Fantasy

 • Likaiar boeken
  Likaiar - Splinters Een laatste dag

  Bij het beoefenen van zijn baan gaat Kol over lijken, wanneer hij ze in opdracht weer tot leven wekt. Deze onnatuurlijke toestand is aan strenge voorwaarden gebonden en levert soms aparte resultaten op.Als een bezwering niet helemaal gaat zoals hij in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Roselynd Randolph boeken
  Roselynd Randolph - De boeken van de Varulven De zilveren raaf

  Na de verdwijning van Judith en Justin, vreest Jesse voor het bestaan van de Varulvenwereld: het mysterieuze zwaard "Demonendoder" wordt gestolen en overal nemen Alpha's het recht in eigen poot. Jesse beseft dat alleen het ultieme offer de Zilveren wolven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marten Blom boeken
  Marten Blom - Cardan

  Als Cardan Omoures overboord slaat, begint er voor hem een aaneenschakeling van gebeurtenissen die hem verder van huis brengt dan ooit. Na een jarenlang isolement op een onbewoond eiland keert hij terug in een land dat drastisch is veranderd. Steden zijn in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Cato Frederiks boeken
  Cato Frederiks - De halsketting

  Voor haar verjaardag krijgt de 21-eeuwse Lara een halsketting. Als ze die avond met de hanger om haar hals in slaap valt, gebeurt er iets vreemds. Als ze haar ogen opent, is ze niet langer meer in haar eigen kamer, noch in haar eigen tijd. De ketting heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eisso Post boeken
  Eisso Post - Splinters Aan de oever

  Een anarchistische cel. Afvallende ledematen. Conversaties met een hert.In deze miniverhalenbundel zijn zes magisch-realistische verhaaltjes opgenomen over kapitalisme, politiek en arbeidsmoraal. Soms maatschappijkritisch, soms surrealistisch, maar altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Sophia Drenth boeken
  Sophia Drenth - Splinters Zwart hart

  Een Bloedwetten bronvertelling Yan ontsnapt aan het juk van de witkoppen met het voornemen de Sahandran te vinden. Deze zogenaamde nachtsluipers kunnen tijdens hun transformatie van mens naar monster elke vorm aannemen die ze willen. Zo zal hij eindelijk sterk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Danaë ten Hoedt boeken
  Danaë ten Hoedt - Martelli Dipinto

  Devine heeft een obsessie voor het raam aan de overkant. Hoewel hetonbewoond zou moeten zijn, brandt er licht in het huis en ziet ze schaduwen.Steeds geestdriftiger onderzoekt ze alles rondom het huis, totdat haar vrienden ineens de aandacht opeisen. Vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - De Krakenvorst Keruga

  Na tweeduizend jaar vrede brengt de priesteres in opleiding Alecia de nacht door bij de Spiegel der Dromen. Wat ze ziet jaagt haar angst aan: een enorme inktvis stort zich op de wereld. Tegelijkertijd reist Tarid, half mens en half Hirita, af naar het land… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Conn Iggulden boeken
  Conn Iggulden - Caesar. De ondergang van de heersers

  Dit is het tweede van de vijf delen die Conn Iggulden schreef over het leven van Caesar. Caesar moet Rome ontvluchten en gaat varen op een oorlogsgalei op de Middellandse Zee. Na maanden van gevangenschap door piraten weet hij te ontsnappen en samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Een verhaal van twee prinsessen

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldLaat je meeslepen in een van de allermooiste fantasy werelden, waar spectaculaire actie hand in hand gaat met een diep en emotioneel verhaal -- Amarillis en Velira zijn prinsessen met een legendarisch verleden -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - De Rijzende Ochtendster

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldDe Rijzende Ochtendster is het zinderende vervolg op het eerste deel van de Ictiluni saga. -- Om machtigere Ictiluni te worden, gaan Amarillis en Velira op zoek naar de laatste koningin van De Rijzende Ochtendster.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - De terugkeer van de prinses

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldDe terugkeer van de prinses is het spannende derde deel van de Ictiluni saga. -- Prinses Velira keert terug naar haar koninkrijk om haar kroon op te eisen, maar de reis naar het verre noorden is een levensgevaarlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Het pad van De Waterbloesems

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldHet pad van De Waterbloesems is het meeslepende vierde deel van de Ictiluni saga. -- Koningin Velira trekt met haar leger door het land om de Ictiluni en soldaten van De Bloederige Koning uit haar vaders oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Het lot van de wereld

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldHet lot van de wereld is het emotionele vijfde en laatste deel van de Ictiluni saga. -- De wereld wordt verzwolgen door een bloederige oorlog, die het einde van alle Ictiluni in de bovengrondse wereld zou kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gaby Raaijmakers boeken
  Gaby Raaijmakers - Elins keus

  Het is dertien jaar geleden dat Branna werd uitgehuwelijkt aan de Mazumundische keizerszoon Memindel. In de tussentijd is er veel veranderd in Yo-Kin-Har Mazumundo. De magiërs zijn van hun voetstuk gevallen, terwijl de zwartogen onder leiding van Ladro´n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Michael J. Sullivan boeken
  Michael J. Sullivan - De Openbaringen van Riyria 3 - De Opkomst van Nyphron (POD)

  Derde Boek vanDe Openbaringen van Riyria LS Geheel op eigen kracht wist het aanstormende fantasy-talent Michael J. Sullivan via het internet naam te maken. Inmiddels verschijnt zijn veelgeprezen serie Openbaringen van Riyria in diverse landen. Centraal in deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 2 - Staal & Stormweer (POD)

  De BrugderGetijdenTweede boekStaal & StormweerDe naderende Getijdenvloed werpt haar schaduw ver vooruit over de continenten Yuros en Antiopia. Nieuwe vriendschappen worden gesloten, oude vriendschappen verbroken. Aan beide zijden van de brug bereiden zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bernhard Hennen boeken
  Bernhard Hennen - Drakenelfen 5 – De Geketende Godin (POD)

  DRAKENELFENVijfde boekDe Geketende GodinDRAKENELFENMet de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk. In het eerste deel, De Gevallen Koning,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Michael J. Sullivan boeken
  Michael J. Sullivan - De Openbaringen van Riyria 5 - Wintertij (POD)

  Vijfde Boek vanDe Openbaringen van RiyriaLS Met zijn boeken over het sluwe roversduo Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater wist fantasy-talent Michael J. Sullivan in korte tijd naam te maken als de nieuwe koning van de bondige fantasy-roman. In dit vijfde boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Oliver Sted boeken
  Oliver Sted - De Bergbouwers van Metis Bidenk

  Goed, zijn ras heeft een methode ontwikkeld waarmee ze de grond nu ook boven de oppervlakte naar hun hand kunnen zetten, maar Kay voelt zich alles behalve enthousiast. Het komt door wat Dora hem onlangs vertelde. Het heeft hem meer van zijn stuk gebracht dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bernhard Hennen boeken
  Bernhard Hennen - Drakenelfen 4 - De Laatste Windzwerver (POD)

  Vierde boekDe Laatste WindzwerverDRAKENELFENMet de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk. In het eerste deel, De Gevallen Koning, stapte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Alex Marshall boeken
  Alex Marshall - Een Zwaard van Zwart Staal

  Een Zwaard van Zwart Staal is deel 2 van Alex Marshalls avontuurlijke fantasy-trilogie die doet denken aan een Tarantino-film. Dit is epische fantasy zoals je nog nooit hebt gelezen. Na vijfhonderd jaar is het Verdronken Koninkrijk teruggekeerd, en met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Rosalynd Randolph, Cocky van Dijk boeken
  Rosalynd Randolph, Cocky van Dijk - Bloedengel

  Robin is zanger in een coverband en heeft een duister geheim: hij is een half-Incubus, een Demon. Daarom leidt hij al eeuwenlang een rustig bestaan in de schaduw van het leven. Wanneer hij daar noodgedwongen uit moet treden, maakt hem dat allesbehalve blij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Het land van Middernacht Vlammenzee

  Vlammenzee is het spannende vervolg op Het Land van Middernacht, en het slot van de tweedelige Droomdanserserie. De problemen voor de Archipel, het noordelijke eilandenrijk in het poolijs stapelen zich op. Ook al is de zon teruggekomen, tot grote opluchting… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jen Williams boeken
  Jen Williams - De IJzeren Geest

  Het tijdperk van een nieuwe magiër is aangebroken... Wydrin van Kruishaven, Sebastiaan Steenhouwer en Heer Aaron Frith hebben veel ervaring met het opruien van de oude goden. Ze weten zelfs hoe je er een kunt verslaan. En dat betekent dat deze helden nu volop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99