Thrillers

 • Rudy Morren boeken
  Rudy Morren - Wild vlees

  Drie broers, een toppoliticus, een succesvol ondernemer en een eenvoudig boekhouder, zijn op de vlucht. De ene is op de loop voor een affaire met een stagiaire, de andere wordt opgejaagd door de fiscus. Door een geheim dat ze sinds hun jeugd met zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Debbie Howells boeken
  Debbie Howells - Tot op het bot

  Kate is geschokt wanneer ze een telefoontje krijgt dat Rosie Anderson wordt vermist. De mooie, stille, vriendelijke Rosie is achttien jaar, even oud als Kates eigen dochter. Hoewel de dorpsbewoners ervan overtuigd zijn dat Rosie wel weer terug zal keren, raakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sebastian Fitzek boeken
  Sebastian Fitzek - De therapie

  De 12-jarige Josy verdwijnt onder mysterieuze omstandigheden. Haar vader, psychiater Viktor Larenz, heeft zich, vier jaar na de verdwijning van zijn dochter, teruggetrokken op een afgelegen eiland waar op een dag de mooie Anna opduikt. Ze wil graag bij dr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sebastian Fitzek boeken
  Sebastian Fitzek - Afgesneden

  Sebastian Fitzek is een kei in het schrijven van verhalen die van begin tot einde de lezer op het verkeerde been zetten.' CrimezoneWanneer heb je voor het laatst een lijk opengesneden? Forensisch patholoog Paul Herzfeld vindt in het hoofd van een gruwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ronald Van Doorn boeken
  Ronald Van Doorn - Nachtmerries worden werkelijkheid

  Nachtmerries worden werkelijkheid.Jonge mensen in de bloei van hun leven kennen veel erge dingen alleen van de tv en kranten.Nieuwsbeelden en enge films komen soms in hun slaap terug als nachtmerries. Ellende van de derde wereld, dreigingen van dictators en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wilhelmus Drijfzand boeken
  Wilhelmus Drijfzand - Hiërofant

  ‘Ze huilt. Maar dit is nog niks. Ik start de kettingzaag. Het onmogelijke gebeurt. Haar ogen blijken nog verder open te kunnen. Ik zal haar redden. Alleen niet op een manier die ze zelf ooit bedacht zou hebben. Terwijl ik de kettingzaag dreigend omhoog, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karin Witowski boeken
  Karin Witowski - Salva Mea

  Als Sandra tijdens haar vakantie de knappe, charismatische zanger Giovanni ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Voor Sandra, die net alles heeft verloren, komt deze romance op het juiste moment. Ze verliest haar hart aan de charmante Italiaan en de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Super de luxe

  De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carmen Mola boeken
  Carmen Mola - De zigeunerbruid

  Susana Macaya verdwijnt na haar vrijgezellenfeest. Haar lichaam wordt twee dagen later gevonden, haar tutu doordrenkt met bloed. Even wordt gedacht dat de aanstaande bruid nog leeft, tot blijkt dat het een made is die uit haar oogkas kruipt… De even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Douwe De Joode boeken
  Douwe De Joode - Cyber-Cel

  In 2015 wordt Charles von Westerflier namens de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD), gevraagd onderzoek te doen naar de mogelijke inmenging van Rusland op de verkiezingen in 2016 in de VS, en in 2017 in Nederland. Hij vertrekt in het najaar op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lisa Jackson boeken
  Lisa Jackson - Vertel me

  BESTSELLERAUTEUR VAN DE ONWETENDE HET VERLEDEN ZAL NIET WORDEN VERGETEN...De meest gehate vrouw van Savannah wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Ze werd veroordeeld voor de moord op haar oudste dochter en mishandeling van haar twee andere kinderen. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willem Mulder boeken
  Willem Mulder - Wraak op Maat

  In de wachtkamer van een neuroloog ontmoet Thomas de jonge vrouw Max. Ze heeft opvallende tattoos, draagt zware legerschoenen en ziet eruit als veertien. Hun arts Van Henegouwen is een briljant neuroloog, maar sinds een auto-ongeluk is de man radicaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Laura Marshall boeken
  Laura Marshall - Drie kleine leugens

  Drie kleine leugens is de nieuwe thriller van auteur Laura Marshall, die eerder debuteerde met het goed ontvangen Vriendschapsverzoek. 2005: de zeventienjarige Ellen valt hopeloos voor de charmante nieuwkomer Sasha. Maar terwijl Ellen wordt verwelkomd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Koud bloed

  Het rustig gelegen stadje Tranquility lijkt de perfecte woonplaats voor dokter Claire Elliot, die na de dood van haar man rust zoekt in haar leven en dat van haar zoon Noah. Als Claire haar nieuwe praktijk opent, wil ze eerst het vertrouwen winnen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tami Hoag boeken
  Tami Hoag - Het negende meisje

  Een thriller, waarin de spanning tot het einde wordt vastgehouden en waarin ook humor en een vleugje romantiek niet ontbreken.' NBD Biblion over Dieper dan de doden'Een onvergetelijk psychologisch drama over verlies, schuld, frustratie en ongekend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • David Ellis boeken
  David Ellis - De verkeerde man

  Advocaat Jason Kolarich neemt de verdediging op zich van een dakloze veteraandie in Irak heeft gevochten. De man staat terecht voor de moord op een vrouw. Als Jason verder graaft in de zaak komt hij tot de ontdekking dat zijn cliënt waarschijnlijk onschuldig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Koud hart

  Meesterlijke thriller over verraad, moord en verloren liefde... Het verleden heeft gruwelijke tentakels Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking in haar tuin: een begraven schedel - menselijk, vrouwelijk, en volgens patholoog-anatoom Maura Isles,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • David Ellis boeken
  David Ellis - Het laatste alibi

  Advocaat Jason Kolerich neemt de zaak van James Drinker op zich, een man die wordt verdacht van de moord op twee vrouwen. Jason wantrouwt zijn cliënt, maar besluit hem toch te helpen. Tot er opnieuw slachtoffers vallen. Het wordt Jason duidelijk dat niets in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De leerling

  Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoordenaar Warren Hoyt, bijgenaamd 'De Chirurg', die echter onlangs achter de tralies is verdwenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Martine Kamphuis boeken
  Martine Kamphuis - Spiegelbeeld

  Tijdens een weekend op Terschelling krijgt zowel het leven van psychologe Wynona Post als dat van haar vriendin een onverwachte wending. WP vindt de liefde terwijl Esther ontdekt dat haar man haar bedriegt. Met haar dochtertje Ruth verhuist Esther naar Utrecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,85
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Schokgolf

  Dirk Pitt en zijn numa-team ontdekken de oorzaak van een aantal grote natuurrampen. Er worden enorme akoestische golven opgewekt door de diamantholding van Arthur Dorsett, die hoopt op die manier grote onderzeese diamantaders te ontginnen. Het numa-team komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Duivelsadem

  Een wetenschappelijke doorbraak om de opwarming van de aarde te keren, een reeks onverklaarbare dodelijke ongevallen in Brits-Columbia, een golf internationale incidenten tussen de Verenigde Staten en Canada die in een oorlog dreigt los te barsten...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Daniel Blake boeken
  Daniel Blake - Vermoorde ziel

  Pittsburgh is geschokt door een reeks macabere moorden. Een chirurg, een bisschop en een rechter, ze worden levend verbrand. FBI rechercheurs Franco Patrese en Mark Beradino hebben geen enkele aanwijzing. Hebben ze te maken met een terrorist of waart er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50