Literaire thrillers

 • Hans Koppel boeken
  Hans Koppel - Niets dan kwaad

  Journalist Calle Collin werkt voor een familiemagazine aan een feuilleton over mensen die te vroeg uit het leven zijn gerukt. Zo schrijft hij over de dertienjarige Kent die jaren daarvoor doodgereden werd. De dader reed door. Anders Malmberg, de jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Bart Debbaut boeken
  Bart Debbaut - Tralies

  Een boek dat je blijft achtervolgen… ‘Ik braakte. Mijn lichaam plooide zich dubbel. Minutenlang dacht ik dat ik zou sterven. Toen werd alles stil. Mijn mondhoeken werden hoekiger. De vieze smaak in mijn mond werd bijzaak. Ik grinnikte, lachte zelfs luidop.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - Dossier 64

  Naar aanleiding van een gewelddadige overval op een bordeelhoudster in Kopenhagen duikt Rose, de eigenzinnige assistente van brigadier Carl Mørck, op de kwestie van een jaren geleden verdwenen prostituee - een van de vele onopgehelderde zaken die de afdeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Thomas Erikson boeken
  Thomas Erikson - Wandaden

  Tijdens een aft erparty in de nacht na de feestdag Sint-Lucia, wordt Sara Leijon bruut verkracht door vier mannen. Gewond en in shock doet ze aangift e op het politiebureau. De zaak lijkt glashelder, maar rechercheur Nina Mander weet dat Sara weinig kans maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,25
 • Louise Penny boeken
  Louise Penny - Licht in de duisternis

  Québec is in de greep van een meedogenloze winter en ook inspecteur Armand Gamache maakt ijzige tijden door. De beste agenten van de afdeling Moordzaken zijn vervangen, zijn vertrouwelingen werden overgeplaatst en vijanden werken aan zijn val. Wanneer Gamache… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,90
 • Patrick Bernauw boeken
  Patrick Bernauw - Fantastisch Vlaanderen

  Drie korte griezelromans, nadrukkelijk gesitueerd in ‘Fantastisch Vlaanderen’. Oorspronkelijk verschenen als ‘young adult’ romans, maar evenzeer gelezen door volwassenen. In ‘Spookrijders’ aanvaardt Johnny een klus van Mefisto, en vertrekt hij met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,62
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Huidpijn

  ‘Huidpijn’ is de gevoeligste thriller tot nu toe van Saskia Noort, auteur van de bestsellers ‘Terug naar de kust’, ‘De eetclub’, ‘Nieuwe buren’, ‘De verbouwing’, ‘Koorts’ en ‘Debet’. Linda de Mol zei over ‘Huidpijn’: ‘Het lukt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Emily Barr boeken
  Emily Barr - De perfecte leugen

  Voor Lucy Riddick is Venetië altijd een droombestemming geweest. Het lijkt Lucy de ideale plaats om jezelf te verliezen. En dat is precies wat ze nodig heeft wanneer het grote geheim dat ze al jaren voor haar geliefde en haar vrienden verborgen houdt, dreigt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,95
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Jetset

  Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwevriendin uit om een week lang met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen. Op de tweede dag wordt Alexander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,30
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Macbeth

  Een donker, vervallen, corrupt fabrieksstadje in het Schotland van de vroege jaren 70. Een politiemacht die worstelt met een aanhoudend drugsprobleem. De illegale handel wordt beheerst door twee drugsbaronnen en één van hen – een meester in manipulatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Claire McGowan boeken
  Claire McGowan - Barre grond

  In Ballyterrin Hospital wordt een baby van nog geen uur oud gestolen. Forensisch psycholog Paula Maguire - zelf zwanger - krijgt de zaak toegewezen, samen met de unit Vermiste Personen. Hoewel de baby binnen een paar dagen wordt teruggevonden, is de zaak voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,35
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - Stille grond

  Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontbreekt elk spoor van haar. In dit gebroken gezin groeit Eve op, hun jongere zusje. Dertig jaar later.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Debet

  Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer. Zijn echtgenote Karen probeert tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochters door de waarheid boven tafel te krijgen. Daarvoor moet ze terugkeren naar de plek waar het allemaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,55
 • Tomas Ross boeken
  Tomas Ross - Van de doden niets dan goeds

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden. Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komt het skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,55
 • René Appel boeken
  René Appel - Goede vrienden

  Vier stellen, acht vrienden, woonachtig in dezelfde buurt, die vaak bij elkaar binnenlopen en veel met elkaar delen. Maar alles verandert als een van hen, Otto, wordt verlaten voor een ander. Marleen, een goede vriendin en de buurvrouw van Otto, ziet zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,85
 • Anita Terpstra boeken
  Anita Terpstra - Vonk

  In de balletwereld vormen de Nederlandse Mischa en de Russische Nikolaj een beroemd droompaar. Het auto-ongeluk waarbij hun dochtertje om het leven is gekomen, lijkt hen nog dichter bij elkaar te hebben gebracht. Maar dan breekt er brand uit in het huis waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Moordspel

  Er is een seriemoordenaar actief in de straten van Manhattan. Zijn slachtoffers lijken totaal willekeurig te zijn, het enige wat hen verbindt is de speelkaart die de moordenaar bij hen achterlaat. De kaart lijkt steeds te verwijzen naar zijn volgende doel. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • B.A. Paris boeken
  B.A. Paris - Breng me terug

  Breng me terug is de nieuwe thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Hemelen

  Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten, en geniet op zesenzeventigjarige leeft ijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie kinderen uit twee huwelijken, die inmiddels volwassen zijn, kampen nog iedere dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Heks

  Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren van haar Fjällbacka-serie verkocht. Wanneer een jong meisje van een boerderij net buiten Fjällbacka… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van De Indiase bruid van Karin Fossum (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Veenbrand (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van Veenbrand van Karin Fossum (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Josh Malerman boeken
  Josh Malerman - Bird Box

  Aanvankelijk negeerden de mensen de bizarre getuigenissen op het nieuws. Maar er kwamen er steeds meer en ze kwamen van steeds dichter bij huis. Algauw hoorden we dat het bij ons op straat gebeurde, om de hoek. De televisie ging op zwart, de radio zweeg en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fred Vargas boeken
  Fred Vargas - Een dodelijk venijn

  In Nîmes bezwijken binnen een maand drie mannen van rond de tachtig aan de gevolgen van een spinnenbeet. Dat is al curieus – nog vreemder is dat de beet van deze spinnensoort, de bruine kluizenaarsspin, doorgaans niet dodelijk is. Commissaris Adamsberg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Erewoord, Alex Cross

  Voor Alex Cross is er niets in de wereld zo belangrijk als zijn familie. Zijn kinderen, grootmoeder en vrouw Bree komen op de eerste plaats en geven hem de kracht om het kwaad in deze wereld te bestrijden. Maar er is één crimineel die koste wat kost wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,45