Detective

 • Mario Puzo boeken
  Mario Puzo - Het laatste graf

  Tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog wordt de jonge Amerikaanse soldaat Michael Rogan op brute wijze gemarteld door zeven Gestapo-officieren, die geheime informatie van hem proberen los te krijgen. Michael wordt voor dood achtergelaten.Tien jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • H. Goorden boeken
  H. Goorden - Kwaad bloed

  Met Kwaad bloed publiceert Henk Goorden zijn derde politieroman. Tijdens het onderzoek in een drugszaak wordt een politieagente op brute wijze om het leven gebracht. Rechercheur Maarten Trip en zijn collega's van het rechercheteam gaan tot het uiterste om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Helene Tursten boeken
  Helene Tursten - De getatoeëerde torso

  Op een strand in de buurt van het Zweedse Göteborg spoelt een zak aan met daarin een menselijke torso. Het is zo verminkt dat de politie DNA-onderzoek moet laten verrichten om het geslacht te kunnen bepalen. Een opvallende tatoeage is het enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Henk Goorden boeken
  Henk Goorden - Schot in het duister

  Een controversieel politicus wordt tijdens een campagnetoespraak voor hotel New York in Rotterdam doodgeschoten. De moord zet rechercheur Maarten Trip en zijn team voor een raadsel; is hier sprake van een politieke moord of zijn er andere motieven in het spel?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • F. Vargas boeken
  F. Vargas - De terugkeer van Neptunus

  We zijn bij Vargas ver verwijderd van het bloedige realisme dat in zoveel misdaadromans heerst.' - Le Nouvel Observateur'Vakkundig en intelligent aangelegde labyrinthen.' - NRC HandelsbladInspecteur Adamsberg probeert al dertig jaar lang een moordenaar,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anna Jansson boeken
  Anna Jansson - Zondebok

  Op het eiland Gotland constateert een arts bij een kokkin een hoogst besmettelijke infectieziekte, de vogelgriep. De vijftig kinderen van het zomervoetbalkamp en hun coach, voor wie de kokkin kookte, worden vervolgens in strenge afzondering gehouden. Waanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De moord op de Nijl

  'Van de combinatie Agatha Christie en Hercule Poirot mag je hoge verwachtingen hebben en Moord op de Nijl zal je niet teleurstellen!' The New York Times Hercule Poirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Peter Tremayne boeken
  Peter Tremayne - Zuster Fidelma 05 Het web van Araglin

  Zuster fidelma het web van aragunVeertien eeuwen geleden was lerland al een - zelfs in onze ogen - zeer moderne en ge ncipeerde samenleving. Zuster Fidelma van Kildare is nog maar midden in de twintig, maar heeft toch al een hoge post in het lerse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • J. Toes boeken
  J. Toes - De afrekening

  Wat het licht niet kan verdragen...Jac. Toes [Den Haag, 1950] publiceerde eerder de trilogie bestaande uit Dubbelspoor, De afrekening [beide kregen een Gouden Strop-nominatie]en Verraad. Met Fotofinish won hij in 1998 de Gouden Strop. Bij De Geus verschenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • David Lawrence boeken
  David Lawrence - Stervenskoud

  Een killer met een ijzingwekkende drang...In het winterse Londen zijn al enkele aanslagen op vrouwen gepleegd. Inspecteur Stella Mooney weet donders goed dat een seriemoordenaar die willekeurig toeslaat eigenlijk niet te pakken is. Het zou dus een opluchting… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Helene Tursten boeken
  Helene Tursten - Novemberval

  Op een regenachtige novemberdag maakt Richard Von Knecht, de rijkste man van Göteborg, een dodelijke smak van zijn balkon. Is er sprake van zelfmoord of heeft iemand hem van het balkon geduwd? Zijn dood wordt gevolgd door andere incidenten. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • L. Davidsen boeken
  L. Davidsen - De onzichtbare echtgenote

  De Deense zakenman en voormalig marinier Marcus maakt met zijn Russische vrouw Nathalie een cruise over de Wolga. Onderweg verdwijnt Nathalie plotseling spoorloos. Marcus begint een lange en wanhopige zoektocht vanaf zijn thuisbasis Kopenhagen en reist verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Johan Theorin boeken
  Johan Theorin - Grafheuvel

  Het is het begin van een drukkend warm zomerseizoen op Öland. Tienduizenden toeristen bezoeken het eiland om midzomer te vieren. Maar een van de bezoekers komt met andere intenties. Hij wil wraak nemen voor het onrecht dat hem als kind is aangedaan. Gerlof is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Anders Roslund, Börge Hellström boeken
  Anders Roslund, Börge Hellström - Twee soldaten

  Vrienden, broeders en criminelen. Vastberaden om van hun bende de meest gezochte en beruchte van de voorstad te maken. De achttienjarige Leon en Gabriel zijn al vrienden sinds hun jeugd. Als bendeleiders bepalen ze het straatbeeld in de Stockholmse voorstad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anders Roslund, Börge Hellström boeken
  Anders Roslund, Börge Hellström - Het meisje onder de straat

  Wanneer er plotseling drieënveertig Roemeense straatkinderen op het Zweedse politiebureau staan en er tegelijkertijd in de kelder van een ziekenhuis het verminkte lijk van een vrouw gevonden wordt, worden commissaris Ewert Grens en zijn collega's in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Anders de la Motte boeken
  Anders de la Motte - Game

  Henrik 'HP' Pettersson, kleincrimineel van beroep, vindt een smartphone met dit bericht en voelt zich uitgedaagd. Al snel wordt hij meegezogen in een gevaarlijk spel, waarvan de gevolgen niet te overzien zijn. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Het lijk voor het stadhuis

  Voor het stadhuis van Gouda vindt een voorbijganger het levenloze lichaam van een Boskoopse duivenmelker. Het blijkt een bekend figuur in het uitgaansleven van de Goudse binnenstad te zijn, die op brute wijze om het leven is gebracht. De rechercheur Rus van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - De Goudse gijzeling

  Tien personeelsleden en twee vrachtautochauffeurs deden een schokkende ervaring op toen zij een uur lang door drie gemaskerde en gewapende mannen werden gegijzeld in het cash-and-carrybedrijf in de wijk Korte Akkeren in Gouda. De sleutelhouder van de kluis was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Moord in de tunnelflat

  In een flat aan het Albert Plesmanplein wordt het levenloze lichaam van Arnold de Zwijger gevonden. De man blijkt door middel van misdrijf om het leven te zijn gebracht. Arnold was een bekende figuur in het uitgaansleven in de binnenstad van Gouda. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Het lijk in de badkuip

  De achtentwintigjarige Viola van Vierhouten wordt met ingeslagen schedel in haar bad gevonden. Zij was de weduwe van een topcrimineel in Amsterdam en dacht na diens gewelddadige dood een veilige haven te hebben gevonden in het Goudse.Rechercheur Rus van Sint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Gerard Droste boeken
  Gerard Droste - Kilte in het dal van de Mosbeek

  KILTE IN HET DAL VAN DE MOSBEEKGerard Droste, pseudoniem Klei Gerrit, geboren in Mander, was wiskundedocent aan het Pius X college in Almelo. Deze speurdersroman heeft een totaal andere strekking. De gepensioneerde rechercheur Antoon Spitmans, die na zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leif Davidsen boeken
  Leif Davidsen - Aan de vooravond

  Het is eind jaren dertig, de financiële crisis is een feit en de Tweede Wereldoorlog dreigt. Magnus Meyer reist vanuit Denemarken zijn jongere broer achterna, die is gaan vechten in de Spaanse Burgeroorlog. Zijn tocht brengt Meyer van het prachtige maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De moord op Roger Ackroyd

  'Een boek dat nooit vergeten zal worden. Een even onmisbare als controversiële mijlpaal in de geschiedenis van de detective.' The Guardian Met haar sensationele thriller De moord op Roger Ackroyd werden Agatha Christie en haar personage Hercule Poirot in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tom Egeland boeken
  Tom Egeland - Het evangelie van Lucifer

  Archeoloog Bjørn Beltø komt een eeuwenoud manuscript op het spoor, dat hem via religie en mythen, met een tussenstop in Amsterdam, naar de toren van Babel leidt. Het manuscript bevat historische informatie die zo sensationeel is dat er letterlijk een moord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Andrea Camilleri boeken
  Andrea Camilleri - Zeven maandagen met Montalbano

  In de nacht van zondag op maandag wordt een vis uit het aquarium van een restaurant gehaald en op het droge door zijn kop geschoten. Precies een week later wordt weer een dier, ditmaal een kip, doodgeschoten. En de week daarop, weer 's nachts, een hond. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50