Fantasy

 • Arlette Soffner boeken
  Arlette Soffner - De Schaduwen van Nedark - Jamie

  Paul Landers komt door toedoen van zijn ontvoerde zoon Jamie oog in oog te staan met de heerser van de eerste wereld Norin. Deze heerser heeft de kracht van zijn zoon nodig om zich de macht van het water eigen te maken die bij hem ontbreekt. Goed of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Peter den Haring boeken
  Peter den Haring - Sireas en de vluigvogel

  Sireas Snelveer is op zoek naar de dief van het laatste ei van zijn familie. Hij is in een stikdonkere nacht overvallen door een afschuwelijke rover die hem al zijn veren van zijn lijf scheurde. De naakte Sireas heeft de hele vogelwereld al afgezocht en hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • T. van Keeken boeken
  T. van Keeken - De zielenplukker

  Journaliste Alice interviewt Jake, de winnaar van een talentenshow in het bijzijn van Jake's manager. Het interview loopt anders dan gedacht als Jake tijdens het interview overlijdt. Het wordt echter nog vreemder als de manager van Jake zich over Jake heen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • Marieke Frankema boeken
  Marieke Frankema - Sprankels

  Na de succesvolle romans Dochter van de Zilv'ren Maan en Offer in de Mist presenteert Marieke Frankema nu Sprankels, een bundel met daarin twaalf korte verhalen die stuk voor stuk op geheel eigen wijze licht schijnen op zowel het alledaagse als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bianca Schepel boeken
  Bianca Schepel - Gabriel

  'Ik ben Gabriël.Ik ben geen engel, ik ben gewoon een jongen.En hoe graag ik je zou willen vertellen dat ikdoor God gezonden ben, dat ben ik niet.Ik ben door de Dood gestuurd om je bij te staan...'Deze woorden spreekt Gabriël, terwijl hij zielen die net een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - De kracht van Assingna

  In het tweede deel van de Jeremy Jago-reeks gaat Jeremy's leven verder op het verborgen en magische eiland Magistraal, waar hij meer te weten komt over zijn gave: de Passage. Wanneer Jeremy hoort over het bestaan van De kracht van Assingna, een magische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Nanna Dillen boeken
  Nanna Dillen - Bevroren landschap

  Rosalie woont en werkt als manager in het afgelegen Oak Haunt. Een paar avonden voor het Feest der Levenden verschijnt haar overleden oma aan haar. Ze leidt Rosalie naar wezens waarvan ze hun bestaan onmogelijk achtte: geesten.Ze ontmoet de mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martijn Adelmund, Iris Compiet boeken
  Martijn Adelmund, Iris Compiet - Heksenwaan

  HeksenwaanMartijn Adelmund & Iris Compiet Nikkie Zeevenslooten is vervloekt. Dat wil zeggen: dat idee kan ze maar niet loslaten. Misschien wel om die reden gebruikt ze haar schetsboek als een spiegel voor haar dagelijkse belevenissen, om precies bij te houden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nico Franken boeken
  Nico Franken - De schaduw van het kwaad

  Plotseling was hij daar, een diepe rilling die door de wereld ging. De meeste bewoners van Tamarantkeken er even van op, maar als het vervolgens weer stil blijft gaan ze verder met het leven van alledag. Slechts enkelen, waaronder een eenzame tovenaar en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dick Marco Stedehouder boeken
  Dick Marco Stedehouder - De regels van het lot

  Na de meer dan driehonderd jaar durende oorlog om de Bronzen Plaat keert soldaat Cormelius naar huis terug. Zonder baan en zonder idealen probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Als zijn vriendin hem echter verlaat, lijkt zijn bestaan uitzichtloos.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pepper Kay boeken
  Pepper Kay - Drakenbloed

  "Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa's lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt."De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • An Janssens boeken
  An Janssens - Drakentovenaar

  In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jonge Var op als zoon van een rebellenleider. Zijn hele leven werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 2 - Staal en Stormweer

  De naderende Getijdenvloed werpt haar schaduw ver vooruit over de continenten Yuros en Antiopia. Nieuwe vriendschappen worden gesloten, oude vriendschappen verbroken. Aan beide zijden van de brug bereiden zowel legerscharen als burgers zich voor op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Terry Goodkind boeken
  Terry Goodkind - De verscheurde zielen

  TERRY GOODKINDVERSCHEURDE ZIELENEEN RICHARD & KAHLAN ROMANHET VERVOLG OP DE WETTEN VAN DE MAGIE! DE TERUGKEER VAN RICHARD EN KAHLANMet zijn magistrale epos De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. Niet in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - De geheimzinnige jas

  M.Verbeek, Troostlelie 1, De geheimzinnige jas, Maasland 2013, 180 p.12 hoofdstukkenDe geheimzinnige jasDeel 1 van de Troostlelie-serie. In een tweedehands jas vindt Larix een opschrijfboekje met raadselachtige notities en een paar mooie stenen waarmee ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - Troostlelie 2 Deel 2: De Kloof van Gruw

  M.Verbeek, Troostlelie 2, De Kloof van Gruw, Maasland 2013, 205 p.15 hoofdstukkenGijs en Kamilla zitten gevangen in De Kloof van Gruw. Samen proberen ze zich staande te houden in die kille, wrede wereld. Larix is vastbesloten om van buitenaf een doorgang naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - Troostlelie 3 Deel 3: De slaapberen

  M. Verbeek, Troostlelie 3, De slaapberen, Maasland 2013, 204 p.12 hoofdstukkenDeel 3 van de Troostlelie-serie. Als Larix ontdekt wie Barrels is, vindt ze via hem een doorgang naar de Kloof. Onderin de Kloof gekomen, doet ze een gruwelijke vondst. Toch gaat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Hati Bell boeken
  Hati Bell - Sleutels van chaos

  Sieb, de snelste dief van Tara, had het prima voor elkaar, totdat ze uit haar huis werd gezet door haar rivaal en haar beste vriend geronseld werd voor het leger. Sindsdien zit alles haar tegen. Wanneer ze op een dag ontvoerd wordt door een groep mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pepper Kay boeken
  Pepper Kay - Vuurstorm

  "Cheche wordt vermist"Deze drie woorden storten interstellair privédetective Kit Guardner in een maalstroom van gebeurtenissen. Tijdens haar zoektocht naar de IGIA-agente blijkt al gauw dat er meerdere kwesties spelen.Kit wordt gedwongen de confrontatie aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rik van Ridderdale boeken
  Rik van Ridderdale - De Whyvern

  In het vredige Faerlorn, waar feestelijkheden aan de gang zijn om de vruchtbaarheid van het land te vieren, gebeuren eigenaardige zaken. Een handelskaravaan verdwijnt, schepen vliegen in brand, oude boekrollen komen tot leven en angst waart door het land. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Maggie Stiefvater boeken
  Maggie Stiefvater - De dromendieven

  'Maggie Stiefvater is een meesterverteller.' USA Today Als je iets kon stelen uit je dromen, wat zou je dan nemen? Ronan Lynch heeft veel geheimen. Een daarvan is dat hij voorwerpen uit zijn dromen kan halen. Ronan is een van de ravenjongens: een groepje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brandon Sanderson boeken
  Brandon Sanderson - De wet van staal

  Brandon Sanderson - Wet van Staal Driehonderd jaar na de gebeurtenissen in Sandersons trilogie over de Nevelmensen is de wereld van Kelsier, Vin en de andere skaa flink veranderd. Wetenschap en technologie hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt, en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dorothy Hearst boeken
  Dorothy Hearst - De ziel van de wolven

  Kaala heeft hard moeten vechten voor haar plekje in de wolvenroedel, maar haar keuze om het leven van een mensenmeisje te redden heeft alles op het spel gezet. Als ze vervolgens hoort dat haar moeder haar verwacht, besluit Kaala ondanks het grote risico het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - Lege steden

  Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten. Wetenschapper Werner Boren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ge Ansems boeken
  Ge Ansems - Dikke tot

  Totsmania, het verborgen land achter de regenboog in in gevaar! Reusachtige boeken met vervaarlijke tanden verschijnen vanuit het niets in de lucht en duiken naar beneden om vervolgens Totten te ontvoeren. Maar ook Geinkwezels, Dwergen, Mensen en dieren zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95