Literaire thrillers

 • James Patterson boeken
  James Patterson - Erewoord, Alex Cross

  Voor Alex Cross is er niets in de wereld zo belangrijk als zijn familie. Zijn kinderen, grootmoeder en vrouw Bree komen op de eerste plaats en geven hem de kracht om het kwaad in deze wereld te bestrijden. Maar er is één crimineel die koste wat kost wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,45
 • Jane Harper boeken
  Jane Harper - De droogte

  Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord – nadat hij zijn vrouw en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Julia Heaberlin boeken
  Julia Heaberlin - Vergeet me niet

  In het verzorgingshuis waar hij zit krijgt Carl Feldman bezoek van een jonge vrouw. Ze beweert dat hij jaren geleden haar zusje heeft gekidnapt en vermoord en dat hij verantwoordelijk is voor de dood van meerdere meisjes in Texas, zaken die nog altijd als cold… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Het veilige huis

  dwarsligger 534 Nicci French Het veilige huis Bij een brute moordaanslag in een huis in een rustige, rijke buurt van een Engels provinciestadje vallen twee slachtoffers. Een tienermeisje overleeft de aanval. Omdat zij de enige getuige is, gaat de politie op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Hypnose

  dwarsligger 536 Lars Kepler HypnoseJoona Linna 1Erik Maria heeft gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Maar als inspecteur Joona Linna hem om hulp vraagt bij een moordzaak waarbij de levens van twee jonge mensen op het spel staan, heeft hij geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Deon Meyer boeken
  Deon Meyer - Koorts

  Ik wil je vertellen over de moord op mijn vader. Willem Storm en zijn zoon behoren tot de weinige overlevenden in Zuid-Afrika – en de rest van de wereld – van een allesverwoestend virus. Willem wil hun leven weer opbouwen bij de stuwdam bij Vanderkloof,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Willem Asman boeken
  Willem Asman - Exit

  Exit is het derde en laatste deel in de veelgeprezen Rebound-trilogie van Willem Asman. In Exit komen alle lijntjes van de serie bij elkaar met de hoofdpersonen Tyler en Oz. In de zomer van 2017 verscheen het eerste deel: Enter, de beste Nederlandstalige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid

  De bedachtzame vrijgezel Gunder Jomann gaat op reis naar India om een vrouw te zoeken. Zijn oog valt op Poona. Zij is serveerster in een restaurant en hij gaat daar voortaan iedere dag eten om haar te kunnen zien. Halverwege de vakantie trekt hij de stoute… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Ik aanbid je

  Operazangeres Flavia Petrelli treedt op in het theater La Fenice, waar ze jaren geleden kennismaakte met commissario Brunetti. Wanneer ze elkaar daar opnieuw tegenkomen, vertelt ze Brunetti dat een onbekende fan haar op haar reizen volgt en overal enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Patrick Robinson boeken
  Patrick Robinson - Lijdensweg

  Wanneer de welvarende studente Kirsten wakker wordt in het ziekenhuis heeft ze er aanvankelijk geen enkele herinnering aan hoe ze daar terecht is gekomen. Ze blijkt het eerste slachtoff er te zijn van de psychopaatdie algauw de 'studentenslachter' wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,10
 • Jaime Karremann boeken
  Jaime Karremann - Orka

  1980. Koude Oorlog. Ed van Haaren is commandant van een Nederlandse onderzeeboot en komt tijdens zijn geheime operatie ver boven de Poolcirkel een nieuwe Sovjetonderzeeboot op het spoor. Ondertussen doet de jonge Mark Willemsen er alles aan om de scheepskrant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De duivel draagt het licht

  Zipp en Andreas vervelen zich, hebben geen geld, wel dorst. Ze beroven een vrouw op straat, waarbij haar kinderwagen omvalt en de baby op de grond klettert. Daarna volgen ze een oude vrouw naar haar woning, maar tijdens de overval valt Andreas in de kelder,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Mikaela Bley boeken
  Mikaela Bley - Kwaad licht

  De omstreden minister van Justitie Louise Bohman wordt op een ochtend wakker gebeld met het bericht dat haar persvoorlichter dood is aangetroffen. Is het zelfmoord of toch moord? Algauw gaat het gerucht dat Bohman zelf bij de zaak betrokken is. De media… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Cilla & Rolf Börjlind boeken
  Cilla & Rolf Börjlind - Wiegelied

  Op een nacht vindt de dakloze Muriel een huilend meisje midden in het centrum van Stockholm. Ze heet Folami en is een vluchtelingetje. Muriel neemt het kind onder haar hoede en brengt het naar haar tijdelijke onderkomen. Elders, in Småland, wordt een graf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Morgan Jones boeken
  Morgan Jones - De verloren dochter

  De verloren dochter van Morgan Jones is een thriller bovenop de gruwelen van het nieuws. Abraham Mounirs nachtmerrie wordt bewaarheid als zijn geradicaliseerde 17-jarige dochter Sofia naar het kalifaat in Syrië afreist. Zal hij haar ooit nog terugzien? Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Franck Thilliez boeken
  Franck Thilliez - Beklemming

  Wat als je nachtmerrie werkelijkheid wordt... Camille Thibault werkt als politieagent in Noord-Frankrijk. Sinds haar harttransplantatie droomt ze iedere nacht levensecht over een vrouw in nood. Zou het een herinnering van haar donor kunnen zijn? Camille heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ronnie Rokebrand boeken
  Ronnie Rokebrand - Operatie Hanokmin

  De Nederlandse journalist Mike is er in Senegal getuige van dat een vrouw op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Het zijn beelden die hem in zijn dromen blijven achtervolgen. Wanneer hij na anderhalf jaar naar Rwanda reist is zijn beroep nog slechts… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Mooie meisjes

  Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar wanneer Claire alsnog de waarheid over de verdwijning… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,05
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De Jaarclub (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van De jaarclub van Linda van Rijn. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - Blinde drift

  Op een mooie zomerdag staat een auto met pech langs de weg. In de snikhete auto wacht de elfjarige Jack op zijn moeder. ‘Pas op je zusjes,’ heeft zijn moeder tegen hem gezegd toen ze wegging om hulp te halen. ‘Ik ben zo terug.’ Dus wachten Jack en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • SJ Watson boeken
  SJ Watson - Voor ik ga slapen

  Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur SJ Watson. Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Als het zaterdag wordt

  De tweeëndertigjarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren eerder is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. Vanwege het buitensporige geweld was iedereen ervan overtuigd dat Hanna aan een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,48
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - De violiste

  Het leven van violiste Amber Kaufmann wordt wreed verstoord door de vondst van het lichaam van Lena Miller. Het heeft er alle schijn van dat Kurt, Ambers man en manager, meer weet van het lot van Lena, de op 17-jarige leeft ijd verdwenen dochter van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,30
 • Anthony Adeane boeken
  Anthony Adeane - IJle lucht

  Het waargebeurde verhaal van een onmogelijke moord. Naar de Netflix-documentaire Out of Thin Air IJsland is in 1974 een kleine, hechte gemeenschap met slechts 200.000 inwoners. Iedereen kent iedereen of is ergens familie van elkaar. Criminaliteit komt er bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Melanie van Garderen boeken
  Melanie van Garderen - Cyanide

  Wat zou je doen als je met geweld uit je ouderlijk huis wordt getrokken door twee mannen in witte pakken? Het bewustzijn verliest? En ergens terecht komt waar verschrikkelijke dingen met mensen gebeuren? Het overkomt Eva Cobbs, een jonge vrouw die niet weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,48