Literaire thrillers

 • Snuff

  Het is pas voorbij als de regisseur cut zegt! Het verschil tussen fictie en realiteit was voor schrijver Sixten Jinks (28) altijd heel duidelijk, maar één verkeerde keuze maakt daar voorgoed een einde aan. Hij wordt gedrogeerd, ontvoerd en samen met studente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Heller

  'Ik kom van ver. Voor mijn succes heb ik hard moeten werken. Voor erkenning nog meer. Terwijl het publiek massaal genoot van mijn programma's, deed de pers alsof ik niet bestond. Tot de dames en heren critici vonden dat ze mij niet langer konden negeren. Toen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - Wat dood is

  Patrick is al zijn hele leven een buitenbeentje. Intelligent, bedachtzaam, maar zo anders dan anderen dat het zelfs zijn moeder die hem alleen moet opvoeden, tot wanhoop drijft. Zijn fascinatie voor de dood vindt zij slechts een van zijn ongemakkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sandrine Jolie boeken
  Sandrine Jolie - Stille Nacht

  Als Sanne Romeijn infiltreert bij Dare2Date blijkt al snel dat de moordenaar onder diverse schuilnamen opereert. Sanne moet gaan daten, maar weet ze wel met wie...Drie vrouwen worden op brute wijze vermoord en hun enige link lijkt datingsite Dare2Date te zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Stefan Ahnhem boeken
  Stefan Ahnhem - Zonder gezicht

  'Zonder gezicht' is de literaire thriller van de Zweedse auteur Stefan Ahnhem. De eigenzinnige rechercheur Fabian Risk krijgt te maken met de moord op twee van zijn oud-klasgenoten. Hij vermoedt een link met het verleden. Terwijl de politie dieper in de zaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leif G.W. Persson boeken
  Leif G.W. Persson - Linda, als in de Linda-moord

  Tijdens een bijzonder broeierige zomer in het Zweedse slaapstadje Växjö wordt de jonge Linda op zeer gewelddadige wijze vermoord. De twintigjarige vrouw, die op het punt stond haar politieopleiding af te ronden, is in haar eigen huis mishandeld, verkracht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Sluipweg

  Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten uit het verleden onder ogen ziet. Langzaam maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Olivier Truc boeken
  Olivier Truc - Veertig dagen zonder schaduw

  Kautokeino, Centraal Lapland, 10 januari. Een poolavond, ijzige kou. Morgen komt de zon weer op, die veertig dagen lang verdwenen was in de poolnacht. Een sjamanentrommel die tientallen jaren geleden verduisterd werd, komt eindelijk terug naar de plek waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leif G.W. Persson boeken
  Leif G.W. Persson - De man die de draak doodde

  Een pannendeksel, een behangershamer en een bevlekte das, dat zijn de drie opvallende voorwerpen die de politie vindt op een plaats delict in Solna. Je hoeft geen technisch rechercheur te zijn om te bedenken dat het slachtoffer van het leven beroofd is met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Bart-Jan Kazemier boeken
  Bart-Jan Kazemier - De man in het midden

  Ooit was Max Metzer een getalenteerd strafrechtadvocaat, maar zijn carrière is in het slop geraakt. Hij heeft zich neergelegd bij een leven in de marge. Dan krijgt hij uit het niets een baan aangeboden als persoonlijk advocaat van Michael van Leer, eigenaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Simon Beckett boeken
  Simon Beckett - Klem

  Waarschuwing: dit boek veroorzaakt hartkloppingen. Het is een snikhete zomer, op het verlaten Franse platteland. De Engelsman Sean loopt door een verwilderd bos en trapt in een wolfsklem. Hij raakt bewusteloos van de pijn. Gelukkig wordt hij gevonden door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mons Kallentoft boeken
  Mons Kallentoft - Lichthemel

  In een bejaardentehuis waar de zorg te wensen overlaat wordt de 79-jarige Konrad Karlsson dood aangetroffen, hangend aan het snoer van de alarmknop boven zijn bed. Alles wijst op zelfmoord, maar als Malin Fors de zaak op zich neemt blijkt dat Konrad ondanks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Corinne Vlaminckx boeken
  Corinne Vlaminckx - Moordfamilie

  Een onverwachte confrontatie met haar vader zet het leven van Lizzy volledig op zijn kop. Twaalf jaar geleden heeft haar vader haar moeder vermoord, nu staat hij opeens voor haar deur. Haar zorgvuldig opgebouwd leventje met haar man Richard en hun vijfjarig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - De Codex Eyckensis

  De Codex Eyckensis is het oudste evangelieboek van de Lage Landen. Het dateert uit de 8e eeuw en wordt bewaard in de Catharinakerk te Maaseik. De codex werd oorspronkelijk bewaard in het intussen verdwenen klooster van Aldeneik. Een legende verhaalt dat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Nachtstad

  Erlendur Sveinsson is nog niet lang in dienst bij de politie en heeft zijn handen vol aan wat er in de straten van Reykjavík gebeurt: verkeersongevallen, diefstal, huiselijk geweld, dronkenschap, smokkelarij. Een onverklaarbaar sterfgeval blijft hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Koren Zailckas boeken
  Koren Zailckas - Moeder, moeder

  Het gezin van Josephine Hurst draait op rolletjes. Met twee mooie dochters, een intelligente zoon en een goedverdienende echtgenoot lijkt haar leven perfect. Ze heeft alles wat haar hartje begeert. Wanneer haar oudste dochter Rose wegloopt met een onbekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - Boze wolf

  Op een warme dag in juni vindt een groepje tieners het lijk van een meisje in de rivier de Main. Er wordt niemand met haar signalement vermist, en daarom valt haar identiteit niet vast te stellen. Wel is duidelijk dat er een drama van jarenlange zware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marijke Jurgens boeken
  Marijke Jurgens - De tentenmaker

  Onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar verdwenen man in Afghanistan.Hoever gaat Laurie in haar zoektocht? Laurie krijgt als onderzoeksjournalist de opdracht om achter de ware toedracht te komen van de in Afghanistan verdwenen Nederlandse hulpverlener, Wouter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Yrsa Sigurdardottir boeken
  Yrsa Sigurdardottir - De donkere dag

  Advocate Thóra Gudmundsdóttir onderzoekt een mysterieuze verdwijningszaak op Groenland. Alles verloopt moeizaam: Thóra stuit op veel verzet bij de lokale bevolking en door zware sneeuwstormen kan het onderzoeksteam niet weg. De oplopende spanning brengt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michael Koryta boeken
  Michael Koryta - Erfenis

  Als de man die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader terugkeert naar het afgelegen familiehuisje in de bossen van Wisconsin, weet Frank Temple dat zijn tijd voor wraak is gekomen. Maar alles verloopt anders dan hij had kunnen voorzien, en op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Edward Hendriks boeken
  Edward Hendriks - Gezworen vrienden

  1988. Vier scoutingvrienden beloven elkaar hun eeuwige trouw met hun bloed. Als een van hen in de problemen komt, zullen de anderen voor hem zijn. Dan gebeurt er tijdens een zomerkamp een gruwelijk ongeluk. 2013. Eén van de vrienden, Sander Thijssen, heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Gijzeling in de Jordaan

  Een Anne Kramer-thriller Een nachtmerrie én een nieuwe liefde voor Anne Kramer In een tankstation, op een steenworp afstand van het hoofdbureau van de politie, vindt een gijzeling plaats. Terwijl Anne Kramer, chef van het Amsterdamse bureau Zware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Quinten de Zeeuw boeken
  Quinten de Zeeuw - Allemaal fillers

  Ze noemden het de "Koude Oorlog". Het confl ict tussen Oost en West, dat zich enkele jaren na de Tweede Wereldoorlog al begon af te tekenen. Een oorlog die pas eindigde, toen bij de val van de Berlijnse Muur bleek dat de Sovjet Unie niet met wapens, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Colette McBeth boeken
  Colette McBeth - Tot ik je vind

  Als misdaadverslaggever Rachel Walsh in het Engelse Brighton naar een persconferentie van de politie gaat, ziet ze op een grote poster het gezicht van haar beste vriendin Clara O'Connor. Drie dagen eerder kwam Clara niet opdagen op een afspraak en ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Julia Keller boeken
  Julia Keller - Onderhuids

  'Onderhuids' van Julia Keller wordt door Karin Slaughter omschreven als 'een must-read thriller'. Acker's Gap, West-Virginia is een stadje zonder vooruitzichten: geen banen, geen hoop, geen toekomst. Toch is dit de plek waar Bell Elkins een baan heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99