Thrillers

 • Karel van Laarhoven boeken
  Karel van Laarhoven - De tijd is van rubber

  "De lieve twijfelaar heb ik betoverd. De egoïstische schuldige evengoed. Op de gluiperige huichelaar kreeg ik geen vat. Hij stal ons kroonjuweel. Wat zal er gebeuren als hij in zijn opzet slaagt? Het kan nog jaren duren, maar een ding is zeker. Als onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - Vakantieliefde

  Wat kan er gebeuren als een bloedmooi echtpaar, dat samen een gigantisch vermogen bezit, zich verveelt en nieuwe uitdagingen zoekt? En als ze daarbij zover gaan dat ze mensen ertoe willen brengen dingen te doen die ze eigenlijk helemaal niet willen doen? Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Vivianne de Caluwé boeken
  Vivianne de Caluwé - De Ontpopping

  Als klein meisje hoopte Veroniek op te groeien in een gezin waar ze beschermd en liefdevol zou worden grootgebracht. Brutus, de vader van Veroniek, deed zich voor als de perfecte, zorgzame en beschermende man die alles voor zijn dochter deed. Hij blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Mark Henshaw boeken
  Mark Henshaw - De val van Moscow Station

  'Een intens spannende pageturner... klaar om mee te doen met de gelijken van Reacher en Bourne.' - Kirkus Reviews Als een lichaam met Russische militaire tattoos drijvend in een meer buiten Berlijn wordt gevonden, trekt dit onmiddellijk de aandacht van de CIA.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Het laatste jurylid

  Officiële auteurswebsite Fansite Word fan van John Grisham op Facebook (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Clive Cussler, Graham Brown boeken
  Clive Cussler, Graham Brown - Kurt Austin-avonturen (NUMA-files) Spookschip

  Kurt Austin ontwaakt na een levensgevaarlijke reddingsmissie op een zinkend jacht, waaruit hij maar net heeft kunnen ontsnappen. Wat is er precies gebeurd? Heeft hij nou een oude vriendin zien verdrinken? Kurt gaat op zoek naar de waarheid en komt op het pad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Glenn Meade boeken
  Glenn Meade - Nachtvlucht

  In de thriller 'Nachtvlucht' van Glenn Meade komt een man de 8 miljard dollar op het spoor die in 2003 verdween tijdens de Irakoorlog. Een ontdekking die hij met zijn leven zal moeten betalen... Met haar liefhebbende echtgenoot en twee prachtige kinderen leidt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Tosca Lee boeken
  Tosca Lee - Bloedverwant

  'De Da Vinci code' meets 'Orphan Black' in de nieuwe Tosca Lee: 'Bloedverwant'. Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Annika de Bie boeken
  Annika de Bie - Het begint op het einde

  Het overlijden van een Egyptische grafrover geeft het startsein voor de jacht op waardevolle oudheden die de overledene achterlaat. Als blijkt dat er nog veel meer waardevolle zaken te halen zijn, zetten verschillende partijen alles op alles om al dan niet met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Arno van den Kieboom boeken
  Arno van den Kieboom - Voor het leven getekend

  De thriller: "Voor het leven getekend" is een heftig, spraakmakend boek. Het heeft een gevoelig onderwerp, waar helaas veel kinderen en ouders mee te maken hebben. Veel te vaak zelfs. Het is levendig, in spreektaal geschreven boek. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lisa Hilton boeken
  Lisa Hilton - Maestra

  Judith Rashleigh werkt overdag als assistent in een gerenommeerd Londens veilinghuis en om rond te kunnen komen is ze 's nachts hostess in een chique club in de West End-buurt. Als ze een vervalsing ontdekt, wordt ze bij het veilinghuis ontslagen en vlucht ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gregg Hurwitz boeken
  Gregg Hurwitz - De Nergensman

  Op jonge leeftijd trad Evan Smoak toe tot het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma van geheim agenten. Nu wordt hij de ‘Nergensman’ genoemd en helpt hij diegenen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Maar op een dag is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Sandford boeken
  John Sandford - Lucas Davenport 31 : Het schandaal

  Politiek. Moord. Een schandaal./br> Een invloedrijke senator wordt betrapt met zeer belastend materiaal op zijn computer. De gouverneur gelooft echter in zijn onschuld, want de senator is veel te intelligent om zoiets te laten gebeuren. Het zaakje stinkt. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer

  Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is dood aangetroff en, opgehangen aan zijn voeten, met opengesneden buik, als een stuk wild. Zijn ingewanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Louise Jensen boeken
  Louise Jensen - Het zusje

  Grace is de dood van haar beste vriendin Charlie nooit te boven gekomen. Ze wordt achtervolgd door haar laatste woorden. Op zoek naar antwoorden opent ze een doos met persoonlijke aandenkens en brieven van Charlie. Daarna realiseert ze zich dat ze eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Costa del Sol

  'Is de zomer compleet zonder een nieuwe thriller van Suzanne Vermeer? Nee!' – Margriet Special (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mark Greaney boeken
  Mark Greaney - Tom Clancy Opperbevel

  In Rusland is de macht van president Valeri Volodin tanende en in een poging het verloren gegane terrein terug te veroveren, verlegt hij zijn ambities naar het buitenland. Omdat de Verenigde Staten in het verleden dergelijke expansieplannen altijd hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - In het donker

  Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het donker’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog. Het recht zegeviert niet altijd, want rechercheur Scarlett Bishop heeft talloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johanna van Caspel boeken
  Johanna van Caspel - In één klap

  Dit boek beschrijft het waargebeurde verhaal van Vincent en Naomi. Ze ontmoetten elkaar op het internet en kregen een relatie. Ze gingen samenwonen en hadden het leuk met elkaar. Op een dag krijgt Vincent een ongeluk, hij overleeft het maar dan begint het pas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joseph Knox boeken
  Joseph Knox - Sirenen

  Aidan Waits is een uit de gratie gevallen agent die wordt gedwongen deel te nemen aan een undercoveroperatie nadat hij drugs uit het depot heeft gestolen. Het is zijn taak om de Franchise te schaduwen, een gang die, geleid door hun charismatische leider Zain… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De Shining

  Een unieke, limited edition uitgave van De Shining, Stephen Kings beroemdste boek, onvergetelijk verfilmd door Stanley Kubrick. Eerste vertaling van proloog 'Voorspel' ('Before The Play'), de volledige tekst zoals die door King voor in het boek was bedoeld.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Flynn Berry boeken
  Flynn Berry - Lokvogel

  Lokvogel van Flynn Berry is perfect voor de lezers van Het meisje in de trein en Zusje. Als Nora de trein neemt van Londen naar het platteland om haar zusje, Rachel, op te zoeken, verwacht ze haar op het station aan te treffen. Maar Rachel is er niet en ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Clancy, Mark Greaney boeken
  Tom Clancy, Mark Greaney - Jack Ryan 18 : Tom Clancy: In de aanval

  In Noord-Korea is een jonge dictator aan de macht gekomen die de wereld wil laten zien dat er niet met hem te spotten valt. De ontdekking van zeer waardevolle mineralen in zijn land heeft de economie een impuls gegeven en het verworven kapitaal stopt hij in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Charles den Tex boeken
  Charles den Tex - De macht van meneer Miller

  Michael Bellicher is werkzaam bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Het is zijn taak om ¿feiten zo gunstig mogelijk te presenteren¿. Hij heeft enkele ministers als klant. Alles waar hij van droomt, lijkt dan ook binnen handbereik.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Richard House boeken
  Richard House - Sutler - The Kills 1

  Stephen Lawrence Sutler heeft drie problemen: 1. Er is 53 miljoen dollar verdwenen 2. Hij moet vluchten 3. Hij is niet Stephen Lawrence Sutler `Diep onder de indruk. The Telegraph (****) `De Man Booker Prize-nominatie voor dit digitaal verrijkte boek over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50