Fantasy

 • Rik Raven boeken
  Rik Raven - Recht

  Hoewel de geur van kruit al een concrete aanwijzing was, schrok Lennard zich het apezuur toen hij een zware, monotone stem hoorde zeggen: 'Kom mee. Ik heb jullie de moeilijke weg naar beneden laten gaan, de terugweg wordt wat comfortabeler, dat beloof ik.' Alf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Likaiar boeken
  Likaiar - Splinters Een laatste dag

  Bij het beoefenen van zijn baan gaat Kol over lijken, wanneer hij ze in opdracht weer tot leven wekt. Deze onnatuurlijke toestand is aan strenge voorwaarden gebonden en levert soms aparte resultaten op.Als een bezwering niet helemaal gaat zoals hij in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - Het chagrijnige slagzwaard

  Hiram is een eenvoudige boerenjongen die na een flinke ruzie met zijn nutteloze vader het huis uit wordt gezet en zijn geluk als dichter wil gaan proberen aan het hof van koning Turon. Wat hij echter niet weet, is dat Garma-Potanesië in een crisis is beland.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Roselynd Randolph boeken
  Roselynd Randolph - De boeken van de Varulven De zilveren raaf

  Na de verdwijning van Judith en Justin, vreest Jesse voor het bestaan van de Varulvenwereld: het mysterieuze zwaard "Demonendoder" wordt gestolen en overal nemen Alpha's het recht in eigen poot. Jesse beseft dat alleen het ultieme offer de Zilveren wolven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Femke Dekker boeken
  Femke Dekker - Bloed van Aldych

  Ferr'han groeit op binnen de traditie van de Aldych. Nu hij vijftien is en hij zijn Klear'ach heeft ontvangen, beginnen zijn krachten zich goed te ontwikkelen. Niet alleen zijn Aldych-kracht, maar ook die andere. Die duistere magie die in hem huist. Steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Likaiar boeken
  Likaiar - Splinters Een laatste dag

  Bij het beoefenen van zijn baan gaat Kol over lijken, wanneer hij ze in opdracht weer tot leven wekt. Deze onnatuurlijke toestand is aan strenge voorwaarden gebonden en levert soms aparte resultaten op.Als een bezwering niet helemaal gaat zoals hij in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Ynske van Leewen boeken
  Ynske van Leewen - Den

  DE WERELD IS STERVENDEDen woont in een wereld waarin magie weliswaar bestaat, maar verboden is door de koning die met harde hand de Reiniging inzet.Dankzij een magisch amulet weet zij haar krachten verborgen tehouden, maar voor hoelang?Als het noodlot toeslaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Harman Nielsen boeken
  Harman Nielsen - Het Eerste Boek. Boek 7

  Het Eerste Boek is het laatste verhaal uit de kronieken van Het Verscholen Volk, de meest geprezen Nederlandstalige fantasyreeks, door de pers eensluidend bestempeld tot eigentijds hoogtepunt in het genre: 'Vergelijkbaar met Ursula Le Guin', 'Het beste dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • H. Nielsen boeken
  H. Nielsen - De Hoge Stad. Boek 5

  De Hoge Stad is boek drie uit de romancyclus Het Verscholen Volk, een verhaal dat in de toekomst speelt en waarin in Het Verscholen Volk niet de sterksten maar de zwaksten op Aarde als groepjes overleven, uitgroeien tot keldervolk, karavaanvolk en riviervolk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Jen Williams boeken
  Jen Williams - De IJzeren Geest

  Het tijdperk van een nieuwe magiër is aangebroken... Wydrin van Kruishaven, Sebastiaan Steenhouwer en Heer Aaron Frith hebben veel ervaring met het opruien van de oude goden. Ze weten zelfs hoe je er een kunt verslaan. En dat betekent dat deze helden nu volop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - Het Geheim van Ji 4 - De Hoeder van de Eeuwigheid

  De Hoeder van de Eeuwigheid is het vierde en laatste deel van Pierre Grimberts Het Geheim van Ji. Grimbert wordt al jaren gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Terry Goodkind boeken
  Terry Goodkind - Oorlogshart

  HET EINDE VAN EEN TIJDPERK! HET ALLERLAATSTE DEEL VAN DE WETTEN VAN DE MAGIE!Oorlogshart is de spannende conclusie van Terry Goodkinds epische fantasy-reeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard & Kahlan-romans. Na meer dan twintig jaar komt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bernhard Hennen boeken
  Bernhard Hennen - Elfen 3 - Elfenlicht (POD)

  Elfenlicht is na De Elfen en Elfenwinter Bernhard Hennens derde grote roman die vertelt van de geschiedenis van de geheimzinnigste wezens aller tijden.De trollen zijn op oorlogspad. Eerlijk gezegd had zwaardmeester Ollowain gehoopt dat de wrede wezens na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ursula K. le Guin boeken
  Ursula K. le Guin - Aardzee

  In Aardzee volgen we een legendarische tovenaar vanaf het eerste gebruik van zijn gave tot aan het toppunt van zijn macht en wijsheid. Als jongen wordt Ged naar het eiland Roke gestuurd om de ware weg van de magie te leren. Ondanks onbezonnen daden met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Angelique Borgmeijer boeken
  Angelique Borgmeijer - Verraad

  Het verleden van Gabriël haalt hem in, zal Helena hiertegen bestand zijn? Is hun liefde voor elkaar sterk genoeg of komt er een vroeg einde aan? Er komt van alles op haar af en vreemde telefoontjes brengen haar nog meer in verwarring. Helena is bang dat haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Naomi Novik boeken
  Naomi Novik - Ontworteld

  Ontworteld van Naomi Novik is de betoverende fantasyroman vol avontuur en samenzweringen waarvan de filmrechten al zijn verkocht aan Warner Bros., de studio van de Harry Potter-films en The Lord of the Rings. Ontworteld is het verhaal over een volk dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan van Mazijk boeken
  Jan van Mazijk - Grimmig rijk

  Deze bovennatuurlijke thriller speelt zich voornamelijk af op het zichzelf beschermende eiland Ahlantalah. Zó beschermd, dat niemand ooit ervan heeft gehoord. Je kunt er bij toeval op terechtkomen: een angstaanjagende ervaring. Adam Smit, doemdenker in bange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Fabienne Bering boeken
  Fabienne Bering - De draak van Montey Morley

  Montey Morley leeft al van af jongs af aan in het bos waar hij zich prettig voelt, daar ontdekt hij dat hij met bijzondere wezens kan praten. De draken zijn de eerste die hij leert kennen en daarna komen er nog meer bijzondere wezens die hij ontdekt en leert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Harold Habing boeken
  Harold Habing - De Vergeten Legende - Deel 4: De Warg

  Zoals het einde van deel 3 al verklapte, zijn Poladyn, Zathrylia, Horgyll en Zaldoran naar Lindrom afgereisd om Targos te vinden. Hij is het aanknooppunt van de rest van hun reis. Lindrom is een niet graag bezochte streek en zij zullen ondervinden waarom dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hope Mirrlees boeken
  Hope Mirrlees - Lud-in-de-Mist

  Nathaniel Chanticleer is een respectabel man die ontdekt dat zijn zoon verboden vruchten heeft gegeten. Meester Chanticleer bestuurt het pseudomiddeleeuwse stadje Lud, waar de burgers zo nuchter en prozaïsch zijn dat ze wildheid en fantasie hebben uitgebannen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Stella Gemmell boeken
  Stella Gemmell - De Stad (POD)

  Stella Gemmell schreef met De Stad een heroïsche en vooral epische fantasy-roman waarvoor de fans van haar man, de in 2006 overleden fantasy-legende David Gemmell, vergeefs naar superlatieven zullen zoeken.Dit is het verhaal van De Stad, oneindig groot, zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Markus Heitz boeken
  Markus Heitz - Collector 2 - Operatie Vade Retro (POD)

  Sinds de mensheid de ruimte in is getrokken en de gruwelijke Collectors tegen het lijf liep, is er veel veranderd... te veel. Niemand is zijn leven nog zeker nu de onverslaanbare Collectors de nieuwe machthebbers in het heelal zijn. Totdat iemand ontdekt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jaye Wells boeken
  Jaye Wells - Kate Prospero 1 - Grijze magie

  'The Wire' en 'Breaking Bad' met magie... In 'Grijze magie', het eerste deel in de Kate Prospero-serie van Jaye Wells, draait alles om de bikkelharde strijd tussen de magiekartels en de wet. In een maatschappij waarin magie even verslavend is als drugs,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Henri Loevenbruck boeken
  Henri Loevenbruck - Gallica 3 - De Kinderen van de Weduwe (POD)

  Heel lang geleden en hier ver vandaan...In het jaar 1154 worden de mensen in Gallica, het oude Frankrijk van de mythen en de legenden, getroffen door een mysterieuze plaag. Duizenden mensen komen om, niemand kent de oorsprong van het kwaad. Het is alsof het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henri Loevenbruck boeken
  Henri Loevenbruck - Gallica 2 - De Stem van de Nevels (POD)

  Er was eens...Heel lang geleden...... in het land Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, een jongen bestemd voor grootse daden. Zijn naam? Bohem!Terwijl koning Livain VII zich voorbereidt op een oorlog met zijn buurlanden, vecht de jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99