Detective

 • Hakan Nesser boeken
  Hakan Nesser - Vrouw met de moedervlek

  Deel 3 uit inspecteur Van Veeteren reeks De vrouw met de moedervlek Veel heeft ze niet van haar moeder geërfd, maar wel een grenzeloze haat jegens een groep mannen en de smeekbede hen te doden. Kort in het nieuwe jaar worden in Maardam twee mannen vermoord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • E.D. Vermeulen boeken
  E.D. Vermeulen - Bureau MaRiT deel 5 - De bizarre dood van Peter Siemons - Los leesbaar!

  'ACTUS NON FACIT REUM NISI MENS SIT REA' (Een daad maakt een persoon niet schuldig tenzij de geest schuldig is) "De bizarre dood van Peter Siemons" "...Verwonderd keek hij achterom, naar het lege fietspad, en bemerkte tot zijn schrik dat er iemand op enkele… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Midzomernachtsdroom

  Voor het A-team van de Zweedse politie is het een bewogen midzomer: er wordt een Koerdische man neergestoken, een Poolse verpleegster vermoord met een bijl, een tv-producent neergeschoten, en er duikt een lijk op in een meer in Stockholm. De liquidaties lijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - Labyrint

  Aan de Zweedse kust wordt een menselijke schedel gevonden. Wie is de dode? En waar is de rest van het lichaam? Officier van justitie Louise Rehnström leidt het moordonderzoek. De gevonden schedel zou die van Bengt Ingemarsson zijn, de ‘grote weldoener’,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hakan Nesser boeken
  Hakan Nesser - De zomer van Kim Novak

  De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen hun zomervakantie door in een klein zomerhuis aan een Zweeds meer. Al zwemmend, roeiend en lezend hebben ze een heerlijke tijd. Stiekem roken ze sigaretten en dagdromen ze over de jonge lerares Ewa,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - De Chinees

  In januari 2006 vindt de politie van het stadje Hesjövallen achttien mensen die op beestachtige manier zijn vermoord. Birgitta Roslin, rechter in Helsingborg, is met stomheid geslagen want bijna alle slachtoffers zijn verwanten van haar. Wanneer de politie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karl May De blanke medicijnenman

  De blanke medicijnman Auteur: Karl May Laat je meevoeren terug in de tijd. Lees over de spannende avonturen die Winnetou, Old Shatterhand en Old Firehand beleven in het oude Wilde Westen! Wanneer de avonturen in de Llano Estacado tot een einde komen, blijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Bart Van Lierde boeken
  Bart Van Lierde - Witse - Operatie Solar

  Compleet nieuw verhaal, naar de succesreeks WitseWitse slaagt erin om een ontvoering te verijdelen. Wanneer hij de dader in de cel opsluit, zonder zijn collegas hiervan op de hoogte te stellen, verandert zijn leven voorgoed.Witse heeft de administratieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Peter Tremayne boeken
  Peter Tremayne - Zuster Fidelma 01 Absolutie voor Moord

  Vrijwel niemand weet dat Ierland veertien eeuwen geleden een -zelfs in onze ogen - zeer moderne en ge?mancipeerde samenleving was. Zuster Fidelma van Kildare is nog maar halverwege de twintig, maar heeft toch al een hoge post in het Ierse rechtssysteem.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Johan Theorin boeken
  Johan Theorin - Schemeruur

  Op een mistige dag aan het eind van de zomer verdwijnt op het Zweedse eiland Öland een zesjarig jongetje. Familie, politie en vrijwilligers zoeken dagenlang vergeefs het hele eiland af. Twintig jaar later krijgt zijn moeder, Julia, een telefoontje van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Moord in de tunnelflat

  In een flat aan het Albert Plesmanplein wordt het levenloze lichaam van Arnold de Zwijger gevonden. De man blijkt door middel van misdrijf om het leven te zijn gebracht. Arnold was een bekende figuur in het uitgaansleven in de binnenstad van Gouda. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Josh Lanyon boeken
  Josh Lanyon - Adrien English Geloof je t zelf?

  In dit derde deel van de Adrien English serie raakt Adrien betrokken bij een reeks mensenoffers. De politie verdenkt Angus, Adriens werknemer, ervan de moorden te hebben gepleegd, maar Adrien gelooft daar niets van en gaat op onderzoek uit. Als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Kentucky Killer

  Op een vliegveld bij New York wordt de Zweed Lars-Erik Hassel op brute wijze vermoord. Opvallend is dat het slachtoffer de `merktekens' van de beruchte Amerikaanse seriemoordenaar The Kentucky Killer vertoont. Maar die is al jaren dood. Of niet? Van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rudolph Adriaense boeken
  Rudolph Adriaense - Vakantiebestemming onbekend

  Ze maken er elk jaar in de zomervakantieperiode weer een gimmick van. Collega-redacteuren Henrik Bruggecate en Daniël van Gent schrijven drie locaties op waarvan de een vermoedt dat de ander naartoe zal gaan. Vanaf de vakantiebestemming volgt dan het kaartje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robert Allard boeken
  Robert Allard - Ontspoord

  'Ontspoord' is na 'Moord door bluf' de tweede misdaadroman van Robert Allard. Politietekenaar Paul Guillaume en zijn vriendin Cunera raken in dit spannende boek opnieuw betrokken bij een ingewikkelde moordzaak. Op het station van Lochem is een brute moord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • B van Luik boeken
  B van Luik - rechercheurs de haan en damhuizen

  Bertus van Luik is geboren in 1949 in een klein dorpje in Overijssel. In 1967 is hij in Meppel gaan wonen. Als kind al mocht hij graag lezen en dat is altijd zo gebleven. Zelf heeft hij grote bewondering voor schrijvers als A.C. Baantjer, Jan Willem van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bertus van Luik boeken
  Bertus van Luik - De Haan en Damhuizen 2

  Na het succes van zijn eerste bundel met drie verhalen over de rechercheurs De Haan en Damhuizen is deze tweede bundel van drie nieuwe, spannende verhalen verschenen. Wederom spelen ze af in Meppel en omgeving. Bertus is geboren in 1949 in een klein dorpje in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ed van Eeden, Maran Olthoff boeken
  Ed van Eeden, Maran Olthoff - Moord aan tafel (deel 4)

  Een bekende antropoloog heeft zojuist een onderscheiding in ontvangst genomen en viert dit met vrienden en familie tijdens een etentje in een Amsterdams restaurant. Wanneer de man opstaat en het glas heft om een toost uit te brengen, zakt hij in elkaar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Baantjer Inc. boeken
  Baantjer Inc. - Moord op de tram (deel 5)

  Een man is doodgestoken in tram 12. Op de beveiligingscamera's is niet goed te zien hoe dat in zijn werk is gegaan. Rechercheurs Zijlstra en Graanoogst ontdekken dat de dode man ingeschreven was bij de universiteit en een studiebeurs had, maar óók beschikte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Havank boeken
  Havank - De schaduw grijpt in

  In De Schaduw grijpt in ontdekt Monsieur Charles C.M. Carlier allerlei zonderlingen zaken, zoals lijken die niet dood en doden die geen lijken zijn, weshalve hij vrienden en magen van het hoofdbureau bijeen roept en telefonisch een arrestatie verricht.Maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Circus Mikkenie

  Dit is een van de weinige Schaduw-verhalen die in Nederland spelen. Havank schreef het na een langdurig en innig contact met het bekende Circus Mikkenie, dat er dan ook uitvoerig in ter sprake komt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Geheim van de zevende sleutel

  Maar de Schaduw hoorde hem niet.Hij luisterde naar iets anders; naar gedempt luidruchtig lawaai in de tuin van Hendrick de Buyt, naar stemmengeroes dat vandaar tot hem doordrong, naar het gedruis van rennende schreden op het grindpad tussen de beide huizen, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - De weduwe in de wilgen

  Dit is het verhaal van de Laatste Abdis van de Zwarte Wilgen, een merkwaardig verhaal en een bijzonder boeiend verhaal, spelend in het romantische decor van de Westelijke Pyreneeën.Hoofdpersoon is natuurlijk de Schaduw, alias Charles C.M. Carlier, met deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Caviaar & cocaine

  Later, - toen hij de Cocaïne zowel als de Caviaar had overleefd, - beweerde de Schaduw dat die Russische machine, waarmee hij van Moskou-Vnukovo naar Parijs-Le Bourget terug was gevlogen, hem niet slechts had doen landen in laatstgenoemde luchthaven, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Dodemans dollars

  Verscheidene oude getrouwen treden er in dit Schaduw-verhaal op, maar tevens tal van ongure gasten. Bijvoorbeeld Petronella en Basilius, die elke zondag weer of geen weer uit rijden gaan, in een rijtuig als een volgkoets in een begrafenis. Maar afgezien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50