Fantasy

 • Dick Marco Stedehouder boeken
  Dick Marco Stedehouder - Mirlesta; deel 4 - Mastrellion

  Ze gedroegen zich alsof ze meesters waren van de wereld waarin zij ­leefden. En wellicht waren ze dat ook; de magiërs.Iemand die zichzelf de Meester noemt, vuurt hen aan om een nieuwe staat op te richten; Mastrellion. Zij roepen de onafhankelijkheid uit in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hendrik van der Poel boeken
  Hendrik van der Poel - Ante Genesis

  Dit boek beschrijft de werkelijkheid voor Genesis. Een werkelijkheid die nu niet meer bestaat. Wanneer je de tekst doorgrond is alles mogelijk. alles wat je ooit heb willen bereiken ligt binnen handbereik. (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,47
 • Sebastiaan Koen boeken
  Sebastiaan Koen - Een koninklijk verraad

  Er zijn geen veilige oorden in deze oorlog. Na de vlucht uit Rodean en na Sedrans dood, is er weinig tijd om te rusten voor de gebroeders Staalhart en hun vrienden.Hun volgende doel is om de koning af te zetten en dat moet zo snel mogelijk gebeuren.Terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rolf Österberg boeken
  Rolf Österberg - De Eindstrijd

  Leila en Tess worden eindelijk herenigd. Leila doet wat ze kan om haar positieve en negatieve Energie onder controle te krijgen. Vreemd genoeg is het de Gwargvrouw die zij op sleeptouw genomen heeft die haar daarbij kan helpen. Maar ook Orvan speelt een grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Paul Kater boeken
  Paul Kater - Kobie - Heksentraining

  Waar gaat dit boek over? Uiteraard over Kobie. Ze heeft al genoeg moeite met het leven omdat ze op school niet de snelste is. Ze is dol op boeken en heksen dus leest ze zich daarover helemaal suf - tot ze een bijzonder boek tegenkomt met de onweerstaanbare… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Han Lemahieu boeken
  Han Lemahieu - Dimensiërs

  Jentel maakt de reis die elke boekenwurm vroeg of laat wil maken: een reis naar de fantastische wereld achter een verhaal dat je leest. Jentel komt terecht in De Vijf Steden, de wereld die ze in haar eigen boek schiep en waarin er een moord op de kroonprins… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mara Li boeken
  Mara Li - De roep van Avalon

  ‘De zee is reusachtig. Donker en wijd open. Nimue, roept ze vanuit haar bodemloze buik. Arthur. En ja, hier zijn we dan. Eindelijk gekomen.’ Nimue en Arthur zijn gevangen in het web van leugens van de Asklepios Congregatie. Daar dringen de schaduwen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mara Li boeken
  Mara Li - De komst van de koning

  ‘De wereld heeft dokters nodig,’ zegt Cormack. ‘Wij hebben dokters. De wereld heeft beschutting en medicijnen nodig. Wij hebben dat te bieden. De wereld heeft een weg voorwaarts nodig, een kompas dat ons uit de duisternis leidt. Wij kunnen dat kompas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - De sprookjes van dokter Esculaap

  Er was eens, heel lang geleden, een dokter die alles wist. Van heinde en verre kwamen de mensen naar hem toe om van hem te leren. Maar ook om hem advies te vragen als ze ziek zijn. Hij fluistert dan zachtjes de zieken in wat ze moeten doen en als de zieken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Grenzeloze strijder

  Ludo, zijn vriend Dave en moordenaar Tom, gaan op vakantie om Ludo's bovenmenselijke krachten te trainen. Hun vakantie neemt echter een vreselijke wending. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Abby Ryan

  Nu duidelijk wordt dat de aarde slechts een tijdelijke verblijfplaats voor Abby is, begint haar herstel naar wie ze werkelijk is pas echt. Naast haar innerlijke strijd om haar geheugen terug te vinden, moet ze op zoek naar de man die haar wereld een vreselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Naomi Novik boeken
  Naomi Novik - Ontworteld

  dwarsligger 571 Naomi Novik Ontworteld Een volk vertrouwt op een kille tovenaar die hen moet beschermen tegen het gevaarlijke Woud. Maar de tovenaar eist daarvoor dat telkens een andere jonge vrouw hem tien jaar dient – een vreselijk lot. Nu de tien jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - Vuur en Bloed 1 De opkomst van het huis Targaryen van Westeros

  Vuur en Bloed is het eerste deel van een tweedelige geschiedenis over het huis Targaryen van Westeros uit de boeken van Game of Thrones-auteur George R.R. Martin. Driehonderd jaar voordat Het Lied van IJs en Vuur begon veroverde Aegon Targaryen met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Dorothy Hearst boeken
  Dorothy Hearst - Wolven 3 - de ziel van de wolven

  DE WOLVEN Kaala heeft hard moeten vechten voor haar plekje in de wolvenroedel, maar haar keuze om het leven van een mensenmeisje te redden heeft alles op het spel gezet. Als ze vervolgens hoort dat haar moeder haar verwacht, besluit Kaala ondanks het grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leo Bonjean boeken
  Leo Bonjean - Huis van de magiër

  NIET ALLEEN IN DE ACADEMIE, OOK DAARBUITEN DUIKEN PROBLEMEN OP DIE DE 'BUITENSTAANDERS' SLECHTS MET VEEL MOEITE DE BAAS KUNNEN. OOK ONDER DRAKEN IS EEN STRIJD OM DE HEERSCHAPPIJ EN ONGEWILD WORDEN ZIJ DAARIN MEEGESLEURD. EEN BEETJE HEIMWEE BRENGT HEN TERUG… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wouter Brink boeken
  Wouter Brink - Het Nieuwe Legioen

  Al van kinds af aan is het Raidons droom om in het leger te gaan. Maar zijn familie is arm en bovendien is hij nog erg jong. Toch meldt hij zich aan als er op een dag krijgers gezocht worden voor een speciaal legioen. Dit is zijn kans om zijn grootste wens in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dimitri Balcaen boeken
  Dimitri Balcaen - Peter & Pan

  Hoe ver zou jij gaan voor je kind? Voor James Barrie en zijn bemanning was het antwoord op die vraag simpel: Zo ver als nodig is. Volg hen op hun zoektocht die hen van Engeland naar een nooitgedachtland brengt, waar ze het moeten opnemen tegen inboorlingen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,01
 • Anne-Elise Schoon boeken
  Anne-Elise Schoon - Drakenridders

  'Wat zou jij doen als je uitgekozen wordt om Drakenridder te worden?' Een vraag die tot voor kort nooit in Lynn zou zijn opgekomen, maar nu snel realiteit wordt...' Lynn weet niet wat haar overkomt als ze een portaal vindt dat rechtstreeks naar een onbekende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,28
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Het Orion Project

  Tumo, studerend voor econoom, wint de Spaanse Kerstloterij. Hij besluit om een nieuw hotel te bouwen in Puerto Naos. Op het vliegveld van La Palma ontmoet hij Carona die bijzondere gaven heeft. Hij gaat kinderprojecten op Java en Flores bezoeken en wordt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chams Najée boeken
  Chams Najée - Bloed en Verraad

  Wanneer Tenny in Tension aankomt na haar wereldreis ontdekt ze enkele grote veranderingen.Ze probeert haar leven terug op te pakken, maar de spanning tussen haar en Blade is om te snijden.Aydan helpt een oude bekende met een probleem en eindigt zo zelf in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Yasmine Elsen boeken
  Yasmine Elsen - De legende van Cadria 2 - De traan van de zon

  De maansteen is gestolen en nu moeten Sevine en zijn vrienden de steen gaan zoeken. Samen met een paar bekenden gaan ze op pad naar Idralaan, het geboorteland van Idralice. Onderweg leren zij zichzelf kennen, positief en negatief. Jammer genoeg, gaat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jon Skovron boeken
  Jon Skovron - Bloed en Storm

  Bloed en Storm is het derde deel van Jon Skovrons trilogie Het Koninkrijk der Stormen. Nog draaierig van de gebeurtenissen bij Ochtendlicht, heeft Hoop moeite te begrijpen wat het betekent om een krijger te zijn die heeft gezworen nooit meer een zwaard op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Owan Drake boeken
  Owan Drake - De Centurion #I

  Ter nagedachtenis aan een van Owan Drake's vrienden, die zichzelf van het leven beroofd heeft, komt hij met een bloedstollend verhaal waarin hij zijn emoties verwerkt! In het universum van De Zaden der Hoop is er een onderdeel van de Koninklijke Garde, genaamd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - Zielenmenners

  De ooievaar brengt volgens onze folklore de kinderen. Dit volksgeloof verklaart niks meer dan dat. De mythe heeft echter een duistere, diepere oorsprong. Het woord ooievaar is een verbastering van het Proto-Germaanse woord auda-bara-, dat letterlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robin Hobb boeken
  Robin Hobb - De Kronieken van de Wilde Regenlanden 2 - Drakenziel (POD)

  In De Kronieken van de Wilde Regenlanden keert Robin Hobb terug naar de wereld van De Boeken van de Levende Schepen en De Thuiskomst. De Kronieken zijn een voorlopig hoogtepunt in haar machtige oeuvre, dat wereldwijd door honderdduizenden wordt gelezen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99