Literaire thrillers

 • Tomas Ross boeken
  Tomas Ross - Voor koningin en vaderland

  De succesvolle en bekroonde bestsellers (De dubbelganger, De anjercode, King Kong), over de geheimen rond de Slag om Arnhem en het Englandspiel nu in één band. ‘Een verleidelijk historisch verhaal. Verplichte kost voor oorlogsvorsers en historisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Schaduwkinderen

  Wat is er twintig jaar geleden precies gebeurd? Jules’ herinneringen aan die avond zijn vaag, het enige wat ze weet is dat haar vader dood is. Haar broer is veroordeeld voor de moord, maar Jules gelooft in zijn onschuld. Of spelen er dingen waar zij geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Dominique Biebau boeken
  Dominique Biebau - Russisch voor beginners

  Om zijn job niet te verliezen, volgt Maarten noodgedwongen een avondcursus Russisch. Tijdens die lessen ontmoet hij het schijnbaar gelukkig getrouwde koppel Lore en Diederik. Zij volgen de cursus om hun droom waar te maken: een telegeleid bezoek aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - Doodsbruid DL

  dwarsligger 613 Unni Lindell: Doodsbruid De Noorse Queen of Crime Vijfentwintig jaar geleden werd de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in Oslo. Een ongeluk, concludeerde de politie. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • I. den Schrijver boeken
  I. den Schrijver - Verlossing

  Verlossing Lissy is alleen op de wereld. Haar ouders en zusters zijn gestorven. Haar vriendin Amy correspondeert met een gevangene en stelt voor dat Lissy dat ook gaat doen. Zo komt Lissy in contact met Leroy, die een overval heeft gepleegd. Als ze hem tracht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Yvonne Franssen boeken
  Yvonne Franssen - Kamer 305

  “Pas na tweeën ’s middags werd ik weer wakker. Mijn hele wezen schreeuwde om Martijn, maar hij had niets meer van zich laten horen en wat zou ik moeten zeggen? Toch graai ik nu met wild kloppend hart naar mijn telefoon. Het appje is echter van Corine. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Monique Hendriks boeken
  Monique Hendriks - Reset

  Wat als je het opnieuw mocht proberen? Die ene keuze kon terugdraaien? In 1922 schreef Albert Einstein zijn theorie voor een gelukkig leven op een briefje van het Imperial hotel in Tokyo en hij gaf het aan een piccolo. Bijna een eeuw later wordt het vergeelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,79
 • Mariska Noordeloos boeken
  Mariska Noordeloos - Verliezen van mezelf

  Als de net afgestudeerde Sifra een aanbieding krijgt om als au-pair in het buitenland te gaan werken, is ze razend enthousiast. Ze schrijft zich in en krijgt een gezin in Londen toegewezen. Haar moeder gaat akkoord, en met een stel andere meisjes en hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Asman boeken
  Willem Asman - Wondermans eindspel

  ‘Een onafgebroken duikeling van spannende elementen, van onzekerheid, van plotwendingen en van grote verrassingen. Het heeft een rijke thematiek, round characters en de stijl waarin het is geschreven is formidabel.’ – NRC Handelsblad, Gert Jan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Megan Goldin boeken
  Megan Goldin - De escaperoom

  Welkom in de escaperoom. De opdracht is simpel: kom er levend uit. De escaperoom van Megan Goldin is een huiveringwekkende thriller over misleiding en wraak, voor de fans van Het vorige meisje en De vrouw in suite 10. In de lucratieve wereld van Wall Street… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Melanie Raabe boeken
  Melanie Raabe - De schaduw

  ‘Op 11 februari zul je op het Prater een man met de naam Arthur Grimm doden. Met een goede reden. En uit vrije wil.’ De jonge journaliste Norah is net van Berlijn naar Wenen verhuisd, als een zwerver haar deze woorden op straat toeschreeuwt. Norah is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Eric Oosthoek boeken
  Eric Oosthoek - Onder verdenking

  Severyn & Govaert, misdaadromans van binnenuit, gebaseerd op waargebeurde zakenHet meisje lag op haar rug, de grijsblauwe ogen half geopend, gestold in een moment van acceptatie. De benen gespreid, rechtervoet naar buiten gedraaid. Rechterarm boven het hoofd,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jo Spain boeken
  Jo Spain - Iets te verbergen

  ‘Iets te verbergen’ (Dirty Little Secrets) van Jo Spain is een thriller in de lijn van de serie ‘Big Little Lies’(Liane Moriarty). Olive Collins heeft drie maanden dood in haar huis gelegen. Haar buren in de gated community – een verzameling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Romy Hausmann boeken
  Romy Hausmann - Dag en nacht

  Hij wil controle. Hij neemt controle. Hij houdt controle. Lena is al veertien jaar spoorloos verdwenen. Tot haar ouders plots het verlossende bericht krijgen dat ze gevonden zou zijn. Maar dan volgt een nieuwe klap: de vrouw die bewusteloos in het ziekenhuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Inge Ipenburg boeken
  Inge Ipenburg - De mannen vallen

  Siciliaanse kronieken De mannen vallen Een klein dorp op Sicilië. Een val, een klap, een plas bloed. Op het plein voor de dom ligt het levenloze lichaam van een man. Is hij gesprongen? Of is hij gevallen, geduwd? Hoog boven het plein wordt een jongetje in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Esther Kreukniet boeken
  Esther Kreukniet - En passant

  Michelle ligt in een coma na een ernstig autoongeluk. Herinneringen aan haar zorgeloze leven komen in flarden voorbij. Een luxe leven in Kralingen met haar succesvolle man, twee kinderen, een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, vrienden, en alles in overvloed.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Thomas Kanger boeken
  Thomas Kanger - De dode hoek

  In het moerasgebied bij Västerås wordt een jong stel op gruwelijke wijze vermoord. Een van de slachtoffers is de Palestijn Jamal Al-Sharif,een sympathisant van een terroristische organisatie. Elina Wiik heeft zo haar twijfels bij de ware toedracht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Aangetast & Genadeklap

  Het is tien jaar geleden dat Lieve Metselaer na haar balletles door een automobilist werd doodgereden. Alle betrokkenen verwerken dat op hun eigen manier. Maar er is iemand die wil dat de volledige waarheid over het ongeluk boven tafel komt. Iemand die alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Walter Lucius boeken
  Walter Lucius - De vlinder en de storm

  De vlinder en de storm van Walter Lucius is een razend spannende thriller voor de lezers van Stieg Larssons Millennium-serie.De vlinder en de storm van Walter Lucius is een razend spannende thriller voor de lezers van Stieg Larssons Millennium-serie. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - Zij die moet sterven

  Lisbeth Salander maakt zich op voor de finale strijd met haar zus…Op een morgen wordt een dakloze man dood aangetroffen in een park. Mikael Blomkvist wordt door lijkschouwer Frederika Nyman gebeld omdat zijn nummer bij deze man is aangetroffen. Weet hij wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Tineke Beishuizen boeken
  Tineke Beishuizen - Oud zeer

  Een baksteen door de ruit is het begin van een reeks bedreigende gebeurtenissen die het leven van psycholoog Anne Verheul steeds meer ontregelen. Terwijl haar collega's Derk en Marleen proberen de praktijk voor psychotherapie zo goed mogelijk te runnen, raakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Thomas Kanger boeken
  Thomas Kanger - Zing als een vogel

  In Västerås, geboortestad van de eigengereide inspecteur Elina Wiik, wordt een politicus doodgeschoten. Enkele dagen later overkomt een rijke industrieel in Göteburg hetzelfde. Als de politie vaststelt dat beide mannen om het leven zijn gebracht door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Delta deceptie

  Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,45
 • Charlotte Link boeken
  Charlotte Link - Verlaten

  Een zonnige augustusdag, een afgelegen parkeerplaats. Vanessa wacht op haar man, die een wandeling met de hond maakt. In gedachten verzonken let ze niet op de auto die haar stilletjes nadert. Voor ze er erg in heeft, overmant en verdooft een vreemde haar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Colette McBeth boeken
  Colette McBeth - Tot ik je vind

  Als misdaadverslaggever Rachel Walsh in het Engelse Brighton naar een persconferentie van de politie gaat, ziet ze op een grote poster het gezicht van haar beste vriendin Clara O'Connor. Drie dagen eerder kwam Clara niet opdagen op een afspraak en ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99