Literaire thrillers

 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Achterland

  Voormalig rechercheur Sam Berger opent zijn ogen, en alles om hem heen is wit. Even duizelt het hem. Waar is hij? Dan ziet hij in elk geval één bekend gezicht: Molly Blom. Molly en Sam blijken allebei op de vlucht voor de Zweedse geheime dienst én de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Christophe Verhellen boeken
  Christophe Verhellen - Leven zonder leven

  2017. In een dorp in Zuid-West-Vlaanderen, net aan de Frans-Belgische grens wordt een moord gepleegd tijdens de jaarlijkse 11-Juliviering. Terwijl in de tent op het dorpsplein de Vlaamse feestdag volop gevierd wordt, vinden twee jonge meisjes het lijk van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,60
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Medeplichtig

  Bonnie staat in een appartement, tussen omvergegooide meubels en kapot gesmeten spullen. Ze heeft kneuzingen in haar hals en op de grond ligt het levenloze lichaam van een man. Zij heeft hem liefgehad. Even later belt ze vanuit een telefooncel een vriendin op,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Zeemeermin

  Al op jonge leeftijd raakt Aaron gedeeltelijk verlamd en vanaf dat moment moet hij vechten voor zijn zelfstandigheid. Wanneer hij Dorothy ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht: zij is de enige die door zijn handicap heen kijkt en ziet wie hij werkelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,00
 • Slaughter Karin boeken
  Slaughter Karin - Genadeloos

  Inspecteur Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara Linton, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar als zijn collegaAmanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, beseft hij dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,25
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - De toeschouwers

  Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door bepaalde gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zoveel mogelijk op afstand. Haar vriendin Dana moet voor haar werk naar het buitenland en vertrouwt Marion haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,35
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Veroordeeld

  Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijkecollega's. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar heeft zojuist een nieuw slachtoffer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,75
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Leeuwentemmer

  Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van eenjong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De grenzeloze

  Wanneer rechercheur Carl Mørck tijdens zijn hazenslaapje in de kelder op het politiebureau in Kopenhagen wordt gebeld door een collega op het eiland Bornholm die hem een oude, onopgeloste zaak in de maag probeert te splitsen, wijst hij deze resoluut af. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - Dossier 64

  Naar aanleiding van een gewelddadige overval op een bordeelhoudster in Kopenhagen duikt Rose, de eigenzinnige assistente van brigadier Carl Mørck, op de kwestie van een jaren geleden verdwenen prostituee - een van de vele onopgehelderde zaken die de afdeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De vrouw in de kooi

  Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De fazantenmoordenaars

  In 1987 worden de verminkte lichamen van een broer en zus gevonden in een zomerhuisje in de buurt van Rørvig, in Noord-Seeland. Uit het politieonderzoek blijkt dat de dader gezocht moet worden binnen een groep van kostschoolleerlingen die uit de rijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De noodkreet in de fles

  Afdeling Q werkt aan de oplossing van een reeks mysterieuze branden, maar krijgt dan de melding van Schotse collega’s dat ze een flesje hebben gevonden. Dit bevat een stukje papier dat met bloed is beschreven en slechts gedeeltelijk te lezen is. Langzaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - Het marco-effect

  De Serie Q van Jussi Adler-Olsen bereikt keer op keer de internationale bestsellerlijsten. Het Marco-effect, het nieuwste deel, is misschien wel de spannendste thriller van de afgelopen tien jaar. Marco’s oom Zola, een zeer kille en gewelddadige man, dwingt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Peter Keijsers boeken
  Peter Keijsers - De Schriftsteen

  Nigel Dawson is een student aan de universiteit van Cambridge. Voor zijn afstudeerproject wil hij een mysterieuze steen op de vlakten van Powys onderzoeken, die vreemde tekens bevat. Al gauw legt hij een verband met andere monolithische bouwsels. Hij wil de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • Koen Strobbe boeken
  Koen Strobbe - De tragische eindes van Boris Bastarache

  Wanneer de elfjarige Boris Bastarache met zijn vrienden in de zomer van 1943 'verzet' speelt, leidt dat tot een geheim dat te allen prijze bewaard moet worden. Wat volgt is een reeks van gebeurtenissen in het Frankrijk van de jaren vijftig tot nu, in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Mary Kubica boeken
  Mary Kubica - Laatste leugen

  Het is de slechte man, papa. De slechte man zit achter ons aan!' Clara’s wereld stort in wanneer haar echtgenoot Nick en hun vierjarige dochtertje Maisie betrokken raken bij een botsing. Maisie overleeft het gelukkig, maar Nick overlijdt. Wanneer Maisie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mirko Zilahy boeken
  Mirko Zilahy - De mythe van de dood

  Het Rome van musea, beelden en sierlijke tuinen is het decor voor een serie gruwelijke moorden Samen met zijn team onderzoekt commandant Enrici Mancini een curieuze zaak: de moordenaar brengt zijn slachtoffers niet alleen bruut om het leven, maar bootst daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Het negende oordeel

  Sarah Wells lijkt voor de buitenwereld een alledaags leven te leiden, maar 's nachts verdient ze bij als juwelendief. Tot het op een nacht misgaat: devrouw van een beroemd acteur wordt dood gevonden in het huis waar Sarah haar slag heeft geslagen. Brigadier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,50
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Hemelse juwelen

  Caterina Pelegrini houdt evenveel van muziek als van haar geboortestad Venetië. Wanneer ze als muziekwetenschapper de kans krijgt om denalatenschap van een onbekende componist te onderzoeken, hoeft ze niet lang na te denken. De erfenis blijkt te bestaan uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,30
 • Malin Persson Giolito boeken
  Malin Persson Giolito - In dromen lieg je niet

  Maja was een gewoon meisje van achttien. Mooi, slim, van rijke komaf en populair. Nu wordt ze verdacht van moord op haar klasgenoten. Is ze medeplichtig aan de school shooting die zij als enige overleefde? Al maanden wacht ze op haar rechtszaak. Maanden waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Patrick Bernauw boeken
  Patrick Bernauw - Fantastisch Vlaanderen

  Drie korte griezelromans, nadrukkelijk gesitueerd in ‘Fantastisch Vlaanderen’. Oorspronkelijk verschenen als ‘young adult’ romans, maar evenzeer gelezen door volwassenen. In ‘Spookrijders’ aanvaardt Johnny een klus van Mefisto, en vertrekt hij met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,62
 • Philip Kerr boeken
  Philip Kerr - Als de doden niet herrijzen

  Voor de lezers van John Le Carré en Robert Harris Als de doden niet herrijzen was VN-thriller van het jaar Berlijn 1934. De nazi’s zijn anderhalf jaar aan de macht en de stad bereidt zich voor op de Olympische Spelen van 1936. Sinds zijn gedwongen ontslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - De vrouw die niet opgaf

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden. Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komt het skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,75
 • Cara Hunter boeken
  Cara Hunter - Dicht bij huis

  Ze weten wie het gedaan heeft. Misschien niet bewust. Misschien nog niet. Maar ze weten het. Afgelopen nacht is de achtjarige Daisy Mason verdwenen van een familiefeest. Inspecteur Adam Fawley, die op de zaak wordt gezet, houdt alle opties open, maar hij weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99