Spannende boeken

 • Yasmine Elsen boeken
  Yasmine Elsen - De legende van Cadria 1 - De maansteen

  Freya, een elfjaaroude fey gaat voor het eerst naar een speciale school waar ze nieuwe vrienden leert kennen. Daar laat ze haar schat zien die ze lang geleden op haar zolder had gevonden. Het is een onheilspellende steen die beschermd moet worden. Freya en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anthony Adeane boeken
  Anthony Adeane - IJle lucht

  Het waargebeurde verhaal van een onmogelijke moord. Naar de Netflix-documentaire Out of Thin Air IJsland is in 1974 een kleine, hechte gemeenschap met slechts 200.000 inwoners. Iedereen kent iedereen of is ergens familie van elkaar. Criminaliteit komt er bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Goddard boeken
  Robert Goddard - Panic Room

  Panic room van Robert Goddard is een blockbusterthriller over een verborgen kamer die een duister geheim herbergt… Hoog op de rotsen langs de Engelse kust staat een onbewoond huis. Blake, een jonge vrouw met een schimmig verleden, past op de woning. Dan komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Gespleten

  ‘Karin Slaughter is wederom in bloedvorm.’ ???? Telegraaf Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad verandert, ziet Andrea een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De duivel draagt het licht

  Zipp en Andreas vervelen zich, hebben geen geld, wel dorst. Ze beroven een vrouw op straat, waarbij haar kinderwagen omvalt en de baby op de grond klettert. Daarna volgen ze een oude vrouw naar haar woning, maar tijdens de overval valt Andreas in de kelder,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Veenbrand (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van Veenbrand van Karin Fossum (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners black version

  Tony Castello is indertijd vanuit zijn armzalig bestaan op Jamaica naar Londen gelokt, omdat daar wel werk voor hem zou zijn. Hij kwam in een bordeel terecht waar zwarten tot gewelddadige seks werden gedwongen, maar wist na enige tijd te ontsnappen. Hij vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,75
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners belofte maakt schuld

  Na het overlijden van Lady Philippa Leyton voelt haar zoon Vincent zijn verlangen groeien om terug te keren naar Afrika om de mensen daar te helpen. Hij vertrekt als arts/verpleger naar Niger in dienst van MSF (Artsen zonder Grenzen). Samen met een vrouwelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners in liefde en trouw

  In dit deel van de Partners kroniek staat de liefde centraal. Niet alleen de liefde tussen twee partners, maar ook de trouw aan elkaar, die er een wezenlijk onderdeel van is. Sam Bofinbe ontdekt zijn ware geaardheid op een bijzondere manier en dat brengt nogal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners neem mijn hand

  Mo en Karim redden twee Joodse jongetjes van een doorgedraaide schutter. Het gezin Kingston wil hen adopteren, maar er wonen ook Moslims in dit gezin. Een heftige strijd om de adoptie ontbrandt. Liefde en respect winnen het van de bureaucratie, maar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,75
 • Chris McGeorge boeken
  Chris McGeorge - Tik Tak

  Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. Chris McGeorge: de nieuwe koning van de locked room mystery. Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn wiskundeleraar op, terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Robert Bryndza boeken
  Robert Bryndza - De stalker in de nacht

  ‘Het meisje in het ijs is een topthriller die je via onverwachte wendingen meevoert naar een verrassend einde.’ Margriet Het zijn stuk voor stuk alleenstaande mannen. Allemaal met een teruggetrokken en een weinig opmerkelijk -leven. Ze zijn ook allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lee Child boeken
  Lee Child - Op doorreis

  Op doorreis van Lee Child is een bundel van twaalf spannende verhalen over Jack Reacher. Reacher is altijd op doorreis en overal waar hij komt, stuit hij op onrecht, dat hij op karakteristieke wijze aanpakt. Na 22 thrillers verschijnt nu deze bundel met tien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Henry de Hoon boeken
  Henry de Hoon - Lost in London

  Als Simon naar Londen gaat om zijn vermiste zus te zoeken, ontdekt hij dat in het huis van haar mysterieuze benedenbuurman een overval is gepleegd. Even later wordt ook nog een lijk van een vrouw in de tuin ernaast gevonden. Met een angstig voorgevoel volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bastiaan Mellink boeken
  Bastiaan Mellink - De grens voorbij

  Adolescenten Lambert en Bagrat zijn al jaren bevriend. Door bij een stomme weddenschap van een brug af te springen, is Lambert deels verlamd geraakt. Bagrat heeft zijn vriend nooit de rug toegekeerd en streed zelf jarenlang voor een verblijfsvergunning. Nu hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • S.K. Tremayne boeken
  S.K. Tremayne - Vlak voordat ik stierf

  ‘Waarom heb je me dit aangedaan, mama, hou je niet van me?’ Het was maar een klein stukje ijs. Gewoon wat botte pech. Maar het was genoeg om Kath Redway, die met haar auto zo het meer van het prachtige Dartmoor National Park in draaide, bijna te doen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Achterland

  Voormalig rechercheur Sam Berger opent zijn ogen, en alles om hem heen is wit. Even duizelt het hem. Waar is hij? Dan ziet hij in elk geval één bekend gezicht: Molly Blom. Molly en Sam blijken allebei op de vlucht voor de Zweedse geheime dienst én de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De Jaarclub (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van De jaarclub van Linda van Rijn. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Kijk niet terug

  Nora Roberts verkocht ruim 500 miljoen exemplaren wereldwijd Simone, Mi en Tish zijn al sinds hun jeugd hartsvriendinnen. Na hun eindexamen zijn ze van plan gezamenlijk naar New York te vertrekken, voor nieuwe avonturen met z’n drieën. Maar eerst is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mirko Zilahy boeken
  Mirko Zilahy - De mythe van de dood

  Het Rome van musea, beelden en sierlijke tuinen is het decor voor een serie gruwelijke moorden Samen met zijn team onderzoekt commandant Enrici Mancini een curieuze zaak: de moordenaar brengt zijn slachtoffers niet alleen bruut om het leven, maar bootst daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Zeemeermin

  In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Aanvankelijk levert het politieonderzoek van Patrik Hedström en zijn collega’s niets op, maar vier maanden later wordt hij alsnog gevonden: vastgevroren in het ijs. Hij is vermoord. In dezelfde periode ontvangt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Joris van Os boeken
  Joris van Os - Braga doom

  EEN NAARGEESTIG VERHAAL OVER DRIE VRIENDEN DIE OP PATRIJZEN GAAN JAGEN IN SCHOTLAND EN DAAR EEN ANGSTAANJAGEND AVONTUUR BELEVEN DAT MOGELIJK SLECHT AFLOOPT. Het is eind 19e eeuw. Monty Rhodes, een nogal brave decaan uit Cambridge, krijgt bezoek van twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ben Kane boeken
  Ben Kane - Jacht op de Adelaars

  Deel 2 in de Eagles of Rome-trilogie. Opvolger van de bestseller Krijgsbanier van de Adelaars'Meeslepend en duister!'- The Times'Jacht op de Adelaars is een schitterend roman, een triomf van Romeinse historische fictie, zo spannend als maar kan, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Alice Feeney boeken
  Alice Feeney - Soms lieg ik

  Er zijn drie dingen die je over me moet weten: 1. Ik lig in coma 2. Mijn man houdt niet meer van me 3. Soms lieg ik Amber Reynolds ligt in coma. Ze kan zich niet herinneren hoe dat is gebeurd. Maar ze weet dat het geen ongeluk was… Ze heeft het zogeheten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00