Literaire thrillers

 • S.J. Watson boeken
  S.J. Watson - Tweede leven - DL

  In 'Tweede leven' van SJ watson wordt Julia geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde. Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Alles te verliezen - midprice

  'Alles te verliezen' is een literaire thriller van bestsellerauteur Esther Verhoef. Het boek werd genomineerd voor de NS Publieksprijs en de Zilveren Vingerafdruk. Claires leven is geslaagd, maar niet zo smetteloos als zij doet voorkomen. Niemand weet waarmee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Denken aan vrijdag

  Nicci French - Denken aan vrijdagUit de Thames wordt het lijk van een man met doorgesneden keel gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Het enige aanknopingspunt is een ziekenhuisbandje om zijn pols met daarop de naam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De vrouw in de kooi midprice

  Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Alison Gaylin boeken
  Alison Gaylin - In het donker

  Kan een vreemde je herinneringen delen?Dat is de vraag die Brenna Spector achtervolgt als ze de eerste video ziet van de vermiste webcam-girl Lula Belle. Naakt maar verborgen in de schaduw deelt de ‘performancekunstenaar’ haar diepste, intiemste geheimen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Veroordeeld

  Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collega s. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Gilly Macmillan boeken
  Gilly Macmillan - Laat me niet alleen

  Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gilly Macmillan boeken
  Gilly Macmillan - Laat me niet alleen - DL

  Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tom Rob Smith boeken
  Tom Rob Smith - Kind 44 filmeditie

  `Kind 44 van Tom Rob Smith speelt zich af begin jaren vijftig. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief die het op kinderen heeft gemunt. Leo Demidov, een jonge en toegewijde officier van de meedogenloze geheime dienst, heeft het gevoel dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tom Vowler boeken
  Tom Vowler - Wat je achterlaat

  Wat als alles waarin je geloofde in duigen valt? In het prachtige Dartmoor lijkt Anna een zorgeloos en vrij leven met haar familie te hebben. Maar als een gevangene ontsnapt uit een nabijgelegen instelling leidt dit tot een serie gebeurtenissen die alles op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Auke van Stralen boeken
  Auke van Stralen - Tankstelle

  Duitsland 1998. Douwe werkt naast zijn studie in een tankstation, waar hij bevriend raakt met Mehmet en Toni. Via Toni maakt Douwe kennis met VOWA, een koeriersdienst die beschikt over luxe zakenauto's. Douwe en Mehmet sluiten zich aan en worden ingewijd in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Arthur Conan Doyle boeken
  Arthur Conan Doyle - De avonturen van Sherlock Holmes

  De avonturen van Sherlock Holmes is de bekendste Holmes-bundel. De twaalf klassieke verhalen vormden de inspiratie voor diverse Sherlock-episodes. Naast een geheel nieuwe vertaling bevat deze editie ook een voorwoord door Sherlock-co-creator Mark Gatiss. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Heller

  'Ik kom van ver. Voor mijn succes heb ik hard moeten werken. Voor erkenning nog meer. Terwijl het publiek massaal genoot van mijn programma's, deed de pers alsof ik niet bestond. Tot de dames en heren critici vonden dat ze mij niet langer konden negeren. Toen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Hôtel du Lac

  Amsterdam, de jaren zeventig. Eerstejaars Maarten Walda sluit vriendschap met de gewiekste Hugo - rechtenstudent, kraker en handelaar - en de flamboyante Stefan, die ook rechten studeert maar liever een beroemde zanger wil worden. Een tijd lang bewonen ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Broeinest - grote letter uitgave

  Het is geen van de kinderen van het gezin Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen. De gewapende vrede in de familie krijgt het zwaar te verduren als dochter Thea op een ochtend wordt neergeschoten. Hoewel zij de aanslag overleeft, gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Stormvloed - grote letter uitgave

  Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doorbrengen, maar dat wordt haar niet gegund. Rudi leidt een gecompliceerd onderzoek naar een moord in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Villa Toscane - grote letter uitgave

  Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en zijn vrouw Heleen te gaan voor de droom die ze al jaren koesteren: ze verhuizen met hun twee kinderen naar Toscane, waar ze in een oude hoeve een agriturismo beginnen. Na een grondige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mons Kallentoft, Markus Lutteman boeken
  Mons Kallentoft, Markus Lutteman - KALLENTOFT*ZACK

  Ontmoet inspecteur Zack Herry, een held die als een eigentijdse Hercules in gevecht is met de onderwereld van Stockholm. Zack is gek op zijn baan maar ook op het nachtleven met de verleidelijke drugs- en clubscene van de Zweedse hoofdstad. Zack zou als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Après-ski

  Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijn¿In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ilja Gort boeken
  Ilja Gort - Château Fatale

  Journaliste Leonie Fougard maakt jacht op de man die haar vriend vermoordde: de geheimzinnige wijnsmokkelaar Edelweiss Hardboiled thriller die adembenemende suspense combineert met (de duistere kant van) wijn Leonie Fougard is journaliste bij Le Figaro. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Hazenberg boeken
  Suzanne Hazenberg - De debutant

  'De debutant', de nieuwe thriller van schrijfster Suzanne Hazenberg, gaat over meervoudige moorden in het Nederlandse thrillerwereldje. Scenarioschrijver Ymke is verheugd als ze hoort dat haar manuscript wordt uitgegeven. Ze probeert van het avontuur te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Håkan Nesser boeken
  Håkan Nesser - Hemel boven Londen

  De zeer vermogende Leonard Vermin heeft nog maar een paar weken te leven. Met zijn partner Maud is hij in Londen voor een afscheidsetentje waarvoor ook Mauds kinderen zijn uitgenodigd. Hoewel het etentje bruut wordt onderbroken, lukt het Leonard uiteindelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - De officier

  Op een ijskoude dag in januari 1895 wordt de Joods-Franse officier Alfred Dreyfus voor het oog van een woedende menigte van zijn zwaard en rang ontdaan en veroordeeld tot levenslange opsluiting op Duivelseiland. Dreyfus is schuldig bevonden aan spionage voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Lineke Breukel boeken
  Lineke Breukel - Vluchtspel / Deel 2 - Zomerstorm

  Vijf maanden nadat Nicole het Vluchtspel van de Broederschap heeft overleefd, voert ze een teruggetrokken bestaan waarin ze gewend is geraakt om elk spoor voortdurend achter zich uit te wissen. Toch lukt het de Broederschap om haar terug te vinden en wordt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95