Literaire thrillers

 • Hanan El Alamin boeken
  Hanan El Alamin - Ik ben Terrorist

  Ik ben terrorist. Ik ben de aardige jongen, meisje, de aardige buurman of vrouw van wie je nooit had gedacht dat zij/hij in staat zou zijn een aanslag te plegen op onschuldige mensen. Ik ben de aardige zeer behulpzame stagiair, die geliefd is en zich voegt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,75
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Aan niemand vertellen - grote letter uitgave

  Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afde-ling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk leven: ze heeft een huis in het centrum van Alkmaar en een uitdagende, spannende baan.Als op een mistige novemberavond het verminkte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Simon Toyne boeken
  Simon Toyne - De zoeker

  'Een spannende en geen doorsnee thriller. Een personage en boek om niet vlug te vergeten!' NBDSolomon Creed - Hij heeft geen verleden of toekomst, maar wel een missie...Een vliegtuig stort neer in de woestijn van Arizona.Een eenzame figuur loopt weg van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Laura McHugh boeken
  Laura McHugh - Onvindbaar

  ‘Deze fijne, bijna ouderwetse thriller bevat alles wat je nodig hebt: een geheimzinnig oud huis, onbetrouwbare buurtgenoten en een mysterieuze geschiedenis. Laura McHugh speelt heel knap met herinneringen.’ - Jodi Picoult ‘Een ontzettend knap en subtiel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dolores Redondo boeken
  Dolores Redondo - DIT ALLES ZAL IK JE GEVEN

  In de steile wijngaarden van het Spaanse Ribeira Sacra komt Alvaro om bij een auto-ongeluk. Zijn partner Manuel reist zo snel hij kan van Madrid naar Galicië, maar tevergeefs: het politieonderzoek is al gesloten. Zijn adellijke, invloedrijke schoonfamilie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Joona Linna 6 : Jager

  Begin maar vast met rennen Joona Linna is terug! Na twee jaar te hebben doorgebracht in een van de best beveiligde gevangenissen van Zweden, wordt Joona Linna benaderd voor een geheime opdracht. Saga Bauer heeft hem nodig voor een onderzoek waarin de politie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Piste alarm - grote letter uitgave

  Tijdens een skivakantie in Kirchberg verdwijnt de kleine Marius. De lokale politie staat voor een raadsel... De skivakantie van Renske en Sven Donkervoort in het Oostenrijkse Kirchberg slaat om in een nachtmerrie als hun vierjarige zoon Marius tijdens de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Ruth Rendell boeken
  Ruth Rendell - Donkere wegen

  Wanneer Carl een pakje afslankpillen aan zijn goede vriendin Stacey verkoopt, en daarmee onbedoeld haar dood veroorzaakt, zet hij een opeenvolging van catastrofale gebeurtenissen in gang. Het begint met uitvluchten, gaat over in leugens en eindigt met moord…… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - De man die zijn sporen wiste

  In De man die zijn sporen wiste van Val McDermid probeert Karen Pirie, rechercheur bij de politie Schotland, om een paar ingewikkelde zaken op te lossen. Als de jonge Gabriel Abbott levenloos is aangetroffen op een parkbankje, ontdekt rechercheur Karen Pirie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Heks DL

  dwarsligger 481 Camilla Läckberg Heks De nieuwe Läckberg - deel 10 van de Fjällbacka-serie. Wanneer de vierjarige Linnea spoorloos verdwijnt, komen bij iedereen herinneringen aan een oude zaak naar boven. Dertig jaar eerder verdween ook een vierjarig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • J.P. Delaney boeken
  J.P. Delaney - Het vorige meisje

  ‘Verslavend. Een van de indrukwekkendste thrillers in jaren. Volkomen onvoorspelbaar, en met een einde dat je niet mag missen!’ - Lisa Gardner ‘Verbazingwekkend en heel erg slim – een vrijwel perfecte psychologische thriller.’ - Lee Child (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Max van Olden boeken
  Max van Olden - De juiste man

  Max van Olden won met ‘Lieve edelachtbare’ de Schaduwprijs voor het beste thrillerdebuut. Met ‘De juiste man’ komt Max van Olden met een waardige opvolger. Het is een gelaagde thriller waarbij vergelding vooropstaat. Hoofdpersoon is Oscar, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Iain Levison boeken
  Iain Levison - De gedachtelezer

  Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer ze een ter dood veroordeelde crimineel voor zo'n missie uit de gevangenis haalt, ontsnapt hij. Terry laat een andere gedachtelezer, een jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jacq Ducaux boeken
  Jacq Ducaux - Carrousel d'Amour

  Jacq Ducaux (1947), geboren in Rotterdam en woonachtig in Frankrijk, schreef dit drama als zijn debuutroman. Het toont de dramatische gevolgen van een heimelijke relatie. Emoties en achterdocht, passie en jaloezie, zelfverwijt en intens geluk ontmoeten elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marina Heib boeken
  Marina Heib - Drie meter onder nul

  Op een dag besluit ze: ik word moordenares. Ze kiest haar slachtoffer. Ze beraamt de moord. Ze laat niets aan het toeval over. En ze heeft al helemaal geen medelijden. Geduld is een schone zaak voor een jager. Ze lijkt een onschuldige jonge vrouw: een uiterst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Staatsgeheim

  Hoe de hang naar vrijheid en gelijkheid twee agentes fataal wordtFatima en Nadine, twee agentes van de Amsterdamse politie, vechten ieder op hun eigen manier voor vrijheid en gelijkheid. Ze leggen hun lot in handen van de verkeerde persoon, met gevaar voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Toen het donker werd

  Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem er zo makkelijk van af te laten komen. In zijn wanhoop schakelt Menno via zijn advocaat iemand in om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De Officier DL

  dwarsligger 471 Robert Harris, De officier Vrij Nederland Thriller van het Jaar DWDD Boek van de Maand Als de Joods-Franse officier Alfred Dreyfus in 1895 wordt veroordeeld tot levenslange opsluiting vanwege spionage voor de Duitse aartsvijand, twijfelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Enger boeken
  Thomas Enger - Bloedmist & Familiewapen - Omnibus 2

  De tweede Henning Juul-omnibus - bevat deel 3 en 4 uit de reeks. Het vervolg op de omnibus met Schijndood & Fantoompijn. BLOEDMIST Een oude vrouw wordt op brute wijze vermoord in een verpleeghuis in Oslo. Journalist Henning Juul wordt op de zaak gezet. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • B.A. Paris boeken
  B.A. Paris - Achter gesloten deuren

  ‘Achter gesloten deuren’ lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. ‘Achter gesloten deuren’ is de spannende thriller die iedereen leest! Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Verborgen

  'Vakmanschap' NRC 'Thema's, krachtig, rauw en empathisch' Volkskrant WILL TRENT is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Joona Linna 5 : Stalker

  Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je Zweden is in de ban van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst filmt vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en de opname vervolgens op YouTube plaatst. Enkele dagen later wordt degene die gefilmd is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ignace Pollet boeken
  Ignace Pollet - Lichaamsvreemd

  Kan je jezelf vertrouwen in een onbetrouwbare wereld? Een verwoestende epidemie bedreigt het stadsgewest. Migranten, zelf voor de ziekte op de vlucht, brengen het virus mee binnen. Chaos slaat toe, wijk na wijk wordt gevaccineerd. Onderzoeker Anton Trio, 37 en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Shari Lapena boeken
  Shari Lapena - Een vreemde in huis

  Wat als je misschien iets verschrikkelijks hebt gedaan en je het je niet kunt herinneren? Van de auteur van Het stel van hiernaast, de wereldwijde bestseller Wat als je misschien iets verschrikkelijks hebt gedaan en je het je niet kunt herinneren? Je bent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99