Literaire thrillers

 • Riley Sager boeken
  Riley Sager - De laatste meisjes

  dwarsligger 551 Riley Sager De laatste meisjes ‘Wat een boek!’ Karin Slaughter De pers noemt ze de ‘Final Girls’: Quincy, Sam en Lisa, een beruchte groep waartoe niemand wil behoren. Ze zijn de enige overlevenden van drie verschillende massamoorden –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zeezicht

  Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en een luxe vakantievilla kunnen ze nu niet betalen. In plaats daarvan gaan ze met hun kinderen Timo en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • René Appel boeken
  René Appel - Schone handen

  Sylvia en Eddie hebben twee kinderen. Ze wonen in een groot huis in Amsterdam-Zuid en het ontbreekt hen aan niets. Maar er is één probleem: het vele geld dat Eddie binnenbrengt, is crimineel geld. Sylvia heeft zijn activiteiten altijd geaccepteerd, maar nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,40
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Casa Ibiza

  In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting. Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje... Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Inferno

  Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,90
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Denken aan vrijdag

  Uit de Theems wordt het lijk van een man gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Zijn keel is doorgesneden. Het enige aanknopingspunt is het polsbandje van een ziekenhuis dat hij draagt, met daarop de naam frieda klein.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,10
 • Laura Lippman boeken
  Laura Lippman - Wie er breekt

  De nieuwe standalone van een topauteur binnen het thrillergenre Polly en Adam ontmoeten elkaar in de lokale bar van het stadje Belleville. Polly is op weg naar het westen, Adam zegt ook op doorreis te zijn. Toch blijft ze en hij blijft ook – geïntrigeerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wouter Helders boeken
  Wouter Helders - Verraad

  De Vlaamse Sofie Lafleur werkt als oorlogsverslaggeefster in Mali als ze sergeant David Morgenstern, een Nederlandse commando, ontmoet. Een mortieraanval op de basis van de Nederlandse troepen die ze ternauwernood overleven, brengt hen dichter bij elkaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,14
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Arizona blues

  Wanneer New York Times-journalist Karen Hart vanwege autopech noodgedwongen enkele dagen in het stadje Snowflake, Arizona, moet doorbrengen, probeert ze het beste van de situatie te maken. Al snel richt ze haar aandacht op de plaatselijke miljonair… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Patty Stenger boeken
  Patty Stenger - Zuidas

  Je gaat vanzelf van Alice houden; ze is authentiek en hilarisch eerlijk. Maar riskeert daarmee wel haar leven. Alice Bloemberg ontvlucht haar familie in het zuiden om op de Zuidas een nieuw leven te beginnen. Ze is briljant met cijfers, maar sociaal een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,45
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het tiende jaar

  De bruiloft van brigadier Lindsay Boxter lijkt snel vergeten als ze wordt opgeroepen om een gruwelijk misdrijf op te lossen: een tienermeisje is voor dood achtergelaten, en haar pasgeboren baby is spoorloos verdwenen. Waar is de dader? En waarom wil het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,05
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Kill Alex Cross

  Alex Cross is een van de eersten die op de hoogte wordt gesteld als de zoon en dochter van de Amerikaanse resident blijken te zijn ontvoerd. Hijprobeert het onderzoek op te zetten, maar wordt van verschillende kanten tegengewerkt. Iemand achter de schermen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Beestachtige zaken

  Wanneer het lichaam van een man gevonden wordt in een kanaal, staat Brunetti voor een raadsel. Hij heeft weinig aanknopingspunten:het lichaam is dermate aangetast door de stroming dat de man onherkenbaar is geworden. Hij draagt niets bij zich en is niet als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,15
 • Ann Cleeves boeken
  Ann Cleeves - Reddende engel

  Als Julia Armstrong laat thuiskomt van een avondje uit treft ze het levenloze lichaam van haar zoon in bad aan. Op het water drijven wilde bloemen. Inspecteur Vera Stanhope leidt het onderzoek.De jongen blijkt gewurgd te zijn. Waarom moest hij dood? Dan wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,10
 • Anne Holt boeken
  Anne Holt - Schaduwdood

  Op een regenachtige vrijdagmiddag verongelukt de achtjarige Sander Mohr in zijn eigen huis. Zijn ouders zijn ontroostbaar en psychologeInger Johanne Vik gelooft net als iedereen dat Sanders dood een tragisch ongeval is. Bovendien heeft de politie andere zaken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,60
 • Felix Thijssen boeken
  Felix Thijssen - Lydia

  Lydia draagt al zeven jaar een geheim met zich mee. In haar dagelijkse leven als verpleegkundige en moeder van een zoon heeft ze er geenlast van - ze beschouwt het als een jeugdzonde. Totdat er een reeks vreemde gebeurtenissen plaatsvindt: haar zoon krijgt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,70
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het elfde uur

  Brigadier Lindsay Boxer kan niet lang van haar zwangerschap genieten. Al haar tijd wordt opgeslokt door het onderzoek naar de moord op miljonairChaz Smith. Hij is neergeschoten met een wapen dat ook gebruikt is bij de moord op vier criminele kopstukken uit San… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Ren, Alex Cross

  Psycholoog en detective Alex Cross wordt opgeroepen naar het lichaam van een jonge vrouw, dat aan een gebouw is opgehangen. Het slachtoff erheeft net een kind gebaard, maar de baby is spoorloos verdwenen. Nog voordat het onderzoek in volle gang is, wordt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,80
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - De twaalfde van nooit

  Brigadier Lindsay Boxer is bevallen van een dochter. Helaas kan ze niet lang van haar verlof genieten: ze moet een moord onderzoeken.Tegelijkertijd wordt Lindsay geconfronteerd met een vreemd verhaal. Een professor Engels heeft nachtmerries over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Susan Hill boeken
  Susan Hill - De kleine hand

  Als boekhandelaar Adam Snow op weg naar huis de verkeerde afslag neemt, stuit hij op een vervallen landhuis. Bij de voordeur aangekomenvoelt hij opeens de onmiskenbare sensatie van een kleine, koude hand die in de zijne glijdt. Eerst is Adam vooral in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,05
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - Wat overblijft

  In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat hij niet bepaald geliefd was: niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin. Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een donkere vrouw te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • Eugen O. Chirovici boeken
  Eugen O. Chirovici - Nacht in Parijs

  Op een regenachtige avond in New York geeft psycholoog James Cobb een lezing over het terughalen van verborgen herinneringen. Na afloop vraagt een oude man hem om hulp. Deze terminaal zieke man, Joshua Fleischer, werd veertig jaar geleden wakker in een Parijse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - Het Pilgrim Fathers complot

  Zes moorden, drie continenten, een wereldwijde cultus en een verborgen manuscript Het anders zo rustige Leiden schrikt op wanneer de voorzitter van de plaatselijke vrijmetselaarsloge op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Bijna tegelijkertijd wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Déjà vu

  WINNAAR NS-PUBLIEKSPRIJS 2011 Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Mads Peder Nordbo boeken
  Mads Peder Nordbo - Meisje zonder huid

  Mads Peder Nordbo – Meisje zonder huid IJS, WIND, GRILLIGE NATUUR EN WREDE MOORDEN IN GROENLAND Wanneer zijn zwangere vriendin bij een ongeluk omkomt, verliest het leven voor de Deense journalist Matthew Cave alle glans. Hij besluit zijn oude bestaan achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99