Literaire thrillers

 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Vuurtorenwachter 2 + 1 2015

  Wanneer Patrik Hedström na langdurig ziekteverlof weer aan het werk gaat, krijgt hij meteen een moordonderzoek toegewezen. Het slachtoffer, Mats Sverin, is gedood met een schot in zijn achterhoofd. Motieven voor de moord zijn moeilijk te vinden, daarom begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Engeleneiland 2 + 1 2015

  'Engeleneiland' is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö verdwenen, zonder een spoor achter te laten. Iedereen is weg, behalve de één jaar oude Ebba. Jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Ondraaglijk

  'Ondraaglijk' is de achtste thriller van Sophie Hannah waarin het politieduo Simon Waterhouse en Charlie Zailer een rol hebben. Als Gaby's vlucht naar huis opeens vanaf een ander vliegveld vertrekt, worden de passagiers van haar vlucht per bus vervoerd. Gaby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marcel Verreck boeken
  Marcel Verreck - De zeven Deventer moordzaken De laatste minuut

  In De laatste minuut speelt Deventers sportieve trots Go Ahead Eagles een grote rol. Het is erop of eronder voor Go Ahead Eagles. In de beslissende wedstrijd tegen Sparta móet er gescoord worden. Jesse Cruysman, de beste voetballer die Deventer ooit gekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Bloedheet - grote letter uitgave

  Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als het kattenvrouwtje Mies van Rossum opeens verdwijnt, worden in diverse wijken van Almere dode katten gevonden. Niet veel later… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Koen Stuyck boeken
  Koen Stuyck - Golem

  Aart Verschueren is een jonge Belgische journalist, die een relatie begint met een Oost-Europese vrouw van joodse origine. Ongeveer rond diezelfde tijd maakt hij kennis met een Palestijnse vluchteling. Hoewel deze twee nieuwe vrienden niets met elkaar te maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,40
 • Julian Sanchez boeken
  Julian Sanchez - Gezicht van het kwaad

  In Barcelona vindt een terroristische aanslag plaats. De specialisten zijn te laat en er vallen meer dan duizend doden. Tijdens de reddingsoperatie overkomt een van de specialisten iets vreselijks. In een ziekenhuis in Barcelona ontwaakt een zwaar verminkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Engeleneiland - DL

  Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö verdwenen, zonder een spoor achter te laten. Iedereen is weg, behalve de één jaar oude Ebba. Jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marjolijn Uitzinger boeken
  Marjolijn Uitzinger - De huisgenoot

  De jonge Berlijnse politicus Florian von Bismark staat op de nominatie de nieuwe minister van Justitie te worden. Op een winteravond neemt hij Mirco, een dakloze jongen, in huis en stelt hem aan als zijn chauffeur. Wanneer Mirco een dodelijk ongeluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marianne Vogel boeken
  Marianne Vogel - In de schaduw van Marlene Dietrich

  Sofie Bank en Frits Arends, particulier onderzoekers van het Amsterdamse recherchebureau Brill, moeten naar Berlijn voor een bizarre opdracht. Een Nederlandse zakenvrouw wil met spoed de levensloop van haar Berlijnse oma achterhalen. Deze vrouw, Edith… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kajé Dijkema boeken
  Kajé Dijkema - Dwaallichten en vallende sterren

  De moord op een jonge, talentvolle vrouw in Delfzijl houdt de gemoederen flink bezig. Rechercheur Lucien de Lange krijgt te maken met een aantal bijzondere verdachten waar hij zijn handen vol aan heeft: een frauderende leidinggevende, een verliefde collega,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Après-ski

  Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn¿In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Megan Abbott boeken
  Megan Abbott - Daag me uit

  'Daag me uit is niet alleen een pageturner, het biedt ook inzicht in de rivaliteit tussen tienermeisjes.' - Entertainment Weekly Coach Colette begint het nieuwe schooljaar met als enige doel haar cheerleadersteam naar de top te brengen. Haar groeiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Olga Hoekstra boeken
  Olga Hoekstra - Dodenweg

  Rechercheur Thomas DeLohr wordt op de zaak van twee auto-ongelukken gezet. De aanblik van het verwoeste lichaam van een van de slachtoffers confronteert hem met zijn verleden. Bij elke stap die hij zet om de puzzel te ontrafelen, raakt hij verder verwijderd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lee Child boeken
  Lee Child - 61 uur - DL

  In de thriller '61 uur' van Lee Child komt Jack Reacher tijdens een koude winter vast te zitten in Bolton, South Dakota. De lokale politie heeft problemen die het kleine bureau boven het hoofd groeien, en Reacher biedt aan te helpen. Maar wat Reacher niet weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Caroline Kepnes boeken
  Caroline Kepnes - Jij

  Als Joe de adembenemende Guinevere Beck zijn boekhandel ziet binnenlopen, weet hij het zeker. Dit is de vrouw die hij wil. Guinevere is perfect: mooi, stoer, slim en supersexy. En ze hebben meteen een verrassend leuk gesprek over [i]De Da Vinci Code[/i]. Joe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De officier

  Op een ijskoude dag in januari 1895 wordt de Joods-Franse officier Alfred Dreyfus voor het oog van een woedende menigte van zijn zwaard en rang ontdaan en veroordeeld tot levenslange opsluiting op Duivelseiland. Dreyfus is schuldig bevonden aan spionage voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Vraag niet waarom

  Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neergezet. Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luana Lewis boeken
  Luana Lewis - Dicht bij mij

  Stella durft al drie jaar haar huis niet meer uit. Ze heeft pleinvrees en voelt zich alleen veilig in haar eigen afgelegen huis, waar ze woont met haar man Max. De traumatische herinneringen aan haar laatste zaak als psycholoog zijn op deze manier ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bavo Dhooge boeken
  Bavo Dhooge - Sfinx zonder gezicht

  Bavo Dhooge won als thrillerschrijver zowat alle prijzen die je kan winnen - vorig jaar nog de Hercule Poirotprijs. Hij vond het tijd voor iets nieuws: een nieuwe thrillerserie rond een undercoveragent. Een gouden gegeven om spannende verhalen rond te breien:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Het stille meisje DL

  In de thriller 'Het stille meisje' van Tess Gerritsen onderzoeken rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles de moord op een vrouw in het Chinatown van Boston. Er lijkt een verband te zijn met een moordpartij negentien jaar eerder. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Debet mp

  Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014. Stem en maak kans op een jaar gratis boeken én een jaar gratis reizen met de trein: https://www.nspublieksprijs.nl/c/00427|2'Debet' is de spannende thriller van bestsellerauteur Saskia Noort. Op een koude winternacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Inferno - luxe geïllustreerde editie

  Dan Brown INFERNO Luxe geïllustreerde editie Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Clarice Janzen boeken
  Clarice Janzen - Overspel

  Overspel is een bijzonder en aangrijpend verhaal over lust en verlangen, en over de diepe gevoelens van liefde. In een mooie pakkende stijl voert Clarice Janzen de lezer mee naar een zeer verrassende ontknoping. Maurits is getrouwd en gelukkig met Eva. Als Eva… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dennis Lehane boeken
  Dennis Lehane - Het loket

  `Het loket van Dennis Lehane is het boek van de film `The Drop . Bob Saginowski is een eenzame barman. Hij werkt in de kroeg van zijn neef Marv, die zijn bedrijf in Brooklyn gebruikt voor duistere geldstromen in de New Yorkse onderwereld. Drie dagen na kerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00