Detective

 • Baantjer boeken
  E-book
  Baantjer - De Cock en een duivels dilemma (deel 81)

  Deel 81 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Het is een grijze, druilerige dag, maar De Cock laat zijn humeur er niet door verpesten. Aangekomen op de Warmoesstraat kan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Trudy M. Wassenaar boeken
  E-book
  Trudy M. Wassenaar - Inpakken en wegwezen

  Sue Swanson, een Engelse wetenschappelijke consulente die met haar familie in Duitsland woont. Het verhaal begint in a farmaceutische fabriek in Duitsland, waar Sue onder valse voorwendsels gaat werken. Haar taak is het inpakken van medicijnen. Wanneer ze… (E-book)

  Lees meer...
    6,50
 • Benn Flore boeken
  E-book
  Benn Flore - Een dag, twee dood: Commissaris Renz Vos, raadsel 5 - Nederlands

  In Utrecht worden dezelfde avond een bankier en kunstschilder vermoord. Dan krijgt de gepensioneerde Renz Vos een telefoontje van een Engelse TV-verslaggeefster. Waarom belt zij hem? Omdat Renz' opvolger niet wil praten of twijfelt zij aan zijn snelle… (E-book)

  Lees meer...
    3,49
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De ouders keerden niet terug

  Tien jaar geleden verdwenen de ouders van Ezzet (zeven jaar) tijdens een wandeling in de bossen van het Noordhollands Duinreservaat. Het Irakese vluchtelingengezin verbleef illegaal in Nederland. Enkele dagen na de raadselachtige verdwijning werd Ezzet… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Benn Flore boeken
  E-book
  Benn Flore - Na Zeven Jaar Dood; Commissaris Renz Vos - raadsel 6

  In Engeland sterft Rose Campbell een natuurlijke dood, voorzover je kanker natuurlijk kunt nomen. Toch belandt haar lichaam op moordzaken. In deze aflevering vertelt de gepensioneerde commissaris Renz Vos zelf waarom deze zaak op hem de meeste indruk maakte. (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - De vluchteling die alles achterliet

  Twintig jaar geleden verdween Susanne Westera van het eiland Terschelling, waar zij met haar ouders woonde. Het lijkt erop dat Susanne zelf de benen nam, samen met haar vriend Nedim Hodži?, een vluchteling uit Bosnië. In de maanden voor haar verdwijning ging… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • AC Baantjer boeken
  E-book
  AC Baantjer - Baantjer e-bundel

  Deze e-bundel bevat vijf boeken van Baantjer met rechercheur De Cock in de hoofdrol. Het zijn ‘De Cock en de dood in antiek’, ‘De Cock en een deal met de duivel’ ‘ De Cock en dood door hamerslag’,’De Cock en de dwaze maagden’, en ‘De Cock en… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Anton Huizinga boeken
  E-book
  Anton Huizinga - Wisseltruc

  Als Sam Werner een opdracht krijgt die niet lijkt te passen bij de dekmantel van de organisatie, krijgt hij langzaam in de gaten in welk wespennest hij zich bevindt. Zijn werkzaamheden zijn normaal gesproken niet al te spannend, maar nu beginnen er doden te… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - De mysterieuze inbraken

  Een oud bekende van Marit vraagt haar om op zoek te gaan naar haar tweelingdochter Emelie. Dit meisje blijkt al die tijd in een commune te zitten waarvan de leden onder leiding van een manipulatieve figuur bij mensen inbreken. Deze figuur is loodgieter en zet… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Murielle J.H. Geypen boeken
  E-book
  Murielle J.H. Geypen - Beschadigd goed

  Een rugbyploeg met harde mannen die van een ruw spel houden... Een schot dat gelost werd... en een rechercheteam dat met de handen in het haar zit... Wie is het slachtoffer? Wie is de moordenaar? En waarom? Geheimen die langzaam ontrafeld worden. Drie mannen,… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Anne Van Doorn boeken
  E-book
  Anne Van Doorn - De boerin die niet wilde sterven

  Lowina de Jong loopt stage bij een recherchebureau in Enschede. Daar maakt ze kennis met verpleegster Liberty Pinho, die werk zoekt. Liberty heeft een sollicitatiegesprek gehad met huisarts H.J. de Vries in Bunnik, voor een baan als inwonend verpleegster voor… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - Een hete dood

  "...Het zweet gutste in grote stralen van zijn hoofd en van zijn oksels langs zijn brede lijf, maar hij merkte het niet. Door paniek bevangen keek hij wild om zich heen, terwijl hij ondertussen de zweetdruppels uit zijn bloeddoorlopen ogen wreef. Er moest een… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Eugenius Quak boeken
  E-book
  Eugenius Quak - Eugenius Quak Gruwelijk is het huwelijk

  Eugenius Quak is een man van twaalf ambachten en veel meer ongelukken, tot hij besluit privé-detective te worden. Zijn eerste cliënt is de schatrijke Lourens Rotting, eigenaar van Groot Beukenstein. Rotting wil dat Quak zijn vrouw Pippilotta schaduwt omdat… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Sjoerd Bollebakker boeken
  E-book
  Sjoerd Bollebakker - Waar de rook de zon raakt

  Waar de rook de zon raakt speelt zich af in Engeland in 1937. Op het platteland van Devon is een klein dorpje genaamd St. Hellstone. Hier sterft de rijke Lord Lewis Rhodes. Zijn vrouw, Lady Helena, kan dit amper bevatten en heeft een beroerte. Waar de rook de… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Krijn de Best boeken
  E-book
  Krijn de Best - Savonet

  Privé detective Gert Berk en inspecteur Rick Krabbelaar willen de laaghartige moord op politicus Helmin Wiels oplossen. Curaçao is totaal ontredderd. Eerder is het eiland opgeschrikt door de overval in de haven, waarbij een grote hoeveelheid goud is… (E-book)

  Lees meer...
    7,00
 • Marcel Damad boeken
  E-book
  Marcel Damad - Biba Largu

  Een Nederlandse politieman van Curaçaose afkomst, besluit na zijn pensionering zich weer op het eiland te vestigen. Hier raakt hij verwikkeld in een ontvoeringszaak. Moord, drugs, oplichting, rehabilitatie en speurwerk maken van deze roman een uiterst… (E-book)

  Lees meer...
    7,00
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - Het verdwenen kind

  Wanneer Marit Johansen haar detectivebureau 'Bureau MaRiT' opricht op het Rotterdamse Noordereiland, krijgt ze al snel met een aantal bijzondere zaken te maken. Ze ontmoet daarbij vreemde individuen, rijkelui met geheimen en een mysterieuze man. Op een dag… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Esther Vermeulen boeken
  E-book
  Esther Vermeulen - De zwarte weduwe

  Er is inmiddels een halfjaar verstreken sinds de veelbelovende start van 'Bureau MaRiT', maar de opdrachten blijven uit. Het blijkt slechts stilte voor de storm. Marit raakt verstrikt in een ingewikkelde affaire met Jack, een eigenzinnige privédetective.… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • E-book
  Het verhaal Karel en zijn handlanger en de Marokkaanse schrijver Adam

  Het eerste verhaal gaat over het vervolg op het verhaal van de familie Kooilands. In dit verhaal gaat Karel ontsnappen. Hij heeft 10 jaar gezeten, maar hij ontsnapt samen met zijn handlanger, die Rik heet. Het tweede boek gaat over een Marokkaanse schrijver,… (E-book)

  Lees meer...
    6,22
 • Iwan Solo boeken
  E-book
  Iwan Solo - Habsburger Fiasco

  Een seriemoordenaar houd huis in een afbraakbuurt op een afschuwwekkende wijze. Een uitgerangeerde rechercheur en zijn liefje zijn uit op de uitgeloofde beloning en beleven onderweg naar de ontknoping de meest ranzige en lustopwekkende avonturen. (E-book)

  Lees meer...
    4,50
 • Vermeulen Esther boeken
  E-book
  Vermeulen Esther - De Huismeester

  Marit Johansen, privédetective en eigenaar van detectivebureau Bureau MaRiT op het Noordereiland in Rotterdam, geeft gehoor aan de noodkreet van Marc en Elsa Horn uit Barendrecht. De zoon van het echtpaar wordt al sinds het weekend vermist. Als vierentwintig… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Karin Bogaarts-Ros boeken
  E-book
  Karin Bogaarts-Ros - Novemberblues

  n Enschede wordt een oude vrouw dood in haar huis aangetroffen en de aankomend journaliste Ellen moet hierover verslag doen. Maar wat heeft dit te maken met de student die een ernstig ongeluk heeft gehad? Met gevaar voor haar eigen veiligheid gaat Ellen op… (E-book)

  Lees meer...
    6,50
 • Benn Flore boeken
  E-book
  Benn Flore - Diefstal: Commissaris Renz Vos - raadsel 4, Nederlands

  Commissaris Renz Vos is gepensioneerd, maar kan het werken niet laten. Als een jongeman op klaarlichte dag met een schilderij uit een museum onder zijn arm de straat op loopt, is dat diefstal. Maar het is een raadsel waarom hij dit in het openbaar doet,… (E-book)

  Lees meer...
    2,99
 • Anne van Doorn boeken
  E-book
  Anne van Doorn - Het joch dat grenzen overschreed

  Geertruida Smelinck is veroordeeld voor de moord op haar negenjarige buurjongen Ward. Zij heeft hem met een roestige staaf gespietst toen hij rijpe appels uit haar tuin stal. Advocate Elvira Guikema gelooft echter in de onschuld van haar cliënte. Zij huurt… (E-book)

  Lees meer...
    1,95
 • Roué Hupsel boeken
  E-book
  Roué Hupsel - Het plantage-spookhuis

  Minstens drie mensen vonden de dood in een plantagewoning midden in het Surinaamse oerwoud. Men zegt dat het er spookt. Niet lang nadat hij het plantage-spookhuis bezocht heeft overlijdt een vierde persoon. Was het omdat hij de schrik van zijn leven kreeg bij… (E-book)

  Lees meer...
    7,99