Thrillers

 • Igor Znidarsic boeken
  Igor Znidarsic - De blindganger

  IJzingwekkende noir-thriller voor de lezers van Stieg Larsson en Jo NesbøOp een dag verdwijnt Lodewijk de Graaf, CEO van De Graaf & De Jong Advocaten, spoorloos. Omdat er sterke aanwijzingen zijn voor een misdaad, belandt de zaak op het bureau van rechercheur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hans van Druten boeken
  Hans van Druten - Het Script

  Schrijfster, radiopresentatrice en columniste Annet van Tholen ontvangt op een kwade dag een manuscript, ‘Het Script’ geheten. Deze concepttekst, half feit, half fictie, behandelt een verhaal uit Annets eigen verleden, heden én toekomst. Annet bewerkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Pijl van Poseidon

  PIJL VAN POSEIDON - EEN DIRK PITT THRILLER De Amerikaanse marine ontwikkelt in het geheim een supersnelle en superstille onderzeeër, gebouwd met zeldzame grondstoffen. Maar er is een probleem: er ontbreekt een belangrijk onderdeel van het ontwerp en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Preston & Child boeken
  Preston & Child - Wit vuur

  De excentrieke FBI-agent Pendergast arriveert in een exclusief skioord op het moment dat brute brandstichtingen de toeristen afschrikken. Pendergast ontdekt een onwaarschijnlijk geheim uit de dorpsgeschiedenis, dat samen lijkt te hangen met een legendarisch,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Isa Maron boeken
  Isa Maron - De Noordzeemoorden IJskoud

  Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge studente Forensisch Onderzoek Kyra Slagter samengebracht door een mysterieuze zaak. Op een kinderboerderij in Amsterdam-Noord is op klaarlichte dag een 7-jarig jongetje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • L.S. Hilton boeken
  L.S. Hilton - Domina

  Judith Rashleigh is met succes gepromoveerd van veilinghuisassistent tot internationale kunsthandelaar. Ze mag daarbij een bloederig spoor hebben achtergelaten, haar nieuwe leven als chique galeriehouder in Venetië is alles waar ze van droomde. Maar terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Abel Aakman boeken
  Abel Aakman - AFGESNEDEN

  Als de zeventienjarige Tara besluit om haar plotseling verdwenen hartsvriendin Grace te gaan zoeken, raakt zij verzeild in een wereld die ze niet kent. De noodlijdende seksshop Blue Moon speelt daarin een hoofdrol. Haar zoektocht brengt Tara tenslotte in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - Moordvrienden

  Een gruwelijke vondst in de dierentuin in de Taunus: in het olifantenverblijf ligt een menselijke hand. Rechercheur Oliver von Bodenstein en zijn collega Pia Kirchhoff vinden het bijbehorende lijk in een weiland tegenover de dierentuin. Het slachtoffer was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Scott McEwen, Thomas Koloniar boeken
  Scott McEwen, Thomas Koloniar - Sniper Elite-serie Doelwit Amerika

  Van de mede-auteur van American SniperAls het meedogenloze Tsjetsjeense terroristen lukt om een Russisch kernwapen uit de Koude Oorlog over de Mexicaans-Amerikaanse grens te smokkelen, ziet de president zich tegen zijn zin gedwongen de enige eenheid te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Dwaalspoor - grote letter uitgave

  Het huwelijk van Rob en Lilian lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en met de onbehaaglijke gedachte dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Voorbedacht - grote letter uitgave

  Het is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen.Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek. Maar waarom? Er bestaan geen onoverkomelijke problemen tussen Marjon en Philippe, er wordt nergens strijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Max Allan Collins boeken
  Max Allan Collins - CSI: Shocktherapie - grote letter uitgave

  Wat gebeurt er wanneer reality-tv tè reëel wordt? Bij een populaire tv-serie gaat het vreselijk mis met als gevolg: een dode acteur.Onderzoek van het voltallige CSI-team - Catherine Willows, Ray Langston, Nick Stokes, Sara Sidle en Greg Sanders - stuit al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Driftleven - grote letter uitgave

  Er is iets met Emma. Ze is anders dan andere mensen. Ze weet hoe dat komt, maar ze ontdekt al op jonge leeftijd dat ze daar beter niet openhartig over kan zijn. Het noodlot lijkt een oogje op haar te hebben. Ze verliest steeds de mannen van wie ze houdt. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Robert Fabbri boeken
  Robert Fabbri - Arminius Arminius

  Spectaculair eerste deel in een nieuwe serie van bestsellerauteur Robert Fabbri! Het jaar 9 na Christus. In de diepten van het Teutoburgerwoud, in een landschap vol diepe ravijnen, verduisterd door oeroude eiken en verscheurd door snelstromende rivieren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kaje Dijkema boeken
  Kaje Dijkema - Obsessies

  In deze tweede misdaadroman is in een uitgebrande woning in Appingedam het verkoolde lichaam gevonden van een bewoonster, bij een openstaande kluis. Alles lijkt te wijzen op een roofmoord, waarbij de verdenking al snel uitgaat naar een mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rick Campbell boeken
  Rick Campbell - Het keizerrijk van de dageraad

  Van de auteur van De Trident Deceptie: 'Het beste boek over duikboten sinds Tom Clancy'- Booklist (starred) De president van de Volksrepubliek China heeft een groot probleem: de steeds beperktere aanvoer van olie die beschikbaar is voor zijn land, dreigt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Kwetsbaar

  Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Als haar grote liefde voor de deur van de succesvolle dansgelegenheid wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Corine Böhmers boeken
  Corine Böhmers - Wisselveld

  Na de verdwijning van haar beste vriend, sterrenkundige Marvin Vrij, emigreert Devon Wolff naar Canada. Met Marvin verdween ook de kennis over het Wisselveld, een mysterieus fenomeen dat alleen ontstaat in de nabijheid van hoogspanningskabels.In Canada wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mark Henshaw boeken
  Mark Henshaw - De val van Moscow Station

  'Een intens spannende pageturner... klaar om mee te doen met de gelijken van Reacher en Bourne.' - Kirkus Reviews Als een lichaam met Russische militaire tattoos drijvend in een meer buiten Berlijn wordt gevonden, trekt dit onmiddellijk de aandacht van de CIA.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vivianne de Caluwé boeken
  Vivianne de Caluwé - De Ontpopping

  Als klein meisje hoopte Veroniek op te groeien in een gezin waar ze beschermd en liefdevol zou worden grootgebracht. Brutus, de vader van Veroniek, deed zich voor als de perfecte, zorgzame en beschermende man die alles voor zijn dochter deed. Hij blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Eindspel

  Eindspel is het nieuwste boek van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October en Golf van ontzetting. Na een vernietigende nucleaire confrontatie in het Midden-Oosten, staan Amerika en Rusland lijnrecht tegenover elkaar in hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Johanna van Caspel boeken
  Johanna van Caspel - In één klap

  Dit boek beschrijft het waargebeurde verhaal van Vincent en Naomi. Ze ontmoetten elkaar op het internet en kregen een relatie. Ze gingen samenwonen en hadden het leuk met elkaar. Op een dag krijgt Vincent een ongeluk, hij overleeft het maar dan begint het pas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Graham Moore boeken
  Graham Moore - De laatste donkere dagen

  De laatste donkere dagen van Graham Moore, de Academy Award-winnende scriptschrijver van The Imitation Game, is een meeslepende historische thriller over elektriciteit. New York, 1888. Thomas Edison claimt het patent op de gloeilamp en elektriciteit en klaagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lisa Hilton boeken
  Lisa Hilton - Maestra

  Judith Rashleigh werkt overdag als assistent in een gerenommeerd Londens veilinghuis en om rond te kunnen komen is ze 's nachts hostess in een chique club in de West End-buurt. Als ze een vervalsing ontdekt, wordt ze bij het veilinghuis ontslagen en vlucht ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Sandford boeken
  John Sandford - Lucas Davenport 31 : Het schandaal

  Politiek. Moord. Een schandaal./br> Een invloedrijke senator wordt betrapt met zeer belastend materiaal op zijn computer. De gouverneur gelooft echter in zijn onschuld, want de senator is veel te intelligent om zoiets te laten gebeuren. Het zaakje stinkt. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99