Spannende boeken

 • Johnnie Crystal boeken
  Johnnie Crystal - De Triglav Affaire

  David en Augusta Dewinter worden uitgenodigd voor een vakantie in Slovenië. Al voor het vertrek, krijgt Dave op zijn werk het gevoel dat hij tegengewerkt wordt. Op weg naar het zuiden worden ze door onbekenden achtervolgd, en in Joegoslavië krijgen ze te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ingrid Aanen boeken
  Ingrid Aanen - Anna, journalist

  De hoofdpersoon Anna is als journalist werkzaam op de buitenlandredactie van een groot nieuwsbedrijf. Naast haar drukke baan vult Anna's privéleven zich met enerzijds haar liefde voor haar vriend Pjotr en anderzijds tracht ze haar broer Herman te helpen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,45
 • Rony A.F. Roeland boeken
  Rony A.F. Roeland - Aan de rand van de toekomst

  Twee moorden en een overdosis witteboordencriminaliteit. Dit is niet het droomscenario, waarmee Ludo Deckers, hoofdinspecteur bij de Antwerpse politie, afscheid zou nemen van zijn actieve loopbaan. Zijn vierkante kilometer opgegooide Scheldegrond davert onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kevin de Haan boeken
  Kevin de Haan - Het Bos van de Legenden

  Het beveiligingsbedrijf van de half-IJslandse Laufey Gísladóttir wordt door een rijke zakenman ingehuurd om een horlogediefstal op te lossen. Tijdens de werkzaamheden in de Achterhoekse villa wordt Lotte, de au pair van het gezin, echter vermoord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Håkan Nesser boeken
  Håkan Nesser - De man zonder hond

  Maak kennis met Inspecteur Barbarotti en je wilt de hele reeks lezen. Op de familie Hermansson lijkt niets aan te merken, totdat zoon Robert zich in een realitysoap op televisie obsceen gedraagt en tijdens een verjaardagsfeest verdwijnt. Wanneer kort daarna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - De prijs

  Een bloedstollende thriller met een vleugje romantiek van topschrijfster Sandra Berg! Bijna was hotel Villa Pesta in vergetelheid geraakt. Maar nu, na een zorgzaam uitgevoerde renovatie, is dit prachtige gebouw eindelijk in ere hersteld. Een smaakvolle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De belofte

  Het stadje Strattenburg kent veel advocaten en Th eo Boone ziet zichzelf als een van hen, hoewel hij pas dertien jaar oud is. Hij kent iedere rechter, politieman en griffier, en is thuis in de wereld van wetten, regelgeving en rechtspraak. Theo droomt dan ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • Mikaela Bley boeken
  Mikaela Bley - Dochter vermist

  ‘De dood, de dood, de dood,’ fluisterde Ellen toen hij buiten gehoorsafstand was. Maar het was al te laat. Haar paniek werd alleen maar groter. Stockholm. Op een koude, regenachtige vrijdag in mei, verdwijnt het achtjarige meisje Lycke spoorloos. Alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Richard Bintanja boeken
  Richard Bintanja - De eerste mens 3 - Tijd is niet wat het lijkt

  Kate is zonder herinneringen beland op een voor haar onbekende planeet. Wanneer ze na een eerdere explosie ontwaakt, bevindt ze zich vreemd genoeg op het dek van een enorm schip, deinend op een schier eindeloze oceaan. De vele nauwe gangen doorkruisend merkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - Schaduw van de tijd

  Hannah is helemaal klaar voor een heerlijk rustige zomer na haar eerste stagejaar op een middelbare school. Samen met haar broer Ben gaat ze naar het vakantiehuisje van hun moeder in Arizona. Daar loopt ze Josh, de oude jeugdvriend van Ben, na jaren weer tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jef Hermans boeken
  Jef Hermans - Operatie Lily

  December 1944, het einde van wereldoorlog twee is nabij. In een laatste offensief trachten de Duitse troepen een bres te slaan in de frontlinie van de geallieerden om Antwerpen, maar vooral de haven, te veroveren. Lily, een meisje uit Nijlen wordt verzocht een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Het Orion Project

  Tumo, studerend voor econoom, wint de Spaanse Kerstloterij. Hij besluit om een nieuw hotel te bouwen in Puerto Naos. Op het vliegveld van La Palma ontmoet hij Carona die bijzondere gaven heeft. Hij gaat kinderprojecten op Java en Flores bezoeken en wordt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chams Najée boeken
  Chams Najée - Bloed en Verraad

  Wanneer Tenny in Tension aankomt na haar wereldreis ontdekt ze enkele grote veranderingen.Ze probeert haar leven terug op te pakken, maar de spanning tussen haar en Blade is om te snijden.Aydan helpt een oude bekende met een probleem en eindigt zo zelf in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rob Vente boeken
  Rob Vente - Tiener vermist

  De twaalfde detective van Rob Vente! Met frisse tegenzin neemt rechercheur Fred Groen van het aloude Rotterdamse politiebureau Haagseveer een nieuwe opdracht aan. Hij, de succesvolste speurder van Moordzaken, dient een spoorloos verdwenen meisje van achttien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Petra Doom boeken
  Petra Doom - De schaduw van de sha

  Wanneer Mirabel haar huis en bedrijf dreigt te verliezen, neemt ze noodgedwongen een nieuwe opdracht aan. Snezana, de machtigste Oversteker in de onderwereld van Westpoort, ligt onder vuur. Een signaal voor Mirabel om te bemiddelen. Terwijl Mirabel Westpoort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Pretty Boy

  Wanneer Hannah de geheimzinnige Jack ontmoet, denkt ze dat ze de ware heeft gevonden. Maar waarom doet hij zo vreemd als er een kind vermist wordt in hun omgeving? En waarom vertelt hij nooit iets over zijn jeugd in Canada? Hannah's onwrikbare vertrouwen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - De Japanse bakker

  Een Japanner die brood bakt in Frankrijk? Waarom niet? Kaori en haar vader doen hun uiterste best om de bakkerij succesvol te maken. Maar enkele mannen uit Bordeaux komen de winkel binnen, en slaan alles kort en klein. Een zaak voor Flore en haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Leo Bonjean boeken
  Leo Bonjean - Pad van een magiër

  JALOEZIE STEEKT DE KOP OP EN ZORGT VOOR DRAMATISCHE GEBEURTENISSEN, OOK VOOR BEN. MAAR DAN BRENGT EEN ONVERWACHTE ONTMOETING WEER VREUGDE, AL GAAN ER ENORME PROBLEMEN MEE GEPAARD. HIJ HEEFT OOK EEN VERANTWOORDELIJKHEID BINNEN DE ACADEMIE DIE NIET ALTIJD EVEN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners brug naar elkaar

  Karim Hamidi is afgestudeerd als architect en kiest als eerste opdracht het bouwen van een kerk voor Syrische Orthodoxe Christenen. Hoewel hij zelf Moslim is, meent hij dat het niet in strijd is met de opdracht van de Profeet om ongelovigen tot het ware geloof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Maria Elferink boeken
  Maria Elferink - Partners nieuw begin

  Partner Ernst Lange reist door het noorden van Syrië en Irak op een persoonlijke missie. Hij probeert zijn geweten te zuiveren, door de families van zijn vroegere slachtoffers te helpen, Hij heeft er in de Syrische oorlog gevochten als huurling voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Franck Thilliez boeken
  Franck Thilliez - Beklemming

  Wat als je nachtmerrie werkelijkheid wordt... Camille Thibault werkt als politieagent in Noord-Frankrijk. Sinds haar harttransplantatie droomt ze iedere nacht levensecht over een vrouw in nood. Zou het een herinnering van haar donor kunnen zijn? Camille heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Delta deceptie

  Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,45
 • Cees Koring boeken
  Cees Koring - Bureau Warmoesstraat

  Misdaadjournalist Cees Koring vertelt de roerige geschiedenis van het bekende politiebureau in het Amsterdamse Wallengebied, dat ooit tot 'het afvoerputje van de samenleving,' werd bestempeld. Decennialang was Bureau Warmoesstraat onlosmakelijk verbonden met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Matthijs Berends boeken
  Matthijs Berends - Alleen

  Finn doet zijn verhaal in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij is tot alles in staat om niet meer alleen te zijn. Met zijn tante verzint hij een plan om begrepen te worden. Hij gaat zijn familie volgen. Door dit plan ontwikkelt Finn zich op een slechte manier.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Yasmine Elsen boeken
  Yasmine Elsen - De legende van Cadria 1 - De maansteen

  Freya, een elfjaaroude fey gaat voor het eerst naar een speciale school waar ze nieuwe vrienden leert kennen. Daar laat ze haar schat zien die ze lang geleden op haar zolder had gevonden. Het is een onheilspellende steen die beschermd moet worden. Freya en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95