Science fiction

 • Jaap Boekestein, Tais Teng boeken
  Jaap Boekestein, Tais Teng - Splinters IJsvaarders van de Noordzeetoendra

  Je kunt het broeikaseffect ook te rigoureus oplossen... De wereld warmt niet langer op maar nu ligt al het zoete water tien mijl hoog rond de polen opgetast. De Nederlandse ijskaravanen trekken over de toendra's van de gortdroge zeebekkens om de dorstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Frans Roggen boeken
  Frans Roggen - Uit de memoires van Merlijn

  Emrys Myrddhin, veteraan uit de Revolutie, onderwijst in de kloosterschool van de Academie in San Garibaldi de 'Hoofse Liefde'. Hij brengt daarbij Walewein terug tot leven. Ooit een door heel Europa bewonderde held. Vergeten? De opvolger van koning Arthur?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Sybold Deen boeken
  Sybold Deen - Roodvonk

  In 2037 wordt de allereerste bemande missie naar Mars gelanceerd. De coalitie van NASA, ESA en Roscosmos steekt China de loef af in de Tweede Ruimterace door twee Amerikanen, twee Europeanen en twee Russen als eerste mensen op Mars te zetten. Gezamenlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Johan Bakker boeken
  Johan Bakker - Enkele reis Mars

  Vier ruimtevaarders ondernemen in 2025 een lange reis naar de onherbergzame planeet Mars. De astronauten hopen daar een samenleving te beginnen die mooier, menselijker en eerlijker is dan die ze op de aarde achterlieten. Miljarden ademloos meelevende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • H.G. Wells boeken
  H.G. Wells - De tijdmachine

  De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). De invloed van deze productieve auteur is aanzienlijk geweest en zijn boeken laten zich nog altijd uitstekend lezen. In De tijdmachine doet de tijdsreiziger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anthonie Holslag boeken
  Anthonie Holslag - Splinters L.O.O.P.

  Egbert ondervraagt gevaarlijke individuen, mogelijk betrokken bij terroristische organisaties. Hij is goed in zijn werk; hij doet het immers al jaren. Toch krijgt hij ondanks diverse pogingen geen promotie. Maar vandaag komt alles hem bekend voor. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Douglas Adams boeken
  Douglas Adams - The hitchhiker's Guide to the Galaxy - omnibus 1

  Ter gelegenheid van Douglas Adams’ vijfenzestigste verjaardag zijn klassieker in nieuwe uitvoering Jubileum: voor het eerst de eerste drie delen van de legendarische serie in één band Als de aarde wordt opgeblazen omwille van de aanleg van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Rob Kiekens boeken
  Rob Kiekens - 2525

  Door een militaire proef met genetische manipulatie werden nagenoeg alle mannen op aarde steriel. De toekomst van de mensheid hangt af van de schaarse pro’s, de ‘produktieve’ nog vruchtbare mannen. In overeenstemming met het international recht leven zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,85
 • Ernst Vlcek boeken
  Ernst Vlcek - De kosmische vagebond

  'De Kosmische Vagebond' is een eenzame planeet, die verloren en zonder zon door het universum trekt. Bij zijn ontdekking kunnen de mensen niet vermoeden dat Vagebond een geheim herbergt dat zijn uitwerking op al het leven op Aarde niet zal missen. Germount… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jack Vance boeken
  Jack Vance - De Tschai-cyclus - Omnibus 2

  De tweede en laatste omnibus van De Tschai-cyclus. Bevat de boeken De Dirdir en De Pnume. Adam Reith, gestrand op de planeet Tschai, is vastbesloten een manier te vinden om naar de Aarde terug te keren. Hij wil in het geheim een Adam Reith, gestrand op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ann Leckie boeken
  Ann Leckie - De Genade van de Radch

  De Genade van de Radch is het vervolg op Ann Leckies Het Recht van de Radch en Het Zwaard van de Radch, waarmee ze de vijf grootste fantasy- en sf-awards won. Heel even leek het erop dat Breq, de soldaat die ooit een oorlogsschip was, alles onder controle had.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Robert Bijman boeken
  Robert Bijman - Segrijn & Sotalia tweeluik

  Tom is al zijn hele leven bang voor water. Wanneer zijn waterfobie op zijn vijftiende plotseling verdwijnt, verandert zijn leven resoluut. Hij kan de gedachten van een klasgenootje horen, krijgt door de regen een vissenhuid en er wordt een bloeddorstig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Sylvain Neuvel boeken
  Sylvain Neuvel - Slapende reuzen

  We zijn niet alleen...Voor de lezers van The Martian en Dark MatterAls Rose Franklin op haar nieuwe fietsje vlak bij haar huis in Deadwood, South Dakota rijdt, valt ze plotseling in een enorm gat in de aarde. Ze komt bij op de bodem van een nagenoeg perfect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vince Penders boeken
  Vince Penders - Zwaluwhart

  'Aan u de keus,' zei Sullust. 'Keer om of we schieten u neer. U krijgt tien seconden.' De paniek blokkeerde Falcons vermogen om na te denken. Hij sleurde hem uit de weg en keek op de radar. Hij was maar twee kilometer verwijderd van Corelliaans luchtruim.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Frank Herbert boeken
  Frank Herbert - Duin

  Hertog Leto van Atreides heeft de positie van gouverneur van de planeet Arrakis aangeboden gekregen. Een bijzondere kans, want deze woestijnplaneet is de enige plek waar de ontzettend waardevolle specie melange kan worden gedolven. Op zijn thuisplaneet Caladan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • William R. Forstchen boeken
  William R. Forstchen - EMP-serie Een seconde later

  Een electromagnetic pulse (EMP) vaagt in een klap de totale elektrische infrastructuur weg waardoor niets meer werkt: verwarming, airco, computers, banken, ziekenhuizen, auto's, vliegtuigen en alle andere apparaten en voertuigen waar elektronica in zitten.Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ted Chiang boeken
  Ted Chiang - De verhalen van jouw leven en anderen

  Wat zou er gebeuren als we uit zouden vinden dat alle wetmatigheden uit de wiskunde eigenlijk willekeurig en inconsistent waren? Wat als we kennis zouden maken met een taal van buitenaardse wezens die onze perceptie van tijd voor altijd zou veranderen? Wat zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - Conquistador

  Een avonturier vreest dat er in het zonnestelsel niks nieuws meer te ontdekken valt. Tot hij in een uitgeholde asteroïde de eerste aanwijzing vindt van een spoor, dat speciaal voor hem achtergelaten lijkt. Een man die op de vlucht is geslagen voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dieter Ryckewaert boeken
  Dieter Ryckewaert - Jills talisman

  Jill woont samen met haar ouders in Greenwood. Ze droomt van een vrij leven, ver weg van de Zienersfamilie en hun tirannieke bewind. In de dokterspraktijk van haar vader werkt ze aan haar toekomst en vindt ze enig geluk. Wanneer haar geboorteland Latana op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jack Vance boeken
  Jack Vance - De Tschai-cyclus - Omnibus 1: Een stad vol Chasch & Onder de Wankh

  Tweehonderd jaar na ontvangst van een signaal uit de richting van Carina 4269 komt de Explorator IV aan bij de oude gele ster en haar enige planeet: een grijsbruine Aarde-achtige wereld. Nauwelijks zijn verkenners Adam Reith en Paul Waunder eropuit gestuurd,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • M.C. Vermeersch boeken
  M.C. Vermeersch - Model 67

  Na een grote natuurramp, genaamd de Openbaring, is de aarde verwoest. Slechts een beperkt aantal gemeenschappen hebben deze catastrofe overleefd. Met verschillende ideologieën in een gebroken wereld, is er een faciliteit die jonge soldaten opvoedt. Nummer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Richard Bintanja boeken
  Richard Bintanja - De eerste mens 2 - Onvoltooide herinneringen

  Kate ontwaakt met een infuus in haar arm. Ze kan zich helemaal niets herinneren, zelfs niet hoe ze heet. Een onbekende man dient haar medicijnen toe en vertelt haar dat ze jarenlang geslapen heeft. De jonge vrouw herstelt en ontdekt dat ze is beland in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kelly van der Laan boeken
  Kelly van der Laan - De Lentagon trilogie Talent en kristal

  De finale van de Lentagontrilogie Na hun vlucht uit Jediah duiken Joy, Seamon, Sirka en Valeria onder in Surral, aan de andere kant van de wereld. Het verleden laat hen echter niet met rust. Het politieke klimaat in Parsia maakt inmiddels het leven voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mara van Ness boeken
  Mara van Ness - Magnetar

  Wanneer wetenschap en magie zich met elkaar vermengen, treden er allerlei paranormale verschijnselen op. Neil wil er het fijne van weten. Want hij is de man die niet had mogen leven... * * * * * Liverpool, december 2041. Neil Evans is na een verkeersongeluk in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hugh Howey boeken
  Hugh Howey - Schakel - Silo deel 2

  Donald Keene is zojuist gekozen als Congreslid. Hij krijgt een belangrijk project toegewezen. Maar waar werkt hij eigenlijk aan? Wordt hij gemanipuleerd? Langzaam maar zeker vallen de puzzelstukjes in elkaar. Er is inderdaad een groter plan en dat belooft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00