Detective

 • Willem Mulder boeken
  E-book
  Willem Mulder - Tempel van Hebzucht

  Na de ontdekking van een mega goudzwendel moet Richard Genetti vluchten uit het Vaticaan. De zwendel is reeds eerder ontdekt door kardinaal Longo die het wil verzwijgen. De kardinaal is meedogenloos en schrikt er niet voor terug om mensen te laten verdwijnen.… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Laurens van Lieshout boeken
  E-book
  Laurens van Lieshout - Kul. Korte verhalen met een boodschap.

  In het boek ‘Kul. Korte verhalen met een boodschap', zijn achtentachtig korte verhalen gebundeld. De verhalen zijn geconstrueerde inleidingen naar nog onbeantwoorde vragen. Vragen waarvan we het antwoord nog niet weten. Een voorbeeld van zo’n verhaal is… (E-book)

  Lees meer...
    6,35
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De bergen die geen vergetelheid kennen

  In 1933 werd een jonge vrouw doodgeschoten in een afgelegen bergvallei in Noord-Albanië. Haar dood deed een oude bloedvete tussen twee rivaliserende familieclans opnieuw ontvlammen. Die strijd duurt mede door de onopgeloste moord tot op heden voort. Robbie… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - Het hoertje dat geen spoor achterliet

  De zwakbegaafde Hubert Vries gelooft dat zijn zus Marlinde onschuldig vastzit voor de moord op haar man Gerhard von Krefeld. Marlinde Vries is beter bekend als schrijfster Patricia Rooth. Zij zou haar echtgenoot in een hotelletje aan de Warmoesstraat in… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De dame die niet om hulp had gevraagd

  Robbie Corbijn vertelt over een uitzonderlijke zaak die hij meemaakte toen hij nog bij de politie werkte. Mevrouw Olde Meierink is op hoge leeftijd en woont zeer afgelegen. Zij belt het politiebureau omdat ze zich bedreigd voelt in haar woning in het bos. Kan… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Baantjer, Peter Römer boeken
  E-book
  Baantjer, Peter Römer - De Cock en de naakte waarheid (deel 82)

  Deel 82 in de Baantjer-serie, De naakte waarheid, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Anton Huizinga boeken
  E-book
  Anton Huizinga - Beerput

  Hoewel Sam in het boek 'Valkuil' enkele antwoorden heeft gevonden op zijn vragen, is hij nog steeds niet tevreden over de geheime missies die zijn chef Sebastiaan aanneemt. Wat Sam betreft gaat hij veel te roekeloos om met de levens van zijn agenten, wat tot… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - Bureau Marit Een fatale vergissing

  "...Plotseling was het stil. Hij begreep het niet. Na het constante geluid leek de stilte op een geluiddempende deken die heel de wereld buitensloot. Was de fietser afgestapt? Verwonderd keek hij achterom, naar het lege fietspad, en bemerkte tot zijn schrik… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Anton Huizinga boeken
  E-book
  Anton Huizinga - Valkuil

  Na de avonturen die in het boek 'Wisseltruc' zijn beschreven, blijft het bij Sam knagen. De opdrachten van zijn chef Sebastiaan passen niet bij de activiteiten van de organisatie. De vorige opdrachten hadden niets te maken met economische spionage. In plaats… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - Het meisje dat bleef rondhangen

  Een eenzijdig auto-ongeluk is meestal geen reden voor Robbie Corbijn om in actie te komen. Wilco Cornelissen reed tegen een boom en ligt sindsdien in coma. Een van de getuigen van het ongeval denkt dat er meer aan de hand is. Er was vier jaar geleden namelijk… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - Een hete dood

  "...Het zweet gutste in grote stralen van zijn hoofd en van zijn oksels langs zijn brede lijf, maar hij merkte het niet. Door paniek bevangen keek hij wild om zich heen, terwijl hij ondertussen de zweetdruppels uit zijn bloeddoorlopen ogen wreef. Er moest een… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Inge Duine boeken
  E-book
  Inge Duine - Op glad ijs

  Inge Duine debuteerde met ‘De laatste Tour’, een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. ‘Op glad ijs’ is haar tweede thriller. ‘Op glad ijs’ speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.Nog… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De vluchteling die alles achterliet

  Twintig jaar geleden verdween Susanne Westera van het eiland Terschelling, waar zij met haar ouders woonde. Het lijkt erop dat Susanne zelf de benen nam, samen met haar vriend Nedim Hodži?, een vluchteling uit Bosnië. In de maanden voor haar verdwijning ging… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De boerin die niet wilde sterven

  Lowina de Jong loopt stage bij een recherchebureau in Enschede. Daar maakt ze kennis met verpleegster Liberty Pinho, die werk zoekt. Liberty heeft een sollicitatiegesprek gehad met huisarts H.J. de Vries in Bunnik, voor een baan als inwonend verpleegster voor… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - Het joch dat grenzen overschreed

  Geertruida Smelinck is veroordeeld voor de moord op haar negenjarige buurjongen Ward. Zij heeft hem met een roestige staaf gespietst toen hij rijpe appels uit haar tuin stal. Advocate Elvira Guikema gelooft echter in de onschuld van haar cliënte. Zij huurt… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anton Huizinga boeken
  E-book
  Anton Huizinga - Wisseltruc

  Als Sam Werner een opdracht krijgt die niet lijkt te passen bij de dekmantel van de organisatie, krijgt hij langzaam in de gaten in welk wespennest hij zich bevindt. Zijn werkzaamheden zijn normaal gesproken niet al te spannend, maar nu beginnen er doden te… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en een duivels dilemma (deel 81)

  Deel 81 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Het is een grijze, druilerige dag, maar De Cock laat zijn humeur er niet door verpesten. Aangekomen op de Warmoesstraat kan… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Eugenius Quak boeken
  E-book
  Eugenius Quak - Eugenius Quak Gruwelijk is het huwelijk

  Eugenius Quak is een man van twaalf ambachten en veel meer ongelukken, tot hij besluit privé-detective te worden. Zijn eerste cliënt is de schatrijke Lourens Rotting, eigenaar van Groot Beukenstein. Rotting wil dat Quak zijn vrouw Pippilotta schaduwt omdat… (E-book)

  Lees meer...
    3,95
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Getuige à charge

  'Getuige à charge' is de titel van het eerste van de acht verhalen die dit boek bevat. Het is een van de beroemdste verhalen die Agatha Christie ooit heeft geschreven en de eerste verfilming ervan - met in de hoofdrollen Marlene Dietrich en Charles Laughton -… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - De grote vier

  In deze zaak, die Hercule Poirot vaak de allerbelangrijkste van zijn carrière noemt, vindt de beroemde speurder vier tegenstanders tegenover zich: een Chinees die als de grootste misdadiger aller tijden wordt beschouwd, een Amerikaanse multimiljonair, een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - De giftige pen

  Als Jerry Burton na een ernstig vliegongeluk uit het ziekenhuis komt, krijgt hij het advies rustig in een dorp te gaan wonen. Maar rustig is het daar allerminst. Voor hij het weet is hij in een moordzaak betrokken. Gelukkig is Miss Marple in de buurt (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Het wespennest

  Bij deze verzameling van twaalf korte verhalen zijn er vijf, waarin Agatha Christie bewijst dat ze niet alleen uitstekende verhalen kan schrijven, maar ook uitblinkt in een ander genre: dat van het griezelverhaal. De zeven overige verhalen in dit boek hebben… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • John Rijssemus boeken
  E-book
  John Rijssemus - Hindenburg

  Martin Bernhard's leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Hij denkt dat hij zijn broer heeft vermoord en ziet als enige uitweg een vlucht, door mee te varen op de Hindenburg. Dat het tevens de laatste reis van de Zeppelin is, kan hij niet weten en over de… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De geliefde die in het veen verdween

  Bijna zeven jaar geleden verdween vastgoedhandelaar Guido Eickhout in de Hoge Venen in België. Hij werd al enige tijd belaagd door criminelen. Zijn verloofde Ingeborg Greshoff kan zich bij de vermissing niet neerleggen. Zij schakelt recherchebureau Corbijn in… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en de moord op maat (deel 80)

  Deel 80 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Terwijl er een waterig voorjaarszonnetje op het Museumplein in Amsterdam schijnt, wordt tijdens een blinde auditie in Het… (E-book)

  Lees meer...
    7,99