Literaire thrillers

 • Kefah Allush boeken
  Kefah Allush - De munt van Judea

  Gabriel Davids krijgt een mysterieus e-mailbericht dat verwijst naar zijn Palestijnse vader, die dertig jaar geleden spoorloos is verdwenen. Het bericht is afkomstig van een antiquair uit Jeruzalem, die hem dringend uitnodigt een pakket in bezit te komen nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Cilla Börjlind, Rolf Börjlind boeken
  Cilla Börjlind, Rolf Börjlind - Koudvuur

  Op de Mekongrivier in Thailand glijdt een primitieve kano door het water. De man die erin zit is de voormalige inspecteur Tom Stilton. In zijn zak zit een foto van een onbekende man. Hij is op weg naar de zogeheten Gouden Driehoek, op zoek naar een monster.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Casa Ibiza

  In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting. Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje... Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Felix Thijssen boeken
  Felix Thijssen - Lydia

  Lydia draagt al zeven jaar een geheim met zich mee. In haar dagelijkse leven als verpleegkundige en moeder van een zoon heeft ze er geenlast van - ze beschouwt het als een jeugdzonde. Totdat er een reeks vreemde gebeurtenissen plaatsvindt: haar zoon krijgt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,70
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het elfde uur

  Brigadier Lindsay Boxer kan niet lang van haar zwangerschap genieten. Al haar tijd wordt opgeslokt door het onderzoek naar de moord op miljonairChaz Smith. Hij is neergeschoten met een wapen dat ook gebruikt is bij de moord op vier criminele kopstukken uit San… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Ren, Alex Cross

  Psycholoog en detective Alex Cross wordt opgeroepen naar het lichaam van een jonge vrouw, dat aan een gebouw is opgehangen. Het slachtoff erheeft net een kind gebaard, maar de baby is spoorloos verdwenen. Nog voordat het onderzoek in volle gang is, wordt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,80
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - De twaalfde van nooit

  Brigadier Lindsay Boxer is bevallen van een dochter. Helaas kan ze niet lang van haar verlof genieten: ze moet een moord onderzoeken.Tegelijkertijd wordt Lindsay geconfronteerd met een vreemd verhaal. Een professor Engels heeft nachtmerries over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Susan Hill boeken
  Susan Hill - De kleine hand

  Als boekhandelaar Adam Snow op weg naar huis de verkeerde afslag neemt, stuit hij op een vervallen landhuis. Bij de voordeur aangekomenvoelt hij opeens de onmiskenbare sensatie van een kleine, koude hand die in de zijne glijdt. Eerst is Adam vooral in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,05
 • Phoebe Locke boeken
  Phoebe Locke - Schaduwman

  Ze zochten een verhaal. Ze vonden een nachtmerrie. Dertig jaar geleden trokken vier meisjes een donker bos in, op zoek naar de schaduw die ze ‘de lange man’ noemden. Tien jaar later verdween een jonge moeder, haar man en pasgeboren dochter achterlatend. Nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Katrine Engberg boeken
  Katrine Engberg - De krokodilvogel

  Op een vroege ochtend in het centrum van Kopenhagen loopt de gepensioneerde Gregers Hermansen voorzichtig de trap van zijn appartement af om zijn vuilniszak buiten te zetten. Op de begane grond klemt de deur een beetje. Gregers probeert de deur open te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Alex North boeken
  Alex North - De Fluisterman

  dwarsligger 608 Alex North De Fluisterman Als de deur halfopen staat, hoor je het gefluister vroeg of laat Weduwnaar Tom Kennedy verhuist met zijn zoon Jake naar Featherbank, een kleine stad met een duister verleden. Alleen buiten spelen is niet pluis, dan kom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Déjà vu

  WINNAAR NS-PUBLIEKSPRIJS 2011 Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - De kraamhulp

  Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam. Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - München 1938

  September 1938. Hugh Legat maakt carrière bij de Britse diplomatieke dienst; hij werkt op 10 Downing Street als privésecretaris voor premier Neville Chamberlain. In een laatste poging om de wereldvrede te redden, vliegen de Britten naar München om daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - In het water

  De #1 bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een verslavende thriller vol psychologische spanning. Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alex Michaelides boeken
  Alex Michaelides - De stille patiënt

  ‘Zij is de enige die weet wat er gebeurd is. Ik ben de enige die haar kan laten praten.’ Iedereen dacht dat Alicia Berenson een gelukkig huwelijk had; dan schiet ze haar man vijf keer in zijn hoofd. Na deze gruwelijke daad zwijgt ze, en weigert een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Deon Meyer boeken
  Deon Meyer - Prooi

  Niemand had om de zaak gevraagd, noch Griessel, noch Cupido. Het lichaam van Johnson Johnson was naast het spoor gevonden, net buiten Drie Susters. En de Valken mogen de rotzooi van de SAPS weer opruimen, zoals gewoonlijk. Twee verdachte passagiers aan boord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • H.H. GIEDEAU boeken
  H.H. GIEDEAU - De grenzen van Gobineau

  Nog drie dagen en dan is Remi Sargon verlost van de witte muren waarin hij zijn leven lang gevangen zat. Dan wordt hij 25 jaar en mag hij de universiteit verlaten om te gaan werken bij het stadsbestuur. Wanneer Remi opmerkt dat het broodmeisje zich buiten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,51
 • Maartje Fleur boeken
  Maartje Fleur - Chateau Zen

  Journaliste Jules van Egmond is naar een chateau in de Franse Dordogne afgereisd om Anouk te interviewen, een actrice die op het punt staat internationaal door te breken. Ook moet ze een reportage schrijven over het chateau, dat nu een spiritueel centrum is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,75
 • Hans Koppel boeken
  Hans Koppel - Niets dan kwaad

  Journalist Calle Collin werkt voor een familiemagazine aan een feuilleton over mensen die te vroeg uit het leven zijn gerukt. Zo schrijft hij over de dertienjarige Kent die jaren daarvoor doodgereden werd. De dader reed door. Anders Malmberg, de jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Huis vol leugens DL

  Nicci French Huis vol leugens Huis vol leugens is de nieuwste literaire thriller van Nicci French, hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie. De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Huis vol leugens

  Nicci French Huis vol leugens Huis vol leugens is de nieuwste literaire thriller van Nicci French, hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie. De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Johan Van Caeneghem boeken
  Johan Van Caeneghem - De vernederde

  'De man voor hem viel niet meteen. Daarom sloeg Jacob nog eens. Het hoofd kraakte en volgde het lichaam naar de grond. De man plofte met zijn gezicht in de aarde. Bloed verspreidde zich in zijn haar. Jacob draaide hem om en de man keek hem aan. Hij bewoog zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Louise Penny boeken
  Louise Penny - Licht in de duisternis

  Québec is in de greep van een meedogenloze winter en ook inspecteur Armand Gamache maakt ijzige tijden door. De beste agenten van de afdeling Moordzaken zijn vervangen, zijn vertrouwelingen werden overgeplaatst en vijanden werken aan zijn val. Wanneer Gamache… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,90
 • Thomas Erikson boeken
  Thomas Erikson - Wandaden

  Tijdens een aft erparty in de nacht na de feestdag Sint-Lucia, wordt Sara Leijon bruut verkracht door vier mannen. Gewond en in shock doet ze aangift e op het politiebureau. De zaak lijkt glashelder, maar rechercheur Nina Mander weet dat Sara weinig kans maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,25