Detective

 • Jan Lanzaro boeken
  E-book
  Jan Lanzaro - Oostenwind

  Het ESMI is een club van professoren, politici en andere geleerden. Dit instituut is er van overtuigd dat Europa een grote bedreiging wacht. Het instituut gebruikt ook haar invloed een groot verdedigingssysteem op te zetten. Het is een instituut waar maar… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Willem-Ewoud Modderman boeken
  E-book
  Willem-Ewoud Modderman - Kotjil

  Zij bleek als geheimagente voor Israël te werken. Een geheim dat alleen bij haar moeder, mijn oma bekend was. En waar ik, dankzij de oneindige mogelijkheden van het internet, achter kwam toen ik die verdwenen tante besloot op te sporen. Vanuit mijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,90
 • Tom Egeland boeken
  E-book
  Tom Egeland - Het testament van Nostradamus

  Archeoloog Bjørn Beltø belandt in een bloedstollende race tegen de klok wanneer een Italiaanse professor, specialist in middeleeuwse codes, wordt ontvoerd. Terwijl hij wanhopig op zoek is naar de professor zitten verschillende partijen hém op de hielen: de… (E-book)

  Lees meer...
  18,99
 • Roué Hupsel boeken
  E-book
  Roué Hupsel - Het plantage-spookhuis

  Minstens drie mensen vonden de dood in een plantagewoning midden in het Surinaamse oerwoud. Men zegt dat het er spookt. Niet lang nadat hij het plantage-spookhuis bezocht heeft overlijdt een vierde persoon. Was het omdat hij de schrik van zijn leven kreeg bij… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Baantjer, Peter Römer boeken
  E-book
  Baantjer, Peter Römer - De Cock en de dode diva (deel 76)

  Baantjer 76. De Cock en de dode diva. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Lindsay Eveleen boeken
  E-book
  Lindsay Eveleen - Geen Rozen Voor Nancy

  Wat kan Nancy doen om haar huwelijk te redden? Een kindje aannemen? Maar haar man John, zoon van een Nederlandse immigrant, weigert mee te werken. Nancy wordt razend en doet iets doms, waardoor ze in het ziekenhuis belandt. John, een beurshandelaar, wordt… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Johan Theorin boeken
  E-book
  Johan Theorin - Grafheuvel

  Het is het begin van een drukkend warm zomerseizoen op Öland. Tienduizenden toeristen bezoeken het eiland om midzomer te vieren. Maar een van de bezoekers komt met andere intenties. Hij wil wraak nemen voor het onrecht dat hem als kind is aangedaan. Gerlof is… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Peter G.N. Colpaert boeken
  E-book
  Peter G.N. Colpaert - Wit Werk

  Wanneer Jan en Julie met hun kinderen, Lennard en Lore, naar Canada verhuizen, neemt hun leven een bijzonder dramatische wending. De reden van de emigratie wordt voor Lennard en Lore zorgvuldig geheim gehouden. 'Pa moet naar Canada voor wit werk', zo wordt… (E-book)

  Lees meer...
    6,50
 • Benn Flore boeken
  E-book
  Benn Flore - Commissaris Renz Vos 0.1

  De ervaren Renz Vos is gepensioneerd, maar werkt liever dan dat hij achter de geraniums zit. Tot ergernis van ex collega's bemoeit hij zich nog met zaken die hem eigenlijk niet meer aangaan. Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken. Hij lost de… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Kerst met Poirot

  `Agatha Christie is een fenomeen. Ruim 30 jaar geleden is zij overleden en nog steeds is zij s werelds meest beroemde detectiveschrijfster. The Guardian Het is kerstavond. De oude Simeon Lee heeft al zijn familieleden uitgenodigd om de kerstdagen op zijn… (E-book)

  Lees meer...
    6,49
 • Bjorn Berendsen boeken
  E-book
  Bjorn Berendsen - Tussen tien en twaalf

  'Hij knikte, boog iets voorover en pakte een nog witte hoek van het laken vast. Met een korte beweging trok hij het laken opzij, zodat het grijze gezicht zichtbaar werd. De ogen gesloten, het haar plakkerig van het bruine bloed; het bloeden was al lang gestopt… (E-book)

  Lees meer...
  11,50
 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en het lijk aan de Amstel (deel 75)

  Deel 75 in de populaire Baantjer-reeks. Piet Römer vertolkte jarenlang de rol van De Cock, die met zijn collega's vanuit het bureau in de Warmoesstraat de zaken oplost. Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Goos van Nimwegen boeken
  E-book
  Goos van Nimwegen - Ouwejongenskrentenbrood

  Govert Drijver is journalist en columnist bij de Kennemer Courant. Zijn pen is even scherp als zijn libido groot is. Voor zijn werk jaagt hij op corrupte ambtenaren en politici en in zijn vrije tijd onderhoudt hij gecompliceerde relaties met al dan niet… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Erik de Jong boeken
  E-book
  Erik de Jong - Moord achter de school

  Herfst 1860 in Utrecht. Een periode vol van sociale en maatschappelijke ontwikkelingen, ook in Utrecht. Enkele leerlingen van meester Gerrit vinden een dode vrouw in een schuur achter de school. Voor de overbezette rijksveldwacht wordt de zaak haastig afgedaan… (E-book)

  Lees meer...
    6,25
 • S.P de Waal, A.C. Baantjer boeken
  E-book
  S.P de Waal, A.C. Baantjer - De Waal en Baantjer Een kuil voor een ander

  Als op een winterse dag tijdens de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse Jordaan het lichaam van een man wordt aangetroffen, staan rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob voor een raadsel. De plek waar het lichaam is gevonden zorgt voor… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Sophie Hannah, Agatha Christie boeken
  E-book
  Sophie Hannah, Agatha Christie - De monogram moorden

  Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Moord op de Nijl

  `Van de combinatie Agatha Christie en Hercule Poirot mag je hoge verwachtingen hebben en Moord op de Nijl zal je niet teleurstellen! The New York Times Hercule Poirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Moord in de Oriënt-Expres

  `Agatha Christie heeft een zeer realistisch verhaal geschreven en houdt haar lezers tot het eind nieuwsgierig en in spanning. The New York Times Als Hercule Poirot vanuit Istanbul met de Oriënt-Expres naar Engeland terugkeert, verwacht hij een rustige reis.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - De moord op Roger Ackroyd

  `Een boek dat nooit vergeten zal worden. Een even onmisbare als controversiële mijlpaal in de geschiedenis van de detective. The Guardian Met haar sensationele thriller De moord op Roger Ackroyd werden Agatha Christie en haar personage Hercule Poirot in een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Het ABC-mysterie

  `Een klassieke Christie met een premisse die prachtig is in haar eenvoud. The Guardian Door een drietal moorden in korte tijd is het hele land in paniek. De dader lijkt zich van A tot Z door het alfabet heen te werken. A is voor mevrouw Asher in Andover, B is… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - En toen waren er nog maar...

  `Lekker ouderwets maar toch spannend detectiveverhaal, geneer je niet en haal Christie in huis! Crimezone 75 jaar geleden verscheen het meesterwerk van Agatha Christie waarmee ze wereldfaam zou verwerven: En toen waren er nog maar Deze intrigerende klassieker… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Chris Rippen boeken
  E-book
  Chris Rippen - Een enkel woord

  De negenenzeventigjarige Eline Marchand heeft zich nog nooit laten kennen. Het bevalt haar uitstekend in het seniorencentrum, zegt ze dus. Ze wil hier altijd blijven wonen. Niemand weet van de dreigende e-mails, de stalkende buurman, de duw in haar rug boven… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Benn Flore boeken
  E-book
  Benn Flore - Dood in de politiekantine - Commissaris Renz Vos - Raadsel 1

  In deze eerste aflevering van de reeks Renz Vos gaat de commissaris met pensioen. Vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken. Hij kan het werken niet laten. Zeker niet als, nota bene tijdens zijn afscheidsfeest, collega Taylor wordt vermoord. In de… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Paul Kater boeken
  E-book
  Paul Kater - De Brutale Heks

  Hilda de brutale heks komt door een vreemde samenloop van omstandigheden in onze wereld terecht, een wereld die zij niet begrijpt maar die haar ook niet begrijpt. Het wordt een hele strijd voor de heks om de weg terug naar huis te vinden, met heel wat… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Jean-Paul Colin, Peter Ronner, Carien Touwen, Johan van de Velde boeken
  E-book
  Jean-Paul Colin, Peter Ronner, Carien Touwen, Johan van de Velde - 1926

  Agatha Christie (1890-1976) is een van de meest succesvolle misdaadauteurs aller tijden. Wat lang niet iedereen weet is dat deze Engelse schrijfster in december 1926 voor elf dagen van de aardbodem verdween. Haar auto en bontjas werden teruggevonden aan de… (E-book)

  Lees meer...
    5,95