Literaire thrillers

 • Marcel Verreck boeken
  Marcel Verreck - De zeven Deventer moordzaken De laatste minuut

  In De laatste minuut speelt Deventers sportieve trots Go Ahead Eagles een grote rol. Het is erop of eronder voor Go Ahead Eagles. In de beslissende wedstrijd tegen Sparta móet er gescoord worden. Jesse Cruysman, de beste voetballer die Deventer ooit gekend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Ondraaglijk

  'Ondraaglijk' is de achtste thriller van Sophie Hannah waarin het politieduo Simon Waterhouse en Charlie Zailer een rol hebben. Als Gaby's vlucht naar huis opeens vanaf een ander vliegveld vertrekt, worden de passagiers van haar vlucht per bus vervoerd. Gaby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nynke Laanstra boeken
  Nynke Laanstra - De harteloze muze

  Wat doe je als langvergeten doden tot leven zijn gewekt? Dan ga je op onderzoek uit! Wat doe je als je oog in oog komt te staan met je doodgewaande muze? Dan wankel je! Maar wat als blijkt dat alles is geënsceneerd door je wraakzuchtige zoon en je voormalige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Donald Ray Pollock boeken
  Donald Ray Pollock - Al die tijd de duivel

  Een getormenteerde oorlogsveteraan, een echtpaar dat moordend rondtrekt en een smeerlap van een predikant. En midden tussen deze personages, in een godvergeten Ohio, zwerft Arvin rond, een weeskind dat opgroeit tot een goedhartige maar gewelddadige man, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henriette Hemmink boeken
  Henriette Hemmink - Het geheim der eersten

  Wat hebben Stonehenge in Engeland, de piramides van Gizeh in Egypte, Gamla Uppsala in Zweden en de Friese terpen gemeen? Wat is de relatie tussen het Jezusverhaal, de zwartepieten-discussie en de Noorse en Griekse mythologie? Thomas van Dam, wetenschapper,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Bloedheet - grote letter uitgave

  Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als het kattenvrouwtje Mies van Rossum opeens verdwijnt, worden in diverse wijken van Almere dode katten gevonden. Niet veel later… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Ronald van den Broek boeken
  Ronald van den Broek - Varkensbloed in chocolade

  Het ogenschijnlijk perfecte leventje van Denise Drijver, een succesvolle advocate op de Amsterdamse Zuidas, wordt finaal op zijn kop gezet als ze vermoedt dat haar vriend een verhouding heeft met haar beste vriendin. Uit wraak begint ze zelf een affaire met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pierre Lemaitre boeken
  Pierre Lemaitre - Irene

  Het leven van commandant Verhoeven is perfect: hij is gelukkig getrouwd en zijn vouw Irene is in verwachting van hun eerste kind. Deze roze wolk wordt op gruwelijke wijze doorbroken als Irene wordt vermoord. Wie is er zo geschift een zwangere vrouw te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Julian Sanchez boeken
  Julian Sanchez - Gezicht van het kwaad

  In Barcelona vindt een terroristische aanslag plaats. De specialisten zijn te laat en er vallen meer dan duizend doden. Tijdens de reddingsoperatie overkomt een van de specialisten iets vreselijks. In een ziekenhuis in Barcelona ontwaakt een zwaar verminkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Margaret van Mierlo boeken
  Margaret van Mierlo - De zandlezer

  Soms komt de vraag waarom bepaalde gebeurtenissen je overkomen meer dan ooit naar boven. In de psychologische roman De zandlezer, die tegelijkertijd leest als een spirituele thriller, wordt op een onalledaagse manier geprobeerd daar een antwoord op te geven.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joakim Zander boeken
  Joakim Zander - De zwemmer

  De liefde van een vader voor zijn dochter. De geheimen van een smerige oorlog. De volharding van een zwemmer. De Zweedse Klara Walldéen is Europarlementariër in Brussel wanneer ze via haar ex-vriend inlichtingen krijgt over de marteling van krijgsgevangenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Debet mp

  Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014. Stem en maak kans op een jaar gratis boeken én een jaar gratis reizen met de trein: https://www.nspublieksprijs.nl/c/00427|2'Debet' is de spannende thriller van bestsellerauteur Saskia Noort. Op een koude winternacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Viveca Sten boeken
  Viveca Sten - Midzomernachthitte

  Midzomernacht op Sandhamn. Feestende bezoekers nemen bezit van het eiland. Nora Linde viert voor het eerst midzomer met haar nieuwe liefde Jonas. Hun samenzijn wordt echter abrupt verstoord als Jonas tienerdochter Wilma s nachts niet thuiskomt. De volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marjolijn Uitzinger boeken
  Marjolijn Uitzinger - De huisgenoot

  De jonge Berlijnse politicus Florian von Bismark staat op de nominatie de nieuwe minister van Justitie te worden. Op een winteravond neemt hij Mirco, een dakloze jongen, in huis en stelt hem aan als zijn chauffeur. Wanneer Mirco een dodelijk ongeluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marianne Vogel boeken
  Marianne Vogel - In de schaduw van Marlene Dietrich

  Sofie Bank en Frits Arends, particulier onderzoekers van het Amsterdamse recherchebureau Brill, moeten naar Berlijn voor een bizarre opdracht. Een Nederlandse zakenvrouw wil met spoed de levensloop van haar Berlijnse oma achterhalen. Deze vrouw, Edith… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lineke Breukel boeken
  Lineke Breukel - VLUCHTSPEL / Deel 1 - Broederschap van de Jacht

  Nicole is een Haagse studente psychologie die door haar oude schoolvriend Ruud wordt uitgenodigd om mee te doen met een survivaltocht in de Ardennen. De jonge vrouw gaat hier graag op in. Ze wil losbreken uit haar eenzame leven en hoopt stiekem op een relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • René Albrecht boeken
  René Albrecht - Verbindingen

  Schijnbaar op zich staande lijnen blijken wel degelijk samen te hangen. Twee familiegeschiedenissen leiden tot een bijzondere vervlechting. We volgen het proces van vervlechting en ontvlechting tot de knallende ontknoping. We gaan terug naar de Tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,71
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Ski Resort

  De wintersportvakantie van Nienke heeft alles weg van een droom. Maar de meeste dromen zijn bedrog... Nienke Draaijer kan haar geluk niet op als ze een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk wint. Ze vindt skiën geweldig, maar doordat ze haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Après-ski

  Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn¿In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De officier

  Op een ijskoude dag in januari 1895 wordt de Joods-Franse officier Alfred Dreyfus voor het oog van een woedende menigte van zijn zwaard en rang ontdaan en veroordeeld tot levenslange opsluiting op Duivelseiland. Dreyfus is schuldig bevonden aan spionage voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Caroline Kepnes boeken
  Caroline Kepnes - Jij

  Als Joe de adembenemende Guinevere Beck zijn boekhandel ziet binnenlopen, weet hij het zeker. Dit is de vrouw die hij wil. Guinevere is perfect: mooi, stoer, slim en supersexy. En ze hebben meteen een verrassend leuk gesprek over [i]De Da Vinci Code[/i]. Joe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Megan Abbott boeken
  Megan Abbott - Daag me uit

  'Daag me uit is niet alleen een pageturner, het biedt ook inzicht in de rivaliteit tussen tienermeisjes.' - Entertainment Weekly Coach Colette begint het nieuwe schooljaar met als enige doel haar cheerleadersteam naar de top te brengen. Haar groeiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Olga Hoekstra boeken
  Olga Hoekstra - Dodenweg

  Rechercheur Thomas DeLohr wordt op de zaak van twee auto-ongelukken gezet. De aanblik van het verwoeste lichaam van een van de slachtoffers confronteert hem met zijn verleden. Bij elke stap die hij zet om de puzzel te ontrafelen, raakt hij verder verwijderd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lee Child boeken
  Lee Child - 61 uur - DL

  In de thriller '61 uur' van Lee Child komt Jack Reacher tijdens een koude winter vast te zitten in Bolton, South Dakota. De lokale politie heeft problemen die het kleine bureau boven het hoofd groeien, en Reacher biedt aan te helpen. Maar wat Reacher niet weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rene Appel boeken
  Rene Appel - De kortste nacht

  `De kortste nacht is de nieuwste thriller van bestsellerauteur René Appel. Rob Koolwijk heeft het goed voor elkaar. Hij is gelukkig getrouwd en heeft drie gezonde kinderen. Na een gedwongen afspraak met jeugdvriend Edwin komt hier verandering in. Door diens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99