Literaire thrillers

 • Julia Heaberlin boeken
  Julia Heaberlin - Vergeet me niet

  In het verzorgingshuis waar hij zit krijgt Carl Feldman bezoek van een jonge vrouw. Ze beweert dat hij jaren geleden haar zusje heeft gekidnapt en vermoord en dat hij verantwoordelijk is voor de dood van meerdere meisjes in Texas, zaken die nog altijd als cold… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid

  De bedachtzame vrijgezel Gunder Jomann gaat op reis naar India om een vrouw te zoeken. Zijn oog valt op Poona. Zij is serveerster in een restaurant en hij gaat daar voortaan iedere dag eten om haar te kunnen zien. Halverwege de vakantie trekt hij de stoute… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Stephan De Winter boeken
  Stephan De Winter - Voor Altijd Geleden

  Twee jaar na het overlijden van zijn vriendin, Emma, zit Simon nog altijd in zak en as. Bovendien wordt hij achtervolgd door een tinnitustoon die hem ronduit gek maakt. Om hem er weer bovenop te krijgen dagen zijn vrienden hem uit om op trektocht te gaan naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,51
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Ik aanbid je

  Operazangeres Flavia Petrelli treedt op in het theater La Fenice, waar ze jaren geleden kennismaakte met commissario Brunetti. Wanneer ze elkaar daar opnieuw tegenkomen, vertelt ze Brunetti dat een onbekende fan haar op haar reizen volgt en overal enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Patrick Robinson boeken
  Patrick Robinson - Lijdensweg

  Wanneer de welvarende studente Kirsten wakker wordt in het ziekenhuis heeft ze er aanvankelijk geen enkele herinnering aan hoe ze daar terecht is gekomen. Ze blijkt het eerste slachtoff er te zijn van de psychopaatdie algauw de 'studentenslachter' wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,10
 • D.B. John boeken
  D.B. John - Ster van het Noorden

  Een explosieve en angstaanjagende thriller over Noord-Korea voor de fans van Terry Hayes en Homeland.Twaalf jaar na de ontvoering van haar tweelingzus door Noord-Koreaanse spionnen is Jenna Williams nog steeds op zoek naar aanwijzingen of haar zus leeft. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - In volmaakte stilte

  Wanneer een naakt jongenslichaam verminkt op een grafzerk wordt aangetroffen, herkent de Londense politie hierin al gauw het werk van een seriemoordenaar. Dit is zijn vierde slachtoffer, maar voor het eerst een met een blanke huidskleur.New Scotland Yard geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Zijn laatste wil

  Deborah St James is verbijsterd wanneer ze op een stormachtige avond de broer van een oude vriendin uit Amerika op haar stoep aantreft. Helemaal wanneer hij haar vertelt dat zijn zus op het Engelse kanaaleiland Guersney is opgepakt wegens moord. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jaime Karremann boeken
  Jaime Karremann - Orka

  1980. Koude Oorlog. Ed van Haaren is commandant van een Nederlandse onderzeeboot en komt tijdens zijn geheime operatie ver boven de Poolcirkel een nieuwe Sovjetonderzeeboot op het spoor. Ondertussen doet de jonge Mark Willemsen er alles aan om de scheepskrant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Clare Mackintosh boeken
  Clare Mackintosh - Mea culpa

  ‘Mea culpa’ is het debuut van Clare Mackintosh. Een thriller voor de fans van SJ Watson, Nicci FrenchWanneer een alleenstaande moeder de hand van haar zoontje even loslaat, gebeurt het ondenkbare: hij rent de straat over en wordt aangereden door een auto.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Riley Sager boeken
  Riley Sager - Mijn laatste leugen

  Riley Sager, geprezen door Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner om de intelligente verhaalopbouw en onverwachte ontknopingen, vertelt in Mijn laatste leugen het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Morgan Jones boeken
  Morgan Jones - De verloren dochter

  De verloren dochter van Morgan Jones is een thriller bovenop de gruwelen van het nieuws. Abraham Mounirs nachtmerrie wordt bewaarheid als zijn geradicaliseerde 17-jarige dochter Sofia naar het kalifaat in Syrië afreist. Zal hij haar ooit nog terugzien? Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Philip Kerr boeken
  Philip Kerr - De een van de ander

  De een van de ander werd door de Volkskrant en NRC Handelsblad uitgeroepen tot beste thriller van het jaar Liefhebbers van John Le Carré en Robert Harris houden ook van Philip Kerr München, 1949: een stad waar schimmige handel, hebzucht en vluchtende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ronnie Rokebrand boeken
  Ronnie Rokebrand - Operatie Hanokmin

  De Nederlandse journalist Mike is er in Senegal getuige van dat een vrouw op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Het zijn beelden die hem in zijn dromen blijven achtervolgen. Wanneer hij na anderhalf jaar naar Rwanda reist is zijn beroep nog slechts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Yvonne Franssen boeken
  Yvonne Franssen - Schaduwen

  Ellen Groenenboom wordt als veertienjarig meisje door een onbekende man verkracht. Als volwassen vrouw leidt ze samen met haar drie honden een teruggetrokken bestaan op een oude boerderij, weg van de bewoonde wereld. Als ze op een dag een anonieme dreigmail… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Mooie meisjes

  Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar wanneer Claire alsnog de waarheid over de verdwijning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,05
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De Jaarclub (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van De jaarclub van Linda van Rijn. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - Blinde drift

  Op een mooie zomerdag staat een auto met pech langs de weg. In de snikhete auto wacht de elfjarige Jack op zijn moeder. ‘Pas op je zusjes,’ heeft zijn moeder tegen hem gezegd toen ze wegging om hulp te halen. ‘Ik ben zo terug.’ Dus wachten Jack en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Guy D’Achile boeken
  Guy D’Achile - Paradijs der Dwazen Volume I

  "Een Occitaanse familie vecht met gevaar voor eigen leven voor het behoud van het grote geheim des levens. Moet dit geheim in Frankrijk blijven of naar Nederland worden gebracht ? ‘Paradijs der Dwazen’: sleutelroman naar het geheim van de Vrijmetselarij."… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • SJ Watson boeken
  SJ Watson - Voor ik ga slapen

  Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur SJ Watson. Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Als het zaterdag wordt

  De tweeëndertigjarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren eerder is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. Vanwege het buitensporige geweld was iedereen ervan overtuigd dat Hanna aan een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,48
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - De violiste

  Het leven van violiste Amber Kaufmann wordt wreed verstoord door de vondst van het lichaam van Lena Miller. Het heeft er alle schijn van dat Kurt, Ambers man en manager, meer weet van het lot van Lena, de op 17-jarige leeft ijd verdwenen dochter van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,30
 • Anthony Adeane boeken
  Anthony Adeane - IJle lucht

  Het waargebeurde verhaal van een onmogelijke moord. Naar de Netflix-documentaire Out of Thin Air IJsland is in 1974 een kleine, hechte gemeenschap met slechts 200.000 inwoners. Iedereen kent iedereen of is ergens familie van elkaar. Criminaliteit komt er bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Melanie van Garderen boeken
  Melanie van Garderen - Cyanide

  Wat zou je doen als je met geweld uit je ouderlijk huis wordt getrokken door twee mannen in witte pakken? Het bewustzijn verliest? En ergens terecht komt waar verschrikkelijke dingen met mensen gebeuren? Het overkomt Eva Cobbs, een jonge vrouw die niet weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,48
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Lieve mama

  Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijft ien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,05