Fantasy

 • Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen boeken
  Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen - De erfgenaam van Herlewinne De gezellen van Nez

  Kindar van Nez, koning van het Waegland, heeft vele volkeren overwonnen en tot slaaf gemaakt. Jente wordt gekocht door de magica Ezzine, die de Orde van de Berk de rug heeft toegekeerd. In zijn boevenwijk de Tenebri leidt Ezzine het meisje op tot een bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Neil Gaiman boeken
  Neil Gaiman - De oceaan aan het einde van het pad

  Een man op leeftijd keert voor een begrafenis terug naar zijn geboortedorp. Na de dienst rijdt hij zijn oude straat in. Het huis waarin hij opgroeide bestaat niet meer, maar de oude boerderij waar zijn jeugdvriendinnetje Lettie woonde staat er nog wel. Vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Richard Schwartz boeken
  Richard Schwartz - Godenoorlogen 1 - De Roos van Illian

  De Roos van Illian is het eerste deel in de Godenoorlogen-reeks van de Duitse fantasy-ster Richard Schwartz, en het langverwachte vervolg op de boeken van Het Geheim van Askir, waarmee de auteur in korte tijd tienduizenden fantasy-fans uit heel Europa aan zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - Vorstin van de kou

  Het ijzingwekkende vervolg op de buitengewone fantasyroman LEGE STEDEN! Nieuwe werelden, bekende steden. Een wereld waar de zon nooit doorbreekt. Duister, zowel letterlijk als figuurlijk. In een stad vol geheimen en intriges zoeken Edison Walraven en Rune… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ann Leckie boeken
  Ann Leckie - Recht van de Radch

  Op een afgelegen planeet nadert een persoon die zich Breq noemt het einde van haar missie. Breq is meer dan ze lijkt, en minder dan ze was. Jaren geleden was zij Recht van Toren, een kolossaal ruimteschip met een artificiële intelligentie die duizenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patrick en Daniël Kurpershoek boeken
  Patrick en Daniël Kurpershoek - Het boek der angsten

  Durf jij de wereld van Lemuria te betreden?Viktor Nesselrode komt via een magische poort op de planeet Lemuria terecht. Die wereld dreigt door het leger van de wrede Heerser onderworpen te worden.In de grotstad Lakonia wonen Spartanen die zich al duizenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joost Uitdehaag boeken
  Joost Uitdehaag - Fulia

  Het Verbond, dat alle Landen samenbindt, is uiteengevallen. Hordes mirrax dwalen door het Orwold om iedereen te doden en alle nederzettingen en burchten te vernietigen. In de uithoeken van de Landen wacht een grote stroom ontheemden gelaten op de ondergang.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mark Doornbos boeken
  Mark Doornbos - De kronieken van Cromrak De wraak van Bernan

  De ork Cromrak heeft een bonte schare vrienden om zich heen verzameld. Zo zijn er de jager Kendar, de sjamaan Varok, de dappere krijgster Daryliah, de Spharoceen Ramaoh en de kikvorsergeneraal Kwidrick. Zij vergezellen Cromrak naar het mensenrijk Thenamia, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter Adriaens boeken
  Peter Adriaens - Het einde komt

  "Het Einde Komt" vertelt over het einde van een wereldcyclus. Het werk combineert op een unieke manier de mythologische overlevering van eeuwenoude indianenculturen met het hedendaagse wereldgebeuren en richt een boodschap tot elk van ons:Horen en Weten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Het zwaard van Mechdany

  Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Jaren later, als de spreuk is weggesleten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arwen Mannens boeken
  Arwen Mannens - De laatste strijd Illiyana

  In dit eerste deel van de serie De laatste strijd volgen we Illiyana, die opgroeit als de dochter van een arme visser. Ze lijkt in niets op de andere inwoners van Imbrië. Ten eerste zijn er de fysieke verschillen, ten tweede de nogal vreemde gebruiken in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Atalanta Nèhmoura boeken
  Atalanta Nèhmoura - De Wolvenmeesteres 5

  Er zijn drie jaren van vrede verstreken sinds Aïns terugkeer in Silkon. Tijdens een feest ter ere van het huwelijk tussen koning Artakin en prinses Zaïra ontmoet Aïn de bloedmooie Irdana. Als zij op mysterieuze wijze verdwijnt, zet Aïn alles op alles om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Angelique Borgmeijer boeken
  Angelique Borgmeijer - Verdriet

  “Het leven lacht Helena Ruit toe, maar een groot verlies, een confrontatie met haar beste vriendin en een geheim waar de meeste mensen bang voor zijn veranderen dat abrupt. Het dwingt Helena te kiezen tussen leven en dood. Alhoewel ze twijfelt of ze de goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ruben Stoel boeken
  Ruben Stoel - Zaminion

  Wie ben ik? Ben ik wat ik ben? Waar ik vandaan kom? Wie ik om mij heen heb? Wat ik geloof? Zaminion is een Primorian. Een gevleugeld ras gecreëerd door De Maker. Eeuwen geleden begeleidde zij de mensheid maar die tijd is allang voorbij. Nu wonen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • George R.R. Martin, Elio M. Garcia jr., Linda Antonsson boeken
  George R.R. Martin, Elio M. Garcia jr., Linda Antonsson - Het lied van ijs en vuur Verborgen Geschiedenis van Westeros en Game of Thrones

  De nog niet eerder vertoonde geschiedenis van Westeros en de landen daar voorbij Met honderden pagina's compleet nieuw materiaal van George R.R. Martin Als je het verleden zou moeten samenvatten in een proloog, dan heb je voor George R.R. Martins meesterwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - HET TEKEN VAN DRIE

  William en zijn twee buurmeisjes zijn doodnormale tieners, maar raken door toeval verzeild in een onbekende wereld. Als William een geheimzinnige glazen bol vindt, raakt hij bezeten door een kwaadaardige macht, op zoek naar het "Boek der Schepping" waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - HET TEKEN VAN DRIE

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "het teken van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Patrick Rothfuss boeken
  Patrick Rothfuss - De muziek van de stilte

  De Universiteit, een beroemd bastion van kennis, trekt de knapste koppen aan om de mysteries te ontrafelen van verlichte wetenschappen als alchemie. Diep onder de bedrijvige zalen ligt een complex van verlaten kamers en oude gangen. In het hart van dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Morgan Rhodes boeken
  Morgan Rhodes - Het Leger van de Duisternis

  De duisternis is gevallen in Mytica, de Gouden Prinses is niet langer een prinses. Cleo's gedwongen huwelijk met prins Magnus resulteerde in de bloedige uitroeiing van Jonas' rebellenleger. Vastbesloten haar eigen lot in handen te nemen, besluit ze alles te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erika Johansen boeken
  Erika Johansen - De kroon van de Tearling

  Op haar negentiende verjaardag begint prinses Kelsea Glynn haar gevaarlijke reis naar het kasteel waar ze ­geboren is. Ze komt haar kroon opeisen. Achttien jaar lang werd het koninkrijk geregeerd door Kelsea’s oom, een ­marionet van de Rode Koningin, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patty van Delft boeken
  Patty van Delft - Drägan Duma Bondgenoten & verraders

  In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wim Kroeskop boeken
  Wim Kroeskop - Magiërs: Ranmindin

  De magiërs gaan naar het eiland Utapi om daar de mensen te helpen in de strijd tegen de Quersten. Die willen Utapi veroveren. In Mentis maken ze kennis met een groep drakenjagers. Zij moeten de mensen van het eiland beschermen tegen de draken die in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,45
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - DE BRON VAN DRIE / 3

  In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - De bron van drie / 2

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "De bron van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - GRIMBERT*GEHEIM VAN JI 2 - DE VERBROKEN BELOFTE

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95