Detective

 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - Een lieve lust 18

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Broeder Cadfael… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - De heilige dief 19

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. In Shrewsbury heerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ellis Peters boeken
  Ellis Peters - De verloren zoon 20

  Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tijd is hij amateurdetective. Er wordt dan ook vaak een beroep gedaan op zijn speurzin. Op een kille… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Edgar Wallace boeken
  Edgar Wallace - Vantoen.nu Zwarte monnik

  Edgar Wallace is de detectiveschrijven door de "gezelligen". Een mooi landgoed, een spook, een verborgen schat, een stel kostelijke typen (waaronder natuurlijk sympathieke en de onvermijdelijke antipathieke), een straaltje liefde, aan aantal griezelige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • W. S. Maugham boeken
  W. S. Maugham - Vantoen.nu Verhalen van de geheim agent

  William Somerset Maugham was tijdens zijn veelbewogen leven wij zouden haast zeggen: uiteraard ook enige tijd werkzaam als Europees agent van de Secret Service. Zijn ervaringen in die jaren droegen niet alleen het hunne bij tot zijn altijd weer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Edgar Allan Poe boeken
  Edgar Allan Poe - Vantoen.nu Fantastische vertellingen

  Edgar Allan Poe wordt algemeen beschouwd als de grondlegger van het korte verhaal. In de betrekkelijk korte periode van scheppende activiteit die zijn leven toeliet, heeft Poe met geniale intuïtie en grote denkkracht de theorie van de moderne dichtkunst en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Dorothy Sayers boeken
  Dorothy Sayers - Vantoen.nu Onrust in Oxford

  Onrust in Oxford behoort tot de knapste serie, die Dorothy Sayers ooit heeft geschreven en die men wel de Harriet Vaneserie noemt omdat de detectiveschrijfster van die naam er een hoofdrol in speelt. De andere titels van deze serie zijn Strong poison, Have his… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • M. Roberts Rinehart boeken
  M. Roberts Rinehart - Vantoen.nu Miss Pinkerton

  Toen Mrs. Fairbanks vleermuizen in haar bed, slangen onder de kast en ratten op het tapijt van haar kamer vond, dacht men dat zij wel niet helemaal normaal zou zijn, vooral toen zij geobsedeerd werd door het idee dat een en ander geënsceneerd was om haar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • N. Marsh boeken
  N. Marsh - Vantoen.nu Giftig parfum

  Mary Bellamy is een gevierde, maar weinig, beminde actrice, zeker niet bemind onder haar collega's, aangezien haar karakter en haar wijze van met anderen om te springen er zeer weinig toe bijdragen haar bij haar medemensen geliefd te maken. Het is daaraan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Edgar Wallace boeken
  Edgar Wallace - Vantoen.nu Rode Cirkel

  Een geraffineerde misdadigersbende die zich de "Rode Cirkel" noemt, terroriseert Engeland tot in de hoogste kringen van de regering. Steeds weer worden er mensen geprest tot het betalen van aanzienlijke sommen gelds; doen zij dit niet, dan volgt onherroepelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Dorothy Sayers, R. Eustace boeken
  Dorothy Sayers, R. Eustace - Vantoen.nu Documenten in de zaak Harrison

  Een jonge, beginnend schrijver deelt in Bayswater een flat met een kennis, een getalenteerde maar immorele schilder, die een affaire begint met de jonge, aantrekkelijke tweede vrouw van een buurman. De buurman overlijdt plotseling, schijnbaar door het per… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • N. Marsh boeken
  N. Marsh - Vantoen.nu Dansende huisknecht

  Jonathan Royal was een vrijgezel, rijk en op de leeftijd welke rijke vrijgezellen zelden bereiken zonder onschuldige eigenaardigheden te ontwikkelen. De onschuldigste was zeker dat hij de jonge schrijver Aubrey Mandrake de hand boven het hoofd hield, door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • N. Marsh boeken
  N. Marsh - Vantoen.nu Moord in de lift

  Ngaio Marsh: geboren in Nieuw-Zeeland, de befaamd schrijfster van detectiveromans, waarin inspecteur Alleyn van Scotland Yard op vernuftige wijze ingewikkelde moordzaken weet op te lossen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ellery Queen boeken
  Ellery Queen - Moord achterstevoren

  De moordenaar moest wel een bijzonder vreemde inval hebben gehad toen hij niet alleen alles in de kamer ondersteboven en achterstevoren zette, maar zelfs de moeite nam het slachtoffer zijn kleren achterstevoren aan te trekken. Het leek volslagen krankzinnig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • G.K. Chesterton boeken
  G.K. Chesterton - Vantoen.nu Wijsheid van Father Brown

  Wat er ook van Chestertons werk zal blijven voortleven, de figuur van Father Brown zal moeilijk meer weg te denken zijn uit de wereld van de detectiveverhalen. Wat een bewonderenswaardig type heeft de auteur met Father Brown gecreëerd! De klerikale detective… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • P. G. Wodehouse boeken
  P. G. Wodehouse - Vantoen.nu Blazoen van de Woosters

  Ingrediënten: een koevormige zilveren roomkan, een notitieboekje en de helm van de plaatselijke koddebeier. Medewerkenden: de babbelende rentenier Bertie Wooster en de leden van het grote Wooster-netwerk: de salamanders kwekende Gussie Fink-Nottle, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Dorothy Sayers boeken
  Dorothy Sayers - Vantoen.nu Lord Peter schouwt het lijk

  Lord Peter Wimsey, de detective uit zoveel van Dorothy Sayers' romans en verhalen, is een amateur. Hij werkt niet volgens een vaste methode, heeft geen tics en ook geen Watson. Het is 'een uitzonderlijk gewone jongeman, gekleed in een onopvallend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • John Dickson Carr boeken
  John Dickson Carr - Vantoen.nu Blinde ooggetuigen

  In een kleine Engelse dorpje zijn op een afschuwelijke manier enkele kinderen vergiftigd door het eten van chocolaatjes. Enige verdenking valt op Marjorie Wills die een jongetje chocolaatjes heeft laten kopen en ze toen heeft laten omruilen. Marcus Chesney… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Rex Stout boeken
  Rex Stout - Vantoen.nu Blunder van Nero Wolfe

  In dit tweede prisma-boek dat zich bezighoudt met de avonturen van de zeer excentrieke en zeer massieve speurder Nero Wolfe, treffen de lezers 'the master' aan in drie totaal verschillende situaties, steeds op zijn best, maar in het titelverhaal toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • E. Phillips Oppenheim boeken
  E. Phillips Oppenheim - Vantoen.nu Verdwijning van sir Adam

  E. Philips Oppenheim is een van die zeldzame auteurs wier boeken nooit verouderen, ook al zijn ze dertig, veertig jaar geleden geschreven. Oppenheim heeft met zijn boeken geen ander doel dan voor ontspanning zorgen, en komen er al eens problemen aan de orde,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Carter Dickson boeken
  Carter Dickson - Vantoen.nu Judasoog

  James Answell brengt een bezoek aan zijn schoonvader-in-spray, Avory Hume. In de studeerkamer spreken en drinken de heren elkaar toe. Wanneer de butler en anderen, door kreten gealarmeerd, toesnellen, moeten zij de deur openbreken; vensters en deuren zijn van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Cyril Hare boeken
  Cyril Hare - Geheim van Mary Rose

  Onder de taxusboom, het mooiste plekje op de heuvels van Yew Hill, wordt het lijk gevonden van de arme, deugdzame weduwe mrs. Pink. De vaste speurder van Cyril Hare, mr. Francis Pettigrew, tijdelijk ingevallen als voorzitter van de plaatselijke rechtbank en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Havank boeken
  Havank - Schaduw waarom ?

  Misschien was het slechts een toevalligheid, dat nu juist die morgen toen de Schaduw via Hoek van Holland naar Harwich overstak en op weg was naar Londen, ook Lucky Dip aanwezig bleek te zijn. Maar de Schaduw gelooft niet in dat soort toevalligheden. Bovendien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Griezelverhalen uit Japan

  Deze verhalen uit Japan, vertaald en bewerkt door Havank, lijken weinig op de westerse thrillers. In tegenstelling tot de daarin gebruikelijke vernuftige oplossingen van gecompliceerde moorden, gaat het in deze verhalen om menselijke relaties, die door zeer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Glenn Meade boeken
  Glenn Meade - POD-Brandenburg

  De veiligheidsdienst van de Europese Unie denkt dat er een verband bestaat tussen drie ogenschijnlijk op zichzelf staande gebeurtenissen die kort na elkaar plaatsvinden in Duitsland en Paraguay. En de nationalistische gevoelens die in het herenigd Duitsland na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99