Literaire thrillers

 • Nathalie Pagie boeken
  Nathalie Pagie - Rio Grande

  ‘Soms lijkt het net een filmscript, je waant je echt in warm en stoffig Mexico! Echt een heerlijk spannend boek om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.’ Thrillzone.nl Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez wordt vermist, twijfelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Hemelen

  Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten, en geniet op zesenzeventigjarige leeft ijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie kinderen uit twee huwelijken, die inmiddels volwassen zijn, kampen nog iedere dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Off piste

  Vier stellen gaan op skivakantie naar Saalbach. Als een van hen ten val komt bij het off-pisteskiën ontdekt de rechercheur dat het geen ongeluk is geweest...Saskia, Nicolette en Judith zijn al langer dan ze weten vriendinnen. Op de jaarlijkse skivakantie gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Hjorth Rosenfeldt boeken
  Hjorth Rosenfeldt - De test

  Van de makers van The Bridge ZET JE LEVEN OP HET SPEL In een verlaten schoolgebouw wordt het lichaam van een Zweedse televisieberoemdheid gevonden. Hij is vastgebonden op een stoel in een hoek van het klaslokaal, op zijn rug zit een lijst met vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Macbeth

  Een donker, vervallen, corrupt fabrieksstadje in het Schotland van de vroege jaren 70. Een politiemacht die worstelt met een aanhoudend drugsprobleem. De illegale handel wordt beheerst door twee drugsbaronnen en één van hen – een meester in manipulatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van De Indiase bruid van Karin Fossum (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Veenbrand (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van Veenbrand van Karin Fossum (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Steinar Bragi boeken
  Steinar Bragi - Ik zal straffen

  Op een koude avond in Reykjavik brengt Kata haar dochter Vala naar een schoolfeest. Vala keert nooit terug. Haar moeder worstelt met het feit dat ze haar dochter niet heeft gevraagd wat er die fatale avond in dat zorgelijke tienerbrein speelde. In haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • B.A. Paris boeken
  B.A. Paris - Breng me terug

  Breng me terug is de nieuwe thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Erewoord, Alex Cross

  Voor Alex Cross is er niets in de wereld zo belangrijk als zijn familie. Zijn kinderen, grootmoeder en vrouw Bree komen op de eerste plaats en geven hem de kracht om het kwaad in deze wereld te bestrijden. Maar er is één crimineel die koste wat kost wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,45
 • Camilla Grebe boeken
  Camilla Grebe - Dagboek van mijn verdwijning

  Verkozen tot beste Zweedse thriller van 2017.Een intrigerend psychologisch spel van vergeten herinneringen. Winnaar van de Glass Key Award voor beste Scandinavische thriller. Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Håkan Nesser boeken
  Håkan Nesser - Intrigo

  Håkan Nesser is de spannendste filosoof onder de Zweedse misdaadschrijvers. Niemand schrijft raadselachtiger, literairder en sfeervoller dan hij over schuld, wraak en boete. Dat is waarom wereldwijd miljoenen fans van zijn werk houden. Plaats van handeling in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid

  De bedachtzame vrijgezel Gunder Jomann gaat op reis naar India om een vrouw te zoeken. Zijn oog valt op Poona. Zij is serveerster in een restaurant en hij gaat daar voortaan iedere dag eten om haar te kunnen zien. Halverwege de vakantie trekt hij de stoute… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Ik aanbid je

  Operazangeres Flavia Petrelli treedt op in het theater La Fenice, waar ze jaren geleden kennismaakte met commissario Brunetti. Wanneer ze elkaar daar opnieuw tegenkomen, vertelt ze Brunetti dat een onbekende fan haar op haar reizen volgt en overal enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Patrick Robinson boeken
  Patrick Robinson - Lijdensweg

  Wanneer de welvarende studente Kirsten wakker wordt in het ziekenhuis heeft ze er aanvankelijk geen enkele herinnering aan hoe ze daar terecht is gekomen. Ze blijkt het eerste slachtoff er te zijn van de psychopaatdie algauw de 'studentenslachter' wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,10
 • Henri Patrik boeken
  Henri Patrik - Gesloten gezelschap

  Als Jason Boon een laatste opdracht in Bosnië aanvaardt, beseft hij niet dat zijn leven in een hel zal veranderen. Hij komt terecht in een wereld waar verraad en corruptie hoogtij vieren terwijl waarheid en eergevoel gevaarlijke deugden zijn. Hij houdt van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Felix Weber boeken
  19,99
 • Malin Persson Giolito boeken
  Malin Persson Giolito - Quicksand

  Maja was een gewoon meisje van achttien. Mooi, slim, van rijke komaf en populair. Nu wordt ze verdacht van moord op haar klasgenoten. Is ze medeplichtig aan de school shooting die zij als enige overleefde? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lineke Breukel boeken
  Lineke Breukel - Het verbond

  In het laboratorium van het Natuurhistorisch Museum opent de jonge archeologe Sanne samen met haar kersverse collega Dex een opgegraven sarcofaag. Daarin vinden ze iets onverwachts, een moderne attachékoffer. In die koffer zitten enkele vreemde zaken die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Per-Anton Olsson boeken
  Per-Anton Olsson - Onderspit

  Ze lag op haar rug. Haar blote benen bungelden over de rand van de kale matras. Iemand had een asbak over haar gezicht leeggegooid… Was dat allemaal mijn schuld? Om zijn hoofd leeg te krijgen, duikt bodemonderzoeker Stendert Sadowski onder in een afgelegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - Het Pauluslabyrint DL

  dwarsligger 573 Jeroen Windmeijer Het Pauluslabyrint De Dan Brown van de Lage Landen Wanneer de burgemeester van Leiden het startschot wil geven voor het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers, stort hij met graafmachine en al de diepte in. Daar blijkt zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Godfried Van der Heijden boeken
  Godfried Van der Heijden - En zie niet om

  De spannende thriller En zie niet om vertelt het verhaal van de alleenstaande kunstenaar Michel de Goede. Hij wil af van het gevoel ‘een eiland te zijn’, is het beu kunst te maken die niemand interesseert. Ook heeft hij genoeg van zijn alcoholische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,36
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Mooie meisjes

  Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar wanneer Claire alsnog de waarheid over de verdwijning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,05
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De Jaarclub (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van De jaarclub van Linda van Rijn. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Luke Jennings boeken
  Luke Jennings - Codenaam Villanelle

  Villanelle is een van de meest getalenteerde huurmoordenaars ter wereld, een psychopate wier hang naar luxe alleen wordt overtroffen door haar liefde voor het moorden. Maar als ze een Russische politicus omlegt, krijgt ze een formidabele tegenstander: Eve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50