Fantasy

 • The Hobbit The battle of the five armies

  Deze fotogids is ideaal voor jonge lezers om het filmverhaal van The Hobbit: The Battle of the Five Armies aan de hand van foto s telkens opnieuw te kunnen beleven en hét perfecte cadeau voor iedere (jeugdige) fan. Kruip lekker op de bank en beleef het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eline Gielen boeken
  Eline Gielen - Het licht van de stervende maan De ontdekking van een koning

  Als koning Erestor Escariëtt op het rotsige eiland Trévah een ontdekking van ongekende betekenis doet, krijgt Aélanyss de kans als eerste álfran in enkele millennia het Grote Woud te verlaten. Samen met Luzian reist ze de grensoverschrijdende geruchten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Rolf Österberg boeken
  Rolf Österberg - De Afgrond Leila, het begin

  Na duizend jaar dreigt de aarde opnieuw aan het Kwaad ten onder te gaan. De enige die het tij kan keren, is Leila. Zij is de nieuwe Hogepriesteres, maar heeft haar Gaven nog niet heeft ontwikkeld. Hiervoor moet zij zo snel mogelijk de Elfenkoningin Dania zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Silvia Rietdijk boeken
  Silvia Rietdijk - De erfenis van het steen

  In het land van de heilige piramides raken de levens van mens, tovenaar, elf, draak, geest en Godenwachter op mysterieuze wijze met elkaar verstrengeld. Vanaf een hoge rotsrichel luistert Airyck onder de brandende woestijnzon naar de zang van het zand. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Hay van den Munckhof boeken
  Hay van den Munckhof - Traisha en het ei

  Traisha en het Ei en acht andere fantastische vertellingen De oude Kronath rochelde een paar keer, opende de kachel en spoog een straal pruim in de vlammen. Luid gesis en geknetter volgde. 'Welk verhaal willen jullie horen?' vroeg hij. Traisha wist het al. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • J.R.R. Tolkien boeken
  J.R.R. Tolkien - Beowulf

  Deze vertaling van het legendarische gedicht 'Beowulf' door J.R.R. Tolkien in modern Engels is nooit eerder gepubliceerd. Eveneens opgenomen is het hierop geïnspireerde 'Sellic Spell', Tolkiens eigen versie van een Oudengels epos.Tolkiens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Michel van Megen boeken
  Michel van Megen - Vlucht uit Tartaros

  Een zaterdagochtend in IJmuiden: De vrienden Peter, Jos en Johan graven in het zand, op zoek naar een stenen muur, die Peter enkele dagen daarvoor heeft ontdekt. Maar ze graven erg diep en vinden een vreemde gesp. Voor ze het weten worden Peter en Johan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - Het Geheim van Ji 1 - De Erfgenamen

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Erfgenamen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martijn Adelmund, Iris Compiet boeken
  Martijn Adelmund, Iris Compiet - Heksenkind

  Na de bloedstollende ontsnapping uit Koterije wil Nikkie Zeevenslooten nog maar één ding: terug naar huis. Terug naar haar normale leventje, weg van alle magie, en vooral weg van de gevaarlijke heksen die haar wilden oppeuzelen. Het leven in de Binnenlanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Michael J. Sullivan boeken
  Michael J. Sullivan - De Openbaringen van Riyria 6 - Percepliquis

  Met zijn boeken over het sluwe roversduo Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater wist fantasy-talent Michael J. Sullivan in korte tijd naam te maken als de nieuwe koning van de bondige fantasy-roman. In dit zesde en laatste, vuistdikke boek van De Openbaringen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - Volmaakt monster

  Stel je een wereld zonder regenbogen voor, een lege doos die voller is dan ze op het eerste gezicht lijkt, een mysterieuze zwarte steen op de zuidpool, een wonderlijke kermisattractie in het oude Canterbury en een meisje dat noodgedwongen door het leven gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anthony Ryan boeken
  Anthony Ryan - In de Schaduw van de Raaf 2 - De Torenheer

  De Torenheer 'Ik had de lessen geleerd van de zweep en de knuppel, en mijn eigen bloed geproefd als het vrijelijk stroomde. Ik had geleerd slaaf te zijn. Zo noemden ze me en dat was ik. Vergeet de onzin die u er later misschien over hebt gehoord of gelezen. Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pepper Kay boeken
  Pepper Kay - Vuurstorm

  "Cheche wordt vermist" Deze drie woorden storten interstellair privédetective Kit Guardner in een maalstroom van gebeurtenissen. Tijdens haar zoektocht naar de IGIA-agente blijkt al gauw dat er meerdere kwesties spelen. Kit wordt gedwongen de confrontatie aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johnny van Neerven boeken
  Johnny van Neerven - Shakra

  Over heel Europa worden gruwelijke aanslagen gepleegd waarbij telkens ook de dader bewust om het leven komt. Als in Nederland een gezin wordt gedood vinden de twee aangewezen inspecteurs enkele bizarre overeenkomsten tussen al deze aanslagen en waar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Brian Sibley boeken
  Brian Sibley - The Hobbit The battle of the five armies Filmboek

  Dit derde officiële filmboek is geschreven en ontworpen als een ode aan The Hobbit: The Battle of the Five Armies en werd geproduceerd in samenwerking met de filmmakers en de studio die J.R.R. Tolkiens klassieker op adembenemende wijze in 3D tot leven hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 2 - Staal & Stormweer

  De naderende Getijdenvloed werpt haar schaduw ver vooruit over de continenten Yuros en Antiopia. Nieuwe vriendschappen worden gesloten, oude vriendschappen verbroken. Aan beide zijden van de brug bereiden zowel legerscharen als burgers zich voor op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ben Droste boeken
  Ben Droste - De schemering

  Het sprookje is uit: de Man van Wachten is vertrokken. Zijn geestelijke erfenis leidt tot een richtingenstrijd rond enkele figuren die de karavaan van zijn volgelingen verlaten hebben en teruggekeerd zijn naar de Binnenwereld. De sluwe Nomed, Heerser van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wolfgang Hohlbein boeken
  Wolfgang Hohlbein - De Hamer van de Goden

  In het eerste deel van de ASGARDSAGE ontwaakte Thor in een razende storm en was hij zijn geheugen kwijt. Hij voerde een zware strijd in Asgard, maar hoe was hij daar beland? Het spectaculaire antwoord op die vraag staat in De Hamer van de Goden. Tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anna Lascaris boeken
  Anna Lascaris - De Bombos Couleps

  In Afghanistan wordt door een bombardement een kolonie vogels uitgemoord.Het gaat om het ras - Bombos Couleps - een vogeltje dat een kruising is tussen een wesp en een vink. Zijn wapen is een draaiende hoorn die uit zijn voorhoofd komt als er gevaar dreigt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hati Bell boeken
  Hati Bell - Sleutels van chaos

  Sieb, de snelste dief van Tara, had het prima voor elkaar, totdat ze uit haar huis werd gezet door haar rivaal en haar beste vriend geronseld werd voor het leger. Sindsdien zit alles haar tegen. Wanneer ze op een dag ontvoerd wordt door een groep mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • An Janssens boeken
  An Janssens - Drakentovenaar

  In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jonge Var op als zoon van een rebellenleider. Zijn hele leven werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gaby Raaijmakers boeken
  Gaby Raaijmakers - Branna's offer

  Branna is niet gelukkig als ze wordt uitgehuwelijkt aan de Mazumundische keizerszoon Memindel. Ze kent alleen de verhalen over machtige en uiterst gevaarlijke magiërs en de krijgers zonder angst, waarmee Yo-To-Mae Tsahinar al vele buurlanden heeft veroverd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - De negen cirkels

  Jack ontwaakt in de hel. De demon Xahubub moet hem naar de negende cirkel begeleiden, waar Jack zijn straf zal ondergaan. De hel blijkt een krankzinnige plaats met in iedere cirkel straffen, absurde wezens en onvoorstelbare obstakels. Een van de terugkerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - De Onzichtbare Maalstroom Lege steden

  Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten. Wetenschapper Werner Boren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • L.A. Dawn boeken
  L.A. Dawn - De bron van III Het laatste oordeel

  William en de tweeling Elena en Charlotte zijn doodnormale tieners, alleen hebben ze bij hun geboorte alle drie een merkwaardig teken meegekregen. "Het laatste oordeel" is de spannende afsluiting van deze trilogie. Op een dag vindt Elena een geheimzinnig boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95