Griezel en horror

 • Shirley Ann van Wingerden boeken
  Shirley Ann van Wingerden - Zwart Bloed Nazaten

  De nachtmerrie duurt voort. Na de schokkende onthullingen in België is Lotte spoorloos verdwenen. Dion heeft haar, ondanks zijn belofte aan Myrthe, toch meegenomen met de bedoeling haar eens en voor altijd uit de weg te ruimen. Terwijl Lotte vecht voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Remo Pideg boeken
  Remo Pideg - Gefluister in het Duister

  GEFLUISTER IN HET DUISTER Italië, Jaar des Heren 1712... De interesse van de bloedmooie jonge vrouw Maria Bertoletti Toldini Di Pilcante was begonnen met een diepe fascinatie van chemische veranderingen met bepaalde mengelingen van kruiden en gesteente door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,08
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - Lijkenkrabber

  De eerste ruimte die ze betraden was in betere tijden de woonkamer geweest. Nu stonden er slechts enkele meubels: een zitbank waarvan het schuimrubber uit de bekleding lekte als etter uit een puist en een grote tafel met daarop verroeste messen en beenzagen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - Shadajaël

  Na een avond stappen wordt Shea met een vreselijke kater wakker. Aanvankelijk weet hij niet wat er gebeurd is, maar als de waarheid langzaam tot hem doordringt, lijkt er geen ontsnapping meer mogelijk te zijn uit zijn duivelse situatie. Alles wat er tussen hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nadine Stenglein boeken
  Nadine Stenglein - Robijnmaan

  Een verboden liefde door de eeuwen heen. Sinds mensenheugenis zijn zielenwachters op jacht naar terugkomers, die de zielengroei van de mensen verstoren en hun zielen willen stelen, om ze voor hun doelen te misbruiken of ze in hun gelijken te veranderen... en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - CASE: PZ35-321-02

  Duisternis viel over de wereld. En uit de schaduwen keerden ze terug. De zonden van de vader. En de zonden van de vader van de vader. Mensen leven angstvallig in het licht van lampen. Uit angst voor de gruwelen die uit de duisternis tevoorschijn komen. In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Case PZ35-321-01 PZ35-321-02

  Duisternis viel over de wereld. En uit de schaduwen keerden ze terug. De zonden van de vader. En de zonden van de vader van de vader. Mensen leven angstvallig in het licht van lampen. Uit angst voor de gruwelen die uit de duisternis tevoorschijn komen. In deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Kevin Valgaeren boeken
  Kevin Valgaeren - Blackwell

  1891. Tijdens de mistige nacht van Pasen slaat een schip tegen de klippen in het vissersdorpje Whitby. Aan boord geen levende ziel.Jericho Blackwell, vooraanstaand lid van de Society for Psychic Investigation and Education, wordt teruggeroepen uit zijn met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Shirley-Ann van Wingerden boeken
  Shirley-Ann van Wingerden - Djinn

  Het zit niet mee in het leven van de jonge Romy. Ze ontvlucht de zoveelste burenruzie en belandt niet veel later in een underground podium in het centrum van de Rotterdamse havenstad. Ze doet haar beklag bij de barkeeper en vindt bij hem een luisterend oor. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Ogen van de Draak

  Ogen van de draak is Kings klassieke fantasyroman en speelt een belangrijke rol in zijn werk. Zijn befaamde Donkere Toren-cyclus gaat vooral over Roland de Scherpschutter, maar dit boek werpt een nieuw licht op Rolands vijand, de sinistere Randall Flagg. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Shirley-ann van Wingerden boeken
  Shirley-ann van Wingerden - Engel der wrake

  Engel der Wrake is het spannende vervolg op In Mist Gevangen. Anderhalf jaar na de dramatische gebeurtenissen op de Carnissesingel heeft Anne haar leven weer op de rails. De Demons Lair is gerenoveerd en wordt heropend. Ze is verhuisd omdat ze een frisse start… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Shirley-ann van Wingerden boeken
  Shirley-ann van Wingerden - In mist gevangen

  Wie had dat ooit kunnen denken dat onschuldige dagdromerijen zouden kunnen leiden tot een serie gruwelijke gebeurtenissen in en rond Rotterdam. Anne in ieder geval niet! Vanaf het moment dat Anne de aantrekkelijke Dion de Winter ontmoet, verandert haar leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Shirley-ann van Wingerden boeken
  Shirley-ann van Wingerden - Familiegeheimen

  Anne vertrekt onverhoopt naar België zonder iemand in te lichten. Terwijl Diego probeert te achterhalen waar ze is gebleven, komt ze in een levensgevaarlijke situatie terecht. Onbedoeld vallen er weer slachtoffers en heeft ze geen andere keus, dan zich te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn Lindeboom boeken
  Martijn Lindeboom - Halloween horror verhalen

  Martijn Lindeboom heeft de beste genreauteurs uit Nederland en Vlaanderen verzameld in een verhalenbundel vol macabere horrorverhalen. In deze bundel vind je een bloedspannende selectie zoals je die nog nooit hebt gelezen, van klassieke pulp tot eigentijdse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jeanine de Ronde boeken
  Jeanine de Ronde - De belofte

  Gabriël is de eerste die in contact komt met het graafschap Le Corpse en al hun vreemde eigenschappen. Al snel wenst hij dat hij hen nooit had ontmoet, want het heeft verstrekkende gevolgen die de dood overstijgen. Eva ontmoet de knappe Roger. Hij is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - 1897

  1897. Een jager waart rond in Venetië. Aan de oevers van de Laguna Veneta worden de lichamen van tientallen mensen gevonden. Inspecteur Giacomo krijgt opdracht hun gewelddadige dood te onderzoeken en hun wrede moordenaar op te sporen. Wanneer een prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - Diabolik

  De catwalk was een brug van beenderen, gespannen over een rivier van tranen en bloed. In de hemel erboven fonkelden sterren, wit en blauw, en ze waren zodanig gepositioneerd dat ze als een spot elk detail van elk model accentueerden. Langs de rivier rezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anthonie Holslag boeken
  Anthonie Holslag - In het kille ochtendlicht

  Wat gebeurt er als het laagje beschaving en vernis is weggetrokken, het indringende van geweld ervaren is en we de wereld om ons heen in zijn volledige naaktheid zien? Na de bundels "Zwarte muren" waar het onontkoombare centraal stond en "Een bloedovergoten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nieske den Heijer boeken
  Nieske den Heijer - Woestijnzand

  Het Midden-Oosten is in chaos gedurende de Arabische Lente, maar Toby en Max mogen eindelijk hun droom waarmaken. Het archeologenduo onderzoekt een oud graf in Egypte met interessante teksten op de muren en een mummie in een aparte kamer. Nadat de grafkamer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Radjindre Ramdhani boeken
  Radjindre Ramdhani - Yorka Tori 4

  YORKA TORI, SURINAAMSE SPOOKVERHALEN DEEL 4 Dit is alweer het dertiende boek van Ramdhani. Ook voor deze bundel interviewde Ramdhani honderden mensen, waarna hij uit de honderden verhalen een selectie maakte. Wederom een selectie verhalen over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Multatuli boeken
  Multatuli - Max Havelaar met zombies

  Max Havelaar met Zombies van auteur Martijn Adelmund is een moderne hervertelling van de grootste Nederlandse klassieker aller tijden. De Amsterdamse koffiehandelaar Droogstoppel laat door zijn assistent een verhaal samenstellen uit de notities van een oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Peter Langendam boeken
  Peter Langendam - Lugubere winterverhalen

  LugubereWinterverhalenmet o.a. Een Rotterdams kerstverhaalHet moge duidelijk zijn, Peter Langendam is een verhalenschrijver. In dit boek vertelt hij over allerlei zaken; over incest, lustmoorden en katholieke priesters die kinderen misbruiken en gebruiken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Virginia Andrews boeken
  Virginia Andrews - Verlaten zusje

  Alle vrijheid kent een prijs... Emmie Wilcox was pas zes toen haar oudere zus Roxy het huis uit werd gegooid en verdween. Hun strenge vader tolereerde geen enkele vorm van tegenstand, en Roxy weigerde zich aan zijn strakke regels te houden. Negen jaar later is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Virginia Andrews boeken
  Virginia Andrews - Roxy's verhaal 2

  Roxy kan niet wachten om vrij te zijn van haar ouders strakke regels, maar alle vrijheid kent een prijs... Roxy Wilcox is altijd al opstandig en ongehoorzaam geweest, de tegenpool van haar lieve, brave jongere zusje Emmie. Haar vader heeft zestien jaar lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • M. D. boeken
  M. D. - Oog om oog, tand om tand

  Oog om oog, tand om tand, wie weet op welke dag iemand jou terugpakken kan. Als je zelf niemand kwaad hebt gedaan, maar slachtoffer bent geworden van iemand die jou bewust heeft geschaad...Sommige daders laten hun slachtoffers bewust lijden. Wat nou als een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,66