Literaire thrillers

 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Après-ski

  Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn¿In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - IJsprinses

  'Camilla Läckberg laat haar lezers tot het laatst in spanning over de ontknoping.' - Viva Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het zelfmoord. Maar als later ook een vriend van Alexandra overlijdt, ontdekken Patrik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De officier

  Op een ijskoude dag in januari 1895 wordt de Joods-Franse officier Alfred Dreyfus voor het oog van een woedende menigte van zijn zwaard en rang ontdaan en veroordeeld tot levenslange opsluiting op Duivelseiland. Dreyfus is schuldig bevonden aan spionage voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Anna Levander boeken
  Anna Levander - Mo

  De kersverse premier Morten Mathijsen doet alles wat in zijn macht ligt om de laffe moord op zijn spindoctor op te lossen. Door zijn obsessieve klopjacht op de dader laat hij steken vallen als eerste minister. Intussen leggen interne ruzies bij De Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Zomerdruk - grote letter uitgave

  Hoogseizoen: het eiland stroomt vol toeristen. Eén vrouw kan al die drukte niet aan. Haar oplossing: moord. In haar literaire debuuthriller Zomerdruk wordt meteen duidelijk dat Jet van Vuuren geboeid is door vrouwenverhalen. Alles in haar schrijverijdraait… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Koen Stuyck boeken
  Koen Stuyck - Golem

  Aart Verschueren is een jonge Belgische journalist, die een relatie begint met een Oost-Europese vrouw van joodse origine. Ongeveer rond diezelfde tijd maakt hij kennis met een Palestijnse vluchteling. Hoewel deze twee nieuwe vrienden niets met elkaar te maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,40
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - Virtuele tango -grote letter uitgave

  In Hoorn heeft een nietsontziende moordenaar het voorzien op jonge vrouwen. Hij schuwt geen enkel middel om zijn doel te bereiken en gebruikt het internet als zijn moordplatform. De slachtoffers worden in de meest gruwelijke omstandigheden aangetroffen. Sanne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • John Williams boeken
  John Williams - Augustus DL

  Het boek 'Augustus' van John Williams, de schrijver van 'Stoner', gaat over keizer Augustus, de grootste heerser die de westerse wereld ooit zag. 'Augustus' is het verhaal van een man die ervan droomt het corrupte Rome te bevrijden van het juk van wispelturige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Inferno - luxe geïllustreerde editie

  Dan Brown INFERNO Luxe geïllustreerde editie Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Engeleneiland - DL

  Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö verdwenen, zonder een spoor achter te laten. Iedereen is weg, behalve de één jaar oude Ebba. Jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Politie

  Omgeven door politie en ziekenhuispersoneel vecht een patiënt voor zijn leven op de intensive care van het nationale ziekenhuis in Oslo. De man wordt in verband gebracht met de ontdekking van een machtig drugskartel dat de straten van Oslo in zijn greep had,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Wintergast -grote letter uitgave

  Het is bijna kerstvakantie en Bea Versluis is moe. Moe van haar werk in het onderwijs en moe van haar man. Als een aangetrouwde neef uit Groningen haar vraagt of ze de kerstdagen bij hem en zijn familie komt doorbrengen, aarzelt Bea geen moment. Hoewel ze tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Vraag niet waarom

  Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neergezet. Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marjolijn Uitzinger boeken
  Marjolijn Uitzinger - De huisgenoot

  De jonge Berlijnse politicus Florian von Bismark staat op de nominatie de nieuwe minister van Justitie te worden. Op een winteravond neemt hij Mirco, een dakloze jongen, in huis en stelt hem aan als zijn chauffeur. Wanneer Mirco een dodelijk ongeluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nynke Laanstra boeken
  Nynke Laanstra - De harteloze muze

  Wat doe je als langvergeten doden tot leven zijn gewekt? Dan ga je op onderzoek uit! Wat doe je als je oog in oog komt te staan met je doodgewaande muze? Dan wankel je! Maar wat als blijkt dat alles is geënsceneerd door je wraakzuchtige zoon en je voormalige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mary Higgins Clark, Alafair Burke boeken
  Mary Higgins Clark, Alafair Burke - De moord op Assepoester

  Televisieproducente Laurie Moran is euforisch wanneer de pilotaflevering van haar cold case-programma Verdacht een succes blijkt. Voor de tweede aflevering onderzoekt ze de raadselachtige dood van Susan Dempsy. Wat begint als een spannende speurtocht komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kajé Dijkema boeken
  Kajé Dijkema - Dwaallichten en vallende sterren

  De moord op een jonge, talentvolle vrouw in Delfzijl houdt de gemoederen flink bezig. Rechercheur Lucien de Lange krijgt te maken met een aantal bijzondere verdachten waar hij zijn handen vol aan heeft: een frauderende leidinggevende, een verliefde collega,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bernhard Aichner boeken
  Bernhard Aichner - Wraakgodin

  'Wraakgodin' van Bernhard Aichner is de thrillersensatie van dit najaar. Hoofdpersoon Blum heeft een goed leven tot haar man voor haar ogen omkomt bij een hit-and-run. Haar geluk spat uiteen. Bij toeval ontdekt Blum dat de dood eerder wijst op moord dan op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margaret van Mierlo boeken
  Margaret van Mierlo - De zandlezer

  Soms komt de vraag waarom bepaalde gebeurtenissen je overkomen meer dan ooit naar boven. In de psychologische roman De zandlezer, die tegelijkertijd leest als een spirituele thriller, wordt op een onalledaagse manier geprobeerd daar een antwoord op te geven.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Déjà vu

  WINNAAR NS-PUBLIEKSPRIJS 2011Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Ski Resort

  De wintersportvakantie van Nienke heeft alles weg van een droom. Maar de meeste dromen zijn bedrog... Nienke Draaijer kan haar geluk niet op als ze een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk wint. Ze vindt skiën geweldig, maar doordat ze haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Valerio Massimo Manfredi boeken
  Valerio Massimo Manfredi - Mijn naam is niemand 2 - De thuiskomst

  Odysseus, de man van duizend listen, vereeuwigd door Homerus, onsterfelijk als een god: bestsellerauteur Manfredi geeft hem een stem in het adembenemende Mijn naam is niemand. Na tien jaar oorlog is Troje ingenomen en verwoest, dankzij de list met het houten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lupko Ellen boeken
  Lupko Ellen - De nieuwe Lupko Ellen

  Met groot genoegen kunnen we een nieuw boek van Lupko Ellen aankondigen. Maar waarom heeft het nog geen titel? We vroegen het aan Lupko zelf.Het boek verschijnt pas eind juni, en ik houd het graag spannend. Ik weet natuurlijk waar het boek over gaat, maar ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Erfschuld

  Een alleenstaande oude man wordt dood aangetroffen in zijn appartement in Reykjavík. Hij blijkt vermoord te zijn, verstikt met zijn eigen kussen. Op zijn bureau liggen een paar krantenknipsels uit de oorlogsjaren: achter het Nationaal Theater in Reykjavík,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anna Levander boeken
  Anna Levander - M

  De interne spanningen bij De Nieuwe Liberalen lopen verder op. Premier Morten Mathijsen moet alle zeilen bijzetten om de macht te behouden. Zijn populariteit begint af te brokkelen. Fractievoorzitter Mo Limam raakt steeds meer geïsoleerd en zint op revanche.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00