Detective

 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De bergen die geen vergetelheid kennen

  In 1933 werd een jonge vrouw doodgeschoten in een afgelegen bergvallei in Noord-Albanië. Haar dood deed een oude bloedvete tussen twee rivaliserende familieclans opnieuw ontvlammen. Die strijd duurt mede door de onopgeloste moord tot op heden voort. Robbie… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - Het hoertje dat geen spoor achterliet

  De zwakbegaafde Hubert Vries gelooft dat zijn zus Marlinde onschuldig vastzit voor de moord op haar man Gerhard von Krefeld. Marlinde Vries is beter bekend als schrijfster Patricia Rooth. Zij zou haar echtgenoot in een hotelletje aan de Warmoesstraat in… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De dame die niet om hulp had gevraagd

  Robbie Corbijn vertelt over een uitzonderlijke zaak die hij meemaakte toen hij nog bij de politie werkte. Mevrouw Olde Meierink is op hoge leeftijd en woont zeer afgelegen. Zij belt het politiebureau omdat ze zich bedreigd voelt in haar woning in het bos. Kan… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anton Huizinga boeken
  E-book
  Anton Huizinga - Beerput

  Hoewel Sam in het boek 'Valkuil' enkele antwoorden heeft gevonden op zijn vragen, is hij nog steeds niet tevreden over de geheime missies die zijn chef Sebastiaan aanneemt. Wat Sam betreft gaat hij veel te roekeloos om met de levens van zijn agenten, wat tot… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Anne Van Doorn boeken
  E-book
  Anne Van Doorn - Het schilderij dat niet bleef hangen

  Onlangs is voormalige museumconservator Maarten Lippinkhoff overleden. Hij had de dagelijkse leiding over museum De Catharina Hof in Gouda. Daar werd in 2003 een schilderij van Jan Steen gestolen, tot ontsteltenis van Lippinkhoff. Zijn dochter Isabelle doet na… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De vrouw die onraad rook

  Melanie van Staveren-de Maillie uit Delft maakt een moeilijke tijd door. Ze is erachter gekomen dat haar oudere zus Priscilla jarenlang tegen haar heeft gelogen, waardoor ze een man afwees met wie ze had willen trouwen. Sinds die ontdekking slaapt ze slecht en… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Hugo Luijten boeken
  E-book
  Hugo Luijten - Verast

  In een Antwerpse megabioscoop kost een rampzalige brand tientallen mensen het leven. Gaat het om een terroristische aanslag? Een bendeafrekening? En welk politiek belang heeft burgemeester Denaeyer, die zich voortdurend met de zaak bemoeit? De politie tast in… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De pianist die uit de toon viel

  Pianist Maurice Kleinluchtenbeld was een bekende verschijning in zijn woonplaats Soest. Toch verdween hij daar spoorloos, op een regenachtige avond in 2004. Hij werd voor het laatst gezien op de Soester Eng, een heuvel die volledig omringd wordt door bebouwing… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Peter Römer boeken
  E-book
  Peter Römer - De Cock en de dood van een kerkrat

  Deel 83 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. De Cock is door zijn rug gegaan, en met moeite beweegt hij zich richting de Oudezijds Voorburgwal. Vastgoedhandelaar Koen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - Het Kattenpension

  Het Kattenpension is het zevende deel uit de detectivereeks Bureau MaRiT. In Bureau MaRiT draait het allemaal om de spannende avonturen van Marit Johansen, een vrouwelijke privédetective die huist op het Noordereiland in Rotterdam. " ... Plotseling viel de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Volker Kutscher boeken
  E-book
  Volker Kutscher - Schaduw over Berlijn

  Berlijn, 1929. Als het lichaam van een bruut gemartelde Rus uit de rivier de Spree wordt getrokken, ziet rechercheur van de zedenpolitie Gedeon Rath zijn kans schoon om terug te keren bij de afdeling moordzaken. Hij duikt op eigen houtje de Berlijnse… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marian Werkman boeken
  E-book
  Marian Werkman - Zwijgen is goud

  Fotografe en privédetective Mirjam Zomer krijgt een interessante opdracht. De vermogende Cassandra Hooghstraeten vraagt haar een reportage te maken van haar hoogbegaafde zoon Walter, die binnenkort voor een studie naar Amerika vertrekt. Twee dagen na Mirjams… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Gunnar Staalesen boeken
  E-book
  Gunnar Staalesen - Grote Zus

  'Net als Stieg Larsson en Henning Mankell schrijft Staalesen met bakken sfeer, boordevol actie en veel spanning.' Varg Veum is privédetective in het Noorse Bergen. Hij heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, is opportunistisch en anti-autoritair. Als Veum… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De student die zou trouwen

  In de hete zomer van 1976 verdween de Utrechtse student Jan Willem de Geer, negen dagen voor zijn trouwdag. Kort voor zijn verdwijning leende hij een fiets waarmee hij naar een boekhandel aan de Oudegracht reed. In deze winkel werd Jan Willem voor het laatst… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Brigietta Tulpen boeken
  E-book
  Brigietta Tulpen - Vuil

  In een ziekenhuis in een middelgrote stad, vinden een aantal mensen om onduidelijke redenen de dood. Twee jonge rechercheurs zoeken naar een verklaring, maar in een wereld waarin niet alles is wat het lijkt, zit een hoop vuil onder de oppervlakte. Vuil dat… (E-book)

  Lees meer...
    3,63
 • Anton Huizinga boeken
  E-book
  Anton Huizinga - Valkuil

  Na de avonturen die in het boek 'Wisseltruc' zijn beschreven, blijft het bij Sam knagen. De opdrachten van zijn chef Sebastiaan passen niet bij de activiteiten van de organisatie. De vorige opdrachten hadden niets te maken met economische spionage. In plaats… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - Het meisje dat bleef rondhangen

  Een eenzijdig auto-ongeluk is meestal geen reden voor Robbie Corbijn om in actie te komen. Wilco Cornelissen reed tegen een boom en ligt sindsdien in coma. Een van de getuigen van het ongeval denkt dat er meer aan de hand is. Er was vier jaar geleden namelijk… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - Een hete dood

  "...Het zweet gutste in grote stralen van zijn hoofd en van zijn oksels langs zijn brede lijf, maar hij merkte het niet. Door paniek bevangen keek hij wild om zich heen, terwijl hij ondertussen de zweetdruppels uit zijn bloeddoorlopen ogen wreef. Er moest een… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - Een fatale vergissing

  "...Plotseling was het stil. Hij begreep het niet. Na het constante geluid leek de stilte op een geluiddempende deken die heel de wereld buitensloot. Was de fietser afgestapt? Verwonderd keek hij achterom, naar het lege fietspad, en bemerkte tot zijn schrik… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De vluchteling die alles achterliet

  Twintig jaar geleden verdween Susanne Westera van het eiland Terschelling, waar zij met haar ouders woonde. Het lijkt erop dat Susanne zelf de benen nam, samen met haar vriend Nedim Hodži?, een vluchteling uit Bosnië. In de maanden voor haar verdwijning ging… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De boerin die niet wilde sterven

  Lowina de Jong loopt stage bij een recherchebureau in Enschede. Daar maakt ze kennis met verpleegster Liberty Pinho, die werk zoekt. Liberty heeft een sollicitatiegesprek gehad met huisarts H.J. de Vries in Bunnik, voor een baan als inwonend verpleegster voor… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - Het joch dat grenzen overschreed

  Geertruida Smelinck is veroordeeld voor de moord op haar negenjarige buurjongen Ward. Zij heeft hem met een roestige staaf gespietst toen hij rijpe appels uit haar tuin stal. Advocate Elvira Guikema gelooft echter in de onschuld van haar cliënte. Zij huurt… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Inge Duine boeken
  E-book
  Inge Duine - Op glad ijs

  Inge Duine debuteerde met ‘De laatste Tour’, een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. ‘Op glad ijs’ is haar tweede thriller. ‘Op glad ijs’ speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.Nog… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Anton Huizinga boeken
  E-book
  Anton Huizinga - Wisseltruc

  Als Sam Werner een opdracht krijgt die niet lijkt te passen bij de dekmantel van de organisatie, krijgt hij langzaam in de gaten in welk wespennest hij zich bevindt. Zijn werkzaamheden zijn normaal gesproken niet al te spannend, maar nu beginnen er doden te… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Willem Mulder boeken
  E-book
  Willem Mulder - Tempel van hebzucht

  Na de ontdekking van een mega goudzwendel moet Richard Genetti vluchten uit het Vaticaan. De zwendel is reeds eerder ontdekt door kardinaal Longo die het wil verzwijgen. De kardinaal is meedogenloos en schrikt er niet voor terug om mensen te laten verdwijnen.… (E-book)

  Lees meer...
    7,50