Fantasy

 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - Het chagrijnige slagzwaard

  Hiram is een eenvoudige boerenjongen die na een flinke ruzie met zijn nutteloze vader het huis uit wordt gezet en zijn geluk als dichter wil gaan proberen aan het hof van koning Turon. Wat hij echter niet weet, is dat Garma-Potanesië in een crisis is beland.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Evi Parker boeken
  Evi Parker - Warm Hart

  Wat zou jij doen als je met dieren kon praten? En wat zou je doen als een van die dieren helemaal geen dier blijkt te zijn? Catrin gebruikt haar gave om gewonde, verlaten en mishandelde dieren te helpen. Als ze een melding krijgt over een gewonde wolf in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - Vorstin van de kou

  Het ijzingwekkende vervolg op de buitengewone fantasyroman LEGE STEDEN! Nieuwe werelden, bekende steden. Een wereld waar de zon nooit doorbreekt. Duister, zowel letterlijk als figuurlijk. In een stad vol geheimen en intriges zoeken Edison Walraven en Rune… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gé Ansems boeken
  Gé Ansems - De Castlefest Kronieken - Wanneer de zon terugdraait

  De Castlefest Kronieken: de enige fantasyserie die zich afspeelt op het fantasyevenement Castlefest dat jaarlijks in Lisse op het Keukenhof wordt gehouden. Willem van Straeten, journalist voor een toonaangevend dagblad, ontvangt een mysterieuze e-mail. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Fabienne Bering boeken
  Fabienne Bering - De draak van Montey Morley

  Montey Morley leeft al van af jongs af aan in het bos waar hij zich prettig voelt, daar ontdekt hij dat hij met bijzondere wezens kan praten. De draken zijn de eerste die hij leert kennen en daarna komen er nog meer bijzondere wezens die hij ontdekt en leert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Harold Habing boeken
  Harold Habing - De Vergeten Legende - Deel 4: De Warg

  Zoals het einde van deel 3 al verklapte, zijn Poladyn, Zathrylia, Horgyll en Zaldoran naar Lindrom afgereisd om Targos te vinden. Hij is het aanknooppunt van de rest van hun reis. Lindrom is een niet graag bezochte streek en zij zullen ondervinden waarom dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan van Mazijk boeken
  Jan van Mazijk - Grimmig rijk

  Deze bovennatuurlijke thriller speelt zich voornamelijk af op het zichzelf beschermende eiland Ahlantalah. Zó beschermd, dat niemand ooit ervan heeft gehoord. Je kunt er bij toeval op terechtkomen: een angstaanjagende ervaring. Adam Smit, doemdenker in bange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Luke Scull boeken
  Luke Scull - Het zwaard van het noorden

  Sommige legenden sterven nooit... Tussen de Demonenheuvels en de Niemandslanden liggen drie machtige ­steden die op het hoogtepunt van hun weelde zijn. Elke stad wordt beschermd door de kracht van een Oppermagiër. En elke Oppermagiër wordt op zijn beurt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Markus Heitz boeken
  Markus Heitz - Dwergen 5 – De Triomf van de Dwergen

  Nu de strijd om het Veilige Land voorbij is, keert de rust onder de bewoners eindelijk terug en is het land sterker dan ooit voorbereid om elk gevaar te trotseren. Maar niet alles is wat het lijkt... In hun oude rijk smeden de elfen duistere plannen. En in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Cocky van Dijk boeken
  Cocky van Dijk - Drakenzieler deel 2, Sluimergeest

  Fenna probeert haar leven weer op te pakken en dat gaat met vallen en opstaan. Ze moet wennen aan de nieuwe staat van haar lichaam. Net nu ze denkt dat ze het geluk weer heeft gevonden, dreigt haar alles door de vingers te glippen. Ze raakt haar zicht kwijt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Kim ten Tusscher boeken
  Kim ten Tusscher - Jager en Prooi, deel 2: Prooi

  Met het tweeluik Jager & Prooi keert Kim ten Tusscher terug naar de wereld van Lilith, maar dan decennia voor de machtige drakenwisselaar wordt geboren. GOED OVERWINT ALTIJD KWAAD. MAAR WAT ALS ALLES WAT GOED LIJKT EEN ILLUSIE IS? Nu Meaghuns geheim is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mark Doornbos boeken
  Mark Doornbos - De kronieken van Cromrak De wraak van Bernan

  De ork Cromrak heeft een bonte schare vrienden om zich heen verzameld. Zo zijn er de jager Kendar, de sjamaan Varok, de dappere krijgster Daryliah, de Spharoceen Ramaoh en de kikvorsergeneraal Kwidrick. Zij vergezellen Cromrak naar het mensenrijk Thenamia, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Joost Uitdehaag boeken
  Joost Uitdehaag - Fulia

  Het Verbond, dat alle Landen samenbindt, is uiteengevallen. Hordes mirrax dwalen door het Orwold om iedereen te doden en alle nederzettingen en burchten te vernietigen. In de uithoeken van de Landen wacht een grote stroom ontheemden gelaten op de ondergang.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Uschi Zietsch boeken
  Uschi Zietsch - Parelmaan - De Woudzee kronieken deel 3

  Het laatste deel van het sfeervolle Woudzee epos DE LEGERHEER VAN ARDIG HAL IS GEVALLEN!Het lot van de wereld Woudzee lijkt bezegeld; het zal veranderen in een bastion van de Duisternis.Alleen de jonge ridder Rowarn kan het tij keren, mits het hem op tijd lukt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Terry Pratchett boeken
  Terry Pratchett - Op stoom

  De jonge werktuigkundige Dik Pastol vindt een stoommachine uit, en trein en spoor volgen alras. Zonder dat er ook maar een greintje toverij aan te pas komt! Iedereen wil wel een graantje meepikken van dit veelbelovende wonder van technisch vernuft – van S.I… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ruben Stoel boeken
  Ruben Stoel - Zaminion

  Wie ben ik? Ben ik wat ik ben? Waar ik vandaan kom? Wie ik om mij heen heb? Wat ik geloof? Zaminion is een Primorian. Een gevleugeld ras gecreëerd door De Maker. Eeuwen geleden begeleidde zij de mensheid maar die tijd is allang voorbij. Nu wonen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 4 - Maanvloed

  Terwijl de Rondiaanse legioenen dood en verderf zaaien in Antiopia, wordt de echte oorlog uitgevochten in de schaduwen. De mislukte magiër Alaron Mercer en het zigeunermeisje Cymbellea di Regia, op wie hij hopeloos verliefd is, hebben de legendarische Scytale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amy van Palmhoven boeken
  Amy van Palmhoven - Verkozen

  Door een onheilspellende gebeurtenis worden Susan en haar vrienden gekozen om te strijden voor hen die in gevaar zijn. Susan is een jonge Rhine, een vampier, en zit in de derde klas op het college. Er is sprake van een klassenmaatschappij met als laagste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Neil Gaiman boeken
  Neil Gaiman - De oceaan aan het einde van het pad

  Een man op leeftijd keert voor een begrafenis terug naar zijn geboortedorp. Na de dienst rijdt hij zijn oude straat in. Het huis waarin hij opgroeide bestaat niet meer, maar de oude boerderij waar zijn jeugdvriendinnetje Lettie woonde staat er nog wel. Vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marguerite de Ruijter boeken
  Marguerite de Ruijter - Ambory

  Als de verwende diplomatendochter Willemijn van Wilnes samen met haar buurjongen op Malta verdwijnt, vraagt haar oma voormalig bodyguard Matt Donkers om hulp. Die neemt met tegenzin de opdracht aan en gaat met zijn neef Leonardu op zoek naar de twee weglopers.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Maud Olivier boeken
  Maud Olivier - Kenmerk van een koning

  Toms leven staat volledig op zijn kop als hij meer leert over zijn wonderbaarlijke afkomst. Zal zijn passieve houding hem in dit avontuur helpen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher - De Vuurdoop

  Geralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. De Vuurdoop is, na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en na de romans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Garth Nix boeken
  Garth Nix - Clariël

  Clariël behoort tot een van de aanzienlijkste families in het Oude Koninkrijk. Wanneer haar ouders besluiten naar de stad Belisaere te verhuizen, gaan er geruchten dat Clariëls moeder de troonopvolger is. Maar daar wil Clariël niets van weten. Als geboren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Patrick Rothfuss boeken
  Patrick Rothfuss - De muziek van de stilte

  De Universiteit, een beroemd bastion van kennis, trekt de knapste koppen aan om de mysteries te ontrafelen van verlichte wetenschappen als alchemie. Diep onder de bedrijvige zalen ligt een complex van verlaten kamers en oude gangen. In het hart van dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Loek Bos boeken
  Loek Bos - De Verstand Verdubbelaar

  Wil je je verstand verdubbelen? Ben je uitgekeken op je vrouw? Dan is versnipperen de oplossing. Wil je iemand dood kijken of heb je behoefte aan geluksdruppels? Lees ook over gemene ogen en mooi oud worden. Hoe je met pots geld kunt verdienen en waarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95