Spannende boeken

 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Vixen 03

  Ook in deze actiethriller is Dirk Pitt de man die Amerika van de ondergang moet zien te redden. Samen met zijn NUMA-team gaat hij de strijd aan met corrupte wereldleiders en andere tegenstanders in een levensbedreigende race tegen de klok.Dirk Pitt is Clive… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Het blauwe goud

  Professor Francesca Cabral is op weg naar een conferentie in Rio om een sensationele ontdekking wereldkundig te maken. Haar vliegtuig wordt gekaapt door terroristen en stort neer in de jungle van Venezuela. Tien jaar later Kurt Austin onderzoekt de mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Colette McBeth boeken
  Colette McBeth - Tot ik je vind

  Als misdaadverslaggever Rachel Walsh in het Engelse Brighton naar een persconferentie van de politie gaat, ziet ze op een grote poster het gezicht van haar beste vriendin Clara O'Connor. Drie dagen eerder kwam Clara niet opdagen op een afspraak en ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Yrsa Sigurdardottir boeken
  Yrsa Sigurdardottir - De donkere dag

  Advocate Thóra Gudmundsdóttir onderzoekt een mysterieuze verdwijningszaak op Groenland. Alles verloopt moeizaam: Thóra stuit op veel verzet bij de lokale bevolking en door zware sneeuwstormen kan het onderzoeksteam niet weg. De oplopende spanning brengt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Xenia Kasper boeken
  Xenia Kasper - Chimaera

  Wanneer Annes man wordt vermoord, is zij als bijna-ex de hoofdverdachte in een zaak die steeds ingewikkelder lijkt. Als ze samen met privédetective Bart zelf op onderzoek uit gaat, ontdekt ze steeds meer geheimen over de man die ze zo goed dacht te kennen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Coen de Moor boeken
  Coen de Moor - Litanqua

  Bij de donkere wouden, waar de grote en de kleine rivier samen komen, ligt een klein dorp. Daar werkt Litanqua de smid aan de grootste opdracht die ze ooit heeft gehad. Ze moet honderdveertig zwaarden smeden voor het leger van Holmgard. Die opdracht kan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Coen de Moor boeken
  Coen de Moor - Litanqua

  Onder de tombe van Olga wacht Volos de slangengod rustig af. Hij heeft mensen nodig. Mensen die sterven, zodat hij, Volos kan leven. En die mensen komen vanzelf naar Olga's toren. Volos hoeft alleen maar te wachten. Litanqua en Joch sluiten zich aan bij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Catalijn Claes boeken
  Catalijn Claes - Ons dagelijks brood

  Het gezin Mandemakers (vader Goof, moeder Ant en twee zonen) heeft een kleine bakkerij in een plattelandsgemeente. De oudste zoon wil de bakkerij, die bepaald geen vetpot is, niet overnemen. Ondanks al het harde werken kan het gezin het hoofd amper boven water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Alexander Van Ketwich boeken
  Alexander Van Ketwich - Titanium

  In de tuin van een prachtige villa aan het Italiaanse Comomeer wordt een man op gruwelijke wijze vermoord. Zijn lichaam verdwijnt spoorloos. De keurige eigenaar van de paleisachtige villa blijkt een gewetenloze oplichter: Emilio Dragos. Hij lokt rijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - Ragdoll

  Ragdoll van Daniel Cole is voor lezers met stalen zenuwen, die houden van Samuel Bjørk. In een appartement wordt een lichaam gevonden, samengesteld uit zes verschillende lijken en in elkaar genaaid tot een gruwelijke lappenpop. Wie doet zoiets, en waarom?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Megan Goldin boeken
  Megan Goldin - De escaperoom

  Welkom in de escaperoom. De opdracht is simpel: kom er levend uit. De escaperoom van Megan Goldin is een huiveringwekkende thriller over misleiding en wraak, voor de fans van Het vorige meisje en De vrouw in suite 10. In de lucratieve wereld van Wall Street… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Geir Tangen boeken
  Geir Tangen - Hartenbreker

  Op een ochtend wordt journalist Viljar Ravn Gudmundsson gebeld door zijn 17-jarige zoon Alexander; na een feestje is hij wakker geworden met het meisje van zijn dromen naast zich. Dood. Als bewijzen ook zijn kant op wijzen, raakt hij in paniek en slaat op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Arlieke van Remmerden boeken
  Arlieke van Remmerden - Een lange reis

  Enyria hoopt dat haar vader voor haar een echtgenoot zal uitkiezen tijdens hun volgende bezoek aan de stad. Dat is in haar ogen het doel in haar leven: trouwen en kinderen krijgen. Dan wordt de stad tijdens het lentefestival, een dag die feestelijk hoort te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Titanic

  In het voorjaar van 1912 maakte de Titanic zijn eerste reis. Een legendarische ondergang, omgeven door onopgeloste mysteries. Had het schip in zijn kluizen een enorme schat aan het zeldzame, kostbare byzanium? 1987. De Amerikaanse regering maakt plannen om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Het logboek

  Onderzeeboot Starbuck verdwijt na een proefvaart spoorloos in de Stille Oceaan. Totdat Dirk Pitt het logboek van de Starbuck vindt, waarin de laatste, haast onleesbare en in doodangst neergekrabbelde aantekeningen van de kapitein staan. Het spoor leidt naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Duik in het duister

  De Verenigde Staten staan aan de rand van de afgrond. De energiebronnen zijn uitgeput en de economie balanceert op de rand van de afgrond. Een geheimzinnig, bijna tachtig jaar oud verdrag tussen Engeland en Amerika kan uitkomst bieden. Als de Amerikanen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gerard Mak boeken
  Gerard Mak - Rechercheur Brons en het lijk op de Wallen

  Op een warme zomerdag begint Koen Dullen op de afdeling recherche van het roemruchte politie bureau aan de Warmoesstraat, gelegen in Nederlands beroemdste uitgaanswijk. Door zijn commissaris Witteveen wordt hij die eerste dag gekoppeld aan rechercheur Brons,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Jessica Knoll boeken
  Jessica Knoll - De favoriete zus

  Als twee zussen deelnemen aan een realityshow, had niemand kunnen denken dat een van hen het einde van het seizoen niet zou overleven. Goal Diggers wil het leven van een aantal succesvolle jonge vrouwen tonen zoals het echt is. Maar als diezelfde vrouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - Zielenmeester 3

  Halvar en Michaël zijn de twee zonen van Elfy en Samuël. Ze genieten van hun leven en vinden dat het tijd wordt voor een eigen stekje. Ze nemen intrek in de watertoren die hun ouders jaren geleden afgesloten door de strijd die ze leverden met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Tweede adem

  Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het snel eens. Maar wie verantwoordelijk is voor de dood van Julia Zuidema is een ingewikkelder vraag. Hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Salomon Corlyn boeken
  Salomon Corlyn - Drakenvlucht

  Eén verdwaalde Draak, twee behulpzame Elfen en een onbekende wereld vol gevaar. Bijna niemand weet van hun bestaan, behalve uit mythes en legendes. De Draken leven afgezonderd, maar elke tien jaar trekken honderden Draken de wereld rond als overgangsritueel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Camilla Sten boeken
  Camilla Sten - De verdwenen stad

  Een klein Zweeds dorp in de jaren vijftig komt groot in het nieuws als de hele populatie van de stad zonder één aanwijzing verdwijnt. Het mysterie wordt niet opgelost en al snel raakt de gebeurtenis in vergetelheid. Alice groeit op met een fascinatie voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Riley Sager boeken
  Riley Sager - Mijn laatste leugen

  Riley Sager, geprezen door Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner om de intelligente verhaalopbouw en onverwachte ontknopingen, vertelt in Mijn laatste leugen het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • M.K. Peta boeken
  M.K. Peta - Vuurwerk

  Vlak voor de eeuwwisseling ontwaakt op de zolder van het heksenhuis een ruimteparasiet die na jarenlange opsluiting weer wil opstijgen naar het oneindige universum. Hij ziet kans om de elf Timothy in zijn ontsnappingsplan te betrekken. De elf kan zijn uitweg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Cristina Paul boeken
  Cristina Paul - Verloren

  Een moordenaar Vier jaar geleden werd Christian Jones beschuldigd en berecht voor de moord op drie vrouwen. Maar hij bleef tot op deze dag zijn onschuld volhouden. Zijn slachtoffer Openbaar Aanklager Hannah Fisher wilde zijn zaak eerst niet aannemen, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99