Thrillers

 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - De drone

  In een verlaten militair kamp staat een man die een drone over het omringende bos laat vliegen. Hij filmt de omgeving, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wanneer de drone over een open plek vliegt verschijnt er plotseling een tent op het scherm, met een vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ronald Van Doorn boeken
  Ronald Van Doorn - Nachtmerries worden werkelijkheid

  Nachtmerries worden werkelijkheid.Jonge mensen in de bloei van hun leven kennen veel erge dingen alleen van de tv en kranten.Nieuwsbeelden en enge films komen soms in hun slaap terug als nachtmerries. Ellende van de derde wereld, dreigingen van dictators en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim Bengtsen boeken
  Kim Bengtsen - Club Vlinder

  Club Vlinder Wanneer Tim Hekster op het sterfbed van Bernardus Schoutema een briefje vindt dat hem koppelt aan Nigel en diens alter ego Lattéy da Costa, krijgt zijn leven een drastische wending. De opdracht die zijn grootvader hem naliet: als manager van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Janine Keijser boeken
  Janine Keijser - Beproevingen

  Ik was weer in een zee van pijn beland. Ik spartelde met mijn benen en trok aan de riemen waarmee mijn armen vastlagen. Ik piepte door mijn neus en knarste met mijn tanden. Mijn ogen rolden. Ik dacht dat mijn hart het zou begeven, mijn longen zouden barsten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lee Child boeken
  Lee Child - Op doorreis

  Op doorreis van Lee Child is een bundel van twaalf spannende verhalen over Jack Reacher. Reacher is altijd op doorreis en overal waar hij komt, stuit hij op onrecht, dat hij op karakteristieke wijze aanpakt. Na 22 thrillers verschijnt nu deze bundel met tien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rolf Österberg boeken
  Rolf Österberg - De Al-Qaeda-aanval

  Sinds het bedwingen van het psychotenvirus is het rustig op het wereldtoneel. Maar die rust is bedrieglijk zolang superterrorist Fahjeed Rashwan nog niet is uitgeschakeld…In de bergen van Afghanistan heeft Fahjeed Rashwan een geheime ontmoeting. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Wilhelmus Drijfzand boeken
  Wilhelmus Drijfzand - Hiërofant

  ‘Ze huilt. Maar dit is nog niks. Ik start de kettingzaag. Het onmogelijke gebeurt. Haar ogen blijken nog verder open te kunnen. Ik zal haar redden. Alleen niet op een manier die ze zelf ooit bedacht zou hebben. Terwijl ik de kettingzaag dreigend omhoog, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Super de luxe

  De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laura Marshall boeken
  Laura Marshall - Vriendschapsverzoek

  In Vriendschapsverzoek, het debuut van Laura Marshall, ontvangt Louise een Facebookbericht van iemand die al meer dan 25 jaar dood zou zijn. Maria Weston wil vrienden met haar worden op Facebook. Maar Maria is sinds het afscheidsfeest op school niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Marijke Verhoeven boeken
  Marijke Verhoeven - Onder mijn huid

  Alleenstaande moeder Julia Kroonenberg verliest zichzelf in een onstuimige affaire met de charmante Mike Farrell, tot ze ontdekt dat hij zich bezighoudt met duistere zaken. Wanneer Mike op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat Julia samen met Mike’s broer Connor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Super de luxe

  De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Douwe De Joode boeken
  Douwe De Joode - Cyber-Cel

  In 2015 wordt Charles von Westerflier namens de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD), gevraagd onderzoek te doen naar de mogelijke inmenging van Rusland op de verkiezingen in 2016 in de VS, en in 2017 in Nederland. Hij vertrekt in het najaar op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gwenda Bond boeken
  Gwenda Bond - Verwante geesten

  De wereld is aan het veranderen en Terry Ives wil meer dan alleen toekijken. Wanneer ze hoort over een overheidsexperiment in het kleine stadje Hawkins, meldt ze zich aan als proefpersoon voor een project met codenaam MKULTRA. Onopvallende busjes, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Chris Mcgeorge boeken
  Chris Mcgeorge - Kiekeboe

  Kiekeboe is de nieuwe thriller van Tik Tak-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rondom de verdwijning van vijf studenten.

  Kiekeboe is de nieuwe thriller van Tik Tak-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rond de verdwijning van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ton Kalter boeken
  Ton Kalter - Het Groep B Mysterie

  Rechercheur en rallyfan Jan van Schie is niet blij. Hij moet verplicht zijn immense saldo aan vakantiedagen opmaken. Ieder ander mens zou staan te juichen maar Jan vindt zijn werk geweldig en vakantie overbodig. Als hij thuis is na zijn voorlopig laatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,75
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Schijngestalten

  Anne den Hartogh staat niet te popelen om een week naar Florence te gaan. Haar ouders wonen in de Toscaanse hoofdstad, omdat haar vader er baanbrekend onderzoek doet naar de ziekte multiple sclerose. Anne is er met haar oudere zus uitgenodigd om vaders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Tjarko Evenboer boeken
  Tjarko Evenboer - Vuurvliegen

  Kunstenaar Marijn van Asperen is hoogsensitief en een grote dromer. Vanwege zijn bovenmatige fantasie wordt hij niet altijd serieus genomen door zijn vrienden en familie. Als Marijn na een avond in de kroeg met een innemende man meegaat om nog wat te drinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - De wolven

  In De wolven van Daniel Cole, de loeispannende climax van de Ragdoll-serie, worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak. William Fawkes’ zelfgekozen isolement wordt doorbroken vanwege de schijnbare zelfmoord van zijn goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Tim Willocks boeken
  Tim Willocks - Moord volgens Turner

  Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)‘Moord volgens Turner’ is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Willem Mulder boeken
  Willem Mulder - Wraak op Maat

  In de wachtkamer van een neuroloog ontmoet Thomas de jonge vrouw Max. Ze heeft opvallende tattoos, draagt zware legerschoenen en ziet eruit als veertien. Hun arts Van Henegouwen is een briljant neuroloog, maar sinds een auto-ongeluk is de man radicaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sandrine Destombes boeken
  Sandrine Destombes - Het dubbele geheim van de familie Lessage

  Augustus, 1989. In het kleine dorp Piolenc, in de Franse Vaucluse, verdwijnen Solène en Raphaël, de elfjarige tweeling van de familie Lessage. Drie maanden later wordt een van de twee gevonden. Dood. Juni, 2018. Opnieuw verdwijnen kinderen in Piolenc. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sandrone Dazieri boeken
  Sandrone Dazieri - Dood de vader

  In de buitenwijken van Rome verdwijnt een kind en wordt de moeder dood gevonden, onthoofd. Colomba, een vastberaden, knappe, maar door haar werk getraumatiseerde politieagente, staat onder grote druk de ontvoering op te lossen. Colomba wordt bijgestaan door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Ingmar MacArthur boeken
  Ingmar MacArthur - Droomsplinters

  Aaron heeft het gehad met de saaiheid van zijn leven in een indianenreservaat. Als bovendien de regering de aanleg van oliepijpleidingen door zijn woongebied aankondigt, is de maat vol. Hij besluit te vluchten en vertrekt 's nachts zonder medeweten van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99