Science fiction

 • Nicolas Todts boeken
  Nicolas Todts - Space Age

  Space Age volgt het epische verhaal van zes helden die elkaar leren kennen in de gevaarlijkste tijden van de Melkweg. En dat begon allemaal wanneer Jin en Mike zich waagden aan het gevechtsracen van Speed Up. Reizend van planeet tot planeet, ontdekken ze dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Evolutie

  John Water is arrogant, kil en berekenend. Achter zijn gevoelloze masker verbergt hij eigenschappen die niet van deze planeet zijn. Wanneer iemand hem vertelt dat hij het resultaat is van een experiment tussen twee werelden, begint zijn altijd aanwezige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Esther Wagenaar boeken
  Esther Wagenaar - Terra 7 Het groene kristal

  Ooit werd Terra 7 gekoloniseerd vanuit het ideaalbeeld van een geweldloze samenleving. Als de Aardse wetenschappers Virginia, Conrad en Redbod de planeet na eeuwen herontdekken, komen ze er echter tot hun schrik achter dat het leven er niet bepaald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Peter P. van Oosterum boeken
  Peter P. van Oosterum - FaSciFi

  FaSciFi is een bundel korte verhalen in de sfeer van Fantasy en Science Fiction. Sommige verhalen zijn puur Science Fiction die de lezer het gevoel kunnen geven dat het logisch is als de beschreven futuristische technische faciliteiten al in de zeer nabije… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Timo Hendriks boeken
  Timo Hendriks - De vlucht van de Elan

  Op een meteoriet in een ring van Saturnus is de eigenaardige substantie 'azul' ontdekt. Een injectie hiermee voorziet proefpersonen van een blauwe huid én een fantastische boost aan energie en intelligentie.Een geweldige toekomst lijkt in het vooruitzicht. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • J.D. Hellion boeken
  J.D. Hellion - Het Soleinty Fenomeen

  Vijfenzeventig jaar geleden koloniseerde de mens Planeet XV-741. De bloeddorstige inheemse bevolking, de Soxtimi, werd naar het gebergte verdreven en het land werd opgedeeld in 21 koloniën die onder het beleid van de Dames van de Zon en de Heren van de Maan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jaap Boekestein, Tais Teng boeken
  Jaap Boekestein, Tais Teng - Splinters IJsvaarders van de Noordzeetoendra

  Je kunt het broeikaseffect ook te rigoureus oplossen... De wereld warmt niet langer op maar nu ligt al het zoete water tien mijl hoog rond de polen opgetast. De Nederlandse ijskaravanen trekken over de toendra's van de gortdroge zeebekkens om de dorstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Peter P. van Oosterum boeken
  Peter P. van Oosterum - Trojan Horse

  Drie geniale ingenieurs ontwikkelen voor een grote multinational de volmaakte menselijke robot. De ontwikkeling was zeer kostbaar en het prachtige product is vooralsnog alleen bereikbaar voor de zeer rijken. Om ook de minder welgestelden iets te bieden, komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • James Corey boeken
  James Corey - THE EXPANSE 1 - LEVIATHAN ONTWAAKT (POD)

  The Expanse De mensheid heeft de planeten gekoloniseerd. Van interstellaire reizen durft men slechts te dromen, maar het zonnestelsel vormt inmiddels een dicht netwerk van koloniën. Spanningen zijn er in overvloed en de mineraalrijke asteroïden gaan gebukt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Paul Kater boeken
  Paul Kater - Gezocht: avonturier

  In dit vervolg op "Gezocht: held" ontmoeten we Sabas en zijn buitenaardse bruid Reny die op zoek zijn naar een eigen woning. Als ze een uitnodiging krijgen om de Souverein en zijn familie weer eens te bezoeken zijn ze meteen enthousiast. Een concert en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • William R. Forstchen boeken
  William R. Forstchen - EMP-serie Een jaar later

  Vervolg in de succesvolle EMP-serie. Zeer realistisch scenario, dat door oud-voorzitter Newt Gingrich in het Huis van Afgevaardigden aan de orde gesteld werd. Na de rampzalige elektromagnetische puls die Amerika op zijn knieën dwong, zijn de overlevenden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H.G. Wells boeken
  H.G. Wells - De tijdmachine

  De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). De invloed van deze productieve auteur is aanzienlijk geweest en zijn boeken laten zich nog altijd uitstekend lezen. In De tijdmachine doet de tijdsreiziger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ann Leckie boeken
  Ann Leckie - De Genade van de Radch

  De Genade van de Radch is het vervolg op Ann Leckies Het Recht van de Radch en Het Zwaard van de Radch, waarmee ze de vijf grootste fantasy- en sf-awards won. Heel even leek het erop dat Breq, de soldaat die ooit een oorlogsschip was, alles onder controle had.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Douglas Adams boeken
  Douglas Adams - The hitchhiker's Guide to the Galaxy - omnibus 1

  Ter gelegenheid van Douglas Adams’ vijfenzestigste verjaardag zijn klassieker in nieuwe uitvoering Jubileum: voor het eerst de eerste drie delen van de legendarische serie in één band Als de aarde wordt opgeblazen omwille van de aanleg van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jack Vance boeken
  Jack Vance - De Tschai-cyclus - Omnibus 2

  De tweede en laatste omnibus van De Tschai-cyclus. Bevat de boeken De Dirdir en De Pnume. Adam Reith, gestrand op de planeet Tschai, is vastbesloten een manier te vinden om naar de Aarde terug te keren. Hij wil in het geheim een Adam Reith, gestrand op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sybold Deen boeken
  Sybold Deen - Roodvonk

  In 2037 wordt de allereerste bemande missie naar Mars gelanceerd. De coalitie van NASA, ESA en Roscosmos steekt China de loef af in de Tweede Ruimterace door twee Amerikanen, twee Europeanen en twee Russen als eerste mensen op Mars te zetten. Gezamenlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Johan Bakker boeken
  Johan Bakker - Enkele reis Mars

  Vier ruimtevaarders ondernemen in 2025 een lange reis naar de onherbergzame planeet Mars. De astronauten hopen daar een samenleving te beginnen die mooier, menselijker en eerlijker is dan die ze op de aarde achterlieten. Miljarden ademloos meelevende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • D.R. Dooren boeken
  D.R. Dooren - Balt 5 - Deel 1: Een andere wereld

  Ook in de verre toekomst is het reizen door de ruimte een tijdrovende zaak. Desalniettemin verspreidt de mens zich via elke leefbare planeet die de robots hebben gevonden. Op weg naar een nieuwe leefwereld ontvangt een kolonistenschip een signaal van een ander… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Dmitry Glukhovsky boeken
  Dmitry Glukhovsky - Metro 2034

  De cultroman 'Metro 2034', het langverwachte vervolg op de postapocalyptische legende 'Metro 2033', bereikte met de internetversie binnen een half jaar na publicatie een half miljoen lezers en is in vele landen vertaald. Het is 2034. De wereld ligt in puin:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Karel van Laarhoven boeken
  Karel van Laarhoven - Ravenkinderen

  Sprookjesachtige verhalen openen de ogen van ruimtereizigers, die op een oeroude planeet ontdekken dat ruimtewezens lang geleden contact hadden met de aarde. Ze vinden het gouden zaad, waardoor hun kinderen naar de aarde terug kunnen keren. Daar mengen zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • T. Colen boeken
  T. Colen - Vlinders in de winter

  Een serie vreemde, surrealistische maar ook liefdevolle, meeslepende gebeurtenissen en een reeks gewelddadige sterfgevallen brengt twee mensen bij elkaar wiens levens meer verbonden blijken dan ze ooit vermoed konden hebben. Oorzaak en gevolg van het streven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Susan Schwartz boeken
  Susan Schwartz - Quinto-Center

  PERRY RHODAN: QUINTO CENTER ¿ Susan Schwartz Al meer dan veertig jaar loopt de grootste Science Fiction serie ter we-reld in ons land, en met Quinto Center is er een nieuwe periode van deze succesvolle serie aangebroken, want Perry Rhodan is hiermee terug in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mara van Ness boeken
  Mara van Ness - Magnetar

  Wanneer wetenschap en magie zich met elkaar vermengen, treden er allerlei paranormale verschijnselen op. Neil wil er het fijne van weten. Want hij is de man die niet had mogen leven... * * * * * Liverpool, december 2041. Neil Evans is na een verkeersongeluk in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Robert Bijman boeken
  Robert Bijman - De Segrijn en Sotalia boeken De Anumoria initiatie

  Tom is al zijn hele leven bang voor water. Wanneer zijn waterfobie op zijn vijftiende plotseling verdwijnt, verandert zijn leven resoluut. Hij kan de gedachten van een klasgenootje horen, krijgt door de regen een vissenhuid en er wordt een bloeddorstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Vince Penders boeken
  Vince Penders - Zwaluwhart

  'Aan u de keus,' zei Sullust. 'Keer om of we schieten u neer. U krijgt tien seconden.' De paniek blokkeerde Falcons vermogen om na te denken. Hij sleurde hem uit de weg en keek op de radar. Hij was maar twee kilometer verwijderd van Corelliaans luchtruim.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95