Spannende boeken

 • Co Pee boeken
  Co Pee - Afhaal Chinees

  Joshua, bijgenaamd de Professor, leidt met strakke hand zijn softdrugshandel in een middelgrote stad in het midden van het land. Hij omringd zich met zijn beste vrienden te weten de Bolle, zijn rechterhand, en Karim, zijn Marokkaanse handelspartner. Een leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De jaarclub - grote letter uitgave

  Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het winterse Wenen. Ook de partners mogen mee. Nadat ze overdag de sprookjesachtige stad hebben bezocht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sacha Ivanov boeken
  Sacha Ivanov - Haar dubbelgangster

  Een meisje lag bewusteloos langs de baan... Een rode sportwagen naderde en stopte juist aan de wegwijzer op die plaats...Het was een koppel van verdacht allooi... Ze vonden de gewonde en wilden haar vooreerst aan haar lot overlaten, maar toen kwam een valse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Wiesenekker boeken
  Henk Wiesenekker - VERA

  Adrian heeft een rondreis door Israël en Jordanië geboekt. Maar wat een fantastische reis zou moeten worden, ontaardt in een strijd tussen duistere machten en de mens Adrian. Deze strijd blijkt slechts de opmaat voor de strijd tussen Goed en Kwaad: de Strijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Morgen ben ik weer thuis - grote letter uitgave

  Wanneer de elfjarige Britt na haar turnles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Britt en haar moeder leiden een rustig leven in Alkmaar, en zijn samen gelukkig. Lois en haar team worden op de zaak gezet en een AMBER… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Rens Gardien boeken
  Rens Gardien - De geest en het symbool van de duivel

  De Italiaanse maffia, is de baas in de stad Miami. Hij heeft iedereen in zijn zak. De burgermeester, de hoofdcommissaris, rechters, iedereen die ook maar iets te zeggen heeft in de stad. Niemand durft er iets aan te doen. Vincent komt in contact met een geest.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gin Phillips boeken
  Gin Phillips - Een schitterende middag

  'Een schitterende middag' van Gin Phillips is een beklemmende, claustrofobische pageturner over de dunne lijn tussen goed en kwaad en de onverbrekelijke band tussen moeder en kind. De filmrechten van 'Een schitterende middag' zijn verkocht aan Warner Bros.De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bernard Minier boeken
  Bernard Minier - MINIER*SCHEMERING

  Als in de onheilspellende Pyreneeën een bloedstollend duel plaatsvindt, zijn de gevolgen niet te overzien... Een stormachtige nacht op een booreiland in de Noordzee. Een helikopter zet inspecteur Kirsten Nigaard af. De Noorse inspecteur onderzoekt daar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Triptiek

  Wanneer in een van de beruchtste wijken van Atlanta een gruwelijke moord wordt gepleegd op een prostituee, wordt speciaal agent Will Trent van het Georgia Bureau ingeschakeld om op onderzoek uit te gaan. Hij krijgt hulp van rechercheur Michael Ormwood, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Versplinterd

  Voor iedereen die nog nooit een boek van Karin Slaughter heeft gelezen is Versplinterd de beste kennismaking. Karin Slaughter verstaat als geen ander de kunst om binnen de kaders van het thrillergenre een rijk geschakeerde wereld te creëren aan intrigerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Verbroken

  Na lange tijd keert arts en lijkschouwer Sara Linton voor een vakantie terug naar haar vroegere woonplaats Grant County, waar ze geconfronteerd wordt met de verdrinkingsdood van een jonge studente. De enige verdachte in de zaak pleegt zelfmoord; in zijn cel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Genesis

  Op een dag wordt een zwaar toegetakelde, naakte vrouw binnengebracht in een van de grootste ziekenhuizen van Atlanta. Ze belandt op de Eerste Hulp bij arts Sara Linton, die na een persoonlijke tragedie in Grant County een nieuw leven heeft opgebouwd in Atlanta… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Wendy Walker boeken
  Wendy Walker - Het Cassandra-effect

  Twee zusjes, een verdwijnt. Een narcistische moeder, een maniakale stiefvader, een disfunctioneel gezin. Wie weet waar Emma Tanner is? De zusjes Tanner zijn verdwenen. Emma's auto wordt gevonden, maar van haar en Cass geen spoor. Drie jaar later staat Cass… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Fleur van Loon boeken
  Fleur van Loon - De NACHT VAN DE WEERWOLF(BESTSELLER)

  De nacht van de Weerwolf gaat over 2 adelijke families in Ierland die altijd ruzie met elkaar hebben.De familie Mac Phearais en de familie Mhic Conalláin.Ze willen allebei de beste en de rijkste familie van Ierland zijn.Op een dag vertrekken de dochter van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,77
 • Esther Vermeulen boeken
  Esther Vermeulen - Bureau MaRit: Een hete dood

  "...Het zweet gutste in grote stralen van zijn hoofd en van zijn oksels langs zijn brede lijf, maar hij merkte het niet. Door paniek bevangen keek hij wild om zich heen, terwijl hij ondertussen de zweetdruppels uit zijn bloeddoorlopen ogen wreef. Er moest een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter Varg boeken
  Peter Varg - Droomsels van de Leegte

  De herberg staat in de schaduw van een eik. Er wordt gefluisterd dat Kukulkan, de Gevederde Slang, tussen zijn takken leeft. De eik en de slang zijn niet echt van deze wereld. Ze zijn kinderen van de machtige droomsels van de Leegte en ze ontlenen aan hen hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mindy Mejia boeken
  Mindy Mejia - De laatste akte

  Mindy Mejia schreef met De laatste akte een literaire thriller met een origineel plot en tegen een origineel decor. Het verschijnt wereldwijd in 13 landen. De achttienjarige Hattie Hoffman heeft vele hobby’s, maar ze blinkt uit in acteren. Wanneer ze dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mike Nappa boeken
  Mike Nappa - Annabel Lee

  In deze bloedstollende thriller van Mike Nappa wordt de tiener Annabel Lee Truckson samen met een waakhond door haar mysterieuze oom in een militaire bunker onder de grond gestopt. Een verklaring krijgt ze niet. Het laatste wat haar oom tegen haar zegt, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Radjindre Ramdhani boeken
  Radjindre Ramdhani - Yorka Tori 4

  YORKA TORI, SURINAAMSE SPOOKVERHALEN DEEL 4 Dit is alweer het dertiende boek van Ramdhani. Ook voor deze bundel interviewde Ramdhani honderden mensen, waarna hij uit de honderden verhalen een selectie maakte. Wederom een selectie verhalen over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winter chalet - grote letter uitgave

  Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijk-se Kirchberg kunnen de vriendinnen Isa, Chantal, Karen en Annemieke eindelijk weer eens tijd met z'n vieren doorbrengen. Karen, Chantal en Isa arriveren op de zaterdag, Annemieke sluit later aan, ze moet nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Peter James boeken
  Peter James - Dodelijke affaire

  'Dodelijke affaire'is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. 'Wie eenmaal aan een Roy Grace-thriller begint, is voor zijn omgeving onbereikbaar.' Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Preston & Child boeken
  Preston & Child - Voorbij de ijsgrens

  Voorbij de ijsgrens van Preston & Child is een Gideon Crew thriller, geschreven door de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden. In Voorbij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Baantjer, Peter Römer boeken
  Baantjer, Peter Römer - De Cock en een duivels dilemma (deel 81)

  Deel 81 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Het is een grijze, druilerige dag, maar De Cock laat zijn humeur er niet door verpesten. Aangekomen op de Warmoesstraat kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winterzon

  Na een cocktailparty op het strand verandert de relaxte vakantie voor Amber in een regelrechte nachtmerrie. Ter ere van hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Thomas Engström boeken
  Thomas Engström - Ten oosten van de afgrond, Het Ludwig Licht Kwartet 4

  'Ten oosten van de afgrond' is de vierde, stand-alone thriller in de prijswinnende serie over barkeeper, problem solver en voormalig Stasi-agent Ludwig Licht. Eerder verschenen in het Ludwig Licht-kwartet van Thomas Engström 'Ten westen van de vrijheid', 'Ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00