Detective

 • Karin Peters boeken
  Karin Peters - De zoon van Sofie

  De zusjes Linde en Sofie zijn onafscheidelijk. Als Sofie op haar zeventiende stapelverliefd wordt op Jean Luc, kan Linde dit begrijpen. Maar Jean Luc wordt een obsessie voor Sofie. Dan blijkt dat ze zwanger is... Na de geboorte van Robin, gaat het slecht met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Sanne Agterberg boeken
  Sanne Agterberg - Knap Knapper Knappert

  Sommige mensen zijn knap, andere mensen zijn knapper, maar niemand is zo knap als Knappert. Knappert huppelt door het leven in de wetenschap dat het zonnetje speciaal voor hem schijnt en de wind speciaal voor hem waait. Iedereen houd van hem. Als er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Johan D'Haveloose boeken
  Johan D'Haveloose - De Post-It moorden

  Het rechercheteam van Bonnard en Brunello wordt geconfronteerd met een reeks moorden, waarbij de dader Post-its achterlaat. Op de gele memo's staan steeds twee letters en een cijfer. Het brengt de brigade in de wereld van voetbalfans, mode, antiek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Anne van Doorn boeken
  Anne van Doorn - De mysteries van Robbie Corbijn

  Een van de mysteries verschijnt in het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift Ellery Queen Mystery Magazine. Een vastgoedhandelaar gaat wandelen in de Hoge Venen en verdwijnt voorgoed, tot groot verdriet van zijn verloofde. Een huisarts bezoekt diep in de nacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lisa Jewell boeken
  Lisa Jewell - Ik volg je

  'Dit is zowel een grijpt-je-bij-de-strot-thriller als een aangrijpend familiedrama. Fantastisch.’ – A.J. Finn, auteur van De vrouw in het raamJe bent weer terug in je geboortestad na vier jaar in het buitenland. Met een nieuwe man aan je zij. Jullie zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gerard Mak boeken
  Gerard Mak - Rechercheur Brons en het lijk op de Wallen

  Op een warme zomerdag begint Koen Dullen op de afdeling recherche van het roemruchte politie bureau aan de Warmoesstraat, gelegen in Nederlands beroemdste uitgaanswijk. Door zijn commissaris Witteveen wordt hij die eerste dag gekoppeld aan rechercheur Brons,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Kevin de Haan boeken
  Kevin de Haan - De Schat in het Klooster

  Het beveiligingsbedrijf van de half-IJslandse Laufey Gísladóttir wordt door een katholieke woongemeenschap in ’s-Heerenberg ingehuurd om het aangrenzende kerkhof te beveiligen tegen vandalisme. De bewoners denken dat de indringers op zoek zijn naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jorinde Eggenhuizen boeken
  Jorinde Eggenhuizen - Na de stilte

  Lucy geniet met haar partner Simon van een midweek op Texel. Eindelijk kan ze het vecht- of vluchtgevoel van de laatste jaren loslaten. Maar dan beginnen de geheimzinnige telefoontjes en ontvangt ze een bedreiging per post. Ze vermoedt dat haar narcistische ex… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marian Werkman boeken
  Marian Werkman - Zwijgen is goud

  Fotografe en privédetective Mirjam Zomer krijgt een interessante opdracht. De vermogende Cassandra Hooghstraeten vraagt haar een reportage te maken van haar hoogbegaafde zoon Walter, die binnenkort voor een studie naar Amerika vertrekt. Twee dagen na Mirjams… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - De muizenval

  Het titelverhaal van deze bundel vormde de basis voor het succesvolle toneelstuk The Mousetrap, dat in Londen al zestig jaar achtereen volle zalen trekt. De vijf andere verhalen zijn weliswaar minder beroemd dan het eerste, maar daarom niet minder spannend. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tieme Woldman boeken
  Tieme Woldman - Doodzonde

  Johan Ruisbeek, deelnemer aan een bijzonder sportevenement in Drenthe, wordt op de top van de VAM-berg in Wijster met een even bijzonder wapen vermoord. Rechercheur Tom Wessels van het Team Zware Misdaden ontdekt dat het slachtoffer door een oude zakenpartner… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Antoon Ertemeijer boeken
  Antoon Ertemeijer - Een Halszaak in Haarlem

  Een kunsthandelaar zorgt voor paniek in het Frans Hals Museum met een merkwaardig document. Kunstdetective Peter Hunter verdiept zich in de zaak. Worden hier verdachte spelletjes gespeeld, of is er werkelijk iets mis met een doek van Frans Hals? Over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Gerda van Wageningen boeken
  Gerda van Wageningen - Zilveren draden

  Als Hetty ontdekt dat haar zwager geld van zijn bejaarde moeder steelt, en erger nog, breekt er een moeilijke tijd voor haar aan. Wanneer haar eigen vader ziek wordt en haar dochter een beroep op haar doet, om op de kleinkinderen op te passen, kan ze alles nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Volker Kutscher boeken
  Volker Kutscher - Schaduw over Berlijn

  Berlijn, 1929. Als het lichaam van een bruut gemartelde Rus uit de rivier de Spree wordt getrokken, ziet rechercheur van de zedenpolitie Gereon Rath zijn kans schoon om terug te keren bij de afdeling moordzaken. Hij duikt op eigen houtje de Berlijnse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Goos Van Nimwegen boeken
  Goos Van Nimwegen - Rechtzetting

  Janne de Beer is een veelbelovende jonge docente aan de letterenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam. Na de beëindiging van haar moeizame relatie met de weinig succesvolle schrijver Willem Stapel heeft ze haar leven inmiddels weer redelijk op de rails.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Ab Baantjer boeken
  Ab Baantjer - Een lijk in de kast

  Op een mooie zomerdag, als de Jordaan zucht en steunt van de hitte, werkt rechercheur Peter van Opperdoes op het oude bureau Raampoort. Toch is Van Opperdoes niet echt eenzaam, want hij heeft altijd zijn overleden vrouw nog, met wie hij gesprekken kan voeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ab Baantjer boeken
  Ab Baantjer - Een schot in de roos

  In een vuilnisbak op de Noordermarkt in Amsterdam vinden twee vuilnismannen een mobiele telefoon. Als de wachtcommandant van Bureau Raampoort de telefoon als gevonden voorwerp aan het inschrijven is, gaat het apparaat plotseling over. Verbaasd neemt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ab Baantjer boeken
  Ab Baantjer - Een dief in de nacht

  Als rechercheur Peter van Opperdoes op een koude winteravond een wandeling door donker Amsterdam maakt om zijn zinnen te verzetten, hoort hij in de verte de loeiende sirene van een politieauto. Als hij nog een sirene hoort, en vervolgens nog een, is zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Andrea Camilleri boeken
  Andrea Camilleri - De dans van de meeuw

  Andrea Camilleri (Sicilië, 1925) begon zijn carrière als theaterregisseur. Zo bracht hij onder anderen Beckett en Ionesco op het toneel. Pas op latere leeftijd is hij romans en detectives gaan schrijven. Van commissaris Montalbano, de Siciliaanse Maigret,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • D.M. Sebastiaans boeken
  D.M. Sebastiaans - Het naadje van de kous

  Sebas, de homo detective, en zijn modebewuste vriendin Debby laten zich weer van hun beste kant zien in dit derde en laatste deel van de Sebas en Debby trilogie. Debby is hard aan vakantie toe wanneer ze Hamid ontmoet in de buurt van Napels. Hamid blijkt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,56
 • P. Dieudonné boeken
  P. Dieudonné - Rechercheur De Klerck en het doodvonnis

  Ondernemer Bart Bovend'Eerdt komt naar het hoofdbureau om een misverstand recht te zetten. Terwijl hij op zakenreis was, is iemand zijn kantoorpand heimelijk binnengedrongen, een gebeurtenis die door een verborgen camera is vastgelegd. Na weken speuren heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Getuige à charge

  'Getuige à charge' is de titel van het eerste van de acht verhalen die dit boek bevat. Het is een van de beroemdste verhalen die Agatha Christie ooit heeft geschreven en de eerste verfilming ervan - met in de hoofdrollen Marlene Dietrich en Charles Laughton -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Mary Copeland

  In Mary Copeland – Victoriaanse detective heeft Robbert Jan Swiers een nieuw genre aan zijn uitdijende universum toegevoegd. De detectiveserie gaat in op het leven van Mary Copeland, die door haar oom en tante in het London van de late negentiende eeuw wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paul Kater boeken
  Paul Kater - High-Tech Recherche

  Gerben Benders is een rechercheur, en een goede. Daarom wordt hij op een zaak gezet die iedereen voor raadsels stelt: bij een bedrijf dat speciale, high-tech componenten maakt, wordt gestolen. Met alle beveiliging die aanwezig is, lijkt dat onmogelijk maar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - De andere broer

  Wanneer Eduards vader sterft, stort zijn wereld in. Hij komt snel achter de ontnuchterende waarheid over zijn vader, directeur van Weltenpharma. Eduard wordt niet alleen gedwongen om zijn toekomst maar ook zijn jeugd door andere ogen te bekijken. Twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99