Literaire thrillers

 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Inspecteur Lynley-mysterie Zand over Elena

  Elena Weaver is doof, maar leidt ondanks haar handicap een zelfstandig bestaan als studente in Cambridge. Elke ochtend gaat ze in alle vroegte joggen langs de rivier. Haar overbezorgde vader staat erop dat ze daarbij begeleid wordt door zijn tweede vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Dinie Bell boeken
  Dinie Bell - Knekelhuis

  Lynns nieuwe woning staat vanwege een dubbele moord die er in het verleden gepleegd is bekend als spookhuis. Hoewel ze niet in geesten gelooft, heeft Lynn vanaf het moment dat ze de woning betrekt toch het gevoel dat ze er niet alleen is. Langzaam maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pierre Lemaitre boeken
  Pierre Lemaitre - LEMAITRE*VALS LEVEN

  Sophie leidt een rustig leven, totdat de krankzinnigheid onverwachts toeslaat. Plotseling lijkt ze de hoofdrol te spelen in een moordspel, waarbij werkelijkheid en waanzin moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn. Heeft Sophie haar schoonmoeder vermoord? Is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Franck Thilliez boeken
  Franck Thilliez - THILLIEZ*ZWANENZANG

  Drie zwanen worden dood aangetroffen in een vijver in het noorden van Frankrijk. De doodsoorzaak? Een fataal griepvirus. Amandine Guérin, microbioloog, wordt erbij geroepen: wat is dit virus en hoe verspreidt het zich?Kort daarop wordt in het bos een dode man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Roger Hobbs boeken
  Roger Hobbs - De verdwijntruc

  Spookvrouw Angela is het brein achter het ingenieuze plan om ergens op de Zuid-Chinese Zee een schip met gesmokkelde smaragden te kapen. Het plan valt in duigen wanneer blijkt dat het schip, buiten haar medeweten, een tweede lading vervoerde - een lading die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Graeme Cameron boeken
  Graeme Cameron - Graeme Cameron - Doodnormaal

  "Fascinerend en bloedstollend" - Lee Child "Het komt niet vaak voor dat iemand precies het moment kan aangeven waarop zijn leven naar de klote ging. Maar ik ben één van de gelukkigen, het was op 5 april om 19:23:17. De oorzaak: twee ogen." Hij woont bij jou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Claire McGowan boeken
  Claire McGowan - De stille doden

  De stille doden van Claire McGowan is het derde deel in de spannende serie met forensisch psycholoog Paula Maguire. Een bom gaat af in het centrum van een kleine stad in Noord-Ierland. De vijf verdachten van de aanslag worden niet vervolgd. Vijf jaar later… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Clare Mackintosh boeken
  Clare Mackintosh - Mea culpa

  Mea culpa van Clare Mackintosh is een thriller voor de fans van SJ Watson, Nicci French, Sophie Hannah, Het meisje in de trein en Gone Girl De wereld van Jenna Gray stort in na een tragisch ongeluk. In de hoop alles achter zich te kunnen laten, verhuist ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lucy Clarke boeken
  Lucy Clarke - Onderstroom

  Onderstroom is een beklemmende thriller over een droomreis op zee die verandert in een nachtmerrie. Voor iedereen die genoten heeft van Het strand van Alex Garland en Jetset van Marion Pauw. Wanneer twee hartsvriendinnen gaan backpacken in Zuidoost-Azië om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Samantha Hayes boeken
  Samantha Hayes - Voor je sterft

  Voor je sterft Samantha Hayes Het Engelse dorpje Radcote werd jarenlang geteisterd door een golf aan tienerzelfmoorden. De inwoners denken het achter zich te kunnen ­laten, tot er plotseling weer een jongen sterft na een bizar motorongeluk. Tussen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Steffen Jacobsen boeken
  Steffen Jacobsen - Vergelding

  'Voortrazende en vrijwel perfecte politieke thriller.' ***** - Jyllands-Posten (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Maud Mayeras boeken
  Maud Mayeras - Reflex

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789023490487):Elf jaar geleden is mijn zoon vermoord. Alleen mijn moeder weet wat er die dag is gebeurd. Iris… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bianca Kruger boeken
  Bianca Kruger - DE VLUCHT en andere spannende verhalen

  Veel mensen lezen graag, maar hebben te weinig tijd om zich te verdiepen in een dik boek. Hier zijn korte verhalen ideaal voor. In deze bundel zijn tien korte verhalen te vinden met elk een actueel thema. Bianca Kruger is geboren op 6 februari 1992 te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Patrick Bernauw boeken
  Patrick Bernauw - Nostradamus in Orval

  Antiquair Karel Rombaut wil met zijn boek aantonen dat hij als nazaat van Lodewijk XVII (1785-1795?) een troonpretendent van Frankrijk is. Maar voor hij zijn levenswerk kan publiceren, wordt Rombaut vermoord door een mysterieuze man die hem "de Profetie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Rendez-vous

  Wie droomt er niet van emigreren naar Zuid-Frankrijk waar het klimaat beter is, de mensen minder gehaast zijn en de algehele stemming vrolijker is? Ontmoet Simone, een 34-jarige vrouw die de stap waagt om in het zuiden van Frankrijk een nieuw leven te beginnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Wachten op woensdag

  In ‘Wachten op woensdag’ van Nicci French vindt een jong meisje het lichaam van haar moeder, die met bruut geweld is vermoord. Het politieonderzoek brengt een geheim leven aan het licht – maar niet de moordenaar. Een gepensioneerde journalist reist door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,20
 • Patrick Bernauw boeken
  Patrick Bernauw - Het geslacht van de engel

  Lang geleden las Patrick Bernauw in De Zwanen van Stonehenge, het onvolprezen boek van Hubert Lampo over het magisch-realisme, over de schrijver Arthur Machen. Hoe hij met een kort verhaal in de vorm van een artikel verantwoordelijk werd voor een van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Antoine Gresel boeken
  Antoine Gresel - Publieksjacht

  Publieksjacht - Antoine Gresel Een nieuw genre: de Mediathriller! De dader(s) worden niet nagejaagd door een detective of inspecteur van de politie, maar door de Nederlandse media! Er is een seriemoordenaar aan het werk in de Amsterdamse grachtengordel. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mike Nicol boeken
  Mike Nicol - Kaapstadtrilogie Payback

  De voormalige wapensmokkelaars Mace Bishop en Pylon Buso hopen eindelijk een ontspannen leven te gaan leiden in Kaapstad. Met hun nieuwe beveiligingsservice voor welvarende toeristen lijkt dat te lukken, tot Mace ingehaald wordt door zijn verleden. Hij moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Erik Axl Sund boeken
  Erik Axl Sund - Lichamen van glas

  Zweden wordt overspoeld door een golf van zelfmoorden. Rechercheur Jens Hurtig is belast met het onderzoek naar de zelfmoordenaars en ontdekt dat deze jonge mensen een fascinatie voor een obscure rockband delen. Wanneer ook enkele moorden gerelateerd blijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Samuel Bjørk boeken
  Samuel Bjørk - De doodsvogel DL

  Een Holger Munch-thriller In De doodsvogel van Samuel Bjørk wordt Holger Munch op een nieuwe zaak gezet: een tienermeisje is ritueel vermoord. De bijdrage van rechercheur Mia Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met een depressie. Dan duikt er een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - De kraamhulp

  Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam.Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lex Pieffers boeken
  Lex Pieffers - Pittsburgh

  Een man zit verscholen in een stoepput in Elm Street in Dallas, Texas. Hij treft voorbereidingen voor een precisieschot. De stoet komt langzaam in beeld. Hij schiet: het slachtoffer zakt in elkaar. De schutter vlucht. Amerika is in shock door de moord op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Christine Bols boeken
  Christine Bols - DANCER

  "Jouw toekomst ligt in het verschiet, maar je verleden is onuitwisbaar."Het inspecteursduo Sackley en McCool wordt ter hulp geroepen door de politie van Santa Cruz in Californië. In de badstad is een seriemoordenaar actief die jonge vrouwen vermoordt aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50