Literaire thrillers

 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - Als padden schreeuwen

  ‘Als padden schreeuwen’ is de nieuwe spannende thriller van bestsellerauteur Lieneke Dijkzeul. Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een val op de koude vloer van haar badkamer. Ze is ervan overtuigd dat dit haar dood wordt. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Nick Louth boeken
  Nick Louth - Malaria

  Erica Stroud-Jones, de briljante, Engelse wetenschapper, heeft een revolutionair middel uitgevonden om de dodelijke ziekte malaria uit te roeien. Miljoenen levens kunnen ermee worden gered. Wanneer Erica op het punt staat haar onderzoek op een congres in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Inge Ipenburg boeken
  Inge Ipenburg - Een schitterend ongeluk

  VIJF GEZWOREN VRIENDEN, ÉÉN WAARHEID EN EEN WEB VAN LEUGENSOp een heerlijke nazomerse stranddag komt een hechte vriendengroep bij elkaar. Herinneringen aan dertig jaar vriendschap worden opgehaald, het leven gevierd. Alles lijkt perfect, totdat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amanda Stevens boeken
  Amanda Stevens - Amanda Stevens - Grafstilte - De Dodenrijk-serie 2

  Een verlaten stadje, een verzonken begraafplaats en een goed verborgen graf. Maar niets blijkt zo bedrieglijk als de rust in Asher Falls...Als ze nog maar net bekomen is van de gruwelijke ervaringen bij haar vorige opdracht, wordt Amelia Gray gevraagd voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Heleen van der Kemp boeken
  Heleen van der Kemp - Bijwerking

  Hoe goed ken jij je vrienden nu echt? Midden in het toeristenseizoen wordt politierechercheur Britt Franken opgeroepen bij de dood van een mysterieuze jongen. Hij heeft partydrugs op zak van hetzelfde type als die waardoor meerdere toeristen in de stad onwel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Clarice Janzen boeken
  Clarice Janzen - Overspel

  Overspel is een bijzonder en aangrijpend verhaal over lust en verlangen, en over de diepe gevoelens van liefde. In een mooie pakkende stijl voert Clarice Janzen de lezer mee naar een zeer verrassende ontknoping.Maurits is getrouwd en gelukkig met Eva. Als Eva… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Zwart water - grote letter uitgave

  Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze lovende kritieken op haar gepassioneerde spel. Ook de carrière van haar man Davide staat in de vijfde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Roger Hobbs boeken
  Roger Hobbs - De verdwijntruc

  Spookvrouw Angela is het brein achter het ingenieuze plan om ergens op de Zuid-Chinese Zee een schip met gesmokkelde smaragden te kapen. Het plan valt in duigen wanneer blijkt dat het schip, buiten haar medeweten, een tweede lading vervoerde - een lading die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - De IRT-infiltrant

  Onthullende politieroman gebaseerd op Van Riessens ervaringen in de IRT-affaire. Als Anne Kramer, chef Zware Criminaliteit bij de Amsterdamse politie, opdracht krijgt de moord op een officier van justitie op te lossen én het nieuwe Interregionale Recherche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Graeme Cameron boeken
  Graeme Cameron - Graeme Cameron - Doodnormaal

  "Fascinerend en bloedstollend" - Lee Child "Het komt niet vaak voor dat iemand precies het moment kan aangeven waarop zijn leven naar de klote ging. Maar ik ben één van de gelukkigen, het was op 5 april om 19:23:17. De oorzaak: twee ogen." Hij woont bij jou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • T.R. Richmond boeken
  T.R. Richmond - Wat ze naliet

  Wat ze naliet van T.R. Richmond is een must voor fans van Het kaartenhuis en Gone Girl. Toen de jonge vrouw Alice Salmon een jaar geleden verdronk, maakte die schokkende gebeurtenis veel los. In het nieuws, op internet, via e-mail en sms’jes, iedereen had… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - Wat ons niet zal doden - Millennium 4

  Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander zijn terug! Hij is een charmante man, een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met piercings en tattoos én ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Vraag niet waarom

  Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste schrijvers van thrillers, historische romans en jeugdboeken. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs voor Op klaarlichte dag. In totaal werden van haar boeken meer dan twee miljoen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Chelsea Cain boeken
  Chelsea Cain - Kick

  'Een duistere en gevaarlijke zoektocht naar vermiste kinderen. Zo spannend dat je je wilt verstoppen tot je het uit hebt.' The GuardianHeel Amerika staat op z'n kop als de gekidnapte Kick Lannigan na vijf jaar levend wordt teruggevonden. Haar ontvoerder heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stefan Ahnhem boeken
  Stefan Ahnhem - Negen

  De thriller Negen van Stefan Ahnhem, het tweede deel in de serie rondom Fabian Risk, vertelt wat er in Stockholm is gebeurd in de weken voorafgaand aan kerst. Het politieonderzoek naar de gewelddadige dood van een politicus en de ontvoering van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Douglas Preston, Lincoln B. Child boeken
  Douglas Preston, Lincoln B. Child - Wit vuur DL

  In de thriller Wit vuur van Preston & Child arriveert de excentrieke FBI-agent Aloysius Xingu L. Pendergast in een exclusief skioord op het moment dat brandstichtingen de toeristen afschrikken. Pendergast ontdekt een onwaarschijnlijk geheim uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Samantha Hayes boeken
  Samantha Hayes - Voor je sterft

  Voor je sterft Samantha Hayes Het Engelse dorpje Radcote werd jarenlang geteisterd door een golf aan tienerzelfmoorden. De inwoners denken het achter zich te kunnen ­laten, tot er plotseling weer een jongen sterft na een bizar motorongeluk. Tussen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - Villa Valkenhorst

  De schrijver/dichter Ruud Offermans (1966-*) heeft fysische geografie gestudeert aan de Universiteit van Utrecht. Hij woont momenteel in Zuid-Limburg, met een voorliefde voor de Selfkant. Ook hier speelt zich dit verhaal weer af. Een archeologe ontdekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maud Mayeras boeken
  Maud Mayeras - Reflex

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789023490487):Elf jaar geleden is mijn zoon vermoord. Alleen mijn moeder weet wat er die dag is gebeurd. Iris… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bianca Kruger boeken
  Bianca Kruger - DE VLUCHT en andere spannende verhalen

  Veel mensen lezen graag, maar hebben te weinig tijd om zich te verdiepen in een dik boek. Hier zijn korte verhalen ideaal voor. In deze bundel zijn tien korte verhalen te vinden met elk een actueel thema. Bianca Kruger is geboren op 6 februari 1992 te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mons Kallentoft boeken
  Mons Kallentoft - Kallentoft* Aardschok

  Op een vroege ochtend in mei wordt een jonge man dood gevonden in een sloot dicht bij het Götakanaal, Zweden. Hij is naakt, maar zijn lichaam vertoont geen tekenen van geweld. Als inspecteur Malin Fors en haar collega's de plaats delict betreden, worden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Antoine Gresel boeken
  Antoine Gresel - Publieksjacht

  Publieksjacht - Antoine Gresel Een nieuw genre: de Mediathriller! De dader(s) worden niet nagejaagd door een detective of inspecteur van de politie, maar door de Nederlandse media! Er is een seriemoordenaar aan het werk in de Amsterdamse grachtengordel. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hans Koppel boeken
  Hans Koppel - Niets dan kwaad

  Journalist Calle Collin werkt voor een familiemagazine aan een feuilleton over mensen die te vroeg uit het leven zijn gerukt. Zo schrijft hij over de 13-jarige Kent die jaren daarvoor doodgereden werd. De dader reed door.De moeder van de jongen rouwt nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Simon de Waal boeken
  Simon de Waal - Bureau Raampoort

  'Bureau Raampoort' is het eerste deel in de nieuwe reeks policiers van de hand van Simon de Waal. In de hoofdrol wederom de Amsterdamse rechercheurs Peter van Opperdoes en zijn jongere collega Jacob, die we al kennen uit de succesvolle De Waal & Baantjer-reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Christopher Yates boeken
  Christopher Yates - Zwart krijt

  Zwart krijt van Christopher J. Yates is een ongelooflijk spannende literaire thriller in de beste traditie van Donna Tartts De verborgen geschiedenis. Met veel vaart en vileine humor houdt Yates in Zwart krijt de lezer tot aan de laatste pagina in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99