Literaire thrillers

 • A.J. Finn boeken
  A.J. Finn - De vrouw in het raam

  Anna Fox woont alleen, ze verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Alles lijkt bij hen perfect, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Raymond Rombout boeken
  Raymond Rombout - Ro?ia Montan?

  Een Arturo Dias misdaadverhaal Het detectivebureau dat Arturo Dias samen met zijn dochter startte in Mechelen komt niet van de grond. Klanten staan niet bepaald aan te schuiven. Arturo verveelt zich te pletter in een stad die zwoegt onder de hitte van juni.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Medeplichtig - grote letter uitgave

  Bonnie staat in een appartement, tussen omvergegooide meubels en kapot gesmeten spullen. Ze heeft kneuzingen in haar hals en op de grond ligt het levenloze lichaam van een man. Zij heeft hem liefgehad. Even later belt ze vanuit een telefooncel een vriendin op,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,00
 • Slaughter Karin boeken
  Slaughter Karin - Genadeloos - grote letter uitgave

  Inspecteur Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara Linton, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar als zijn collegaAmanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, beseft hij dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,25
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - De toeschouwers - grote letter uitgave

  Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door bepaalde gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zoveel mogelijk op afstand. Haar vriendin Dana moet voor haar werk naar het buitenland en vertrouwt Marion haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,35
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Veroordeeld - grote letter uitgave

  Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijkecollega's. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar heeft zojuist een nieuw slachtoffer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,75
 • Ruth Rendell boeken
  Ruth Rendell - Heb uw naaste lief - grote letter uitgave

  Sarah Hussain, priester van de St Peter's Church, was niet bij iedereen geliefd in haar gemeenschap: als vrouw van gemengde afkomst - een Ierse moeder en geïmmigreerde Indiase Hindoestaanse vader - hield ze er vrije ideeën op na en wilde de kerk moderniseren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,05
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Dame Blanche - grote letter uitgave

  De 34-jarige Jane Raimy heeft het ogenschijnlijk uitstekend voor elkaar. Ze heeft een eigen kookprogramma op televisie en genoeg miljoenen op de bank om het de rest van haar leven rustig aan te kunnen doen. Toch is ze niet gelukkig. Haar relatie is net op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Tussen de regels - grote letter uitgave

  Donna Leon weet in haar serie rond commissario Guido Brunetti haar licht te laten schijnen op het kwaad in al zijn gedaanten, waarbij de stad Venetiëaltijd een hoofdrol speelt. Leons persoonlijke liefde voor muziek en literatuur komt tot uiting in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,45
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Denken aan vrijdag - grote letter uitgave

  Uit de Theems wordt het lijk van een man gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Zijn keel is doorgesneden. Het enige aanknopingspunt is het polsbandje van een ziekenhuis dat hij draagt, met daarop de naam frieda klein.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,10
 • Tomas Ross, Corine Hartman boeken
  Tomas Ross, Corine Hartman - Doodskopvlinder - grote letter uitgave

  Een Nederlandse navo-diplomaat verdwijnt tijdens een undercoveroperatie. Met hem raakt ook een vlindergids met gecodeerde informatie over Russische aanvalsplannen spoorloos. De Siciliaanse Carrie Montevagio leeft ondergedoken in Zeeland. Als de navo informatie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,15
 • René Appel boeken
  René Appel - Goede vrienden - grote letter uitgave

  Vier stellen, acht vrienden, woonachtig in dezelfde buurt, die vaak bij elkaar binnenlopen en veel met elkaar delen. Maar alles verandert als een van hen, Otto, wordt verlaten voor een ander. Marleen, een goede vriendin en de buurvrouw van Otto, ziet zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,85
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Debet - grote letter uitgave

  Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer. Zijn echtgenote Karen probeert tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochters door de waarheid boven tafel te krijgen. Daarvoor moet ze terugkeren naar de plek waar het allemaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,55
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - Het meisje in de trein

  'Een intrigerende psychologische thriller (...) goed geconstrueerd en intelligent entertainment.' - NRC Handelsblad 'Dit thrillerdebuut is zeer spannend en goed geschreven, de suspense wordt mooi geleidelijk opgebouwd, de plot is origineel, het einde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Als het zaterdag wordt

  Frieda Klein deel 6 (ook los te lezen) ‘Als het zaterdag wordt’ is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French. De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jo Nesbø boeken
  Jo Nesbø - De sneeuwman

  (Harry Hole #7) Het is november in Oslo en de eerste sneeuw van het jaar is gevallen. Birte Becker komt thuis van haar werk en bewondert de sneeuwpop die haar zoon en man in de tuin hebben gemaakt. Maar zij lijken van niets te weten. Als het gezin vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Toen het donker werd - grote letter uitgave

  Sascha wordt na een ongeluk blind. Kan ze het web van leugens en bedrog ontrafelen waarin haar gezin verstrikt is geraakt?Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. Hij houdt dit verborgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Clare Mackintosh boeken
  Clare Mackintosh - Ik zie jou DL

  dwarsligger 515 Clare Mackintosh Ik zie jou Tijdens een treinrit van werk naar huis ziet Zoë Walker tot haar verbijstering een foto van zichzelf in de krant staan, in de rubriek met seksadvertenties. Ze is vastbesloten uit te zoeken hoe die daar terecht is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Inferno - grote letter uitgave

  Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,90
 • Frederik Baas boeken
  Frederik Baas - Dagboek uit de rivier

  Dagboek uit de rivier van Frederik Baas is een subtiele, ingenieuze thriller. Frederik Baas is een pseudoniem van Jan van Mersbergen, die eerder onder andere Naar de overkant van de nacht en De laatste ontsnapping schreef. Naar de overkant van de nacht werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Giovanni Pavoncella boeken
  Giovanni Pavoncella - Betrapt

  Rolf Detering krijgt een verslag van de Franse Gendarmerie over een stadgenoot die dood is aangetroffen in Lormes. De vrouw die hem vergezelde is met de noorderzon vertrokken, later bleek dat zij zich onder valse naam had ingeschreven op de camping. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Frits Verhulst boeken
  Frits Verhulst - TUSSEN DE ZEGEN EN DE VLOEK

  Toen hij op 11 juni 2014 de voordeur opende kon hij niet bevroeden dat hij drie achtereenvolgende zomers een achtbaan zou berijden waarbij demonen uit het verleden, heden en de toekomst innig naast hem zaten. De hand op zijn knie en soms de nagels venijnig in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Inger Frimansson boeken
  Inger Frimansson - Rattenvanger - grote letter uitgave

  Uitgever Titus Bruhn heeft jaren geleden zijn vrouw Rose verlaten voor een andere vrouw, Ingrid. Nu hij ernstig ziek is, wil hij Rose weer zien en haar om vergeving vragen. Zij reageert niet op zijn telefoontjes, waarop hij Ingrid smeekt bij haar langs te gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,05
 • Alison Gaylin boeken
  Alison Gaylin - En ze was - grote letter uitgave

  Brenna Spector heeft een zeldzame neurologische afwijking waardoor ze geen enkel detail van haar leven kan vergeten: beelden, geluiden, smaken, geuren. Het begon in haar kindertijd, toen haar oudere zus in een vreemde auto stapte en nooit meer werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,20
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Steenhouwer Midprice

  In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet in zee is verdronken. Inspecteur Patrik Hedström leidt het politieonderzoek. Hij kent het meisje: zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50