Literaire thrillers

 • Patty Stenger boeken
  Patty Stenger - Zuidas

  Alice Bloemberg is sociaal een tikkeltje onhandig maar briljant met cijfers. Ze verruilt een boekhoudkantoor in Sittard voor een consultancybureau op de Zuidas. Als ze een grote vastgoedklant binnenhaalt, lijkt haar toekomst verzekerd. Tot haar duidelijk wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Snuff

  Het is pas voorbij als de regisseur cut zegt! Het verschil tussen fictie en realiteit was voor schrijver Sixten Jinks (28) altijd heel duidelijk, maar één verkeerde keuze maakt daar voorgoed een einde aan. Hij wordt gedrogeerd, ontvoerd en samen met studente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mo Hayder boeken
  Mo Hayder - Wolf

  'Ik geloof, voor zover ik het kan horen, dat óf mijn dochter óf mijn vrouw net is aangevallen. Ik weet niet wat er nu gebeurt. Het huis is stil.' Veertien jaar geleden werden twee verliefde tieners meedogenloos vermoord in een verlaten bos. De dader bekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • SJ Watson boeken
  SJ Watson - Voor ik ga slapen

  Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur SJ Watson. Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Sluipweg

  Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten uit het verleden onder ogen ziet. Langzaam maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Olivier Truc boeken
  Olivier Truc - Veertig dagen zonder schaduw

  Kautokeino, Centraal Lapland, 10 januari. Een poolavond, ijzige kou. Morgen komt de zon weer op, die veertig dagen lang verdwenen was in de poolnacht. Een sjamanentrommel die tientallen jaren geleden verduisterd werd, komt eindelijk terug naar de plek waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bart-Jan Kazemier boeken
  Bart-Jan Kazemier - De man in het midden

  Ooit was Max Metzer een getalenteerd strafrechtadvocaat, maar zijn carrière is in het slop geraakt. Hij heeft zich neergelegd bij een leven in de marge. Dan krijgt hij uit het niets een baan aangeboden als persoonlijk advocaat van Michael van Leer, eigenaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Frode Granhus boeken
  Frode Granhus - Stormnacht

  Tijdens een onweersbui in het dorp Reine komt door een aardverschuiving het skelet van een jongen tevoorschijn. Vermoedelijk is het vijftig jaar oud. Maar is de jongen om het leven gekomen door een ongeluk of was het moord? Inspecteur Rino Carlsen wordt op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jilliane Hoffman boeken
  Jilliane Hoffman - De snijkamer

  'De snijkamer' is opnieuw een ijzingwekkende thriller van Jilliane Hoffman, waarin voor de derde keer C.J. Townsend een rol speelt. Het lichaam van een verdwenen studente wordt gevonden in een vuilcontainer. Een afschuwelijk einde voor een jonge vrouw, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Gijzeling in de Jordaan

  Een Anne Kramer-thriller Een nachtmerrie én een nieuwe liefde voor Anne Kramer In een tankstation, op een steenworp afstand van het hoofdbureau van de politie, vindt een gijzeling plaats. Terwijl Anne Kramer, chef van het Amsterdamse bureau Zware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Quinten de Zeeuw boeken
  Quinten de Zeeuw - Allemaal fillers

  Ze noemden het de "Koude Oorlog". Het confl ict tussen Oost en West, dat zich enkele jaren na de Tweede Wereldoorlog al begon af te tekenen. Een oorlog die pas eindigde, toen bij de val van de Berlijnse Muur bleek dat de Sovjet Unie niet met wapens, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Julia Keller boeken
  Julia Keller - Onderhuids

  'Onderhuids' van Julia Keller wordt door Karin Slaughter omschreven als 'een must-read thriller'. Acker's Gap, West-Virginia is een stadje zonder vooruitzichten: geen banen, geen hoop, geen toekomst. Toch is dit de plek waar Bell Elkins een baan heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Thomas Kanger boeken
  Thomas Kanger - De dode hoek

  In het moerasgebied bij Västerås wordt een jong stel op gruwelijke wijze vermoord. Een van de slachtoffers is de Palestijn Jamal Al-Sharif,een sympathisant van een terroristische organisatie. Elina Wiik heeft zo haar twijfels bij de ware toedracht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Antonio Hill boeken
  Antonio Hill - De wraak van de honden

  Het kerstseizoen is net voorbij. Barcelona is guur en winderig en zit diep in een economische recessie. Héctor Salgado wordt nog steeds geobsedeerd door Ruths verdwijning, hoewel hij inmiddels formeel van de zaak is gehaald; detective Dídac Bellver, van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jean-Luc Bannalec boeken
  Jean-Luc Bannalec - Bretonse verhoudingen

  Bretonse verhoudingen is een ongemeen spannende en sfeervolle detective, vol humor en met een sympathieke rechercheur die de lezer meteen voor zich wint. Een eerste zaak voor de eigenzinnige commissaris Dupin, liefhebber van pinguïns en verslaafd aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kiki van Dijk boeken
  Kiki van Dijk - Zeevlam

  Elke vrijdagmiddag spreekt Ellen af met haar vriendinnen Dayenne, Suusje en Kelly bij de Scheveningse strandtent Hemels om het weekend lekker feestend in te luiden. Ze drinken, ze dansen en ze lachen. Als vakantiehulp Ties 's ochtends vroeg de zonnebedjes op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Adèle van Zuylen boeken
  Adèle van Zuylen - Adel verplicht

  In een poging haar leven een nieuwe richting te geven, accepteert Eline Beek een baan als onderzoekster voor de tachtigjarige Godelieve van Zantinghe. Hiermee treedt zij binnen in de gesloten wereld van de adel: gravin Van Zantinghe is de laatste telg uit een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Linda Bruins Slot boeken
  Linda Bruins Slot - Oog in oog

  Linda Bruins Slot schreef met Oog in oog een ijzersterke psychologische thriller. Kan de cirkel van wraak op tijd doorbroken worden? De moord op hun zoontje heeft diepe sporen achtergelaten in het gezin van Ruben en Maria. Los van elkaar hebben zij hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Leif G.W. Persson boeken
  Leif G.W. Persson - Het ware verhaal achter Pinokkio's neus

  Het ware verhaal achter Pinokkio's neus is een complex misdaadverhaal, vol zwarte humor en historische zijsporen. Het biedt de lezer een schat aan culturele geschiedenis, waarin enkele van de belangrijkste staatsmannen uit het recente verleden een grote rol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Patricia van der Broek boeken
  Patricia van der Broek - Dodelijk bedrog

  In een Parijse hotelkamer wordt communicatieadviseur Didi van Steenis dood aangetroffen. Is haar collega en minnaar Pieter van der Um de dader? De Parijse politie denkt van wel. Pieter is immers op de plaats delict aanwezig? En bovendien bekent hij de moord!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lupko Ellen boeken
  Lupko Ellen - Hellig vuur

  Hellig vuur draait om een conflict tussen arm en rijk op het Drentse platteland. In deze minithriller zet Lupko Ellen een aantal krachtige figuren neer, zoals een door geld gedreven projectontwikkelaar, een helse wraakbeluste jonge meid, haar dementerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De ooggetuige en het bosgraf

  Bestsellerauteur Simone van der Vlugt schreef De ooggetuige als geschenkboekje van de Maand van het Spannende Boek 2012. Manon Jonker, een slechtziende jonge vrouw, is getuige van een overval bij een juwelier. De daders laten haar met rust omdat ze denken dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Steffen Jacobsen boeken
  Steffen Jacobsen - Trofee

  Een ijzingwekkende Scandinavische thriller over mensenjacht en dodelijk machtsvertoon. In de erfenis van de Deense industrieel Caspersen duikt een dvd op met belastende opnames van een mensenjacht. Privédetective Michael Sander krijgt de opdracht de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Villa toscane

  Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke gebeurtenis alles op zijn kop zet...Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00