Literaire thrillers

 • Eva García Sáenz de Urturi boeken
  Eva García Sáenz de Urturi - De stilte van de witte stad

  Spanning, mysterie, cultuur, geschiedenis en veel sfeer: een aanrader voor alle Zafón liefhebbers die ook van thrillers houden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jørn Lier Horst boeken
  Jørn Lier Horst - Dwaalspoor

  Het spannende slot van het Wisting Kwartet, van de bestverkopende Noorse auteur na Jo Nesbø. Scandithrillers van grote klasse.Alleenstaande moeder Sofie Lund is klaar voor een nieuwe start als ze in het huis trekt dat haar grootvader haar naliet. In de kelder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Heleen van den Hoven boeken
  Heleen van den Hoven - Het Carpa Complot

  ‘Hello, we are looking for highly intelligent individuals.’ Aanvankelijk lijkt CARPA 3521 een speelse manier om sollicitanten te werven met puzzels op het internet. Ook de negentienjarige Geus Versluijs laat zich graag uitdagen. Maar hoe verder hij komt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michael Kestemont boeken
  Michael Kestemont - De zwarte koning

  Nadat Anna toevallig getuige is van de brutale aanval op een controversieel politicus, wordt ze meegesleurd in een koortsige queeste door Brussel. Een geheimzinnige kunstschat, die door de machtigste families van het land angstvallig wordt beschermd, staat op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Mariska Noordeloos boeken
  Mariska Noordeloos - Verliezen van mezelf

  Als de net afgestudeerde Sifra een aanbieding krijgt om als au-pair in het buitenland te gaan werken, is ze razend enthousiast. Ze schrijft zich in en krijgt een gezin in Londen toegewezen. Haar moeder gaat akkoord, en met een stel andere meisjes en hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Asman boeken
  Willem Asman - Wondermans eindspel

  ‘Een onafgebroken duikeling van spannende elementen, van onzekerheid, van plotwendingen en van grote verrassingen. Het heeft een rijke thematiek, round characters en de stijl waarin het is geschreven is formidabel.’ – NRC Handelsblad, Gert Jan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eric Wewerinke boeken
  Eric Wewerinke - Zwarte golven

  Psychologische thriller gebaseerd op een waargebeurd verhaal Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De schipper, miljonair Robert, vindt Tims gebrek aan zeilervaring geen enkel probleem. Eenmaal aan boord horen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Erik Persoons boeken
  Erik Persoons - Nevelhel

  Een zelfmoordpoging, een drievoudige moordenaar, een mysterieuze verdwijning… Sophie, psychiater op de PAAZ, wordt geconfronteerd met twee uitzonderlijke mannen die elkaar niet kunnen luchten maar toch als magneten naar elkaar toe worden getrokken. Op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Schone kunsten

  Inspecteur Nelleke de Winter heeft een veeleisende baan bij de politie in Lichtenvoorde, in de Achterhoek. En naast de zware verantwoordelijkheid die op haar rust als hoofd van een onderzoeksteam naar een met raadselen omgeven moordzaak, heeft ze ook nog eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Cara Hunter boeken
  Cara Hunter - In het donker

  Weet jíj wat er in het huis van je buren aan de hand is? Een vrouw en een kind worden aangetroffen in een kelder – ze leven nog, maar het scheelt niet veel. Niemand weet wie ze zijn. De vrouw praat niet en er zijn geen vermiste personen in de database te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Onderuitgehaald

  Wie is verantwoordelijk voor de dood van de stiefmoeder van Sigrid?Wie is verantwoordelijk voor de dood van de stiefmoeder van Sigrid? Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sandrone Dazieri boeken
  Sandrone Dazieri - Dood de koning

  Politieagente Colomba Caselli leidt een teruggetrokken bestaan. Gekweld door nachtmerries probeert ze te herstellen van haar bijna-doodervaring bij een bomaanslag, die plaatsvond op de dag dat Dante Torre, haar enige echte vriend, werd ontvoerd. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Zwarte Seconden

  Negen dagen voor haar tiende verjaardag gaat Ida Joner op haar fietsje naar een kiosk om een paardenblad en kauwgom te kopen. Ze komt daar echter nooit aan en keert ook niet huiswaarts. De politie wordt ingeschakeld. Negen dagen later wordt Ida's lichaam langs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Peter Verbeeck boeken
  Peter Verbeeck - De Vakantiefoto

  Het leven van Karen stelt niet veel voor: een saaie job, geen uitzicht op een vaste relatie, een waardeloze auto. Ze kijkt alvast uit naar de vakantie met haar vriendin Caroline, het hoogtepunt van de komende maanden. Maar vreemde gebeurtenissen halen haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,91
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - In vreemde handen

  Onheilspellende suspense tegen de achtergrond van het idyllische Toscaanse landschapHet roer om. Een mooier leven. Dat is wat Diana voor ogen heeft. Samen met haar man Robbert en dochter Lieke emigreert ze naar het idyllische Toscane om daar een hotel te gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,75
 • Tineke Beishuizen boeken
  Tineke Beishuizen - Wat doen we met Fred?

  In De Maegd, de stamkroeg waar een groep vriendinnen elkaar iedere week ontmoet, lijken alle problemen overzichtelijk en soms zelfs amusant. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan de witte wijn die er met royale hand geschonken wordt. Toch heeft hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - Expat exit

  Patricia Snel, auteur van bestsellers als De expat en Expat exit, heeft met Perfect Match een nieuwe, beklemmende thriller geschreven over de wereld van het onlinedaten. Marit, negenendertig jaar, heeft alles wat ze wil. Een fijn appartement midden in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - De wolven

  dwarsligger 612 Daniel Cole De wolven (Ragdoll 3) In dit loeispannende vervolg op de bestsellers Ragdoll (Ragdoll 1) en Marionet (Ragdoll 2) worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak. De schijnbare zelfmoord van goede vriend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Kijk niet terug (in 2 banden)

  Simone, Mi en Tish zijn al sinds hun jeugd hartsvriendinnen. Na hun eindexamen zijn ze van plan gezamenlijk naar New York te vertrekken, voor nieuwe avonturen met z’n drieën. Maar eerst is het zomervakantie, en Mi en Tish proberen Simone te helpen om over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,00
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Tweede adem

  Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het snel eens. Maar wie verantwoordelijk is voor de dood van Julia Zuidema is een ingewikkelder vraag. Hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Villa Toscane

  Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke gebeurtenis alles op zijn kop zet...Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Lydia Van Houten boeken
  Lydia Van Houten - Prooi

  Sinds haar intrek in het studentenhuis wordt Evy achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties. Alleen medestudente en acteursdochter Lily-Rose Summers trekt zich het lot van de Nederlandse aan. Als Evy in de financiële problemen komt en haar huur niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Zwart water

  Zwart water is een thriller over onvoorwaardelijke liefde.Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze lovende kritieken op haar gepassioneerde spel. Ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Delta deceptie

  Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,45
 • Donald Nolet boeken
  Donald Nolet - Hoek

  Alexander ‘Hoek’ Holman leidt een dubbelleven. Hij is een levende legende in de kickbokswereld; als begenadigd trainer heeft hij vele vechters naar de top geleid. Tegelijkertijd is Holman sinds jaar en dag een belangrijke schakel in de criminele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99