Detective

 • Sophie Hannah boeken
  E-book
  Sophie Hannah - De monogram moorden

  Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Stephen King boeken
  E-book
  Stephen King - Dromenvanger

  Stephen King, Dromenvanger Ooit deden vier jongens uit Derry iets moedigs. Het veranderde hen op een manier die ze nauwelijks begrepen. Een kwarteeuw later zijn de jongens mannen geworden die eens per jaar samen gaan jagen in de bossen van Maine. Dit keer valt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Reggie Nadelson boeken
  E-book
  Reggie Nadelson - Heelhuids

  In opdracht van een verzekeringsmaatschappij reist de New Yorkse detective Artie Cohen naar Parijs. Zijn vriendin Lily is hem al vooruitgereisd. Artie is op zoek naar de persoon die zich uitgeeft voor de enkele maanden eerder overleden Levesque en een grote… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Reggie Nadelson boeken
  E-book
  Reggie Nadelson - Barsten in de stad

  Artie Cohen wordt opgeroepen: op het strand van Brooklyn is een stapeltje met bloed besmeurde kinderkleding gevonden. Tegen zijn wil wordt Artie meegezogen in een zaak waarbij hoogstwaarschijnlijk een kind vermoord is en een ander kind ontraceerbaar verdwenen.… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Goos van Nimwegen boeken
  E-book
  Goos van Nimwegen - Bijvangst

  Raquel Kikawa en Friso Feitsma worden vermoord als zij, aan het begin van een erotische nacht in een trendy Amsterdams hotel, samen in een jacuzzi champagne drinken. Kikawa is een peperdure Keniaanse escortgirl, Feitsma parlementair journalist en columnist bij… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Ed van Eeden boeken
  E-book
  Ed van Eeden - De macht

  In de Utrechtse wijk Overvecht wordt het gekruisigde lijk van een jonge vrouw aangetroffen in een verlaten flat. Het gebouw staat op het punt om te worden afgebroken: op dezelfde plek moet de grootste moskee van Midden-Nederland gaan verrijzen. De moord roept… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Fred Vargas boeken
  E-book
  Fred Vargas - De man van de blauwe cirkels

  Commissaris Adamsberg raakt geïntrigeerd door de blauwe krijtcirkels die her en der in Parijs op straat verschijnen. De tekenaar laat telkens een voorwerp in de cirkel achter: een leeg blikje, een badmuts, een plastic poppetje, een dode muis. Volgens… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Tom Egeland boeken
  E-book
  Tom Egeland - De bespieder

  Op een dag ontvangt Kristin Bye een envelop met videobeelden van een vermoorde vrouw. Uitzending van de gruwelijke beelden op televisie schokt de kijkers diep, maar levert helaas geen bruikbare tips op voor het politieonderzoek. Sterker nog: er worden nieuwe… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Tom Egeland boeken
  E-book
  Tom Egeland - Heksenbord

  Wanneer tv-journaliste Kristin Bye en de gepensioneerde verslaggever Gunnar Borg in Juvdal een documentaire maken over een vijfentwintig jaar oude onopgeloste moord op een echtpaar in het afgelegen Juvdal, wordt er in hetzelfde plaatsje opnieuw een moord… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Jean-Paul Colin boeken
  E-book
  Jean-Paul Colin - 1926

  Agatha Christie (1890-1976) is een van de meest succesvolle misdaadauteurs aller tijden. Wat lang niet iedereen weet is dat deze Engelse schrijfster in december 1926 voor elf dagen van de aardbodem verdween. Haar auto en bontjas werden teruggevonden aan de… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Chris Rippen boeken
  E-book
  Chris Rippen - Een enkel woord

  De negenenzeventigjarige Eline Marchand heeft zich nog nooit laten kennen. Het bevalt haar uitstekend in het seniorencentrum, zegt ze dus. Ze wil hier altijd blijven wonen. Niemand weet van de dreigende e-mails, de stalkende buurman, de duw in haar rug boven… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Anders Roslund boeken
  E-book
  Anders Roslund - Kluis 21

  Politieman Ewert Grens heeft er weinig moeite mee een videotape te laten verdwijnen om de weduwe van zijn vermoorde collega een dienst te bewijzen. Al evenmin heeft hij last van zijn geweten wanneer hij de persoon te grazen neemt die een vrouwelijke collega in… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Christine Adamo boeken
  E-book
  Christine Adamo - Australisch zwart

  De Australische Liz gaat in de Provence op zoek naar het verleden van haar gestorven moeder. Hoewel ze gemakkelijk contact legt met de lokale bewoners en inzicht krijgt in het leven van haar moeder en grootmoeder, overkomen haar voortdurend allerlei vreemde… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Fred Vargas boeken
  E-book
  Fred Vargas - De eeuwige jacht

  Het verleden speelt commissaris Jean-Baptiste Adamsberg parten. Het onderzoek naar de moord op twee mannen die de keel werd afgesneden brengt hem weer in contact met Ariane Lagarde, een wetsdokter met wie hij 25 jaar eerder een aanvaring had. Een van zijn… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Moord op de Nijl

  `Van de combinatie Agatha Christie en Hercule Poirot mag je hoge verwachtingen hebben en Moord op de Nijl zal je niet teleurstellen! The New York Times Hercule Poirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - De moord op Roger Ackroyd

  `Een boek dat nooit vergeten zal worden. Een even onmisbare als controversiële mijlpaal in de geschiedenis van de detective. The Guardian Met haar sensationele thriller De moord op Roger Ackroyd werden Agatha Christie en haar personage Hercule Poirot in een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Het ABC-mysterie

  `Een klassieke Christie met een premisse die prachtig is in haar eenvoud. The Guardian Door een drietal moorden in korte tijd is het hele land in paniek. De dader lijkt zich van A tot Z door het alfabet heen te werken. A is voor mevrouw Asher in Andover, B is… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - En toen waren er nog maar...

  `Lekker ouderwets maar toch spannend detectiveverhaal, geneer je niet en haal Christie in huis! Crimezone 75 jaar geleden verscheen het meesterwerk van Agatha Christie waarmee ze wereldfaam zou verwerven: En toen waren er nog maar Deze intrigerende klassieker… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en het lijk aan de Amstel (deel 75)

  Deel 75 in de populaire Baantjer-reeks. Piet Römer vertolkte jarenlang de rol van De Cock, die met zijn collega's vanuit het bureau in de Warmoesstraat de zaken oplost. Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Joost Visbeen boeken
  E-book
  Joost Visbeen - Moord in de tunnelflat

  In een flat aan het Albert Plesmanplein wordt het levenloze lichaam van Arnold de Zwijger gevonden. De man blijkt door middel van misdrijf om het leven te zijn gebracht. Arnold was een bekende figuur in het uitgaansleven in de binnenstad van Gouda. De… (E-book)

  Lees meer...
    9,50
 • Helene Tursten boeken
  E-book
  Helene Tursten - Novemberval

  Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van Göteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Is er sprake van zelfmoord of heeft iemand hem van het balkon geduwd? Zijn dood wordt gevolgd door andere incidenten. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Goos van Nimwegen boeken
  E-book
  Goos van Nimwegen - Ouwejongenskrentenbrood

  Govert Drijver is journalist en columnist bij de Kennemer Courant. Zijn pen is even scherp als zijn libido groot is. Voor zijn werk jaagt hij op corrupte ambtenaren en politici en in zijn vrije tijd onderhoudt hij gecompliceerde relaties met al dan niet… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Moord in de Oriënt-Expres

  `Agatha Christie heeft een zeer realistisch verhaal geschreven en houdt haar lezers tot het eind nieuwsgierig en in spanning. The New York Times Als Hercule Poirot vanuit Istanbul met de Oriënt-Expres naar Engeland terugkeert, verwacht hij een rustige reis.… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Het vege lijf

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Het klooster van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Het heilige vuur

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin.Broeder Cadfael wordt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99