Fantasy

 • Arlette Soffner boeken
  Arlette Soffner - De Schaduwen van Nedark - Jamie

  Paul Landers komt door toedoen van zijn ontvoerde zoon Jamie oog in oog te staan met de heerser van de eerste wereld Norin. Deze heerser heeft de kracht van zijn zoon nodig om zich de macht van het water eigen te maken die bij hem ontbreekt. Goed of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Peter den Haring boeken
  Peter den Haring - Sireas en de vluigvogel

  Sireas Snelveer is op zoek naar de dief van het laatste ei van zijn familie. Hij is in een stikdonkere nacht overvallen door een afschuwelijke rover die hem al zijn veren van zijn lijf scheurde. De naakte Sireas heeft de hele vogelwereld al afgezocht en hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • T. van Keeken boeken
  T. van Keeken - De zielenplukker

  Journaliste Alice interviewt Jake, de winnaar van een talentenshow in het bijzijn van Jake's manager. Het interview loopt anders dan gedacht als Jake tijdens het interview overlijdt. Het wordt echter nog vreemder als de manager van Jake zich over Jake heen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • Okuaj boeken
  Okuaj - Kevin en de Meester Gelv-Steen

  Als op een dag een leraar van de universiteit op een eigenaardige wijze wordt betoverd, beseft Kevin niet dat hij aan de vooravond staat van een reeks gebeurtenissen die hem zullen leiden naar de meest elementaire vragen over het bestaan van zijn volk..."Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marieke Frankema boeken
  Marieke Frankema - Sprankels

  Na de succesvolle romans Dochter van de Zilv'ren Maan en Offer in de Mist presenteert Marieke Frankema nu Sprankels, een bundel met daarin twaalf korte verhalen die stuk voor stuk op geheel eigen wijze licht schijnen op zowel het alledaagse als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jen Williams boeken
  Jen Williams - De gouden belofte

  Jen Williams - De Gouden BelofteEr doen een hoop geruchten de ronde over de catacomben onder de Citadel... Sommigen zeggen dat de magiërs daar hun gevaarlijkste geheimen verborgen hielden; anderen dat er onschatbare rijkdommen liggen; er wordt zelfs beweerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pepper Kay boeken
  Pepper Kay - Drakenbloed

  "Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa's lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt."De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bianca Schepel boeken
  Bianca Schepel - Gabriel

  'Ik ben Gabriël.Ik ben geen engel, ik ben gewoon een jongen.En hoe graag ik je zou willen vertellen dat ikdoor God gezonden ben, dat ben ik niet.Ik ben door de Dood gestuurd om je bij te staan...'Deze woorden spreekt Gabriël, terwijl hij zielen die net een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - De kracht van Assingna

  In het tweede deel van de Jeremy Jago-reeks gaat Jeremy's leven verder op het verborgen en magische eiland Magistraal, waar hij meer te weten komt over zijn gave: de Passage. Wanneer Jeremy hoort over het bestaan van De kracht van Assingna, een magische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Nanna Dillen boeken
  Nanna Dillen - Bevroren landschap

  Rosalie woont en werkt als manager in het afgelegen Oak Haunt. Een paar avonden voor het Feest der Levenden verschijnt haar overleden oma aan haar. Ze leidt Rosalie naar wezens waarvan ze hun bestaan onmogelijk achtte: geesten.Ze ontmoet de mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Patricia Bonilla boeken
  Patricia Bonilla - Verslaving

  Jesmee heeft bovennatuurlijke krachten, die recht tegenover elkaar staan. Ze gebruikt deze krachten dagelijks, maar niet zonder daarvoor een prijs te betalen. Toch kan ze er geen afscheid van nemen.Al snel wordt ze meegesleurd in een voor haar onbekende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn Adelmund, Iris Compiet boeken
  Martijn Adelmund, Iris Compiet - Heksenwaan

  HeksenwaanMartijn Adelmund & Iris Compiet Nikkie Zeevenslooten is vervloekt. Dat wil zeggen: dat idee kan ze maar niet loslaten. Misschien wel om die reden gebruikt ze haar schetsboek als een spiegel voor haar dagelijkse belevenissen, om precies bij te houden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nico Franken boeken
  Nico Franken - De schaduw van het kwaad

  Plotseling was hij daar, een diepe rilling die door de wereld ging. De meeste bewoners van Tamarantkeken er even van op, maar als het vervolgens weer stil blijft gaan ze verder met het leven van alledag. Slechts enkelen, waaronder een eenzame tovenaar en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sarah Maas boeken
  Sarah Maas - De donkere kroon

  Het spannende en romantische vervolg op De glazen troon. In De donkere kroon raakt Celaena verstrikt in een onontwarbare kluwen van liefde, macht en trouw.Celaena Sardothien mag dan de kampioen van de koning zijn geworden, haar trouw aan de kroon is nihil. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Hair boeken
  David Hair - De brug der getijden 1 water en vuur

  David Hair De Brug der Getijden Eerste boek Water & VuurElke twaalf jaar wordt de Maanvloedbrug zichtbaar onder invloed van het getij en verbindt het de continenten Yuros en Antiopia om vrij handel met elkaar te drijven. De heerscharen van Yuros zijn dit keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Glen Duncan boeken
  Glen Duncan - Het bloed van de weerwolf

  Glen DuncanHet Bloed van de WeerwolfRemshi is de oudste vampier op aarde en hij is nog maar naar één ding op zoek: een weerwolvenvrouwtje met de naam Talulla. Remshi is ervan overtuigd dat Talulla de reïncarnatie is van zijn lang geleden verloren, enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - De geheimzinnige jas

  M.Verbeek, Troostlelie 1, De geheimzinnige jas, Maasland 2013, 180 p.12 hoofdstukkenDe geheimzinnige jasDeel 1 van de Troostlelie-serie. In een tweedehands jas vindt Larix een opschrijfboekje met raadselachtige notities en een paar mooie stenen waarmee ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - Troostlelie 2 Deel 2: De Kloof van Gruw

  M.Verbeek, Troostlelie 2, De Kloof van Gruw, Maasland 2013, 205 p.15 hoofdstukkenGijs en Kamilla zitten gevangen in De Kloof van Gruw. Samen proberen ze zich staande te houden in die kille, wrede wereld. Larix is vastbesloten om van buitenaf een doorgang naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • M Verbeek boeken
  M Verbeek - Troostlelie 3 Deel 3: De slaapberen

  M. Verbeek, Troostlelie 3, De slaapberen, Maasland 2013, 204 p.12 hoofdstukkenDeel 3 van de Troostlelie-serie. Als Larix ontdekt wie Barrels is, vindt ze via hem een doorgang naar de Kloof. Onderin de Kloof gekomen, doet ze een gruwelijke vondst. Toch gaat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Jan Willem Schiff boeken
  Jan Willem Schiff - Ik ..... weet het niet meer

  Anika werkt op een kantoor waar niet alles altijd vlekkeloos verloopt. Het geheugenverlies van haar echtgenoot, Rik, heeft grote invloed op haar werk en de omgang met haar collega´s. Anika en haar twee kinderen doen er alles aan om te achterhalen wat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rik van Ridderdale boeken
  Rik van Ridderdale - De Whyvern

  In het vredige Faerlorn, waar feestelijkheden aan de gang zijn om de vruchtbaarheid van het land te vieren, gebeuren eigenaardige zaken. Een handelskaravaan verdwijnt, schepen vliegen in brand, oude boekrollen komen tot leven en angst waart door het land. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • L.A. Dawn boeken
  L.A. Dawn - Orde van de codex bewakers

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "De bron van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers van de drie Codexen. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • L.A. Dawn boeken
  L.A. Dawn - En de codex vetus

  William en de tweeling; Charlotte en Elena lijken op het eerste gezicht geen bijzondere kinderen. Echter hebben ze stuk voor stuk een merkwaardig teken meegekregen bij hun geboorte. Door een opwelling van Elena belanden ze in een vreemde omgeving in een andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Juliet Marillier boeken
  Juliet Marillier - Wildewoud

  JULIET MARILLIERWildewoudIn een onherbergzame streek staat op eenzame hoogte een kasteel. De grimmig uitziende vesting is het thuis van vijf zusters en hun gek wordende vader. Desondanks is het leven er goed, vooral voor Jena, die haar vrije tijd het liefst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ge Ansems boeken
  Ge Ansems - Dikke tot

  Totsmania, het verborgen land achter de regenboog in in gevaar! Reusachtige boeken met vervaarlijke tanden verschijnen vanuit het niets in de lucht en duiken naar beneden om vervolgens Totten te ontvoeren. Maar ook Geinkwezels, Dwergen, Mensen en dieren zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95