Spannende boeken

 • Jordan Harper boeken
  Jordan Harper - Kind van de rekening

  Een opwindend, ruig verhaal over een ten dode opgeschreven meisje dat moet vechten en stelen om in leven te blijven, in de leer bij de meest angstaanjagende man die ze kent – haar vader De elfjarige Polly McClusky is verlegen, te oud voor de teddybeer die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jesper Stein boeken
  Jesper Stein - Solo

  Axel Steen heeft zijn leven bij de politie achter zich gelaten en is hoofd beveiliging van een internationale investeringsbank geworden. Hij kijkt uit naar de zomervakantie met zijn vrouw en dochter wanneer een vertrouwde werknemer van de bank wordt betrapt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Glen Duncan boeken
  Glen Duncan - Het Bloed van de Weerwolf (POD)

  ‘Het is bevestigd,’ zei Harley. ‘Ze hebben die uit Berlijn twee nachten geleden gedood. Jij bent de laatste.’ Op het moment dat Jake Marlowe hoort dat hij de laatste weerwolf op aarde is, heeft hij de hoop op een rustig leventje allang opgegeven. Elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Cees de Vries boeken
  Cees de Vries - Zeemansgraf op de Wildevaart

  Douwe is een oorlogskind en moest zijn vader de eerste jaren van zijn leven missen. Na diens terugkomst in het gezin wilde de klik niet echt meer komen. Om het ouderlijke huis zo snel mogelijk te kunnen ontvluchten, volgt Douwe een opleiding tot banketbakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Dawn Avalon boeken
  Dawn Avalon - Bloedvloek 4

  Inwendig verscheurd door het besef van een naderende dood en het afscheid dat ze van haar geliefde Teyrnon moest nemen, probeert Nuala een nieuw leven in Shorne te beginnen. Wat de jonge studente niet beseft, is dat haar dansleraar Xabier Navarra niet de enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Onderstromen

  ‘Een van ’s werelds succesvolste auteurs.’ AD Magazine De familie Bigelow lijkt het ideale leven te leiden in het idyllische stadje Lakeview. Vader Graham is een succesvolle chirurg, de moeder van het gezin is een mooie vrouw, een graag geziene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hermann Q.A. Molenkamp boeken
  Hermann Q.A. Molenkamp - Dolende ridders op Verda

  De derde, nog ontbrekende container moet zich op de planeet Verda bevinden. Op deze planeet komen Marc, Stavos en Paco terecht in een menselijke samenleving die veel weg heeft van de vroege middeleeuwen op Aarde. Als dolende ridders zwerven zij, op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Ineke Boon boeken
  Ineke Boon - Rocket

  De rechercheur kwam mopperend binnen. ‘De politie had een deel van de weg afgezet, dus ik stond drie kwartier voor nop in de file.’ ‘Was er een ongeluk gebeurd of zo?’ vroeg zijn collega. ‘Ik denk het. Er werd een personenauto uit het water getakeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Nadia De Vriendt boeken
  Nadia De Vriendt - Ars Goetia Trilogie 1 Bezwering

  ARS GOETIA-TRILOGIE BEZWERING – Boek 1 Nadia De Vriendt Jaren geleden zijn de ouders en zus van Cassandra ontvoerd door de demonenkoning. Waarom weet ze niet. Maar ze heeft er alles voor over om hen uit zijn klauwen te bevrijden. Elke nacht roept ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rae Meadows boeken
  Rae Meadows - Moeders en dochters

  Sam is nog maar kort moeder terwijl ze haar eigen moeder Iris onlangs heeft verloren. Hoewel ze zich geen leven meer kan voorstellen zonder haar dochtertje Ella, blijft ze ook twijfelen over haar rol als moeder. En ze mist Iris meer dan ooit. Als ze op een dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Anna López Dekker boeken
  Anna López Dekker - De band

  “Qelarha, één ding moet je goed begrijpen: elfen zijn gevaarlijk. Zorg dat je nooit in hun handen valt. Beloof je dat?” Roshya kijkt haar aan totdat ze knikt ten teken dat ze het heeft begrepen. “Maar hoe doe ik dat dan?” Daar heeft Roshya een simpel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J.M. Anna boeken
  J.M. Anna - De Gifmengster

  Omdat Anne Dyewards vader een van de laatste erfgenamen van de verstoten koninklijke familie is, dwingt de huidige koning van Astoris haar te trouwen met zijn zoon en kroonprins William, om verdeeldheid en burgeroorlogen in het land te stoppen. Na een rustig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maya W.F. boeken
  Maya W.F. - Bloedhonger

  Bloedhonger, deel 1 uit de Boeken van Bloed serie, vertelt het verhaal van het dodelijke echtpaar Dominique en Alexxander. Dominique is al sinds jonge leeftijd gefascineerd door messen en bloed, bij voorkeur in combinatie met onschuldige slachtoffers. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martyn van Beek boeken
  Martyn van Beek - Engel zonder vleugels

  Als Rob door Bureau Jeugdzorg de voogdij over zijn kind kwijtraakt, gaat hij over tot een drastische maatregel: hij ontvoert de dochter van gezinsvoogd Carla Kruiswijk. In ruil voor de dochter moet Kruiswijk op televisie bekendmaken dat ze tientallen kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Botsing

  Terwijl Anna carrière maakt als architect is haar privéleven een puinhoop. Lisa is directeur van een luchtvaartmaatschappij en moet haar zakelijke talent tot het uiterste aanspreken om haar bedrijf te redden. Ewoud vindt zichzelf een loser, het enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Villa Toscane

  Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke gebeurtenis alles op zijn kop zet...Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Marcel Verreck boeken
  Marcel Verreck - Feest!

  Terwijl inspecteur Martin Taal en zijn collega Charlotte Groot Kormelink trainen voor de jaarlijkse IJsselloop, is Deventer in de ban van het 1250-jarig bestaan. Dan wordt het feestjaar verstoord door een aantal gruwelijke gebeurtenissen tijdens verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Jessica Fellowes boeken
  Jessica Fellowes - De Mitford-moorden

  Het is 1920 en Louisa Cannon hoopt aan haar leven van armoede en een gevaarlijke oom te ontsnappen. Ze krijgt een baan als kindermeisje en chaperonne in de huishouding van de rijke familie Mitford. Als er op klaarlichte dag in de trein een verpleegster wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hendrik Jan Korterink boeken
  Hendrik Jan Korterink - De Holleeders

  Jordaans volkstoneel, trial by media, een familietragedie? Het proces tegen Willem Holleeder lijkt in niets op een gewone rechtszaak. Hendrik Jan Korterink volgde het ‘van binnenuit’. Zijn biografie over Holleeders ‘bloedgabber’ Cor van Hout komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Petra Spark boeken
  Petra Spark - Een kans op zes

  EEN KANS OP ZES Petra Spark Suspense ZE OVERLEEFDE EEN DRAMA, VEERTIEN JAAR LATER BEGINT ALLES OPNIEUW... Tijdens een zonovergoten vakantie aan de Côte d'Azur verdwijnt Alexandra's zevenjarige zoon. Hij wordt nooit teruggevonden. Veertien jaar later ontvangt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Steve Berry boeken
  Steve Berry - De verdwenen orde

  Steve Berry – De verdwenen orde (The Lost Order), voor de fans van Dan Brown en Ken Follett. Ridders van de Gouden Cirkel was het grootste geheim genootschap in de Amerikaanse geschiedenis. Ze vergaarden miljarden aan gestolen goud en zilver, wat door het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Goos Van Nimwegen boeken
  Goos Van Nimwegen - Rechtzetting

  Janne de Beer is een veelbelovende jonge docente aan de letterenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam. Na de beëindiging van haar moeizame relatie met de weinig succesvolle schrijver Willem Stapel heeft ze haar leven inmiddels weer redelijk op de rails.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Maria Adolfsson boeken
  Maria Adolfsson - Misleiding

  Doggerland van Maria Adolfsson is dé nieuwe Scandinavische thrillersensatie van dit jaar. Inspecteur Karen Hornby moet alles op alles zetten om de geheimen van het eiland Doggerland te ontrafelen. Het is de ochtend na Oistra, het oesterfestival op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Chloé De Meerschman boeken
  Chloé De Meerschman - Fantasia

  'Ik heb nooit in magie geloofd. Op geen enkele manier geloofde ik in de onzin van 'het bovennatuurlijke' of wezens die net dat iétsje meer dan mensen zijn. Ik heb nooit geloofd in sprookjes, of in verhaaltjes die mijn ouders me vertelden vlak voor ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00