Spannende boeken

 • Anneke Eising boeken
  Anneke Eising - DORIS

  Op een dag wordt een jonge vrouw wakker op het strand. Ze beseft al snel dat iemand een aanslag op haar heeft gepleegd. Omdat ze bang is dat ze niet geloofd zal worden door de politie, besluit ze om zelf op zoek te gaan naar bewijs. Zo ontdekt ze ook dat haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Anneke Pot boeken
  Anneke Pot - Shadow

  Felix een geadopteerd meisje en haar beste vriendin Sara weten al van af kleins af aan dat er iets speciaal aan hun is, door de opmerkelijke haarkleuren die ze hebben. Maar als ze met school op kamp gaan en Felix op een nacht verdwijnt komen ze er pas achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gerrit van Lent boeken
  Gerrit van Lent - Als de nacht geen dag meer kent.

  ‘Als de nacht geen dag meer kent is een prachtige, verrassende en spannende thriller waarin een journalist op zoek gaat naar het mysterie van de drie kruiken. Een spannend verhaal over een scheepsramp, geheime bijbel teksten, criminele politici en een elixer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dirk Vanderlinden boeken
  Dirk Vanderlinden - De Jakobsladder

  Het is dit jaar 50 jaar geleden dat de eerste man voet zette op de maan. In het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis gebeuren een paar rare dingen. De Vandiesel Company moet erheen.Tegelijkertijd ontdekt een man dat zijn vader (een cameraman voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Peter van Beek boeken
  Peter van Beek - Cut

  Midden in de nacht verdwijnt de zestienjarige Bella Molinari uit de Siciliaanse stad Catania. Het rechercheonderzoek loopt vast totdat op Texel een gewelddadige aanval op een meisje plaatsvindt. Zijn de Nederlandse en Italiaanse recherche op tijd om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marijcke Cauwe boeken
  Marijcke Cauwe - Dode in de kruiwagen

  over het verhaal Wat als een geheim groter is dan de waarheid? Je het wilt delen met iemand? 'Dode in de kruiwagen' vertelt het verhaal van 25 kinderen die zwijgen als het graf. Een inspecteur van de politie, privédetective en journaliste zetten alles op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elizabeth George boeken
  Elizabeth George - Een onafwendbaar einde

  ‘Joel Campbell was elf jaar oud toen hij met een busrit op het hellende pad naar moord terechtkwam.’ Dit is de angstaanjagende openingszin van deze literaire thriller van Elizabeth George. Een beklemmend verhaal over kinderen die door het milieu waarin ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kevin de Haan boeken
  Kevin de Haan - De Schat in het Klooster

  Het beveiligingsbedrijf van de half-IJslandse Laufey Gísladóttir wordt door een katholieke woongemeenschap in ’s-Heerenberg ingehuurd om het aangrenzende kerkhof te beveiligen tegen vandalisme. De bewoners denken dat de indringers op zoek zijn naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Monika Peetz boeken
  Monika Peetz - De dinsdagvrouwen

  Een keer per jaar gaan ze samen een weekendje weg, maar dit jaar is alles anders: Judith, die net weduwe is geworden, wil ter nagedachtenis aan haar overleden man de Sint-Jacobsroute gaan lopen.Bezorgd om hun treurende vriendin besluiten de Dinsdagvrouwen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Reina Crispijn boeken
  Reina Crispijn - Bittere chocolade

  Voor de familie Van den Homburg is het leven zo zoet als de bonbons die moeder Lucie verkoopt in haar succesvolle winkel aan de Amsterdamse Singelgracht. Maar als door de bonbons al haar energie wordt opgeslokt, krijgt de chocolade een bittere bijsmaak. Lucie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Andries Bik boeken
  Andries Bik - Grand Hotel de Bajes

  BAM!!! De voordeur knalt uit zijn voegen en een zwaarbewapend arrestatieteam stormt mijn huis binnen. Ik sta onder arrest. Speciale units van de politie, FIOD en Defensie vallen op hetzelfde moment met meer dan driehonderd man dertig locaties binnen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mara van Ness boeken
  Mara van Ness - Titanium

  Titan, begin 24e eeuw. Het Las Vegas van het zonnestelsel. Vergok je geld in een van de casino’s, surf op de methaanzeeën of bezoek een van de ‘kuuroorden’ waar elke maas in de wet benut wordt om je levensduur te rekken zonder je belastingvoordeel kwijt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - Hart van glas

  Hester is nog maar zeven jaar oud als de auto waarin ze met haar familie zit slipt, over de kop slaat en in brand vliegt. Ze weet haar moeder en zusje te redden, maar haar vader niet en ze geeft zichzelf de schuld van het ongeluk. Het blijft een raadsel hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,96
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - Hart van vuur

  Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar Groningen om hem te zoeken. Sinds ze de waarheid weet over haar bovenmenselijke kracht en de reden dat Siem het met haar heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,96
 • Sander Waulthers boeken
  Sander Waulthers - Bear

  Wie is er op die bewuste nacht in december in hun huis geweest? Als het daadwerkelijk een beer was geweest, dan waren ze in bijzonder groot levensgevaar. Het klopte gewoonweg niet. Was het werkelijk de natuur die zich zo vreemd gedroeg?Tim Wrickley kan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Greetje van den Berg boeken
  Greetje van den Berg - Laat licht

  Timo Huibers is de sombere en zwijgzame boer van 'Hoeve Polderzicht'. Als hij een einde aan zijn leven maakt, dreunt dat hard na in het leven van zijn vrouw Nina en zijn beide zoons en schoondochters. Ze blijven achter met zoveel vragen. Bovendien lijdt Nina… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Donna Leon boeken
  Donna Leon - Vergiffenis

  Commissario Brunetti wordt door een vriendin benaderd om een oogje te houden op haar zoon, omdat ze hem van drugsgebruik verdenkt. Als haar man vervolgens midden in de nacht bewusteloos onder een brug wordt gevonden, lijkt er een verband te zijn met het gedrag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • John van den Heuvel boeken
  John van den Heuvel - De spiegel van het recht

  'Het abstracte beeld dat ik als piepjong agentje ooit had van een strakke lijn tussen goed en kwaad, is na bijna tien jaar politiedienst en een kwart eeuw misdaadverslaggeving inmiddels vertroebeld. Misdaadbestrijders hebben lang niet altijd het morele gelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Terry Goodkind boeken
  Terry Goodkind - Het Leger van Steen

  Het Leger van Steen is het derde en laatste deel van Terry Goodkinds gloednieuwe trilogie De Kronieken van Nicci. Het is gebaseerd op een van de meest geliefde personages uit zijn wereldwijde succesreeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard &… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Tom Clancy, Peter Telep boeken
  Tom Clancy, Peter Telep - Eindspel (POD)

  Eindspel is het nieuwste boek van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October en Golf van ontzetting. Na een vernietigende nucleaire confrontatie in het Midden-Oosten staan Amerika en Rusland lijnrecht tegenover elkaar in hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winterwereld

  Tijdens het jaarlijkse vriendenweekend doet Lara een vreselijke ontdekking. Boos en verdrietig verdwijnt ze in de ijskoude nacht.Als Lara uren later nog niet terug is, wordt voor het ergste gevreesd.Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jessica Vallance boeken
  Jessica Vallance - Vertrouw mij

  ‘Vertrouw mij’ (Trust Her) van Jessica Vallance is een thriller voor de fans van Clare Mackintosh, B.A. Paris en Ruth Ware. Charlotte is een pleaser, ze schept er groot genoegen in mensen te helpen. Dus wanneer ze in een steeg een bewusteloze man aantreft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alafair Burke boeken
  Alafair Burke - De ex

  Als Olivia, een van de beste strafrechtadvocaten in New York, hoort dat haar ex-verloofde Jack is gearresteerd voor een drievoudige moord, twijfelt ze geen seconde aan zijn onschuld. De enige vraag is: wie zou er zo ver gaan om hem in de val te laten lopen? In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Milou van der van der Will boeken
  Milou van der van der Will - In mijn bloed

  Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. De dader komt weg met een lage straf en iedereen in het kleine Noord-Hollandse dorp Ringerdam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johan Hahn boeken
  Johan Hahn - Honger!

  Spannende roman over het thema 'Als Afrika in beweging komt, botst het met Europa'. De roman berust op feiten.In delen van Afrika heerst honger, telkens opnieuw. Iedereen weet dat, maar niemand lijkt daar iets aan te kunnen of willen doen. Europese en lokale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95