Literaire thrillers

 • Tom Rob Smith boeken
  Tom Rob Smith - De boerderij

  In de spannende psychologische thriller De boerderij speelt Tom Rob Smith een spel met waarheid en leugen. Voor Daniel komt het als een schok dat zijn moeder, Tilde, is opgenomen in een inrichting. Ze lijdt aan achtervolgingswaanzin, beweert Daniels vader.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Antoine Gresel boeken
  Antoine Gresel - Publieksjacht

  Publieksjacht - Antoine Gresel Een nieuw genre: de Mediathriller! De dader(s) worden niet nagejaagd door een detective of inspecteur van de politie, maar door de Nederlandse media! Er is een seriemoordenaar aan het werk in de Amsterdamse grachtengordel. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hans Koppel boeken
  Hans Koppel - Niets dan kwaad

  Journalist Calle Collin werkt voor een familiemagazine aan een feuilleton over mensen die te vroeg uit het leven zijn gerukt. Zo schrijft hij over de 13-jarige Kent die jaren daarvoor doodgereden werd. De dader reed door.De moeder van de jongen rouwt nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - De expat

  Julia leidt samen met haar man Paul een luxe leven als expat in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière op te pakken. Ze gebruikt Pauls telescoop om haar overbuurman Dave te bespioneren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - De erfenis

  Emma heeft een afspraak bij de notaris om de erfenis van haar moeder te bespreken. In het kantoor van de notaris krijgt ze te horen dat ze een halfzus heeft, Lucy. De schok is nog groter als blijkt dat de erfenis in geval van faillissement van de kwekerij aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Playground

  Jasmine Anderson ziet tijdens een navo-missie de dood recht in de ogen.Haar hart staat meer dan een minuut stil, en de herinnering aan die honderdseconden zal haar leven voorgoed veranderen.Wanneer Jasmine jaren later met haar moeder en zoontje betrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Mary Kubica boeken
  Mary Kubica - Mary Kubica - Zo'n lief meisje

  Op een ijskoude ochtend in Chicago ziet Heidi Wood haar in een flits op het perron staan. Ze is niet ouder dan een jaar of vijftien en houdt een baby in haar armen geklemd. Ze heeft zo'n verlaten, eenzame uitstraling dat Heidi haar niet kan vergeten. Omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anne-Laure Van Neer boeken
  Anne-Laure Van Neer - Justine

  Justine Anne-Laure Van Neer Suspense Hoe ver ga je om je vrijheid te behouden? Justine De Jager, 75 jaar, zit in de verhoorkamer om een moord te bekennen. Niet uit schuldgevoel maar uit noodzaak: ze wil naar de gevangenis om aan het verzorgingstehuis te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • W.E. Strijker boeken
  W.E. Strijker - Het inprentum

  Over Het InprentumLeon Witters is ondernemer, getrouwd met Annika en vader van Joan en Robby. Sinds vier jaar werkt Leon samen met zijn goede vriend Vladimir Djostov in het grootste geheim aan een baanbrekend wetenschappelijk experiment. Na 3,5 jaar onderzoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Nachtlicht

  Vlak bij het dorpje Helmthorpe in Yorkshire wordt het lichaam gevonden van Harry Steadman, half begraven onder een ingestort muurtje. Steadman was historicus en leidde samen met zijn vrouw een teruggetrokken leven. De inwoners van Helmthorpe kenden hem als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Woensdagkind

  Wanneer twee maatschappelijk werkers op een dag bij Brenda Scupham aankloppen, vermoedt ze niets. Ze beweren dat ze aanwijzingen hebben dat haar dochter Gemma misbruikt wordt en dat ze een onderzoek zijn gestart. Brenda, die zeer geïntimideerd is door de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Hartzeer

  In 1969 wordt na afloop van een popfestival in Yorkshire - waar naast grootheden als Pink Floyd en Led Zeppelin ook de nieuwe Britse band de Mad Hatters optreedt - op het verlaten terrein het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Het meisje is doodgestoken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Overmacht

  Inspecteur Alan Banks en zijn collega Annie Cabbot moeten een gerelateerde moord en zelfmoord oplossen in het plaatsje Eastvale: die van de rijke voormalig ambtenaar op leeftijd Laurence Silbert en de jonge, getalenteerde decorontwerper Mark Hardcastle. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Duivelsgebroed

  Larborough Head, Yorkshire, Engeland. Een zondagochtend in maart. Bovenop de hoge rotsen bij de zee wordt een oude vrouw in een rolstoel gevonden met een doorgesneden keel. Haar naam was Karen Drew en ze was al jaren volledig verlamd. Diezelfde ochtend ontdekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lex Pieffers boeken
  Lex Pieffers - Pittsburgh

  Een man zit verscholen in een stoepput in Elm Street in Dallas, Texas. Hij treft voorbereidingen voor een precisieschot. De stoet komt langzaam in beeld. Hij schiet: het slachtoffer zakt in elkaar. De schutter vlucht. Amerika is in shock door de moord op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Viveca Sten boeken
  Viveca Sten - Richting het kwaad

  De avond voor kerst neemt een bange en opgejaagde vrouw de laatste boot naar Sandhamn. Op Tweede Kerstdag wordt op het strand voor het Seglarhotell een stoffelijk overschot aangetroffen en inspecteur Thomas Andreasson moet zijn kerstvakantie afbreken. Al snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nick Louth boeken
  Nick Louth - Malaria

  Erica Stroud-Jones, de briljante, Engelse wetenschapper, heeft een revolutionair middel uitgevonden om de dodelijke ziekte malaria uit te roeien. Miljoenen levens kunnen ermee worden gered. Wanneer Erica op het punt staat haar onderzoek op een congres in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Stalker

  Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je Zweden is in de ban van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst filmt vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en de opname vervolgens op YouTube plaatst. Enkele dagen later wordt degene die gefilmd is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Veroordeeld

  Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collega s. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jens Henrik Jensen boeken
  Jens Henrik Jensen - De hondenmoorden

  Jens Henrik Jensen, het best bewaarde thrillergeheim van DenemarkenNiels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaat die ooit in het Deense leger gediend heeft, is aan lager wal geraakt. In de hoop zijn innerlijke demonen af te schudden, reist hij af naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gilly Macmillan boeken
  Gilly Macmillan - Laat me niet alleen - DL

  Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Heleen van der Kemp boeken
  Heleen van der Kemp - Bijwerking

  Hoe goed ken jij je vrienden nu echt? Midden in het toeristenseizoen wordt politierechercheur Britt Franken opgeroepen bij de dood van een mysterieuze jongen. Hij heeft partydrugs op zak van hetzelfde type als die waardoor meerdere toeristen in de stad onwel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Noud Hovius boeken
  Noud Hovius - WEEK

  Paul Voerman is strafrechtadvocaat in de Domstad. Hij leidt een rimpelloos leven dankzij zijn overzichtelijke werkkring, een beperkt aantal minnaressen en zijn rockbandje. Wanneer hij getuige is van een misdrijf, neemt hij een beslissing die hem niet alleen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Tom Vowler boeken
  Tom Vowler - Wat je achterlaat

  Wat als alles waarin je geloofde in duigen valt? In het prachtige Dartmoor lijkt Anna een zorgeloos en vrij leven met haar familie te hebben. Maar als een gevangene ontsnapt uit een nabijgelegen instelling leidt dit tot een serie gebeurtenissen die alles op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95