Literaire thrillers

 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid

  De bedachtzame vrijgezel Gunder Jomann gaat op reis naar India om een vrouw te zoeken. Zijn oog valt op Poona. Zij is serveerster in een restaurant en hij gaat daar voortaan iedere dag eten om haar te kunnen zien. Halverwege de vakantie trekt hij de stoute… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - De vrouw die niet opgaf

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden. Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komt het skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,75
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Toen het donker werd

  Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem er zo makkelijk van af te laten komen. In zijn wanhoop schakelt Menno via zijn advocaat iemand in om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Inger Frimansson boeken
  Inger Frimansson - Rattenvanger

  Uitgever Titus Bruhn heeft jaren geleden zijn vrouw Rose verlaten voor een andere vrouw, Ingrid. Nu hij ernstig ziek is, wil hij Rose weer zien en haar om vergeving vragen. Zij reageert niet op zijn telefoontjes, waarop hij Ingrid smeekt bij haar langs te gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,05
 • René Appel boeken
  René Appel - De advocaat

  David Driessen is strafpleiter bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Als junior krijgt hij vooral kleine zaken toegewezen, maar zijnambitie ligt bij het grotere werk. Zijn wens lijkt te worden vervuld als hij Hein Wesseling - een verdachte uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,60
 • Alison Gaylin boeken
  Alison Gaylin - En ze was

  Brenna Spector heeft een zeldzame neurologische afwijking waardoor ze geen enkel detail van haar leven kan vergeten: beelden, geluiden, smaken, geuren. Het begon in haar kindertijd, toen haar oudere zus in een vreemde auto stapte en nooit meer werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Gauke Andriesse boeken
  Gauke Andriesse - Nu ik er niet meer ben

  De gerenommeerde Britse klimaatwetenschapper Daniel Tredgold verdwijnt spoorloos, vlak voordat hij een belangrijk rapport zou presenteren. Terwijl zijn vermogende vriend Kalman Teller opnieuween beroep doet op de Amsterdamse privédetective Jager Havix, geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,25
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Zeemeermin

  In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Aanvankelijk levert het politieonderzoek van Patrik Hedström en zijn collega’s niets op, maar vier maanden later wordt hij alsnog gevonden: vastgevroren in het ijs. Hij is vermoord. In dezelfde periode ontvangt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Maartje Fleur boeken
  Maartje Fleur - Chateau Zen (POD)

  Journaliste Jules van Egmond is naar een chateau in de Franse Dordogne afgereisd om Anouk te interviewen, een actrice die op het punt staat internationaal door te breken. Ook moet ze een reportage schrijven over het chateau, dat nu een spiritueel centrum is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Erfschuld

  dwarsligger 529 Arnaldur Indridason Erfschuld 5 sterren 'Met zijn sobere, maar o zo effectieve stijl schrijft Indridason fenomenaal goede boeken van een constante, hoge kwaliteit. Boeken vol menselijkheid en mededogen.' - VN's Detective & Thrillergids Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Valkuil

  In Finland wacht een jonge IJslandse vrouw op haar geliefde. Ze willen per schip naar IJsland terug, om de oorlog te ontvluchten die zich nu tot de noordelijke landen heeft uitgebreid. Haar verloofde komt echter niet opdagen. Een paar jaar later heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Alison Gaylin boeken
  Alison Gaylin - In het donker

  Brenna Spector heeft een zeldzame neurologische afwijking waardoor ze geen enkel detail van haar leven vergeet. Het begon in haar kindertijd, toenhaar oudere zus in een vreemde auto stapte en nooit meer werd teruggezien, en het is van onschatbare waarde bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,35
 • Roger Hobbs boeken
  Roger Hobbs - De verdwijntruc

  Spookvrouw Angela is het brein achter het ingenieuze plan om ergens op de Zuid-Chinese Zee een schip met gesmokkelde saffieren te kapen. Het planvalt in duigen wanneer blijkt dat het schip, buiten haar medeweten, een tweede lading vervoerde - een lading die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - De erfenis

  Emma heeft een afspraak bij de notaris om de erfenis van haar moeder te bespreken. In het kantoor van de notaris krijgt ze te horen dat ze eenhalfzus heeft , Lucy. De schok is nog groter als blijkt dat de erfenis in geval van faillissement van de kwekerij aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,55
 • Kate Mosse boeken
  Kate Mosse - De nacht van de vogels

  Engeland, Sussex, 1912. Een kustgebied in de ban van storm en springtij, waar bijgeloof nog een grote rol speelt. Volgens lokale folklore is éénnacht per jaar op het kerkhof te zien wie zal sterven. Bij de eerste slag van de kerkklok richten alle blikken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Mary Kubica boeken
  Mary Kubica - Zo'n lief meisje

  Op een ijskoude ochtend in Chicago ziet Heidi Wood haar in een flits op het perron staan. Ze is niet ouder dan een jaar of vijftien en houdt een baby in haar armen geklemd. Ze heeft zo'n verlaten, eenzame uitstraling dat Heidi haar niet kan vergeten. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Groen licht

  Corine Hartmans thriller Groen licht speelt in de Achterhoek, waar een jonge vrouw op uiterst meedogenloze wijze vermoord wordt. Rechercheur Suzan de Winter vreest dat het niet bij dit ene slachtoffer zal blijven. De dader speelt een uitgekiend, tot in detail… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Susanne Jansson boeken
  Susanne Jansson - Het offerveen

  De jonge biologe Nathalie Ström doet onderzoek in het mysterieuze veengebied rond het dorp van haar jeugd. Het veen is omgeven door bossen en meren, waar ooit offers aan de goden zijn begraven, en het gerucht gaat dat hier mensen spoorloos verdwijnen. Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Blue curacao

  Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd... De romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar Curaçao wordt ruw verstoord als Koen tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Lina Bengtsdotter boeken
  Lina Bengtsdotter - De vrouw die terug moest

  Fan van Lisbeth Salander uit de Millennium-trilogie, van Saga Norén uit The Bridge en van Sarah Linden uit The Killing? Dan raak je zeker verslaafd aan Charlie Lager Op een warme zomeravond verdwijnt de zeventienjarige Annabelle uit het afgelegen dorpje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Camilla Grebe, Paul Leander-Engström boeken
  Camilla Grebe, Paul Leander-Engström - De meesterspion

  De trilogie van Grebe & Leander bestaat uit 'De poppenspeler', 'De Handelaar' en 'De meesterspion'. In 'De meesterspion' van Grebe & Leander keert Tom Blixen terug naar Zweden en begint bij energiebedrijf Swekraft. Hij leidt samen met Knut Svedberg een project… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anna Levander boeken
  Anna Levander - Doodsmak

  In deze zinderende relatiethriller volgen we de personages viertentwintig beslissende uren lang. Een radicaal etmaal, waarin alles kantelt, alles draait en alles eindigt. Het had een hartstochtelijke liefdeszomer moeten worden, maar tijdens een hittegolf op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Totdat de dood ons scheidt

  De zestienjarige Roberta Teys wordt met haar mooiste kleren aan gevonden in een boerenschuur in het Engelse dorpje Keldale. Naast haar liggen een bijl en het ontzielde lichaam van haar vader. Onthoofd. Het enige wat Roberta erover zegt is: ?Ik heb het gedaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • René Appel boeken
  René Appel - Verzwegen

  Wanneer Suzan tijdens het opruimen van haar moeders huis een krantenbericht tegenkomt over een oude verkrachtingszaak, maakt dat het nodige bij haar los. Maar bij alle problemen die ze tegenkomt krijgt ze steun van haar man, Ron. Tenminste, dat denkt ze. Fred… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Felix Thijssen boeken
  Felix Thijssen - Esperanza

  Een oude boer wordt doodgemangeld door zijn eigen tractor. Een ongeval, volgens de politie. Zijn kinderen willen de vervallen boerderij verkopen, maar doen een schokkende ontdekking. Hij blijkt vlak voor zijn dood een testament te hebben gemaakt waarin sprake… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,25