Detective

 • Martin Brouwers boeken
  Martin Brouwers - De Roemeense kwestie

  Het wordt de jonge Jim Callahan deze keer moeilijk gemaakt wanneer hij ongewild betrokken raakt bij een internationale zaak waar niet alleen de Nederlandse politie, maar ook het Britse New Scotland Yard bij betrokken is. Wat hebben een moord en een ontvoering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,05
 • Marian Werkman boeken
  Marian Werkman - Mirjam Zomer detective Zwijgen is goud

  Deel 2 van de detectiveserie over Mirjam Zomer, waarin ze te maken krijgt met de ontvoering van een hoogbegaafde jongen.Fotografe en privédetective Mirjam Zomer krijgt een interessante opdracht. De vermogende Cassandra Hooghstraeten vraagt haar een reportage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eugenius Quak boeken
  Eugenius Quak - Gruwelijk is het huwelijk

  Eugenius Quak is een man van twaalf ambachten en veel meer ongelukken, tot hij besluit privé-detective te worden. Zijn eerste cliënt is de schatrijke Lourens Rotting, eigenaar van Groot Beukenstein. Rotting wil dat Quak zijn vrouw Pippilotta schaduwt omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wim Menheer boeken
  Wim Menheer - Dodenzang

  In de diamantwijk in Antwerpen wordt een even gruwelijke als bizarre moord gepleegd op de steenrijke Joodse diamantair Max Mahler. Ook de poetshulp, de 22jarige Lizzie Peeters, wordt zwaar verwond. Zij overleeft maar is totaal verlamd en zal haar verdere leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Agatha Christie Het wespennest

  Bij deze verzameling van twaalf korte verhalen zijn er vijf, waarin Agatha Christie bewijst dat ze niet alleen uitstekende verhalen kan schrijven, maar ook uitblinkt in een ander genre: dat van het griezelverhaal. De zeven overige verhalen in dit boek hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anne van Doorn boeken
  Anne van Doorn - De geliefde die in het veen verdween, en andere mysteries

  Jaarlijks blijven vele politieonderzoeken onopgelost. Recherchebureau Corbijn - Research & Discover is specialist in onopgeloste mysteries. Zaken waarvoor de politie geen tijd meer heeft en die op de plank blijven liggen. Mysteries die Robbie Corbijn en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Moord in de Oriënt Expres

  Als Hercule Poirot vanuit Istanbul met de Oriënt-Expres naar Engeland terugkeert, verwacht hij een rustige reis. Maar rond middernacht strandt de trein in de sneeuw en de volgende ochtend blijkt één van de passagiers op een gruwelijke manier te zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hans Abramsen boeken
  Hans Abramsen - 101 Smeris verhalen

  Dit boek behandeld 101 gebeurtenissen uit de politie praktijk.De zaken berusten op waarheid maar in verband met de privacy zijn de plaatsen en namen fictief.Sommige gebeurtenissen zijn zo ongeloofwaardig dat men zich niet kan voorstellen dat dit dienders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esther Vermeulen boeken
  Esther Vermeulen - Bureau MaRit: Een hete dood

  "...Het zweet gutste in grote stralen van zijn hoofd en van zijn oksels langs zijn brede lijf, maar hij merkte het niet. Door paniek bevangen keek hij wild om zich heen, terwijl hij ondertussen de zweetdruppels uit zijn bloeddoorlopen ogen wreef. Er moest een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Baantjer, Peter Römer boeken
  Baantjer, Peter Römer - De Cock en een duivels dilemma (deel 81)

  Deel 81 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Het is een grijze, druilerige dag, maar De Cock laat zijn humeur er niet door verpesten. Aangekomen op de Warmoesstraat kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anton Huizinga boeken
  Anton Huizinga - Valkuil

  Na de avonturen die in het boek 'Wisseltruc' zijn beschreven, blijft het bij Sam knagen. De opdrachten van zijn chef Sebastiaan passen niet bij de activiteiten van de organisatie. De vorige opdrachten hadden niets te maken met economische spionage. In plaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • De Waal en Baantjer boeken
  De Waal en Baantjer - Een schim in de nacht - grote letter uitgave

  Als rechercheur Van Opperdoes 's avonds warme appeltaart zit te eten in café Papeneiland in de Jordaan, hoort hij schoten op de Noordermarkt. Wanneer hij ernaartoe rent, weet hij nog de laatste woorden op te vangen van een neergeschoten man die zwaargewond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Miss Marple De giftige pen

  Als Jerry Burton na een ernstig vliegongeluk uit het ziekenhuis komt, krijgt hij het advies rustig in een dorp te gaan wonen. Maar rustig is het daar allerminst. Voor hij het weet is hij in een moordzaak betrokken. Gelukkig is Miss Marple in de buurt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Francesco Recami boeken
  Francesco Recami - Lijken in de kast

  Francesco Recami (Florence, 1956) begon als auteur van berggidsen en jongensboeken. Pas na zijn vijftigste wijdt hij zich aan het schrijven van romans, die met veel bewondering worden ontvangen en waarvoor hij de 'Premio Scrittore Toscano' krijgt. "La casa di… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • De Waal & Baantjer boeken
  De Waal & Baantjer - Een kuil voor een ander

  Als na de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse binnenstad, in de buurt van Bureau Raampoort, een lichaam opgegraven wordt, staan rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob voor een raadsel.Niet alleen rijst de vraag wie het slachtoffer is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • De Waal & Baantjer boeken
  De Waal & Baantjer - Een tien met een griffel

  Rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob krijgen een ingewikkelde zaak voor hun kiezen als een jonge vrouw vermoord wordt aangetroffen in een woning in Amsterdam. Niet veel later wordt op een verlaten terrein de eigenaar van de woning, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Poirot De grote vier

  In deze zaak, die Hercule Poirot vaak de allerbelangrijkste van zijn carrière noemt, vindt de beroemde speurder vier tegenstanders tegenover zich: een Chinees die als de grootste misdadiger aller tijden wordt beschouwd, een Amerikaanse multimiljonair, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Martin Hendriks boeken
  Martin Hendriks - Lotgevallen in de IJsvaart

  Moorden op een eiland in de Finse Golf, een deportatie naar Siberië, een droevige reis naar de Arctic en een lang vergeten scheepsramp aan de mond van de Eem die een nog langer vergeten misdrijf oplost. Dat en veel meer misdrijven die schipper Jacob van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • De Waal & Baantjer boeken
  De Waal & Baantjer - Een tip van de sluier

  Als rechercheur Peter van Opperdoes op een stormachtige avond langs zijn stamcafé loopt, wordt hij gewaarschuwd dat er een onbekende man naar hem op zoek is. Het blijkt Bob Pals te zijn, een vastgoedhandelaar die met de dood wordt bedreigd. Van Opperdoes en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Het ABC-mysterie - grote letter uitgave

  Door een drietal moorden in korte tijd is het hele land in paniek. De dader lijkt zich van A tot Z door het alfabet heen te werken. A is voor mevrouw Asher in Andover, B is voor Betty Barnard in Bexhill, C is voor Carmichael Clarke in Churston. Wie is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Maurice Leblanc boeken
  Maurice Leblanc - Arsène Lupin versus Herlock Sholmes

  4 sterren in de VN Detective & Thrillergids 2016! ‘Arsène Lupin heeft alles om lezers uit de Lage Landen te bekoren. Hij is de perfecte vertegenwoordiger van le chic français, de charmante ambassadeur van de Franse savoir-faire, en incarneert bijgevolg als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en het lijk aan de Amstel - grote letter uitgave

  Deel 75 in de populaire Baantjer-reeks. Piet Römer vertolkte jarenlang de rol van De Cock, die met zijn collega's vanuit het bureau in de Warmoesstraat de zaken oplost.Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marten Toonder boeken
  Marten Toonder - Tim MacNab zoekt kopij

  Ik gleed, meer dan ik liep, de trap af en snelde het gangetje in. Vlak bij me klapte een deur open en dicht, telkens een lichtstreep op de grond werpend. Me vasthoudend aan de deurpost stapte ik naar binnen. Daar, hangend over tafel, lag Braun. Een bloedstraal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Esther Vermeulen boeken
  Esther Vermeulen - De mysterieuze inbraken

  Via een oud bekende krijgt Marit Johansen, een eigenzinnige privé-detective, de opdracht om op zoek te gaan naar een vermiste jonge vrouw. Na diverse omzwervingen komt Marit op het spoor van een commune waar de manipulatieve Emil Land de scepter zwaait.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anton Huizinga boeken
  Anton Huizinga - Wisseltruc

  Als Sam Werner een opdracht krijgt die niet lijkt te passen bij de dekmantel van de organisatie, krijgt hij langzaam in de gaten in welk wespennest hij zich bevindt. Zijn werkzaamheden zijn normaal gesproken niet al te spannend, maar nu beginnen er doden te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50