Fantasy

 • P.C. Cast boeken
  P.C. Cast - Godin bij vergissing - deel 1 van de Partholon trilogie - P.C. Cast - een fantasy uitgave van Harlequin

  Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om eerst op mysterieuze wijze te worden aangetrokken door een Keltische pot, dan met haar auto in een heftige storm verzeild te raken en door haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - Het Geheim van Ji 3 - De Schaduw van het Verleden

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Schaduw van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - Het chagrijnige slagzwaard

  Hiram is een eenvoudige boerenjongen die na een flinke ruzie met zijn nutteloze vader het huis uit wordt gezet en zijn geluk als dichter wil gaan proberen aan het hof van koning Turon. Wat hij echter niet weet, is dat Garma-Potanesië in een crisis is beland.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Garth Nix boeken
  Garth Nix - Clariël

  Clariël behoort tot een van de aanzienlijkste families in het Oude Koninkrijk. Wanneer haar ouders besluiten naar de stad Belisaere te verhuizen, gaan er geruchten dat Clariëls moeder de troonopvolger is. Maar daar wil Clariël niets van weten. Als geboren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marguerite de Ruijter boeken
  Marguerite de Ruijter - Ambory

  Als de verwende diplomatendochter Willemijn van Wilnes samen met haar buurjongen op Malta verdwijnt, vraagt haar oma voormalig bodyguard Matt Donkers om hulp. Die neemt met tegenzin de opdracht aan en gaat met zijn neef Leonardu op zoek naar de twee weglopers.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher - De Vuurdoop

  Geralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. De Vuurdoop is, na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en na de romans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - Vorstin van de kou

  Het ijzingwekkende vervolg op de buitengewone fantasyroman LEGE STEDEN! Nieuwe werelden, bekende steden. Een wereld waar de zon nooit doorbreekt. Duister, zowel letterlijk als figuurlijk. In een stad vol geheimen en intriges zoeken Edison Walraven en Rune… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Harold Habing boeken
  Harold Habing - De Vergeten Legende - Deel 4: De Warg

  Zoals het einde van deel 3 al verklapte, zijn Poladyn, Zathrylia, Horgyll en Zaldoran naar Lindrom afgereisd om Targos te vinden. Hij is het aanknooppunt van de rest van hun reis. Lindrom is een niet graag bezochte streek en zij zullen ondervinden waarom dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fabienne Bering boeken
  Fabienne Bering - De draak van Montey Morley

  Montey Morley leeft al van af jongs af aan in het bos waar hij zich prettig voelt, daar ontdekt hij dat hij met bijzondere wezens kan praten. De draken zijn de eerste die hij leert kennen en daarna komen er nog meer bijzondere wezens die hij ontdekt en leert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Bavo Dhooge boeken
  Bavo Dhooge - Styxmata

  Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers bevangen door mosterdgas dat is vrijgelaten. Op beelden van de veiligheidscamera is te zien hoe een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Loek Bos boeken
  Loek Bos - De Verstand Verdubbelaar

  Wil je je verstand verdubbelen? Ben je uitgekeken op je vrouw? Dan is versnipperen de oplossing. Wil je iemand dood kijken of heb je behoefte aan geluksdruppels? Lees ook over gemene ogen en mooi oud worden. Hoe je met pots geld kunt verdienen en waarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Doornbos boeken
  Mark Doornbos - De kronieken van Cromrak De wraak van Bernan

  De ork Cromrak heeft een bonte schare vrienden om zich heen verzameld. Zo zijn er de jager Kendar, de sjamaan Varok, de dappere krijgster Daryliah, de Spharoceen Ramaoh en de kikvorsergeneraal Kwidrick. Zij vergezellen Cromrak naar het mensenrijk Thenamia, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Joost Uitdehaag boeken
  Joost Uitdehaag - Fulia

  Het Verbond, dat alle Landen samenbindt, is uiteengevallen. Hordes mirrax dwalen door het Orwold om iedereen te doden en alle nederzettingen en burchten te vernietigen. In de uithoeken van de Landen wacht een grote stroom ontheemden gelaten op de ondergang.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Atalanta Nèhmoura boeken
  Atalanta Nèhmoura - De Wolvenmeesteres 5

  Er zijn drie jaren van vrede verstreken sinds Aïns terugkeer in Silkon. Tijdens een feest ter ere van het huwelijk tussen koning Artakin en prinses Zaïra ontmoet Aïn de bloedmooie Irdana. Als zij op mysterieuze wijze verdwijnt, zet Aïn alles op alles om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jeroen Broks boeken
  Jeroen Broks - De waanzin die "Liefde" heet

  Weniaria is dood, vermoord, maar daar bleef het niet bij. Ze herrees en werd de Godin der Genezing voor de Elfen. Haar vriendje Jim blijft achter. Stuk van verdriet en hij wil alleen Weniaria terug. Maar daarvoor moet hij haar of uit het godenrijk rukken of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,56
 • Ruben Stoel boeken
  Ruben Stoel - Zaminion

  Wie ben ik? Ben ik wat ik ben? Waar ik vandaan kom? Wie ik om mij heen heb? Wat ik geloof? Zaminion is een Primorian. Een gevleugeld ras gecreëerd door De Maker. Eeuwen geleden begeleidde zij de mensheid maar die tijd is allang voorbij. Nu wonen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 4 - Maanvloed

  Terwijl de Rondiaanse legioenen dood en verderf zaaien in Antiopia, wordt de echte oorlog uitgevochten in de schaduwen. De mislukte magiër Alaron Mercer en het zigeunermeisje Cymbellea di Regia, op wie hij hopeloos verliefd is, hebben de legendarische Scytale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Neil Gaiman boeken
  Neil Gaiman - De oceaan aan het einde van het pad

  Een man op leeftijd keert voor een begrafenis terug naar zijn geboortedorp. Na de dienst rijdt hij zijn oude straat in. Het huis waarin hij opgroeide bestaat niet meer, maar de oude boerderij waar zijn jeugdvriendinnetje Lettie woonde staat er nog wel. Vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen boeken
  Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen - De erfgenaam van Herlewinne De gezellen van Nez

  Kindar van Nez, koning van het Waegland, heeft vele volkeren overwonnen en tot slaaf gemaakt. Jente wordt gekocht door de magica Ezzine, die de Orde van de Berk de rug heeft toegekeerd. In zijn boevenwijk de Tenebri leidt Ezzine het meisje op tot een bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Joris Verweij boeken
  Joris Verweij - De HeksExpress

  Als vier vrienden met de trein naar een survivalkamp gaan, komen ze in een duistere tunnel vol gevaarlijke geesten terecht. De trein blijkt behekst te zijn. Ontsnappen is onmogelijk. De valse heks, Agnessa, is er op uit om de jongeren van hun vrijheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maud Olivier boeken
  Maud Olivier - Kenmerk van een koning

  Toms leven staat volledig op zijn kop als hij meer leert over zijn wonderbaarlijke afkomst. Zal zijn passieve houding hem in dit avontuur helpen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Richard Schwartz boeken
  Richard Schwartz - Godenoorlogen 1 - De Roos van Illian

  De Roos van Illian is het eerste deel in de Godenoorlogen-reeks van de Duitse fantasy-ster Richard Schwartz, en het langverwachte vervolg op de boeken van Het Geheim van Askir, waarmee de auteur in korte tijd tienduizenden fantasy-fans uit heel Europa aan zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Patrick Rothfuss boeken
  Patrick Rothfuss - De muziek van de stilte

  De Universiteit, een beroemd bastion van kennis, trekt de knapste koppen aan om de mysteries te ontrafelen van verlichte wetenschappen als alchemie. Diep onder de bedrijvige zalen ligt een complex van verlaten kamers en oude gangen. In het hart van dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - SPROKEN

  Sprookjes is een verkleinwoord, maar dit boek gaat over sproken. De censuur belette toen dat bekende sprookjes helemáál werden verteld, omdat het vervolg niet geschikt was voor kinderen. Vandaar dat men zich er van af maakte met het simpele 'ze leefden nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Karen Miller boeken
  Karen Miller - Kroon van Hebzucht, Macht en Strijd 1 - De Valkentroon

  De Valkentroon is het eerste deel in Karen Millers gloednieuwe, epische fantasy-reeks De Kroon van Hebzucht, Macht en Strijd. Miller maakte eerder naam met Koningmaker, Koningbreker en Spreker voor de God, en is een van de bestverkopende fantasy-auteurs, met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99