Detective

 • L. Davidsen boeken
  L. Davidsen - De onzichtbare echtgenote

  De Deense zakenman en voormalig marinier Marcus maakt met zijn Russische vrouw Nathalie een cruise over de Wolga. Onderweg verdwijnt Nathalie plotseling spoorloos. Marcus begint een lange en wanhopige zoektocht vanaf zijn thuisbasis Kopenhagen en reist verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Hakan Nesser boeken
  Hakan Nesser - Vrouw met de moedervlek

  Deel 3 uit inspecteur Van Veeteren reeks De vrouw met de moedervlek Veel heeft ze niet van haar moeder geërfd, maar wel een grenzeloze haat jegens een groep mannen en de smeekbede hen te doden. Kort in het nieuwe jaar worden in Maardam twee mannen vermoord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Johan Theorin boeken
  Johan Theorin - Grafheuvel

  Het is het begin van een drukkend warm zomerseizoen op Öland. Tienduizenden toeristen bezoeken het eiland om midzomer te vieren. Maar een van de bezoekers komt met andere intenties. Hij wil wraak nemen voor het onrecht dat hem als kind is aangedaan. Gerlof is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - En toen waren er nog maar...

  'Lekker ouderwets maar toch spannend detectiveverhaal, geneer je niet en haal Christie in huis!' Crimezone 75 jaar geleden verscheen het meesterwerk van Agatha Christie waarmee ze wereldfaam zou verwerven: En toen waren er nog maar... Deze intrigerende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Josh Lanyon boeken
  Josh Lanyon - Adrien English serie Fatale schaduwen

  Adrien English is eigenaar van een boekwinkel en schrijft in zijn vrije tijd misdaadromans. Op een dag wordt zijn medewerker en jeugdvriend Robert dood aangetroffen in een steegje achter zijn huis. Vermoord. Wanneer de politie Adrien als hoofdverdachte blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Tremayne boeken
  Peter Tremayne - Zuster Fidelma 06 Vallei van het kwaad

  Zuster fidelma de vallel van het kwaadVeertien eeuwen geleden was lerland al een-zelfs in onze ogen - zeer moderne en geëmancipeerde samenleving. Zuster Fidelma is nog maar midden in de twintig, maar heeft toch al een hoge post in het lerse rechtssyhteem en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard Droste boeken
  Gerard Droste - Kilte in het dal van de Mosbeek

  KILTE IN HET DAL VAN DE MOSBEEKGerard Droste, pseudoniem Klei Gerrit, geboren in Mander, was wiskundedocent aan het Pius X college in Almelo. Deze speurdersroman heeft een totaal andere strekking. De gepensioneerde rechercheur Antoon Spitmans, die na zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Tremayne boeken
  Peter Tremayne - Zuster Fidelma 01 Absolutie voor Moord

  Vrijwel niemand weet dat Ierland veertien eeuwen geleden een -zelfs in onze ogen - zeer moderne en ge?mancipeerde samenleving was. Zuster Fidelma van Kildare is nog maar halverwege de twintig, maar heeft toch al een hoge post in het Ierse rechtssysteem.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - De Chinees

  In januari 2006 vindt de politie van het stadje Hesjövallen achttien mensen die op beestachtige manier zijn vermoord. Birgitta Roslin, rechter in Helsingborg, is met stomheid geslagen want bijna alle slachtoffers zijn verwanten van haar. Wanneer de politie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anders Roslund, Börge Hellström boeken
  Anders Roslund, Börge Hellström - Twee soldaten

  Vrienden, broeders en criminelen. Vastberaden om van hun bende de meest gezochte en beruchte van de voorstad te maken. De achttienjarige Leon en Gabriel zijn al vrienden sinds hun jeugd. Als bendeleiders bepalen ze het straatbeeld in de Stockholmse voorstad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anders Roslund, Börge Hellström boeken
  Anders Roslund, Börge Hellström - Het meisje onder de straat

  Wanneer er plotseling drieënveertig Roemeense straatkinderen op het Zweedse politiebureau staan en er tegelijkertijd in de kelder van een ziekenhuis het verminkte lijk van een vrouw gevonden wordt, worden commissaris Ewert Grens en zijn collega's in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Karl May De blanke medicijnenman

  De blanke medicijnman Auteur: Karl May Laat je meevoeren terug in de tijd. Lees over de spannende avonturen die Winnetou, Old Shatterhand en Old Firehand beleven in het oude Wilde Westen! Wanneer de avonturen in de Llano Estacado tot een einde komen, blijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Shatterhand verslaat Sioux

  Shatterhand verslaat Sioux Auteur: Karl May Laat je meevoeren terug in de tijd. Lees over de spannende avonturen die Winnetou, Old Shatterhand en Old Firehand beleven in het oude Wilde Westen! Even westelijk van het punt waar de staten Dakota, Nebraska en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liza Marklund boeken
  Liza Marklund - Nora's verdwijning

  In een villa in een chique buitenwijk van Stockholm wordt een zakenman en voormalig parlementariër gemarteld en bewusteloos aangetroffen. Journaliste Annika Bengtzon krijgt de opdracht over de zaak te schrijven, maar hoe meer ze zich in de zaak verdiept, hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anders de la Motte boeken
  Anders de la Motte - Game

  Henrik 'HP' Pettersson, kleincrimineel van beroep, vindt een smartphone met dit bericht en voelt zich uitgedaagd. Al snel wordt hij meegezogen in een gevaarlijk spel, waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Het lijk voor het stadhuis

  Voor het stadhuis van Gouda vindt een voorbijganger het levenloze lichaam van een Boskoopse duivenmelker. Het blijkt een bekend figuur in het uitgaansleven van de Goudse binnenstad te zijn, die op brute wijze om het leven is gebracht. De rechercheur Rus van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - De Goudse gijzeling

  Tien personeelsleden en twee vrachtautochauffeurs deden een schokkende ervaring op toen zij een uur lang door drie gemaskerde en gewapende mannen werden gegijzeld in het cash-and-carrybedrijf in de wijk Korte Akkeren in Gouda. De sleutelhouder van de kluis was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Moord in de tunnelflat

  In een flat aan het Albert Plesmanplein wordt het levenloze lichaam van Arnold de Zwijger gevonden. De man blijkt door middel van misdrijf om het leven te zijn gebracht. Arnold was een bekende figuur in het uitgaansleven in de binnenstad van Gouda. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Het lijk in de badkuip

  De achtentwintigjarige Viola van Vierhouten wordt met ingeslagen schedel in haar bad gevonden. Zij was de weduwe van een topcrimineel in Amsterdam en dacht na diens gewelddadige dood een veilige haven te hebben gevonden in het Goudse.Rechercheur Rus van Sint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Schijnoffer

  In een Stockholmse kroeg valt bij een ruzie tussen rivaliserende voetbalsupporters een dode. Uit het onderzoek blijkt dat verschillende omstanders niet toevallig in de kroeg aanwezig waren. Ze zijn daar allemaal - zonder het van elkaar te weten - in verband… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Josh Lanyon boeken
  Josh Lanyon - Adrien English-serie Een gevaarlijk iets

  Bij zijn aankomst op de Pine Shadow Ranch, die hij van zijn grootmoeder geërfd heeft, ontdekt boekhandelaar Adrien English een lijk op zijn oprijlaan. Maar tegen de tijd dat de onvriendelijke, plaatselijke sheriffs arriveren is het lichaam verdwenen...Dat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ed van Eeden, Maran Olthoff boeken
  Ed van Eeden, Maran Olthoff - Moord aan tafel (deel 4)

  Een bekende antropoloog heeft zojuist een onderscheiding in ontvangst genomen en viert dit met vrienden en familie tijdens een etentje in een Amsterdams restaurant. Wanneer de man opstaat en het glas heft om een toost uit te brengen, zakt hij in elkaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - De kwade knecht 4

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Shrewsbury maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - Een Broeder Cadfael mysterie 1 Het heilig vuur

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin.Broeder Cadfael wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - Het laatste lijk 2

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Na een gruwelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00