Literaire thrillers

 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - De man die zijn schaduw zocht - Millennium 5

  Lisbeth Salander zit voor korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van haar medegevangenen om conflicten te vermijden. Wanneer ze het toch opneemt voor een jonge vrouw uit Bangladesh in de cel naast haar, wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nicci French boeken
  Nicci French - De rode kamer DL

  dwarsligger 501 Nicci French De rode kamerKit Quinn is als arts verbonden aan een kliniek voor geesteszieke criminelen. Tijdens het beoordelen van een verwarde man die is opgepakt, raakt ze gewond. Ze is nog herstellende als de politie haar vraagt te adviseren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lee Child boeken
  Lee Child - De affaire DL

  dwarsligger 497 Lee Child De affaire Jack Reacher 16 Mississippi, 1997. Een klein stadje. Een middernachtelijke goederentrein. Een legerbasis die een zeer geheime eenheid herbergt. En een vrouw die op gruwelijke wijze om het leven is gebracht. Dit is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Raymond Rombout boeken
  Raymond Rombout - Ro?ia Montan?

  Een Arturo Dias misdaadverhaal Het detectivebureau dat Arturo Dias samen met zijn dochter startte in Mechelen komt niet van de grond. Klanten staan niet bepaald aan te schuiven. Arturo verveelt zich te pletter in een stad die zwoegt onder de hitte van juni.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - XL Mooie meisjes - grote letter uitgave

  Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje.Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar wanneer Claire alsnog de waarheid over de verdwijning van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,05
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - XL We moeten je iets vertellen - grote letter uitgave

  Kathelijne is schrijfster. Haar bestseller over haar evangelische jeugd heeft er echter voor gezorgd dat het contact met haar ouders is verbroken.Ook in de liefde is ze niet gelukkig. Ze raakt zwanger van een oudere, getrouwde man met wie ze een affaire heeft … (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,15
 • Rosamund Lupton boeken
  Rosamund Lupton - XL Dochter - grote letter uitgave

  Wanneer de Britse Yasmin te horen krijgt dat haar man Matt is omgekomen bij een ramp in het verre noorden van Alaska, weigert ze ditnieuws te geloven. Samen met haar dove dochter Ruby onderneemt ze een wanhopige tocht door het barre winterlandschap van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Nicci French boeken
  Nicci French - XL Als het zaterdag wordt - grote letter uitgave

  De tweeëndertigjarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren eerder is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. Vanwege hetbuitensporige geweld was iedereen ervan overtuigd dat Hanna aan een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,48
 • René Appel boeken
  René Appel - XL Verzwegen - grote letter uitgave

  Wanneer Suzan tijdens het opruimen van haar moeders huis een krantenbericht tegenkomt over een oude verkrachtingszaak, maakt dat het nodige bij haar los. Maar bij alle problemen die ze tegenkomt krijgt ze steun van haar man, Ron. Tenminste, dat denkt ze. Fred… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - XL De violiste - grote letter uitgave

  Het leven van violiste Amber Kaufmann wordt wreed verstoord door de vondst van het lichaam van Lena Miller. Het heeft er alle schijn van datKurt, Ambers man en manager, meer weet van het lot van Lena, de op 17-jarige leeft ijd verdwenen dochter van een bekende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,30
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - Het meisje in de trein

  'Een intrigerende psychologische thriller (...) goed geconstrueerd en intelligent entertainment.' - NRC Handelsblad 'Dit thrillerdebuut is zeer spannend en goed geschreven, de suspense wordt mooi geleidelijk opgebouwd, de plot is origineel, het einde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - XL De vrouw die niet opgaf - grote letter uitgave

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden.Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komthet skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist Karen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,75
 • Maurizio De Giovanni boeken
  Maurizio De Giovanni - DE GIOVANNI*DE DOOD ZINGT IN NAPELS

  Napels, 1931. Een bittere wind raast door de straten van de stad als er een moord gepleegd wordt in het donkere stadshart. Het San Carlo Theater staat op het punt de spectaculaire opera Cavalleria Rusticana uit te voeren, met in de hoofdrol 's werelds grootste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - XL Koude lente - grote letter uitgave

  Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een ongelukkige val op de koude vloer van haar badkamer. De dagen en nachten die volgen zijn een verschrikking, en ze is ervan overtuigd dat dit haar dood betekent. Dan krijgt ze hulp uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,42
 • Michael Connelly boeken
  Michael Connelly - XL Ongrijpbaar - grote letter uitgave

  Jack McEvoy wordt wegbezuinigd als misdaadverslaggever.Zijn laatste opdracht is het inwerken van zijn vervanger. Maar Jack heeft andere plannen. Hij wil een laatste verhaal schrijven waarmee hij na zijn vertrek de Pulitzer Prize gaat winnen. Hij richt zich op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,40
 • Emily Barr boeken
  Emily Barr - XL De perfecte leugen - grote letter uitgave

  Voor Lucy Riddick is Venetië altijd een droombestemming geweest. Het lijkt Lucy de ideale plaats om jezelf te verliezen. En dat is precies wat ze nodig heeft wanneer het grote geheim dat ze al jaren voor haar geliefde en haar vrienden verborgen houdt, dreigt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,52
 • Claire McGowan boeken
  Claire McGowan - XL Barre grond - grote letter uitgave

  In Ballyterrin Hospital wordt een baby van nog geen uur oud gestolen. Forensisch psycholog Paula Maguire - zelf zwanger - krijgt de zaak toegewezen, samen met de unit Vermiste Personen. Hoewel de baby binnen een paar dagen wordt teruggevonden, is de zaak voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,35
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - XL Als padden schreeuwen - grote letter uitgave

  Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een ongelukkige val op de koude vloer van haar badkamer. De dagen en nachten die volgen zijn een verschrikking, en ze is ervan overtuigd dat dit haar dood betekent. Dan krijgt ze hulp uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,07
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - XL Stille grond - grote letter uitgave

  Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontbreekt elk spoor van haar. In dit gebroken gezin groeit Eve op, hun jongere zusje. Dertig jaar later.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Tomas Ross boeken
  Tomas Ross - XL Van de doden niets dan goeds - grote letter uitgave

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden. Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komthet skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist Karen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,55
 • Melanie Raabe boeken
  Melanie Raabe - De waarheid

  Zeven jaar geleden is de rijke zakenman Philipp Petersen tijdens een reis naar Zuid-Amerika spoorloos verdwenen. Sindsdien leeft zijn vrouw Sarah alleen met hun zoontje, en heeft ze langzaam haar leven weer opgepakt. Maar dan ontvangt ze een schokkend bericht:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dennis Lehane boeken
  Dennis Lehane - De vrouw in de spiegel

  Met 'De vrouw in de spiegel' schreef Dennis Lehane een afwisselend ontroerende en psychologische pageturner, met messcherpe dialogen en levensechte personages. Dit is Lehane op zijn best. Dennis Lehane is de auteur van onder andere 'The New York Times'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gard Sveen boeken
  Gard Sveen - Dansen met de duivel

  Wanneer nét na de verdwijning van de dertienjarige Amanda het verkoolde lichaam van seriemoordenaar Jon-Olav Farberg wordt gevonden, is Tommy Bergmann de enige die gelooft dat hij nog leeft. Hij wordt op non-actief gesteld door de leiding van de Oslose… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chan Ho-kei boeken
  Chan Ho-kei - Hongkong Noir

  Hoofdinspecteur Kwan Chun-dok is een levende legende bij de politie van Hongkong. Nu ligt hij op zijn sterfbed en wordt voor de allerlaatste keer zijn hulp ingeroepen. Via zes mysterieuze zaken die hij heeft opgelost, reizen we terug door de tijd en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Alison Gaylin boeken
  Alison Gaylin - XL In het donker - grote letter uitgave

  Brenna Spector heeft een zeldzame neurologische afwijking waardoor ze geen enkel detail van haar leven vergeet. Het begon in haar kindertijd, toenhaar oudere zus in een vreemde auto stapte en nooit meer werd teruggezien, en het is van onschatbare waarde bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,35