Fantasy

 • Sarah J. Maas boeken
  Sarah J. Maas - Koninkrijk van as

  Het epische slotdeel van de Glazen troon-serie! Tv-serie in de maak door de producenten van de succesvolle series Grey’s Anatomy en The Handmaid’s Tale Aelin is gevangengenomen door de Fae-koningin. Ze is opgesloten op een geheime locatie, zonder enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Kathryn Stockett boeken
  Kathryn Stockett - Een keukenmeidenroman

  In het Mississippi van de jaren 60 wordt aan zwarte vrouwen wel de opvoeding van blanke kinderen toevertrouwd, maar niet het poetsen van het tafelzilver. Drie vrouwen zijn het allesbepalende racisme meer dan zat en besluiten dat de verschillen tussen hen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Almar Otten boeken
  Almar Otten - De afstammeling

  Een ontdekking die de Nederlandse geschiedenis op zijn kop zet. Nooit vertelde historica Lineke Tesinga iemand over die ene ochtend. Ze betrapte haar vriend Berend, een gepassioneerd amateur-archeoloog, terwijl hij in haar kelder iets inmetselde. Kort daarop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Gertrude Verweij boeken
  Gertrude Verweij - Incognito

  Sofie de Wit is jarenlang door het leven gegaan als het bekende fotomodel Sophia Whittam. Ze heeft een aantal nare ervaringen met de roddelpers. Als ze erachter komt dat haar ouders zijn overleden, besluit ze haar vroegere naam weer aan te nemen en haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • José Vriens boeken
  José Vriens - De laatste bal

  Suzie van Denekamp werkt als fysiotherapeute bij een revalidatiecentrum en ook een paar uur bij een middelbare school als LO-lerares. Ze is single en daar best tevreden mee. Daan Jongejan is een bekend profvoetballer.Als hij na een ernstige blessure geopereerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anita van Breukelen boeken
  Anita van Breukelen - Kiezen of delen

  De 29-jarige tandartsassistente Isabel voelt zich in de steek gelaten. Haar oudere vriend Joost wil met haar samenwonen, maar Isabel twijfelt over haar relatie. De aandacht van haar vriend gaat namelijk grotendeels naar zijn werk en zijn opstandige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Jodi Picoult boeken
  Jodi Picoult - De tweede dochter

  De dertienjarige Anna is kerngezond, maar heeft al haar hele leven bloed en beenmerg afgestaan aan haar oudere zus Kate die aan leukemie lijdt. Zoals alle pubers op zoek naar haar eigen identiteit, krijgt Anna er genoeg van om altijd in een adem met haar zus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • de Waal, A.C. Baantjer boeken
  de Waal, A.C. Baantjer - Een schot in de roos

  In een vuilnisbak op de Noordermarkt in Amsterdam vinden twee vuilnismannen een mobiele telefoon. Als de wachtcommandant van Bureau Raampoort de telefoon als gevonden voorwerp aan het inschrijven is, gaat het apparaat plotseling over. Verbaasd neemt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • de Waal, A.C. Baantjer boeken
  de Waal, A.C. Baantjer - Een mes in de rug

  Rechercheur Peter van Opperdoes en zijn collega Jacob worden gewaarschuwd dat een gast van een hotel in de Jordaan geen gehoor meer geeft. Als ze de kamer met een reservesleutel openmaken, vinden ze het lichaam van een onbekende man. In eerste instantie lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Esmee Buijze boeken
  Esmee Buijze - Traiders 1 Het gevecht

  Een spannend verhaal over Jade Bennet, ze is het doelwit van een aanslag, daardoor krijgt ze een nieuwe identiteit en nieuwe school. Wie zit er achter haar aan en waarom?Vijf jaar geleden verhuisde Jade Bennet naar Aladdin City in Amerika. Na een aanslag op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christopher Petersen boeken
  Christopher Petersen - Chaos

  In dit tweede deel van de Weerlingtrilogie loopt de spanning op. De macht van Cortèz groeit en langzaam maar zeker verovert hij delen van Esmyla. De waarschuwing die Levi en zijn vrienden aan Alexander hebben gebracht geeft het verzet de tijd om zich te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim ten Tusscher boeken
  Kim ten Tusscher - Vuur deel 2

  Dit is het directe vervolg op Vuur deel 1Nu de koningszoon is uitgeschakeld, ruikt Kiril kansen om zijn oude plannen alsnog uit te voeren. Hij trekt naar Mistas en verzamelt onderweg een leger om tegen de Jakobanen te vechten. Hoewel zijn bedoelingen op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim ten Tusscher boeken
  Kim ten Tusscher - Vuur 1

  Een leven lang vechten heeft zijn tol geëist. Moegestreden richt Lilith zich op een rustige toekomst voor haar en haar gezin. De Inuuk zien in de Drakenvrouw en de ongekende magie die ze sinds kort bezit echter het middel om de balans in de wereld te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anna Stephens boeken
  Anna Stephens - Zwartziel

  Zwartziel is het vervolg op het epische De Ziener van Anna Stephens. Een duister verhaal over oorlog, familie, godsdienstextremisme en verraad dat doet denken aan de boeken van Joe Abercrombie en Scott Lynch. De Wolven liggen samen met Rilporiaanse soldaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sophia Drenth boeken
  Sophia Drenth - 1000 Nachten

  De mooiste vrouw van het noordelijk halfrond is onderweg naar een nieuw leven. Op een continent waar de gebruiken haar vreemd zijn, zal zij in het huwelijk treden met een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Wanneer haar karavaan wordt overvallen, valt zij in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • José Vriens boeken
  José Vriens - Onschuldig verlangen

  De twintigjarige Lisa staat vol in het leven, als haar vader plotseling komt te overlijden. Buiten de twijfel of ze hem al dan niet had kunnen redden, als ze reanimatie toe had gepast, komt ze er ook nog eens achter dat ze geadopteerd is. Alle zekerheden zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Noorderlicht

  Wat als je zelfs je vrienden niet meer kunt vertrouwen? Kim Romeijn wordt bijna dertig en ze wil dit met haar vrienden groots gaan vieren tijdens een rondreis door Noorwegen. De reis is ook een test voor haar knipperlichtrelatie met Brian. Ze wil hem daar ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Victoria Hislop boeken
  Victoria Hislop - Plaza Granada

  Droom weg naar de zomer.... Sonia heeft een adempauzein haar vreugdeloze huwelijk nodig en gaat met een vriendin een week naar Granada. In een plaatselijk café ontmoet ze de oude Miguel. Aan de muur van het café hangen oude foto's van een stierenvechter en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Mark Doornbos boeken
  Mark Doornbos - Het hart van Rhove

  Na een lange reis door hun wereld Rhove komen Cromrak, Daryliah en Grash aan bij het regenwoud O'zaléo, waar ze Daryliahs vermeende vader hopen te vinden: Dehkan de dappere. Echter in het dorp Tohoucan, de laatste halte voor O'zaléo, vernemen ze dat Dehkan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ben Bokhout boeken
  Ben Bokhout - de Elfsteen

  In een era waarin op aarde oeroude geesten rondwaren, het gebruik van de Tijdbrug van Fione wordt herontdekt en Windstenen zorgen voor evenwicht tussen dwergen, elfen en mensen, dreigt een catastrofe indien de Elfsteen van prinses Ivelij wordt gestolen en niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Margo Schröder boeken
  Margo Schröder - Grenzeloze Strijder, verraad

  Ludo staat voor een ingewikkeld probleem. Zonder zijn krachten is hij weerloos. Zijn vrienden staan voor hem klaar, maar zijn Ludo’s vrienden wel echt wie hij denkt dat ze zijn? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Op rozen op Vlieland

  Leonie Bolhof 52 jaar, uit vrije wil single en bewust kinderloos heeft met twee compagnons een kleine winkelketen in modeaccessoires opgebouwd. Plotseling krijgt ze bericht van een notaris dat ze met nóg elf mensen erfgename is van een onbekend familielid,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Julian ten Böhmer boeken
  Julian ten Böhmer - De Dinion

  Rassenoorlogen hebben de landen van het pact verscheurd. Om de vrede te herstellen werden er levenswetten opgesteld in het magische boek de Dinion, ondertekend en verzegeld door vier volken. Wie deze wetten overtreedt, roept onherroepelijk de dood over zich af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Astrid Den Boer-Hasenbos boeken
  Astrid Den Boer-Hasenbos - Er was eens...

  Caroline leeft in een sprookje. Haar familie is rijk en woont op een kasteel in Ierland. Maar er bestaan echter geen sprookjes. Haar vader verspeelt het familiekapitaal. De grote boze wolf is een miljonair en neemt het familiebedrijf en hun kasteel over. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Bernlef boeken
  J. Bernlef - De een zijn dood

  Oud-rechercheur Wim Terlinde is op zoek naar nabestaanden van de overleden Roderick Vos en komt uit bij twee vrouwen die in diens leven een rol hebben gespeeld. Als een van hen in een psychose beland blijkt te zijn, drukt hij samen met de andere vrouw de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50