Literaire thrillers

 • Michael Robotham boeken
  Michael Robotham - Door mijn ogen

  Marnie Logan heeft regelmatig het gevoel dat ze bekeken wordt: een warme adem in haar nek, een schaduw vanuit een ooghoek die verdwijnt zodra ze zich omdraait. Haar man Daniel wordt vermist en Marnie kan niet bij zijn bankrekening of levensverzekering,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Monique Koemans boeken
  Monique Koemans - De top

  Op 24 maart 2014 is Den Haag gastheer van de grootste wereldtop die ooit in Nederland is gehouden: tijdens de Nuclear Security Summit (NSS) komen 58 wereldleiders samen om nucleair terrorisme te voorkomen. Alle denkbare veiligheidsmaatregelen worden genomen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Patty Stenger boeken
  Patty Stenger - Zuidas

  Alice Bloemberg is sociaal een tikkeltje onhandig maar briljant met cijfers. Ze verruilt een boekhoudkantoor in Sittard voor een consultancybureau op de Zuidas. Als ze een grote vastgoedklant binnenhaalt, lijkt haar toekomst verzekerd. Tot haar duidelijk wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Kees den Hartog boeken
  Jan Kees den Hartog - Mandaat

  'Mandaat' is het opvallende debuut van Den Hartog. De op Bonaire woonachtige schrijver is heel zijn leven al gefascineerd door zaken die volgens de gangbare theorieën niet zouden kunnen bestaan, maar er op onverklaarbare wijze toch zijn. In 'Mandaat' verrast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - Wat dood is

  Patrick is al zijn hele leven een buitenbeentje. Intelligent, bedachtzaam, maar zo anders dan anderen dat het zelfs zijn moeder die hem alleen moet opvoeden, tot wanhoop drijft. Zijn fascinatie voor de dood vindt zij slechts een van zijn ongemakkelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Harry Bingham boeken
  Harry Bingham - Fiona

  Zoeken naar geconserveerde lichaamsdelen, verborgen in keukens, garages en schuurtjes in een gemoedelijk dorp in Cardiff, zou niet de meest favoriete weekendbesteding zijn van de meeste mensen. Maar rechercheur Fiona Griffiths is niet 'de meeste mensen'. Voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Sluipweg

  Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten uit het verleden onder ogen ziet. Langzaam maar zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Piste alarm

  Tijdens een skivakantie in Kirchberg verdwijnt de kleine Marius. De lokale politie staat voor een raadsel... De skivakantie van Renske en Sven Donkervoort in het Oostenrijkse Kirchberg slaat om in een nachtmerrie als hun vierjarige zoon Marius tijdens de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Cornelis M. Netten boeken
  Cornelis M. Netten - De Iraanse maagd

  Een gewone dag waarop mensen gewoon naar hun werk gaan, gewoon hun dagelijkse boodschappen doen of gewoon op een bankje in het park zitten. Ze worstelen met dagelijkse problemen of hebben gewoon een gelukkig moment of gaan gewoon op vakantie. Weinig mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Roel Janssen boeken
  Roel Janssen - Fout goud

  Een erfenis van vijftien gouden munten zet Elmer van der Breggen op het spoor van het goud dat de nazi s tijdens de Tweede Wereldoorlog uit Nederland roofden. Met de hulp van een excentrieke financieel adviseur en een charmante Duitse professor ontdekt Elmer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Megan Abbott boeken
  Megan Abbott - De koorts

  In een Amerikaans stadje breekt paniek uit als een aantal jonge meiden plotseling ziek wordt door een mysterieus virus. Deenie Nash ziet haar vriendin Lise voor haar ogen neervallen. Het gerucht doet de ronde dat de omstreden inenting tegen het hpv-virus de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Samantha Hayes boeken
  Samantha Hayes - Tot jij van mij bent

  Claudia s leven lijkt perfect. Ze is hoogzwanger, heeft een liefhebbende man en een prachtig huis.En dan komt Zoe in haar leven. Zoe zal Claudia helpen als de baby er is. Maar er is iets met Zoe. Iets wat Claudia onprettig vindt. Iets wat ze niet vertrouwt.En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roger Jon Ellory boeken
  Roger Jon Ellory - Een ongenode gast

  Wanneer een vreemdeling de boekwinkel van Annie Oâ Neill in Manhattan binnenstapt en beweert een vriend te zijn geweest van haar vader, komt haar leven op zijn kop te staan. De 30-jarige Annie heeft haar vader niet echt gekend omdat hij stierf toen zij nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sabine Jolie boeken
  Sabine Jolie - Under cover

  Als Sanne Romeijn undercover gaat bij een uitbater van sekslijnen, raakt ze betrokken bij een vermissing. Al snel blijkt dat er meer zaken zijn die het daglicht niet kunnen verdragen... De jonge undercoveragente Sanne Romeijn staat voor een uitdaging wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Marcel Verreck boeken
  Marcel Verreck - Aan lager Wal 6

  Aan lager wal Half december, Deventer wordt bedekt door een dikke laag sneeuw. Het jaarlijkse Dickens Festijn is nog nooit zo mooi geweest. De controversiële superwethouder Henriëtte van Woerkom van de lokale partij Deventer Vooruit! zal het festival openen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lisa Gardner boeken
  Lisa Gardner - In haar naam

  Charlene Grant is ervan overtuigd dat ze vermoord gaat worden. Haar twee jeugdvriendinnen zijn gedood, allebei op dezelfde datum, op hetzelfde tijdstip, de een een jaar na de ander. Charlie is als enige over en de moorddatum komt steeds dichterbij. Maar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Sabine Durrant boeken
  Sabine Durrant - Onder je huid

  Gaby Mortimer heeft een perfect leven: een mooie baan bij de tv, een succesvolle man, een prachtige dochter en een groot huis in Londen. Tot ze tijdens het hardlopen stuit op het lijk van een jonge vrouw en alle zekerheden uit haar bestaan wegvallen. Gaby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Dobbs boeken
  Michael Dobbs - House of Cards; Kaartenhuis

  'IJzersterke politieke drama' - de VolkskrantFrancis Urquhart heeft maar één doel: premier worden op Downing Street 10. Met geheimen en schandalen lokt hij zijn tegenstanders een voor een in de val. Tot er nog maar één persoon zijn weg naar de top… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bronja Hoffschlag boeken
  Bronja Hoffschlag - De dode kamer

  "Ik heb me al zo vaak in mijn broer vergist. Ik dacht altijd dat ik hem goed kende en dat hij voorspelbaar was. Ik dacht dat ik wist hoe hij in elkaar zit, maar inmiddels moet ik toegeven, dat ik geen idee meer heb wie Misha is en waar hij toe in staat is."… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Antonio Hill boeken
  Antonio Hill - De wraak van de honden

  Het kerstseizoen is net voorbij. Barcelona is guur en winderig en zit diep in een economische recessie. Héctor Salgado wordt nog steeds geobsedeerd door Ruths verdwijning, hoewel hij inmiddels formeel van de zaak is gehaald; detective Dídac Bellver, van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wiene boeken
  Wiene - Als grenzen vervagen

  Frank, vijftig en succesvol ondernemer komt tot inzicht dat zijn werk en oog voor vrouwen ten koste is gegaan van zijn rol als vader. Hij besluit het roer drastisch om te gooien en ruilt zijn bedrijf in voor een docentschap aan de hogeschool. Of zijn dochter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Almar Otten boeken
  Almar Otten - Het ronde huis

  Lineke Tesinga houdt een lezing over een middeleeuws boek waarin bizarre Germaanse rituelen worden beschreven. Sommige aanwezigen horen haar verhaal met meer dan normale belangstelling aan. Zoals rechercheur Jozef Laros, die een verband legt met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Adèle van Zuylen boeken
  Adèle van Zuylen - Adel verplicht

  In een poging haar leven een nieuwe richting te geven, accepteert Eline Beek een baan als onderzoekster voor de tachtigjarige Godelieve van Zantinghe. Hiermee treedt zij binnen in de gesloten wereld van de adel: gravin Van Zantinghe is de laatste telg uit een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Morgen ben ik weer thuis

  Wanneer de elfjarige Britt na haar balletles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Britt en haar moeder leiden een rustig leven in Alkmaar, en zijn samen gelukkig. Lois en haar team worden op de zaak gezet en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95