Fantasy

 • Arlette Soffner boeken
  Arlette Soffner - De Schaduwen van Nedark - Jamie

  Paul Landers komt door toedoen van zijn ontvoerde zoon Jamie oog in oog te staan met de heerser van de eerste wereld Norin. Deze heerser heeft de kracht van zijn zoon nodig om zich de macht van het water eigen te maken die bij hem ontbreekt. Goed of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Harman Nielsen boeken
  Harman Nielsen - Het lichte duister

  Harman Nielsen schrijft gestaag verder aan zijn magnus opus over Het Verscholen Volk, de meest geroemde en best geschreven fantasyreeks van Nederlandse bodem. De liefhebbers hebben lang uitgezien naar Het Lichte Duister, het zesde verhaal uit de kronieken van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Peter den Haring boeken
  Peter den Haring - Sireas en de vluigvogel

  Sireas Snelveer is op zoek naar de dief van het laatste ei van zijn familie. Hij is in een stikdonkere nacht overvallen door een afschuwelijke rover die hem al zijn veren van zijn lijf scheurde. De naakte Sireas heeft de hele vogelwereld al afgezocht en hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Johnny van Neerven boeken
  Johnny van Neerven - Terpilih

  Johnny van Beukering houdt zijn huwelijk na twintig jaar voor gezien, omdat hij onder meer op pijnlijke wijze het contact verliest met zijn dochter. Hij voelt de drang om naar een ver land te gaan en vertrekt naar Indonesië. Eenmaal daar ontmoet hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Brian Sibley boeken
  Brian Sibley - The hobbit the desolation of Smaug

  Dit is het officiële filmboek, geschreven en ontworpen als een ode aan The Hobbit: The Desolation of Smaug en geproduceerd in samenwerking met de filmmakers en de studio die J.R.R. Tolkiens klassieke bestseller op adembenemende wijze in 3D tot leven hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • T. van Keeken boeken
  T. van Keeken - De zielenplukker

  Journaliste Alice interviewt Jake, de winnaar van een talentenshow in het bijzijn van Jake's manager. Het interview loopt anders dan gedacht als Jake tijdens het interview overlijdt. Het wordt echter nog vreemder als de manager van Jake zich over Jake heen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • Okuaj boeken
  Okuaj - Kevin en de Meester Gelv-Steen

  Als op een dag een leraar van de universiteit op een eigenaardige wijze wordt betoverd, beseft Kevin niet dat hij aan de vooravond staat van een reeks gebeurtenissen die hem zullen leiden naar de meest elementaire vragen over het bestaan van zijn volk..."Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jolien Tonnon boeken
  Jolien Tonnon - Aiya's strijd

  Aiya groeit op bij vrijheidsstrijders, die hun land van het juk van grootheer Vicor willen bevrijden. Wanneer Aiya ziet hoe haar geliefde op gruwelijke wijze door Vicors soldaten wordt afgeslacht, zweert ze wraak.Als de rebellen horen van plannen voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cate Tiernan boeken
  Cate Tiernan - Boek der schaduwen

  Er gebeurt iets met me wat ik niet begrijp. Ik zie dingen, voel dingen op een nieuwe manier. Ik kan dingen die normale mensen niet kunnen. Machtige dingen. Magische dingen. Ik vind het eng.De zestienjarige Morgan is niet wie ze dacht dat ze was. Maar wie is ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Cate Tiernan boeken
  Cate Tiernan - Heksenbloed

  Ergens op de wereld is iemand die ik liefheb. Ik hoor bij hem en hij hoort bij mij. Het stond al in de sterren geschreven, nog voordat ik geboren werd. Zo gaat dat met meisjes zoals ik. Meisjes met heksenbloed. De zestienjarige Morgan is niet wie ze dacht dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Cate Tiernan boeken
  Cate Tiernan - De heksenkring

  Ik weet dat ik geen gewone tiener ben. Ik ben een heks. Een heks naar het bloed. Mijn ouders zijn mijn ouders niet. Mijn zuster en ik zijn niet hetzelfde. Zelfs in de Coven heb ik te veel macht. Ik ben te anders, ik hoor er niet bij. Ik ben alleen, maar ik heb… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • C.M. Chang boeken
  C.M. Chang - Offworlder 1 - De Jongen uit Celstad

  Stap in de wereld van NamJu, een van de meest aansprekende hoofdrolspelers sinds Katniss OFFWORLDEREuropaplex, 2150. De jonge NamJu Abernay droomt maar van één ding: uit de sloppenwijken van Celstad ontsnappen om zijn lievelingsspel te spelen, de virtual… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher De laatste wens en het zwaard der voorzienigheid

  'Toen eindelijk de dag kwam waarop ik Kaer Morhen mocht verlaten ben ik eropuit getrokken. Ik had toen al mijn medaillon, kijk, dit hier. Het teken van de School van deWolf. Ik had ook twee zwaarden: een zilveren en een van ijzer. Behalve deze zwaarden droeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - De wereld van het lied van ijs en vuur Ridder van de Zeven Koninkrijken

  Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families uit Het Lied van IJs en Vuur, schiep George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patty van Delft boeken
  Patty van Delft - Zij die hoort 1

  Bloed tegen de autoruit... De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Femke De Vos boeken
  Femke De Vos - De Kronieken van Riona 1 Verraad

  Het rijk Riona wordt door de Zuiderlingen onder de voet gelopen. De keizerlijke familie is verjaagd tot achter de woestijn en hun pasgeboren dochter Niamh is in vijandelijke handen gevallen. Maar is alles echt verloren? De godin Aïne beloofde de keizer immers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Brad Winning boeken
  Brad Winning - Godendoder

  Zijn verschijning boezemt ontzag in.Zijn schaduw brengt vrees.Sirkhan di Momo y Avaya buigt voor niemand,erkent geen gezag,behalve hetgeen zijn zwaardeenieder brengt.Magiërs, legeraanvoerders,koningen en zelfs Godenkunnen rekenenop zijn minachting.Hij is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sarah Maas boeken
  Sarah Maas - De glazen troon

  Ze wordt door twee mannen bemindHet hele land vreest haarAlleen zij kan het koninkrijk redden Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Uschi Zietsch boeken
  Uschi Zietsch - Nachtvuur

  Het tweede deel van de epische Woudzee Kronieken* * * * *DE STRIJD TEGEN DE DUISTERNIS IS NOG NIET VOORBIJ!Na een gruwelijke gevangenschap trekt de jonge ridder Rowarn uiteindelijk met zijn reisgezellen naar het legendarische rijk van de heelmeesteres Arlyn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Merel Rombout boeken
  Merel Rombout - Zij

  Viviane wordt bevrijd uit haar eeuwig duistere gevangenis. Nachtelf! is het enige wat ze hoort. In haar vlucht komt ze in het spoor van een teleportatie terecht. Zo wordt ze gevonden in de gang van Horos, een opleidingsinstituut voor creaturen met een sofia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mark Doornbos boeken
  Mark Doornbos - De geheimen van Khifa

  De hebberige jonge ork Cromrak en de ervaren avonturier Grash reizen naar de wereld van hun oudste vijanden, de mensen, om op zoek te gaan naar een magisch medaillon met mythische krachten. Daarbij maken ze meer mee dan Cromrak lief is, maar uiteindelijk doet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - De zwarte troon

  Cortas, huurlinge en elfin zonder magie heeft een missie: wraak op degene die haar alles heeft afgenomen en terugnemen wat ooit haar geboorterecht was. Maar Karilan, de Zwarte Troon van de alfen is ongrijpbaar en oppermachtig. Hij weet Cortas een betovering op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Michael J. Sullivan boeken
  Michael J. Sullivan - De Openbaringen van Riyria 5 - Wintertij

  Met zijn boeken over het sluwe roversduo Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater wist fantasy-talent Michael J. Sullivan in korte tijd naam te maken als de nieuwe koning van de bondige fantasy-roman. In dit vijfde boek uit De Openbaringen van Riyria gaan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Latoya Moirae boeken
  Latoya Moirae - Het vergeten rijk

  Vele eeuwen na Allyn en Aryn is de wereld sterk gemoderniseerd. Niemand gelooft meer in de magische verhalen van vroeger, laat staan in half-Harpijen. Behalve de zeventienjarige Lynn.Wanneer zij met haar tweelingbroer Cain en een groepje klasgenoten de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kim ten Tusscher boeken
  Kim ten Tusscher - Hydrhaga

  Iedereen heeft zijn eigen redenen om naar Hydrhaga te gaan. De stad waar dromen werkelijkheid worden, maar waar niet iedereen welkom is. De jonge en rebelse Lumea probeert de beperkingen die haar thuisland haar oplegt te ontvluchten door in te gaan op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95