Fantasy

 • Arlette Soffner boeken
  Arlette Soffner - De Schaduwen van Nedark - Jamie

  Paul Landers komt door toedoen van zijn ontvoerde zoon Jamie oog in oog te staan met de heerser van de eerste wereld Norin. Deze heerser heeft de kracht van zijn zoon nodig om zich de macht van het water eigen te maken die bij hem ontbreekt. Goed of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Peter den Haring boeken
  Peter den Haring - Sireas en de vluigvogel

  Sireas Snelveer is op zoek naar de dief van het laatste ei van zijn familie. Hij is in een stikdonkere nacht overvallen door een afschuwelijke rover die hem al zijn veren van zijn lijf scheurde. De naakte Sireas heeft de hele vogelwereld al afgezocht en hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • T. van Keeken boeken
  T. van Keeken - De zielenplukker

  Journaliste Alice interviewt Jake, de winnaar van een talentenshow in het bijzijn van Jake's manager. Het interview loopt anders dan gedacht als Jake tijdens het interview overlijdt. Het wordt echter nog vreemder als de manager van Jake zich over Jake heen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • Okuaj boeken
  Okuaj - Kevin en de Meester Gelv-Steen

  Als op een dag een leraar van de universiteit op een eigenaardige wijze wordt betoverd, beseft Kevin niet dat hij aan de vooravond staat van een reeks gebeurtenissen die hem zullen leiden naar de meest elementaire vragen over het bestaan van zijn volk..."Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - Claire

  Wat Vijftig tinten grijs betekende voor het romantische genre, betekenen de boeken van Middernacht voor het fantastische genre. MIDDERNACHT Als Claire Roth 's nachts haar huis uit vlucht voor een vurig kwaad dat rechtstreeks uit de hel lijkt te komen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marieke Frankema boeken
  Marieke Frankema - Sprankels

  Na de succesvolle romans Dochter van de Zilv'ren Maan en Offer in de Mist presenteert Marieke Frankema nu Sprankels, een bundel met daarin twaalf korte verhalen die stuk voor stuk op geheel eigen wijze licht schijnen op zowel het alledaagse als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jen Williams boeken
  Jen Williams - De gouden belofte

  Jen Williams - De Gouden BelofteEr doen een hoop geruchten de ronde over de catacomben onder de Citadel... Sommigen zeggen dat de magiërs daar hun gevaarlijkste geheimen verborgen hielden; anderen dat er onschatbare rijkdommen liggen; er wordt zelfs beweerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pepper Kay boeken
  Pepper Kay - Drakenbloed

  "Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa's lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt."De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • David Hair boeken
  David Hair - De brug der getijden 1 water en vuur

  David Hair De Brug der Getijden Eerste boek Water & VuurElke twaalf jaar wordt de Maanvloedbrug zichtbaar onder invloed van het getij en verbindt het de continenten Yuros en Antiopia om vrij handel met elkaar te drijven. De heerscharen van Yuros zijn dit keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - De geheimzinnige jas

  M.Verbeek, Troostlelie 1, De geheimzinnige jas, Maasland 2013, 180 p.12 hoofdstukkenDe geheimzinnige jasDeel 1 van de Troostlelie-serie. In een tweedehands jas vindt Larix een opschrijfboekje met raadselachtige notities en een paar mooie stenen waarmee ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - Troostlelie 2 Deel 2: De Kloof van Gruw

  M.Verbeek, Troostlelie 2, De Kloof van Gruw, Maasland 2013, 205 p.15 hoofdstukkenGijs en Kamilla zitten gevangen in De Kloof van Gruw. Samen proberen ze zich staande te houden in die kille, wrede wereld. Larix is vastbesloten om van buitenaf een doorgang naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - Troostlelie 3 Deel 3: De slaapberen

  M. Verbeek, Troostlelie 3, De slaapberen, Maasland 2013, 204 p.12 hoofdstukkenDeel 3 van de Troostlelie-serie. Als Larix ontdekt wie Barrels is, vindt ze via hem een doorgang naar de Kloof. Onderin de Kloof gekomen, doet ze een gruwelijke vondst. Toch gaat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Rik van Ridderdale boeken
  Rik van Ridderdale - De Whyvern

  In het vredige Faerlorn, waar feestelijkheden aan de gang zijn om de vruchtbaarheid van het land te vieren, gebeuren eigenaardige zaken. Een handelskaravaan verdwijnt, schepen vliegen in brand, oude boekrollen komen tot leven en angst waart door het land. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Trudi Canavan boeken
  Trudi Canavan - De verrader

  Trudi Canavan Sonea 3 - De Verrader In dit zinderende vervolg op de Zwarte Magiërs-trilogie, waarin de brutale Sonea opgroeide van kruimeldief tot gevreesd magiër, vervolgt Canavan het bewogen levensverhaal van de - inmiddels volwassen - Sonea en haar zoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sarah Maas boeken
  Sarah Maas - De donkere kroon

  Het spannende en romantische vervolg op De glazen troon. In De donkere kroon raakt Celaena verstrikt in een onontwarbare kluwen van liefde, macht en trouw.Celaena Sardothien mag dan de kampioen van de koning zijn geworden, haar trouw aan de kroon is nihil. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ge Ansems boeken
  Ge Ansems - Dikke tot

  Totsmania, het verborgen land achter de regenboog in in gevaar! Reusachtige boeken met vervaarlijke tanden verschijnen vanuit het niets in de lucht en duiken naar beneden om vervolgens Totten te ontvoeren. Maar ook Geinkwezels, Dwergen, Mensen en dieren zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Cocky van Dijk boeken
  Cocky van Dijk - Spiegelgeest

  Naast de 'Lege vallei', de sterftegrond van de Draken, staat de Drakenburcht. Hier wordt elk jaar een Proeve gehouden. Fenna doet dit jaar een poging en slaagt. Tijdens haar opleiding blijkt ze uitzonderlijk sterk te zijn en ze wordt geselecteerd om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erdo Fidan boeken
  Erdo Fidan - De zeven meesters van tijd en datum

  Het zal je maar gebeuren. Ben je net op je kamer aangekomen, verschijnt er ineens een tijdmeester in je kamer. Hij vertelt je dat er nog zes tijdmeesters zijn en dat die door toedoen van Zordan zijn versteend. Hij vraagt je om met hem mee te reizen door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Roselynd Randolph boeken
  Roselynd Randolph - De boeken van de Varulven 2 De zilveren poort

  Na de gebeurtenissen in Summerking, probeert Judith haar leven een nieuwe richting te geven in Nederland. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Josh worstelt niet alleen met de opdracht die hij van de Voorouders kreeg, maar vooral ook met zichzelf. Jesse en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jaap Boekestein boeken
  Jaap Boekestein - Het ontwaken van de magier

  Kadhal is de Keizersstad, de stad van de Huilende God. Wispelturige goden bemoeien zich met het lot der stervelingen, priestermagiërs wanen zich oppermachtig, en decadente dichters schrijven hun verzen op de muren van genotshuizen.De drie dansende halfzusjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bernhard Hennen boeken
  Bernhard Hennen - Hemelvuur

  Met de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elfenvolk. In het eerste deel, De Gevallen Koning, stapte Hennen duizend jaar terug in de tijd, terug naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bavo Dhooge boeken
  Bavo Dhooge - Styx

  Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur Raphaël Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die zijn slachtoffers opzet en als standbeelden tentoonstelt. Op een nacht komt het tot de ultieme… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • T.J. Eastland boeken
  T.J. Eastland - Als het eiland je roept

  Als Bram van Lents jr. een verzoek krijgt om met een experimenteel aangedreven boot aan een race deel te nemen, neemt hij deze uitdaging aan. Daar zijn bank zich terugtrekt van dit project zet hij zijn eigen werf op het spel om toch mee te kunnen doen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,75
 • Joanne Harris boeken
  Joanne Harris - De lessen van Loki

  'Bekijk alles van de zonnige kant. Als er geen zonnige kant is... kijk de andere kant op.' Aldus Loki, de ultieme bedrieger die instrumentaal is in de ondergang van Asgard, het Noorse godenrijk. In zijn lessen doorloopt Loki zijn levensverhaal, hoe hij door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - Het bloed van de elfen

  Andrzej Sapkowski The Witcher Het Bloed van de ElfenGeralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. Het Bloed van de Elfen is, na de verhalenbundel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95