Detective

 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Kentucky Killer

  Op een vliegveld bij New York wordt de Zweed Lars-Erik Hassel op brute wijze vermoord. Opvallend is dat het slachtoffer de `merktekens' van de beruchte Amerikaanse seriemoordenaar The Kentucky Killer vertoont. Maar die is al jaren dood. Of niet? Van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mieke de Loof boeken
  Mieke de Loof - 3=2 maand spannende boek 2011

  Ksaveri Ignatz, psychiater en geheim agent, ontmoet bij toeval zijn oud-professor Von Graff. De volgende dag wordt de professor vermoord aangetroffen. Verdachte is schilder Egon Schiele, die ook in verband wordt gebracht met enkele moorden op jonge meisjes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Josh Lanyon boeken
  Josh Lanyon - Adrien English Geloof je t zelf?

  In dit derde deel van de Adrien English serie raakt Adrien betrokken bij een reeks mensenoffers. De politie verdenkt Angus, Adriens werknemer, ervan de moorden te hebben gepleegd, maar Adrien gelooft daar niets van en gaat op onderzoek uit. Als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Edwin Tekelenburg boeken
  Edwin Tekelenburg - Bureau Druiventak en de tocht der tochten

  Een paar dagen voor aanvang van de Elfstedentocht ontvangt marathonschaatser Jouke Bergsma een bloederige dreigbrief. Als hij deelneemt aan de Elfstedentocht zal de verzender hem om het leven brengen. Jouke schakelt Bureau Druiventak in - het detectivebureau… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - Labyrint

  Aan de Zweedse kust wordt een menselijke schedel gevonden. Wie is de dode? En waar is de rest van het lichaam? Officier van justitie Louise Rehnström leidt het moordonderzoek. De gevonden schedel zou die van Bengt Ingemarsson zijn, de ‘grote weldoener’,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fred Vargas boeken
  Fred Vargas - Een beetje meer naar rechts

  Louis Kehlweiler is kortgeleden ontslagen als ambtenaar op het ministerie van Binnenlandse Zaken. Daar hield hij zich bezig met ‘mijnen vegen’, het ophelderen van moeilijke misdaden. Op een dag vindt hij een verdacht botje onder een boom waar hij de vorige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hakan Nesser boeken
  Hakan Nesser - De zomer van Kim Novak

  De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen hun zomervakantie door in een klein zomerhuis aan een Zweeds meer. Al zwemmend, roeiend en lezend hebben ze een heerlijke tijd. Stiekem roken ze sigaretten en dagdromen ze over de jonge lerares Ewa,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Moord in de Oriënt-Expres

  'Agatha Christie heeft een zeer realistisch verhaal geschreven en houdt haar lezers tot het eind nieuwsgierig en in spanning.' The New York TimesAls Hercule Poirot vanuit Istanbul met de Oriënt-Expres naar Engeland terugkeert, verwacht hij een rustige reis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anna Jansson boeken
  Anna Jansson - Zondebok

  Op het eiland Gotland constateert een arts bij een kokkin een hoogst besmettelijke infectieziekte, de vogelgriep. De vijftig kinderen van het zomervoetbalkamp en hun coach, voor wie de kokkin kookte, worden vervolgens in strenge afzondering gehouden. Waanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Marian de Haan boeken
  Marian de Haan - Verborgen daden Damyaen Roosvelt 9

  Middeleeuwse thriller In Duynhaven heeft schout Jan Houtepoot veel werk gehad met het zoeken van een goede partij voor zijn dochter Minne, maar dat is inmiddels gelukt en er staat een grote bruiloft op stapel. Damyaen heeft hem erbij geholpen, maar heeft nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hakan Nesser boeken
  Hakan Nesser - Grofmazige net

  Deel 2 uit inspecteur Van Veeteren reeks Op een zaterdagochtend vindt Janek Mattias Mitter zijn vrouw Eva dood in bad. Ze is verdronken. Aan commissaris Van Veeteren verklaart Mitter dat hij zich niets van de voorafgaande nacht kan herinneren. Behalve dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Het ABC-mysterie

  'Een klassieke Christie met een premisse die prachtig is in haar eenvoud.' The Guardian Door een drietal moorden in korte tijd is het hele land in paniek. De dader lijkt zich van A tot Z door het alfabet heen te werken. A is voor mevrouw Asher in Andover, B is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De moord op Roger Ackroyd

  'Een boek dat nooit vergeten zal worden. Een even onmisbare als controversiële mijlpaal in de geschiedenis van de detective.' The Guardian Met haar sensationele thriller De moord op Roger Ackroyd werden Agatha Christie en haar personage Hercule Poirot in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A.J. Kazinski boeken
  A.J. Kazinski - Laatste goede man

  De Deense politieman Niels Bentzon en astrofysicus Hannah Lund zitten een moordenaar op de hielen die systematisch goede en rechtschapen mensen over de hele wereld doodt. De moorden lijken hun oorsprong te hebben in een oude, religieuze mythe. Om de volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J. Toes boeken
  J. Toes - De afrekening

  Wat het licht niet kan verdragen...Jac. Toes [Den Haag, 1950] publiceerde eerder de trilogie bestaande uit Dubbelspoor, De afrekening [beide kregen een Gouden Strop-nominatie]en Verraad. Met Fotofinish won hij in 1998 de Gouden Strop. Bij De Geus verschenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Kate Sedley boeken
  Kate Sedley - Roger de marskramer 3 De gehangene

  kate sedleyROGER de marskrameRElGENLIJK WAS HET DE BEDOELING DAT HIJ MONNIK ZOU WORDEN, MAAR ALS NOVICE IN HET KLOOSTER HOUDT ROGER HET NIET ERG LANG UIT. HIJ WORDT MARSKRAMER EN OP ZIJN TOCHTEN OVER HET ENGELSE PLATTELAND KOMT HIJ REGELMATIG OP HET SPOOR VAN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David Lawrence boeken
  David Lawrence - Stervenskoud

  Een killer met een ijzingwekkende drang...In het winterse Londen zijn al enkele aanslagen op vrouwen gepleegd. Inspecteur Stella Mooney weet donders goed dat een seriemoordenaar die willekeurig toeslaat eigenlijk niet te pakken is. Het zou dus een opluchting… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • H. Goorden boeken
  H. Goorden - Kwaad bloed

  Met Kwaad bloed publiceert Henk Goorden zijn derde politieroman. Tijdens het onderzoek in een drugszaak wordt een politieagente op brute wijze om het leven gebracht. Rechercheur Maarten Trip en zijn collega's van het rechercheteam gaan tot het uiterste om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Helene Tursten boeken
  Helene Tursten - Novemberval

  Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van Göteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Is er sprake van zelfmoord of heeft iemand hem van het balkon geduwd? Zijn dood wordt gevolgd door andere incidenten. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • L. Davidsen boeken
  L. Davidsen - De onzichtbare echtgenote

  De Deense zakenman en voormalig marinier Marcus maakt met zijn Russische vrouw Nathalie een cruise over de Wolga. Onderweg verdwijnt Nathalie plotseling spoorloos. Marcus begint een lange en wanhopige zoektocht vanaf zijn thuisbasis Kopenhagen en reist verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Helene Tursten boeken
  Helene Tursten - De getatoeëerde torso

  Op een strand in de buurt van het Zweedse Göteborg spoelt een zak aan met daarin een menselijke torso. Het is zo verminkt dat de politie DNA-onderzoek moet laten verrichten om het geslacht te kunnen bepalen. Een opvallende tatoeage is het enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Henk Goorden boeken
  Henk Goorden - Schot in het duister

  Een controversieel politicus wordt tijdens een campagnetoespraak voor hotel New York in Rotterdam doodgeschoten. De moord zet rechercheur Maarten Trip en zijn team voor een raadsel; is hier sprake van een politieke moord of zijn er andere motieven in het spel?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • F. Vargas boeken
  F. Vargas - De terugkeer van Neptunus

  We zijn bij Vargas ver verwijderd van het bloedige realisme dat in zoveel misdaadromans heerst.' - Le Nouvel Observateur'Vakkundig en intelligent aangelegde labyrinthen.' - NRC HandelsbladInspecteur Adamsberg probeert al dertig jaar lang een moordenaar,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gerard Droste boeken
  Gerard Droste - Kilte in het dal van de Mosbeek

  KILTE IN HET DAL VAN DE MOSBEEKGerard Droste, pseudoniem Klei Gerrit, geboren in Mander, was wiskundedocent aan het Pius X college in Almelo. Deze speurdersroman heeft een totaal andere strekking. De gepensioneerde rechercheur Antoon Spitmans, die na zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Tremayne boeken
  Peter Tremayne - Zuster Fidelma 06 Vallei van het kwaad

  Zuster fidelma de vallel van het kwaadVeertien eeuwen geleden was lerland al een-zelfs in onze ogen - zeer moderne en geëmancipeerde samenleving. Zuster Fidelma is nog maar midden in de twintig, maar heeft toch al een hoge post in het lerse rechtssyhteem en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95