Detective

 • Esther Vermeulen boeken
  Esther Vermeulen - De huismeester

  Marit Johansen, privédetective en eigenaar van detectivebureau Bureau MaRiT op het Noordereiland in Rotterdam, geeft gehoor aan de noodkreet van Marc en Elsa Horn uit Barendrecht. De zoon van het echtpaar wordt al sinds het weekend vermist. Als vierentwintig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Esther Vermeulen boeken
  Esther Vermeulen - De mysterieuze inbraken

  Via een oud bekende krijgt Marit Johansen, een eigenzinnige privé-detective, de opdracht om op zoek te gaan naar een vermiste jonge vrouw. Na diverse omzwervingen komt Marit op het spoor van een commune waar de manipulatieve Emil Land de scepter zwaait.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Esther Vermeulen boeken
  Esther Vermeulen - Een fatale vergissing

  "...Plotseling was het stil. Hij begreep het niet. Na het constante geluid leek de stilte op een geluiddempende deken die heel de wereld buitensloot. Was de fietser afgestapt? Verwonderd keek hij achterom, naar het lege fietspad, en bemerkte tot zijn schrik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hans Dooremalen boeken
  Hans Dooremalen - Descartes in Amsterdam

  Amsterdam, oktober 1634. Naast de Westerkerk wordt een lijk gevonden. In de verse sneeuw is een vreemd symbool getekend en de hand van het naakte lijk omklemt een rapier. Wanneer meer doden onder vergelijkbare, mysterieuze omstandigheden worden aangetroffen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Wim Menheer boeken
  Wim Menheer - Dodenzang

  In de diamantwijk in Antwerpen wordt een even gruwelijke als bizarre moord gepleegd op de steenrijke Joodse diamantair Max Mahler. Ook de poetshulp, de 22jarige Lizzie Peeters, wordt zwaar verwond. Zij overleeft maar is totaal verlamd en zal haar verdere leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter Tremayne boeken
  Peter Tremayne - Het web van Araglin

  Zuster fidelma het web van aragunVeertien eeuwen geleden was lerland al een - zelfs in onze ogen - zeer moderne en ge ncipeerde samenleving. Zuster Fidelma van Kildare is nog maar midden in de twintig, maar heeft toch al een hoge post in het lerse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kate Sedley boeken
  Kate Sedley - De gehangene

  kate sedleyROGER de marskrameRElGENLIJK WAS HET DE BEDOELING DAT HIJ MONNIK ZOU WORDEN, MAAR ALS NOVICE IN HET KLOOSTER HOUDT ROGER HET NIET ERG LANG UIT. HIJ WORDT MARSKRAMER EN OP ZIJN TOCHTEN OVER HET ENGELSE PLATTELAND KOMT HIJ REGELMATIG OP HET SPOOR VAN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Tremayne boeken
  Peter Tremayne - Valei van het kwaad

  Zuster fidelma de vallel van het kwaadVeertien eeuwen geleden was lerland al een-zelfs in onze ogen - zeer moderne en geëmancipeerde samenleving. Zuster Fidelma is nog maar midden in de twintig, maar heeft toch al een hoge post in het lerse rechtssyhteem en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marian de Haan boeken
  Marian de Haan - Verborgen daden

  Middeleeuwse thriller In Duynhaven heeft schout Jan Houtepoot veel werk gehad met het zoeken van een goede partij voor zijn dochter Minne, maar dat is inmiddels gelukt en er staat een grote bruiloft op stapel. Damyaen heeft hem erbij geholpen, maar heeft nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Liz Brouwer boeken
  Liz Brouwer - Fataal verlangen

  Informatie over Fataal Verlangen Wanneer in de Beethovenstraat in Amsterdam het ontzielde lichaam van een juwelier wordt gevonden, blijkt dat nog maar het begin te zijn van een reeks noodlottige voorvallen rond het juweliersbedrijf van de gebroeders Van der… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Liz Brouwer boeken
  Liz Brouwer - Noodlottige berekening

  In het Westerpark in Amsterdam stuit een wandelaar op het dode lichaam van een man. Het is de zoon van de rijke familie Vermeiden, bekend in de Sigarenindustrie. Het slachtoffer is met geweld om het leven gebracht en had connecties met een beruchte organisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henning Mankell boeken
  Henning Mankell - Wallanders wereld

  Wallanders wereld is echt een collector’s item: in dit boek is alles te vinden over de Wallander-reeks en het personage Kurt Wallander. Daarnaast bevat het boek het korte spannende verhaal De hand, een herziene versie van Het graf, dat in 2004 speciaal voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Craig Kee Strete boeken
  Craig Kee Strete - De dronken detective

  Mijn spiegelbeeld trilde. Mijn neus, ooit gebroken door een dankbare cliënt, was nog altijd scheef maar zat nog wel zo'n beetje in het midden van mijn gezicht. Het zag er zelfs naar uit dat ik voor de verandering eens dicht genoeg bij een scheermes had… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Fred Vargas boeken
  Fred Vargas - Een beetje meer naar rechts

  Louis Kehlweiler is kortgeleden ontslagen als ambtenaar op het ministerie van Binnenlandse Zaken. Daar hield hij zich bezig met ‘mijnen vegen’, het ophelderen van moeilijke misdaden. Op een dag vindt hij een verdacht botje onder een boom waar hij de vorige… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Rosemary Rowe boeken
  Rosemary Rowe - De gezant van Commodus

  ROSEMARY ROWELIBERTUS DE MOZA KMAKERLIBERTUS IS EEN VRIJGEMAAKTE SLAAF VAN KELTISCHE AFKOMST, DIE LEEFT IN DE TWEEDE EEUW VAN ONZE JAARTELLING. IN DIE TIJD IS HET ROMEINSE RIJK REUSACHTIG GROOT GEWORDEN EN OOK. IN ENGELAND HEBBEN DE ROMEINEN DE TOUWTJES STEVIG… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Tremayne boeken
  Peter Tremayne - Het valse concilie

  Zuster Fidelma van Cashel is nog maar net dertig, maar heeft toch al een hoge post in het Ierse rechtssysteem van de zevende eeuw. Ze heeft een grote reputatie opgebouwd als speurder en wordt regelmatig gevraagd misdaden te onderzoeken, daarbij geholpen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Håkan Nesser boeken
  Håkan Nesser - De zomer van Kim Novak -De liefde van een goede vrouw

  De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen hun zomervakantie door in een klein zomerhuis aan een Zweeds meer. Al zwemmend, roeiend en lezend hebben ze een heerlijke tijd. Stiekem roken ze sigaretten en dagdromen ze over de jonge lerares Ewa,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Fred Vargas boeken
  Fred Vargas - IJsmoord

  In Parijs worden kort na elkaar twee doden aangetroffen. Alles wijst op zelfmoord, op één ding na: het vreemde symbool dat in de buurt van beide slachtoffers wordt gevonden. Is het de letter H, of moet het soms een guillotine voorstellen? Wanneer commissaris… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Het mysterie van Sittaford

  In het Engelse dorpje Sittaford ligt een dik pak sneeuw en in Sittaford House brengen zes mensen de avond met elkaar door. Ze zitten om een ronde tafel en proberen geesten op te roepen. De tafel beweegt en spelt: Trevelyan - dood - moord. Eerst denkt iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anders Roslund, Börge Hellström boeken
  Anders Roslund, Börge Hellström - Twee soldaten

  Vrienden, broeders en criminelen. Vastberaden om van hun bende de meest gezochte en beruchte van de voorstad te maken. De achttienjarige Leon en Gabriel zijn al vrienden sinds hun jeugd. Als bendeleiders bepalen ze het straatbeeld in de Stockholmse voorstad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Esther Vermeulen boeken
  Esther Vermeulen - Een hete dood

  "...Het zweet gutste in grote stralen van zijn hoofd en van zijn oksels langs zijn brede lijf, maar hij merkte het niet. Door paniek bevangen keek hij wild om zich heen, terwijl hij ondertussen de zweetdruppels uit zijn bloeddoorlopen ogen wreef. Er moest een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Katrien Van Effelterre boeken
  Katrien Van Effelterre - Doodsengel

  Aaron Elsocht, gerenommeerd rechter bij de correctionele rechtbank, wordt dood aangetroffen in zijn villa in Genk. Echtgenote Barbara Fierens is op dat moment met hun dochters op familiebezoek in Groningen. Haar kille reactie op het overlijden van haar man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Edwin P.C. Zonneveld boeken
  Edwin P.C. Zonneveld - Vermist in de Kragge

  "Vermist in de Kragge, is na Gezworen wraak als losstaand deel te lezen. Een detective en oorlogsroman prachtig samengesmolten." 1 9 4 5 Duizend bommenwerpers in het luchtruim. De Amerikaanse flankschutter Arth komt met de bemanning onder zwaar vuur te liggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Edwin P.C. ZONNEVELD boeken
  Edwin P.C. ZONNEVELD - Gezworen wraak

  Een moord in het riet schrikt de rustige gemeente Steenwijkerland op. Inspecteur Starck leidt een team van rechercheurs om de moordenaar te vinden, maar vindt aanvankelijk geen bruikbare sporen. Alleen een vreemde tatoeage op de bovenarm van het slachtoffer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Edwin P.C. Zonneveld boeken
  Edwin P.C. Zonneveld - De schutsloot moord

  "DE SCHUTSLOOT MOORD IS HET DERDE DEEL UIT DE INSPECTEUR STARCK-REEKS, MAAR OOK ALS AFZONDERLIJK DEEL TE LEZEN. MET DE VORIGE TWEE DELEN GEZWOREN WRAAK EN VERMIST IN DE KRAGGE, HEEFT AUTEUR ZONNEVELD BEWEZEN DAT HIJ MET HET PERSONAGE STARCK EEN STEVIGE VOET IN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50