Spannende boeken

 • Jente Ottenburghs boeken
  Jente Ottenburghs - De draak met de blauwe schub

  Op de planeet Hodra leven draken en mensen vreedzaam naast elkaar. Maar de rustige samenleving wordt opgeschrikt door een reeks ontvoeringen. Verscheidene kinderen verdwijnen zonder enig spoor van de dader. Detective Charlie heeft de moed bijna opgegeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jessica Knoll boeken
  Jessica Knoll - De favoriete zus

  Als twee zussen deelnemen aan een realityshow, had niemand kunnen denken dat een van hen het einde van het seizoen niet zou overleven. Goal Diggers wil het leven van een aantal succesvolle jonge vrouwen tonen zoals het echt is. Maar als diezelfde vrouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jan Smets boeken
  Jan Smets - Theater

  Op een koude maandagochtend, net voor kerst, wordt het dode lichaam van Albert Leblanc aangetroffen in zijn villa in Sint-Martens-Latem. Vermoord. In geen tijd staat de Gentse beau monde in rep en roer. ‘De zilveren vos’, zoals Leblanc genoemd werd, was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Christiaan Thierens boeken
  Christiaan Thierens - Cras Tibi

  Cras Tibi is het 'tweelingboek' van Perpetuum Malum (2018), en is dus 'hetzelfde maar anders'. Het is een bizarre mix van meestal korte verhalen die aan de oppervlakte vlot en ontspannend overkomen, maar die alle een veel diepere betekenis hebben. Eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Tweede adem

  Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het snel eens. Maar wie verantwoordelijk is voor de dood van Julia Zuidema is een ingewikkelder vraag. Hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Lisa Jewell boeken
  Lisa Jewell - Ik volg je

  'Dit is zowel een grijpt-je-bij-de-strot-thriller als een aangrijpend familiedrama. Fantastisch.’ – A.J. Finn, auteur van De vrouw in het raamJe bent weer terug in je geboortestad na vier jaar in het buitenland. Met een nieuwe man aan je zij. Jullie zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Alex North boeken
  Alex North - De fluisterman

  Als de deur halfopen staat, hoor je het gefluister vroeg of laat. De Fluisterman van Alex North is de thrillersensatie van 2019! Nog kapot van de dood van zijn vrouw besluit Tom Kennedy met zijn zoon Jake te verhuizen naar het kleine stadje Featherbank om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Meisje vermist

  Kat Novak, patholoog-anatoom, moet in een paar dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen die op verschillende dagen in een steegje door vuilnismannen zijn gevonden. Het zijn twee gevallen van overdosis die op het eerste gezicht niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Speel met vuur

  Violiste Julia Ansdell ontdekt bij toeval in een antiekwinkeltje in Rome een merkwaardig muziekstuk, de Incendio-wals. Als Julia de wals thuis in Boston voor het eerst speelt, blijkt de muziek een angstaanjagend en onverklaarbaar effect op haar driejarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De laatste sterft

  De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen. Ze blijven als enige overlevenden over. De kinderen worden in veiligheid gebracht op de streng… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Anneke Pot boeken
  Anneke Pot - Shadow

  Felix een geadopteerd meisje en haar beste vriendin Sara weten al van af kleins af aan dat er iets speciaal aan hun is, door de opmerkelijke haarkleuren die ze hebben. Maar als ze met school op kamp gaan en Felix op een nacht verdwijnt komen ze er pas achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mike Nicol boeken
  Mike Nicol - Kaapse corruptie

  Privédetective Fish Pescado houdt zich meer bezig met zijn surfplank dan met zijn zaken. Aan zijn luie strandleventje komt een eind als hij een opdracht krijgt van Vicki Kahn: advocaat, pokeraar, wereldvrouw. Fish’ zoektocht naar een moordenaar leidt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ate de Jong boeken
  Ate de Jong - Onder de rode loper

  INTRIGERENDE, FILMISCH GESCHREVEN, HARDBOILED THRILLER, GEBASEERD OP WAARGEBEURDE FEITENAls het tweejarige zoontje van een filmproducent wordt gekidnapt, krijgt Leo Berliner de opdracht het kind op te sporen. Het onderzoek vindt plaats tijdens de gelijktijdige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Bradley P. Beaulieu boeken
  Bradley P. Beaulieu - Een Sluier van Speren

  Een Sluier van Speren is het derde deel van Bradley P. Beaulieu’s fantasy-trilogie Het Lied van het Gebroken Zand. Sinds de Nacht van Ontelbare Zwaarden, een bloedige strijd die de heersers van Sharakhai amper wisten te overleven, jagen de koningen op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Laatste weduwe

  ???? AD Een onschuldig uitje verandert in een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd terwijl ze met haar dochter aan het winkelen is. De politie zet een grote zoekactie op touw en haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Kevin de Haan boeken
  Kevin de Haan - De Schat in het Klooster

  Het beveiligingsbedrijf van de half-IJslandse Laufey Gísladóttir wordt door een katholieke woongemeenschap in ’s-Heerenberg ingehuurd om het aangrenzende kerkhof te beveiligen tegen vandalisme. De bewoners denken dat de indringers op zoek zijn naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Monika Peetz boeken
  Monika Peetz - De dinsdagvrouwen

  Een keer per jaar gaan ze samen een weekendje weg, maar dit jaar is alles anders: Judith, die net weduwe is geworden, wil ter nagedachtenis aan haar overleden man de Sint-Jacobsroute gaan lopen.Bezorgd om hun treurende vriendin besluiten de Dinsdagvrouwen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Reina Crispijn boeken
  Reina Crispijn - Bittere chocolade

  Voor de familie Van den Homburg is het leven zo zoet als de bonbons die moeder Lucie verkoopt in haar succesvolle winkel aan de Amsterdamse Singelgracht. Maar als door de bonbons al haar energie wordt opgeslokt, krijgt de chocolade een bittere bijsmaak. Lucie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Frank Goldammer boeken
  Frank Goldammer - De vuurstorm

  Tijdens de laatste dagen van het naziregime en aan de vooravond van de verwoesting van Dresden doen in de stad angstaanjagende geruchten over een seriemoordenaar de ronde. Als het luchtalarm zwijgt, en de inwoners van de stad weer uit de schuilkelders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Petra Spark boeken
  Petra Spark - Een kans op zes

  EEN KANS OP ZES Petra Spark Suspense ZE OVERLEEFDE EEN DRAMA, VEERTIEN JAAR LATER BEGINT ALLES OPNIEUW... Tijdens een zonovergoten vakantie aan de Côte d'Azur verdwijnt Alexandra's zevenjarige zoon. Hij wordt nooit teruggevonden. Veertien jaar later ontvangt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lydia Verbeeck boeken
  Lydia Verbeeck - De gestolen glasramen

  Een Italiaanse familie, een juweel dat De Drie Broers heet, wilde feesten, struikrovers, een ongerieflijk kasteel, de schedel van een heilige en een knappe non zijn de ingrediënten van dit boek met een dubbele verhaallijn.1542 - 1545. Nadat de Italiaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bettie Elias boeken
  Bettie Elias - Het tuinfeest

  Voor haar veertigste verjaardag organiseert Cleo een tuinfeest dat perfect moet zijn. Alles zit mee. Het is een zwoele zomeravond en de champagne vloeit rijkelijk. Haar vrienden vermaken zich opperbest met de andere gasten. Tot Laura, de dochter van Tessa en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johan Andersen boeken
  Johan Andersen - Dodenstoel

  Hij speelt een dodelijk spel, en geeft niet op… Ex-commando en veiligheidsadviseur Eugène Hamer treft op de Amsterdamse Apollolaan een gruwelijk tafereel aan. Een man hangt aan een touw in de woonkamer, zijn keel doorgesneden. Zijn vrouw ligt dood op bed en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Een duister pad

  Waar ligt de grens tussen waan en werkelijkheid? Faye van Laar woont al sinds haar vroege jeugd in psychiatrische inrichting Groot Loenen op de Veluwe. Haar vader is er directeur, maar ze is ook patiënt, en samen met een vijftal medepatiënten vormt ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mariette Middelbeek boeken
  Mariette Middelbeek - Revanche

  Als haar driejarige dochter Bibi wordt ontvoerd, begint voor Lena een verschrikkelijke nachtmerrie. Wie kan ze nog vertrouwen?Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99