Spannende boeken

 • Stephen King, Owen King boeken
  Stephen King, Owen King - Schone slaapsters

  In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap vallen, worden langzaam ingekapseld door iets wat lijkt op spinrag, tot er een cocon om hun hoofd is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Vera Stupenea boeken
  Vera Stupenea - Moord om de hoek

  Een gemoedelijk provinciestadje is in rep en roer wanneer de zestienjarige Sophie zelfmoord pleegt en zij via een briefje haar lerares Jonna de schuld geeft van haar wanhoopsdaad. Maar wanneer ook de buurvrouw van Sophie levenloos wordt gevonden, twijfelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Chris Ryan boeken
  Chris Ryan - Vijandig gebied

  Chris Ryan is dé autoriteit als het om militaire thrillers gaat Voor fans van Jason Bourne en Mission Impossible Een boot vol wanhopige en doodsbange vluchtelingen gaat bijna ten onder op de woeste Middellandse Zee als ze genadeloos wordt aangevallen door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter J.L.M. Bernink boeken
  Peter J.L.M. Bernink - Het icoon

  De familie Zeelen beheert luxe wooncomplexen, waarvan Morgenschittering de grootste is: na de Martinitoren het hoogste gebouw in Groningen. Het megalomane paleis van glas is zeer in trek bij vermogende mensen. Maar voor de bewoners begint hun verblijf in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Robin Hobb boeken
  Robin Hobb - De Kronieken van de Wilde Regenlanden 3 - Drakenstad (POD)

  n De Kronieken van de Wilde Regenlanden keert Robin Hobb terug naar de wereld van De Boeken van de Levende Schepen en De Thuiskomst. De Kronieken zijn een voorlopig hoogtepunt in haar machtige oeuvre, dat wereldwijd door honderdduizenden wordt gelezen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Raymond E. Feist boeken
  Raymond E. Feist - Saga van de Chaosoorlog 2 - EEN KROON IN GEVAAR (POD)

  Een Kroon in Gevaar, deel twee van De Saga van de Chaosoorlog, breidt de trilogie uit waarmee Raymond E. Feist de magistrale cyclus over de werelden Midkemia en Kelewan zal besluiten nadat hij in 1982 met het onvolprezen Magiër de wereld veroverde. In Roldem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Markus Heitz boeken
  Markus Heitz - Legenden van de Alfen 3 - DUISTERE PADEN (POD)

  In een ver en vergeten koninkrijk, ver buiten de grenzen van het Veilige Land, hebben de overlevenden van een onbekende ziekte zich teruggetrokken onder leiding van Caphalors vriend, de alf Aïsolon. Afgesneden van de buitenwereld door een driehonderd meter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • An Janssens boeken
  An Janssens - DRAKENTOVENAAR (POD)

  In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jonge Var op als zoon van een rebellenleider. Zijn hele leven werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brandon Sanderson boeken
  Brandon Sanderson - DE WET VAN STAAL (POD)

  Driehonderd jaar na de gebeurtenissen in Sandersons trilogie over de Nevelmensen is de wereld van Kelsier, Vin en de andere skaa flink veranderd. Wetenschap en technologie hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt, en de steden zijn nu moderne samenlevingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brandon Sanderson, Rien van der Kraan boeken
  Brandon Sanderson, Rien van der Kraan - De Bron der Verheffing (POD)

  Ze deden wat iedereen onmogelijk achtte: een halfgod ten val brengen wiens heerschappij duizend jaar voortduurde. Nu moeten Vin, het straatschoffie dat een van de krachtigste Nevelmensen van het land werd, en Elend Ventra, de door idealen gedreven edelman die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Brandon Sanderson boeken
  Brandon Sanderson - De Held van Weleer (POD)

  Vin en Elend zijn nauwelijks hersteld van de gebeurtenissen bij de Bron der Verheffing of een nieuw gevaar bedreigt het Laatste Rijk. Vins vermoedens dat er iets schuilt in de nevels worden bevestigd als de Diepte zich manifesteert. En dit kwaad laat zich niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Brandon Sanderson boeken
  Brandon Sanderson - Het Laatste Rijk (POD)

  Het Laatste Rijk is het eerste deel van Sandersons trilogie over de geheimzinnige Nevelaars, waarmee hij stormenderhand het Angelsaksisch taalgebied veroverde en zijn naam vestigde. Meer dan eens worden zijn boeken vergeleken met die van George R.R. Martin en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rein Adriaensen boeken
  Rein Adriaensen - De verwisseling

  Twee eeneiige tweelingen willen elkaar bedotten. De eerste keer lukt het niet, maar men neemt wraak en er ontstaat een vorm van overspel. Na het trieste verlies van één van de twee eeneiige tweelingen,( de vrouwen) Gaan de twee overgebleven mannen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,27
 • W.A. Dehairs boeken
  W.A. Dehairs - Lockdown

  Op een dag krijgt journalist Chris Kooi een brief, van zichzelf. Het is een brief die hij 30 jaar geleden verstuurde aan zijn grote vlam Cath, die plots uit zijn leven verdween. Later volgen nog twee brieven en dan een postkaart: Hotel Falstaff, Brussel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johan Deseyn boeken
  Johan Deseyn - Deal?

  Een DEAL maar met onverwachte gevolgen...... Cassius Dreschner slaagt er niet in zijn horrorverhalen aan een uitgever te slijten. Ten einde raad gaat hij een akkoord met een vreemde figuur aan. De gevolgen daarvan werpen niet alleen zijn eigen leven, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leonardo Pisano boeken
  Leonardo Pisano - Noblesse Oblige

  Johannes Hamstra, speciaal agent Binnenlandse Veiligheidsdienst, overtuigt Lodewijk van Loosduyne het werk van zijn broer Olivier voort te zetten. Na een zware commandotraining reist Lodewijk af naar Engeland. Hij is vastberaden zijn broer, die twee jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan C. Voermans boeken
  Jan C. Voermans - Tatoeage

  Walter Bloem heeft magische krachten die vooral beeldschone vrouwen aantrekken. Hij noemt zich 'de voorganger', maar schrikt niet van een moord. De politie tast vaak in het duister, totdat... Kees Mijnderse is een geweldige met krachten smijtende wielrenner.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chris Houtman boeken
  Chris Houtman - Akte van berouw

  Martin Hochtstettler, commandant van de Zwitserse Garde, staat voor de grootste uitdaging van zijn leven als hij een aanslag op de paus moet zien te voorkomen. Het roept traumatische herinneringen bij hem op. Herinneringen aan de nacht van 28 september 1978,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - XL Meisje vermist - grote letter uitgave

  Vuilnismannen vinden in een steegje de lichamen van twee jonge vrouwen en forensisch arts Kat Novak moet ze onderzoeken. Op het eerste gezicht hebben de twee gevallen van overdosis niets met elkaar te maken. Maar Kat vermoedt dat er onheilspellende dingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,60
 • Thomas Olde Heuvelt boeken
  Thomas Olde Heuvelt - Om nooit te vergeten

  Om nooit te vergeten is een bundel korte verhalen van Nederlands talent Thomas Olde Heuvelt, die eerder internationaal doorbrak met HEX. Stephen King noemde zijn werk 'briljant en volstrekt origineel'.Voor het eerst zijn nu vijf van zijn verhalen gebundeld.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zomerhuis - grote letter uitgave

  De eerste week is het een onbezorgde en zonovergoten vakantie, en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Tot Eva op een ochtend wakker wordt en haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden.Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martine Kamphuis boeken
  Martine Kamphuis - Zondebok

  Als psychologe Wynona Post gevraagd wordt een forensisch psychologisch onderzoek te doen, pakt ze de kans met beide handen aan. Vreemd genoeg wil Anja Nooitgedacht, de verdachte in kwestie, niet meewerken, terwijl ze eerder een volledige bekentenis afgelegde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David van den Bosch boeken
  David van den Bosch - Connla Quinn - Het geheim van Harald Delorge

  De Ierse privédetective Connla Quinn is een kieskeurig man als het gaat om koffie, whiskey en het aannemen van zaken. Als Harald Delorge hem vraagt om twee weken lang een fietsenmaker te schaduwen, weigert hij dan ook. Maar Quinn is geïntrigeerd omdat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joanne Harris boeken
  Joanne Harris - Een klasse apart

  Joanne Harris heeft een indrukwekkend oeuvre op haar naam staan van romans, thrillers, YA-titels.’Een klasse apart’ is na ‘Schaakmat’ en ‘Blauwe ogen’, haar derde boek dat zich afspeelt in het plaatsje Malbry.In ‘Een klasse apart’ heeft het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rob Groenhof boeken
  Rob Groenhof - FATALE MISREKENING

  Roosje Roelofsen komt er twintig jaar na de dood van haar moeder achter dat haar ware naam Roosje Lapré is. Zelf kan ze zich daar niets meer van herinneren, ze was toen pas vier jaar oud. Van haar tante verneemt ze wáárom haar moeder zich van het leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00