Literaire thrillers

 • Nicci French boeken
  Nicci French - De dag van de doden

  ‘De dag van de doden’ is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French.De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol geslagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Macbeth

  Een donker, vervallen, corrupt fabrieksstadje in het Schotland van de vroege jaren 70. Een politiemacht die worstelt met een aanhoudend drugsprobleem. De illegale handel wordt beheerst door twee drugsbaronnen en één van hen – een meester in manipulatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zeezicht

  Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en een luxe vakantievilla kunnen ze nu niet betalen. In plaats daarvan gaan ze met hun kinderen Timo en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Goede dochter

  Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zomerhuis

  Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst wel erg druk geworden en daardoor heeft ze het gevoel dat zij en Leon een beetje langs elkaar heen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Laatste adem

  Charlie Quinn is dertien wanneer twee gewapende mannen hun huis binnendringen om wraak te nemen op haar vader, een omstreden advocaat. Haar onbezorgde jeugd is op slag voorbij. 'Laatste adem' is de spannende inleiding op Karin Slaughters thriller 'Goede… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Valkuil

  In Finland wacht een jonge IJslandse vrouw op haar geliefde. Ze willen per schip naar IJsland terug, om de oorlog te ontvluchten die zich nu tot de noordelijke landen heeft uitgebreid. Haar verloofde komt echter niet opdagen. Een paar jaar later heeft de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Zondagochtend breekt aan

  ‘Zondagochtend breekt aan’ van Nicci French is het spannende zevende deel van de achtdelige serie over psychotherapeute Frieda Klein. Het begint met een lijk onder de vloer. Frieda deed deze gruwelijke vondst in haar eigen huis. Nu is er wél spijkerhard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicci French boeken
  Nicci French - De dag van de doden DL

  dwarsligger 522 Nicci French De dag van de dodenDe dag des oordeels is aangebroken voor Frieda Klein en Dean ReeveEen seriemoordenaar waart rond in Londen en elk slachtoffer dient om psychotherapeute Frieda Klein uit haar schuilplaats te lokken. Wanneer het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Fatale fout

  Verkeerde tijd, verkeerde plaats...? In ‘Fatale fout’ van de britse Queen of Crime Sophie Hannah wordt de controversiële columnist Damon Blundy vermoord. Nicki Clements wordt opgepakt voor verhoor. Nicki kan geen antwoord geven op de vragen die haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Raymond Rombout boeken
  Raymond Rombout - Ro?ia Montan?

  Een Arturo Dias misdaadverhaal Het detectivebureau dat Arturo Dias samen met zijn dochter startte in Mechelen komt niet van de grond. Klanten staan niet bepaald aan te schuiven. Arturo verveelt zich te pletter in een stad die zwoegt onder de hitte van juni.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Medeplichtig - grote letter uitgave

  Bonnie staat in een appartement, tussen omvergegooide meubels en kapot gesmeten spullen. Ze heeft kneuzingen in haar hals en op de grond ligt het levenloze lichaam van een man. Zij heeft hem liefgehad. Even later belt ze vanuit een telefooncel een vriendin op,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Slaughter Karin boeken
  Slaughter Karin - Genadeloos - grote letter uitgave

  Inspecteur Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara Linton, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar als zijn collegaAmanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, beseft hij dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,25
 • Ruth Rendell boeken
  Ruth Rendell - Heb uw naaste lief - grote letter uitgave

  Sarah Hussain, priester van de St Peter's Church, was niet bij iedereen geliefd in haar gemeenschap: als vrouw van gemengde afkomst - een Ierse moeder en geïmmigreerde Indiase Hindoestaanse vader - hield ze er vrije ideeën op na en wilde de kerk moderniseren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,05
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Dame Blanche - grote letter uitgave

  De 34-jarige Jane Raimy heeft het ogenschijnlijk uitstekend voor elkaar. Ze heeft een eigen kookprogramma op televisie en genoeg miljoenen op de bank om het de rest van haar leven rustig aan te kunnen doen. Toch is ze niet gelukkig. Haar relatie is net op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Tomas Ross, Corine Hartman boeken
  Tomas Ross, Corine Hartman - Doodskopvlinder - grote letter uitgave

  Een Nederlandse navo-diplomaat verdwijnt tijdens een undercoveroperatie. Met hem raakt ook een vlindergids met gecodeerde informatie over Russische aanvalsplannen spoorloos. De Siciliaanse Carrie Montevagio leeft ondergedoken in Zeeland. Als de navo informatie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,15
 • Felix Thijssen boeken
  Felix Thijssen - Esperanza - grote letter uitgave

  Een oude boer wordt doodgemangeld door zijn eigen tractor. Een ongeval, volgens de politie. Zijn kinderen willen de vervallen boerderij verkopen, maar doen een schokkende ontdekking. Hij blijkt vlak voor zijn dood een testament te hebben gemaakt waarin sprake… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,25
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Jetset - grote letter uitagve

  Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwevriendin uit om een week lang met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen. Op de tweede dag wordt Alexander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,30
 • Patrick Robinson boeken
  Patrick Robinson - Lijdensweg - grote letter uitgave

  Wanneer de welvarende studente Kirsten wakker wordt in het ziekenhuis heeft ze er aanvankelijk geen enkele herinnering aan hoe ze daar terecht is gekomen. Ze blijkt het eerste slachtoff er te zijn van de psychopaatdie algauw de 'studentenslachter' wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,10
 • Felix Thijssen boeken
  Felix Thijssen - Lydia - grote letter uitgave

  Lydia draagt al zeven jaar een geheim met zich mee. In haar dagelijkse leven als verpleegkundige en moeder van een zoon heeft ze er geenlast van - ze beschouwt het als een jeugdzonde. Totdat er een reeks vreemde gebeurtenissen plaatsvindt: haar zoon krijgt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,70
 • James Patterson, Maxine Paetro boeken
  James Patterson, Maxine Paetro - Het tiende jaar - grote letter uitgave

  De bruiloft van brigadier Lindsay Boxter lijkt snel vergeten als ze wordt opgeroepen om een gruwelijk misdrijf op te lossen: een tienermeisje is voor dood achtergelaten, en haar pasgeboren baby is spoorloos verdwenen. Waar is de dader? En waarom wil het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,05
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Het negende oordeel - grote letter uitgave

  Sarah Wells lijkt voor de buitenwereld een alledaags leven te leiden, maar 's nachts verdient ze bij als juwelendief. Tot het op een nacht misgaat: devrouw van een beroemd acteur wordt dood gevonden in het huis waar Sarah haar slag heeft geslagen. Brigadier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,50
 • James Patterson boeken
  James Patterson - Kill, Alex Cross - grote letter uitgave

  Alex Cross is een van de eersten die op de hoogte wordt gesteld als de zoon en dochter van de Amerikaanse resident blijken te zijn ontvoerd. Hijprobeert het onderzoek op te zetten, maar wordt van verschillende kanten tegengewerkt. Iemand achter de schermen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,40
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - BEESTACHTIGE ZAKEN - grote letter uitgave

  Wanneer het lichaam van een man gevonden wordt in een kanaal, staat Brunetti voor een raadsel. Hij heeft weinig aanknopingspunten:het lichaam is dermate aangetast door de stroming dat de man onherkenbaar is geworden. Hij draagt niets bij zich en is niet als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,15
 • Gauke Andriesse boeken
  Gauke Andriesse - Nu ik er niet meer ben - grote letter uitgave

  De gerenommeerde Britse klimaatwetenschapper Daniel Tredgold verdwijnt spoorloos, vlak voordat hij een belangrijk rapport zou presenteren. Terwijl zijn vermogende vriend Kalman Teller opnieuween beroep doet op de Amsterdamse privédetective Jager Havix, geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,25