Literaire thrillers

 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Jetset

  Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwevriendin uit om een week lang met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen. Op de tweede dag wordt Alexander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,30
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - Stille grond

  Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontbreekt elk spoor van haar. In dit gebroken gezin groeit Eve op, hun jongere zusje. Dertig jaar later.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Claire McGowan boeken
  Claire McGowan - Barre grond

  In Ballyterrin Hospital wordt een baby van nog geen uur oud gestolen. Forensisch psycholog Paula Maguire - zelf zwanger - krijgt de zaak toegewezen, samen met de unit Vermiste Personen. Hoewel de baby binnen een paar dagen wordt teruggevonden, is de zaak voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,35
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Debet

  Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer. Zijn echtgenote Karen probeert tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochters door de waarheid boven tafel te krijgen. Daarvoor moet ze terugkeren naar de plek waar het allemaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,55
 • Martin Österdahl boeken
  Martin Österdahl - Vraag niet om genade

  In Vraag niet om genade van Martin Österdahl moet Max Anger zijn eigen verleden onder de loep nemen om de vrouw van wie hij houdt te redden. Eerste deel in een trilogie.Pashie, een jonge vrouw die in Rusland werkt voor de Zweedse organisatie Vektor, verdwijnt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De buitenstaander

  Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tomas Ross boeken
  Tomas Ross - Van de doden niets dan goeds

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden. Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komt het skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,55
 • Anita Terpstra boeken
  Anita Terpstra - Vonk

  In de balletwereld vormen de Nederlandse Mischa en de Russische Nikolaj een beroemd droompaar. Het auto-ongeluk waarbij hun dochtertje om het leven is gekomen, lijkt hen nog dichter bij elkaar te hebben gebracht. Maar dan breekt er brand uit in het huis waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • René Appel boeken
  René Appel - Goede vrienden

  Vier stellen, acht vrienden, woonachtig in dezelfde buurt, die vaak bij elkaar binnenlopen en veel met elkaar delen. Maar alles verandert als een van hen, Otto, wordt verlaten voor een ander. Marleen, een goede vriendin en de buurvrouw van Otto, ziet zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,85
 • Michael Robotham boeken
  Michael Robotham - Boetedoening

  dwarsligger 548 Michael Robotham Boetedoening ‘Een absolute meester.’ – Stephen King Psycholoog Joe O’Loughlin wordt op een nacht opgeroepen als zijn dochters beste vriendin Sienna Hegarty is verdwenen. Joe vindt het meisje, besmeurd met bloed en niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Thomas van Slobbe boeken
  Thomas van Slobbe - Wild Water

  Wat als de dijken het begeven? Anne is getrouwd met een saaie directeur-generaal op het ministerie van Veiligheid en Justitie. Op een stormachtige avond laat ze zich verleiden tot een onenightstand aan de kust. Maar na afloop blijkt dat Anne en haar jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Juliaan Vandorne boeken
  Juliaan Vandorne - Genadeloos schuldgevoelig

  Het is een verhaal, in de ikvorm geschreven, over een 46-jarige vertegenwoordiger die na meer dan twintig jaar wordt verlaten door zijn eerste echtgenote die zich lesbisch waant. Vervolgens pleegt zijn tweede vrouw zelfmoord, vlak vóór, bijna tijdens het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,45
 • B.A. Paris boeken
  B.A. Paris - Breng me terug

  Breng me terug is de nieuwe thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - Het meisje in de trein

  VN Thriller van het jaar 2015 Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag hobbelt ze over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stopt daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Bo Svernström boeken
  Bo Svernström - Wie zint op wraak

  'Sterkste Zweedse thriller van het jaar'???? - Telegraaf In de buurt van Stockholm wordt in een schuur een naakte man gevonden, op brute wijze vermoord. Maar als de politie arriveert, doet die een nog veel macabere ontdekking: de man leeft nog.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Hemelen

  Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten, en geniet op zesenzeventigjarige leeft ijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie kinderen uit twee huwelijken, die inmiddels volwassen zijn, kampen nog iedere dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Off piste

  Vier stellen gaan op skivakantie naar Saalbach. Als een van hen ten val komt bij het off-pisteskiën ontdekt de rechercheur dat het geen ongeluk is geweest...Saskia, Nicolette en Judith zijn al langer dan ze weten vriendinnen. Op de jaarlijkse skivakantie gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Macbeth

  Een donker, vervallen, corrupt fabrieksstadje in het Schotland van de vroege jaren 70. Een politiemacht die worstelt met een aanhoudend drugsprobleem. De illegale handel wordt beheerst door twee drugsbaronnen en één van hen – een meester in manipulatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van De Indiase bruid van Karin Fossum (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Veenbrand (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van Veenbrand van Karin Fossum (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Fred Vargas boeken
  Fred Vargas - Een dodelijk venijn

  In Nîmes bezwijken binnen een maand drie mannen van rond de tachtig aan de gevolgen van een spinnenbeet. Dat is al curieus – nog vreemder is dat de beet van deze spinnensoort, de bruine kluizenaarsspin, doorgaans niet dodelijk is. Commissaris Adamsberg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Mij zie je niet

  IK WEET HOE DE HEL ERUITZIET Ik ben een nabestaande. Ik ben de moeder van een kind dat werd doodgepest. Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfde ervaring te gunnen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Robert Galbraith boeken
  10,99
 • Hélène Wagener boeken
  Hélène Wagener - De Oorkonde

  Het woord 'dood' dringt langzaam door in mijn bewustzijn. Het wroet zich in mijn wezen en laat zien wie ik ben. Zelfreflectie spiegelt de waarheid, ik ben een moordenares! Wie wil zakenvrouw Blanche Defuis ruïneren? De verhuizing van Amsterdam naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Erewoord, Alex Cross

  Voor Alex Cross is er niets in de wereld zo belangrijk als zijn familie. Zijn kinderen, grootmoeder en vrouw Bree komen op de eerste plaats en geven hem de kracht om het kwaad in deze wereld te bestrijden. Maar er is één crimineel die koste wat kost wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,45