Literaire thrillers

 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winterwereld

  Tijdens het jaarlijkse vriendenweekend doet Lara een vreselijke ontdekking. Boos en verdrietig verdwijnt ze in de ijskoude nacht. Als Lara uren later nog niet terug is, wordt voor het ergste gevreesd. Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Donderdagskinderen

  Donderdagskinderen van Nicci French is deel 4 in de succesvolle Frieda Klein-reeks. Eerder in deze serie van Nicci French verschenen Blauwe maandag, Dinsdag is voorbij, Wachten op woensdag, Denken aan vrijdag en Als het zaterdag wordt, ook met Frieda Klein in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jens Lapidus boeken
  Jens Lapidus - Viproom

  Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is vastbesloten dat te blijven, hij is helemaal klaar met de misdaad. Maar dan krijgt hij de vraag om het slachtoffer van een kidnapping op te sporen. De familie durft niet naar de politie te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Luk Gybels boeken
  Luk Gybels - ZESTIG

  Adriaan Lotgiers is net met veel moeite uit een diep dal geklauterd als het verleden hem opnieuw confronteert. Tijdens het uitzoeken van een geschikte foto voor op de uitnodiging tere ere van zijn zestigste verjaardag, wordt hij overspoeld door herinneringen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jens Lapidus boeken
  Jens Lapidus - Topman

  Een geheim netwerk in Stockholm exploiteert al decennialang jonge meisjes. Ieder die hun voor de voeten loopt, wordt op meedogenloze wijze uit de weg geruimd. Het merkwaardige duo Teddy en Emelie - de crimineel en de jonge advocate - komt langzaam dichter bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Onderuitgehaald

  Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder van zijn dochters, verdrinkt in het zwembad bij hun vakantiehuis. Ze maken de afspraak te zwijgen over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winterzon

  Na een cocktailparty op het strand verandert de relaxte vakantie voor Amber in een regelrechte nachtmerrie. Ter ere van hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - Moment van afscheid DL

  dwarsligger 488 Val McDermid Moment van afscheid Een Tony Hill-thriller Er is één seriemoordenaar die bepalend is geweest voor het leven van profielschetser Tony Hill. Een die nog slechter is dan alle andere seriemoordenaars. Een die Hill het bloed in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Rik Deknudt boeken
  Rik Deknudt - Kolibries in Praag

  De kameraden Beau Borck en Jesse Jolluwiet wenden een vijfdaags plezierreisje naar Praag aan, teneinde aldaar hun gemeenschappelijke vriendin Elle Van Geus te gaan bezoeken. Elle bevolkt er, samen met drie andere Belgische jongedames, een ruim appartement: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stephan De Winter boeken
  Stephan De Winter - De Ziener

  Wanneer de excentrieke Isaac Newcomb één van de hardnekkigste vraagstukken uit de computerwetenschappen oplost, staat de academische wereld op z’n kop. No-LEQCE, de eerste kwantumcomputer die op Newcombs principes gestoeld is, blijkt zowaar in staat om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De Jaarclub

  Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het winterse Wenen. Ook de partners mogen mee. Nadat ze overdag de sprookjesachtige stad hebben bezocht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Verborgen

  'Vakmanschap' NRC 'Thema's, krachtig, rauw en empathisch' Volkskrant WILL TRENT is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Joona Linna 5 : Stalker

  Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je Zweden is in de ban van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst filmt vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en de opname vervolgens op YouTube plaatst. Enkele dagen later wordt degene die gefilmd is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Huidpijn

  ‘Huidpijn’ is de gevoeligste thriller tot nu toe van Saskia Noort, auteur van de bestsellers ‘Terug naar de kust’, ‘De eetclub’, ‘Nieuwe buren’, ‘De verbouwing’, ‘Koorts’ en ‘Debet’. Linda de Mol zei over ‘Huidpijn’: ‘Het lukt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ryan de Wolff boeken
  Ryan de Wolff - De Loverboy Killer

  In Amsterdam vindt een afschuwelijk misdrijf plaats. Het zeventienjarig meisje Renske wordt door een groep loverboys mishandeld, meermalen verkracht en belandt op de Wallen. Tot grote opluchting van haar ouders en haar buurman worden de daders snel gepakt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De fluisteraar - grote letter uitgave

  Ragna Riegel werkt bij een goedkoop warenhuis en woont alleen in haar ouderlijk huis. Haar ouders zijn dood en haar zoon is verhuisd naar Berlijn. Los van de verplichte kerst- en verjaardagskaart hebben ze geen contact. Ragna leeft een teruggetrokken bestaan,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,00
 • Frenkie Teijzirb boeken
  Frenkie Teijzirb - 6 x Schuld

  In deze verhalenbundel vol duistere suspense, dubieuze moraal en zwarte humor staan alledaagse personages centraal die een keuze moeten maken als hun bestaan wordt bedreigd. Dader en slachtoffer wisselen van rol als grenzen overschreden worden en onschuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dolores Redondo boeken
  Dolores Redondo - REDONDO*DE BESCHERMENGEL

  Aan de oever van de Baztan-rivier wordt het dode naakte lichaam van een meisje gevonden. Haar kleren zijn opengesneden en haar lakschoenen staan keurig naast haar in de berm. Er is een seriemoordenaar aan het werk, die het voorzien heeft op jonge meisjes: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Versplinterd

  Voor iedereen die nog nooit een boek van Karin Slaughter heeft gelezen is Versplinterd de beste kennismaking. Karin Slaughter verstaat als geen ander de kunst om binnen de kaders van het thrillergenre een rijk geschakeerde wereld te creëren aan intrigerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Verbroken

  Na lange tijd keert arts en lijkschouwer Sara Linton voor een vakantie terug naar haar vroegere woonplaats Grant County, waar ze geconfronteerd wordt met de verdrinkingsdood van een jonge studente. De enige verdachte in de zaak pleegt zelfmoord; in zijn cel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Triptiek

  Wanneer in een van de beruchtste wijken van Atlanta een gruwelijke moord wordt gepleegd op een prostituee, wordt speciaal agent Will Trent van het Georgia Bureau ingeschakeld om op onderzoek uit te gaan. Hij krijgt hulp van rechercheur Michael Ormwood, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Thomas Engström boeken
  Thomas Engström - Ten westen van de vrijheid + Ten zuiden van de hel DL

  dwarsligger 490 Thomas Engstrom Ten westen van de vrijheid & Ten zuiden van de hel Ludwig Licht-kwartet deel 1 en 2 gebundeld Ludwig Licht, voormalig Stasi-agent, barkeeper en problem solver voor de CIA, wordt in Ten westen van de vrijheid ingeschakeld bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Genesis

  Op een dag wordt een zwaar toegetakelde, naakte vrouw binnengebracht in een van de grootste ziekenhuizen van Atlanta. Ze belandt op de Eerste Hulp bij arts Sara Linton, die na een persoonlijke tragedie in Grant County een nieuw leven heeft opgebouwd in Atlanta… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Het geheugenspel DL

  dwarsligger 479 Nicci French Het geheugenspel De allereerste Nicci French In de tuin van een Engels landhuis wordt het lichaam van de zestienjarige Natalie opgegraven, die al vijfentwintig jaar vermist werd. Haar familie vermoedde al dat ze niet meer leefde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Bernard Minier boeken
  Bernard Minier - MINIER*SCHEMERING

  Als in de onheilspellende Pyreneeën een bloedstollend duel plaatsvindt, zijn de gevolgen niet te overzien... Een stormachtige nacht op een booreiland in de Noordzee. Een helikopter zet inspecteur Kirsten Nigaard af. De Noorse inspecteur onderzoekt daar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99