Fantasy

 • The Hobbit The battle of the five armies

  Deze fotogids is ideaal voor jonge lezers om het filmverhaal van The Hobbit: The Battle of the Five Armies aan de hand van foto s telkens opnieuw te kunnen beleven en hét perfecte cadeau voor iedere (jeugdige) fan. Kruip lekker op de bank en beleef het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Brian Sibley boeken
  Brian Sibley - The Hobbit The battle of the five armies Filmboek

  Dit derde officiële filmboek is geschreven en ontworpen als een ode aan The Hobbit: The Battle of the Five Armies en werd geproduceerd in samenwerking met de filmmakers en de studio die J.R.R. Tolkiens klassieker op adembenemende wijze in 3D tot leven hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michael J. Sullivan boeken
  Michael J. Sullivan - De Openbaringen van Riyria 6 - Percepliquis

  Met zijn boeken over het sluwe roversduo Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater wist fantasy-talent Michael J. Sullivan in korte tijd naam te maken als de nieuwe koning van de bondige fantasy-roman. In dit zesde en laatste, vuistdikke boek van De Openbaringen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn Adelmund, Iris Compiet boeken
  Martijn Adelmund, Iris Compiet - Heksenkind

  Na de bloedstollende ontsnapping uit Koterije wil Nikkie Zeevenslooten nog maar één ding: terug naar huis. Terug naar haar normale leventje, weg van alle magie, en vooral weg van de gevaarlijke heksen die haar wilden oppeuzelen. Het leven in de Binnenlanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - Het Geheim van Ji 1 - De Erfgenamen

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Erfgenamen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johnny van Neerven boeken
  Johnny van Neerven - Shakra

  Over heel Europa worden gruwelijke aanslagen gepleegd waarbij telkens ook de dader bewust om het leven komt. Als in Nederland een gezin wordt gedood vinden de twee aangewezen inspecteurs enkele bizarre overeenkomsten tussen al deze aanslagen en waar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Michel van Megen boeken
  Michel van Megen - Vlucht uit Tartaros

  Een zaterdagochtend in IJmuiden: De vrienden Peter, Jos en Johan graven in het zand, op zoek naar een stenen muur, die Peter enkele dagen daarvoor heeft ontdekt. Maar ze graven erg diep en vinden een vreemde gesp. Voor ze het weten worden Peter en Johan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ben Droste boeken
  Ben Droste - De schemering

  Het sprookje is uit: de Man van Wachten is vertrokken. Zijn geestelijke erfenis leidt tot een richtingenstrijd rond enkele figuren die de karavaan van zijn volgelingen verlaten hebben en teruggekeerd zijn naar de Binnenwereld. De sluwe Nomed, Heerser van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anna Lascaris boeken
  Anna Lascaris - De Bombos Couleps

  In Afghanistan wordt door een bombardement een kolonie vogels uitgemoord.Het gaat om het ras - Bombos Couleps - een vogeltje dat een kruising is tussen een wesp en een vink. Zijn wapen is een draaiende hoorn die uit zijn voorhoofd komt als er gevaar dreigt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - Volmaakt monster

  Stel je een wereld zonder regenbogen voor, een lege doos die voller is dan ze op het eerste gezicht lijkt, een mysterieuze zwarte steen op de zuidpool, een wonderlijke kermisattractie in het oude Canterbury en een meisje dat noodgedwongen door het leven gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pepper Kay boeken
  Pepper Kay - Vuurstorm

  "Cheche wordt vermist" Deze drie woorden storten interstellair privédetective Kit Guardner in een maalstroom van gebeurtenissen. Tijdens haar zoektocht naar de IGIA-agente blijkt al gauw dat er meerdere kwesties spelen. Kit wordt gedwongen de confrontatie aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 2 - Staal & Stormweer

  De naderende Getijdenvloed werpt haar schaduw ver vooruit over de continenten Yuros en Antiopia. Nieuwe vriendschappen worden gesloten, oude vriendschappen verbroken. Aan beide zijden van de brug bereiden zowel legerscharen als burgers zich voor op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wolfgang Hohlbein boeken
  Wolfgang Hohlbein - De Hamer van de Goden

  In het eerste deel van de ASGARDSAGE ontwaakte Thor in een razende storm en was hij zijn geheugen kwijt. Hij voerde een zware strijd in Asgard, maar hoe was hij daar beland? Het spectaculaire antwoord op die vraag staat in De Hamer van de Goden. Tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • L.A. Dawn boeken
  L.A. Dawn - De bron van III Het laatste oordeel

  William en de tweeling Elena en Charlotte zijn doodnormale tieners, alleen hebben ze bij hun geboorte alle drie een merkwaardig teken meegekregen. "Het laatste oordeel" is de spannende afsluiting van deze trilogie. Op een dag vindt Elena een geheimzinnig boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hati Bell boeken
  Hati Bell - Sleutels van chaos

  Sieb, de snelste dief van Tara, had het prima voor elkaar, totdat ze uit haar huis werd gezet door haar rivaal en haar beste vriend geronseld werd voor het leger. Sindsdien zit alles haar tegen. Wanneer ze op een dag ontvoerd wordt door een groep mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Terry Goodkind boeken
  Terry Goodkind - Verscheurde Zielen

  TERRY GOODKIND VERSCHEURDE ZIELEN EEN RICHARD & KAHLAN ROMAN HET VERVOLG OP DE WETTEN VAN DE MAGIE! DE TERUGKEER VAN RICHARD EN KAHLAN Met zijn magistrale epos De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. Niet in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Brandon Sanderson boeken
  Brandon Sanderson - De Wet van Staal

  Brandon Sanderson - Wet van Staal Driehonderd jaar na de gebeurtenissen in Sandersons trilogie over de Nevelmensen is de wereld van Kelsier, Vin en de andere skaa flink veranderd. Wetenschap en technologie hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt, en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • An Janssens boeken
  An Janssens - Drakentovenaar

  In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jonge Var op als zoon van een rebellenleider. Zijn hele leven werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maggie Stiefvater boeken
  Maggie Stiefvater - De Ravenserie De dromendieven

  'Maggie Stiefvater is een meesterverteller.' USA Today Als je iets kon stelen uit je dromen, wat zou je dan nemen? Ronan Lynch heeft veel geheimen. Een daarvan is dat hij voorwerpen uit zijn dromen kan halen. Ronan is een van de ravenjongens: een groepje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dorothy Hearst boeken
  Dorothy Hearst - Wolven 3 - De Ziel van de Wolven

  Kaala heeft hard moeten vechten voor haar plekje in de wolvenroedel, maar haar keuze om het leven van een mensenmeisje te redden heeft alles op het spel gezet. Als ze vervolgens hoort dat haar moeder haar verwacht, besluit Kaala ondanks het grote risico het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gaby Raaijmakers boeken
  Gaby Raaijmakers - Branna's offer

  Branna is niet gelukkig als ze wordt uitgehuwelijkt aan de Mazumundische keizerszoon Memindel. Ze kent alleen de verhalen over machtige en uiterst gevaarlijke magiërs en de krijgers zonder angst, waarmee Yo-To-Mae Tsahinar al vele buurlanden heeft veroverd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - De negen cirkels

  Jack ontwaakt in de hel. De demon Xahubub moet hem naar de negende cirkel begeleiden, waar Jack zijn straf zal ondergaan. De hel blijkt een krankzinnige plaats met in iedere cirkel straffen, absurde wezens en onvoorstelbare obstakels. Een van de terugkerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Robin Hobb boeken
  Robin Hobb - De Boeken van Fitz en de Nar 1 De Moordenaar van de Nar

  'Robin Hobb is een van de grootste fantasy-auteurs van deze tijd. Schijnbaar moeiteloos pakt ze de draad van de Ziener-boeken weer op.' - The Times Tien jaar is verstreken sinds de laatste passages van De Boeken van de Nar. Fitz, nu ouder en wijzer, heeft zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Markus Heitz boeken
  Markus Heitz - Legenden van de Alfen 4 - De Razende Storm

  Markus HeitzLegenden van de Alfen 4 - De Razende StormAlles en iedereen in het Veilige Land is aangeslagen. Vele duizenden helden en heldinnen hebben het hoogste offer gebracht om het land van dwergen, elfen en mensen te beschermen tegen het kwaad. Aiphatòn,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - De Onzichtbare Maalstroom Lege steden

  Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten. Wetenschapper Werner Boren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95