Thrillers

 • Bear Grylls boeken
  Bear Grylls - Doodsvlucht

  Een moeder en kind worden wreed ontvoerd vanaf een besneeuwde bergrug.Een loyale soldaat wordt gemarteld en vermoord in de afgelegen Schotse Hooglanden.Een mysterieus oorlogsvliegtuig met een dramatisch geheim wordt ontdekt in de jungle van de Amazone.Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Willem Bomhof boeken
  Willem Bomhof - Geheimen Deel 1 zwijgen

  Samira. Met het woord chaos, kun je haar het beste omschrijven. Haar moeder is niet haar echte moeder. Haar vader is een alcoholist en heeft vele geheimen. Samira zit vol met vraagtekens over haar ouders. Ze gaat op pad. Haar onderzoek verandert in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Henk Claasen, Bert Jurling boeken
  Henk Claasen, Bert Jurling - Overmeesterd - Deel 3 van de tweede ALS-trilogie

  Na het verschijnen van 'Eerzucht' en 'Ontmaskering' werkte auteur en ALS-patiënt Henk Claasen aan de ontknoping van de tweede ALS-trilogie. Hij heeft het werk niet kunnen voltooien: op 23 maart 2013 overleed hij. De Nijkerkse auteur Bert Jurling nam de pen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter van Leeuwen boeken
  Peter van Leeuwen - Fatale helden, de ontvoering van Lenin

  Auteur Peter van Leeuwen werkte jarenlang als journalist en communicatieadviseur. Hij schrijft boeken met historische thema's. Wat gebeurt er als ze Vladimir Iljitsj Lenin, de 'God van het wereldproletariaat', ontvoeren? De voormalige rode leider is verbonden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jeffery Deaver boeken
  Jeffery Deaver - Spanningsveld - grote letter uitgave

  Vlak voor Earth Day wordt er ingebroken bij de elektriciteitscentrale van New York. Niet lang daarna komen er stroomstoten uit willekeurigestopcontacten. Ze kosten iedereen die in de buurt staat het leven en kunnenop elk moment opduiken, overal... Lincoln… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,40
 • Jeffery Deaver boeken
  Jeffery Deaver - Idolaat - grote letter uitgave

  Kayleigh Towne is een beeldschone en wereldberoemde singer-songwriter en Edwin Sharp haar grootste fan. Hij weet zeker dat ze van hem houdten dat ze haar nieuwe hit 'Your Shadow' speciaal voor hem heeft geschreven. Niets wat Kayleigh en haar advocaten tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,05
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - Sterf voor mij - grote letter uitgave

  Op een besneeuwd veld in Philadelphia doet rechercheur Vito Ciccotelli een uiterst macabere ontdekking wanneer een graf wordt gevonden van een jonge vrouw, wier handen zo zijn gevouwen dat het lijkt of ze bidt. Ciccotelli roept de hulp in van archeologe Sophie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,95
 • Robert Goddard boeken
  Robert Goddard - Bloedband - grote letter uitgave

  Stephen Swan, pas afgestudeerd geoloog in Texas, weet niet beter dan dat zijn oom, Eldritch Swan, tijdens Hitlers Blitzkrieg is omgekomen. Als hijbesluit bij zijn moeder in Engeland op bezoek te gaan, hoort hij tot zijn stomme verbazing dat zij al een gast te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,20
 • P. Margolin boeken
  P. Margolin - Voortvluchtig - grote letter uitgave

  Wanneer een populair tijdschrift Amanda Jaffe 500.000 dollar biedt om Charlie Marsh te verdedigen, kan ze niet weigeren. Twaalf jaar geleden stond Marsh terecht voor de moord op een congreslid, maar hij ontsnapteop spectaculaire wijze en verdween spoorloos. Na… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Mary Higgins Clark boeken
  Mary Higgins Clark - De geheime erfenis - grote letter uitgave

  De hoogbejaarde Olivia Morrow beseft dat ze snel zal moeten beslissen: vertelt ze haar geheim of neemt ze het mee het graf in? Haar overleden nichtCatherine kreeg op zeventienjarige leeft ijd een zoon, die ze afstond ter adoptie. De vader was Alex Gannon, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,90
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Het proces - grote letter uitgave

  David Zinc, een jonge advocaat bij een invloedrijk advocatenkantoor, heeft nog nooit een rechtszaal van binnen gezien. Al vijf jaar lang werkt hij aan saaie zaken met collega's aan wie hij een hekel heeft. Totdat hij er op een dag genoeg van heeft en ontslag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,20
 • Carool Rijnierse boeken
  Carool Rijnierse - De Nieuwe Wijk

  "Spannend van de eerste zin tot het laatste woord." In deze thriller 'De nieuwe wijk' begint Michelle van der Meent na haar scheiding, samen met haar twee kinderen aan een nieuwe start. Dit gaat minder vlekkeloos dan ze gehoopt had. In haar huwelijk was ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Eindspel - grote letter uitgave

  Na een vernietigende nucleaire confrontatie in het Midden-Oosten, staan Amerika en Rusland lijn-recht tegenover elkaar in hun honger naar werelddominantie.Terwijl JFS-piloot majoor Stephanie Halverson op een verkenningsexpeditie in Rusland een revolutionair… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Robin Cook boeken
  Robin Cook - Vreemd lichaam - grote letter uitgave

  Cal Morgan werkt bij een van de grootste particuliere zorginstellingen van de VS met ziekenhuizen en klinieken in het hele land. Maar voordat hij daar de top kan bereiken, zal hij moeten bewijzen dat hij het medisch toerisme, de uitstroom van patiënten naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  54,40
 • Felix Francis boeken
  Felix Francis - Weigering - grote letter uitgave

  Detective Sid Halley heeft zichzelf en zijn familie zes jaar geleden beloofd geen nieuwe zaken meer aan te nemen. Wanneer Sir Richard Stewart, voorzitter van de hippische bond, hem vraagt om enkele verdachte races te onderzoeken, weigert hij dan ook de zaak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,50
 • Charles den Tex boeken
  Charles den Tex - Cel - grote letter uitgave

  Michael Bellicher is getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Michael weet niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,60
 • Joy Fielding boeken
  Joy Fielding - Dodelijke ambitie - grote letter uitgave

  Charley Webb schrijft een populaire maar controversiële column voor een grote krant in Florida. Nu ontvangt ze voor het eerst bedreigingen- tegen Charley zelf, maar ook tegen haar kinderen. De bedreigingen worden grimmiger en serieuzer als ze besluit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  54,80
 • Patricia D. Cornwell boeken
  Patricia D. Cornwell - De scarpetta factor - grote letter uitgave

  Kay Scarpetta is te gast in een praatprogramma op tv waar ze spreekt over de sensationele zaak van de vermiste, doodgewaande Hannah Starr. Wanneer ze na de uitzending thuiskomt, ligt er een verdacht pakje op haarte wachten. Een bom? Deze levensbedreigende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,85
 • F. Forsyth boeken
  F. Forsyth - De cobra - grote letter uitgave

  Wanneer de president van de VS geconfronteerd wordt met de dood van de kleinzoon van een van zijn personeelsleden ten gevolge van drugsgebruik,is voor hem de maat vol: hij besluit de handel in cocaïne helemaal uit te roeien. Paul Devereaux, oud-hoofd van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,75
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - Moord voor mij - grote letter uitgave

  Er zijn vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen... Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,65
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Atlantis ontdekt

  Dirk Pitt en zijn team worden op zee aangevallen door een vaartuig dat al lang geleden vernietigd zou zijn. Het gaat om een oude, maar nog zeer effectieve nazi-onderzeeër. Pitt weet te ontsnappen, maar de vreemde verschijning laat hem niet los. Hij komt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wim Huppes boeken
  Wim Huppes - kanker koorts

  Wim is in het boek Maarten, in de werkelijkheid de oprichter van TippingPoint4Cancer.com. Zijn noodlot werd zijn missie. Zijn methode om kanker te genezen perfectioneerde hij met wereldwijde organisaties en mede-patiënten. Een spanningvolle tocht van 11 lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marc Willems boeken
  Marc Willems - De laatste man die staat

  Bo, een 40-jarige schrijver, ontmoet op zijn reis in ­Turkije een beeldschone mysterieuze vrouw, waarmee hij een korte romance begint. Wanneer zij op een morgen blijkt terug naar België te zijn gereist, doet hij al het mogelijke om haar terug te vinden. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95