Spannende boeken

 • Lynda la Plante boeken
  Lynda la Plante - Weduwen

  Drie mannen komen om tijdens een dramatisch verlopen bankoverval. Ze laten drie radeloos en totaal ontredderde vrouwen achter; Dolly Rawlins, Linda Pirelli en Shirley Miller. Als één van hen, Dolly, erachter komt dat haar echtgenoot een kluis had, doet ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winterwereld

  Tijdens het jaarlijkse vriendenweekend doet Lara een vreselijke ontdekking. Boos en verdrietig verdwijnt ze in de ijskoude nacht.Als Lara uren later nog niet terug is, wordt voor het ergste gevreesd.Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • A. Gross boeken
  A. Gross - De saboteur

  ‘De saboteur’ van Andrew Gross is een thriller waarin de Tweede Wereldoorlog een grote rol speelt, net als in zijn bestseller ‘Alleen hij’ (‘The One Man’). Wanneer het Noorse verzet er in 1943 achter komt dat de nazi’s in het geheim bezig zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vico Olling, Martijn Haas boeken
  Vico Olling, Martijn Haas - De Kouwe Ouwe

  Stanley Hillis, alias 'De kouwe ouwe', werd in 2011 geliquideerd. Meer dan dertig jaar lang was hij een van de meest gevreesde Nederlandse gangsters. Veelal opererend op de achtergrond maakt hij vanaf de jaren tachtig carrière in de georganiseerde misdaad en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Johan Hahn boeken
  Johan Hahn - Honger!

  Spannende roman over het thema 'Als Afrika in beweging komt, botst het met Europa'. De roman berust op feiten.In delen van Afrika heerst honger, telkens opnieuw. Iedereen weet dat, maar niemand lijkt daar iets aan te kunnen of willen doen. Europese en lokale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rachel Dylan boeken
  Rachel Dylan - Fataal bewijs

  'Fataal bewijs' van Rachel Dylan is een razend spannende juridische thriller waarin een advocate het opneemt tegen een machtig farmaceutisch bedrijf. Advocate Kate Sullivan werkt aan een zaak tegen MPC, een farmaceutisch bedrijf dat een medicijn op de markt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Henk van Kalken boeken
  Henk van Kalken - Parallellum

  ‘Tril jij ook zo?’ Haar stem klonk nu alsof ze dronken was. Het trillen werd intenser en zijn gedachten zweefden los en zonder enig verband. Er verschenen ook weer kleuren, in een schakering die alles overtrof wat hij ooit gezien had. Hij gaf zich over aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Dario Correnti boeken
  Dario Correnti - Heimwee naar bloed

  Wie imiteert de eerste Italiaanse seriemoordenaar? Een stadje in het noorden van Italië wordt opgeschrikt door een aantal moorden. De lijken van de slachtoffers zijn gruwelijk toegetakeld en de moordenaar laat telkens een mysterieuze, in bloed geschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jerrad Hoff boeken
  Jerrad Hoff - Dag van de zon

  Madeline's oude leven brengt haar nu naar een levensgevaarlijke plek aan de andere kant van de wereld om een duivels regime ten val te brengen…Dag van de zon is het tweede deel van de thrillerserie over Madeline Dawson en het vervolg op Zon van de nacht. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Aimee Molloy boeken
  Aimee Molloy - Perfecte moeder

  De angst van iedere moeder: je baby verdwijnt terwijl je er even niet bent Een groep jonge moeders komt regelmatig samen om bij te kletsen. Als ze besluiten om een keer wat te gaan drinken zonder de kinderen, vindt iedereen dat een goed idee. Alleen Winnie, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Guy D’Achile boeken
  Guy D’Achile - Paradijs der Dwazen

  "Een Occitaanse familie vecht met gevaar voor eigen leven voor het behoud van het grote geheim des levens. Moet dit geheim in Frankrijk blijven of naar Nederland worden gebracht ? ‘Paradijs der Dwazen’: sleutelroman naar het geheim van de Vrijmetselarij."… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Hennie Tiebosch boeken
  Hennie Tiebosch - Jacht op de Spin.

  In De jacht op de Spin, met als onder titel, Corruptie in de haven van Rotterdam, ziet rechercheur Raymond van den Bergh zich vrijwel in zijn eentje geplaatst tegenover 'De Spin'. Een schier ongrijpbare figuur die aan het hoofd staat van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,59
 • Owan Drake boeken
  Owan Drake - De Zaden der Hoop #I.5

  De Zaden der Hoop Boek I.5 dient als een kortverhaal dat zich afspeelt tussen Boek I en Boek II. Na de gebeurtenissen van het eerste boek bevindt Xavier zich in een trein, met om zijn middel een magie-tenietdoende riem, die is opgetuigd met een bom. Dit is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Owan Drake boeken
  Owan Drake - De Zaden der Hoop #II

  Terwijl Xavier verdergaat met de vertellingen uit het verleden, beseft hij niet dat de Bloedraven een apparaatje in zijn buik geplaatst hebben dat zowel het einde van hem als Benedictus zou kunnen betekenen. In het verhaal van het licht krijgt Heer Frank… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,71
 • Fossum Karin boeken
  Fossum Karin - De duivel draagt het licht - grote letter uitgave

  Een psychiatrisch patiënt, die ervan verdacht wordt een oude vrouw met een bijl te hebben vermoord, wordt tijdens een bankoverval als gijzelaar meegenomen door de overvaller. Ze vluchten het bos in en verschansen zich in een oude, vervallen hut, waar ze erg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • George R.R. Martin boeken
  George R.R. Martin - Nightflyers en andere verhalen

  Nightflyers en andere verhalen is een verhalenbundel van Game of Thrones-auteur George R.R. Martin. Nightflyers, nu te zien op Netflix, is een zenuwslopend horrorverhaal van kosmische proporties. De bundel bevat nog vijf andere klassieke sciencefictionverhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Eerste Hartendiefjes Verhalenbundel

  HARTENDIEFJES is de perfecte reeks voor lezers die van gezellige mysteries houden. De boeken in deze reeks van internationaal gepubliceerd auteur PEETERS BJORN, combineren mysterie, avontuur en humor, en zijn doordrongen van een gezellige warmte. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Bjorn Peeters boeken
  Bjorn Peeters - Eerste Tempus Verhalenbundel

  In de wereld van TEMPUS betaal je niet met geld, maar met tijdskaarten. En wie niet betaalt, of over tijd durft te gaan, krijgt te maken met de meedogenloze bewakers die door de stad dwalen. Deze verhalenbundel volgt Luce terwijl ze probeert te overleven in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • David Hewson boeken
  David Hewson - De Vaticaanmoorden

  Nic Costa is terug! De jonge rechercheur Nic Costa moet een dubbele moord in een kerk oplossen, maar hij wordt door de Vaticaanse politie meer tegengewerkt dan geholpen. In de weken daarop wordt er nog een aantal moorden gepleegd, die alle een gelijkenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Chuck Wendig boeken
  Chuck Wendig - Star Wars: Aftermath

  Aftermath is het eerste deel van een nieuwe trilogie en een direct vervolg op de originele Star Wars-trilogie van George Lucas.Terwijl het Keizerrijk nog herstellende is van de nederlaag bij de Slag bij Endor, moet de Rebellenalliantie – nu de Nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Riley Sager boeken
  Riley Sager - Mijn laatste leugen

  Riley Sager, geprezen door Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner om de intelligente verhaalopbouw en onverwachte ontknopingen, vertelt in Mijn laatste leugen het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - De levenden en de doden

  dwarsligger 554 Nele Neuhaus De levenden en de doden Rechercheur Pia Kirchhoff staat op het punt om op huwelijksreis te gaan als een sluipschutter een slachtoffer maakt. Pia besluit de reis uit te stellen en haar baas Oliver von Bodenstein te hulp te schieten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Het geheim van de farao

  Kurt Austin krijgt te maken met een schrikwekkende vijand, iemand die een Egyptisch rijk - machtig en groot als dat van de farao's - wil stichten. Daarvoor heeft hij een krachtig wapen in handen, een wapen dat voor de gehele wereldbevolking een bedreiging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jos Heylen boeken
  Jos Heylen - De Ruimte, alles, het heel–al

  In acht onderwerpen behandelt dit boek het 'alles' en/of het 'niets' in het heelal. Alles is in evolutie. De ruimte, de hemellichamen en alles op en in de aarde: ze evolueren sneller, sneller en sneller. Leeft er, ergens in de ruimte, nog iets? Is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Toen het donker werd - grote letter uitgave

  Sascha wordt na een ongeluk blind. Kan ze het web van leugens en bedrog ontrafelen waarin haar gezin verstrikt is geraakt?Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. Hij houdt dit verborgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00