Literaire thrillers

 • Inge Ipenburg boeken
  Inge Ipenburg - Het gerecht

  'Het gerecht' van Inge Ipenburg is een spannende thriller over de vraag: hoe ver gaat je rechtvaardigheidsgevoel als het ten koste gaat van jezelf en je vrienden.Sandra Hazelaar is een voormalig actrice die tegenwoordig in de luwte van de media-aandacht haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Bart-Jan Kazemier boeken
  Bart-Jan Kazemier - De man in het midden

  Ooit was Max Metzer een getalenteerd strafrechtadvocaat, maar zijn carrière is in het slop geraakt. Hij heeft zich neergelegd bij een leven in de marge. Dan krijgt hij uit het niets een baan aangeboden als persoonlijk advocaat van Michael van Leer, eigenaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Simon Beckett boeken
  Simon Beckett - Klem

  Waarschuwing: dit boek veroorzaakt hartkloppingen. Het is een snikhete zomer, op het verlaten Franse platteland. De Engelsman Sean loopt door een verwilderd bos en trapt in een wolfsklem. Hij raakt bewusteloos van de pijn. Gelukkig wordt hij gevonden door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jean-Luc Bannalec boeken
  Jean-Luc Bannalec - Bretonse verhoudingen

  Bretonse verhoudingen is een ongemeen spannende en sfeervolle detective, vol humor en met een sympathieke rechercheur die de lezer meteen voor zich wint. Een eerste zaak voor de eigenzinnige commissaris Dupin, liefhebber van pinguïns en verslaafd aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Edward Hendriks boeken
  Edward Hendriks - Gezworen vrienden

  1988. Vier scoutingvrienden beloven elkaar hun eeuwige trouw met hun bloed. Als een van hen in de problemen komt, zullen de anderen voor hem zijn. Dan gebeurt er tijdens een zomerkamp een gruwelijk ongeluk. 2013. Eén van de vrienden, Sander Thijssen, heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Gijzeling in de Jordaan

  Een Anne Kramer-thriller Een nachtmerrie én een nieuwe liefde voor Anne Kramer In een tankstation, op een steenworp afstand van het hoofdbureau van de politie, vindt een gijzeling plaats. Terwijl Anne Kramer, chef van het Amsterdamse bureau Zware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Quinten de Zeeuw boeken
  Quinten de Zeeuw - Allemaal fillers

  Ze noemden het de "Koude Oorlog". Het confl ict tussen Oost en West, dat zich enkele jaren na de Tweede Wereldoorlog al begon af te tekenen. Een oorlog die pas eindigde, toen bij de val van de Berlijnse Muur bleek dat de Sovjet Unie niet met wapens, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Colette McBeth boeken
  Colette McBeth - Tot ik je vind

  Als misdaadverslaggever Rachel Walsh in het Engelse Brighton naar een persconferentie van de politie gaat, ziet ze op een grote poster het gezicht van haar beste vriendin Clara O'Connor. Drie dagen eerder kwam Clara niet opdagen op een afspraak en ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Julia Keller boeken
  Julia Keller - Onderhuids

  'Onderhuids' van Julia Keller wordt door Karin Slaughter omschreven als 'een must-read thriller'. Acker's Gap, West-Virginia is een stadje zonder vooruitzichten: geen banen, geen hoop, geen toekomst. Toch is dit de plek waar Bell Elkins een baan heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Thomas Kanger boeken
  Thomas Kanger - De dode hoek

  In het moerasgebied bij Västerås wordt een jong stel op gruwelijke wijze vermoord. Een van de slachtoffers is de Palestijn Jamal Al-Sharif,een sympathisant van een terroristische organisatie. Elina Wiik heeft zo haar twijfels bij de ware toedracht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ursula Poznanski boeken
  Ursula Poznanski - Blind verleden

  Op een verlaten camping worden de levenloze lichamen gevonden van een man en een vrouw. Waarom het stel op deze plek afsprak is de politie een raadsel. Ze leken elkaar niet te kennen, maar waren wel allebei lid van dezelfde poëziegroep op internet.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Sandrine Jolie boeken
  Sandrine Jolie - Soixante neuf

  Als in seksclub 'Soixante Neuf' kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Els Kerkhoven boeken
  Els Kerkhoven - Weekend Terschelling

  Els Kerkhoven Weekend Terschelling Voordat Isa naar het buitenland vertrekt, gaat ze met haar zusje Daan en hun beste vriendin Sylvie nog een keer terug naar Terschelling, het vakantie-eiland van hun jeugd. Ze halen mooie herinneringen op en brengen een bezoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anna Levander boeken
  Anna Levander - Morten

  De ambitieuze politicus Morten Mathijsen stevent af op een glorieuze verkiezingsoverwinning. Zijn partij, De Nieuwe Liberalen, gaat verrassend aan kop in de peilingen. Mathijsen is de tweede man van de partij en wil leider worden. Dan dreigt een duistere zaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mons Kallentoft boeken
  Mons Kallentoft - Lichthemel

  In een bejaardentehuis waar de zorg te wensen overlaat wordt de 79-jarige Konrad Karlsson dood aangetroffen, hangend aan het snoer van de alarmknop boven zijn bed. Alles wijst op zelfmoord, maar als Malin Fors de zaak op zich neemt blijkt dat Konrad ondanks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Inferno

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Zachte kaft, ISBN 9789024561858):Inferno, de vierde Robert Langdon-thriller, speelt zich af in Italië. `Hoewel ik al… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Nachtstad

  Erlendur Sveinsson is nog niet lang in dienst bij de politie en heeft zijn handen vol aan wat er in de straten van Reykjavík gebeurt: verkeersongevallen, diefstal, huiselijk geweld, dronkenschap, smokkelarij. Een onverklaarbaar sterfgeval blijft hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Antonio Hill boeken
  Antonio Hill - De wraak van de honden

  Het kerstseizoen is net voorbij. Barcelona is guur en winderig en zit diep in een economische recessie. Héctor Salgado wordt nog steeds geobsedeerd door Ruths verdwijning, hoewel hij inmiddels formeel van de zaak is gehaald; detective Dídac Bellver, van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Donderdagskinderen

  In Donderdagskinderen van Nicci French klopt een vroegere schoolvriendin bij Frieda aan omdat de problemen met haar onhandelbare dochter Becky haar boven het hoofd groeien. Frieda besluit - na lang intern beraad - haar te helpen. Becky geeft steeds meer van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - De jacht

  Journaliste Eva gaat voor een reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op het jaarlijkse jachtfeest, georganiseerd voor de high society, krijgt Eva schokkende informatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Stefan Ahnhem boeken
  Stefan Ahnhem - Zonder gezicht

  'Zonder gezicht' is de literaire thriller van de Zweedse auteur Stefan Ahnhem. De eigenzinnige rechercheur Fabian Risk krijgt te maken met de moord op twee van zijn oud-klasgenoten. Hij vermoedt een link met het verleden. Terwijl de politie dieper in de zaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Claire McGowan boeken
  Claire McGowan - Barre grond

  'Barre grond' is een spannende en bloedstollende thriller van Claire McGowan. In het Ballyterrin-ziekenhuis gebeurt het ondenkbare: er wordt een baby van nog geen uur oud gestolen. Forensisch psycholoog Paula Maguire â zelf zwanger â krijgt de zaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Deon Meyer boeken
  Deon Meyer - Cobra

  Snel. Dodelijk. Meedogenloos. Kan Griessel hem stoppen? Het bloedbad bij het luxe gastenverblijf in Franschhoek is het werk van een professional: drie slachtoffers, drie perfecte hoofdwonden. En niet alleen de mysterieuze spugende cobra op de kogelhulzen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Adèle van Zuylen boeken
  Adèle van Zuylen - Adel verplicht

  In een poging haar leven een nieuwe richting te geven, accepteert Eline Beek een baan als onderzoekster voor de tachtigjarige Godelieve van Zantinghe. Hiermee treedt zij binnen in de gesloten wereld van de adel: gravin Van Zantinghe is de laatste telg uit een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Charlotte Link boeken
  Charlotte Link - Verlaten

  Een zonnige augustusdag, een afgelegen parkeerplaats. Vanessa wacht op haar man, die een wandeling met de hond maakt. In gedachten verzonken let ze niet op de auto die haar stilletjes nadert. Voor ze er erg in heeft, overmant en verdooft een vreemde haar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95