee doden in een kraakpand worden gevonden, tast rechercheur Hendrix in eerste instantie volkomen in het duister.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Felix Francis boeken
  Felix Francis - Bloedlijn - grote letter uitgave

  Wanneer presentator Mark Shillingford op televisie verslag doet van een wedstrijd waarin zijn tweelingzus Clare, een succesvolle jockey,als tweede in plaats van als eerste eindigt, vermoedt hij dat ze de wedstrijd gemanipuleerd heeft . Die avond confronteert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,30
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Atlantis ontdekt

  Dirk Pitt en zijn team worden op zee aangevallen door een vaartuig dat al lang geleden vernietigd zou zijn. Het gaat om een oude, maar nog zeer effectieve nazi-onderzeeër. Pitt weet te ontsnappen, maar de vreemde verschijning laat hem niet los. Hij komt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gregg Hurwitz boeken
  Gregg Hurwitz - De rekruut

  Voormalig geheim agent Evan Smoak helpt als de 'Nowhere Man' iedereen die zich tot niemand anders meer kan wenden. Maar nu is degene die zijn hulp inroept een oude bekende: Jack Johns, de man die hem als kind uit een weeshuis wegplukte en opvoedde alsof hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Speel met vuur - grote letter uitgave

  Julia Ansdell raakt in de greep van de Incendiowals, een merkwaardig muziekstuk dat ze bij toeval ontdekt in een antiekwinkeltje in Rome.Als Julia de wals thuis in Boston voor de eerste keer speelt, heeft de muziek een onverklaarbaar angstaanjagend eff ect of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,60
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer - grote letter uitgave

  Rechercheur Jane Rizzoli reist af naar Afrika om een macabere moord te onderzoeken. Terwijl patholoog-anatoom Maura Isles zich buigtover het toegetakelde lichaam van de man, zoekt Jane uit of er een verband bestaat tussen deze moord en de tragedie die zich zes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,50
 • Geir Tangen boeken
  Geir Tangen - Het meesterwerk

  Journalist Viljar Ravn Gudmundsson ontvangt een mail van iemand die aankondigt als scherprechter het leven van een vrouw te zullen opeisen die in zijn ogen een misdaad heeft begaan. Als de vrouw de volgende dag vermoord wordt aangetroffen, realiseert Viljar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dinie Bell boeken
  Dinie Bell - Driest

  Drie personen vertellen het verhaal van Driest: een minderjarig meisje dat berecht is als volwassene, Imke en Mercedes. De veroordeelde zit de haar opgelegde straf uit in een vrouwengevangenis. Daar wordt het haar bepaald niet makkelijk gemaakt door haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anna Lascaris boeken
  Anna Lascaris - De Loods

  Aan het fijne ongecompliceerde leventje van Elsa komt abrupt een eind als ze met autopech aan de kant van de weg komt te staan. De automonteur die haar te hulp komt, ontvoert haar en ze belandt in een loods waar nog vier meisjes zijn. Daar hoort ze dat ze het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Samuel Bjørk boeken
  Samuel Bjørk - Ik reis alleen - grote letter uitgave

  Ik reis alleen is het razend spannende thriller-fenomeen van de Noorse schrijver Samuel Bjørk, over inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger.Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,40
 • Lee Child boeken
  Lee Child - De vijand

  31 december 1989. Een generaal wordt dood aangetroffen in een bordeel. Een delicate zaak. Jack Reacher, die nergens van opkijkt, krijgt de opdracht ervoor te zorgen dat de situatie voor het leger 'onder controle' blijft. Reacher komt er niet alleen al snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Mary Higgins Clark boeken
  Mary Higgins Clark - De geheime erfenis - grote letter uitgave

  De hoogbejaarde Olivia Morrow beseft dat ze snel zal moeten beslissen: vertelt ze haar geheim of neemt ze het mee het graf in? Haar overleden nichtCatherine kreeg op zeventienjarige leeft ijd een zoon, die ze afstond ter adoptie. De vader was Alex Gannon, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,90
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - Moord voor mij - grote letter uitgave

  Er zijn vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen... Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,65
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • King Stephen boeken
  King Stephen - Wisseling van de wacht - grote lette uitgave

  Brady Hartsfi eld, de Mercedes Killer die acht mensen doodreed en er nog veel meer gewond achterliet, ligt al vijf jaar in vegetatieve toestand ineen hersenletselkliniek. Maar achter het gestaar en gekwijl is Brady bij kennis en in het bezit van dodelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,50
 • Vince Flynn boeken
  Vince Flynn - Jacht op de jager

  'Een zinderende must-read voor fans van Ludlum.' - Booklist'Een spectaculaire en vermakelijke thriller.' - PeopleCIA-agent Mitch Rapp vecht in de frontlinie mee in de oorlog tegen het terrorisme. Voor zijn nieuwste missie moet hij nog een leven redden: zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Heb jij haar gezien?

  Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze springlevend in de kamer heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mariska Overman boeken
  Mariska Overman - Voltooid

  Een gruwelijke moord. Een boodschap. Is dit slechts het begin?Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag met de tekst: KLAAR. Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur wordt bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Preston & Child boeken
  Preston & Child - Scharlaken kust (POD)

  Scharlaken kust van Preston & Child is de vijftiende thriller in de serie over FBI-agent Aloysius Pendergast. Hier moet hij het opnemen tegen geesten uit het verleden. Pendergast accepteert een privéopdracht in Exmouth, Massachusetts om de diefstal van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99