Fantasy

 • Sonn Franken boeken
  Sonn Franken - Bleke Demonen

  De Kronieken van Ginder Bleke Demonen Boek II Nadat Akam en zijn vrienden de Kwade Godin hebben verslagen, verwachten ze dat de rust wederkeert op hun wereld. Niets blijkt minder waar te zijn. Het kwade waart nog altijd rond, dit keer in de gedaante van bleke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pen Stewart boeken
  Pen Stewart - Wintertrilogie Wintercode

  Al eeuwen bewaart de Orde van Winterkinderen het machtsevenwicht tussen de mensen van het Paternaat en de oorspronkelijke rassen van Laersinweld. Chloë Sol Ramsey staat op het punt om haar eindtesten te doen en definitief toe te treden tot de Orde. Maar dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - De Krakenvorst Kartaalmon

  De Wurg, beter bekend als de 'zwarte rovers', zijn Kartaalmon binnengevallen. Tegelijk zijn uit het buurland Taris de legers de zee overgestoken. Samen dreigen ze het hele schiereiland aan zich te onderwerpen. In het Noorden maken de Hirita zich op ten strijde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Debby Willems boeken
  Debby Willems - Splinters Breekbaar

  Xui-Wen ziet niet alleen het duister dat mensen omringt, maar kan deze duisternis ook verdrijven. Ze ontmoet een vreemdeling die is gespecialiseerd in mechanische metalen. Xui-Wen verlaat haar thuisland voor het zijne. In die kille wereld vol mechaniek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Lyne Uytterhoeven boeken
  Lyne Uytterhoeven - Over de Elfengrens

  In de reeks 'Dochters van het Elfenwoud' volgen we de avonturen van twee meisjes die een bijzonder geheim delen. 'Over de Elfengrens' is het eerste boek uit de reeks. Deel 1: Nayla Wanneer Nayla met mama naar het woud vlucht, komt ze in een wervelend avontuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annelies De Cooman boeken
  Annelies De Cooman - Het geheim van de sleutelmeester

  Wanneer Louis samen met zijn ouders en zijn troetelrat Baziel verhuist naar een oud kasteel op het platteland, vindt hij dat best spannend. Aangemoedigd door de sympathieke tuinman Bert, die de geschiedenis van slot Saghaven op zijn duimpje kent, gaat Louis op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Naomi Novik boeken
  Naomi Novik - Ontworteld

  Ontworteld van Naomi Novik is de betoverende fantasy-roman vol avontuur en samenzweringen waarvan de filmrechten al zijn verkocht aan Warner Bros., de studio van de Harry Potter-films en The Lord of the Rings. Ontworteld is het verhaal over een volk dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leo Bonjean boeken
  Leo Bonjean - Kadaria, Botten van een magiër

  Ben en zijn vrienden worden in de academie 'de 'Buitenstaanders' genoemd, maar dat stoort hen helemaal niet. Het is niet toevallig dat zij daar uitgenodigd werden. Stilaan beseffen zij dat er voor hen een taak weggelegd is, die niet van de gemakkelijkste zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anton Boon boeken
  Anton Boon - ZilverGoud, de tranen der goden

  Bob vindt een oud boek, met op het omslag een geheimzinnige code. Het blijken coördinaten te zijn, die hem naar een open plek in het bos leiden. Daar vindt hij in de grond een zilveren koffer. Die is leeg, maar op het glanzende oppervlak weerspiegelt zich een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Adrian Stone boeken
  Adrian Stone - Rune 2 - De Eerste God (POD)

  De Eerste God is het tweede en laatste deel van Adrian Stone's fantasy-tweeluik Rune. Stone is bekend van de Duivel-trilogie en werkt inmiddels aan zijn derde grote serie, Magycker.De waanzinnige Godkeizer van Kadish regeert met meedogenloze hand en benut de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jim Brands boeken
  Jim Brands - Het Judea Kruis

  In Maastricht wordt een drenkeling gevonden aan de oever van de rivier de Maas. De man ademt niet meer, artsen kunnen zijn leven ternauwernood redden. Dokter Marianne Pierson, de afdelingsarts bekommert zich over de onbekende patiënt, die aan geheugenverlies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Grenzeloze strijder

  Ludo, zijn vriend Dave en moordenaar Tom, gaan op vakantie om Ludo's bovenmenselijke krachten te trainen. Hun vakantie neemt echter een vreselijke wending. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Abby Ryan

  Nu duidelijk wordt dat de aarde slechts een tijdelijke verblijfplaats voor Abby is, begint haar herstel naar wie ze werkelijk is pas echt. Naast haar innerlijke strijd om haar geheugen terug te vinden, moet ze op zoek naar de man die haar wereld een vreselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - De zonden van de zoon

  Wat als de zonden van je voorouders terugkeren uit de schaduw? In een oude watertoren valt het licht uit. Een moordlustige vrouw waar de dorpsbewoners liever niet aan herinnerd worden, treed naar voren uit de schaduwen, en neemt bezit van de toren. Lise en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Rolf Österberg boeken
  Rolf Österberg - De afgrond Het Verraad

  De ontmoeting met een Gwargvrouw die over negatieve Energie beschikt, zorgt voor verwarring bij Leila en haar groep. Is deze vrouw te vertrouwen? Dient zij het Kwade, of toch het Goede? De Elf Dalarna krijgt de opdracht een Drakenmes uit een grot te halen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ian Laverman boeken
  Ian Laverman - De corrupte trilogie De geestenkoning

  Zýro, de bron van de corruptie is bevrijd. Nu de draak zijn vleugels heeft uitgeslagen, verspreidt de ellende zich sneller dan voorheen. Door het verraad van zijn mentor, is Mó de nieuwe geestengids geworden. Het is aan hem om de wereld te beschermen. Er is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Abby Ryan

  Vanaf het moment dat Abby Ryan in contact komt met een groep die net als zij herinneringen bij anderen kan zien, verandert haar rustige leven in chaos. Ze wordt achtervolgd door het Atria Project, een organisatie die geen enkel middel schuwt om te krijgen wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Garvin Pouw boeken
  Garvin Pouw - Schaduwkoningin

  In de Valta, een enorm sprookjeswoud waar lang geleden een duistere macht is binnengevallen, proberen de riviernimfen Nîve en Nakisa wanhopig iets te maken van hun bedreigde bestaan. Wanneer het noodlot hun thuisdorp treft, lijkt de vergiftiging die de Valta… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - Middernacht 7 - alexandra

  Alexandra is het zevende deel van Lara Adrians sexy vampierreeks Middernacht. Een aanrader voor fans van Vijftig tinten grijs die van een beetje meer bite houden. Adrian schrijft even bloedstollend als verleidelijk. In de wildernis van Alaska sluipt iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joop Strous boeken
  Joop Strous - Incognito in Memoriam

  Hebben we te maken met een berucht misdaadpaar en is een rode haar een aanwijzing ? Freule Hyacint weet wel wat zij wil met een zwarte Fries als toeschouwer. Twee gelieven nemen een besluit en solliciteren naar een baantje. Vijfhonderd euro voor een oude klok… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,80
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - MIDDERNACHT 6 - CLAIRE (POD)

  Claire is het zesde deel van Lara Adrians sexy vampierreeks Middernacht. Een aanrader voor fans van Vijftig tinten grijs die van een beetje meer bite houden. Adrian schrijft even bloedstollend als verleidelijk.Als Claire Roth 's nachts haar huis uit vlucht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - MIDDERNACHT 5 - RENATA (POD)

  Renata is het vijfde deel van Lara Adrians sexy vampierreeks Middernacht. Een aanrader voor fans van Vijftig tinten grijs die van een beetje meer bite houden. Adrian schrijft even bloedstollend als verleidelijk.Renata is een van de dodelijkste krijgers die er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - MIDDERNACHT 4 - DYLAN (POD)

  Dylan is het vierde deel van Lara Adrians sexy vampierreeks Middernacht. Een aanrader voor fans van Vijftig tinten grijs die van een beetje meer bite houden. Adrian schrijft even bloedstollend als verleidelijk.Journaliste Dylan Alexander stuit bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - Middernacht 3 - Elise (POD)

  Elise is het derde deel van Lara Adrians sexy vampierreeks Middernacht. Een aanrader voor fans van Vijftig tinten grijs die van een beetje meer bite houden. Adrian schrijft even bloedstollend als verleidelijk. Elise Chase is alles kwijtgeraakt wat haar lief is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen boeken
  Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen - De erfgenaam van Herlewinne De horden van Behemoth

  Na de vernietiging van Koes vervolgen de Behemothen hun veroveringstocht. Aanvoerder Ghol Temalog heeft zijn zinnen gezet op het rijke Waegland. Een stroom van vluchtelingen trekt weg uit het oosten, in de hoop asiel te vinden bij Kindar, koning van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00