Thrillers

 • Karen Dionne boeken
  Karen Dionne - Dochter van het moeras

  dwarsligger 520 Karen Dionne Dochter van het moeras 'Als je slechts één thriller per jaar leest, zorg dan dat het deze is. Sensationeel!' - Clare Mackintosh Helena's moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Karen Dionne boeken
  Karen Dionne - Dochter van het moeras

  ‘Dochter van het moeras’ (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die doet denken aan de film ‘Nell’ en het boek ‘Kamer’ (Room) van Emma Donoghue.‘Als je slechts één thriller per jaar leest, zorg dan dat het deze is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Carrie (POD)

  Carrie van Stephen King is het bloedstollende verhaal over Carrie White, een buitenbeentje met een godsdienstwaanzinnige moeder, dat al twee keer werd verfilmd. Carrie heeft nooit de goede kleren aan, is niet goed in spelletjes en is altijd de laatste die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Samuel Bjørk boeken
  Samuel Bjørk - De doodsvogel

  In De doodsvogel van Samuel Bjørk wordt Holger Munch op een nieuwe zaak gezet: een tienermeisje is ritueel vermoord. De bijdrage van rechercheur Mia Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met een depressie. Dan duikt er een verontrustend filmpje op waarin vaag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Robert Goddard boeken
  Robert Goddard - Bloedband

  Stephen Swan, pas afgestudeerd geoloog in Texas, weet niet beter dan dat zijn oom, Eldritch Swan, tijdens Hitlers Blitzkrieg is omgekomen. Als hijbesluit bij zijn moeder in Engeland op bezoek te gaan, hoort hij tot zijn stomme verbazing dat zij al een gast te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  55,20
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Het proces

  David Zinc, een jonge advocaat bij een invloedrijk advocatenkantoor, heeft nog nooit een rechtszaal van binnen gezien. Al vijf jaar lang werkt hij aan saaie zaken met collega's aan wie hij een hekel heeft. Totdat hij er op een dag genoeg van heeft en ontslag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,20
 • Jeffery Deaver boeken
  Jeffery Deaver - Idolaat

  Kayleigh Towne is een beeldschone en wereldberoemde singer-songwriter en Edwin Sharp haar grootste fan. Hij weet zeker dat ze van hem houdten dat ze haar nieuwe hit 'Your Shadow' speciaal voor hem heeft geschreven. Niets wat Kayleigh en haar advocaten tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,05
 • Kiki van Dijk boeken
  Kiki van Dijk - Bali

  Cita’s dochter Evi verblijft al een tijdje op het paradijselijke Bali. Wanneer blijkt dat Evi 48 uur wordt vermist, neemt Cita’s leven een drastische wending. Door drankproblemen en betrokkenheid bij een noodlottig auto-ongeluk mag haar man het land niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Terri Blackstock boeken
  Terri Blackstock - Ontsnapt

  Nadat Terri Blackstock de lezer na 'Onvindbaar' in spanning achterliet, vinden we Casey in 'Ontsnapt' terug in Memphis. Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De Navigator

  Jaren geleden is er uit het museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekendstaat als de Navigator, en sommigen zijn tot alles bereid om het in handen te krijgen. Het eerste slachtoffer is een handelaar in antiquiteiten die in koelen bloede wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Serpent

  Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Ze blijkt de enige overlevende te zijn van een expeditie. Heeft het door haar opgedoken beeld soms te maken met de moord op haar collega's? Dan blijkt dat de resten van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - Moord voor mij

  Er zijn vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen... Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,65
 • Igor Znidarsic boeken
  Igor Znidarsic - De uitverkorene

  Van de auteur van De blindganger, genomineerd voor de Gouden Strop 2017 en de Hebban Thriller Debuutprijs 2017! Op een dag wordt de dochter van een vermogende investeerder ontvoerd. Recherche-duo Bianca van Dijk en Joris Vischjager van politie Oost-Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Peter Van Beek boeken
  Peter Van Beek - Slagzee

  Bij de vuurtoren van De Cocksdorp wordt het skelet van een hoogbejaarde man opgegraven. In Duitsland vinden wandelaars het lijk van een andere stokoude man. rechercheur Lone Telander en Kriminalinspektor Levi Weiss werken samen aan deze zaak die nog meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Roos Smeets boeken
  Roos Smeets - Bloedsporen in het zand

  Ook al is de een van katholieke komaf en hangt de ander het islamitische geloof aan, de jeugdvriendinnen Katie en Laila delen alles met elkaar. Groot is de schok dan ook als Laila van de ene op de andere dag met haar familie verdwenen is uit Brabant. Katie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Apotheker & Van Dissel boeken
  Apotheker & Van Dissel - Erfenis

  Erfenis van Henk Apotheker & Kirsten van Dissel is een gelaagde thriller over familie, uitbuiting en nietsontziend egoïsme. Een nieuw Nederlands thrillerfenomeen voor liefhebbers van Penoza. Sinds Chris Meyer voor zichzelf is begonnen, laat ze geen sporen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Speel met vuur

  Julia Ansdell raakt in de greep van de Incendiowals, een merkwaardig muziekstuk dat ze bij toeval ontdekt in een antiekwinkeltje in Rome.Als Julia de wals thuis in Boston voor de eerste keer speelt, heeft de muziek een onverklaarbaar angstaanjagend eff ect of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,60
 • Craig Parshall boeken
  Craig Parshall - De bezetene

  In zijn jeugd heeft Trevor Black geestelijke krachten ontketend die hij toen nog niet kon bevatten. Jaren later is Trevor een succesvolle strafrechtadvocaat in New York, met een dure Aston Martin en een mooie vrouw. Door een bijzondere gebeurtenis ontvangt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • M.P.O. Books boeken
  M.P.O. Books - Gedragen haat

  Wat begint als een brute ontvoering op de parkeerplaats van een supermarkt in Doorn, mondt uit in een duizelingwekkende jacht op de ontvoerder zelf. Rechercheur Bram Petersen van district Heuvelrug krijgt opdracht om in alle stilte het onderzoek te leiden. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter James boeken
  Peter James - Doodsangst

  'Doodsangst’( ‘Need You Dead’) is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. ‘Peter James is een van de beste thrillerschrijvers van dit moment.’ - Karin Slaughter Kapster Lorna Belling wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amanda Kyle Williams boeken
  Amanda Kyle Williams - De vreemde in ons midden

  Keye Street heeft haar eigen detectivebureau, dat ze oprichtte nadat ze bij de FBI werd ontslagen vanwege haar drankprobleem. Ze staat op hetpunt om een lang weekend weg te gaan met haar vriend Aaron die werkt voor de politie van Atlanta, maar zoals wel vaker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Anders Roslund boeken
  Anders Roslund - Drie uur

  De ervaren rechercheur Ewert Grens treft in een zeecontainer in de haven van Stockholm 73 lichamen aan – en de vingerafdrukken van ex-infiltrant Piet Hoffman. Die blijkt zijn zinnen te hebben gezet op een rustig leven als beveiliger van VN-voedseltransporten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michael Boerop boeken
  Michael Boerop - Peters

  Ruud Peters, de beste voetballer van de wereld, een sportjournaliste, het WK-voetbal en een gruwelijk geheim, komen samen in een bloedstollende thriller.Ruud Peters is de beste voetballer van de wereld. Zijn leven staat volledig in het teken om Nederland voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guillaume Musso boeken
  Guillaume Musso - Een appartement in Parijs

  Parijs, een studio die verstopt ligt aan het einde van een begroeid steegje. De Britse politieagente Madeline heeft dit appartement gehuurd om er tot rust te komen. Maar door een misverstand treft ze er Gaspard, een mensenschuwe schrijver, die naar Parijs is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50