Griezel en horror

 • Radjindre Ramdhani boeken
  Radjindre Ramdhani - Yorka Tori

  Yorka Tori: Surinaamse Spookverhalen deel 5 is wederom een boek vol gruwelijk spannende verhalen, die Ramdhani heeft opgetekend uit de mond van zijn landgenoten. Verhalen die u laten kennismaken met de verborgen kant van Suriname, die toch nauw verweven is met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • J. Sharpe boeken
  J. Sharpe - Donkere herinneringen

  Als Danielle wakker wordt, ligt er een onbekende man naast haar in bed. Hij feliciteert haar met hun vijfjarig huwelijk. Dan loopt haar overleden dochtertje de kamer binnen… -- Op zijn achtste verjaardag geeft Jerry zichzelf een denkbeeldig vriendje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ron van Ee boeken
  Ron van Ee - Zielenjagers

  In 2023 raakt boven een laaggelegen derde wereldland een zaken-vliegtuig in grote problemen. De vliegers maken een geslaagde noodlanding op een geheimzinnig verlaten vliegveld. De enige pas-sagier is een vrouwelijke miljardair. Op weg naar bewoond gebied wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - De Spooktrein, heksenvuur en andere verhalen

  Na de belevenissen met Mathhamors Doodskoets is Shadajaël op het spoor gekomen van Thaly Montèz, een mysterieus edelman die al jaren achter hem aan blijkt te zitten en op wraak zint. Shadajaël heeft echter geen idee waarom Het spoor van Montèz leidt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Remo Pideg boeken
  Remo Pideg - Tijd der Vergetelheid

  Een heksenprogrom in Vlaanderen Twaalfde eeuw... Het gekrijs en gebrul van de woeste menigte verscheurde de nachtelijke stilte van het donkere woud. Een oude uil fladderde klapwiekend krassend op, daarmee sommigen de stuipen op het lijf jagend. Een boer bleef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,62
 • Peter Langendam boeken
  Peter Langendam - Lugubere winterverhalen

  LugubereWinterverhalenmet o.a. Een Rotterdams kerstverhaalHet moge duidelijk zijn, Peter Langendam is een verhalenschrijver. In dit boek vertelt hij over allerlei zaken; over incest, lustmoorden en katholieke priesters die kinderen misbruiken en gebruiken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Kevin Valgaeren boeken
  Kevin Valgaeren - Blackwell

  1891. Tijdens de mistige nacht van Pasen slaat een schip tegen de klippen in het vissersdorpje Whitby. Aan boord geen levende ziel.Jericho Blackwell, vooraanstaand lid van de Society for Psychic Investigation and Education, wordt teruggeroepen uit zijn met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - Shadajaël

  Na een avond stappen wordt Shea met een vreselijke kater wakker. Aanvankelijk weet hij niet wat er gebeurd is, maar als de waarheid langzaam tot hem doordringt, lijkt er geen ontsnapping meer mogelijk te zijn uit zijn duivelse situatie. Alles wat er tussen hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Radjindre Ramdhani boeken
  Radjindre Ramdhani - Yorka Tori 4

  YORKA TORI, SURINAAMSE SPOOKVERHALEN DEEL 4 Dit is alweer het dertiende boek van Ramdhani. Ook voor deze bundel interviewde Ramdhani honderden mensen, waarna hij uit de honderden verhalen een selectie maakte. Wederom een selectie verhalen over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nieske den Heijer boeken
  Nieske den Heijer - Woestijnzand

  Het Midden-Oosten is in chaos gedurende de Arabische Lente, maar Toby en Max mogen eindelijk hun droom waarmaken. Het archeologenduo onderzoekt een oud graf in Egypte met interessante teksten op de muren en een mummie in een aparte kamer. Nadat de grafkamer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - 1897

  1897. Een jager waart rond in Venetië. Aan de oevers van de Laguna Veneta worden de lichamen van tientallen mensen gevonden. Inspecteur Giacomo krijgt opdracht hun gewelddadige dood te onderzoeken en hun wrede moordenaar op te sporen. Wanneer een prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Shirley-Ann van Wingerden boeken
  Shirley-Ann van Wingerden - Djinn

  Het zit niet mee in het leven van de jonge Romy. Ze ontvlucht de zoveelste burenruzie en belandt niet veel later in een underground podium in het centrum van de Rotterdamse havenstad. Ze doet haar beklag bij de barkeeper en vindt bij hem een luisterend oor. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - CASE: PZ35-321-02

  Duisternis viel over de wereld. En uit de schaduwen keerden ze terug. De zonden van de vader. En de zonden van de vader van de vader. Mensen leven angstvallig in het licht van lampen. Uit angst voor de gruwelen die uit de duisternis tevoorschijn komen. In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Case PZ35-321-01 PZ35-321-02

  Duisternis viel over de wereld. En uit de schaduwen keerden ze terug. De zonden van de vader. En de zonden van de vader van de vader. Mensen leven angstvallig in het licht van lampen. Uit angst voor de gruwelen die uit de duisternis tevoorschijn komen. In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Shirley Ann van Wingerden boeken
  Shirley Ann van Wingerden - Zwart Bloed Nazaten

  De nachtmerrie duurt voort. Na de schokkende onthullingen in België is Lotte spoorloos verdwenen. Dion heeft haar, ondanks zijn belofte aan Myrthe, toch meegenomen met de bedoeling haar eens en voor altijd uit de weg te ruimen. Terwijl Lotte vecht voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeanine de Ronde boeken
  Jeanine de Ronde - De belofte

  Gabriël is de eerste die in contact komt met het graafschap Le Corpse en al hun vreemde eigenschappen. Al snel wenst hij dat hij hen nooit had ontmoet, want het heeft verstrekkende gevolgen die de dood overstijgen. Eva ontmoet de knappe Roger. Hij is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - Diabolik

  De catwalk was een brug van beenderen, gespannen over een rivier van tranen en bloed. In de hemel erboven fonkelden sterren, wit en blauw, en ze waren zodanig gepositioneerd dat ze als een spot elk detail van elk model accentueerden. Langs de rivier rezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anthonie Holslag boeken
  Anthonie Holslag - In het kille ochtendlicht

  Wat gebeurt er als het laagje beschaving en vernis is weggetrokken, het indringende van geweld ervaren is en we de wereld om ons heen in zijn volledige naaktheid zien? Na de bundels "Zwarte muren" waar het onontkoombare centraal stond en "Een bloedovergoten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - Lijkenkrabber

  De eerste ruimte die ze betraden was in betere tijden de woonkamer geweest. Nu stonden er slechts enkele meubels: een zitbank waarvan het schuimrubber uit de bekleding lekte als etter uit een puist en een grote tafel met daarop verroeste messen en beenzagen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martijn Lindeboom boeken
  Martijn Lindeboom - Halloween horror verhalen

  Dertien (!) griezelig goede verhalen van onder andere Thomas Olde Heuvelt en Auke Hulst.Martijn Lindeboom heeft de beste genreauteurs uit Nederland en Vlaanderen verzameld in een verhalenbundel vol macabere horrorverhalen. In deze bundel vind je een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Roger P.M. Cals boeken
  Roger P.M. Cals - Berg

  Vijf vrienden, Marc en Tommy beide homoseksueel, Brian en Kevin beide hetero en Dylan biseksueel, gaan twee weken naar Oostenrijk. Ze hebben op internet fantastische, eeuwenoude huisjes van hout gevonden, die zijn omgebouwd tot vakantiewoningen. Er liggen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,43
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Case PZ35-321-01

  (Dit boek verscheen eerder onder de titel: De Zonden Van De Zoon) Duisternis viel over de wereld. En uit de schaduwen keerden ze terug. De zonden van de vader. En de zonden van de vader van de vader. Mensen leven angstvallig in het licht van lampen. Uit angst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • M. D. boeken
  M. D. - Oog om oog, tand om tand

  Oog om oog, tand om tand, wie weet op welke dag iemand jou terugpakken kan. Als je zelf niemand kwaad hebt gedaan, maar slachtoffer bent geworden van iemand die jou bewust heeft geschaad...Sommige daders laten hun slachtoffers bewust lijden. Wat nou als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,10
 • Chretienne Tink boeken
  Chretienne Tink - De puurbloedige prinses

  Emely Keys is een twintigjarige jonge meid die alles op orde lijkt te hebben. Ze heeft een goede relatie met haar ouders, is aan het studeren samen met haar beste vriend en weet precies wat ze wil in het leven. Totdat ze een wisselkind blijkt te zijn. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • Remo Pideg boeken
  Remo Pideg - Slib in het duister

  Dit boek bevat 7 horror- en spookverhalen. -Slib in het Duister: Een jonge student ontdekt ijzingwekkende dingen die zijn leven kosten - Dodenmoeras : Een vijftienjarige tweeling trekt op fietstocht doorheen onontdekte Ardense bossen waar zich een spokend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,18