Literaire thrillers

 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Requiem

  Wat als één man het verleden wil veranderen? Het is maart 2003 en de oorlog in Irak breekt uit. De leden van de speciale eenheid van de rijksrecherche voor internationale geweldsdelicten staan voor een raadsel: iets klopt er niet aan het gijzelingsdrama in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Ella Marjon boeken
  Ella Marjon - Zoete zonde

  Zoete zonde van Ella Marjon is het derde boek in de lijn Literaire thrillers voor vrouwen van uitgeverij Kok. Zoete zonde speelt in een bloeiende evangeliegemeente, waarin gestreefd wordt naar openheid en eerlijkheid. Er komt een barst in dat ideale plaatje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pierre Lemaitre boeken
  Pierre Lemaitre - Camille

  Van de auteur van 'Alex'!Commandant Camille Verhoeven vindt na de onverwachte dood van zijn vrouw opnieuw geluk bij de lieve Anne, maar dan slaat het noodlot toe. Bij een overval op een juwelier raakt Anne zwaargewond en ze belandt in het ziekenhuis.Door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Giovanni Cocco, Amneris Magella boeken
  Giovanni Cocco, Amneris Magella - Schaduw over het meer

  Schaduw over het meer van het echtpaar Cocco en Magella is een spannende thriller die zich afspeelt rondom het Italiaanse Comomeer. De innemende politiecommissaris Stefania Valenti begint een onderzoek nadat er bij het Comomeer resten van een lichaam zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Omnibus zomerdruk, bloedheet

  Voor de liefhebbers van Suzanne Vermeer! 'Goede plot, vlot geschreven en met een verrassend slot.' - NBD Omnibus bestaande uit twee titels: Zomerdruk en Bloedheet Zomerdruk Het is zaterdag in het hoogseizoen, de dag waarop het zomerse Waddeneiland volstroomt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laura McHugh boeken
  Laura McHugh - Het gewicht van bloed

  De zeventienjarige Lucy Dane rouwt om de brute dood van haar vriendin Cheri. Het lichaam van het meisje is een jaar na haar vermissing gevonden in een holle dode boom. Als Lucy in een verlaten caravan op het land van haar oom een kettinkje van Cheri ontdekt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Marique Maas boeken
  Marique Maas - Muren van glas Harde grenzen

  Harde grenzen is het tweede deel in de Muren van glas-serie van Marique Maas. In Harde grenzen heeft Nadine de Jong gebroken met Daniel Holland. Hij is echter niet van plan om haar op te geven en neemt haar mee naar een exclusief hotel in een prachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anita Nair boeken
  Anita Nair - De wreedheid van het hart

  Het is ramadan. In het centrum van Bangalore, in Shivaji Nagar, wordt een jonge prostitué vermoord. En hij zal niet de enige zijn. Al snel stapelen de lijken zich op. Rechercheur Borei Gowda, ooit de scherpzinnigste agent van de stad maar nu aan de verkeerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anita Terpstra boeken
  Anita Terpstra - Anders

  Je eigen kind herken je altijd. Toch? Alma Meester en haar man Linc vormen met hun kinderen Iris en Sander op het eerste gezicht een normaal en gelukkig gezin. Maar dan verdwijnen de elfjarige Sander en zijn vriendje tijdens een vakantiekamp. Het lichaam van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Patty Stenger boeken
  Patty Stenger - Zuidas

  Alice Bloemberg is sociaal een tikkeltje onhandig maar briljant met cijfers. Ze verruilt een boekhoudkantoor in Sittard voor een consultancybureau op de Zuidas. Als ze een grote vastgoedklant binnenhaalt, lijkt haar toekomst verzekerd. Tot haar duidelijk wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Snuff

  Het is pas voorbij als de regisseur cut zegt! Het verschil tussen fictie en realiteit was voor schrijver Sixten Jinks (28) altijd heel duidelijk, maar één verkeerde keuze maakt daar voorgoed een einde aan. Hij wordt gedrogeerd, ontvoerd en samen met studente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Enger boeken
  Thomas Enger - Bloedmist

  Een oude vrouw wordt op brute wijze vermoord in een verpleeghuis in Oslo. Het lijkt erop dat de dader woedend moet zijn geweest. Journalist Henning Juul wordt op de zaak gezet. Zijn zus, de minister van Justitie, wordt beschuldigd van seksuele intimidatie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Ondraaglijk

  'Ondraaglijk' is de achtste thriller van Sophie Hannah waarin het politieduo Simon Waterhouse en Charlie Zailer een rol hebben. Als Gaby's vlucht naar huis opeens vanaf een ander vliegveld vertrekt, worden de passagiers van haar vlucht per bus vervoerd. Gaby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Milou van der Will boeken
  Milou van der Will - In mijn bloed

  Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. De dader komt weg met een lage straf en iedereen in het kleine Noord-Hollandse dorp Ringerdam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Val-Dieu

  Het uitzicht was adembenemend: â Overal kleine bosschages, graften en lintbeplantingen van bomen. Met daartussen gras en nog eens gras, met hoogstamboomgaarden. Uitgestrooid leken de boerderijen. Je kon helemaal naar Henri-Chapelle kijken. En overal waren er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - Moment van afscheid

  Moment van Afscheid. 7 Tony Hill ThrillerWat doe je als een seriemoordenaar het op je gemunt heeft?Er is één seriemoordenaar die bepalend is geweest voor het leven van profielschetser Tony Hill. Een die nog slechter is dan alle andere seriemoordenaars. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Hemelen

  'Hemelen' is de nieuwe literaire thriller van schrijfster Marion Pauw. Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op zesenzeventigjarige leeftijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie volwassen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mo Hayder boeken
  Mo Hayder - Wolf

  'Ik geloof, voor zover ik het kan horen, dat óf mijn dochter óf mijn vrouw net is aangevallen. Ik weet niet wat er nu gebeurt. Het huis is stil.' Veertien jaar geleden werden twee verliefde tieners meedogenloos vermoord in een verlaten bos. De dader bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • SJ Watson boeken
  SJ Watson - Voor ik ga slapen

  Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur SJ Watson. Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Sluipweg

  Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten uit het verleden onder ogen ziet. Langzaam maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Olivier Truc boeken
  Olivier Truc - Veertig dagen zonder schaduw

  Kautokeino, Centraal Lapland, 10 januari. Een poolavond, ijzige kou. Morgen komt de zon weer op, die veertig dagen lang verdwenen was in de poolnacht. Een sjamanentrommel die tientallen jaren geleden verduisterd werd, komt eindelijk terug naar de plek waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bart-Jan Kazemier boeken
  Bart-Jan Kazemier - De man in het midden

  Ooit was Max Metzer een getalenteerd strafrechtadvocaat, maar zijn carrière is in het slop geraakt. Hij heeft zich neergelegd bij een leven in de marge. Dan krijgt hij uit het niets een baan aangeboden als persoonlijk advocaat van Michael van Leer, eigenaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Frode Granhus boeken
  Frode Granhus - Stormnacht

  Tijdens een onweersbui in het dorp Reine komt door een aardverschuiving het skelet van een jongen tevoorschijn. Vermoedelijk is het vijftig jaar oud. Maar is de jongen om het leven gekomen door een ongeluk of was het moord? Inspecteur Rino Carlsen wordt op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathleen McGowan boeken
  Kathleen McGowan - Het medici mysterie

  Na de controversiële publicatie van haar zoektocht naar het evangelie van Jezus Christus, Het Boek der Liefde, duikt journaliste Maureen Paschal opnieuw de geschiedenis in, omdat haar geliefde Bérenger Sinclair een link blijkt te hebben met Lorenzo de Medici… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Gijzeling in de Jordaan

  Een Anne Kramer-thriller Een nachtmerrie én een nieuwe liefde voor Anne Kramer In een tankstation, op een steenworp afstand van het hoofdbureau van de politie, vindt een gijzeling plaats. Terwijl Anne Kramer, chef van het Amsterdamse bureau Zware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50