Literaire thrillers

 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winter chalet grote letter uitgave

  Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijkse Kirchberg kunnen de vriendinnen Karen, Chantal, Isa en Annemieke eindelijk weer eens tijd met elkaar doorbrengen. Door haar werk kan Annemieke pas later aansluiten, maar dat mag de pret niet drukken. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anna Jansson boeken
  Anna Jansson - Maria Wern en de vermoorde onschuld

  Recensie door Ingrid Larsson van Aftonbladet"Een spannende zoektocht naar een vermist kind. Broeierige seksuele verlangens en pubers die in opstand komen tegen hun ouders. Anna Jansson componeert met behulp van deze elementen een meesterlijke thriller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dennis Lehane boeken
  Dennis Lehane - Het loket

  `Het loket van Dennis Lehane is het boek van de film `The Drop . Bob Saginowski is een eenzame barman. Hij werkt in de kroeg van zijn neef Marv, die zijn bedrijf in Brooklyn gebruikt voor duistere geldstromen in de New Yorkse onderwereld. Drie dagen na kerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Gardner boeken
  Lisa Gardner - Aangeraakt

  Libby en haar man Justin komen na een avondje uit weer thuis bij hun vijftienjarige dochter, maar stuiten binnen op drie onbekende mannen. Een Taser is genoeg om het gezin uit te schakelen, en als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Stille zonde

  Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Thomas Enger boeken
  Thomas Enger - Bloedmist

  Een oude vrouw wordt op brute wijze vermoord in een verpleeghuis in Oslo. Het lijkt erop dat de dader woedend moet zijn geweest. Journalist Henning Juul wordt op de zaak gezet. Zijn zus, de minister van Justitie, wordt beschuldigd van seksuele intimidatie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Ondraaglijk

  'Ondraaglijk' is de achtste thriller van Sophie Hannah waarin het politieduo Simon Waterhouse en Charlie Zailer een rol hebben. Als Gaby's vlucht naar huis opeens vanaf een ander vliegveld vertrekt, worden de passagiers van haar vlucht per bus vervoerd. Gaby… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathleen McGowan boeken
  Kathleen McGowan - Het Medici Mysterie

  Na de controversiële publicatie van haar zoektocht naar het evangelie van Jezus Christus, Het Boek der Liefde, duikt journaliste Maureen Paschal opnieuw de geschiedenis in, omdat haar geliefde Bérenger Sinclair een link blijkt te hebben met Lorenzo de Medici… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Bloedheet - grote letter uitgave

  Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als het kattenvrouwtje Mies van Rossum opeens verdwijnt, worden in diverse wijken van Almere dode katten gevonden. Niet veel later… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Frode Granhus boeken
  Frode Granhus - Stormnacht

  Tijdens een onweersbui in het dorp Reine komt door een aardverschuiving het skelet van een jongen tevoorschijn. Vermoedelijk is het vijftig jaar oud. Maar is de jongen om het leven gekomen door een ongeluk of was het moord? Inspecteur Rino Carlsen wordt op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Morgen ben ik weer thuis

  De thriller 'Morgen ben ik weer thuis' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. Wanneer de elfjarige Britt na haar turnles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Megan Abbott boeken
  Megan Abbott - Daag me uit

  'Daag me uit is niet alleen een pageturner, het biedt ook inzicht in de rivaliteit tussen tienermeisjes.' - Entertainment Weekly Coach Colette begint het nieuwe schooljaar met als enige doel haar cheerleadersteam naar de top te brengen. Haar groeiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Après-ski

  Een jonge vrouw weet eindelijk wat ze wil in het leven: skilerares worden. Totdat ze merkt hoe gevaarlijk dit werk kan zijnIn het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont dedrieëntwintigjarige Manon na een verbroken relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - Tony Hill Thriller Moment van afscheid POD

  Moment van Afscheid. 7 Tony Hill ThrillerWat doe je als een seriemoordenaar het op je gemunt heeft?Er is één seriemoordenaar die bepalend is geweest voor het leven van profielschetser Tony Hill. Een die nog slechter is dan alle andere seriemoordenaars. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Het stille meisje DL

  In de thriller 'Het stille meisje' van Tess Gerritsen onderzoeken rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles de moord op een vrouw in het Chinatown van Boston. Er lijkt een verband te zijn met een moordpartij negentien jaar eerder. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Onderhuids - DL

  Wat doe je als je op een dag een anonieme brief ontvangt met de mededeling dat je vermoord zult worden? In Onderhuids krijgen Zoë, Jenny en Nadia een dergelijke doodsbedreiging. Overeenkomst tussen de drie lijkt er niet te zijn; ze zijn niet even oud,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Keigo Higashino boeken
  Keigo Higashino - Afrekening in midzomer

  In het Japanse kuststadje Harigaura heerst spanning en verdeeldheid onder de inwoners. Nu het toerisme afneemt wil een bedrijf ertslagen in de zeebodem ontginnen. Sommigen zien een kans op meer werk, anderen pleiten voor bescherming van het milieu. Dan wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carl-Johan Vallgren boeken
  Carl-Johan Vallgren - De man in de schaduw

  Veertig jaar na de ontvoering van zijn broertje verdwijnt Joel Klingberg. Danny Katz, Joels vroegere legervriend en ex-junkie, gaat naar hem op zoek. Maar Danny raakt tot over zijn oren in de zaak verstrikt als hij opeens zelf verdacht wordt. Om de waarheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rosamund Lupton boeken
  Rosamund Lupton - Zusje

  Niets kan de band tussen zussen verbreken...Als Beatrice tijdens een zondagse lunch een paniekerig telefoontje krijgt over de vermissing van haar jongere zus Tess, stapt ze op het eerste vliegtuig naar Londen. Naarmate ze meer te weten komt over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Hemelen

  'Hemelen' is de nieuwe literaire thriller van schrijfster Marion Pauw. Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op zesenzeventigjarige leeftijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie volwassen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brooke Morgan boeken
  Brooke Morgan - Gevangen

  Na een vechtscheiding wil Ellie Walters haar leven weer op orde krijgen. Ze verhuist naar Cape Cod met haar steeds bozere, onhandelbare puberzoon Tim. Als ze verliefd wordt op Joe, de zoon van haar nieuwe buurvrouw, lijkt het lot haar eindelijk weer welgezind.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Dror Mishani boeken
  Dror Mishani - De verdenking

  In de omgeving van een kinderdagverblijf in Tel Aviv wordt een bomkoffer gevonden. De explosieven blijken vals, maar een omineuze boodschap volgt: 'De koffer is nog maar het begin.' Na zijn vorige zaak, die een hartverscheurend einde kende, is inspecteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Pierre Lemaitre boeken
  Pierre Lemaitre - Camille

  Van de auteur van 'Alex'!Commandant Camille Verhoeven vindt na de onverwachte dood van zijn vrouw opnieuw geluk bij de lieve Anne, maar dan slaat het noodlot toe. Bij een overval op een juwelier raakt Anne zwaargewond en ze belandt in het ziekenhuis.Door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bernardo Fernandez boeken
  Bernardo Fernandez - Witte boorden

  Lizzy Zubiaga, de koningin van de synthetische drugs, besluit om zich vol in witwasoperaties te storten: ze wil een internationale bank opzetten voor topcriminelen. De enige die haar kan tegenhouden is ex-politievrouw Andrea Mijangos, die er nog steeds op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Peter Swanson boeken
  Peter Swanson - Het meisje met een klok als hart

  Op een doodnormale vrijdagavond ziet George Foss de vrouw die twintig jaar geleden spoorloos uit zijn leven is verdwenen. Liana was zijn eerste grote liefde. Maar ze bleek een dubbelleven te leiden, en werd verdacht van een koelbloedige moord. Opeens is ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90