Literaire thrillers

 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - Conclaaf

  De paus is dood. De deuren van de Sixtijnse Kapel sluiten en volgens de eeuwenoude traditie zullen honderdzeventien kardinalen hun stem moeten uitbrengen in de geheimzinnigste verkiezing ter wereld. De kardinalen zijn allen zeer vrome mannen. Maar ze zijn ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Claus Brockhaus boeken
  Claus Brockhaus - Respect

  IEDEREEN WIL RESPECT...Een roeister vindt in het Twentekanaal het hoofd van een man.Nico ter Mors herkent in hem zijn jeugdvriend André Hammink, ooit de derde doelman van FC Twente, maar daarna spoorloos verdwenen.Tot vorige week.Nico raakt betrokken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De jaarclub

  Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het winterse Wenen. Ook de partners mogen mee. Nadat ze overdag de sprookjesachtige stad hebben bezocht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Simon Toyne boeken
  Simon Toyne - De zoeker

  'Een spannende en geen doorsnee thriller. Een personage en boek om niet vlug te vergeten!' NBDSolomon Creed - Hij heeft geen verleden of toekomst, maar wel een missie...Een vliegtuig stort neer in de woestijn van Arizona.Een eenzame figuur loopt weg van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dinie Bell boeken
  Dinie Bell - Knekelhuis

  Lynns nieuwe woning staat vanwege een dubbele moord die er in het verleden gepleegd is bekend als spookhuis. Hoewel ze niet in geesten gelooft, heeft Lynn vanaf het moment dat ze de woning betrekt toch het gevoel dat ze er niet alleen is. Langzaam maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ronald van den Broek boeken
  Ronald van den Broek - Beschermduivel

  Als de enige overlevende van een gezinsdrama tot het uiterste gaat om degenen van wie hij houdt te beschermen... De niet erg geliefde moeder van Maud van Staveren raakt tijdens de jaarlijkse buurtbarbecue dodelijk gewond. Het heeft er alle schijn van dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jane Casey boeken
  Jane Casey - Na de brand

  'Na de brand' is een spannende thriller van Jane Casey. Voor fans van Simone van der Vlugt en Nicci French. Na een grote brand in een flatgebouw in Londen worden Maeve Kerrigan en haar collega's opgeroepen. De zaak ligt gevoelig - niet vanwege het feit dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Graeme Cameron boeken
  Graeme Cameron - Graeme Cameron - Doodnormaal

  "Fascinerend en bloedstollend" - Lee Child "Het komt niet vaak voor dat iemand precies het moment kan aangeven waarop zijn leven naar de klote ging. Maar ik ben één van de gelukkigen, het was op 5 april om 19:23:17. De oorzaak: twee ogen." Hij woont bij jou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Helen Callaghan boeken
  Helen Callaghan - Lieve Amy

  'Lieve Amy' is een spannende literaire thriller van Helen Callaghan. Deze thriller gaat over Margot Lewis, die in de dertig is en een adviesrubriek heeft in een plaatselijke krant in Cambridge. Ze krijgt heel veel brieven voor haar column 'Lieve Amy' - maar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Aan niemand vertellen - grote letter uitgave

  Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afde-ling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk leven: ze heeft een huis in het centrum van Alkmaar en een uitdagende, spannende baan.Als op een mistige novemberavond het verminkte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Jess Kidd boeken
  Jess Kidd - De laatste riten

  'Beeldrijk geschreven, fascinerende, spannende en ongewone thriller met een paranormaal kantje' NBDMahony is als kind in de steek gelaten door zijn moeder. Jaren later keert hij terug naar zijn geboortedorp, een Twin Peaks-achtige setting, om uit te zoeken wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Piste alarm - grote letter uitgave

  Tijdens een skivakantie in Kirchberg verdwijnt de kleine Marius. De lokale politie staat voor een raadsel... De skivakantie van Renske en Sven Donkervoort in het Oostenrijkse Kirchberg slaat om in een nachtmerrie als hun vierjarige zoon Marius tijdens de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Shannon Kirk boeken
  Shannon Kirk - Methode 15/33

  Stel je voor: een hulpeloos, zwanger meisje van 16 dat net uit de veiligheid van haar eigen omgeving is gerukt en in een smerige bestelwagen is geduwd. Ontvoerd... Alleen...Doodsbang.Vergeet haar nu...Stel je in plaats daarvan een zwanger, manipulatief… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mary Kubica boeken
  Mary Kubica - Bevroren

  Colins opdracht is duidelijk: Mia Bennett, dochter van een prominente rechter, ontvoeren en afleveren bij zijn opdrachtgever. Hij treft haar in een bar en krijgt haar zover dat ze met hem meegaat. Maar dan verandert er iets en van het ene op het andere moment… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Maud Mayeras boeken
  Maud Mayeras - Reflex

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789023490487):Elf jaar geleden is mijn zoon vermoord. Alleen mijn moeder weet wat er die dag is gebeurd. Iris… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bianca Kruger boeken
  Bianca Kruger - DE VLUCHT en andere spannende verhalen

  Veel mensen lezen graag, maar hebben te weinig tijd om zich te verdiepen in een dik boek. Hier zijn korte verhalen ideaal voor. In deze bundel zijn tien korte verhalen te vinden met elk een actueel thema. Bianca Kruger is geboren op 6 februari 1992 te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • LS Hawker boeken
  LS Hawker - Het verdrinkingsspel

  Moet ze ontsnappen aan haar verleden... of aan haar toekomst?Nu haar vader plotseling is overleden, blijft Petty Moshen ontredderd achter. Haar hele leven was hij degene die haar beschermde tegen de buitenwereld. Wie sluit haar nu op in haar slaapkamer, zodat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • René van Rijckevorsel boeken
  René van Rijckevorsel - Zim

  Als de jonge arts Felix Wellenstein bericht krijgt dat een studievriend is omgekomen bij een auto-ongeluk besluit hij naar diens afscheidsdienst in Zimbabwe te gaan. Hij wil dan ook Grootfontein bezoeken, het boerenbedrijf van zijn grootvader dat in 2003 is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jessica Ruston boeken
  Jessica Ruston - Je loog tegen mij

  Klara Mortimer heeft haar moeder nooit echt gekend. Het voormalige model verliet haar dochter toen ze zes jaar was. Alles wat Klara weet, is een handvol verhalen van haar vader. Dat haar moeder is verdwenen, heeft ze lang geleden een plekje kunnen geven. Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luk Gybels boeken
  Luk Gybels - NEON

  Dat er daar in de studentenstad wat loos is met Fran, stemt haar vader Giovanni ongerust. Zeker nu de kamerverhuurder hem verzocht om samen met zijn tienerdochter de ‘uit de hand lopende situatie op kot’ te bespreken. Fran van haar kant daagt evenwel niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gilly Macmillan boeken
  Gilly Macmillan - Laat me niet alleen

  In ‘Laat me niet alleen’ van Gilly Macmillan verdwijnt Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist en raakt stort haar wereld in. Van de krant tot blogs: overal wordt geschreven over de vermissing en vooral over haar schuld daaraan. Maar wat heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Koen Thurlings boeken
  Koen Thurlings - Oorlogswond

  Ongewenste souvenirs van zijn uitzending naar Afghanistan maken het leven voor Kendall James een hel. Op een avond gaat hij op zoek naar afleiding. Dan gaat het fout. Een oude vriend schiet te hulp, maar niet voor niets. Kendall verliest zichzelf in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Judith Visser boeken
  Judith Visser - Stuk

  Elizabeth zit in 4b van het Mercatuscollege in Rotterdam. Ze wordt door een aantal klasgenoten op een gruwelijke maar vrijwel onzichtbare manier gepest. Haar ouders zijn sinds een paar jaar gescheiden en haar moeder heeft zich op haar werk gestort om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Clare Mackintosh boeken
  Clare Mackintosh - Mea culpa

  Mea culpa van Clare Mackintosh is een thriller voor de fans van SJ Watson, Nicci French, Sophie Hannah, Het meisje in de trein en Gone Girl De wereld van Jenna Gray stort in na een tragisch ongeluk. In de hoop alles achter zich te kunnen laten, verhuist ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - Moordvrienden

  Een gruwelijke vondst in de dierentuin in de Taunus: in het olifantenverblijf ligt een menselijke hand. Rechercheur Oliver von Bodenstein en zijn collega Pia Kirchhoff vinden het bijbehorende lijk in een weiland tegenover de dierentuin. Het slachtoffer was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99