Fantasy

 • Ruben Stoel boeken
  Ruben Stoel - Zaminion

  Wie ben ik? Ben ik wat ik ben? Waar ik vandaan kom? Wie ik om mij heen heb? Wat ik geloof? Zaminion is een Primorian. Een gevleugeld ras gecreëerd door De Maker. Eeuwen geleden begeleidde zij de mensheid maar die tijd is allang voorbij. Nu wonen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - HET TEKEN VAN DRIE

  William en zijn twee buurmeisjes zijn doodnormale tieners, maar raken door toeval verzeild in een onbekende wereld. Als William een geheimzinnige glazen bol vindt, raakt hij bezeten door een kwaadaardige macht, op zoek naar het "Boek der Schepping" waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - HET TEKEN VAN DRIE

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "het teken van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • George R.R. Martin, Elio M. Garcia jr., Linda Antonsson boeken
  George R.R. Martin, Elio M. Garcia jr., Linda Antonsson - Het lied van ijs en vuur Verborgen Geschiedenis van Westeros en Game of Thrones

  De nog niet eerder vertoonde geschiedenis van Westeros en de landen daar voorbij Met honderden pagina's compleet nieuw materiaal van George R.R. Martin Als je het verleden zou moeten samenvatten in een proloog, dan heb je voor George R.R. Martins meesterwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Mark Doornbos boeken
  Mark Doornbos - De kronieken van Cromrak De wraak van Bernan

  De ork Cromrak heeft een bonte schare vrienden om zich heen verzameld. Zo zijn er de jager Kendar, de sjamaan Varok, de dappere krijgster Daryliah, de Spharoceen Ramaoh en de kikvorsergeneraal Kwidrick. Zij vergezellen Cromrak naar het mensenrijk Thenamia, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Het zwaard van Mechdany

  Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Jaren later, als de spreuk is weggesleten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arwen Mannens boeken
  Arwen Mannens - De laatste strijd Illiyana

  In dit eerste deel van de serie De laatste strijd volgen we Illiyana, die opgroeit als de dochter van een arme visser. Ze lijkt in niets op de andere inwoners van Imbrië. Ten eerste zijn er de fysieke verschillen, ten tweede de nogal vreemde gebruiken in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ian Laverman boeken
  Ian Laverman - De kronieken van magie De heer van het woud

  Tijdens haar eerste opdracht als magiër krijgt Delia een visioen. Ze ziet de godenwereld, waar een vergeten god de eeuwenoude bron van magie verwoest. De bron vraagt Delia om haar te redden. De raad besluit na het verslag van Delia een gezelschap op de been… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erika Johansen boeken
  Erika Johansen - De kroon van de Tearling

  Op haar negentiende verjaardag begint prinses Kelsea Glynn haar gevaarlijke reis naar het kasteel waar ze ­geboren is. Ze komt haar kroon opeisen. Achttien jaar lang werd het koninkrijk geregeerd door Kelsea’s oom, een ­marionet van de Rode Koningin, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patty van Delft boeken
  Patty van Delft - Drägan Duma Bondgenoten & verraders

  In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wim Kroeskop boeken
  Wim Kroeskop - Magiërs: Ranmindin

  De magiërs gaan naar het eiland Utapi om daar de mensen te helpen in de strijd tegen de Quersten. Die willen Utapi veroveren. In Mentis maken ze kennis met een groep drakenjagers. Zij moeten de mensen van het eiland beschermen tegen de draken die in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,45
 • Morgan Rhodes boeken
  Morgan Rhodes - Het Leger van de Duisternis

  De duisternis is gevallen in Mytica, de Gouden Prinses is niet langer een prinses. Cleo's gedwongen huwelijk met prins Magnus resulteerde in de bloedige uitroeiing van Jonas' rebellenleger. Vastbesloten haar eigen lot in handen te nemen, besluit ze alles te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patrick Rothfuss boeken
  Patrick Rothfuss - De muziek van de stilte

  De Universiteit, een beroemd bastion van kennis, trekt de knapste koppen aan om de mysteries te ontrafelen van verlichte wetenschappen als alchemie. Diep onder de bedrijvige zalen ligt een complex van verlaten kamers en oude gangen. In het hart van dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - De bron van drie / 2

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "De bron van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - DE BRON VAN DRIE / 3

  In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - GRIMBERT*GEHEIM VAN JI 2 - DE VERBROKEN BELOFTE

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - VIRUS

  Wat als de mensheid bedreigd wordt met uitsterven door een virus dat razendsnel om zich heen grijpt? Enkele wetenschappers zullen trachten de mens een nieuwe kans te geven, maar wel om weer vanaf 0 te beginnen, met een zuiver ras, nog niet 'aangetast'. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 3 - De Scharlaken Vloed

  De Maanvloed is begonnen. Een golf van Rondiaanse legioenen overspoelt het oosten, moordend en plunderend in de naam van keizer Constant. Maar de Scytale van Corineus, de bron van ultieme magische kracht, is door de vingers van de keizer heen geglipt. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brian Staveley boeken
  Brian Staveley - Het Bloed van de Keizer

  Als de keizer van Annoer wordt vermoord, gaan zijn drie kinderen de strijd aan met de schimmige samenzweerders - en de eeuwenoude vijand - die zijn dood veroorzaakten.Kaden, de troonopvolger, leeft al jarenlang in een afgelegen bergklooster waar hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - Middernacht 8 - Jenna

  In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar lichaam én ziel. Maar de traumatische ervaring laat iets achter vanbinnen, een nieuw soort honger. Om hiermee te leren leven, zoekt ze onderdak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher - De Jaren van Verachting

  Geralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. De Jaren van Verachting is, na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kain boeken
  Kain - Kalinski Silène

  Zachtjes kuste ze zijn nek en liet hem in zijn wanhoop bij het raam staan. Het was zo makkelijk, zo eenvoudig, één stap, een paar seconden en niets zou hem meer aan zijn leven herinneren. Terwijl Jeanfreux worstelde met het accepteren van zijn prothese, was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J.R.R. Tolkien boeken
  J.R.R. Tolkien - Beowulf

  Deze vertaling van het legendarische gedicht 'Beowulf' door J.R.R. Tolkien in modern Engels is nooit eerder gepubliceerd. Eveneens opgenomen is het hierop geïnspireerde 'Sellic Spell', Tolkiens eigen versie van een Oudengels epos.Tolkiens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Willem Groeneveld boeken
  Willem Groeneveld - Extra Testament Geboorte van de Tweeniks

  Geboorte van de Tweeniks is na 'Gouden Lekie' en 'Zwarte Pest' het derde deel uit de Fantasy-reeks 'Extra Testament'. De tweeling heeft de Zwarte Pest verslagen, maar dit is pas het begin van hun strijd tegen de vervloekingen die Heer Vuidel over de aarde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Eline Gielen boeken
  Eline Gielen - Het licht van de stervende maan De ontdekking van een koning

  Als koning Erestor Escariëtt op het rotsige eiland Trévah een ontdekking van ongekende betekenis doet, krijgt Aélanyss de kans als eerste álfran in enkele millennia het Grote Woud te verlaten. Samen met Luzian reist ze de grensoverschrijdende geruchten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95