Spannende boeken

 • Gwendolyn van den Eynde boeken
  Gwendolyn van den Eynde - De vloek van de betoverde elementen

  Abida heeft zich nooit thuis gevoeld in de mensenwereld. Pas wanneer de Oudsten in de fout gaan, vallen de puzzelstukjes voor haar op hun plaats. Donovan is een overlever. Niets meer, niets minder. Vooral niet te moeilijk of sentimenteel doen, is zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johan Bakker boeken
  Johan Bakker - Enkele reis Mars

  Vier ruimtevaarders ondernemen in 2025 een lange reis naar de onherbergzame planeet Mars. De astronauten hopen daar een samenleving te beginnen die mooier, menselijker en eerlijker is dan die ze op de aarde achterlieten. Miljarden ademloos meelevende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Brus boeken
  Wim Brus - Yu

  Het verhaal speelt zich af in County Kent, Engeland. De hoofdpersoon is Yulie Chan. Zij is een gevierd misdaadjournaliste. Yulie woont samen met haar vriend, Robert Macman, een CTM bij een contactcenter in Londen.Nadat zij een reeks artikelen over een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ineke Boon boeken
  Ineke Boon - Lijk in de berging

  'Meneer, er ligt een lijk in uw berging.''Er ligt een wat?'Nick Krop gaat als chauffeur voor de adellijke familie Van Lingeveld tot Bronkhorst werken. Maar hij krijgt al vlug spijt, vooral omdat dochter Francisca een arrogante jongedame is. Hij moet alles voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tod Goldberg boeken
  Tod Goldberg - Gangsterstaat

  Er zijn drie jaar verstreken sinds in Gangsterland huurmoordenaar Sal Cupertine onderdook in Las Vegas om voortaan als rabbijn David Cohen door het leven te gaan. Zijn maffiazaakjes lopen uitstekend en het geld stroomt binnen. Geld dat Sal alias David nodig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - VT-reeks Verminkte toekomst

  De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning. Vierentwintig jaar later ontvangt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • H.G. Wells boeken
  H.G. Wells - De tijdmachine

  De vader van de moderne science fiction is zonder twijfel de Engelse schrijver H.G. Wells (1866-1946). De invloed van deze productieve auteur is aanzienlijk geweest en zijn boeken laten zich nog altijd uitstekend lezen. In De tijdmachine doet de tijdsreiziger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stephan De Winter boeken
  Stephan De Winter - De Ziener

  Wanneer de excentrieke Isaac Newcomb één van de hardnekkigste vraagstukken uit de computerwetenschappen oplost, staat de academische wereld op z’n kop. No-LEQCE, de eerste kwantumcomputer die op Newcombs principes gestoeld is, blijkt zowaar in staat om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De Jaarclub

  Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het winterse Wenen. Ook de partners mogen mee. Nadat ze overdag de sprookjesachtige stad hebben bezocht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Rizzoli & Isles Ik weet een geheim

  Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die de vrouw heeft gemaakt? Als er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Abramsen boeken
  Hans Abramsen - 101 Smeris verhalen

  Dit boek behandeld 101 gebeurtenissen uit de politie praktijk.De zaken berusten op waarheid maar in verband met de privacy zijn de plaatsen en namen fictief.Sommige gebeurtenissen zijn zo ongeloofwaardig dat men zich niet kan voorstellen dat dit dienders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arthur Nutting boeken
  Arthur Nutting - Haldi

  In het oosten van Turkije is het oude koninkrijk Urartu in ere hersteld. Als kroonprins Haldi ontvoerd wordt, is het hele land in rep en roer. Op een gevonden gouden hanger met een afbeel­ding van een god en een blauwe kledingvezel wordt er niets meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ina de Vries boeken
  Ina de Vries - Het Eiland

  Op het altijd rustige Eiland - een uniek stadsgedeelte - zijn ineens wat incidenten. Vlak daarop vinden drie surveillanten een lichaam in het water. De man zou verdronken zijn. Een van de surveillanten twijfelt hier echter aan. Zij start een onderzoek. Op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Jack Molenaar boeken
  Jack Molenaar - Machtsstrijd

  Kort nadat Michael Stikker de leiding over het elektronicaconcern Stikker Holding van zijn vader heeft overgenomen, komt de familie onder druk te staan van medeaandeelhouder Presser Capital. Die eist de volledige zeggenschap over het bedrijf. Michael weigert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Chanta Middelplaats boeken
  Chanta Middelplaats - Op het afscheid na

  Sam raakt betrokken bij een auto-ongeluk. Hij brengt lange tijd door in coma, waardoor hij desondanks veel te weten komt over zijn bestaan. Na zijn ontslag uit het ziekenhuis komen verdere feiten aan het licht die zijn kijk op het verleden doen veranderen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sophia Drenth boeken
  Sophia Drenth - Bloedwetten Bloedwetten: Vonnis

  Het prijswinnende eerste deel van Sophia Drenths Bloedwetten 'Bloedwetten is origineel, goed geschreven en heeft een krachtige thematiek.' - Christien Boomsma, Hebban De van bloed afhankelijke Ath'vacii zijn een plaag in de vrijgevochten Neerlanden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.A. Kerley boeken
  J.A. Kerley - Schreeuw zonder geluid

  Rechercheur Carson Ryder is heel wat gewend, maar de aanblik van een enorme pilaar van beton waarin menselijke resten gegoten zijn, schokt hem. Is dit het werk van een psychopathische seriemoordenaar, of is hier iets anders aan de hand? Net als Ryder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nico Franken boeken
  Nico Franken - De Geheimen van Imh - deel 2

  Plotseling was hij daar, een diepe rilling die door de wereld ging. De meeste bewoners van Tamarant keken er even van op, maar als het vervolgens weer stil blijft gaan ze verder met het leven van alledag. Slechts enkelen, waaronder een eenzame tovenaar en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Sacha Ivanov boeken
  Sacha Ivanov - De prijs van haar dwaling

  Carla Heesters zat in gedachten verzonken door het coupévenster te staren van de sneltrein die haar en Guido Bruyneel naar de Belgische Ardennen bracht...Aan haar linkerhand flonkerde de gloednieuwe trouwring die haar geliefde haar had geschonken - een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Siem Lindhoud boeken
  Siem Lindhoud - Code 13

  Pol Kamman, commissaris van politie, dacht samen met zijn vriendin Myrna een rustige vakantie op Terschelling te nemen. Ogenschijnlijk kleine voorvallen groeien meer en meer uit tot criminele gebeurtenissen die teruggrijpen op het verleden en bepalend zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Walter Damen, Joelle Rozie boeken
  Walter Damen, Joelle Rozie - Moord in de aula

  Twee jaar na het zeer verrassende Moord op de Boekenbeurs (waarin Jeroen Meus wordt vermoord door een jaloerse broodschrijver) komt topadvocaat Walter Damen met een opvolger. De insteek is dezelfde: een politie- en advocatenthriller met veel oog voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en de rituele moord

  Op verschillende plekken in Amsterdam worden kort na elkaar twee vermoorde prostituees gevonden. Tot grote ontzetting van De Cock zijn de meisjes na hun dood ritueel verminkt. Zou dit kunnen betekenen dat er een gestoorde seriemoordenaar aan het werk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Anthonie Holslag boeken
  Anthonie Holslag - Splinters L.O.O.P.

  Egbert ondervraagt gevaarlijke individuen, mogelijk betrokken bij terroristische organisaties. Hij is goed in zijn werk; hij doet het immers al jaren. Toch krijgt hij ondanks diverse pogingen geen promotie. Maar vandaag komt alles hem bekend voor. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Shima Aslzairchi boeken
  Shima Aslzairchi - De laatste traan van de Goden

  Laat je fantasie even de overhand nemen en treed binnen in een raadselachtige wereld. Een mysterieus verhaal dat is afgeleid van het Zoroastrisme, een oud Perzisch geloof. Een boek dat geschiedenis, spiritualiteit en wetenschap tot één geheel samenbalt. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Co Pee boeken
  Co Pee - Afhaal Chinees

  Joshua, bijgenaamd de Professor, leidt met strakke hand zijn softdrugshandel in een middelgrote stad in het midden van het land. Hij omringd zich met zijn beste vrienden te weten de Bolle, zijn rechterhand, en Karim, zijn Marokkaanse handelspartner. Een leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99