Fantasy

 • Hendrik van der Poel boeken
  Hendrik van der Poel - Ante Genesis

  Dit boek beschrijft de werkelijkheid voor Genesis. Een werkelijkheid die nu niet meer bestaat. Wanneer je de tekst doorgrond is alles mogelijk. alles wat je ooit heb willen bereiken ligt binnen handbereik. (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,47
 • Dick Marco Stedehouder boeken
  Dick Marco Stedehouder - Mirlesta; deel 4 - Mastrellion

  Ze gedroegen zich alsof ze meesters waren van de wereld waarin zij ­leefden. En wellicht waren ze dat ook; de magiërs.Iemand die zichzelf de Meester noemt, vuurt hen aan om een nieuwe staat op te richten; Mastrellion. Zij roepen de onafhankelijkheid uit in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Katherine Arden boeken
  Katherine Arden - Het meisje in de toren

  Het Meisje in de Toren is het sprookjesachtige vervolg op Katherine Ardens De Beer en de Nachtegaal. Vasilisa groeide op aan de rand van de Russische wildernis, waar de sneeuw zich huizenhoog ophoopte en waar er waarheid school in de sprookjes die rond het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter Varg boeken
  Peter Varg - De Boomridder

  Het einde is nabij! Na de tweede grote oorlog breekt er een periode van vrede aan. Maar die vrede is maar schijn. De dag komt dat het land van de engelen terug zal proberen te heersen over de zeven zeeën, en dat zal het begin zijn van het einde. Tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eisso Post boeken
  Eisso Post - Een kans

  Een tijdmachine die van terrassen naar ondergangen en verder voert. Een vrouw met een wisselend aantal hoofden. Een eiland met wonderlijke planten en dieren en een bewoner die min of meer bestaat. In deze miniverhalenbundel zijn acht magisch-realistische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - Acmala

  De wold van Dizary kent vele gevaren, dus waarom zou je die opzoeken? De weetkundige Farenal kan het verleidende aanbod van zakenman Somnius niet weerstaan. Samen met hun bewapende begeleiders Karonna en Droeger trotseren ze de wouden van Gesmèr. Ze gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anton Huizinga boeken
  Anton Huizinga - Verbannen naar het Mensenrijk

  Als bewoner van het Gelukkige Rijk heeft Nick alles wat hij wil. Totdat hij door een ongelukkig toeval verbannen wordt uit dit Rijk. Zijn geluk is toch nog met hem als hij per abuis in het Mensenrijk terecht komt. Hij ontmoet Emma, een meisje dat van huis is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marjan Duitemeijer boeken
  Marjan Duitemeijer - Freule Vélo

  Job ziet zo op tegen een verhuizing de volgende dag, dat hij bijna niet durft te gaan slapen. Maar die nacht loopt alles anders dan gedacht. In wat een droom lijkt ontmoet hij een mysterieus meisje en wordt haar wereld binnen gezogen. Beiden raken verstrikt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,06
 • J.J. Miro boeken
  J.J. Miro - De schemerling

  "Ik ben een hersenspinner." Jonos maakte een lichte buiging en wachtte een paar seconden op een applaus dat uitbleef, waarna hij op theatrale toon zijn verhaal vervolgde: "Ik ben een wezen van de nacht. Een meester in het creëren van zenuwslopende illusies!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jan van Ingen Schenau boeken
  Jan van Ingen Schenau - De sprookjes van dokter Esculaap

  Er was eens, heel lang geleden, een dokter die alles wist. Van heinde en verre kwamen de mensen naar hem toe om van hem te leren. Maar ook om hem advies te vragen als ze ziek zijn. Hij fluistert dan zachtjes de zieken in wat ze moeten doen en als de zieken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Grenzeloze strijder

  Ludo, zijn vriend Dave en moordenaar Tom, gaan op vakantie om Ludo's bovenmenselijke krachten te trainen. Hun vakantie neemt echter een vreselijke wending. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Abby Ryan

  Nu duidelijk wordt dat de aarde slechts een tijdelijke verblijfplaats voor Abby is, begint haar herstel naar wie ze werkelijk is pas echt. Naast haar innerlijke strijd om haar geheugen terug te vinden, moet ze op zoek naar de man die haar wereld een vreselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Naomi Novik boeken
  Naomi Novik - Zilvergaren

  Zilvergaren is de nieuwe roman van Ontworteld auteur Naomi Novik. Een sprookjesachtige hervertelling van de klassieker Repelsteeltje. Miryem stamt af van een lange lijn van geldschieters... Helaas is haar vader daar niet zo goed in. Hij heeft het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - Het laatste licht

  Als Moira haar zus en broer helpt bij een Wicca-ritueel tijdens Halloween, verwacht ze niet dat hun bezwering ook echt zal werken. Ze komen in een mysterieus landschap terecht dat mijlenver weg lijkt van de steencirkel Meini Hirion in Wales waar ze met hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Terry Goodkind boeken
  Terry Goodkind - De Sluier van de Eeuwigheid

  De Sluier van de Eeuwigheid is het tweede deel van Terry Goodkinds gloednieuwe trilogie De Kronieken van Nicci. Het is gebaseerd op een van de geliefdste personages uit zijn wereldwijde succesreeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard &… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Het Orion Project

  Tumo, studerend voor econoom, wint de Spaanse Kerstloterij. Hij besluit om een nieuw hotel te bouwen in Puerto Naos. Op het vliegveld van La Palma ontmoet hij Carona die bijzondere gaven heeft. Hij gaat kinderprojecten op Java en Flores bezoeken en wordt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chams Najée boeken
  Chams Najée - Bloed en Verraad

  Wanneer Tenny in Tension aankomt na haar wereldreis ontdekt ze enkele grote veranderingen.Ze probeert haar leven terug op te pakken, maar de spanning tussen haar en Blade is om te snijden.Aydan helpt een oude bekende met een probleem en eindigt zo zelf in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lars Kuif boeken
  Lars Kuif - Endrid Erilar

  Endrid Erilar is een typisch heroïsch persoon, die geen gevaar uit de weg gaat en vanaf zijn kinderjaren al vele heldendaden verricht…Niet dus! Integendeel! Het is een eigenwijze drol, die liever zijn eigen weg gaat. Als kind is hij bijvoorbeeld al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Yasmine Elsen boeken
  Yasmine Elsen - De legende van Cadria 1 - De maansteen

  Freya, een elfjaaroude fey gaat voor het eerst naar een speciale school waar ze nieuwe vrienden leert kennen. Daar laat ze haar schat zien die ze lang geleden op haar zolder had gevonden. Het is een onheilspellende steen die beschermd moet worden. Freya en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Frans Tolsma boeken
  Frans Tolsma - De macht van het woord

  Drie doctorandussen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam willen avontuur en komen terecht bij drie goden die de laatste avonturiers op de aarde mee willen nemen op een Grote Reis. Daartoe maken ze een queeste. Een van de drie is een woordvechter. Dat houdt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,60
 • Sandy Fiten boeken
  Sandy Fiten - De ondergang

  Het was iedere dag hetzelfde verhaal voor Carmellia. Ze had ten eerste de sleur van het dagelijkse school gaan dat ze met zich mee droeg en onder andere de pesters in haar klas die haar het leven zuur maakte. Ze dacht dat het leven ging beteren alles zins dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Coen de Moor boeken
  Coen de Moor - Litanqua

  Bij de donkere wouden, waar de grote en de kleine rivier samen komen, ligt een klein dorp. Daar werkt Litanqua de smid aan de grootste opdracht die ze ooit heeft gehad. Ze moet honderdveertig zwaarden smeden voor het leger van Holmgard. Die opdracht kan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Coen de Moor boeken
  Coen de Moor - Litanqua

  Onder de tombe van Olga wacht Volos de slangengod rustig af. Hij heeft mensen nodig. Mensen die sterven, zodat hij, Volos kan leven. En die mensen komen vanzelf naar Olga's toren. Volos hoeft alleen maar te wachten. Litanqua en Joch sluiten zich aan bij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Q.C.A. Goethals boeken
  Q.C.A. Goethals - De rand van de wereld

  'De Rand van de Wereld' is het spannende vervolg op Q.C.A. Goethals’ debuut 'De Voorspelling'. 'De Voorspelling' verhaalt hoe Ginter en Marie weggeflitst worden naar een vreemde wereld vol met kabouters, elfen, trollen en andere creaturen. Om terug te keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Johannes B. Vriend boeken
  Johannes B. Vriend - Achter de Gouden Deur

  Als de ronddoler, zoals gewoonlijk, zinloos aan het ronddolen is, vraagt hij zich af of ronddolen wel zo zinloos was als hij zelf dacht. Des te meer avonturen hij beleeft, des te meer hij antwoord krijgt op zijn vragen.Dit verhaal is verzonnen tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95