Thrillers

 • Stephen King boeken
  Stephen King - De eerlijke vinder

  Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnlijke en zegevierende helden dat King introduceerde in Mr. Mercedes, dat werd genomineerd voor de Edgar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emelie Schepp boeken
  Emelie Schepp - Post mortem

  De Zweedse(thrillerauteur van het jaar) Emelie Schepp brak in Nederland door met ‘Memento’ en ‘Narcotica’. Haar derde boek ‘Post Mortem’ heeft wederom Jana Berzelius in de hoofdrol.Op een vroege ochtend wordt een vrouw zwaargewond en mishandeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maurice Noort boeken
  Maurice Noort - Dromen

  Soms gebeuren dingen in het leven waar mensen geen vat op kunnen krijgen. Zo ook bij Max. Hij is een vrolijke man uit Den Haag die in zijn leven alles goed op orde heeft & de liefde van zijn leven heeft gevonden. Max heeft op zakelijk gebied veel succes als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,89
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij 'de groten' en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma's. Dat de roem ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Rizzoli & Isles Ik weet een geheim

  Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die de vrouw heeft gemaakt? Als er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Schatje

  De 18-jarige Myrthe krijgt een berichtje van haar nieuwe liefj e, Tom, en dus rijdt ze met de fiets naar hun geheime liefdesnestje. Wanneer ze echter om 4 uur 's ochtends nog niet terug thuis is, slaat haar moeder alarm. Rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Mannenjacht

  De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)Frank, Marc, Bart en Herman vormen al vanaf hun jeugd een hechte vriendenclub. Hun gezamenlijke mannenweekenden op de boot van Bart zijn een traditie en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rudy Dek boeken
  Rudy Dek - Thrillers rondom de Vierdaagse De zomerdromer

  Christien is een jonge vrouw. Ze is schuldig aan een dodelijk ongeluk. Met haar man en kinderen heeft ze nog een heel leven te gaan, maar het is niet meer op te brengen. Al haar idealen zijn vervlogen. Met zo veel schuld valt immers niet te leven. Theo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Steve Hamilton boeken
  Steve Hamilton - Deal met de duivel

  Van bestsellerauteur Steve Hamilton verschijnt nu Deal met de duivel. Voor fans van Lee Child en Harlan Coben. ‘Geloof Stephen King. Dit boek is het echte werk.’ Stephen King Nick Mason zit al vijf jaar onschuldig gevangen voor de moord op een DEA-agent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mariette Lindstein boeken
  Mariette Lindstein - De sekte

  Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een New Age-beweging gesetteld. Hun charismatische leider, Franz Oswald, ontwikkelde de doctrine ViaTerra, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op beroemdheden en vooraanstaande politici. Sofia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Monique Hendriks boeken
  Monique Hendriks - Heavy Metal Chick II

  Metal Chick Chantal van Duizen wordt geconfronteerd met een merkwaardig pakket vol vuilnis waarin een kaartje zit met de tekst: "You are trash!" Bor, haar vriend en tevens gitarist van hun band, meent een link te zien met een nominatie voor een award en is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Nacht & Nevel

  Luc Deflo schreef een ultraspannende thriller die u vanaf pagina 1 tot pagina laatst in de ban zal houden. Het verhaal draait om een pedofiele pastoor, tevens travestiet, die op een dag 'per ongeluk' aan het moorden slaat. Toch ontsnapt hij aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Katarzyna Bonda boeken
  Katarzyna Bonda - Het Meisje uit het Noorden

  Het meisje uit het noorden van Katarzyna Bonda is een ijzersterke psychologische thriller voor de liefhebbers van Samuel Bjørk en Ule Hansen. Sasha Zaluska keert terug naar de Poolse kust, na zeven jaar afwezigheid. Ze is inmiddels een talentvolle profiler… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter de Boevere boeken
  Peter de Boevere - Zeeuws bloed Zeeuws Bloed: De jacht op de Blauwe Paarden

  Bij een woningbrand in Kats op Noord-Beveland wordt het lichaam gevonden van Krijn Joziasse. Bij nader onderzoek blijkt dat er sprake is van een misdrijf. Boorman enVerplancke vragen zich af of er sprake kan zijn van een roofmoord. Er blijken twee schilderijen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Helen Lacroix boeken
  Helen Lacroix - De dirigente

  Loes is dirigente van het koor PSV. Na tien jaar trouwe dienst wordt haar verteld dat het koor verder wil met een nieuwe dirigent. Ze is erg teleurgesteld, maar legt zich neer bij het besluit van het bestuur. Een paar koorleden wil Loes als dirigente houden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Strijdpunt - grote letter uitgave

  Als de Amerikaanse ambassadeur van Colombia is ontvoerd, vecht het Ghost Recon-team zich door hordes rebellen heen om de man te redden. Maar tijdens hun missie ontdekken ze een nieuwe groep fundamentalistische moslims die wordt gesteund door Zuid-Amerikaanse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - Honden van Riga

  Op een winterse dag drijft de wind een rubbervlot met twee dode mannen naar de zuidkust van het Zweedse Skåne. Na een anonieme tip stelt de politie een onderzoek in. Kurt Wallander stelt vast dat de mannen voor hun executie gemarteld zijn. Identificatie aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Peter James boeken
  Peter James - Dodelijke affaire

  'Dodelijke affaire'is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. 'Wie eenmaal aan een Roy Grace-thriller begint, is voor zijn omgeving onbereikbaar.' Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicolás Obregón boeken
  Nicolás Obregón - Blue Light Yokohama

  Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze partner Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Janneke Heimweg boeken
  Janneke Heimweg - De Judajaagster

  Aan het succesvolle studentenleven van de Groningse Juul Samplonius komt abrupt een einde als ze thuiskomt van haar afstudeerstage in de synagoge van Barcelona. Eerder nog was ze vastbesloten uit te zoeken wat het eeuwenoude mozaïek dat ze daar vond te maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Lawinegevaar

  Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - In het vizier

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het vizier’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Steve Cavanagh boeken
  Steve Cavanagh - Het pleidooi

  ‘De explosieve actiescènes worden uitsluitend onderbroken door fascinerende scènes uit de rechtszaal.’ The Times Advocatenkantoor Harland & Sinton is al jarenlang de spil van een wereldwijd fraudenetwerk, maar nu zit de FBI hen op de hielen. Wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • John Langan boeken
  John Langan - De Visser

  'Doet denken aan Stephen King en H.P. Lovecraft'- The Wall Street JournalEen verhaal van duistere samenzweringen, legendes, geheimen, en van de mysterieuze Fischer, de Visser.'De Visser is een sfeervolle, aangrijpende thriller die u zal raken en huiverend naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99