Spannende boeken

 • Patrick Conrad boeken
  Patrick Conrad - Good night, Charlie

  Stephen Vondels bezoekt de rouwkapel waar koning Boudewijn, zijn peter, ligt opgebaard. Hij hoopt inspiratie op te doen voor een nieuwe roman. Een writer's block houdt hem immers van de pen. Met zijn cafévrienden Stijve Staf en Herman Dobbelaere bedenkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Daniel Silva boeken
  Daniel Silva - De andere vrouw

  In een geïsoleerd dorpje in Zuid-Spanje schrijft een mysterieuze Franse vrouw haar memoires. Het is het verhaal van de man die ze ooit liefhad in Beiroet, en het kind dat bij haar is weggehaald wegens landverraad. De vrouw bewaart een van de grootste geheimen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Casa Ibiza + Zeezicht

  dwarsligger 599 Linda van Rijn Casa Ibiza & Zeezicht Twee zomerse bestsellers in één Casa Ibiza Tijdens het opruimen van de vakantievilla van haar overleden ouders op Ibiza vindt Anna een ketting van Yara, haar zusje. Yara verdronk op haar negende in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michael Connelly boeken
  Michael Connelly - In de stilte van de nacht

  Deel 21 in de Harry Bosch-serie Deel 2 in de Renée Ballard-serie 'Connelly is de onbetwiste meester van de politieroman.' The Irish Times Renée Ballard haalt de nacht weer eens door en keert vroeg in de ochtend naar Hollywood Station terug, waar ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Marianne van Buitenen boeken
  Marianne van Buitenen - Niemand geloofde mij

  Wanneer Rob na een wekenlang coma in het ziekenhuis ontwaakt, lijdt hij aan geheugenverlies. Hij heeft hij geen enkele herinnering aan zijn leven of aan het motorongeluk dat hem is overkomen. Wat hij zich wel tot in detail kan herinneren, zijn de ontmoetingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,75
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - IJskoud

  In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. De politie staat voor een raadsel, het lijkt alsof het meisje in het niets is opgelost. Niemand heeft die bewuste nacht iets gezien en al snel lopen de weinige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Coen de Moor boeken
  Coen de Moor - Litanqua

  Bij de donkere wouden, waar de grote en de kleine rivier samen komen, ligt een klein dorp. Daar werkt Litanqua de smid aan de grootste opdracht die ze ooit heeft gehad. Ze moet honderdveertig zwaarden smeden voor het leger van Holmgard. Die opdracht kan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Coen de Moor boeken
  Coen de Moor - Litanqua

  Onder de tombe van Olga wacht Volos de slangengod rustig af. Hij heeft mensen nodig. Mensen die sterven, zodat hij, Volos kan leven. En die mensen komen vanzelf naar Olga's toren. Volos hoeft alleen maar te wachten. Litanqua en Joch sluiten zich aan bij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Catalijn Claes boeken
  Catalijn Claes - Ons dagelijks brood

  Het gezin Mandemakers (vader Goof, moeder Ant en twee zonen) heeft een kleine bakkerij in een plattelandsgemeente. De oudste zoon wil de bakkerij, die bepaald geen vetpot is, niet overnemen. Ondanks al het harde werken kan het gezin het hoofd amper boven water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Bert Bergs boeken
  Bert Bergs - 30 dagen

  Een professor middeleeuwse geschiedenis wordt op bloederige wijze vermoord. Het team van hoofdinspecteur Frans De Nolf wordt hierdoor zwaar op de proef gesteld. Een zakenman wordt met de dood bedreigd en vraagt journalist Marc Ackein de zaak te onderzoeken. Is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Christian De Coninck boeken
  Christian De Coninck - Ze noemden hem God

  In Brussel woedt er een hevige brand in een hotel. Een gast komt om het leven. De andere is levensgevaarlijk gewond. Blijkt dat de brand werd aangestoken. Goris en Pauwels onderzoeken de zaak. Ondertussen blijkt dat er al minstens vijf vrouwen spoorloos zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gunnar Staalesen boeken
  Gunnar Staalesen - Grote zus

  dwarsligger 588 Gunnar Staalesen Varg Veum Grote zus Voor de lezers van Stieg Larsson en Henning Mankell Privédetective Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar deze Norma is niet gekomen om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lina Bengtsdotter boeken
  Lina Bengtsdotter - De kinderen die het bos in gingen

  ??? VN Detective- en Thrillergids De tegendraadse detective Charlie Lager moet terug naar haar geboortedorp, het ingeslapen dorp Gullspång. De laatste tijd heeft ze vreemde terugkerende dromen over nachtelijke wandelingen met haar moeder. Steeds weer keert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Marguerita Le Roy boeken
  Marguerita Le Roy - Het pact

  Midland - Het pact is een verhaal over loslaten, opoffering en het verlangen naar vrijheid.Hoe beëindig je het oneindige? Na haar confrontatie met Caleb ontdekt Sammy dat zijn verraad verder gaat dan ze dacht. Om haar te verslaan, deed hij het ondenkbare: hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marja Boomstra boeken
  Marja Boomstra - Als het verleden toekomst wordt

  Letta is een jonge, introverte vrouw, die op veertienjarige leeftijd haar ouders heeft verloren. Als zij op een dag terugkeert naar de buurt waar ze opgroeide, is zij getuige van een angstaanjagende gebeurtenis. Wanneer ze kort daarna in haar flat een jong… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Onderuitgehaald

  Wie is verantwoordelijk voor de dood van de stiefmoeder van Sigrid?Wie is verantwoordelijk voor de dood van de stiefmoeder van Sigrid? Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Alexander Van Ketwich boeken
  Alexander Van Ketwich - Titanium

  In de tuin van een prachtige villa aan het Italiaanse Comomeer wordt een man op gruwelijke wijze vermoord. Zijn lichaam verdwijnt spoorloos. De keurige eigenaar van de paleisachtige villa blijkt een gewetenloze oplichter: Emilio Dragos. Hij lokt rijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Ellen Mastenbroek boeken
  Ellen Mastenbroek - Onder de palmboom

  Nu ik niet meer werk, kan ik tijd besteden aan schrijven. Op het eiland Tenerife, sluipt het idee in mijn hoofd om verhalen te schrijven wat ik meemaak en wat ik verzin. Wanneer ik interessante mensen ontmoet, zie ik er meteen een verhaal bij. Mijn geschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marc Cameron boeken
  Marc Cameron - Tom Clancy In zijn macht

  Een aanval op een olieboorinstallatie in Tsjaad wordt gevolgd door een terreuraanslag op een Amerikaans oorlogsschip. Terwijl president Jack Ryan zich voorbereidt op een topontmoeting met de Chinese president Zhao, siddert de wereld onder het geweld van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Groen licht - grote letter uitgave

  Groen licht speelt zich af in de Achterhoek, waar een jonge vrouw op uiterst meedogenloze wijze vermoord wordt. Rechercheur Suzan de Winter vreest dat het niet bij dit ene slachtoffer zal blijven. De dader speelt een uitgekiend, tot in detail voorbereid spel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • Gerard Mak boeken
  Gerard Mak - Rechercheur Brons en het lijk op de Wallen

  Op een warme zomerdag begint Koen Dullen op de afdeling recherche van het roemruchte politie bureau aan de Warmoesstraat, gelegen in Nederlands beroemdste uitgaanswijk. Door zijn commissaris Witteveen wordt hij die eerste dag gekoppeld aan rechercheur Brons,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • de Waal, A.C. Baantjer boeken
  de Waal, A.C. Baantjer - Een rat in de val

  Tijdens een grote schoonmaak van de Amsterdamse Singelgracht stuit een grijper op een auto, die diep in de modder vastzit. Waarschijnlijk een oude auto die vanuit een parkeerplaats het water in is gegleden of geduwd, denkt men. Maar als de brandweer de auto… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Anja Maas boeken
  Anja Maas - Onbegrensd

  Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar de grijpen.Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Van cocaïnehandel tot maffiamoord

  Uit ambtsberichten en berichtgevingen in de media blijkt dat Nederland een eldorado is op het gebied van de handel in harddrugs. Vanwege de goede infrastructuur en de verbindingen met ons achterland worden jaarlijks tussen de lading van diverse goederen vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jente Ottenburghs boeken
  Jente Ottenburghs - De draak met de blauwe schub

  Op de planeet Hodra leven draken en mensen vreedzaam naast elkaar. Maar de rustige samenleving wordt opgeschrikt door een reeks ontvoeringen. Verscheidene kinderen verdwijnen zonder enig spoor van de dader. Detective Charlie heeft de moed bijna opgegeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00