Literaire thrillers

 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Zondeval (POD)

  Niet ver buiten het dorpje Swainshead ligt een vredige. bosrijke valley. haast verborgen voor de buitenwereld. Maar iemand heeft de rust die er heerstwreedverstoord. Een lichaam dat in verregaande staat van ontbinding verkeert wordt gevonden. het tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Medeplichtig

  'Medeplichtig' van Nicci French vertelt het verhaal van Bonnie, die zich - met kneuzingen in haar hals - terugvindt in een vreemd appartement, tussen omvergegooide meubels en kapotgesmeten spullen. Op de grond ligt het levenloze lichaam van een man. Ze belt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • René Appel boeken
  René Appel - Verzwegen

  Verzwegen is de nieuwe thriller van René Appel, de godfather van de Nederlandse thriller. René Appel behoort al ruim vijfentwintig jaar tot de top van de Nederlandse thrillerauteurs. In 2015 won hij de oeuvreprijs De Gouden Vleermuis van boekensite Hebban.nl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Helen Fitzgerald boeken
  Helen Fitzgerald - Verloren dochter

  Helen Fitzgerald bekend van de succesvolle literaire thriller Kleine meisjes, is terug met een rollercoaster van een boek over een moeder, een dochter en een sex tape die viral gaat.Op dit moment hebben drieëntwintigduizend zesennegentig mensen mij online… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Claus Brockhaus boeken
  Claus Brockhaus - Respect

  IEDEREEN WIL RESPECT...Een roeister vindt in het Twentekanaal het hoofd van een man.Nico ter Mors herkent in hem zijn jeugdvriend André Hammink, ooit de derde doelman van FC Twente, maar daarna spoorloos verdwenen.Tot vorige week.Nico raakt betrokken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Deon Meyer boeken
  Deon Meyer - Bennie Griessel Cobra

  Snel. Dodelijk. Meedogenloos. Kan Griessel hem stoppen? Het bloedbad bij het luxe gastenverblijf in Franschhoek is het werk van een professional: drie slachtoffers, drie perfecte hoofdwonden. En niet alleen de mysterieuze spugende cobra op de kogelhulzen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiona Barton boeken
  Fiona Barton - De weduwe

  We weten allemaal wie hij is, de man die wordt verdacht van een verschrikkelijke misdaad. Het monster. Maar wie is de vrouw die zich aan hem vastklampt op de trappen van de rechtbank? Het leven van Jean Taylor was heerlijk gewoontjes. Mooi huis, prima baan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Aan niemand vertellen

  'Aan niemand vertellen' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het eerste deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. 'Morgen ben ik weer thuis' en 'Vraag niet waarom' zijn de volgende twee delen. Lois is een jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Vraag niet waarom

  'Vraag niet waarom' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het derde deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. 'Aan niemand vertellen' en 'Morgen ben ik weer thuis' zijn de eerste twee delen. In 'Vraag niet waarom' krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Chantal van Mierlo boeken
  Chantal van Mierlo - Het isolement

  In 'Het isolement' van Chantal van Mierlo raakt Razvan na een avond uit in Amsterdam geobsedeerd door Coco. Hij heeft na een moeilijke jeugd zijn weg gevonden in de internetcriminaliteit en gebruikt zijn kennis van cybercrime om haar te isoleren. Hij plundert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Verborgen - Pakket à 10 exemplaren

  WILL TRENT is terug!Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft.Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  199,50
 • Dinie Bell boeken
  Dinie Bell - Knekelhuis

  Lynns nieuwe woning staat vanwege een dubbele moord die er in het verleden gepleegd is bekend als spookhuis. Hoewel ze niet in geesten gelooft, heeft Lynn vanaf het moment dat ze de woning betrekt toch het gevoel dat ze er niet alleen is. Langzaam maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Roger Hobbs boeken
  Roger Hobbs - De verdwijntruc

  Spookvrouw Angela is het brein achter het ingenieuze plan om ergens op de Zuid-Chinese Zee een schip met gesmokkelde smaragden te kapen. Het plan valt in duigen wanneer blijkt dat het schip, buiten haar medeweten, een tweede lading vervoerde - een lading die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Graeme Cameron boeken
  Graeme Cameron - Graeme Cameron - Doodnormaal

  "Fascinerend en bloedstollend" - Lee Child "Het komt niet vaak voor dat iemand precies het moment kan aangeven waarop zijn leven naar de klote ging. Maar ik ben één van de gelukkigen, het was op 5 april om 19:23:17. De oorzaak: twee ogen." Hij woont bij jou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Wie de wolf vreest

  Op een afgelegen boerderij vindt de twaalfjarige Kannick het lijk van een oude vrouw en ziet nog net een glimp van een wegrennende man. Deze verdachte, een ontsnapte psychiatrische patiënt, wordt een paar dagen later tijdens een bankoverval als gijzelaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ruth Rendell boeken
  Ruth Rendell - Het buurmeisje

  Ruth Rendell (1930-2015) schreef haar eerste boek in 1964. Wereldwijd werd ze beschouwd als de ‘koningin van de misdaadliteratuur’. Onder het pseudoniem Barbara Vine schreef ze vooral psychologische thrillers. Naast haar schrijfcarrière had Rendell ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jess Walter boeken
  Jess Walter - In het land der blinden

  'Opnieuw een roman die je niet loslaat... Een angstaanjagend, spannend boek.' - Booklist Caroline Mabry is rechercheur op het politiebureau van Spokane. Haar weekenddienst is net begonnen wanneer een verwarde, smerig uitziende man met een zwart lapje voor zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joy Fielding boeken
  Joy Fielding - PAKKET:Ik hou je in de gaten / zeg maar dag tegen mammie

  Twee boeken samen voor slechts € 17,50 ! Koop de nieuwe Joy Fielding 'Ik hou je in de gaten'en ontvang gratis haar internationale bestseller 'Zeg maar dag tegen mammie'. Ik hou je in de gaten: Bailey Carpenter is onderzoeker voor een advoctenkantoor. Tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marianne Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten boeken
  Marianne Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten - De verleidsters

  2015. Er zijn twee brieven van Michelangelo verdwenen uit het Geheime Vaticaanse Archief. Korte tijd later wordt de beheerder van het Geheime Archief op gruwelijke wijze vermoord. Emilia raakt op een bizarre manier bij de zaak betrokken en wordt gegijzeld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karim Miské boeken
  Karim Miské - Arab Jazz

  Ahmed zit een thriller te lezen op zijn balkon in Parijs als er een bloeddruppel op zijn djellaba valt. Op het balkon boven hem steekt het been uit van zijn bovenbuurvrouw, de stewardess Laura. Als Laura op gruwelijke wijze vermoord blijkt, realiseert Ahmed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tomas Ross, Corine Hartman boeken
  Tomas Ross, Corine Hartman - Zwarte weduwe

  Een serie bloedige aanslagen treft het hart van Europa. Sir Charles Cavendish,hoofd van de NAVO-veiligheidsdienst, laat zijn Special Force-team een verdachteachtervolgen om zo meer informatie over de daders te achterhalen.Tot hun verbijstering leidt het spoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Onland

  IJsland, 1979. In een meer bij de krachtcentrale op Reykjanes ontdekt een vrouw een verminkt lichaam. Er zijn aanwijzingen dat de dode iets te maken heeft gehad met de militaire basis op de Miðnesheiði. Daar stelt men echter geen prijs op samenwerking met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maud Mayeras boeken
  Maud Mayeras - Reflex

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789023490487):Elf jaar geleden is mijn zoon vermoord. Alleen mijn moeder weet wat er die dag is gebeurd. Iris… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bianca Kruger boeken
  Bianca Kruger - DE VLUCHT en andere spannende verhalen

  Veel mensen lezen graag, maar hebben te weinig tijd om zich te verdiepen in een dik boek. Hier zijn korte verhalen ideaal voor. In deze bundel zijn tien korte verhalen te vinden met elk een actueel thema. Bianca Kruger is geboren op 6 februari 1992 te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lupko Ellen boeken
  Lupko Ellen - Wraaktocht - grote letter uitgave

  Een meisje met een hoofddoek wil een nieuw leven beginnen. Ze heeft een simpel verzoek aan Ludde Menkema: breng mij naar een onderduikadres. Maar nadat Ludde met haar in Rotterdam arriveert, komt hij al snel in een situatie terecht waarin hij gedwongen wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00