Literaire thrillers

 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Herfstlied - grote letter uitgave

  Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als ze erin slaagt een uitgever voor haar werk te interesseren, wordt Leiden opgeschrikt door de moord… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Wie de wolf vreest

  Op een afgelegen boerderij vindt de twaalfjarige Kannick het lijk van een oude vrouw en ziet nog net een glimp van een wegrennende man. Deze verdachte, een ontsnapte psychiatrische patiënt, wordt een paar dagen later tijdens een bankoverval als gijzelaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Gerard Grasman boeken
  Gerard Grasman - De vondst

  In 1985 wordt op spoorwegemplacement van het Parijse Gare du Nord een onherkenbaar verminkt stoffelijk overschot aangetroffen. Het blijkt te gaan om de wereldvermaarde vioolvirtuoos Jean-Luc de Maynard, wiens identiteit toch kan worden vastgesteld, dankzij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,59
 • Ria Dinnissen boeken
  Ria Dinnissen - GEZINSBEDROG

  Nathan is ten einde raad als zijn vrouw Caro vermist wordt nadat er een vliegtuig is neergestort op hun woonwijk. Harrie, haar vader, gelooft niet dat ze dood is. Hij denkt dat zijn schoonzoon haar ergens verborgen houdt voor haar ouders. Als de narcistische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Drijfzand (POD)

  Wanneer Alan Banks een verontrustend telefoontje krijgt van zijn broer Roy, vertrekt hij ogenblikkelijk naar Londen om hem te zoeken. Maar Roy is spoorloos verdwenen en Banks vreest dat het telefoontje wel eens hun laatste gesprek zou kunnen zijn geweest.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Uitverkoren

  Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom. Terwijl Jules blijft zoeken naar antwoorden, krijgt ze als officier van justitie te maken met twee sterfgevallen, die leiden naar een sekte. Voor ze het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Tegenstroom (POD)

  Een grote demonstratie in het anders zo rustige Yorkshire eindigt in de arrestatie van vijftig demonstranten en de gewelddadige dood van een jonge agent. Vanuit Londen wordt hoofdinspecteur Richard 'Dirty Dick' Burgess gestuurd om het moordonderzoek te leiden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Zondeval (POD)

  Niet ver buiten het dorpje Swainshead ligt een vredige. bosrijke valley. haast verborgen voor de buitenwereld. Maar iemand heeft de rust die er heerstwreedverstoord. Een lichaam dat in verregaande staat van ontbinding verkeert wordt gevonden. het tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Last minute - grote letter uitgave

  Hoe een romantische vakantie ineens verandert in een nachtmerrie...Vijf jaar zijn Susan Waterberg en haar man Hugo getrouwd en gelukkig in Almere. Die mijlpaal wil Susan niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze regelt haar schoonouders als oppas voor hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Sander Waulthers boeken
  Sander Waulthers - Bear

  Wie is er op die bewuste nacht in december in hun huis geweest? Als het daadwerkelijk een beer was geweest, dan waren ze in bijzonder groot levensgevaar. Het klopte gewoonweg niet. Was het werkelijk de natuur die zich zo vreemd gedroeg? Tim Wrickley kan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B.A. Paris boeken
  B.A. Paris - Achter gesloten deuren

  dwarsligger® 431 BA Paris Achter gesloten deuren Het perfecte huwelijk? Of de perfecte leugen? Het echtpaar Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet zo aardig zou vinden. Je zou Grace best… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Claus Brockhaus boeken
  Claus Brockhaus - Respect

  IEDEREEN WIL RESPECT...Een roeister vindt in het Twentekanaal het hoofd van een man.Nico ter Mors herkent in hem zijn jeugdvriend André Hammink, ooit de derde doelman van FC Twente, maar daarna spoorloos verdwenen.Tot vorige week.Nico raakt betrokken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Eugenie Brands boeken
  Eugenie Brands - Witte Raaf GLB

  Als Clair wordt uitgenodigd doorvrienden om mee te helpen met hetopzetten van een kookcursus in deProvence, verandert dat haar heleleven. Ze wordt zo gegrepen doorhet zonnige en kleurrijke leven inZuid-Frankrijk dat ze meteen opzoek gaat naar een huis in die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Mariska Noordeloos boeken
  Mariska Noordeloos - Het spel is uit

  Ellis en Monique zijn twee hartsvriendinnen die toe zijn aan een heerlijke vakantie vol luieren en rust. Na een nare en zeer verdrietige periode van Ellis gaat de zon eindelijk weer schijnen in het heerlijke Egypte, waar ze een oude vriendin tegen komen. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lisa Gardner boeken
  Lisa Gardner - Vind haar DL

  dwarsligger 464 Lisa Gardner Vind haar Vind haar van Lisa Gardner gaat over Flora Dane, een jonge vrouw die als studente werd ontvoerd en maandenlang in een kist gevangen werd gehouden. Vijf jaar na haar bevrijding wordt ze beschuldigd van moord. Rechercheur D… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Peter Römer, Annet Hock boeken
  Peter Römer, Annet Hock - En nu ik!

  Na een periode van zakelijke en persoonlijke tegenslag lijkt het tij te keren voor Pien Verschuur en haar gezin. Haar beide kinderen zijn klaar om hun vleugels uit te slaan. Piens yogastudio is sinds de recente opening een succes. En het nieuwe project van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simon de Waal boeken
  Simon de Waal - Een schim in de nacht

  Als rechercheur Van Opperdoes 's avonds warme appeltaart zit te eten in café Papeneiland in de Jordaan, hoort hij schoten op de Noordermarkt. Wanneer hij ernaartoe rent, weet hij nog de laatste woorden op te vangen van een neergeschoten man die zwaargewond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jean-Luc Bannalec boeken
  Jean-Luc Bannalec - Bretonse verhoudingen

  Bretonse verhoudingen is een ongemeen spannende en sfeervolle detective, vol humor en met een sympathieke rechercheur die de lezer meteen voor zich wint. Een eerste zaak voor de eigenzinnige commissaris Dupin, liefhebber van pinguïns en verslaafd aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anita Larkens boeken
  Anita Larkens - De dagen

  Tijdens een voorjaarsnacht verdwijnen de kleuters Frida en Mees uit het huis van hun moeder. Beide ouders, Maud en Maarten, zijn de eerste verdachten. Hoewel de ex-geliefden al meer dan een jaar uit elkaar zijn, brengt het noodlot hen weer samen. In de dagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter Swanson boeken
  Peter Swanson - Een verdiende dood - grote letter uitgave

  Tijdens een tussenstop op Heathrow ontmoet Ted een vrouw in een bar. Het klikt meteen, en na iets te veel cocktails vertelt Ted dat zijn vrouw hem onlangs heeft bedrogen. Hij verzucht dat hij haar wel zou kunnen vermoorden. De onbekende vrouw, Lily, antwoordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,75
 • Herman Brusselmans boeken
  Herman Brusselmans - Moord en andere onzin

  De Moordbrigade van Gent, bestaande uit commissaris Übertrut, inspecteur Zeik, El Bazaz, Compas en Broekgat, neemt u drie boeken lang mee op pad om brute, heldhaftige, noodzakelijke maar ook absoluut onzinnige moorden op te lossen. Hugo Claus zal voorbijkomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Omnibus: Aangetast & Genadeklap

  Slagen de Metselaers erin weer nader tot elkaar te komen, zijn ze opgewassen tegen de realiteit? Lees en huiver!...Het is tien jaar geleden dat Lieve Metselaer na haar balletles door een automobilist werd doodgereden. Alle betrokkenen verwerken dat op hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Deon Meyer boeken
  Deon Meyer - Koorts

  Ik wil je vertellen over de moord op mijn vader. Willem Storm en zijn zoon behoren tot de weinige overlevenden in Zuid-Afrika - en de rest van de wereld - van een allesverwoestend virus. Willem wil hun leven weer opbouwen bij de stuwdam bij Vanderkloof,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fiona Cummins boeken
  Fiona Cummins - De verzamelaar

  Fiona Cummins creëerde voor De verzamelaar een psychopaat die nog angstaanjagender is dan Hannibal Lecter. De verzamelaar toont de donkerste kant van de mens en een gevecht tussen wraak, vergeving en hoop.Hij heeft het goed gepland. Hij leidt twee levens. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Graeme Cameron boeken
  Graeme Cameron - Graeme Cameron - Doodnormaal

  "Fascinerend en bloedstollend" - Lee Child "Het komt niet vaak voor dat iemand precies het moment kan aangeven waarop zijn leven naar de klote ging. Maar ik ben één van de gelukkigen, het was op 5 april om 19:23:17. De oorzaak: twee ogen." Hij woont bij jou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00