Science fiction

 • Mara van Ness boeken
  Mara van Ness - Titanium

  Titan, begin 24e eeuw. Het Las Vegas van het zonnestelsel. Vergok je geld in een van de casino’s, surf op de methaanzeeën of bezoek een van de ‘kuuroorden’ waar elke maas in de wet benut wordt om je levensduur te rekken zonder je belastingvoordeel kwijt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joke Adam boeken
  Joke Adam - Buitenaardse Geschenken

  Mieke Sanders is een alledaags meisje, maar bang voor de reactie van haar ouders vanwege haar slechte cijfers, durft ze niet naar huis. Dan komt ze Odjaat tegen, een Razdiviaan die de Aarde op heeft gekocht tijdens een intergalactische veiling. Zijn doel:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn Kregting boeken
  Martijn Kregting - Als een leven botst

  Brigadier Steffen Benson is de spreekwoordelijke olifant in een porseleinkast. Met zijn neiging om met politiewerk buiten de gebaande paden te treden en een misstap als alcoholist, lijkt hij zijn carrière bij de recherche van Gelderland-Zuid vroegtijdig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ron Hoogland boeken
  Ron Hoogland - PLANEET BREINPIJN

  Ron Hoogland, geboren en getogen in het West-Friese Noord-Scharwoude (Noord-Holland). Het klinkt cliché, maar sinds mijn vroege jeugd heb ik iets met taal gehad wat zich uiteindelijk pas op latere leeftijd vertaalde in het schrijven van verhalen, gedichten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,30
 • Murat Tanta boeken
  Murat Tanta - De piramides en triangels

  De piramides en triangels Het bundelboek is bedoeld om de zes delen bij elkaar te publiceren, zodoende dat een boek ontstaat dat het verhaal omarmd. Het verhaal begint met een oorlogsscenario, dat vervolgens in de tweede scenario zich ontwikkelt tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Frank Herbert boeken
  Frank Herbert - Duin Kapittel

  Niet lang na de gebeurtenissen in Ketters van Duin bereikt de strijd tussen de Zusters van de Bene Gesserit en de heerszuchtige Achtenswaarde Matres uit de Verstrooiing een gewelddadig hoogtepunt. De Zusters zijn door de beproevingen, die ze hebben moeten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - Roest

  Magistraat Sam Peeters werkt voor het Internationale Mars Akkoord, dat de koloniën op de rode planeet overziet. Ze reist tussen nederzettingen om de wet te handhaven en recht te spreken. Wanneer in Lowellkanaal het lichaam van een meisje wordt gevonden, gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bram Arends boeken
  Bram Arends - Windkracht 13

  Vanwege klimaatveranderingen die het leven bijna onmogelijk hebben gemaakt, is er een schoolkamp voor examenleerlingen. Ze moeten een maand lang een survival-training ondergaan in onbekend gebied.Hessel Biemans is een verstrooide zestienjarige jongen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Dan Abnett boeken
  Dan Abnett - Avengers - Iedereen wil de wereld overnemen

  Iedereen wil de wereld overnemen is een gloednieuw Avengers-avontuur, gebaseerd op de superhelden van Marvels Stan Lee. Met Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Hoeveel slechteriken heb je nodig om de wereld over te nemen? De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Chuck Wendig boeken
  Chuck Wendig - Star Wars: Aftermath: De Val van het Keizerrijk

  De Val van het Keizerrijk is het derde deel van Chuck Wendigs Star Wars-trilogie Aftermath en een direct vervolg op de originele Star Wars-trilogie van George Lucas. Terwijl de laatste krachtmeting tussen de Nieuwe Republiek en het Keizerrijk van start gaat,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jorrit de Klerk boeken
  Jorrit de Klerk - Revolte

  Raik Minnema’s droom komt uit als hij de promotie krijgt waar hij zijn hele leven hard voor heeft gewerkt. Morgenochtend om 6.00 GMT zal hij toetreden tot het management van de Vestakolonie in de asteroïdengordel. Helaas spat die droom uiteen als alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jesse J. Holland boeken
  Jesse J. Holland - Wie is de Black Panther?

  Black Panther is zijn naam, Wakanda zijn thuisland, welkom in de wereld van T’Challa! BLACK PANTHER IS ZIJN NAAM, WAKANDA ZIJN THUISLAND, WELKOM IN DE WERELD VAN T’CHALLA De Afrikaanse natie van Wakanda stond tien eeuwen lang bekend als een onoverwinnelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Arie Van Doorn boeken
  Arie Van Doorn - Interstellaire diplomatie

  De Federatie van Planeten werd opgericht door het menselijk ras en de Pelpiden, een hagedisachtige soort. De beide volkeren troffen elkaar voor het eerst in het Bershak stelsel en deze ontmoeting vormt de directe aanleiding tot de oprichting van de Federatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Stuart Moore boeken
  Stuart Moore - Civil War

  HET EPISCHE VERHAAL DAT HET MARVEL-UNIVERSUM UIT ELKAAR DOET KNALLEN! Iron Man en Captain America: twee kernleden van de Avengers, ’s werelds grootste superheldenteam. Wanneer een tragisch gevecht een gigantisch gat slaat in de stad Stamford en honderden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Frank Herbert boeken
  Frank Herbert - Ketters van Duin

  Het Rijk is in verval geraakt. De grote Verstrooiing zag miljoenen mensen de afbrokkelende beschaving verlaten en zich buiten het bereik van de bekende ruimte verspreiden. De planeet Arrakis – nu Rakis geheten – is teruggekeerd naar zijn woestijnklimaat en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Aad Vlag boeken
  Aad Vlag - De Verborgen Waarheid

  Zes kleine criminelen uit verschillende delen van de wereld worden bij elkaar gebracht op een geheime locatie. Niet alleen de vraag waarom juist deze zes zijn geselecteerd, maar vooral wie verantwoordelijk is voor hun ontvoering is de basis voor hun onderzoek.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Greta de Nil boeken
  Greta de Nil - Renate

  Renate (1939) is gevallen. Haar been kan niet meer volledig herstellen zodat ze na de revalidatie de stap naar het rusthuis moet zetten. Tijdens de lange, eenzame avonden op haar kamertje, herbeleeft Renate, aan de hand van foto’s uit het familiealbum, haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,62
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - De afvallige ster

  Politieagent Mogart Silvon komt tijdens een missie een mysterieus symbool tegen. Het is het begin van een spoor, dat hem uiteindelijk leidt tot voor de grote godin Firona. Nu krijgt hij van haar een bijzondere opdracht. Om te achterhalen wat er is gebeurd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chuck Wendig boeken
  Chuck Wendig - Aftermath levensschuld

  Levensschuld is het tweede deel van Chuck Wendigs Star Wars-trilogie Aftermath en een direct vervolg op de originele Star Wars-trilogie van George Lucas. Levensschuld is het tweede deel van Chuck Wendigs Star Wars-trilogie Aftermath en een direct vervolg op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Daniel José Older boeken
  Daniel José Older - Laatste Kans

  Han Solo en Calrissian in een weergaloos nieuw Star Wars-avontuurZelfs het snelste schip in het heelal kan niet ontsnappen aan het verleden... Toen: Het is een van de gevaarlijkste geheimen uit het heelal: een mysterieuze zender met onbekende krachten en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - Het teken in de lucht

  De laatste astronauten op Mars zien de lichten op Aarde een voor een uitgaan. Uit de as van de menselijke beschaving verrijst echter een nieuwe samenleving, onder leiding van de mysterieuze Autoriteit. Al snel vestigen mensen zich op Mars en bezoeken ze Europa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dmitry Glukhovsky boeken
  Dmitry Glukhovsky - Metro 2034

  De cultroman 'Metro 2034', het langverwachte vervolg op de postapocalyptische legende 'Metro 2033', bereikte met de internetversie binnen een half jaar na publicatie een half miljoen lezers en is in vele landen vertaald. Het is 2034. De wereld ligt in puin:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Nicolas Todts boeken
  Nicolas Todts - Space Age

  Space Age volgt het epische verhaal van zes helden die elkaar leren kennen in de gevaarlijkste tijden van de Melkweg. En dat begon allemaal wanneer Jin en Mike zich waagden aan het gevechtsracen van Speed Up. Reizend van planeet tot planeet, ontdekken ze dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • T. Colen boeken
  T. Colen - Vlinders in de winter

  Een serie vreemde, surrealistische maar ook liefdevolle, meeslepende gebeurtenissen en een reeks gewelddadige sterfgevallen brengt twee mensen bij elkaar wiens levens meer verbonden blijken dan ze ooit vermoed konden hebben. Oorzaak en gevolg van het streven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Murat Tanta boeken
  Murat Tanta - De Triangels

  Het verhaal is een vervolg op het scenario vol waanideeën. Het boek geeft uitleg over de vorming van een nieuwe wereldorde. Wat de mensen beleven in de praktijk en hoe mensen er tegenover staan. Hoe goed van kwaad verliest, dat uiteindelijk resulteert in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00