Detective

 • S.P de Waal, A.C. Baantjer boeken
  E-book
  S.P de Waal, A.C. Baantjer - De Waal en Baantjer Een kuil voor een ander

  Als op een winterse dag tijdens de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse Jordaan het lichaam van een man wordt aangetroffen, staan rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob voor een raadsel. De plek waar het lichaam is gevonden zorgt voor… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en het lijk aan de Amstel (deel 75)

  Deel 75 in de populaire Baantjer-reeks. Piet Römer vertolkte jarenlang de rol van De Cock, die met zijn collega's vanuit het bureau in de Warmoesstraat de zaken oplost. Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Johan Theorin boeken
  E-book
  Johan Theorin - Grafheuvel

  Het is het begin van een drukkend warm zomerseizoen op Öland. Tienduizenden toeristen bezoeken het eiland om midzomer te vieren. Maar een van de bezoekers komt met andere intenties. Hij wil wraak nemen voor het onrecht dat hem als kind is aangedaan. Gerlof is… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Benn Flore boeken
  E-book
  Benn Flore - Commissaris Renz Vos 0.1

  De ervaren Renz Vos is gepensioneerd, maar werkt liever dan dat hij achter de geraniums zit. Tot ergernis van ex collega's bemoeit hij zich nog met zaken die hem eigenlijk niet meer aangaan. Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken. Hij lost de… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Kerst met Poirot

  `Agatha Christie is een fenomeen. Ruim 30 jaar geleden is zij overleden en nog steeds is zij s werelds meest beroemde detectiveschrijfster. The Guardian Het is kerstavond. De oude Simeon Lee heeft al zijn familieleden uitgenodigd om de kerstdagen op zijn… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Peter G.N. Colpaert boeken
  E-book
  Peter G.N. Colpaert - Wit Werk

  Wanneer Jan en Julie met hun kinderen, Lennard en Lore, naar Canada verhuizen, neemt hun leven een bijzonder dramatische wending. De reden van de emigratie wordt voor Lennard en Lore zorgvuldig geheim gehouden. 'Pa moet naar Canada voor wit werk', zo wordt… (E-book)

  Lees meer...
    6,50
 • Goos van Nimwegen boeken
  E-book
  Goos van Nimwegen - Ouwejongenskrentenbrood

  Govert Drijver is journalist en columnist bij de Kennemer Courant. Zijn pen is even scherp als zijn libido groot is. Voor zijn werk jaagt hij op corrupte ambtenaren en politici en in zijn vrije tijd onderhoudt hij gecompliceerde relaties met al dan niet… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Moord op de Nijl

  `Van de combinatie Agatha Christie en Hercule Poirot mag je hoge verwachtingen hebben en Moord op de Nijl zal je niet teleurstellen! The New York Times Hercule Poirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Moord in de Oriënt-Expres

  `Agatha Christie heeft een zeer realistisch verhaal geschreven en houdt haar lezers tot het eind nieuwsgierig en in spanning. The New York Times Als Hercule Poirot vanuit Istanbul met de Oriënt-Expres naar Engeland terugkeert, verwacht hij een rustige reis.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - De moord op Roger Ackroyd

  `Een boek dat nooit vergeten zal worden. Een even onmisbare als controversiële mijlpaal in de geschiedenis van de detective. The Guardian Met haar sensationele thriller De moord op Roger Ackroyd werden Agatha Christie en haar personage Hercule Poirot in een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Het ABC-mysterie

  `Een klassieke Christie met een premisse die prachtig is in haar eenvoud. The Guardian Door een drietal moorden in korte tijd is het hele land in paniek. De dader lijkt zich van A tot Z door het alfabet heen te werken. A is voor mevrouw Asher in Andover, B is… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - En toen waren er nog maar...

  `Lekker ouderwets maar toch spannend detectiveverhaal, geneer je niet en haal Christie in huis! Crimezone 75 jaar geleden verscheen het meesterwerk van Agatha Christie waarmee ze wereldfaam zou verwerven: En toen waren er nog maar Deze intrigerende klassieker… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Sophie Hannah, Agatha Christie boeken
  E-book
  Sophie Hannah, Agatha Christie - De monogram moorden

  Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en… (E-book)

  Lees meer...
    8,00
 • Chris Rippen boeken
  E-book
  Chris Rippen - Een enkel woord

  De negenenzeventigjarige Eline Marchand heeft zich nog nooit laten kennen. Het bevalt haar uitstekend in het seniorencentrum, zegt ze dus. Ze wil hier altijd blijven wonen. Niemand weet van de dreigende e-mails, de stalkende buurman, de duw in haar rug boven… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Erik de Jong boeken
  E-book
  Erik de Jong - Moord achter de school

  Herfst 1860 in Utrecht. Een periode vol van sociale en maatschappelijke ontwikkelingen, ook in Utrecht. Enkele leerlingen van meester Gerrit vinden een dode vrouw in een schuur achter de school. Voor de overbezette rijksveldwacht wordt de zaak haastig afgedaan… (E-book)

  Lees meer...
    6,25
 • Paul Kater boeken
  E-book
  Paul Kater - De Brutale Heks

  Hilda de brutale heks komt door een vreemde samenloop van omstandigheden in onze wereld terecht, een wereld die zij niet begrijpt maar die haar ook niet begrijpt. Het wordt een hele strijd voor de heks om de weg terug naar huis te vinden, met heel wat… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Jean-Paul Colin, Peter Ronner, Carien Touwen, Johan van de Velde boeken
  E-book
  Jean-Paul Colin, Peter Ronner, Carien Touwen, Johan van de Velde - 1926

  Agatha Christie (1890-1976) is een van de meest succesvolle misdaadauteurs aller tijden. Wat lang niet iedereen weet is dat deze Engelse schrijfster in december 1926 voor elf dagen van de aardbodem verdween. Haar auto en bontjas werden teruggevonden aan de… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Jos Thomasse boeken
  E-book
  Jos Thomasse - De Koningsdreiger

  Als Olivia Foster haar intrek neemt in Kasteel Eijckenburgh voelt ze zich een bevoor­recht mens. Het serviceappartement in het kasteel, dat ze van haar tante Agaath erfde, is ruim en luxe, de opbrengst van haar pas verkochte bedrijf stelt haar in staat een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Benn Flore boeken
  E-book
  Benn Flore - Dood in de politiekantine - Commissaris Renz Vos - Raadsel 1

  In deze eerste aflevering van de reeks Renz Vos gaat de commissaris met pensioen. Vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken. Hij kan het werken niet laten. Zeker niet als, nota bene tijdens zijn afscheidsfeest, collega Taylor wordt vermoord. In de… (E-book)

  Lees meer...
    6,00
 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en de dode diva (deel 76)

  Baantjer 76. De Cock en de dode diva. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Fred de Vries boeken
  E-book
  Fred de Vries - Het mysterie van de dode weldoener

  Terwijl het voor Sherlock Holmes rustige tijden lijken, probeert Watson antwoorden te vinden op enkele prangende vragen. Hij heeft echter het gevoel dat hij tegen blinde muren oploopt. Als blijkt dat Sherlock Holmes precies begrijpt waarnaar Watson op zoek is,… (E-book)

  Lees meer...
    4,00
 • Victoria Farkas boeken
  E-book
  Victoria Farkas - Zout

  Al weken houdt de realityshow Smaakmaker de gemoederen van televisiekijkend Nederland bezig en de kijkcijfers rijzen de pan uit. Vooral de livestream van het luxe Smaakmakerappartement op internet wordt goed bekeken. Met nog slechts een week te gaan, komt de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Simon de Waal, Appie Baantjer boeken
  E-book
  Simon de Waal, Appie Baantjer - Een tien met een griffel

  Rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob krijgen een ingewikkelde zaak voor hun kiezen als een jonge vrouw vermoord wordt aangetroffen in een woning in Amsterdam. Niet veel later wordt op een verlaten terrein de eigenaar van de woning, een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Helene Tursten boeken
  E-book
  Helene Tursten - Novemberval

  Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van Göteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Is er sprake van zelfmoord of heeft iemand hem van het balkon geduwd? Zijn dood wordt gevolgd door andere incidenten. Zijn… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Fred Vargas boeken
  E-book
  Fred Vargas - De eeuwige jacht

  Het verleden speelt commissaris Jean-Baptiste Adamsberg parten. Het onderzoek naar de moord op twee mannen die de keel werd afgesneden brengt hem weer in contact met Ariane Lagarde, een wetsdokter met wie hij 25 jaar eerder een aanvaring had. Een van zijn… (E-book)

  Lees meer...
  17,99