Detective

 • Havank boeken
  Havank - Het raadsel van de drie gestalten

  In dit verhaal uit de tijd dat de Schaduw, alias Charles C.M. Carlier, nog de ondergeschikte van Hoofdinspecteur Silvère was, is onder meer sprake van een geheimzinnig drietal, dat zwart op wit waagt neer te schrijven dat het over meer hersenen beschikt dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Mary Christmas

  Mary Christmas bevat drie bijna in de vergetelheid geraakte, oorspronkelijke en rasechte Schaduwverhalen, door de meester zelf gesigneerd. Geen vervalsingen dus zoals de schilderijen in het verhaal De antiquair van Montparnasse, waar de Schaduw op zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - De verkavelde bruidegom

  In de epiloog van dit Schaduw-verhaal werd, heel terloops, een feit vastgelegd, op grond waarvan dit deel in de serie wellicht het meest merkwaardig genoemd mag worden. Maar ook overigens mag deze Havank er zijn als raadselachtige, boeiende en vooral:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - De cycloop

  Kent u het jachtverhaal van hoofdinspecteur Francis Pyla, dat bijna klassiek geworden voorbeeld van surrealistische nonsens en Havankiaanse humor? Het zijn die humor zowel als het feit dat in deze Havank nu eens niet Silvère en de Schaduw op het tapijt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Spaanse pepers

  Van het nogal duistere begin tot het verrassende einde speelt deze geschiedenis rondom te Schaduw zich af op het warme, zuidelijke eiland Majorca. De Schaduw logeert er met zijn lieftallige vriendin Aranea Forster bij een oude kennis, bij wie ook commissaris… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Hoogst merkwaardig

  22 juni 1964 overleed Havank (pseudoniem van Hans van der Kallen), de thans al legendarische schepper van de Schaduw. Meer dan een decennium later is de belangstelling voor diens avonturen groter dan ooit, waartoe niet in de laatste plaats heeft bijgedragen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Havank boeken
  Havank - Deurwaarders dilerium

  Niet minder origineel dan de titel van dit Schaduw-verhaal is de inhoud: een aaneenschakeling van geestige vondsten, opgedist in die met woordspelingen doorspekte taal, die Havanks onvervreemdbaar eigendom is. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Daniel Silva boeken
  Daniel Silva - De Moskou regels

  Onrustbarende, actuele spionagethriller over het gevaar van ¿het nieuwe Rusland¿Met De Moskou regels begint een ijzingwekkende race tegen de klok¿De gewelddadige dood van een journalist leidt Gabriel Allon, restorateur en voormalig Israëlisch geheim agent,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Midzomernachtdroom

  Voor de Zweedse politie is het een bewogen midzomer: een Koerdische man wordt neergestoken, een Poolse verpleegster wordt vermoord en een tv-producent wordt neergeschoten. De liquidaties lijken op zichzelf te staan, maar niets is minder waar. De link tussen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Benn Flore boeken
  Benn Flore - Commissaris Renz Vos 0.1

  Commisaris Renz Vos is gepensioneerd, maar kan het werken niet laten. Deze paperback bundelt de eerste vier mysteries die hij oplost na het verlaten van de dienst; niet altijd tot plezier van zijn opvolgers en voormalig chef. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Moord uit het verleden

  Gwenda, een jonge Australische, valt in Engeland voor een gezellig oud huis. Al snel blijkt het huis een verleden te hebben. De nieuwsgierige Gwenda vindt het wel interessant en spannend om samen met haar man na te speuren wat er vroeger precies is gebeurd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Trein 16.50

  Twee treinen rijden langzaam naast elkaar. In de ene trein zit een vriendin van Miss Marple, die tot haar ontzetting ziet hoe in een helder verlichte coupé van de andere trein een jonge vrouw wordt vermoord. Ze gaat direct met haar verhaal naar de politie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Poirot speelt bridge

  De geheimzinnige meneer Shaitana 'verzamelt' onontdekte moordenaars. Het blijkt een gevaarlijke hobby, die hem ten slotte het leven kost. Op de avond van de moord is Hercule Poirot op bezoek bij Shaitana. Aan Poirot de schone taak uit te zoeken wie van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Zoek de moordenaar

  Detectiveschrijfster Ariadne Oliver moet voor een feest op een Engels landhuis een 'Jacht op de moordenaar' organiseren. Ze vraagt Hercule Poirot of hij ook wil komen, zogenaamd als extra attractie, maar in werkelijkheid omdat Ariadne ervan overtuigd is dat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Een kat tussen de duiven

  Een revolutie in het Midden-Oosten blijkt een onverwachte nasleep te krijgen op een dure Engelse meisjeskostschool. Er wordt een lerares vermoord en het lijkt duidelijk dat de dader onder de docenten of leerlingen moet worden gezocht: er zit een kat tussen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De vier klokken

  Een meisje van een uitzendbureau wordt voor werk op een bepaald adres ontboden. Als ze daar aankomt, vindt ze een dode man, een blinde dame en een grote hoeveelheid klokken. Het is het begin van een zaak die zo vreemd en ingewikkeld is, dat de politie er niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Wie adverteert een moord!

  In een Engels dorp wordt door middel van een advertentie in de dorpskrant een moord aangekondigd. De plaats staat erbij, en ook de tijd: vrijdagavond om half zeven. Hoewel de meeste dorpsbewoners denken dat het om een grap gaat, zijn er die vrijdag toch heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De werken van Hercules

  De beroemde detective Hercule Poirot heeft besloten te stoppen met werken. Als afsluiting van zijn speurdersloopbaan wil Poirot nog twaalf zaken oplossen die overeenkomen met de twaalf werken van Hercules, zijn naamgenoot uit de Griekse oudheid. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Lord Edgware sterft

  Agatha Mary Clarissa Miller wordt op 15 september 1890 geboren in Torquay. In 1914 trouwt ze met Archie Christie, waarna ze zijn naam overneemt. De Eerste Wereldoorlog breekt uit en Agatha gaat als vrijwilligster in de apotheek van een ziekenhuis werken. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De laagte

  Sir Henry en Lady Lucy Angkatell hebben op hun landgoed De Laagte een feestje georganiseerd waarvoor ook Hercule Poirot is uitgenodigd. Bij zijn aankomst vindt de vermaarde detective aan de rand van het zwembad een stervende man... Neergeschoten. En vlak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De wraakgodin

  In zijn testament vraagt de multimiljonair Jason Rafiel aan Miss Marple om een misdaad te onderzoeken. Om welke misdaad het gaat staat er niet bij. Miss Marple verdiept zich in de zaak en komt er al vrij snel achter dat het om een moord gaat. Wie vermoordde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Na de begrafenis

  Iedereen gaat ervan uit dat de rijke Richard Abernethie een natuurlijke dood stierf. Alleen zijn zuster houdt vol dat hij vermoord werd. De notaris van de familie besluit de erfgenamen eens grondig onder de loep te nemen en zijn vriend Hercule Poirot helpt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De versierde bezemsteel

  Een ouderwets, gezellig kinderfeest eindigt dramatisch met een moord. Hercule Poirot stuit op een aantal raadselachtige sterfgevallen en hij tracht alle stukjes van de puzzel op hun plaats te krijgen. Ten slotte slaagt hij erin om de krankzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De man in het bruine pak

  Anne Beddingfield ziet op een station een man voor de trein vallen. Ze gelooft dat hij vermoord is en gaat in haar eentje op onderzoek uit. Haar speurtocht leidt naar Zuid-Afrika en uiteindelijk naar de geheimzinnige man in het bruine pak. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Een olifant vergeet niet gauw

  Toen Celia Ravenscroft nog een klein meisje was, pleegden haar ouders zelfmoord. Als Celia op het punt staat te trouwen, wordt de waarheid rondom de dood van haar ouders plots erg belangrijk. Hercule Poirot en Ariadne Oliver besluiten het verleden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99