Literaire thrillers

 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Gevallen

  Een normale dag eindigt voor Faith Mitchell in een vreselijke nachtmerrie. Er wordt ingebroken in het huis van haar moeder, een onbekende man wordt vermoord, en er vindt een gijzeling plaats. Bovendien lijkt haar moeder spoorloos verdwenen… Faith gaat op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Patty Stenger boeken
  Patty Stenger - Zuidas

  Je gaat vanzelf van Alice houden; ze is authentiek en hilarisch eerlijk. Maar riskeert daarmee wel haar leven. Alice Bloemberg ontvlucht haar familie in het zuiden om op de Zuidas een nieuw leven te beginnen. Ze is briljant met cijfers, maar sociaal een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,45
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het tiende jaar

  De bruiloft van brigadier Lindsay Boxter lijkt snel vergeten als ze wordt opgeroepen om een gruwelijk misdrijf op te lossen: een tienermeisje is voor dood achtergelaten, en haar pasgeboren baby is spoorloos verdwenen. Waar is de dader? En waarom wil het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,05
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Kill Alex Cross

  Alex Cross is een van de eersten die op de hoogte wordt gesteld als de zoon en dochter van de Amerikaanse resident blijken te zijn ontvoerd. Hijprobeert het onderzoek op te zetten, maar wordt van verschillende kanten tegengewerkt. Iemand achter de schermen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Beestachtige zaken

  Wanneer het lichaam van een man gevonden wordt in een kanaal, staat Brunetti voor een raadsel. Hij heeft weinig aanknopingspunten:het lichaam is dermate aangetast door de stroming dat de man onherkenbaar is geworden. Hij draagt niets bij zich en is niet als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,15
 • Ann Cleeves boeken
  Ann Cleeves - Reddende engel

  Als Julia Armstrong laat thuiskomt van een avondje uit treft ze het levenloze lichaam van haar zoon in bad aan. Op het water drijven wilde bloemen. Inspecteur Vera Stanhope leidt het onderzoek.De jongen blijkt gewurgd te zijn. Waarom moest hij dood? Dan wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,10
 • Anne Holt boeken
  Anne Holt - Schaduwdood

  Op een regenachtige vrijdagmiddag verongelukt de achtjarige Sander Mohr in zijn eigen huis. Zijn ouders zijn ontroostbaar en psychologeInger Johanne Vik gelooft net als iedereen dat Sanders dood een tragisch ongeval is. Bovendien heeft de politie andere zaken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,60
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Casa ibiza

  In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting. Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje…Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Casa Ibiza

  In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting. Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje... Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Versplinterd

  Abigail Campano heeft geleerd om in haar huwelijk jarenlang geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in de hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt een ongekende kracht zich in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Felix Thijssen boeken
  Felix Thijssen - Lydia

  Lydia draagt al zeven jaar een geheim met zich mee. In haar dagelijkse leven als verpleegkundige en moeder van een zoon heeft ze er geenlast van - ze beschouwt het als een jeugdzonde. Totdat er een reeks vreemde gebeurtenissen plaatsvindt: haar zoon krijgt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,70
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het elfde uur

  Brigadier Lindsay Boxer kan niet lang van haar zwangerschap genieten. Al haar tijd wordt opgeslokt door het onderzoek naar de moord op miljonairChaz Smith. Hij is neergeschoten met een wapen dat ook gebruikt is bij de moord op vier criminele kopstukken uit San… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Ren, Alex Cross

  Psycholoog en detective Alex Cross wordt opgeroepen naar het lichaam van een jonge vrouw, dat aan een gebouw is opgehangen. Het slachtoff erheeft net een kind gebaard, maar de baby is spoorloos verdwenen. Nog voordat het onderzoek in volle gang is, wordt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,80
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - De twaalfde van nooit

  Brigadier Lindsay Boxer is bevallen van een dochter. Helaas kan ze niet lang van haar verlof genieten: ze moet een moord onderzoeken.Tegelijkertijd wordt Lindsay geconfronteerd met een vreemd verhaal. Een professor Engels heeft nachtmerries over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Susan Hill boeken
  Susan Hill - De kleine hand

  Als boekhandelaar Adam Snow op weg naar huis de verkeerde afslag neemt, stuit hij op een vervallen landhuis. Bij de voordeur aangekomenvoelt hij opeens de onmiskenbare sensatie van een kleine, koude hand die in de zijne glijdt. Eerst is Adam vooral in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,05
 • Aslak Nore boeken
  Aslak Nore - Wolfsangel

  'Een dijk van een thriller.' - ????? Telegraaf Buitengewone thriller gebaseerd op waargebeurde oorlogsgeschiedenis. Gedesillusioneerd keert soldaat Henry Storm terug van het Oostfront waar hij voor de nazi’s heeft gevochten. Hij probeert zich aan te sluiten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Déjà vu

  WINNAAR NS-PUBLIEKSPRIJS 2011 Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - De kraamhulp

  Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam. Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Verbroken

  Als patholoog-anatoom Sara Linton voor vakantie terugkeert naar haar vroegere woonplaats, wordt ze geconfronteerd met de verdrinkingsdood van een jonge studente. De verdachte in de zaak pleegt zelfmoord; in zijn cel staat met bloed ‘IK NIET’ op de muur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - In het water

  De #1 bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een verslavende thriller vol psychologische spanning. Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jane Harper boeken
  Jane Harper - Verlaten

  Drie broers. Een dode. Geen antwoorden. In de eenzame outback van Australië staan twee broers bij de omheining die hun boerderijen van elkaar scheidt. Ze zijn elkaars dichtstbijzijnde buren, hun huizen liggen drie uur rijden van elkaar. De derde broer ligt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Inge Ipenburg boeken
  Inge Ipenburg - Moordenaarsstorm

  Maxine Steenstra, die we leren kennen als de sterke en zelfstandige vrouw ‘Max’, is het middelpunt van Moordenaarsstorm. Max woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt. Is dit meisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Goede dochter

  dwarsligger 593 Karin Slaughter Goede dochter ‘Geweld van de huiveringwekkendste soort.’– 5 sterren in NRC Handelsblad Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Maartje Fleur boeken
  Maartje Fleur - Chateau Zen

  Journaliste Jules van Egmond is naar een chateau in de Franse Dordogne afgereisd om Anouk te interviewen, een actrice die op het punt staat internationaal door te breken. Ook moet ze een reportage schrijven over het chateau, dat nu een spiritueel centrum is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,75
 • Hans Koppel boeken
  Hans Koppel - Niets dan kwaad

  Journalist Calle Collin werkt voor een familiemagazine aan een feuilleton over mensen die te vroeg uit het leven zijn gerukt. Zo schrijft hij over de dertienjarige Kent die jaren daarvoor doodgereden werd. De dader reed door. Anders Malmberg, de jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10