Literaire thrillers

 • Anders de la Motte boeken
  Anders de la Motte - Het einde van de zomer

  Tijdens een zwoele zomernacht in 1983 verdwijnt de vijfjarige Billy uit de tuin van zijn ouderlijk huis op het Zuid-Zweedse platteland. Het hele dorp loopt uit om hem te zoeken, maar tevergeefs. Er wordt alleen een eenzame schoen aangetroffen in de maïsvelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Römer, Annet Hock boeken
  Peter Römer, Annet Hock - En nu ik!

  Na een periode van zakelijke en persoonlijke tegenslag lijkt het tij te keren voor Pien Verschuur en haar gezin. Haar beide kinderen zijn klaar om hun vleugels uit te slaan. Piens yogastudio is sinds de recente opening een succes. En het nieuwe project van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Edward Hendriks boeken
  Edward Hendriks - Geen weg terug

  'Geen weg terug' is de derde thriller van Edward Hendriks. Eerder publiceerde hij 'Bloedgeld' en 'Gezworen vrienden'.De doorgewinterde misdaadverslaggever Pieter Volmer is in gedachten verzonken onderweg naar een sollicitatiegesprek voor een nieuw tv-programma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Simon de Waal boeken
  Simon de Waal - Bureau Raampoort

  'Bureau Raampoort' is het eerste deel in de nieuwe reeks policiers van de hand van Simon de Waal. In de hoofdrol wederom de Amsterdamse rechercheurs Peter van Opperdoes en zijn jongere collega Jacob, die we al kennen uit de succesvolle De Waal & Baantjer-reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lineke Breukel boeken
  Lineke Breukel - Serum

  In de bloedstollende thriller Serum, het derde deel in de trilogie Vluchtspel, wordt Nicole opnieuw geconfronteerd met de nachtmerrie van de Broederschap. Na het overleven van het tweede Vluchtspel staat veiligheid centraal in haar leven, maar Nicole ontdekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winter chalet - grote letter uitgave

  Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijk-se Kirchberg kunnen de vriendinnen Isa, Chantal, Karen en Annemieke eindelijk weer eens tijd met z'n vieren doorbrengen. Karen, Chantal en Isa arriveren op de zaterdag, Annemieke sluit later aan, ze moet nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Mark Doornaert, Rolf van der Leest boeken
  Mark Doornaert, Rolf van der Leest - Ik Frederic Brandnetel

  'Ik, Frederic Brandnetel' is de allereerste, literaire roman van het schrijversduo Mark Doornaert uit Turnhout en de in Antwerpen verblijvende Rolf van der Leest. Deze fictieve biografie is het verhaal van een gelouterd en intellectueel denker, die in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Milou van der Will boeken
  Milou van der Will - Stil in de stad

  Misdaadjournaliste Benthe Berg duikt, na maanden op non-actief te hebben gestaan, in de zaak van de moord op een Hongaarse prostituee. Ze komt terecht in de schimmige wereld van mensenhandel, die leidtnaar de mysterieuze moordzaak op een oud-minister. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willem Asman boeken
  Willem Asman - Enter

  Enter van Willem Asman is het eerste deel in de trilogie over de geheime organisatie REBOUND, waarvan alle delen binnen één jaar zullen verschijnen. Duik onder met de auteur, die genomineerd werd voor zowel de Diamanten Kogel als de Gouden Strop. Tyler… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Blauwzuur

  Reykjavík is aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een stad van veertigduizend inwoners. In de eerste oorlogsjaren stromen er met de bezettingstroepen tienduizenden militairen binnen. Hun relatie met de plaatselijke vrouwelijke bevolking is velen een doorn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Inge Ipenburg boeken
  Inge Ipenburg - Een schitterend ongeluk

  VIJF GEZWOREN VRIENDEN, ÉÉN WAARHEID EN EEN WEB VAN LEUGENSOp een heerlijke nazomerse stranddag komt een hechte vriendengroep bij elkaar. Herinneringen aan dertig jaar vriendschap worden opgehaald, het leven gevierd. Alles lijkt perfect, totdat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Bloed op sneeuw

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789023490388):Olav leeft een eenzaam leven. Want als je huurmoordenaar van beroep bent is het moeilijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • David Hewson boeken
  David Hewson - Het verkeerde meisje

  Amsterdam barst uit zijn voegen tijdens de intocht van Sinterklaas. Rechercheur Pieter Vos heeft samen met zijn jonge assistent Laura Bakker dienst als er op het Leidseplein een granaat ontploft. In de chaos die volgt wordt een meisje ontvoerd. Alleen hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Troostkind - grote letter uitgave

  Voor de buitenwereld lijkt het een gewoon gezin, dat het verlies van het jongste kind heeft verwerkt. Maarhet ligt anders. Een van hen heeft de kenmerken van een tijdbom en brengt de anderen regelmatig in beroering, en in conflict.Astrid van Velzen is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Lisa Unger boeken
  Lisa Unger - De Rode Jager

  Negentien jaar geleden viel het tot dan perfecte leven van Claudia in duigen toen ze het slachtoffer werd van een seksuele aanranding in haar eigen huis. Ze bleef achter met een verkruimelend huwelijk, een jonge dochter en een gevoel van angst dat nooit leek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Simon Beckett boeken
  Simon Beckett - Watergraf

  Watergraf, de vijfde David Hunter-thriller van Simon Beckett, is een huiveringwekkend vervolg op zijn bestseller De geur van sterfelijkheid. De sympathieke forensisch arts David Hunter wordt bij een waterlijk geroepen dat in het brakke kustgebied van Essex in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Celia Fremlin boeken
  Celia Fremlin - De huurster

  Louise Henderson heeft voortdurend het gevoel achter zichzelf aan te lopen: ze heeft een huilbaby, twee kleine dochters die naar school moeten en een echtgenoot die zijn rust nodig zegt te hebben. De onrust wordt versterkt door de aanwezigheid van Vera… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Gerben Graddesz Hellinga boeken
  Gerben Graddesz Hellinga - Oude brieven

  De gepensioneerde archeoloog Mark Verkerk krijgt een negental brieven in handen die werden geschreven rond het jaar 30 van onze jaartelling. De inhoud is dermate explosief dat hij binnen enkele dagen achterna wordt gezeten door Amerikaanse extremisten, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Viva España - grote letter uitgave

  Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla's. Het warme klimaat, de zon, de zee en natuurlijk Daniel maken haar leven perfect. Haar Spaanse vriend overlaadt haar met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Scott Turow boeken
  Scott Turow - Getuigenverklaring

  Scott Turow, de grootmeester van de Amerikaanse legal thriller, kwam naar Nederland en deed ter plekke research. Het resultaat? Een razend spannende thriller rondom het Internationaal Strafhof in Den Haag. Bill ten Boom heeft alles achtergelaten wat hij ooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - Wat ons niet zal doden - Millennium 4

  Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander zijn terug! Hij is een charmante man, een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met piercings en tattoos én ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - Wat ons niet zal doden - Millennium 4

  Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander zijn terug!Hij is een charmante man, een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met piercings en tattoos én ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Herfstlied - grote letter uitgave

  Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als ze erin slaagt een uitgever voor haar werk te interesseren, wordt Leiden opgeschrikt door de moord… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - IJsprinses

  ‘Camilla Läckberg laat haar lezers tot het laatst in spanning over de ontknoping.’ – Viva Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het zelfmoord. Maar als later ook een vriend van Alexandra overlijdt, ontdekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - De schitterende doden

  Hij zou haar kunnen doden. Zij zou het kunnen toelaten. Eve Singer is op zoek naar de dood. Haar carrière als misdaadverslaggever lijkt voortijdig aan zijn eind te komen en ze is bereid om alles te doen om haar op sensatie beluste publiek tevreden te stellen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99