Literaire thrillers

 • B.A. Paris boeken
  B.A. Paris - Gebroken mp

  BA Paris schreef met Gebroken een waardige opvolger van Achter gesloten deuren. Paris is een auteur van wereldformaat en met Gebroken bevestigt ze haar status als de ‘queen of domestic crime’! Het begon op die avond in het bos. Cass Anderson stopte niet om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Valkuil

  In Finland wacht een jonge IJslandse vrouw op haar geliefde. Ze willen per schip naar IJsland terug, om de oorlog te ontvluchten die zich nu tot de noordelijke landen heeft uitgebreid. Haar verloofde komt echter niet opdagen. Een paar jaar later heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Susie Steiner boeken
  Susie Steiner - Na 72 uur

  Manon Bradshaw is negenendertig en werkt als brigadier bij de politie in Cambridge. Om in slaap te vallen na een rampzalige internetdate luistert ze naar de politieradio en ontvangt ze een melding die haar naar een uitermate vreemde plaats delict zal leiden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lina Bengtsdotter boeken
  Lina Bengtsdotter - De vrouw die terug moest - display à 6 ex.

  Fan van Lisbeth Salander uit de Millennium-trilogie, van Saga Norén uit The Bridge en van Sarah Linden uit The Killing? Dan raak je zeker verslaafd aan Charlie LagerOp een warme zomeravond verdwijnt de zeventienjarige Annabelle uit het afgelegen dorpje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  90,00
 • Mary Kubica boeken
  Mary Kubica - Zo'n lief meisje

  Op een ijskoude ochtend in Chicago ziet Heidi Wood haar in een flits op het perron staan. Ze is niet ouder dan een jaar of vijftien en houdt een baby in haar armen geklemd. Ze heeft zo'n verlaten, eenzame uitstraling dat Heidi haar niet kan vergeten. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Luc Van Balberghe boeken
  Luc Van Balberghe - Vreemde gasten

  Is het toevallig dat in dezelfde week een Oostenrijks schrijver en twee zussen uit Australië een gastenkamer betrekken in een pensionnetje waar haast nooit iemand verblijft? En dat precies in die week een gehate dorpsgenoot een dodelijke val van zijn paard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Alison Gaylin boeken
  Alison Gaylin - In het donker - grote letter uitgave

  Brenna Spector heeft een zeldzame neurologische afwijking waardoor ze geen enkel detail van haar leven vergeet. Het begon in haar kindertijd, toenhaar oudere zus in een vreemde auto stapte en nooit meer werd teruggezien, en het is van onschatbare waarde bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,35
 • Kate Mosse boeken
  Kate Mosse - De nacht van de vogels - grote letter uitgave

  Engeland, Sussex, 1912. Een kustgebied in de ban van storm en springtij, waar bijgeloof nog een grote rol speelt. Volgens lokale folklore is éénnacht per jaar op het kerkhof te zien wie zal sterven. Bij de eerste slag van de kerkklok richten alle blikken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Roger Hobbs boeken
  Roger Hobbs - De verdwijntruc - grote letter uitgave

  Spookvrouw Angela is het brein achter het ingenieuze plan om ergens op de Zuid-Chinese Zee een schip met gesmokkelde saffieren te kapen. Het planvalt in duigen wanneer blijkt dat het schip, buiten haar medeweten, een tweede lading vervoerde - een lading die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Duyo Geldrop boeken
  Duyo Geldrop - Het Hubertus Mysterie

  Tijdens zijn studie Iconografie stuit Sepp Vermaes op het bestaan van een groot geheim met betrekking tot het riviertje de Kleine Dommel bij Geldrop in Noord-Brabant. In de loop van zijn onderzoek ontdekt Vermaes wereldwijd verspreide aanwijzingen, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Ik aanbid je - grote letter uitgave

  Operazangeres Flavia Petrelli treedt op in het theater La Fenice, waar ze jaren geleden kennismaakte met commissario Brunetti. Wanneer ze elkaar daar opnieuw tegenkomen, vertelt ze Brunetti dat een onbekende fan haar op haar reizen volgt en overal enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De moord op Harriet Krohn

  De veertigjarige Charlo Torp zit diep in de problemen. Hij is al twee jaar werkloos, zijn vrouw is overleden, met zijn tienerdochter heeft hij weinig contact en hij heeft een speelschuld van 200.000 kronen. Torp gelooft dat alles goed komt als hij orde op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - Het Pauluslabyrint

  De Dan Brown van de Lage Landen Wanneer de burgemeester van Leiden het startschot wil geven voor het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers, stort hij met graafmachine en al drie meter de diepte in. Daar blijkt zich een ondergronds gangenstelsel te bevinden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners gebroken vleugel

  De maatschappij wordt steeds gewelddadiger. De Partners hebben een Stichting in het leven geroepen om mensen in bijzondere nood te helpen. Partner zoon Joe Stacey doet er een beroep op om zijn vriendin te redden, als zij wordt bedreigd door een groep Moslim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • Frank van Pamelen boeken
  Frank van Pamelen - De Vliegende Hollander

  'De Vliegende Hollander' is het nieuwe boek van Frank van Pamelen, auteur van 'De wraak van Vondel'. 'De Vliegende Hollander' begint met Pasen 2016. Professor Olivier Huizinga arriveert in de Zeeuwse havenplaats Terneuzen, voor een werkweekend met een Vlaamse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michael Boerop boeken
  Michael Boerop - Peters

  Ruud Peters, de beste voetballer van de wereld, een sportjournaliste, het WK-voetbal en een gruwelijk geheim, komen samen in een bloedstollende thriller.Ruud Peters is de beste voetballer van de wereld. Zijn leven staat volledig in het teken om Nederland voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - In het water (in 2 banden) - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEVan de bestsellerauteur van Het meisje in de trein Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aan¬getroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. Ze zijn niet de eerste vrouwen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Liv Constantine boeken
  Liv Constantine - Het perfecte leven van mevrouw Parrish

  Amber Patterson heeft er genoeg van om voor elke cent te moeten ploeteren. Ze wil veel meer: geld, macht, glamour. Zoals Daphne Parrish, die getrouwd is met een succesvolle zakenman, in weelde baadt en veel aanzien geniet. Waarom heeft zij alles en Amber… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mariette Middelbeek boeken
  Mariette Middelbeek - Flashback

  Vier vrouwen, drie moorden, één verledenDe vriendschap van Ilona, Sanne, Bregje en Anouk die op de middelbare school zo hecht was, is in de loop der jaren verwaterd. Maar als in de duinen bij Bloemendaal het lichaam wordt gevonden van Céline Landgraaff –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maja Wolny boeken
  Maja Wolny - De boekenmoordenaar

  Een bekend Amsterdams meubelrestaurateur wordt dood aangetroffen in zijn atelier. Inspecteur Eva Paelinck gelooft niet in de officiële these van een hartaanval. Haar onderzoek leidt naar een vriendengroep die in een commune samenwoont, en naar de excentrieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Leeuwentemmer - grote letter uitgave

  Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van eenjong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - In het water

  De #1 bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een verslavende thriller vol psychologische spanning. Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Wendy Walker boeken
  Wendy Walker - Het Cassandra-effect

  Twee zusjes, een verdwijnt. Een narcistische moeder, een maniakale stiefvader, een disfunctioneel gezin. Wie weet waar Emma Tanner is? De zusjes Tanner zijn verdwenen. Emma's auto wordt gevonden, maar van haar en Cass geen spoor. Drie jaar later staat Cass… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hans Koppel boeken
  Hans Koppel - Ze komt nooit meer terug - grote letter uitgave

  Mike Zetterberg woont met zijn vrouw Ylva en hun dochtertje in een huis net buiten Helsingborg. Op een dag komt Ylva niet thuis uit haar werk. Mike gaat er aanvankelijk van uit dat ze iets is gaan drinken met wat collega's, maar als ze de volgende ochtend nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,65
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Dag des oordeels

  De jonge William Goldacre stort zichzelf van een van de kliffen in Dorset. Zijn omgeving blijft verslagen achter. Maar wat zit er achter deze tragedie, en hoe ver reiken de consequenties van zijn daad? En in hoeverre heeft zijn zelfmoord te maken met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00