Thrillers

 • Brad Thor boeken
  Brad Thor - Use of force

  Brad Thor is opnieuw angstaanjagend actueel.'Iedereen die denkt dat je alleen bang hoeft te zijn voor de angst zelf, heeft Scot Harvath nog niet ontmoet.' - NewsweekTijdens een verschrikkelijke storm op de Middellandse Zee, krijgt de Italiaanse kustwacht een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Andy Weir boeken
  Andy Weir - Artemis

  Na het wereldwijde succes van The Martian, ook in Nederland een bestseller, nu Artemis, het tweede boek van bestsellerauteur Andy Weir.Van Artemis zijn de filmrechten inmiddels verkocht aan 20th Century FoxJasmine Bashara, roepnaam Jazz, ervaart de kleine stad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ad van de Lisdonk boeken
  Ad van de Lisdonk - Het Amazone conflict

  Het zinderende eindspel in de strijd tegen Amazone Laura Sieberg is geworden wat Amazone van haar heeft gemaakt. Als een kille, moordende machine jaagt ze op de kopstukken van de organisatie. Terwijl Amazone haar zwaarste wapen inzet om de ene regering na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maile Meloy boeken
  Maile Meloy - Blijf rustig

  Blijf rustig van Maile Meloy is een ijzersterke, psychologische thriller over de nachtmerrie van iedere ouder: wat als je kind opeens verdwijnt? Voor de liefhebbers van Paula Hawkins en Ruth Ware. In een opwelling besluiten Liv en Nora met hun gezinnen op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • S.L. Grey boeken
  S.L. Grey - Het appartement

  Mark en Steph hebben een relatief gelukkig gezin met hun jonge dochter in het zonnige Kaapstad, tot op een dag gewapende mannen met bivakmutsen hun huis binnenvallen. Getraumatiseerd maar fysiek ongedeerd zijn Mark en Steph niet in staat om terug te keren naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Sylvain Neuvel boeken
  Sylvain Neuvel - Ontwakende goden

  Vervolg op de wereldwijde bestseller Slapende reuzen 'Puur literair escapisme over het dreigende einde van de mensheid. In één woord: unputdownable - Kirkus Revies (starred review) Als kind deed Rose Franklin een verbijsterende ontdekking: een metalen hand,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Renata Bijl boeken
  Renata Bijl - Voor even herenigd

  Een vriendschap zo hecht dat je je geen leven voor kunt stellen zonder elkaar? Het overkomt Carola en Simone. Een heftige verbondenheid vol avontuur. Als Simone zelfmoord pleegt, is alles plotsklaps voorbij. De Simone die vol levenslust het leven vierde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,75
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Het eiland

  Bij een brutale roof uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton worden vijf manuscripten van F. Scott Fitzgerald ontvreemd. Hoewel de toegesnelde politie er met de neus bovenop staat, weten de daders te ontkomen. De waarde van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ronald L. Israël boeken
  Ronald L. Israël - Het Geheim in de Kluis

  Zo iets verwacht je niet als je hoogbejaard bent, in een rolstoel zit en verhuist naar een woonzorgcentrum om de nodige rust te vinden. Het overkomt de vrouw die zich Joyce noemt. De dood van medebewoners, bedreiging, ontvoering, stalking en vernieling, plus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Helen Lacroix boeken
  Helen Lacroix - De dirigente

  Loes is dirigente van het koor PSV. Na tien jaar trouwe dienst wordt haar verteld dat het koor verder wil met een nieuwe dirigent. Ze is erg teleurgesteld, maar legt zich neer bij het besluit van het bestuur. Een paar koorleden wil Loes als dirigente houden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Theo Akse boeken
  Theo Akse - Verborgen stroming

  Al maanden onderzoekt rechercheur Ben Bos aanwijzingen over internationale georganiseerde criminaliteit in de Haagse diplomatieke wereld. Op een regenachtige herfstavond lijkt de doorbraak nabij, maar net voordat Bos zijn informant zou spreken wordt deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hubert van Lier boeken
  Hubert van Lier - Poetinov

  Hubert van Lier heeft met Poetinov het pad van de klassieke thriller verlaten, voor een verhaal met science fiction inslag en onverwachte, soms grimmige wendingen. Genetica en elementen van transhumanisme komen erin aan bod. Wat als we een nieuwe soort zouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jaap Kooistra boeken
  Jaap Kooistra - De kabouterman

  Deze spraakmakende misdaadroman laat je niet los! Rechercheur de heer A. H. Buikema Dit meeslepende verhaal beschrijft de ijzingwekkende belevenissen van de gedreven rechercheur Nora Bouwman. Deel 1. Terschelling. Tijdens Oerol verdwijnt een jonge vrouw, Kim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carool Rijnierse boeken
  Carool Rijnierse - De Nieuwe Wijk

  "Spannend van de eerste zin tot het laatste woord." In deze thriller 'De nieuwe wijk' begint Michelle van der Meent na haar scheiding, samen met haar twee kinderen aan een nieuwe start. Dit gaat minder vlekkeloos dan ze gehoopt had. In haar huwelijk was ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • George Schermer boeken
  George Schermer - Mysterie St. Wichelroede

  Een schrijver/journalist komt nietsvermoedend zijn hond ophalen in St. Wichelroede. Hem wordt gevraagd uit te zoeken welk mysterie de overheid in de doofpot stopt en om dit bekend te maken. Hij gaat in op dit verzoek en maakt dan kennis met een bizar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,31
 • Martine Kamphuis boeken
  Martine Kamphuis - Zondebok

  Als psychologe Wynona Post gevraagd wordt een forensisch psychologisch onderzoek te doen, pakt ze de kans met beide handen aan. Vreemd genoeg wil Anja Nooitgedacht, de verdachte in kwestie, niet meewerken, terwijl ze eerder een volledige bekentenis afgelegde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Andy McNab boeken
  Andy McNab - In de vuurlinie

  Nick Stone zit zonder geld. Wanneer het hoofd van een geheime eenheid binnen de CIA hem een klus aanbiedt die hem in een klap van zijn financiële zorgen zal verlossen, hapt hij dan ook meteen toe. Samen met drie oude kameraden reist hij af naar Estland voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Andrew Gross boeken
  Andrew Gross - Alleen hij

  Andrew Gross heeft met ‘Alleen hij’(The One Man)een bloedstollende en aangrijpende thriller geschreven waarin de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog in het algemeen en die van Auschwitz in het bijzonder centraal staan.1944. Terwijl in Europa de Tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Steven James boeken
  Steven James - Bloedrood

  In de thriller 'Bloedrood' van Steven James, zoekt een oude vriendin van FBI-agent Patrick contact met hem om hem te vragen te helpen bij een zaak in Detroit, waar Patrick te maken krijgt met de meest gewetenloze seriemoordenaar in zijn carrière. Hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Operatie Napoleon

  Het Amerikaanse leger probeert stiekem een vliegtuigwrak te bergen op IJsland. Een jonge IJslander stuit op de operatie en verdwijnt. Vlak voor zijn verdwijning weet hij contact te leggen met zijn zus. Ze is vastbesloten de waarheid te achterhalen. Flashback… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - De sirene

  Een prachtig mooi meisje wordt gewurgd en blijft de rest van haar leven zwaar gehandicapt. Dan vinden er moorden plaats. Wat kan het motief daarvoor zijn en waar moet de dader gezocht worden?Meer informatie op: www.roboostveen.com (allemaal psychologische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ted Dekker boeken
  Ted Dekker - Hacker

  In Ted Dekkers nieuwe thriller 'Hacker' is de hoofdrol weggelegd voor de zeventienjarige briljante programmeur Nyah. Wanneer haar familie betrokken raakt bij een heftig ongeluk, heeft ze haar skills hard nodig om het leven van haar moeder te redden met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Misstap

  Soms kun je maar beter niet weten wat je buren doen... Den Haag wordt tijdens een hittegolf opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. Jonge vrouwen zijn het slachtoffer geworden van een seriemoordenaar die volgens de politie zeer waarschijnlijk een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00