Detective

 • Sophie Hannah boeken
  E-book
  Sophie Hannah - De monogram moorden

  Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Stephen King boeken
  E-book
  Stephen King - Dromenvanger

  Stephen King, Dromenvanger Ooit deden vier jongens uit Derry iets moedigs. Het veranderde hen op een manier die ze nauwelijks begrepen. Een kwarteeuw later zijn de jongens mannen geworden die eens per jaar samen gaan jagen in de bossen van Maine. Dit keer valt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Reggie Nadelson boeken
  E-book
  Reggie Nadelson - Heelhuids

  In opdracht van een verzekeringsmaatschappij reist de New Yorkse detective Artie Cohen naar Parijs. Zijn vriendin Lily is hem al vooruitgereisd. Artie is op zoek naar de persoon die zich uitgeeft voor de enkele maanden eerder overleden Levesque en een grote… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Reggie Nadelson boeken
  E-book
  Reggie Nadelson - Barsten in de stad

  Artie Cohen wordt opgeroepen: op het strand van Brooklyn is een stapeltje met bloed besmeurde kinderkleding gevonden. Tegen zijn wil wordt Artie meegezogen in een zaak waarbij hoogstwaarschijnlijk een kind vermoord is en een ander kind ontraceerbaar verdwenen.… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Goos van Nimwegen boeken
  E-book
  Goos van Nimwegen - Bijvangst

  Raquel Kikawa en Friso Feitsma worden vermoord als zij, aan het begin van een erotische nacht in een trendy Amsterdams hotel, samen in een jacuzzi champagne drinken. Kikawa is een peperdure Keniaanse escortgirl, Feitsma parlementair journalist en columnist bij… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Ed van Eeden boeken
  E-book
  Ed van Eeden - De macht

  In de Utrechtse wijk Overvecht wordt het gekruisigde lijk van een jonge vrouw aangetroffen in een verlaten flat. Het gebouw staat op het punt om te worden afgebroken: op dezelfde plek moet de grootste moskee van Midden-Nederland gaan verrijzen. De moord roept… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Fred Vargas boeken
  E-book
  Fred Vargas - De man van de blauwe cirkels

  Commissaris Adamsberg raakt geïntrigeerd door de blauwe krijtcirkels die her en der in Parijs op straat verschijnen. De tekenaar laat telkens een voorwerp in de cirkel achter: een leeg blikje, een badmuts, een plastic poppetje, een dode muis. Volgens… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Tom Egeland boeken
  E-book
  Tom Egeland - De bespieder

  Op een dag ontvangt Kristin Bye een envelop met videobeelden van een vermoorde vrouw. Uitzending van de gruwelijke beelden op televisie schokt de kijkers diep, maar levert helaas geen bruikbare tips op voor het politieonderzoek. Sterker nog: er worden nieuwe… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Tom Egeland boeken
  E-book
  Tom Egeland - Heksenbord

  Wanneer tv-journaliste Kristin Bye en de gepensioneerde verslaggever Gunnar Borg in Juvdal een documentaire maken over een vijfentwintig jaar oude onopgeloste moord op een echtpaar in het afgelegen Juvdal, wordt er in hetzelfde plaatsje opnieuw een moord… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Jean-Paul Colin boeken
  E-book
  Jean-Paul Colin - 1926

  Agatha Christie (1890-1976) is een van de meest succesvolle misdaadauteurs aller tijden. Wat lang niet iedereen weet is dat deze Engelse schrijfster in december 1926 voor elf dagen van de aardbodem verdween. Haar auto en bontjas werden teruggevonden aan de… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Henning Mankell boeken
  E-book
  Henning Mankell - Labyrint

  Aan de Zweedse kust wordt een menselijke schedel gevonden. Wie is de dode? En waar is de rest van het lichaam? Officier van justitie Louise Rehnström leidt het moordonderzoek. De gevonden schedel zou die van Bengt Ingemarsson zijn, de `grote weldoener , die… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Arne Dahl boeken
  E-book
  Arne Dahl - Midzomernachtdroom

  Voor de Zweedse politie is het een bewogen midzomer: een Koerdische man wordt neergestoken, een Poolse verpleegster wordt vermoord en een tv-producent wordt neergeschoten. De liquidaties lijken op zichzelf te staan, maar niets is minder waar. De link tussen de… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Arne Dahl boeken
  E-book
  Arne Dahl - Schijnoffer

  In een Stockholmse kroeg valt bij een ruzie tussen rivaliserende voetbalsupporters een dode. Uit het onderzoek blijkt dat verschillende omstanders niet toevallig in de kroeg aanwezig waren. Ze zijn daar allemaal - zonder het van elkaar te weten - in verband… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Liza Marklund boeken
  E-book
  Liza Marklund - Testament van Nobel

  Tijdens het Nobelprijsgala wordt de controversiële winnaar van de Nobelprijs voor geneeskunde neergeschoten op de dansvloer. Journaliste Annika Bengtzon is een van de getuigen in het politieonderzoek. Ze dringt dieper en dieper door in de achtergrond van de… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Liza Marklund boeken
  E-book
  Liza Marklund - Plek onder de zon

  Annika Bengtzon heeft het moeilijk: ze is gescheiden, ziet haar kinderen maar om de week en haar ex heeft een nieuwe vriendin. Ze wilde zelf geen redactiechef worden maar met de man die het wel geworden is, Patrik, kan ze niet goed overweg. Totdat hij haar op… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Liza Marklund boeken
  E-book
  Liza Marklund - Levenslang

  Een populaire politieman wordt vermoord in zijn bed aangetroffen. Zijn vierjarige zoontje is spoorloos verdwenen. De verdenking valt al snel op zijn echtgenote. Ook zij bevindt zich in het appartement, in shocktoestand. Bovendien is de moord met haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Liza Marklund boeken
  E-book
  Liza Marklund - Springstof

  Annika Bengtzon, moeder en chef misdaadredactie van een avondkrant, wordt vlak voor Kerst uit bed gebeld. Er is een bom ontploft in het olympisch stadion, waar de voorbereiding van de Spelen in volle gang is. Annika heeft al snel het vernoeden dat het niet om… (E-book)

  Lees meer...
    9,49
 • Liza Marklund boeken
  E-book
  Liza Marklund - Nora's verdwijning

  In een villa in een chique buitenwijk van Stockholm wordt een zakenman en voormalig parlementariër gemarteld en bewusteloos aangetroffen. Journaliste Annika Bengtzon krijgt de opdracht over de zaak te schrijven, maar hoe meer ze zich in de zaak verdiept, hoe… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Chris Rippen boeken
  E-book
  Chris Rippen - Een enkel woord

  De negenenzeventigjarige Eline Marchand heeft zich nog nooit laten kennen. Het bevalt haar uitstekend in het seniorencentrum, zegt ze dus. Ze wil hier altijd blijven wonen. Niemand weet van de dreigende e-mails, de stalkende buurman, de duw in haar rug boven… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Christine Adamo boeken
  E-book
  Christine Adamo - Australisch zwart

  De Australische Liz gaat in de Provence op zoek naar het verleden van haar gestorven moeder. Hoewel ze gemakkelijk contact legt met de lokale bewoners en inzicht krijgt in het leven van haar moeder en grootmoeder, overkomen haar voortdurend allerlei vreemde… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Fred Vargas boeken
  E-book
  Fred Vargas - De eeuwige jacht

  Het verleden speelt commissaris Jean-Baptiste Adamsberg parten. Het onderzoek naar de moord op twee mannen die de keel werd afgesneden brengt hem weer in contact met Ariane Lagarde, een wetsdokter met wie hij 25 jaar eerder een aanvaring had. Een van zijn… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Moord op de Nijl

  `Van de combinatie Agatha Christie en Hercule Poirot mag je hoge verwachtingen hebben en Moord op de Nijl zal je niet teleurstellen! The New York Times Hercule Poirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - De moord op Roger Ackroyd

  `Een boek dat nooit vergeten zal worden. Een even onmisbare als controversiële mijlpaal in de geschiedenis van de detective. The Guardian Met haar sensationele thriller De moord op Roger Ackroyd werden Agatha Christie en haar personage Hercule Poirot in een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - Het ABC-mysterie

  `Een klassieke Christie met een premisse die prachtig is in haar eenvoud. The Guardian Door een drietal moorden in korte tijd is het hele land in paniek. De dader lijkt zich van A tot Z door het alfabet heen te werken. A is voor mevrouw Asher in Andover, B is… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Agatha Christie boeken
  E-book
  Agatha Christie - En toen waren er nog maar...

  `Lekker ouderwets maar toch spannend detectiveverhaal, geneer je niet en haal Christie in huis! Crimezone 75 jaar geleden verscheen het meesterwerk van Agatha Christie waarmee ze wereldfaam zou verwerven: En toen waren er nog maar Deze intrigerende klassieker… (E-book)

  Lees meer...
    4,99