Literaire thrillers

 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Kate Mosse boeken
  Kate Mosse - De nacht van de vogels

  Sussex, 1912. Een kustgebied in de ban van storm en springtij, waar bijgeloof nog een grote rol speelt. Constantia ­Gifford is zeventien en woont met haar vader in hun ­vervallen landhuis, tussen de schamele resten van zijn voormalige museum vol opgezette… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Daglicht MP

  Met de succesvolle thriller 'Daglicht' beleefde schrijfster Marion Pauw haar doorbraak naar het grote publiek. De succesvolle advocate Iris worstelt met het combineren van haar carrière en de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Plotseling blijkt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Veroordeeld

  Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collega s. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Hemelen MP

  'Hemelen' is een literaire thriller van thrillerschrijfster Marion Pauw. Het boek bevat naast spanning, ook een goede dosis humor die aan een film van Woody Allen doet denken. Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Twee zomers

  De achtentwintigjarige Chantal Zwart is verslaggeefster en presentatrice bij France Inter, een gerenommeerd radiostation in Parijs. Nadat haar vriendje - tevens Chantals baas - haar laat barsten, wil ze maar één ding: weg. Ze gaat werken voor een regionale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gilly Macmillan boeken
  Gilly Macmillan - Laat me niet alleen - DL

  Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jane Casey boeken
  Jane Casey - De jacht

  De politie hoort misdaden op te lossen en niet het slachtoffer ervan te worden, maar in 'De jacht' van Jane Casey wordt Londen geterroriseerd door een moordenaar die het alleen op politieagenten gemunt lijkt te hebben.Maeve Kerrigan en haar leidinggevende Josh… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - De levenden en de doden

  Rechercheur Pia Kirchhoff staat op het punt om op huwelijksreis te gaan als een sluipschutter een slachtoffer maakt. Pia besluit de reis uit te stellen en haar baas Oliver von Bodenstein te hulp te schieten bij deze zaak. Er vallen al snel meer doden en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom Vowler boeken
  Tom Vowler - Wat je achterlaat

  Wat als alles waarin je geloofde in duigen valt? In het prachtige Dartmoor lijkt Anna een zorgeloos en vrij leven met haar familie te hebben. Maar als een gevangene ontsnapt uit een nabijgelegen instelling leidt dit tot een serie gebeurtenissen die alles op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gilly Macmillan boeken
  Gilly Macmillan - Laat me niet alleen

  Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Siska Mulder boeken
  Siska Mulder - Getelde dagen

  Remie is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Laurens. Samen hebben ze het goed voor elkaar: twee kinderen, een glansrijke carrière, een huis in 't Gooi... Als Remie ontdekt dat Laurens een verhouding heeft, blijkt hun huwelijk op drijfzand gebouwd.Er laait… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Auke van Stralen boeken
  Auke van Stralen - Tankstelle

  Duitsland 1998. Douwe werkt naast zijn studie in een tankstation, waar hij bevriend raakt met Mehmet en Toni. Via Toni maakt Douwe kennis met VOWA, een koeriersdienst die beschikt over luxe zakenauto's. Douwe en Mehmet sluiten zich aan en worden ingewijd in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Stormvloed - grote letter uitgave

  Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doorbrengen, maar dat wordt haar niet gegund. Rudi leidt een gecompliceerd onderzoek naar een moord in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Villa Toscane - grote letter uitgave

  Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en zijn vrouw Heleen te gaan voor de droom die ze al jaren koesteren: ze verhuizen met hun twee kinderen naar Toscane, waar ze in een oude hoeve een agriturismo beginnen. Na een grondige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Drift MP

  'Drift' is de spannende thriller van schrijfster Marion Pauw. Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Ze woont op Aruba in een prachtig appartement aan zee. Toch gaat niet alles van een leien dakje. Ze heeft moeite om te aarden en zit vast in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Jetset MP

  De thriller 'Jetset' van thrillerschrijfster Marion Pauw is een klassieke whodunit, een moderne Agatha Christie. Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Sluipweg

  Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten uit het verleden onder ogen ziet. Langzaam maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jess Walter boeken
  Jess Walter - Als het graf zwijgt

  Na een mislukte drugsoperatie vindt de politie van Spokane, aan de oever van de rivier, het lijk van een jonge prostituee. En kort daarop nog een, en nog een. Rechercheur Caroline Mabry en haar cynische superieur, Alan Dupree, raken verwikkeld in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Erfschuld

  Een alleenstaande oude man wordt dood aangetroffen in zijn appartement in Reykjavík. Hij blijkt vermoord te zijn, verstikt met zijn eigen kussen. Op zijn bureau liggen een paar krantenknipsels uit de oorlogsjaren: achter het Nationaal Theater in Reykjavík,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Après-ski

  Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn¿In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Suzanne Hazenberg boeken
  Suzanne Hazenberg - De debutant

  'De debutant', de nieuwe thriller van schrijfster Suzanne Hazenberg, gaat over meervoudige moorden in het Nederlandse thrillerwereldje. Scenarioschrijver Ymke is verheugd als ze hoort dat haar manuscript wordt uitgegeven. Ze probeert van het avontuur te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De officier

  Op een ijskoude dag in januari 1895 wordt de Joods-Franse officier Alfred Dreyfus voor het oog van een woedende menigte van zijn zwaard en rang ontdaan en veroordeeld tot levenslange opsluiting op Duivelseiland. Dreyfus is schuldig bevonden aan spionage voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Zomerdruk - grote letter uitgave

  Hoogseizoen: het eiland stroomt vol toeristen. Eén vrouw kan al die drukte niet aan. Haar oplossing: moord. In haar literaire debuuthriller Zomerdruk wordt meteen duidelijk dat Jet van Vuuren geboeid is door vrouwenverhalen. Alles in haar schrijverijdraait… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De reünie - filmeditie MP

  De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50