Literaire thrillers

 • Mikaela Bley boeken
  Mikaela Bley - Dochter vermist

  ‘De dood, de dood, de dood,’ fluisterde Ellen toen hij buiten gehoorsafstand was. Maar het was al te laat. Haar paniek werd alleen maar groter. Stockholm. Op een koude, regenachtige vrijdag in mei, verdwijnt het achtjarige meisje Lycke spoorloos. Alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Stieg Larsson boeken
  Stieg Larsson - Mannen die vrouwen haten

  ‘Gewoon een erg goed boek.’ – De Telegraaf Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Lieve mama

  Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijft ien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,05
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Achterland

  Voormalig rechercheur Sam Berger opent zijn ogen, en alles om hem heen is wit. Even duizelt het hem. Waar is hij? Dan ziet hij in elk geval één bekend gezicht: Molly Blom. Molly en Sam blijken allebei op de vlucht voor de Zweedse geheime dienst én de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners brug naar elkaar

  Karim Hamidi is afgestudeerd als architect en kiest als eerste opdracht het bouwen van een kerk voor Syrische Orthodoxe Christenen. Hoewel hij zelf Moslim is, meent hij dat het niet in strijd is met de opdracht van de Profeet om ongelovigen tot het ware geloof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,63
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners nieuw begin

  Partner Ernst Lange reist door het noorden van Syrië en Irak op een persoonlijke missie. Hij probeert zijn geweten te zuiveren, door de families van zijn vroegere slachtoffers te helpen, Hij heeft er in de Syrische oorlog gevochten als huurling voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,68
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Medeplichtig

  Bonnie staat in een appartement, tussen omvergegooide meubels en kapot gesmeten spullen. Ze heeft kneuzingen in haar hals en op de grond ligt het levenloze lichaam van een man. Zij heeft hem liefgehad. Even later belt ze vanuit een telefooncel een vriendin op,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Zeemeermin

  Al op jonge leeftijd raakt Aaron gedeeltelijk verlamd en vanaf dat moment moet hij vechten voor zijn zelfstandigheid. Wanneer hij Dorothy ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht: zij is de enige die door zijn handicap heen kijkt en ziet wie hij werkelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,00
 • Slaughter Karin boeken
  Slaughter Karin - Genadeloos

  Inspecteur Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara Linton, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar als zijn collegaAmanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, beseft hij dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,25
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - De toeschouwers

  Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door bepaalde gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zoveel mogelijk op afstand. Haar vriendin Dana moet voor haar werk naar het buitenland en vertrouwt Marion haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,35
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Veroordeeld

  Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijkecollega's. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar heeft zojuist een nieuw slachtoffer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,75
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Leeuwentemmer

  Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van eenjong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • Gunnar Staalesen boeken
  Gunnar Staalesen - Het uur van de wolf

  Varg Veum ontmoet in zijn stamcafé de gepensioneerde politierechercheur Nymark. Die vertelt hem dat hij nog altijd bezig is de waarheid achter enkele zaken te achterhalen, zoals de explosie bij een verffabriek en een moord. Hoewel beide misdrijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Koen Strobbe boeken
  Koen Strobbe - De tragische eindes van Boris Bastarache

  Wanneer de elfjarige Boris Bastarache met zijn vrienden in de zomer van 1943 'verzet' speelt, leidt dat tot een geheim dat te allen prijze bewaard moet worden. Wat volgt is een reeks van gebeurtenissen in het Frankrijk van de jaren vijftig tot nu, in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Guido Eekhaut boeken
  Guido Eekhaut - De Verdwijning

  In de stad verdw?nen sinds meer dan een jaar meisjes en jonge vrouwen. De politie staat machteloos: geen getuigen, geen sporen, geen eis tot losgeld. Hoofdinspecteur Diaz, een door z?n verleden getroebleerd man, leidt het onderzoek. Ambtenaar Barrio wil z?n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Mary Kubica boeken
  Mary Kubica - Laatste leugen

  Het is de slechte man, papa. De slechte man zit achter ons aan!' Clara’s wereld stort in wanneer haar echtgenoot Nick en hun vierjarige dochtertje Maisie betrokken raken bij een botsing. Maisie overleeft het gelukkig, maar Nick overlijdt. Wanneer Maisie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mirko Zilahy boeken
  Mirko Zilahy - De mythe van de dood

  Het Rome van musea, beelden en sierlijke tuinen is het decor voor een serie gruwelijke moorden Samen met zijn team onderzoekt commandant Enrici Mancini een curieuze zaak: de moordenaar brengt zijn slachtoffers niet alleen bruut om het leven, maar bootst daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Dame blanche

  De 34-jarige Jane Raimy heeft het ogenschijnlijk uitstekend voor elkaar. Ze heeft een eigen kookprogramma op televisie en genoeg miljoenen op de bank om het de rest van haar leven rustig aan te kunnen doen. Toch is ze niet gelukkig. Haar relatie is net op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Het negende oordeel

  Sarah Wells lijkt voor de buitenwereld een alledaags leven te leiden, maar 's nachts verdient ze bij als juwelendief. Tot het op een nacht misgaat: devrouw van een beroemd acteur wordt dood gevonden in het huis waar Sarah haar slag heeft geslagen. Brigadier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,50
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Hemelse juwelen

  Caterina Pelegrini houdt evenveel van muziek als van haar geboortestad Venetië. Wanneer ze als muziekwetenschapper de kans krijgt om denalatenschap van een onbekende componist te onderzoeken, hoeft ze niet lang na te denken. De erfenis blijkt te bestaan uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,30
 • Bert Bergs boeken
  Bert Bergs - Kopiekat

  In de Vinderhoutse bossen wordt het naakte lichaam ontdekt van een blond meisje. Ze is gewurgd en vaginaal gemutileerd. Iets verderop ligt een doodgeschoten man in een greppel. Het wordt een hele klus voor hoofdinspecteur Sara Vits en haar team. Het vermoorde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners black version

  Tony Castello is indertijd vanuit zijn armzalig bestaan op Jamaica naar Londen gelokt, omdat daar wel werk voor hem zou zijn. Hij kwam in een bordeel terecht waar zwarten tot gewelddadige seks werden gedwongen, maar wist na enige tijd te ontsnappen. Hij vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,42
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners belofte maakt schuld

  Na het overlijden van Lady Philippa Leyton voelt haar zoon Vincent zijn verlangen groeien om terug te keren naar Afrika om de mensen daar te helpen. Hij vertrekt als arts/verpleger naar Niger in dienst van MSF (Artsen zonder Grenzen). Samen met een vrouwelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,46
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners in liefde en trouw

  In dit deel van de Partners kroniek staat de liefde centraal. Niet alleen de liefde tussen twee partners, maar ook de trouw aan elkaar, die er een wezenlijk onderdeel van is. Sam Bofinbe ontdekt zijn ware geaardheid op een bijzondere manier en dat brengt nogal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,60
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners neem mijn hand

  Mo en Karim redden twee Joodse jongetjes van een doorgedraaide schutter. Het gezin Kingston wil hen adopteren, maar er wonen ook Moslims in dit gezin. Een heftige strijd om de adoptie ontbrandt. Liefde en respect winnen het van de bureaucratie, maar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,51