Literaire thrillers

 • James Patterson boeken
  James Patterson - Ren, Alex Cross

  Psycholoog en detective Alex Cross wordt opgeroepen naar het lichaam van een jonge vrouw, dat aan een gebouw is opgehangen. Het slachtoff erheeft net een kind gebaard, maar de baby is spoorloos verdwenen. Nog voordat het onderzoek in volle gang is, wordt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,80
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - De twaalfde van nooit

  Brigadier Lindsay Boxer is bevallen van een dochter. Helaas kan ze niet lang van haar verlof genieten: ze moet een moord onderzoeken.Tegelijkertijd wordt Lindsay geconfronteerd met een vreemd verhaal. Een professor Engels heeft nachtmerries over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Anne Holt boeken
  Anne Holt - Hoogtelijn

  Tijdens een zware sneeuwstorm ontspoort een trein bij het hoogstgelegen station in Noorwegen. De passagiers moeten noodgedwongen een onderkomen zoeken in Finse 1222, het plaatselijke hotel. Het zal enige tijd duren voor hulpverleners het dorp kunnen bereiken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,35
 • Susan Hill boeken
  Susan Hill - De kleine hand

  Als boekhandelaar Adam Snow op weg naar huis de verkeerde afslag neemt, stuit hij op een vervallen landhuis. Bij de voordeur aangekomenvoelt hij opeens de onmiskenbare sensatie van een kleine, koude hand die in de zijne glijdt. Eerst is Adam vooral in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,05
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - Wat overblijft

  In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat hij niet bepaald geliefd was: niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin. Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een donkere vrouw te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • Eugen O. Chirovici boeken
  Eugen O. Chirovici - Nacht in Parijs

  Op een regenachtige avond in New York geeft psycholoog James Cobb een lezing over het terughalen van verborgen herinneringen. Na afloop vraagt een oude man hem om hulp. Deze terminaal zieke man, Joshua Fleischer, werd veertig jaar geleden wakker in een Parijse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Guy D’Achile boeken
  Guy D’Achile - Paradijs der Dwazen Volume I

  "Een Occitaanse familie vecht met gevaar voor eigen leven voor het behoud van het grote geheim des levens. Moet dit geheim in Frankrijk blijven of naar Nederland worden gebracht ? ‘Paradijs der Dwazen’: sleutelroman naar het geheim van de Vrijmetselarij."… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mads Peder Nordbo boeken
  Mads Peder Nordbo - Meisje zonder huid

  Mads Peder Nordbo – Meisje zonder huid IJS, WIND, GRILLIGE NATUUR EN WREDE MOORDEN IN GROENLAND Wanneer zijn zwangere vriendin bij een ongeluk omkomt, verliest het leven voor de Deense journalist Matthew Cave alle glans. Hij besluit zijn oude bestaan achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Déjà vu

  WINNAAR NS-PUBLIEKSPRIJS 2011 Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Clare Mackintosh boeken
  Clare Mackintosh - Mea culpa

  ‘Mea culpa’ is het debuut van Clare Mackintosh. Een thriller voor de fans van SJ Watson, Nicci FrenchWanneer een alleenstaande moeder de hand van haar zoontje even loslaat, gebeurt het ondenkbare: hij rent de straat over en wordt aangereden door een auto.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Philip Kerr boeken
  Philip Kerr - De een van de ander

  De een van de ander werd door de Volkskrant en NRC Handelsblad uitgeroepen tot beste thriller van het jaar Liefhebbers van John Le Carré en Robert Harris houden ook van Philip Kerr München, 1949: een stad waar schimmige handel, hebzucht en vluchtende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Philip Kerr boeken
  Philip Kerr - Als de doden niet herrijzen

  Voor de lezers van John Le Carré en Robert Harris Als de doden niet herrijzen was VN-thriller van het jaar Berlijn 1934. De nazi’s zijn anderhalf jaar aan de macht en de stad bereidt zich voor op de Olympische Spelen van 1936. Sinds zijn gedwongen ontslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - De kraamhulp

  Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam. Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - In het water

  De #1 bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een verslavende thriller vol psychologische spanning. Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Maurizio de Giovanni boeken
  Maurizio de Giovanni - De dood bedriegt in Napels

  Napels, jaren dertig. De excentrieke commissaris Ricciardi onderzoekt de zaak van de oude tarotkaartlezer Carmela Calise, die in haar appartement is doodgeslagen. Maar wanneer hij op de plaats delict aankomt, willen de buren niets loslaten. Stukje bij beetje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Felicity Everett boeken
  Felicity Everett - De buren van nr. 9

  Een verontrustende vriendschap heeft grote gevolgen… Sara en Neil hebben sinds kort nieuwe buren: Gavin en Lou zijn artistiek, hip en sexy. In vergelijking met hen voelt Sara zich maar gewoontjes. Ze is dan ook gevleid wanneer Lou en Gavin aansluiting zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter Frantz boeken
  Peter Frantz - De duivel als metgezel

  Zacharias Polderman, de hoofdpersoon in dit boek, staat in de kleine dorpsgemeenschap waar hij woont bekend als ‘een vreemde vogel’. Door omstandigheden ziet Zacharias, inmiddels bijna 57 jaar oud, geen andere uitweg dan zich op te hangen. Zijn begrafenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • T.M. Logan boeken
  T.M. Logan - Leugens

  dwarsligger 575 T.M. Logan Leugens Joe Lynch is gelukkig getrouwd met Mel en ze hebben een zoon van vier, William. Op een middag zitten Joe en William samen in de auto als ze Mel zien rijden. In een opwelling besluit Joe haar te volgen om haar te verrassen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De vrouw in de kooi

  Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De fazantenmoordenaars

  In 1987 worden de verminkte lichamen van een broer en zus gevonden in een zomerhuisje in de buurt van Rørvig, in Noord-Seeland. Uit het politieonderzoek blijkt dat de dader gezocht moet worden binnen een groep van kostschoolleerlingen die uit de rijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De noodkreet in de fles

  Afdeling Q werkt aan de oplossing van een reeks mysterieuze branden, maar krijgt dan de melding van Schotse collega’s dat ze een flesje hebben gevonden. Dit bevat een stukje papier dat met bloed is beschreven en slechts gedeeltelijk te lezen is. Langzaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - Het marco-effect

  De Serie Q van Jussi Adler-Olsen bereikt keer op keer de internationale bestsellerlijsten. Het Marco-effect, het nieuwste deel, is misschien wel de spannendste thriller van de afgelopen tien jaar. Marco’s oom Zola, een zeer kille en gewelddadige man, dwingt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De grenzeloze

  Wanneer rechercheur Carl Mørck tijdens zijn hazenslaapje in de kelder op het politiebureau in Kopenhagen wordt gebeld door een collega op het eiland Bornholm die hem een oude, onopgeloste zaak in de maag probeert te splitsen, wijst hij deze resoluut af. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Christophe Verhellen boeken
  Christophe Verhellen - Leven zonder leven

  2017. In een dorp in Zuid-West-Vlaanderen, net aan de Frans-Belgische grens wordt een moord gepleegd tijdens de jaarlijkse 11-Juliviering. Terwijl in de tent op het dorpsplein de Vlaamse feestdag volop gevierd wordt, vinden twee jonge meisjes het lijk van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,60
 • Hans Koppel boeken
  Hans Koppel - Niets dan kwaad

  Journalist Calle Collin werkt voor een familiemagazine aan een feuilleton over mensen die te vroeg uit het leven zijn gerukt. Zo schrijft hij over de dertienjarige Kent die jaren daarvoor doodgereden werd. De dader reed door. Anders Malmberg, de jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10