Literaire thrillers

 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Inferno - luxe geïllustreerde editie

  Dan Brown INFERNO Luxe geïllustreerde editie Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Mary Higgins Clark boeken
  Mary Higgins Clark - Tranen om mijn zusje

  Vol spanning en mysterie - een boek met zo veel vaart dat je het meteen uit wil lezen!Na de dood van haar zus, de beroemde actrice Leila LaSalle, zoekt Elizabeth rust in een luxe kuuroord. Het mysterie rond de tragische dood van Leila laat haar niet los.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Deon Meyer boeken
  Deon Meyer - Orion

  Met een enkel schot in het achterhoofd werd antiekhandelaar Johannes Smit vermoord duidelijk een professionele afrekening. De enige aanwijzingen zijn een stukje papier en het moordwapen, een M16, een wapen dat meestal gebruikt wordt door huurlingen en zelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carla Norton boeken
  Carla Norton - Langs de afgrond

  Dit ijzingwekkende thrillerdebuut van Carla Norton oogst in Amerika niets dan lof. `Langs de afgrond' doet denken aan het beste werk van Karin Slaughter en Mo Hayder. Reeve lijkt op het eerste gezicht een normale jonge vrouw van 22 jaar. Maar tien jaar eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Debet mp

  Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014. Stem en maak kans op een jaar gratis boeken én een jaar gratis reizen met de trein: https://www.nspublieksprijs.nl/c/00427|2'Debet' is de spannende thriller van bestsellerauteur Saskia Noort. Op een koude winternacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - Kwaad

  Na een mislukte blind date wacht Ebe Montgomery op een taxi. Als haar tasje uit haar handen wordt gerukt, gaat een man die ook op een taxi wachtte achter de dief aan. Hij botst tegen een bus aan die net om de hoek komt rijden. Dat kan er nu wel bij. Hoewel hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - Doodsbruid

  Vijfentwintig jaar geleden werd Maike Hagg, de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt, dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in Oslo. Een ongeluk, concludeerde de politie. De verjaringstermijn voor moord is bijna verstreken als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Ondraaglijk

  'Ondraaglijk' is de achtste thriller van Sophie Hannah waarin het politieduo Simon Waterhouse en Charlie Zailer een rol hebben. Als Gaby's vlucht naar huis opeens vanaf een ander vliegveld vertrekt, worden de passagiers van haar vlucht per bus vervoerd. Gaby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Bloedheet - grote letter uitgave

  Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als het kattenvrouwtje Mies van Rossum opeens verdwijnt, worden in diverse wijken van Almere dode katten gevonden. Niet veel later… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Donald Ray Pollock boeken
  Donald Ray Pollock - Al die tijd de duivel

  Een getormenteerde oorlogsveteraan, een echtpaar dat moordend rondtrekt en een smeerlap van een predikant. En midden tussen deze personages, in een godvergeten Ohio, zwerft Arvin rond, een weeskind dat opgroeit tot een goedhartige maar gewelddadige man, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joakim Zander boeken
  Joakim Zander - De zwemmer

  De liefde van een vader voor zijn dochter. De geheimen van een smerige oorlog. De volharding van een zwemmer. De Zweedse Klara Walldéen is Europarlementariër in Brussel wanneer ze via haar ex-vriend inlichtingen krijgt over de marteling van krijgsgevangenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - Als padden schreeuwen

  `Als padden schreeuwen is de nieuwe spannende thriller van bestsellerauteur Lieneke Dijkzeul. Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een val op de koude vloer van haar badkamer. Ze is ervan overtuigd dat dit haar dood wordt. Ze wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tomas Ross boeken
  Tomas Ross - De vrienden van Pinocchio

  Een duister netwerk van topambtenaren staat in Nederland boven de wet. Wie zijn de Sneeuwman, de Maagd, de Zonnekoning en de Raadsheer? De wraak van twee jonge mensen die ooit hun slachtoffer waren. Op een warme voorjaarsnacht vinden twee jonge inbrekers het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Julian Sanchez boeken
  Julian Sanchez - Gezicht van het kwaad

  In Barcelona vindt een terroristische aanslag plaats. De specialisten zijn te laat en er vallen meer dan duizend doden. Tijdens de reddingsoperatie overkomt een van de specialisten iets vreselijks. In een ziekenhuis in Barcelona ontwaakt een zwaar verminkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marianne Vogel boeken
  Marianne Vogel - In de schaduw van Marlene Dietrich

  Sofie Bank en Frits Arends, particulier onderzoekers van het Amsterdamse recherchebureau Brill, moeten naar Berlijn voor een bizarre opdracht. Een Nederlandse zakenvrouw wil met spoed de levensloop van haar Berlijnse oma achterhalen. Deze vrouw, Edith… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sterre Carron boeken
  Sterre Carron - Matsya

  ´Matsya´: een superspannende thriller over de ultieme wraak van een gestoorde en gekwelde geest.´Een half jaar geleden is een rancune losgebarsten. Een volmaakt gedetailleerd vergeldingsplan is opgesteld en niets kan meer mis gaan. Helemaal niks! Iemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • R.J. Ellory boeken
  R.J. Ellory - Het kwaad en de rivier

  'Het kwaad en de rivier' is de nieuwe thriller van R.J. Ellory. Het lichaam van een meisje dat twintig jaar geleden verdween, wordt teruggevonden in de oever van de rivier. Het onderzoek wordt heropend en sherrif John Gaines komt er achter dat er meer meisjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Après-ski

  Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn¿In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Megan Abbott boeken
  Megan Abbott - Daag me uit

  'Daag me uit is niet alleen een pageturner, het biedt ook inzicht in de rivaliteit tussen tienermeisjes.' - Entertainment Weekly Coach Colette begint het nieuwe schooljaar met als enige doel haar cheerleadersteam naar de top te brengen. Haar groeiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het dertiende ongeluk

  Detective Lindsay Boxer uit San Francisco gaat helemaal op in haar nieuwe leven als moeder. Haar man is geweldig, en ze heeft goede vrienden met wie ze kan praten over allerlei onderwerpen, van seks tot de moordzaken die ze onderzoekt. Dan stuurt de FBI haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Sarah Lotz boeken
  Sarah Lotz - De drie

  Vier passagiersvliegtuigen storten binnen enkele uren na elkaar neer op vier verschillende continenten. Onderzoek wijst uit dat er geen sprake is van terroristische aanslagen. Er lijkt zelfs geen enkel verband te zijn tussen de ongelukken, behalve dat bij drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Het stille meisje DL

  In de thriller 'Het stille meisje' van Tess Gerritsen onderzoeken rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles de moord op een vrouw in het Chinatown van Boston. Er lijkt een verband te zijn met een moordpartij negentien jaar eerder. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bavo Dhooge boeken
  Bavo Dhooge - Sfinx zonder gezicht

  Bavo Dhooge won als thrillerschrijver zowat alle prijzen die je kan winnen - vorig jaar nog de Hercule Poirotprijs. Hij vond het tijd voor iets nieuws: een nieuwe thrillerserie rond een undercoveragent. Een gouden gegeven om spannende verhalen rond te breien:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Luana Lewis boeken
  Luana Lewis - Dicht bij mij

  Stella durft al drie jaar haar huis niet meer uit. Ze heeft pleinvrees en voelt zich alleen veilig in haar eigen afgelegen huis, waar ze woont met haar man Max. De traumatische herinneringen aan haar laatste zaak als psycholoog zijn op deze manier ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90