Literaire thrillers

 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Delta deceptie

  Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,45
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Zwart water

  Zwart water is een thriller over onvoorwaardelijke liefde.Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze lovende kritieken op haar gepassioneerde spel. Ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Donald Nolet boeken
  Donald Nolet - Hoek

  Alexander ‘Hoek’ Holman leidt een dubbelleven. Hij is een levende legende in de kickbokswereld; als begenadigd trainer heeft hij vele vechters naar de top geleid. Tegelijkertijd is Holman sinds jaar en dag een belangrijke schakel in de criminele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Als de dood

  Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar echte ouders? En wie is zijzelf eigenlijk? Er is maar één plek waar ze deze antwoorden kan vinden: in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Christian White boeken
  Christian White - In het niets

  Dertig jaar geleden werd er een kind gestolen. Dat kind ben jij. Toen. De kleine Sammy Went verdween uit haar huis in Manson, Kentucky – een gebeurtenis die haar familie kapotmaakte en de zwaar religieuze gemeenschap van het stadje uit elkaar dreef. Nu. Kim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Philip Kerr boeken
  Philip Kerr - Metropolis

  De veertiende en allerlaatste thriller met de onvergetelijke Bernie Gunther in de hoofdrol Berlijn, 1928, de nadagen van de Weimarrepubliek kort voordat Hitler en de nazi’s aan de macht komen. Bernard Weiss, hoofd van de Berlijnse Kriminalpolizei, vraagt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Rob Vente boeken
  Rob Vente - Moord in de Koopgoot

  'Moord in de Koopgoot' is de dertiende Rotterdamse thriller van Rob Vente. In dit boek moet rechercheur Fred Groen aanvankelijk een moord op een notaris trachten te voorkómen.Rechercheur Fred Groen moet aanvankelijk geen moord oplossen, maar er eentje zien te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Antoinette Kalkman boeken
  Antoinette Kalkman - Bonuszoon

  Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar uiteindelijk fataal?Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets gruwelijks in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Piet Coucke boeken
  Piet Coucke - Waarvan akte

  Over de roman De introverte tolk Christine Ponnet wordt tijdens een Europees congres voor notarissen in Den Haag bij een moordzaak betrokken. Haar analytische geest helpt on ver-wacht en verrassend een Nederlandse rechercheur de notarismoord te ontrafelen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - Het Pilgrim Fathers complot

  Het anders zo rustige Leiden schrikt op wanneer de voorzitter van de plaatselijke vrijmetselaarsloge op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Bijna tegelijkertijd wordt er in een archief een manuscript gevonden waarin een anonieme auteur de tot dan toe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marja Boomstra boeken
  Marja Boomstra - Als het verleden toekomst wordt

  Arletta (Letta) is een jonge, introverte vrouw, die op veertienjarige leeftijd haar ouders heeft verloren. Als zij op een dag terugkeert naar de buurt waar ze opgroeide, is zij getuige van een angstaanjagende gebeurtenis. Wanneer ze kort daarna in haar flat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Yrsa Sigurdardottir boeken
  Yrsa Sigurdardottir - Vortex

  In Reykjavik wordt een tijdcapsule gevonden met daarin brieven van dertienjarige schoolkinderen die voorspellen hoe hun leven er in 2016 uit zal zien. Tussen de brieven bevindt zich ook een lijst met initialen van mensen die vermoord zullen worden. Hoewel de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hjorth Rosenfeldt boeken
  Hjorth Rosenfeldt - Het oordeel

  Sebastian Bergman is teruggekeerd naar zijn oude leven en heeft nog slechts sporadisch contact met Ursula van de nationale recherche. Van zijn dochter Vanja heeft hij al vier maanden niets meer gehoord. Ze woont en werkt inmiddels in Uppsala, bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Patrick Conrad boeken
  Patrick Conrad - Good night, Charlie

  Stephen Vondels bezoekt de rouwkapel waar koning Boudewijn, zijn peter, ligt opgebaard. Hij hoopt inspiratie op te doen voor een nieuwe roman. Een writer's block houdt hem immers van de pen. Met zijn cafévrienden Stijve Staf en Herman Dobbelaere bedenkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Don Winslow boeken
  Don Winslow - De grens

  Dé misdaadroman van het jaar - ????½ HUMO BE Al veertig jaar staat Art Keller aan de frontlinie van Amerika’s langst durende conflict: de oorlog tegen drugs. Zijn obsessie om Adán Barrera, de machtigste drugsbaron ter wereld, te vangen heeft hem getekend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marie-Rose Degheele boeken
  Marie-Rose Degheele - De Jachtclub

  De Jachtclub De setting is een Gentse jachtclub aan de Leie. De personages maken deel uit van een vriendengroep. Allemaal gaan ze door een turbulente periode. Ze krijgen te maken met intriges, overspel, angst en passie, tot twee leden van het clubje vermoord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - De ziener

  Gisteren waren ze nog een doodgewone familie: Anna en James Buck, en hun kleine jongen Daniel. Maar in een moment van onoplettendheid veranderde alles. Een voordeur die niet goed dicht was… en Daniel was weg. Nu zijn Anna en James twee vreemden die elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Thomas Olde Heuvelt boeken
  Thomas Olde Heuvelt - Echo

  dwarsligger 596 Thomas Olde Heuvelt Echo Echo van Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX, is een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur. Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Bert Bergs boeken
  Bert Bergs - 30 dagen

  Een professor middeleeuwse geschiedenis wordt op bloederige wijze vermoord. Het team van hoofdinspecteur Frans De Nolf wordt hierdoor zwaar op de proef gesteld. Een zakenman wordt met de dood bedreigd en vraagt journalist Marc Ackein de zaak te onderzoeken. Is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Groen licht - grote letter uitgave

  Groen licht speelt zich af in de Achterhoek, waar een jonge vrouw op uiterst meedogenloze wijze vermoord wordt. Rechercheur Suzan de Winter vreest dat het niet bij dit ene slachtoffer zal blijven. De dader speelt een uitgekiend, tot in detail voorbereid spel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - De man die zijn schaduw zocht

  Lisbeth Salander zit voor korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van haar medegevangenen om conflicten te vermijden. Wanneer ze het toch opneemt voor een jonge vrouw uit Bangladesh in de cel naast haar, wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - Perfect Match

  Patricia Snel, auteur van bestsellers als De expat en Expat exit, heeft met Perfect Match een nieuwe, beklemmende thriller geschreven over de wereld van het online daten. Marit, negendertig jaar, heeft ze alles wat ze wil. Een fijn appartement midden in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mariette Zweers boeken
  Mariette Zweers - Mama is hier

  De thriller ‘Mama is hier’ van Mariette Zweers, de auteur van ‘Maakbaar’, is een beklemmende, psychologische pageturner over onvoorwaardelijke liefde. Hoever ben je als moeder bereid te gaan als alles wat je dierbaar is op het spel staat? Voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Mike Nicol boeken
  Mike Nicol - Kaapse corruptie

  Privédetective Fish Pescado houdt zich meer bezig met zijn surfplank dan met zijn zaken. Aan zijn luie strandleventje komt een eind als hij een opdracht krijgt van Vicki Kahn: advocaat, pokeraar, wereldvrouw. Fish’ zoektocht naar een moordenaar leidt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbara Baraldi boeken
  Barbara Baraldi - Je zal geen kwaad doen

  Ooit was Aurora Scalviati de beste politieagent van haar team. Maar na een traumatiserend politieonderzoek wordt ze geplaagd door schuldgevoelens en wordt ze overgeplaatst naar het rustige Italiaanse dorpje Sparvara. Die rust blijkt echter schijn – de dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99