Literaire thrillers

 • Christoffer Carlsson boeken
  Christoffer Carlsson - De toren van de dode zielen

  In het appartementencomplex van Leo Junker, politieagent op non-actief, is een jonge vrouw vermoord. Leo is er zeker van dat er iets niet klopt aan deze zaak en gaat zelf op onderzoek uit. Ondertussen krijgt hij mysterieuze sms’jes van iemand die hem in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Auke van Stralen boeken
  Auke van Stralen - Tankstelle

  Duitsland 1998. Douwe werkt naast zijn studie in een tankstation, waar hij bevriend raakt met Mehmet en Toni. Via Toni maakt Douwe kennis met VOWA, een koeriersdienst die beschikt over luxe zakenauto's. Douwe en Mehmet sluiten zich aan en worden ingewijd in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - De zoon

  Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zijn rust, informatie en een paar zakjes heroïne. Tot hij op een dag tijdens een biecht de ware toedracht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Broeinest - grote letter uitgave

  Het is geen van de kinderen van het gezin Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen. De gewapende vrede in de familie krijgt het zwaar te verduren als dochter Thea op een ochtend wordt neergeschoten. Hoewel zij de aanslag overleeft, gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Stormvloed - grote letter uitgave

  Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doorbrengen, maar dat wordt haar niet gegund. Rudi leidt een gecompliceerd onderzoek naar een moord in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Villa Toscane - grote letter uitgave

  Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en zijn vrouw Heleen te gaan voor de droom die ze al jaren koesteren: ze verhuizen met hun twee kinderen naar Toscane, waar ze in een oude hoeve een agriturismo beginnen. Na een grondige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Voetbalvrouwen - grote letter uitgave

  Voetbalclub DKS - Door Kracht Sterker - speelt voor het eerst in zijn bestaan in het betaald voetbal. Richard Jongsma, de jonge aanvallende middenvelder, staat in de belangstelling van diverse grote eredivisieclubs. Tot nu toe weet hij zijn concurrent, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Dame blanche

  De vierendertigjarige Jane Raimy heeft het ogenschijnlijk uitstekend voor elkaar. Ze heeft een eigen kookprogramma op televisie en genoeg miljoenen op de bank om het de rest van haar leven rustig aan te kunnen doen. Toch is Jane niet gelukkig. Haar relatie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Vuurtorenwachter

  Wanneer Patrik Hedström na langdurig ziekteverlof weer aan het werk gaat, krijgt hij meteen een moordonderzoek toegewezen. Het slachtoffer, Mats Sverin, is gedood met een schot in zijn achterhoofd. Motieven voor de moord zijn moeilijk te vinden, daarom begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Après-ski

  Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn¿In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De officier

  Op een ijskoude dag in januari 1895 wordt de Joods-Franse officier Alfred Dreyfus voor het oog van een woedende menigte van zijn zwaard en rang ontdaan en veroordeeld tot levenslange opsluiting op Duivelseiland. Dreyfus is schuldig bevonden aan spionage voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Bed & Breakfast

  Vertrouw niemand, zelfs niet je bloedeigen familie...Als Myrthe Nieuwlandt na de dood van haar vader zijn wijngaard in de Achterhoek erft en bezoek krijgt van haar halfzusje Eva, komt haar leven in één keer op zijn kop te staan. Veel tijd om erover na te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Conincx boeken
  Jan Conincx - De schreeuwduivel van Neerpelt

  Neerpelt, december 1735.De dorpsbewoners kijken vol angst en verbazing toe wanneer er zwarte sneeuw uit de lucht begint te dwarrelen. Kort nadien worden ze opgeschrikt door een luide en aanhoudende schreeuw. Jean Essers, een eenzame en ingetogen man, woont aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Zomerdruk - grote letter uitgave

  Hoogseizoen: het eiland stroomt vol toeristen. Eén vrouw kan al die drukte niet aan. Haar oplossing: moord. In haar literaire debuuthriller Zomerdruk wordt meteen duidelijk dat Jet van Vuuren geboeid is door vrouwenverhalen. Alles in haar schrijverijdraait… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Vergelding - grote letter uitgave

  In opdracht van een topcrimineel heeft Fred de Lange jarenlang liquidaties uitgevoerd, in samenwerking met zijn vriend Stanley. Maar als Stanley bij een van hun klussen om het leven komt, overweegt Fred uit het milieu te stappen en naar de politie te gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Herbert De Paepe, Els Depuydt boeken
  Herbert De Paepe, Els Depuydt - Mensenvlees

  Andries Swartwater, een racistische psychopaat die twintig jaar geleden een moordende tocht door Zuidelijk Afrika ondernam, ziet zijn plannen voor een rustige oude dag gedwarsboomd en zint op wraak.Een internationaal groepje toeristen reist naar Botswana, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Fredrik T. Olsson boeken
  Fredrik T. Olsson - Olssen*De code

  Het Zweedse thrillerfenomeen van de uitgever van Dan Brown en Michael Crichton 'De code heeft een ongekend goed gestructureerd plot en levert een adembenemende leeservaring op. Net als De Da Vinci Code, maar dan nog slimmer en beter geschreven.' - Dagens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arjan Hoks boeken
  Arjan Hoks - De verloren dochters

  Elk jaar verdwijnen er jonge vrouwen in de duistere wereld van de prostitutie. Vaak beginnen ze vrijwillig, om er al snel achter te komen dat stoppen onmogelijk is. Velen van hen laten diepbedroefde familieleden achter, die niets liever zouden willen dan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Steenhouwer

  In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet in zee is verdronken. Inspecteur Patrik Hedström leidt het politieonderzoek. Hij kent het meisje: zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Merel

  'Merel' is de spannende nieuwe thriller van Tom Wright. De dag na een hevige storm wordt aan de rand van een stad in Texas een vrouw dood aangetroffen. Ze is op een afschuwelijke manier omgebracht. Het slachtoffer is Deborah Gold, psycholoog en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Michael Katz Krefeld boeken
  Michael Katz Krefeld - Afgezonderd

  Afgezonderd is een explosieve thriller over de alleenstaande Mogens Slotsholm, die verduistering pleegt om naar een geheime ontmoeting in Berlijn te reizen, maar spoorloos verdwijnt.De voormalige rechercheur Thomas 'Ravn' Ravnsholdt, die nog steeds getekend is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anna Levander boeken
  Anna Levander - Mo

  De kersverse premier Morten Mathijsen doet alles wat in zijn macht ligt om de laffe moord op zijn spindoctor op te lossen. Door zijn obsessieve klopjacht op de dader laat hij steken vallen als eerste minister. Intussen leggen interne ruzies bij De Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - De geograaf

  Cassiterides betekent Tin-eilanden, (afgeleid van het Griekse woord voor tin: Kassiteros) zijn in de oude geografie de naam van de betreffende eilanden gesitueerde ergens in de buurt van de westkust van Europa. Herodotus (430 BC) heeft vaag van hen gehoord.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rosamund Lupton boeken
  Rosamund Lupton - Later

  Op een prachtige zomerdag wordt de stralend blauwe hemel bevuild door de zwarte rook van een school die in brand staat. Grace beseft dat haar dochter Jenny nog in haar klas is en rent naar binnen om haar kind te redden. Ze weet Jenny te bereiken, maar ze raken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - IJsprinses

  'Camilla Läckberg laat haar lezers tot het laatst in spanning over de ontknoping.' - Viva Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het zelfmoord. Maar als later ook een vriend van Alexandra overlijdt, ontdekken Patrik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50