Detective

 • Simon de Waal boeken
  E-book
  Simon de Waal - Een tien met een griffel

  Rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob krijgen een ingewikkelde zaak voor hun kiezen als een jonge vrouw vermoord wordt aangetroffen in een woning in Amsterdam. Niet veel later wordt op een verlaten terrein de eigenaar van de woning, een… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Stephen King boeken
  E-book
  Stephen King - Dromenvanger

  Stephen King, Dromenvanger Ooit deden vier jongens uit Derry iets moedigs. Het veranderde hen op een manier die ze nauwelijks begrepen. Een kwarteeuw later zijn de jongens mannen geworden die eens per jaar samen gaan jagen in de bossen van Maine. Dit keer valt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Reggie Nadelson boeken
  E-book
  Reggie Nadelson - Heelhuids

  In opdracht van een verzekeringsmaatschappij reist de New Yorkse detective Artie Cohen naar Parijs. Zijn vriendin Lily is hem al vooruitgereisd. Artie is op zoek naar de persoon die zich uitgeeft voor de enkele maanden eerder overleden Levesque en een grote… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Reggie Nadelson boeken
  E-book
  Reggie Nadelson - Barsten in de stad

  Artie Cohen wordt opgeroepen: op het strand van Brooklyn is een stapeltje met bloed besmeurde kinderkleding gevonden. Tegen zijn wil wordt Artie meegezogen in een zaak waarbij hoogstwaarschijnlijk een kind vermoord is en een ander kind ontraceerbaar verdwenen.… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Goos van Nimwegen boeken
  E-book
  Goos van Nimwegen - Bijvangst

  Raquel Kikawa en Friso Feitsma worden vermoord als zij, aan het begin van een erotische nacht in een trendy Amsterdams hotel, samen in een jacuzzi champagne drinken. Kikawa is een peperdure Keniaanse escortgirl, Feitsma parlementair journalist en columnist bij… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Ed van Eeden boeken
  E-book
  Ed van Eeden - De macht

  In de Utrechtse wijk Overvecht wordt het gekruisigde lijk van een jonge vrouw aangetroffen in een verlaten flat. Het gebouw staat op het punt om te worden afgebroken: op dezelfde plek moet de grootste moskee van Midden-Nederland gaan verrijzen. De moord roept… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Fred Vargas boeken
  E-book
  Fred Vargas - De man van de blauwe cirkels

  Commissaris Adamsberg raakt ge├»ntrigeerd door de blauwe krijtcirkels die her en der in Parijs op straat verschijnen. De tekenaar laat telkens een voorwerp in de cirkel achter: een leeg blikje, een badmuts, een plastic poppetje, een dode muis. Volgens… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Jan Seghers boeken
  E-book
  Jan Seghers - Zaak Rosenherz

  In Frankfurt wordt op een warme zomernacht in 1966 de prostituee Karin Rosenherz op brute wijze vermoord. Het is een zaak die niemand gauw zal vergeten, zeker omdat de dader nooit wordt gevonden. Veertig jaar later raakt de zwangere vriendin van… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Helene Tursten boeken
  E-book
  Helene Tursten - Novemberval

  Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van G├Âteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Is er sprake van zelfmoord of heeft iemand hem van het balkon geduwd? Zijn dood wordt gevolgd door andere incidenten. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Christine Adamo boeken
  E-book
  Christine Adamo - Australisch zwart

  De Australische Liz gaat in de Provence op zoek naar het verleden van haar gestorven moeder. Hoewel ze gemakkelijk contact legt met de lokale bewoners en inzicht krijgt in het leven van haar moeder en grootmoeder, overkomen haar voortdurend allerlei vreemde… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Fred Vargas boeken
  E-book
  Fred Vargas - De eeuwige jacht

  Het verleden speelt commissaris Jean-Baptiste Adamsberg parten. Het onderzoek naar de moord op twee mannen die de keel werd afgesneden brengt hem weer in contact met Ariane Lagarde, een wetsdokter met wie hij 25 jaar eerder een aanvaring had. Een van zijn… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en de rituele moord

  Baantjer 74! De Cock krijgt te maken met persoonlijke sores... Kort na elkaar worden er twee vermoorde prostituees op verschillende plekken in Amsterdam gevonden. Tot grote ontzetting van De Cock zijn de meisjes na hun dood ritueel verminkt. Is hier een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Joost Visbeen boeken
  E-book
  Joost Visbeen - Moord in de tunnelflat

  In een flat aan het Albert Plesmanplein wordt het levenloze lichaam van Arnold de Zwijger gevonden. De man blijkt door middel van misdrijf om het leven te zijn gebracht. Arnold was een bekende figuur in het uitgaansleven in de binnenstad van Gouda. De… (E-book)

  Lees meer...
    9,50
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Het vege lijf

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Het klooster van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Een broeder Cadfael mysterie

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. (E-book)

  Lees meer...
  99,90
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Het heilige vuur

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin.Broeder Cadfael wordt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - De kwade knecht

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Shrewsbury maakt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Het gemene gewas

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Een rijke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Het laatste lijk / 2

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Na een gruwelijke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - De kille maagd

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Op een snerpend… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - De eenzame bruid

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. In Shrewsbury worden… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - De duivelse droom

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. In het klooster van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - De gouden speld

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. De burgeroorlog… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Een wisse dood

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. In Shrewsbury, waar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellis Peters boeken
  E-book
  Ellis Peters - Een hard gelag

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. De burgeroorlog kost… (E-book)

  Lees meer...
    9,99