Science fiction

 • Jesse J. Holland boeken
  Jesse J. Holland - Wie is de Black Panther?

  BLACK PANTHER IS ZIJN NAAM, WAKANDA ZIJN THUISLAND, WELKOM IN DE WERELD VAN T’CHALLA De Afrikaanse natie van Wakanda stond tien eeuwen lang bekend als een onoverwinnelijk land vol onvoorstelbare technologische uitvindingen. T’Challa, de laatste in een lijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Murat Tanta boeken
  Murat Tanta - De piramides en triangels

  De piramides en triangels Het bundelboek is bedoeld om de zes delen bij elkaar te publiceren, zodoende dat een boek ontstaat dat het verhaal omarmd. Het verhaal begint met een oorlogsscenario, dat vervolgens in de tweede scenario zich ontwikkelt tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - De afvallige ster

  Politieagent Mogart Silvon komt tijdens een missie een mysterieus symbool tegen. Het is het begin van een spoor, dat hem uiteindelijk leidt tot voor de grote godin Firona. Nu krijgt hij van haar een bijzondere opdracht. Om te achterhalen wat er is gebeurd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chuck Wendig boeken
  Chuck Wendig - Aftermath levensschuld

  Levensschuld is het tweede deel van Chuck Wendigs Star Wars-trilogie Aftermath en een direct vervolg op de originele Star Wars-trilogie van George Lucas. De keizer is dood en de overlevenden van zijn Keizerrijk trekken zich terug. Terwijl de Nieuwe Republiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Daniel José Older boeken
  Daniel José Older - Laatste Kans

  Zelfs het snelste schip in het heelal kan niet ontsnappen aan het verleden... Toen: Het is een van de gevaarlijkste geheimen uit het heelal: een mysterieuze zender met onbekende krachten en een beloning voor wie het felbegeerde ding weet te vinden. Maar zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Chuck Wendig boeken
  Chuck Wendig - Star Wars: Aftermath

  Aftermath is het eerste deel van een nieuwe trilogie en een direct vervolg op de originele Star Wars-trilogie van George Lucas. Terwijl het Keizerrijk nog herstellende is van de nederlaag bij de Slag bij Endor, moet de Rebellenalliantie – nu de Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jonas De Bruycker boeken
  Jonas De Bruycker - Project Bigfoot

  Thomas en Fred, twee Belgische tienerjongens, gaan naar Amerika om daar het bestaan van het mythologische wezen “bigfoot” te bewijzen. Bij aankomst ontdekken ze echter dat het bos afgesloten is voor toeristen en dat enkel nog soldaten naar binnen mogen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Vincent Massée boeken
  Vincent Massée - Wereld Strijd III

  Bordelen bedekken Europa en vrijwel elke vrouw werkt daarin voor het plezier van een kleine groep sadisten. Het is al lang gewoon geworden om niet een vaste partner lief te hebben in heel Europa. Zowel elke trouwe man als vrouw heeft daar last van. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,23
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - Het teken in de lucht

  De laatste astronauten op Mars zien de lichten op Aarde een voor een uitgaan. Uit de as van de menselijke beschaving verrijst echter een nieuwe samenleving, onder leiding van de mysterieuze Autoriteit. Al snel vestigen mensen zich op Mars en bezoeken ze Europa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jean DEWAERHEID boeken
  Jean DEWAERHEID - De Avonturen van een Veritas

  Alles begon op een 18de juni: het begin van de ellende. Het avontuur dat toen begon, kan ik moeilijk verwoorden. Ik heb er trouwens heel lang over nagedacht of ik het al dan niet op papier zou zetten. Een dergelijk epos – want dat werd het uiteindelijk –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,17
 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - Nightflyers en andere verhalen

  Nightflyers en andere verhalen is een verhalenbundel van Game of Thrones-auteur George R.R. Martin. Nightflyers, nu te zien op Netflix, is een zenuwslopend horrorverhaal van kosmische proporties. De bundel bevat nog vijf andere klassieke sciencefictionverhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Douglas Adams, Eoin Colfer boeken
  Douglas Adams, Eoin Colfer - The hitchhiker's Guide to the Galaxy - omnibus 2

  Unieke editie! Voor het eerst samen in één uitgave: Adams en Colfer! Als de aarde wordt opgeblazen omwille van de aanleg van een intergalactische snelweg, ontspringt alleen Hugo Veld de dans, omdat de buitenaardse lifter Amro Bank toevallig zijn vriend is.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jason Fry boeken
  Jason Fry - The Last Jedi

  Star Wars: The Last Jedi is het officiële verhaal van de gelijknamige film van Disney, geschreven met input van regisseur Rian Johnson, en uitgebreid met alternatieve versies van het script en nog niet eerder vertoonde scènes. Uit de as van het Keizerrijk is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tais Teng, Jaap Boekestein boeken
  Tais Teng, Jaap Boekestein - Orkaanhoeders en Dijkenfluisteraars

  Welkom in de broeikaswereld van Ziltpunk In vier denderende verhaaluniversa schetsen Tais Teng en Jaap Boekestein toekomstbeelden vol Hollands glorie, woeste natuur, grootse technologie, humor en spanning. Vlieg mee met de orkaanhoeders van Volendam Converseer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Richard Bintanja boeken
  Richard Bintanja - De eerste mens 3 - Tijd is niet wat het lijkt

  Kate is zonder herinneringen beland op een voor haar onbekende planeet. Wanneer ze na een eerdere explosie ontwaakt, bevindt ze zich vreemd genoeg op het dek van een enorm schip, deinend op een schier eindeloze oceaan. De vele nauwe gangen doorkruisend merkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Evolutie

  John Water is arrogant, kil en berekenend. Achter zijn gevoelloze masker verbergt hij eigenschappen die niet van deze planeet zijn. Wanneer iemand hem vertelt dat hij het resultaat is van een experiment tussen twee werelden, begint zijn altijd aanwezige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Frank Herbert boeken
  Frank Herbert - God-Keizer op Duin

  Er zijn meer dan drieduizend jaar verstreken sinds de gebeurtenissen in Duin. De enige band met dat verre verleden is de vrijwel onsterfelijke Leto II Atreides, God-Keizer op Duin. Die tirannieke heerser lijkt in alle opzichten zijn menselijkheid kwijt te zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Frank Herbert boeken
  Frank Herbert - Duin Messias & kinderen van Duin

  DUIN MESSIAS In Duin Messias gaat het verhaal van Paul Muad'Dib verder. Aan het hoofd van zijn Vrijmanse Fedaykin werd hij Keizer van het hele bewoonde universum. Maar met zijn fanatieke veroveringsoorlog heeft hij velen tot vijand gemaakt. Om hem heen worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • T. Colen boeken
  T. Colen - Vlinders in de winter

  Een serie vreemde, surrealistische maar ook liefdevolle, meeslepende gebeurtenissen en een reeks gewelddadige sterfgevallen brengt twee mensen bij elkaar wiens levens meer verbonden blijken dan ze ooit vermoed konden hebben. Oorzaak en gevolg van het streven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • D.R. Dooren boeken
  D.R. Dooren - Balt 5 1 Een andere wereld

  Ook in de verre toekomst is het reizen door de ruimte een tijdrovende zaak. Desalniettemin verspreidt de mens zich via elke leefbare planeet die de robots hebben gevonden. Op weg naar een nieuwe leefwereld ontvangt een kolonistenschip een signaal van een ander… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karel van Laarhoven boeken
  Karel van Laarhoven - Ravenkinderen

  Sprookjesachtige verhalen openen de ogen van ruimtereizigers, die op een oeroude planeet ontdekken dat ruimtewezens lang geleden contact hadden met de aarde. Ze vinden het gouden zaad, waardoor hun kinderen naar de aarde terug kunnen keren. Daar mengen zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Murat Tanta boeken
  Murat Tanta - De Triangels

  Het verhaal is een vervolg op het scenario vol waanideeën. Het boek geeft uitleg over de vorming van een nieuwe wereldorde. Wat de mensen beleven in de praktijk en hoe mensen er tegenover staan. Hoe goed van kwaad verliest, dat uiteindelijk resulteert in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Timo Hendriks boeken
  Timo Hendriks - De vlucht van de Elan

  Op een meteoriet in een ring van Saturnus is de eigenaardige substantie 'azul' ontdekt. Een injectie hiermee voorziet proefpersonen van een blauwe huid én een fantastische boost aan energie en intelligentie.Een geweldige toekomst lijkt in het vooruitzicht. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kelly van der Laan boeken
  Kelly van der Laan - Bloed & scherven

  Het vervolg op Stof en schitteringen Zes maanden na de gebeurtenissen van Stof en Schitteringen zitten de overlevenden vast in Jediah, waar ze door het leger gedwongen worden om een nieuwe magische energieversterker te bouwen. Intussen lopen de spanningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Robert Bijman boeken
  Robert Bijman - De Eldurea deceptie

  In zijn hebzucht en machtswellust denkt Fango het ultieme wapen gevonden te hebben om de macht over de wereld over te nemen. Duistere pionnen helpen hem zijn geheimen veilig te houden. Wanneer in Anumoria een familielid van Tom en Shantea komt te overlijden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95