Literaire thrillers

 • Jerrad Hoff boeken
  Jerrad Hoff - Dag van de zon

  Madeline's oude leven brengt haar nu naar een levensgevaarlijke plek aan de andere kant van de wereld om een duivels regime ten val te brengen…Dag van de zon is het tweede deel van de thrillerserie over Madeline Dawson en het vervolg op Zon van de nacht. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johnny Bollé boeken
  Johnny Bollé - Egyptisch Blauw

  Egyptisch blauw is een meeslepende thriller waarbij de puzzelstukjes steeds veranderen. Tijdens een avondje stappen leert de schuchtere Jovanny een stel vrienden kennen. Het klikt meteen, maar hij ervaart al snel dat zijn nieuwe vrienden er een verborgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rebecka Edgren Aldén boeken
  Rebecka Edgren Aldén - De laatste zomer

  Die laatste hete zomer, twintig jaar geleden. Daarna werd alles anders. Als veertienjarig meisje brengt Gloria haar zomers door op een eiland in de Zweedse archipel. Gloria’s moeder heeft daar met vriendinnen een vakantiecommune opgericht die door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Michael Robotham boeken
  Michael Robotham - Boetedoening

  dwarsligger 548 Michael Robotham Boetedoening 'Een absolute meester.' - Stephen King Psycholoog Joe O'Loughlin wordt op een nacht opgeroepen als zijn dochters beste vriendin Sienna Hegarty is verdwenen. Joe vindt het meisje, besmeurd met bloed en niet in staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Riley Sager boeken
  Riley Sager - Mijn laatste leugen

  Riley Sager, geprezen door Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner om de intelligente verhaalopbouw en onverwachte ontknopingen, vertelt in Mijn laatste leugen het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • D.B. John boeken
  D.B. John - Ster van het Noorden

  Een explosieve en angstaanjagende thriller over Noord-Korea voor de fans van Terry Hayes en Homeland.Twaalf jaar na de ontvoering van haar tweelingzus door Noord-Koreaanse spionnen is Jenna Williams nog steeds op zoek naar aanwijzingen of haar zus leeft. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zeezicht

  Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en een luxe vakantievilla kunnen ze nu niet betalen. In plaats daarvan gaan ze met hun kinderen Timo en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • René Appel boeken
  René Appel - Schone handen

  Sylvia en Eddie hebben twee kinderen. Ze wonen in een groot huis in Amsterdam-Zuid en het ontbreekt hen aan niets. Maar er is één probleem: het vele geld dat Eddie binnenbrengt, is crimineel geld. Sylvia heeft zijn activiteiten altijd geaccepteerd, maar nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,40
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Denken aan vrijdag

  Uit de Theems wordt het lijk van een man gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Zijn keel is doorgesneden. Het enige aanknopingspunt is het polsbandje van een ziekenhuis dat hij draagt, met daarop de naam frieda klein.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,10
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Inferno

  Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,90
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Zijn laatste wil

  Deborah St James is verbijsterd wanneer ze op een stormachtige avond de broer van een oude vriendin uit Amerika op haar stoep aantreft. Helemaal wanneer hij haar vertelt dat zijn zus op het Engelse kanaaleiland Guersney is opgepakt wegens moord. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Mij zie je niet

  IK WEET HOE DE HEL ERUITZIET Ik ben een nabestaande. Ik ben de moeder van een kind dat werd doodgepest. Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfde ervaring te gunnen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zomernacht

  Net als andere jaren besteedt Laurien van Poelgeest de eerste week van de zomervakantie als leiding op een zomerkamp voor kinderen. Ook al kan ze na haar eerste jaar als lerares Nederlands op een middelbare school wel vakantie gebruiken, ze heeft veel zin in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laura Lippman boeken
  Laura Lippman - Wie er breekt

  De nieuwe standalone van een topauteur binnen het thrillergenre Polly en Adam ontmoeten elkaar in de lokale bar van het stadje Belleville. Polly is op weg naar het westen, Adam zegt ook op doorreis te zijn. Toch blijft ze en hij blijft ook – geïntrigeerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Malin Persson Giolito boeken
  Malin Persson Giolito - In dromen lieg je niet

  Maja was een gewoon meisje van achttien. Mooi, slim, van rijke komaf en populair. Nu wordt ze verdacht van moord op haar klasgenoten. Is ze medeplichtig aan de school shooting die zij als enige overleefde? Al maanden wacht ze op haar rechtszaak. Maanden waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - De man die zijn schaduw zocht - Millennium 5

  Lisbeth Salander zit voor korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van haar medegevangenen om conflicten te vermijden. Wanneer ze het toch opneemt voor een jonge vrouw uit Bangladesh in de cel naast haar, wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Patty Stenger boeken
  Patty Stenger - Zuidas

  Je gaat vanzelf van Alice houden; ze is authentiek en hilarisch eerlijk. Maar riskeert daarmee wel haar leven. Alice Bloemberg ontvlucht haar familie in het zuiden om op de Zuidas een nieuw leven te beginnen. Ze is briljant met cijfers, maar sociaal een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,45
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het tiende jaar

  De bruiloft van brigadier Lindsay Boxter lijkt snel vergeten als ze wordt opgeroepen om een gruwelijk misdrijf op te lossen: een tienermeisje is voor dood achtergelaten, en haar pasgeboren baby is spoorloos verdwenen. Waar is de dader? En waarom wil het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,05
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Kill Alex Cross

  Alex Cross is een van de eersten die op de hoogte wordt gesteld als de zoon en dochter van de Amerikaanse resident blijken te zijn ontvoerd. Hijprobeert het onderzoek op te zetten, maar wordt van verschillende kanten tegengewerkt. Iemand achter de schermen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Beestachtige zaken

  Wanneer het lichaam van een man gevonden wordt in een kanaal, staat Brunetti voor een raadsel. Hij heeft weinig aanknopingspunten:het lichaam is dermate aangetast door de stroming dat de man onherkenbaar is geworden. Hij draagt niets bij zich en is niet als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,15
 • Ann Cleeves boeken
  Ann Cleeves - Reddende engel

  Als Julia Armstrong laat thuiskomt van een avondje uit treft ze het levenloze lichaam van haar zoon in bad aan. Op het water drijven wilde bloemen. Inspecteur Vera Stanhope leidt het onderzoek.De jongen blijkt gewurgd te zijn. Waarom moest hij dood? Dan wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,10
 • Anne Holt boeken
  Anne Holt - Schaduwdood

  Op een regenachtige vrijdagmiddag verongelukt de achtjarige Sander Mohr in zijn eigen huis. Zijn ouders zijn ontroostbaar en psychologeInger Johanne Vik gelooft net als iedereen dat Sanders dood een tragisch ongeval is. Bovendien heeft de politie andere zaken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,60
 • Yvonne Franssen boeken
  Yvonne Franssen - Schaduwen

  Ellen Groenenboom wordt als veertienjarig meisje door een onbekende man verkracht. Als volwassen vrouw leidt ze samen met haar drie honden een teruggetrokken bestaan op een oude boerderij, weg van de bewoonde wereld. Als ze op een dag een anonieme dreigmail… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Felix Thijssen boeken
  Felix Thijssen - Lydia

  Lydia draagt al zeven jaar een geheim met zich mee. In haar dagelijkse leven als verpleegkundige en moeder van een zoon heeft ze er geenlast van - ze beschouwt het als een jeugdzonde. Totdat er een reeks vreemde gebeurtenissen plaatsvindt: haar zoon krijgt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,70
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het elfde uur

  Brigadier Lindsay Boxer kan niet lang van haar zwangerschap genieten. Al haar tijd wordt opgeslokt door het onderzoek naar de moord op miljonairChaz Smith. Hij is neergeschoten met een wapen dat ook gebruikt is bij de moord op vier criminele kopstukken uit San… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40