Fantasy

 • The Hobbit The battle of the five armies

  Deze fotogids is ideaal voor jonge lezers om het filmverhaal van The Hobbit: The Battle of the Five Armies aan de hand van foto s telkens opnieuw te kunnen beleven en hét perfecte cadeau voor iedere (jeugdige) fan. Kruip lekker op de bank en beleef het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Morgan Rhodes boeken
  Morgan Rhodes - Het Leger van de Duisternis

  De duisternis is gevallen in Mytica, de Gouden Prinses is niet langer een prinses. Cleo's gedwongen huwelijk met prins Magnus resulteerde in de bloedige uitroeiing van Jonas' rebellenleger. Vastbesloten haar eigen lot in handen te nemen, besluit ze alles te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patrick Rothfuss boeken
  Patrick Rothfuss - De muziek van de stilte

  De Universiteit, een beroemd bastion van kennis, trekt de knapste koppen aan om de mysteries te ontrafelen van verlichte wetenschappen als alchemie. Diep onder de bedrijvige zalen ligt een complex van verlaten kamers en oude gangen. In het hart van dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brad Winning boeken
  Brad Winning - Ondergang

  Vanuit de stad Capri Sorrento, ingeklemd tussen de duistere, door regen gegeselde kloven van de berg Gamra, spannen krachten samen om Thaumas Elektra het zwijgen op te leggen.Thaumas is geboren uit de schoot van een alom gerespecteerde familie van Jagers, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eline Gielen boeken
  Eline Gielen - Het licht van de stervende maan De ontdekking van een koning

  Als koning Erestor Escariëtt op het rotsige eiland Trévah een ontdekking van ongekende betekenis doet, krijgt Aélanyss de kans als eerste álfran in enkele millennia het Grote Woud te verlaten. Samen met Luzian reist ze de grensoverschrijdende geruchten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Hay van den Munckhof boeken
  Hay van den Munckhof - Traisha en het ei

  Traisha en het Ei en acht andere fantastische vertellingen De oude Kronath rochelde een paar keer, opende de kachel en spoog een straal pruim in de vlammen. Luid gesis en geknetter volgde. 'Welk verhaal willen jullie horen?' vroeg hij. Traisha wist het al. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - GRIMBERT*GEHEIM VAN JI 2 - DE VERBROKEN BELOFTE

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - DE BRON VAN DRIE / 3

  In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - De bron van drie / 2

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "De bron van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - Middernacht 8 - Jenna

  In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar lichaam én ziel. Maar de traumatische ervaring laat iets achter vanbinnen, een nieuw soort honger. Om hiermee te leren leven, zoekt ze onderdak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher - De Jaren van Verachting

  Geralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. De Jaren van Verachting is, na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - VIRUS

  Wat als de mensheid bedreigd wordt met uitsterven door een virus dat razendsnel om zich heen grijpt? Enkele wetenschappers zullen trachten de mens een nieuwe kans te geven, maar wel om weer vanaf 0 te beginnen, met een zuiver ras, nog niet 'aangetast'. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 3 - De Scharlaken Vloed

  De Maanvloed is begonnen. Een golf van Rondiaanse legioenen overspoelt het oosten, moordend en plunderend in de naam van keizer Constant. Maar de Scytale van Corineus, de bron van ultieme magische kracht, is door de vingers van de keizer heen geglipt. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johnny van Neerven boeken
  Johnny van Neerven - Shakra

  Over heel Europa worden gruwelijke aanslagen gepleegd waarbij telkens ook de dader bewust om het leven komt. Als in Nederland een gezin wordt gedood vinden de twee aangewezen inspecteurs enkele bizarre overeenkomsten tussen al deze aanslagen en waar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Rolf Österberg boeken
  Rolf Österberg - De Afgrond Leila, het begin

  Na duizend jaar dreigt de aarde opnieuw aan het Kwaad ten onder te gaan. De enige die het tij kan keren, is Leila. Zij is de nieuwe Hogepriesteres, maar heeft haar Gaven nog niet heeft ontwikkeld. Hiervoor moet zij zo snel mogelijk de Elfenkoningin Dania zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Brian Staveley boeken
  Brian Staveley - Het Bloed van de Keizer

  Als de keizer van Annoer wordt vermoord, gaan zijn drie kinderen de strijd aan met de schimmige samenzweerders - en de eeuwenoude vijand - die zijn dood veroorzaakten.Kaden, de troonopvolger, leeft al jarenlang in een afgelegen bergklooster waar hij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Gaby Raaijmakers boeken
  Gaby Raaijmakers - Branna's offer

  Branna is niet gelukkig als ze wordt uitgehuwelijkt aan de Mazumundische keizerszoon Memindel. Ze kent alleen de verhalen over machtige en uiterst gevaarlijke magiërs en de krijgers zonder angst, waarmee Yo-To-Mae Tsahinar al vele buurlanden heeft veroverd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - De negen cirkels

  Jack ontwaakt in de hel. De demon Xahubub moet hem naar de negende cirkel begeleiden, waar Jack zijn straf zal ondergaan. De hel blijkt een krankzinnige plaats met in iedere cirkel straffen, absurde wezens en onvoorstelbare obstakels. Een van de terugkerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - De Onzichtbare Maalstroom Lege steden

  Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten. Wetenschapper Werner Boren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Brian Sibley boeken
  Brian Sibley - The Hobbit The battle of the five armies Filmboek

  Dit derde officiële filmboek is geschreven en ontworpen als een ode aan The Hobbit: The Battle of the Five Armies en werd geproduceerd in samenwerking met de filmmakers en de studio die J.R.R. Tolkiens klassieker op adembenemende wijze in 3D tot leven hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dick Marco Stedehouder boeken
  Dick Marco Stedehouder - Mirlesta; deel 3 - De regels van het lot

  Na de meer dan driehonderd jaar durende oorlog om de Bronzen Plaat keert soldaat Cormelius naar huis terug. Zonder baan en zonder idealen probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Als zijn vriendin hem echter verlaat, lijkt zijn bestaan uitzichtloos.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kain boeken
  Kain - Kalinski Silène

  Zachtjes kuste ze zijn nek en liet hem in zijn wanhoop bij het raam staan. Het was zo makkelijk, zo eenvoudig, één stap, een paar seconden en niets zou hem meer aan zijn leven herinneren. Terwijl Jeanfreux worstelde met het accepteren van zijn prothese, was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Silvia Rietdijk boeken
  Silvia Rietdijk - De erfenis van het steen

  In het land van de heilige piramides raken de levens van mens, tovenaar, elf, draak, geest en Godenwachter op mysterieuze wijze met elkaar verstrengeld. Vanaf een hoge rotsrichel luistert Airyck onder de brandende woestijnzon naar de zang van het zand. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • J.R.R. Tolkien boeken
  J.R.R. Tolkien - Beowulf

  Deze vertaling van het legendarische gedicht 'Beowulf' door J.R.R. Tolkien in modern Engels is nooit eerder gepubliceerd. Eveneens opgenomen is het hierop geïnspireerde 'Sellic Spell', Tolkiens eigen versie van een Oudengels epos.Tolkiens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Willem Groeneveld boeken
  Willem Groeneveld - Extra Testament Geboorte van de Tweeniks

  Geboorte van de Tweeniks is na 'Gouden Lekie' en 'Zwarte Pest' het derde deel uit de Fantasy-reeks 'Extra Testament'. De tweeling heeft de Zwarte Pest verslagen, maar dit is pas het begin van hun strijd tegen de vervloekingen die Heer Vuidel over de aarde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50