Avonturenroman

 • Ingrid Aanen boeken
  Ingrid Aanen - Anna, journalist

  De hoofdpersoon Anna is als journalist werkzaam op de buitenlandredactie van een groot nieuwsbedrijf. Naast haar drukke baan vult Anna's privéleven zich met enerzijds haar liefde voor haar vriend Pjotr en anderzijds tracht ze haar broer Herman te helpen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Mirjam Kooijman boeken
  Mirjam Kooijman - Missie

  Familie – afstuderen – boomgaard – Spanje – vriendinnen. Woorden die het leven van Lisa kenmerken. Sinds kort staat er nog een woord in dat rijtje: liefde. Na een zonovergoten vakantie bij haar familie in Spanje blijkt dat Nils, de jongen waarop ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Johnnie Crystal boeken
  Johnnie Crystal - Het geheim van Professor Blumberg deel 3

  De Delftse student Jan Steen komt in contact met Professor Ivan Rubikov. Samen fabriceren ze een aantal Verschieber, naar het voorbeeld dat de professor in 1945 in Zuid Silezië heeft gezien. Het project stopt wanneer de professor naar de V.S. wordt ontvoerd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Murraij boeken
  Henk Murraij - Durven zijn

  Henk Murraij is pelgrim, levensontdekker en debuterend romanschrijver. Met Durven Zijn publiceert hij een verhaal dat tegen de stroom ingaat, maar gelijkertijd herkenbaar is voor iedereen. De onzekerheid hoe anderen je zien, voorkomt vaak dat je durft te zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Gerben Graddesz Hellinga boeken
  Gerben Graddesz Hellinga - Moord in de Rocky Mountains Het ongetemde Amerika 1

  Duik mee terug in de tijd naar het ongetemde Amerika. Een serie avonturenromans over de verovering van Noord-Amerika in de 19e eeuw. Het indiaanse meisje Espenblad ontvlucht de blokhut van de wrede bontjager John Clarkin aan wie zij is uitgehuwelijkt. Met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Gerben Graddesz Hellinga boeken
  Gerben Graddesz Hellinga - De gouden jaguar Het ongetemde Amerika 2

  Duik mee terug in de tijd naar het ongetemde Amerika. Een serie avonturenromans over de verovering van Noord-Amerika in de 19e eeuw. Apachen verwoesten de rancho van de vader van Maria Gonzales. Het enige dat te redden valt is een gouden beeldje van een jaguar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Gerben Graddesz Hellinga boeken
  Gerben Graddesz Hellinga - Verraad in Texas Het ongetemde Amerika 3

  Duik mee terug in de tijd naar het ongetemde Amerika. Een serie avonturenromans over de verovering van Noord-Amerika in de 19e eeuw. Texas Rangers verdedigen hun republiek en de pioniers­­stadjes die uit het niets verrijzen, ondanks de dreiging van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - Contact!

  Vier jaar in de gevangenis is geen pretje. Zeker niet als veel van de medegevangenen je buitensluiten omdat je niet kan, niet mag praten. Toch is dit voor Emma de realiteit. Ze gaat door een storm van emoties als ze probeert haar leven weer op de rails te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ingrid boeken
  Ingrid - Zoektocht

  Jesse Fielding is een jonge vrouw van 28, natuurfotografe van beroep en mede-eigenaar van het projectbedrijfje NATURE dat ze samen met haar vader runt vanuit Costa Rica.Na een paar moeilijke jaren vol verdriet moet Jesse voor een opdracht naar Nederland. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Ineke Siegers boeken
  Ineke Siegers - Het Groene Woudbos

  Heer Hugo Haas en Holly Konijn zijn de hoofdpersonen in een verzameling fabels. Samen met de andere dieren van Het Groene Woudbos beleven ze allerlei avonturen. De prachtig geschreven verhalen nemen je mee naar een fantasiewereld en de vertederende dieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Arthur Nutting boeken
  Arthur Nutting - Haldi

  In het oosten van Turkije is het oude koninkrijk Urartu in ere hersteld. Als kroonprins Haldi ontvoerd wordt, is het hele land in rep en roer. Op een gevonden gouden hanger met een afbeel­ding van een god en een blauwe kledingvezel wordt er niets meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lucien Biart boeken
  Lucien Biart - Lotgevallen van een jeugdige natuuronderzoeker

  Lucien Bart beschrijft de ontdekkingstocht van een wetenschapper die in gezelschap van zijn gids en trouwe hulp, de Indiaan Encuardo, een vriend en collega wetenschapper Sumicrest en zijn 9-jarige zoom Lucien (toeval?) een voettocht van 300 mijlen maakt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anna Beeftink boeken
  Anna Beeftink - Weeffout

  Weeffout is een psychologische roman. Een verhaal over de levens van drie generaties uit een welgestelde Amerikaanse familie. Over de effecten van tijdgeest en afkomst, de kracht van familiebanden, de gevolgen van huiselijk geweld en oorlogsgeweld. Het verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gilbert Keyzer boeken
  Gilbert Keyzer - De vloek van de zigeunerin

  De vloek van de zigeunerinPhilippe gaat met zijn dochters Femke en Feline en de daarbij behorende schoonzoons mee op vakantie naar Zuid-Spanje. Ze hebben daar een villa gehuurd. Om de familieperikelen te ontvluchten gaat hij af en toe alleen op stap en maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Els Rommers boeken
  Els Rommers - Icea 2 de kroon van trevon

  De toekomst van velen hangt af van het welslagen van de missie van Icea en Aiden. Samen varen ze terug naar het koude continent waar beiden zijn opgegroeid om te verhoeden dat hun ergste vijand de macht grijpt. Een hevige zeestorm gooit echter roet in het eten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johnnie Crystal boeken
  Johnnie Crystal - De Generatie na de Storm

  Dave Dewinter leeft een beetje in de schaduw van zijn bekende vader. Hij heeft wat moeite om een studierichting en een beroep te kiezen. Zijn werkgever ­stuurt hem naar Spanje, als piloot van bevoorradings­vliegtuig, maar hij gebruikt het toestel voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • A.M. Koppens van der Ark boeken
  A.M. Koppens van der Ark - Samantha

  Samantha is een jong en gelukkig meisje. Ze is enig kind en heeft een goede band met beide ouders. Maar doordat ze een donkere schaduw over haar leven krijgt, krijgt ze heel wat voor de kiezen. Ze voelt zich niet gelukkig meer en weet niet of ze het leven wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,85
 • Ronald van Assen boeken
  Ronald van Assen - Het meisje in het riet

  Sanne is een meisje van zestien jaar. Samen met haar ouders en jongere zusje Lotte woont ze in Oldemarkt aan de rand van De Weerribben. Ze is lief, behulpzaam, netjes en doet graag iets voor anderen. Kortom, de modeldochter die iedere ouder zich zou wensen..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Ibiza, de hemel en de hel

  De familie Grooteman besluit met hun spaargeld een riante villa met appartementen te kopen en een B& B te beginnen op Ibiza. Het onbekend gezicht van Ibiza zorgt dat het huwelijk van Evert en Rosalie in zwaar weer belandt. Zijn ze sterk genoeg om niet te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • R. Ofsen boeken
  R. Ofsen - Het geheim van de piramide van Cheops

  Noby, geheim agent, krijgt een visioen over schatten onder de Piramide van Cheops. Honderd geleerden komen naar Egypte en beginnen aan de grootste opgraving ooit. Ze vinden daar, wat bewoners van het verloren continent Atlantis voor het nageslacht hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Wendy Gillissen boeken
  Wendy Gillissen - De vloek van de tahiéra

  De Vloek van de Tahiéra kreeg de Zilveren medaille in de Readers Favorite Awards 2009! De Vloek van de Tahiéra is een spirituele roman waarin dromen en het bovennatuurlijke, sjamanisme en reïncarnatie op een natuurlijke manier worden verweven tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Cees van Groningen boeken
  Cees van Groningen - MIG - 25

  In juni 1965, op het heetst van de koude oorlog, dringt een voor het Westen onbekend Russisch vliegtuig het luchtruim van de staat Texas in de Verenigde Staten binnen. Bij dit incident, waarbij de Rus met zijn vliegtuig neerstort en om het leven komt, is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Marjan Tulp boeken
  Marjan Tulp - Leandro

  Uit liefde voor het paard besluiten Julia, Yana en Maria een probleempaard te kopen en te helpen. Het wordt hun gezamenlijke project. Hoofdredacteur Julia schrijft over het paard in het magazine Galop, paardenfluisteraar Yana traint het paard en osteopaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Shanti Silos boeken
  Shanti Silos - Schonen, dromen & ordinaire fun

  Schonen, Dromen & Ordinaire Fun is het persoonlijke verhaal van Shanti Silos over leven en genieten.Een inspiratieboek over zingeving en plezier.I n h o u d b o e kSilos beschrijft haar reis van krachteloosheid naar plezier en zingeving. Het boek vormt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - De dans van de nar

  Macht en geld hebben toekomstig Amerika en Europa verdeeld in koninkrijkjes waar hebzuchtige zakenlieden heersen - zij zijn de decadente tycoons, de rijkaards die de wereld onderling hebben verdeeld. En intussen viert het volk feest en het leven is één groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95