Literaire thrillers

 • Johan Hahn boeken
  Johan Hahn - Honger!

  Spannende roman over het thema 'Als Afrika in beweging komt, botst het met Europa'. De roman berust op feiten.In delen van Afrika heerst honger, telkens opnieuw. Iedereen weet dat, maar niemand lijkt daar iets aan te kunnen of willen doen. Europese en lokale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Camilla Grebe, Paul Leander-Engström boeken
  Camilla Grebe, Paul Leander-Engström - De poppenspeler, deel 1 Moscow noir

  De trilogie van Grebe & Leander bestaat uit 'De poppenspeler', 'De Handelaar' en 'De meesterspion'. In 'De poppenspeler' van Grebe & Leander heeft Tom Blixen Zweden verruild voor Moskou en werkt hij bij de invloedrijkste bank van Rusland. Als zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rob Groenhof boeken
  Rob Groenhof - FATALE MISREKENING

  Roosje Roelofsen komt er twintig jaar na de dood van haar moeder achter dat haar ware naam Roosje Lapré is. Zelf kan ze zich daar niets meer van herinneren, ze was toen pas vier jaar oud. Van haar tante verneemt ze wáárom haar moeder zich van het leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Goede dochter

  Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maurizio De Giovanni boeken
  Maurizio De Giovanni - DE GIOVANNI*DE DOOD ZINGT IN NAPELS

  Napels, 1931. Een bittere wind raast door de straten van de stad als er een moord gepleegd wordt in het donkere stadshart. Het San Carlo Theater staat op het punt de spectaculaire opera Cavalleria Rusticana uit te voeren, met in de hoofdrol 's werelds grootste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dennis Lehane boeken
  Dennis Lehane - De vrouw in de spiegel

  Met 'De vrouw in de spiegel' schreef Dennis Lehane een afwisselend ontroerende en psychologische pageturner, met messcherpe dialogen en levensechte personages. Dit is Lehane op zijn best. Dennis Lehane is de auteur van onder andere 'The New York Times'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Thomas Erikson boeken
  Thomas Erikson - Wandaden - grote letter uitgave

  Tijdens een aft erparty in de nacht na de feestdag Sint-Lucia, wordt Sara Leijon bruut verkracht door vier mannen. Gewond en in shock doet ze aangift e op het politiebureau. De zaak lijkt glashelder, maar rechercheur Nina Mander weet dat Sara weinig kans maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,25
 • Maartje Fleur boeken
  Maartje Fleur - Chateau Zen - grote letter uitgave

  Journaliste Jules van Egmond is naar een chateau in de Franse Dordogne afgereisd om Anouk te interviewen, een actrice die op het punt staat internationaal door te breken. Ook moet ze een reportage schrijven over het chateau, dat nu een spiritueel centrum is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,75
 • Tomas Ross boeken
  Tomas Ross - Van de doden niets dan goeds - grote letter uitgave

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden. Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komt het skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,55
 • Melanie Raabe boeken
  Melanie Raabe - De waarheid

  Zeven jaar geleden is de rijke zakenman Philipp Petersen tijdens een reis naar Zuid-Amerika spoorloos verdwenen. Sindsdien leeft zijn vrouw Sarah alleen met hun zoontje, en heeft ze langzaam haar leven weer opgepakt. Maar dan ontvangt ze een schokkend bericht:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Koppel boeken
  Hans Koppel - Niets dan kwaad - grote letter uitgave

  Journalist Calle Collin werkt voor een familiemagazine aan een feuilleton over mensen die te vroeg uit het leven zijn gerukt. Zo schrijft hij over de dertienjarige Kent die jaren daarvoor doodgereden werd. De dader reed door. Anders Malmberg, de jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Jo Nesbø boeken
  Jo Nesbø - De dorst

  De politie vindt het lichaam van een vrouw; een tinderdate werd haar fataal. Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzonder agressieve moordenaar aan het werk is, een moordenaar die bij haar thuis op haar wachtte. De druk van de media wordt steeds groter,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - We moeten je iets vertellen - grote letter uitgave

  Kathelijne is schrijfster. Haar bestseller over haar evangelische jeugd heeft er echter voor gezorgd dat het contact met haar ouders is verbroken.Ook in de liefde is ze niet gelukkig. Ze raakt zwanger van een oudere, getrouwde man met wie ze een affaire heeft … (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,15
 • René Appel boeken
  René Appel - Verzwegen - grote letter uitgave

  Wanneer Suzan tijdens het opruimen van haar moeders huis een krantenbericht tegenkomt over een oude verkrachtingszaak, maakt dat het nodige bij haar los. Maar bij alle problemen die ze tegenkomt krijgt ze steun van haar man, Ron. Tenminste, dat denkt ze. Fred… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - De vrouw die niet opgaf - grote letter uitgave

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden. Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komt het skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,75
 • Luk Gybels boeken
  Luk Gybels - ZESTIG

  Vijf jaar geleden maakte Nena en haar team van Code 60 een einde aan een onthutsende praktijken van mensenhandel en -misbruik, gesitueerd in de hogere kringen van de samenleving. Het is ook al vijf jaar geleden dat ze in het huwelijk trad met Muriëlle. Nadat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Rosamund Lupton boeken
  Rosamund Lupton - Dochter - grote letter uitgave

  Wanneer de Britse Yasmin te horen krijgt dat haar man Matt is omgekomen bij een ramp in het verre noorden van Alaska, weigert ze ditnieuws te geloven. Samen met haar dove dochter Ruby onderneemt ze een wanhopige tocht door het barre winterlandschap van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Willem Asman boeken
  Willem Asman - Error

  'ERROR' is deel 2 van de REBOUND-trilogie van Willem Asman. In de zomer van 2017 verscheen het eerste deel: 'ENTER'. Bekroond auteur Willem Asman zette hiermee het eerste boek van een krachtige, nieuwe thrillerserie op de kaart. Eerder verschenen de thrillers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Luk Gybels boeken
  Luk Gybels - ZESTIG

  Op het landgoed van de Leermaecker geniet Nena na van haar nieuwe status als eigenares. Met het huwelijk met kasteelheer Greg in het verschiet en als aanstaande moeder weet ze met haar geluk geen blijf. Ook haar pleegvader Adriaan, de avond voordien zestig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - Moment van afscheid DL

  dwarsligger 488 Val McDermid Moment van afscheid Een Tony Hill-thriller Er is één seriemoordenaar die bepalend is geweest voor het leven van profielschetser Tony Hill. Een die nog slechter is dan alle andere seriemoordenaars. Een die Hill het bloed in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lee Child boeken
  Lee Child - De affaire DL

  dwarsligger 497 Lee Child De affaire Jack Reacher 16 Mississippi, 1997. Een klein stadje. Een middernachtelijke goederentrein. Een legerbasis die een zeer geheime eenheid herbergt. En een vrouw die op gruwelijke wijze om het leven is gebracht. Dit is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - Stille grond - grote letter uitgave

  Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontbreekt elk spoor van haar. In dit gebroken gezin groeit Eve op, hun jongere zusje. Dertig jaar later.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Emily Barr boeken
  Emily Barr - De perfecte leugen - grote letter uitgave

  Voor Lucy Riddick is Venetië altijd een droombestemming geweest. Het lijkt Lucy de ideale plaats om jezelf te verliezen. En dat is precies wat ze nodig heeft wanneer het grote geheim dat ze al jaren voor haar geliefde en haar vrienden verborgen houdt, dreigt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,95
 • Claire McGowan boeken
  Claire McGowan - Barre grond - grote letter uitgave

  In Ballyterrin Hospital wordt een baby van nog geen uur oud gestolen. Forensisch psycholog Paula Maguire - zelf zwanger - krijgt de zaak toegewezen, samen met de unit Vermiste Personen. Hoewel de baby binnen een paar dagen wordt teruggevonden, is de zaak voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,35
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - Als padden schreeuwen - grote letter uitgave

  Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een ongelukkige val op de koude vloer van haar badkamer. De dagen en nachten die volgen zijn een verschrikking, en ze is ervan overtuigd dat dit haar dood betekent. Dan krijgt ze hulp uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,35