Detective

 • Havank boeken
  Havank - N.V. MATEOR

  N.V. Mateor is een van die boeken van Havank, die zich niet alleen onderscheiden door hun strikt persoonlijke stijl, maar die ook uitblinken door een vernuftig uitgedachte en onweerlegbare logica tot oplossing gebrachte handeling. Vandaar dat dit boek altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Hoofden op hol

  Het werk van wijlen Havank wordt met de regelmaat van een klok herdrukt en geen lezer zal dan ook hiaten in zijn Schaduw-verzameling hoeven aan te wijzenIn zijn eerste boeken sloot Havank zich nog angstvallig aan bij de toen heersende orthodoxe traditie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Schaduw & Co

  Commissaris Pélat raadpleegde zijn veelvuldige aantekeningen en bracht verslag uit. Het was een uitmuntend verslag, in zijn soort, maar het vertelde de Schaduw minder dan hij reeds wist. Een merkwaardig geval, zei Monsieur Carlier Charles C.M. Een hoogst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Vier vreemde vrienden

  Wie bent u! Wat doet u hier?Zijn rustige blauwe ogen namen haar nauwlettend op, eer hij besloot te antwoorden. Een jonge slanke vrouw. Zeker niet ouder dan vierentwintig. Een smal en ovaal gezicht. Donkeren Diepbrandende ogen. Een zeer kleine mond, maar ietwat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Het raadsel van de drie gestalten

  In dit verhaal uit de tijd dat de Schaduw, alias Charles C.M. Carlier, nog de ondergeschikte van Hoofdinspecteur Silvère was, is onder meer sprake van een geheimzinnig drietal, dat zwart op wit waagt neer te schrijven dat het over meer hersenen beschikt dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Mary Christmas

  Mary Christmas bevat drie bijna in de vergetelheid geraakte, oorspronkelijke en rasechte Schaduwverhalen, door de meester zelf gesigneerd. Geen vervalsingen dus zoals de schilderijen in het verhaal De antiquair van Montparnasse, waar de Schaduw op zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - De verkavelde bruidegom

  In de epiloog van dit Schaduw-verhaal werd, heel terloops, een feit vastgelegd, op grond waarvan dit deel in de serie wellicht het meest merkwaardig genoemd mag worden. Maar ook overigens mag deze Havank er zijn als raadselachtige, boeiende en vooral:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - De cycloop

  Kent u het jachtverhaal van hoofdinspecteur Francis Pyla, dat bijna klassiek geworden voorbeeld van surrealistische nonsens en Havankiaanse humor? Het zijn die humor zowel als het feit dat in deze Havank nu eens niet Silvère en de Schaduw op het tapijt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Spaanse pepers

  Van het nogal duistere begin tot het verrassende einde speelt deze geschiedenis rondom te Schaduw zich af op het warme, zuidelijke eiland Majorca. De Schaduw logeert er met zijn lieftallige vriendin Aranea Forster bij een oude kennis, bij wie ook commissaris… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Hoogst merkwaardig

  22 juni 1964 overleed Havank (pseudoniem van Hans van der Kallen), de thans al legendarische schepper van de Schaduw. Meer dan een decennium later is de belangstelling voor diens avonturen groter dan ooit, waartoe niet in de laatste plaats heeft bijgedragen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Deurwaarders dilerium

  Niet minder origineel dan de titel van dit Schaduw-verhaal is de inhoud: een aaneenschakeling van geestige vondsten, opgedist in die met woordspelingen doorspekte taal, die Havanks onvervreemdbaar eigendom is. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - De kwade knecht 4

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Shrewsbury maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - Een Broeder Cadfael mysterie 1 Het heilig vuur

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin.Broeder Cadfael wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - Het laatste lijk 2

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Na een gruwelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ed van Eeden, Maran Olthoff boeken
  Ed van Eeden, Maran Olthoff - Moord aan tafel (deel 4)

  Een bekende antropoloog heeft zojuist een onderscheiding in ontvangst genomen en viert dit met vrienden en familie tijdens een etentje in een Amsterdams restaurant. Wanneer de man opstaat en het glas heft om een toost uit te brengen, zakt hij in elkaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Baantjer Inc. boeken
  Baantjer Inc. - Moord op de tram (deel 5)

  Een man is doodgestoken in tram 12. Op de beveiligingscamera's is niet goed te zien hoe dat in zijn werk is gegaan. Rechercheurs Zijlstra en Graanoogst ontdekken dat de dode man ingeschreven was bij de universiteit en een studiebeurs had, maar óók beschikte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Siem Lindhoud boeken
  Siem Lindhoud - De 7e reünie

  Pol Kamman, commissaris van politie in Hoogeveen, moet op doktersadvies voor herstel naar Zeeland. Bovendien heeft hij die rustperiode nodig om de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij gaat wonen in een dorpje waar hij veertig jaar geleden het laatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Bert Uil boeken
  Bert Uil - Loden letters

  De 32-jarige Harry Nijboer uit Breukelen werkt als bureau-redacteur bij 'de Provinciale'. Het gaat slecht met de krant en hij komt op straat te staan. Via zijn schoonvader, een bekende notaris, krijgt hij werk bij RT13, een lokale tv-zender in Utrecht. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Benn Flore boeken
  Benn Flore - Commissaris Renz Vos 0.1

  Commisaris Renz Vos is gepensioneerd, maar kan het werken niet laten. Deze paperback bundelt de eerste vier mysteries die hij oplost na het verlaten van de dienst; niet altijd tot plezier van zijn opvolgers en voormalig chef. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Danny Span boeken
  Danny Span - Dodenspoor

  Politieman Henry Jaspers schrikt op een ochtend vroeg wakker van de telefoon. Het is de hoofdcommissaris van politie. Hij vertelt dat een oude kennis van Henry uit de paardenwereld, Eric Meindertsma, die ochtend dood gevonden is in een paardenbox. Al is Henry… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • B van Luik boeken
  B van Luik - rechercheurs de haan en damhuizen

  Bertus van Luik is geboren in 1949 in een klein dorpje in Overijssel. In 1967 is hij in Meppel gaan wonen. Als kind al mocht hij graag lezen en dat is altijd zo gebleven. Zelf heeft hij grote bewondering voor schrijvers als A.C. Baantjer, Jan Willem van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bertus van Luik boeken
  Bertus van Luik - De Haan en Damhuizen 2

  Na het succes van zijn eerste bundel met drie verhalen over de rechercheurs De Haan en Damhuizen is deze tweede bundel van drie nieuwe, spannende verhalen verschenen. Wederom spelen ze af in Meppel en omgeving. Bertus is geboren in 1949 in een klein dorpje in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robert van Voorst boeken
  Robert van Voorst - Lopud

  Schat op het eiland Lopud uit de kruisvaarders tijd, gevonden door sadistische soldaat in Joegoslavische burgeroorlog. Deze wordt huurmoordenaar in het westen van Europa en wordt gezocht door de Amsterdamse politie. Drugssmokkel, vrouwenhandel en moorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,25
 • Goos van Nimwegen boeken
  Goos van Nimwegen - Bijvangst

  Een gezaghebbende journalist wordt samen met een dure escortgirl vermoord in een bubbelbad gevonden. Gebeurtenissen van meer dan twintig jaar geleden blijken een belangrijke rol te spelen en jaren na dato tot het geweld te hebben geleid.Raquel Kikawa en Friso… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Bjorn Berendsen boeken
  Bjorn Berendsen - Tussen tien en twaalf

  'Hij knikte, boog iets voorover en pakte een nog witte hoek van het laken vast. Met een korte beweging trok hij het laken opzij, zodat het grijze gezicht zichtbaar werd. De ogen gesloten, het haar plakkerig van het bruine bloed; het bloeden was al lang gestopt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50