Literaire thrillers

 • James Patterson, Howard Roughan boeken
  James Patterson, Howard Roughan - Honeymoon

  Een thriller die leest als een droom... of een nachtmerrie? Een pasgetrouwd stel stapt in de sauna van hun luxe bruidssuite – en ze komen er nooit meer uit. Als een ander echtpaar op huwelijksreis naar Rome aan boord van hun vlucht wordt vermoord, is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Casa Ibiza - grote letter uitgave

  In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting.Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje...Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - De ziener

  Gisteren waren ze nog een doodgewone familie: Anna en James Buck, en hun kleine jongen Daniel. Maar in een moment van onoplettendheid veranderde alles. Een voordeur die niet goed dicht was… en Daniel was weg. Nu zijn Anna en James twee vreemden die elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Mariette Middelbeek boeken
  Mariette Middelbeek - Revanche

  Als haar driejarige dochter Bibi wordt ontvoerd, begint voor Lena een verschrikkelijke nachtmerrie. Wie kan ze nog vertrouwen?Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • C.J. Tudor boeken
  C.J. Tudor - De terugkeer

  De terugkeer is de briljante opvolger van De Krijtman: Tudor is een blijvertje. Zelfs Stephen King is fan! Duister, beklemmend en huiveringwekkend.Toen Joe Thorne vijftien jaar was, verdween zijn zusje Annie. Iets ergers kon er niet gebeuren. En toen kwam ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Daniel Silva boeken
  Daniel Silva - Het zwarte gif

  Een zware bom ontploft in het hart van Parijs. Een paar dagen later is het raak op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam. Er vallen honderden slachtoffers, en de internationale veiligheidsdiensten draaien overuren. Ze roepen uiteindelijk de hulp in van Gabriel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Håkan Nesser boeken
  Håkan Nesser - De vereniging van Linkshandigen

  Het is eind jaren vijftig wanneer een paar linkshandige jongens onder leiding van de jonge Marten Winckelstroop besluiten een vereniging op te richten omdat hun leerkracht hen dwingt met rechts te schrijven. In de jaren negentig brandt een pension af waarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lindsay Eveleen boeken
  Lindsay Eveleen - Geen Weg Terug

  Alice is veertien jaar oud wanneer haar moeder wordt vermoord. Haar vader, privédetective, besluit de onopgeloste zaak na tien jaar zelf te onderzoeken, samen met dochter Alice en haar vriend Patrick. Een racistisch motief sluit hij niet uit. Ook onderzoekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luc De Keersmaecker boeken
  Luc De Keersmaecker - Dag van de diamantprinses

  #Metoo in de jaren '70. De vijftienjarige Kurt wordt er van beschuldigd een twaalfjarig meisje op het kerkhof te hebben verkracht. De jongen slaat totaal in paniek als de politie naar hem op zoek gaat en verdwijnt op mysterieuze wijze samen met de nicht van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De buitenstaander

  Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alice Feeney boeken
  Alice Feeney - Ik weet wie je bent

  Ik weet wie je bent is een verslavende psychologische thriller boordevol twists voor de liefhebbers van B.A. Paris en S.J. Watson.Aimee Sinclair: de actrice die iedereen denkt te kennen, alleen weet men niet waarvan. Behalve ik. Ik weet precies wie je bent,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Vergelding

  Spannende politieroman over een kroongetuige in de wereld van de zware misdaad In opdracht van een topcrimineel heeft Fred de Lange jarenlang liquidaties uitgevoerd, in samenwerking met zijn vriend Stanley. Maar als Stanley bij een van hun klussen om het leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Charles den Tex boeken
  Charles den Tex - Bot

  Om het maximale uit zijn klanten te halen, heeft Willem Hartma een informatiesysteem nodig dat verder gaat dan alle andere systemen. Verder ook dan de regels van het fatsoen. Geen bedrijf dat zoiets legaal voor hem mag bouwen, maar een eenling kan het wel:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,27
 • Steffen Jacobsen boeken
  Steffen Jacobsen - Vergelding

  Politie-inspecteur Lene Jensen worstelt sinds de zelfmoord van haar dochter met psychische problemen en is op non-actief gesteld. Ze werkt nu als vrijwilligster bij een telefonische hulplijn. Op een avond wordt ze gebeld door Ain, een jonge Palestijnse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,10
 • Lina Bengtsdotter boeken
  Lina Bengtsdotter - De kinderen die het bos in gingen

  ??? VN Detective- en Thrillergids De tegendraadse detective Charlie Lager moet terug naar haar geboortedorp, het ingeslapen dorp Gullspång. De laatste tijd heeft ze vreemde terugkerende dromen over nachtelijke wandelingen met haar moeder. Steeds weer keert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Een duister pad

  Waar ligt de grens tussen waan en werkelijkheid? Faye van Laar woont al sinds haar vroege jeugd in psychiatrische inrichting Groot Loenen op de Veluwe. Haar vader is er directeur, maar ze is ook patiënt, en samen met een vijftal medepatiënten vormt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eric Wewerinke boeken
  Eric Wewerinke - Zwarte golven

  Psychologische thriller gebaseerd op een waargebeurd verhaal Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De schipper, miljonair Robert, vindt Tims gebrek aan zeilervaring geen enkel probleem. Eenmaal aan boord horen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Verborgen

  'Vakmanschap' NRC 'Thema's, krachtig, rauw en empathisch' Volkskrant WILL TRENT is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Goede dochter

  Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Gespleten

  ‘Karin Slaughter is wederom in bloedvorm.’ ???? Telegraaf Sterke personages, bloedstollende spanning, met verve en vakmanschap geschreven. Andrea Cooper denkt haar moeder, Laura, door en door te kennen. Maar wanneer het restaurant waar ze samen lunchen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Een vlaag van waanzin

  Voor de buitenwereld vormen ze een perfect gezin: Anthonie en Romée van Baerle en hun drie kinderen. Ze wonen in een villa met zwembad. Hij is een succesvolle ondernemer, zij een toegewijde yogalerares. Maar dan krijgt Anthonie van zijn vrouw te horen dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Kwelling

  KWELLING Hoe goed ken jij je moeder echt? Vijf jaar geleden werd het leven van de familie Kaakmans op zijn kop gezet door de verdwijning van de zesjarige Colin. Met moeite houden ze zich staande, tot het ondenkbare gebeurt. Langzaam begint het gezin uit elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - De man die zijn schaduw zocht

  Lisbeth Salander zit voor korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van haar medegevangenen om conflicten te vermijden. Wanneer ze het toch opneemt voor een jonge vrouw uit Bangladesh in de cel naast haar, wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Zondagochtend breekt aan - grote letter uitgave

  Zondagochtend breekt aan is het spannende zevende deel van de achtdelige Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French.Het begint met een lijk onder de vloer. Frieda deed deze gruwelijke vondst in haar eigen huis - een vondst die haar tot in de kern raakt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,00
 • Gunnar Staalesen boeken
  Gunnar Staalesen - Laat de kinderen tot mij komen

  'Een maatschappijkritische noir met een flinke scheut aquavit, en ook nog eens geschikt voor wie nog nooit een Varg Veum gelezen heeft.' - ????? Knack Focus Op een ochtend wordt Varg Veum door de politie van zijn bed gelicht, op verdenking van betrokkenheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99