Fantasy

 • Gertrude Verweij boeken
  Gertrude Verweij - Incognito

  Sofie de Wit is jarenlang door het leven gegaan als het bekende fotomodel Sophia Whittam. Ze heeft een aantal nare ervaringen met de roddelpers. Als ze erachter komt dat haar ouders zijn overleden, besluit ze haar vroegere naam weer aan te nemen en haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • de Waal, A.C. Baantjer boeken
  de Waal, A.C. Baantjer - Een schot in de roos

  In een vuilnisbak op de Noordermarkt in Amsterdam vinden twee vuilnismannen een mobiele telefoon. Als de wachtcommandant van Bureau Raampoort de telefoon als gevonden voorwerp aan het inschrijven is, gaat het apparaat plotseling over. Verbaasd neemt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • de Waal, A.C. Baantjer boeken
  de Waal, A.C. Baantjer - Een mes in de rug

  Rechercheur Peter van Opperdoes en zijn collega Jacob worden gewaarschuwd dat een gast van een hotel in de Jordaan geen gehoor meer geeft. Als ze de kamer met een reservesleutel openmaken, vinden ze het lichaam van een onbekende man. In eerste instantie lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - Zielenmeesters 2

  Samuel en Elfy drijven uit elkaar als zij de avontuurlijke Arne ontmoet in de kinderopvang waar zij stageloopt. Ze is daarover eerlijk tegen Samuel, maar in plaats van dat hij zijn best doet om haar bij zich te houden lijkt het net alsof hij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ellen Mastenbroek boeken
  Ellen Mastenbroek - Onder de palmboom

  Nu ik niet meer werk, kan ik tijd besteden aan schrijven. Op het eiland Tenerife, sluipt het idee in mijn hoofd om verhalen te schrijven wat ik meemaak en wat ik verzin. Wanneer ik interessante mensen ontmoet, zie ik er meteen een verhaal bij. Mijn geschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jacob Pot boeken
  Jacob Pot - Doornen en Sterren

  Lang geleden zouden de Sterren zijn afgedaald naar de aarde, om licht te brengen waar duisternis heerste. Ze zouden hebben gewoond onder de mensen, om zich in later tijden terug te trekken achter ondoordringbare doornenhagen. In deze tijd geloven weinigen meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dirk Warnaar boeken
  Dirk Warnaar - Overleven

  De rijke erfgenaam Belim Parsis is niet gelukkig met zijn gemakkelijke leven. Als tijdverdrijf verovert hij onder de schuilnaam Ashan stiekem zijn plek als kooivechter in de Stad. Na een dubieus gevecht en het overlijden van zijn geliefde onderwijzer, neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gina Øster boeken
  Gina Øster - Fractal, Brug naar het hiernamaals

  ‘Fractal-Brug naar het hiernamaals’ is een mix tussen wetenschap en spiritualiteit waarin een link wordt gelegd tussen de astronomie, de kwantumfysica, filosofie en de bijna-doodervaring. In deze debuut roman heeft Gina Øster de actuele kennis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Op rozen op Vlieland

  Leonie Bolhof 52 jaar, uit vrije wil single en bewust kinderloos heeft met twee compagnons een kleine winkelketen in modeaccessoires opgebouwd. Plotseling krijgt ze bericht van een notaris dat ze met nóg elf mensen erfgename is van een onbekend familielid,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Margo Schröder boeken
  Margo Schröder - Grenzeloze Strijder, verraad

  Ludo staat voor een ingewikkeld probleem. Zonder zijn krachten is hij weerloos. Zijn vrienden staan voor hem klaar, maar zijn Ludo’s vrienden wel echt wie hij denkt dat ze zijn? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Leonie Sophia van den Hoek boeken
  Leonie Sophia van den Hoek - Prinses Maan en de heerser van het duister

  Vechtend voor haar leven in een gevangeniskamp onder de grond, vreest Maan voor maar één man, de master. Maar als Maan ontsnapt komt ze er achter dat er veel ergere dingen zijn om bang voor te zijn. Ze blijkt over bijzondere krachten te beschikken en moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • J.J. Voskuil boeken
  J.J. Voskuil - De buurman

  De buurman beschrijft de ontwikkeling van de vriendschap tussen Maarten en Nicolien Koning met hun twee homoseksuele buren Petrus en Peer. Petrus is een stugge, om niet te zeggen knorrige man van middelbare leeftijd, Peer is een jongensachtige dertiger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • J. Bernlef boeken
  J. Bernlef - De een zijn dood

  Oud-rechercheur Wim Terlinde is op zoek naar nabestaanden van de overleden Roderick Vos en komt uit bij twee vrouwen die in diens leven een rol hebben gespeeld. Als een van hen in een psychose beland blijkt te zijn, drukt hij samen met de andere vrouw de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Rianne Werring boeken
  Rianne Werring - De Toverfluit

  Iedereen kent de betoverende muziek van de opera De toverfluit. Lang niet iedereen kent het verhaal… Prins Tamino van Bourbon-Parma reist terug naar zijn geboortestad om zijn zuster te bezoeken. Van zijn familie is niet veel meer over: wie niet gesneuveld is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Grenzeloze strijder

  Ludo, zijn vriend Dave en moordenaar Tom, gaan op vakantie om Ludo's bovenmenselijke krachten te trainen. Hun vakantie neemt echter een vreselijke wending. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Abby Ryan

  Nu duidelijk wordt dat de aarde slechts een tijdelijke verblijfplaats voor Abby is, begint haar herstel naar wie ze werkelijk is pas echt. Naast haar innerlijke strijd om haar geheugen terug te vinden, moet ze op zoek naar de man die haar wereld een vreselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Maeve Binchy boeken
  Maeve Binchy - Zilveren bruiloft

  Desmond en Deirdre Doyle zijn bijna vijfentwintig jaar getrouwd. Hoeveel tijd de organisatie van een groot feest ook kost, dochter Anna is vastbesloten het jubileum van haar ouders niet zomaar voorbij te laten gaan. Het is alleen nog maar de vraag of de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Jente Ottenburghs boeken
  Jente Ottenburghs - De draak met de blauwe schub

  Op de planeet Hodra leven draken en mensen vreedzaam naast elkaar. Maar de rustige samenleving wordt opgeschrikt door een reeks ontvoeringen. Verscheidene kinderen verdwijnen zonder enig spoor van de dader. Detective Charlie heeft de moed bijna opgegeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rose Rodrigues Pereira boeken
  Rose Rodrigues Pereira - Het verborgen Aardrijk

  De 900 jaar oude boerenhoeve die de Flynns erven, herbergt een oeroud geheim. Rondom hun huis en in de ongerepte heuvels erboven, gebeuren raadselachtige dingen. Toby rust niet voordat hij weet wat er aan de hand is en gaat op onderzoek uit in het slaperige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - Zielenmeesters 1

  Het leven lijkt Elfy opeens toe te lachen als haar broer Bor, voor haar, een verjaardagsfeestje organiseert met al haar vriendinnen. Op dezelfde dag ervaart ze voor het eerst hoe het is om gezoend te worden en verliest zij zichzelf bijna in de mooie blauwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bradley P. Beaulieu boeken
  Bradley P. Beaulieu - Een Sluier van Speren

  Een Sluier van Speren is het derde deel van Bradley P. Beaulieu’s fantasy-trilogie Het Lied van het Gebroken Zand. Sinds de Nacht van Ontelbare Zwaarden, een bloedige strijd die de heersers van Sharakhai amper wisten te overleven, jagen de koningen op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Catherine Cooskon boeken
  Catherine Cooskon - Troost en geluk

  Zodra ze Shekinah Hall ziet, het huis op de heide nabij Hexham, voelt Constance Stapleton zich ertoe aangetrokken. Haar huwelijk staat op springen en ze weet dat een verhuizing de eerste stap kan zijn om eindelijk los te komen van haar echtgenoot Jim. Om het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Laurens Windig boeken
  Laurens Windig - Chamaeleo

  Chamaeleo, de jongeman in het verhaal, heeft heel wat beproevingen te doorstaan op zijn zoektocht naar het grootste ideaal in zijn leven, de Liefde. Hij wordt geconfronteerd met zintuiglijk waarneembare aanduidingen van personificaties in fenomenale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,25
 • Jantje Kraantjevogel boeken
  Jantje Kraantjevogel - Sari en Jesse

  Sari is een meisje van vijftien die samen met haar moeder op een appartement in de Binnenstad van Mandora woont. Er heerst een Regime over hygiëne en gezondheid, dat zorgt voor een hardnekkige scheiding in de bevolking. Haar moeder behoort tot de strenge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,60
 • Rae Meadows boeken
  Rae Meadows - Moeders en dochters

  Sam is nog maar kort moeder terwijl ze haar eigen moeder Iris onlangs heeft verloren. Hoewel ze zich geen leven meer kan voorstellen zonder haar dochtertje Ella, blijft ze ook twijfelen over haar rol als moeder. En ze mist Iris meer dan ooit. Als ze op een dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50