Fantasy

 • The Hobbit The battle of the five armies

  Deze fotogids is ideaal voor jonge lezers om het filmverhaal van The Hobbit: The Battle of the Five Armies aan de hand van foto s telkens opnieuw te kunnen beleven en hét perfecte cadeau voor iedere (jeugdige) fan. Kruip lekker op de bank en beleef het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Patrick Rothfuss boeken
  Patrick Rothfuss - De muziek van de stilte

  De Universiteit, een beroemd bastion van kennis, trekt de knapste koppen aan om de mysteries te ontrafelen van verlichte wetenschappen als alchemie. Diep onder de bedrijvige zalen ligt een complex van verlaten kamers en oude gangen. In het hart van dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mark Doornbos boeken
  Mark Doornbos - De kronieken van Cromrak De wraak van Bernan

  De ork Cromrak heeft een bonte schare vrienden om zich heen verzameld. Zo zijn er de jager Kendar, de sjamaan Varok, de dappere krijgster Daryliah, de Spharoceen Ramaoh en de kikvorsergeneraal Kwidrick. Zij vergezellen Cromrak naar het mensenrijk Thenamia, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Erika Johansen boeken
  Erika Johansen - De kroon van de Tearling

  Op haar negentiende verjaardag begint prinses Kelsea Glynn haar gevaarlijke reis naar het kasteel waar ze ­geboren is. Ze komt haar kroon opeisen. Achttien jaar lang werd het koninkrijk geregeerd door Kelsea’s oom, een ­marionet van de Rode Koningin, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ian Laverman boeken
  Ian Laverman - De kronieken van magie De heer van het woud

  Tijdens haar eerste opdracht als magiër krijgt Delia een visioen. Ze ziet de godenwereld, waar een vergeten god de eeuwenoude bron van magie verwoest. De bron vraagt Delia om haar te redden. De raad besluit na het verslag van Delia een gezelschap op de been… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arwen Mannens boeken
  Arwen Mannens - De laatste strijd Illiyana

  In dit eerste deel van de serie De laatste strijd volgen we Illiyana, die opgroeit als de dochter van een arme visser. Ze lijkt in niets op de andere inwoners van Imbrië. Ten eerste zijn er de fysieke verschillen, ten tweede de nogal vreemde gebruiken in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Het zwaard van Mechdany

  Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Jaren later, als de spreuk is weggesleten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maikel Rouwendal boeken
  Maikel Rouwendal - Het Pretpark

  Het leven van meneer Goderic Flieper komt helemaal op zijn kop te staan als hij op een ochtend zijn gordijnen open doet en blijkt dat er een pretpark in zijn achtertuin gebouwd wordt. Compleet met achtbanen, zweefmolens en een spookhuis. Wie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • George R.R. Martin, Elio M. Garcia jr., Linda Antonsson boeken
  George R.R. Martin, Elio M. Garcia jr., Linda Antonsson - Het lied van ijs en vuur Verborgen Geschiedenis van Westeros en Game of Thrones

  De nog niet eerder vertoonde geschiedenis van Westeros en de landen daar voorbij Met honderden pagina's compleet nieuw materiaal van George R.R. Martin Als je het verleden zou moeten samenvatten in een proloog, dan heb je voor George R.R. Martins meesterwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Wim Kroeskop boeken
  Wim Kroeskop - Magiërs: Ranmindin

  De magiërs gaan naar het eiland Utapi om daar de mensen te helpen in de strijd tegen de Quersten. Die willen Utapi veroveren. In Mentis maken ze kennis met een groep drakenjagers. Zij moeten de mensen van het eiland beschermen tegen de draken die in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,45
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - HET TEKEN VAN DRIE

  William en zijn twee buurmeisjes zijn doodnormale tieners, maar raken door toeval verzeild in een onbekende wereld. Als William een geheimzinnige glazen bol vindt, raakt hij bezeten door een kwaadaardige macht, op zoek naar het "Boek der Schepping" waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - HET TEKEN VAN DRIE

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "het teken van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Patty van Delft boeken
  Patty van Delft - Drägan Duma Bondgenoten & verraders

  In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johnny van Neerven boeken
  Johnny van Neerven - Shakra

  Over heel Europa worden gruwelijke aanslagen gepleegd waarbij telkens ook de dader bewust om het leven komt. Als in Nederland een gezin wordt gedood vinden de twee aangewezen inspecteurs enkele bizarre overeenkomsten tussen al deze aanslagen en waar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Morgan Rhodes boeken
  Morgan Rhodes - Het Leger van de Duisternis

  De duisternis is gevallen in Mytica, de Gouden Prinses is niet langer een prinses. Cleo's gedwongen huwelijk met prins Magnus resulteerde in de bloedige uitroeiing van Jonas' rebellenleger. Vastbesloten haar eigen lot in handen te nemen, besluit ze alles te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - De bron van drie / 2

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "De bron van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - DE BRON VAN DRIE / 3

  In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - GRIMBERT*GEHEIM VAN JI 2 - DE VERBROKEN BELOFTE

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Verbroken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - VIRUS

  Wat als de mensheid bedreigd wordt met uitsterven door een virus dat razendsnel om zich heen grijpt? Enkele wetenschappers zullen trachten de mens een nieuwe kans te geven, maar wel om weer vanaf 0 te beginnen, met een zuiver ras, nog niet 'aangetast'. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • David Hair boeken
  David Hair - De Brug der Getijden 3 - De Scharlaken Vloed

  De Maanvloed is begonnen. Een golf van Rondiaanse legioenen overspoelt het oosten, moordend en plunderend in de naam van keizer Constant. Maar de Scytale van Corineus, de bron van ultieme magische kracht, is door de vingers van de keizer heen geglipt. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gaby Raaijmakers boeken
  Gaby Raaijmakers - Branna's offer

  Branna is niet gelukkig als ze wordt uitgehuwelijkt aan de Mazumundische keizerszoon Memindel. Ze kent alleen de verhalen over machtige en uiterst gevaarlijke magiërs en de krijgers zonder angst, waarmee Yo-To-Mae Tsahinar al vele buurlanden heeft veroverd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - De negen cirkels

  Jack ontwaakt in de hel. De demon Xahubub moet hem naar de negende cirkel begeleiden, waar Jack zijn straf zal ondergaan. De hel blijkt een krankzinnige plaats met in iedere cirkel straffen, absurde wezens en onvoorstelbare obstakels. Een van de terugkerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - De Onzichtbare Maalstroom Lege steden

  Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten. Wetenschapper Werner Boren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Brian Sibley boeken
  Brian Sibley - The Hobbit The battle of the five armies Filmboek

  Dit derde officiële filmboek is geschreven en ontworpen als een ode aan The Hobbit: The Battle of the Five Armies en werd geproduceerd in samenwerking met de filmmakers en de studio die J.R.R. Tolkiens klassieker op adembenemende wijze in 3D tot leven hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - Middernacht 8 - Jenna

  In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar lichaam én ziel. Maar de traumatische ervaring laat iets achter vanbinnen, een nieuw soort honger. Om hiermee te leren leven, zoekt ze onderdak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95