Spannende boeken

 • Haylen Beck boeken
  Haylen Beck - Verdwenen

  Audra Kinney is op de vlucht met haar twee kinderen en probeert zo ver mogelijk weg te komen van haar gewelddadige echtgenoot in New York. In Arizona krijgt ze een stopteken van de politie. De sheriff doorzoekt haar auto en vindt drugs in de achterbak. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jens Lapidus boeken
  Jens Lapidus - Viproom

  Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is vastbesloten dat te blijven, hij is helemaal klaar met de misdaad. Maar dan krijgt hij de vraag om het slachtoffer van een kidnapping op te sporen. De familie durft niet naar de politie te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Luk Gybels boeken
  Luk Gybels - ZESTIG

  Adriaan Lotgiers is net met veel moeite uit een diep dal geklauterd als het verleden hem opnieuw confronteert. Tijdens het uitzoeken van een geschikte foto voor op de uitnodiging tere ere van zijn zestigste verjaardag, wordt hij overspoeld door herinneringen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jan van Mazijk boeken
  Jan van Mazijk - Grimmig rijk

  Deze bovennatuurlijke thriller speelt zich voornamelijk af op het zichzelf beschermende eiland Ahlantalah. Zó beschermd, dat niemand ooit ervan heeft gehoord. Je kunt er bij toeval op terechtkomen: een angstaanjagende ervaring. Adam Smit, doemdenker in bange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martijn Adelmund boeken
  Martijn Adelmund - Splinters Heksenjacht

  De negenjarige Max Mueller woont in Keulen. Hij is een sleutelkind. Op een dag wordt hij uit school gehaald door een jonge vrouw met pikzwart haar. Ze neemt hem mee naar de Keulse Dom. 'Op een uitje', zegt ze, 'zijn moeder weet ervan.' Max vermoedt geen kwade… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Moord in de Oriënt Expres

  Als Hercule Poirot vanuit Istanbul met de Oriënt-Expres naar Engeland terugkeert, verwacht hij een rustige reis. Maar rond middernacht strandt de trein in de sneeuw en de volgende ochtend blijkt één van de passagiers op een gruwelijke manier te zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Angelique van der Bijl boeken
  Angelique van der Bijl - Nachtschade

  Carmen is een jonge succesvolle journaliste die de band met haar zus Irene probeert te versterken nadat ze elkaar een aantal jaren uit het oog zijn verloren. Op het eerste gezicht lijken Carmen en Irene weer dichter tot elkaar te komen, maar dat verandert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anton Homan boeken
  Anton Homan - Arubaanse verhalen

  In een overgangssituatie van een lagere naar een middelbare school krijgen eilandskinderen onder meer te maken met aan-passings- en taalproblemen, hufterig gedrag, criminaliteit, politieonderzoeken en Missverkiezingen. Veelal spelen de verhalen zich af op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Rob Oostveen boeken
  Rob Oostveen - De sirene

  Een prachtig mooi meisje wordt gewurgd en blijft de rest van haar leven zwaar gehandicapt. Dan vinden er moorden plaats. Wat kan het motief daarvoor zijn en waar moet de dader gezocht worden?Meer informatie op: www.roboostveen.com (allemaal psychologische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Faye Kellerman boeken
  Faye Kellerman - De doodsformule

  Het is een jaar geleden dat de laatste moord in Greenbury gepleegd is. Rechercheur Decker vindt het wel best - na alle stress geniet hij van de rust en regelmaat van zijn nieuwe baan. Dan wordt diep in de bossen het naakte lichaam van een onbekende man… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ted Dekker boeken
  Ted Dekker - Hacker

  In Ted Dekkers nieuwe thriller 'Hacker' is de hoofdrol weggelegd voor de zeventienjarige briljante programmeur Nyah. Wanneer haar familie betrokken raakt bij een heftig ongeluk, heeft ze haar skills hard nodig om het leven van haar moeder te redden met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lulu Taylor boeken
  Lulu Taylor - De sneeuwengel

  Een verboden liefde heeft gruwelijke consequenties Een spannende roman met een duister kantje, voor de lezers van Rosamund Lupton en Laura Lippman Cressida Felbridge is een graag geziene verschijning in de Londense high society in de jaren zestig. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen boeken
  Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen - De erfgenaam van Herlewinne De horden van Behemoth

  Na de vernietiging van Koes vervolgen de Behemothen hun veroveringstocht. Aanvoerder Ghol Temalog heeft zijn zinnen gezet op het rijke Waegland. Een stroom van vluchtelingen trekt weg uit het oosten, in de hoop asiel te vinden bij Kindar, koning van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Onderuitgehaald

  Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder van zijn dochters, verdrinkt in het zwembad bij hun vakantiehuis. Ze maken de afspraak te zwijgen over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hendrik Jan Korterink boeken
  Hendrik Jan Korterink - CRIMESCENE SCHILDERSWIJK

  Een unieke misdaadbiografie van de Haagse Schilderswijk. Op een kwartiertje lopen van het Binnenhof ligt de Schilderswijk, de beruchtste volkswijk van Nederland. Meer dan 90% van de bewoners is er van buitenlandse afkomst. Het is een van de armste wijken van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arno Daglinckx boeken
  Arno Daglinckx - De Avonturen van Tony Deel 2

  in het tweede deel van het dagboek verhaal van Tony. wil Tony een Reddinges Helikopter worden maar dat is niet zo simpel. maar Thomas probeert Tony's droom toch waar te maken. maar wanneer Miles de grote schurk van allemaal de machtig probeert over te nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,59
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Broertje

  Na een telefoontje van de politie vliegt Lotte Pradel halsoverkop naar Zuid-Frankrijk. Haar vier jaar jongere en autistische broer Felix wordt verdacht van de moord op hun vader, hun stiefmoeder en een nog onbekende vrouw. Hoewel Lotte met haar vader - een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mariska Lieverse boeken
  Mariska Lieverse - Het gevolg van een ontmoeting

  Na twee keer huiselijk geweld aan den lijve te hebben ondervonden, dacht Claire toch echt dat dit haar niet meer zou overkomen. Niets is minder waar als ze noodgedwongen weer op het pad van haar ex komt. Ze moet haar twee kinderen bij hem ophalen die het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sander Janssen boeken
  Sander Janssen - Gas erop

  Lucas Meijer heeft het gemaakt. Een mooi huis, een goede baan en een lieve vriendin. Zijn geluk kan niet op, tot een oude vriend van hem op de stoep staat. Lucas moet afrekenen met zijn verleden om zijn toekomst niet in gevaar te brengen. Kan hij voorgoed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kevin Deckers boeken
  Kevin Deckers - Het begin van het einde De duistere oorlog

  Één volk, duizenden machten en krachten. Zes werelden. Één vernietiging. Wanneer het begin en het einde op dezelfde plek zijn, begint de Duistere oorlog. De jonge dwerg Rayon wordt uitgekozen door de goden om de strijd aan te gaan met een demonengod, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karel van Laarhoven boeken
  Karel van Laarhoven - De tijd is van rubber

  "De lieve twijfelaar heb ik betoverd. De egoïstische schuldige evengoed. Op de gluiperige huichelaar kreeg ik geen vat. Hij stal ons kroonjuweel. Wat zal er gebeuren als hij in zijn opzet slaagt? Het kan nog jaren duren, maar een ding is zeker. Als onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • San Daniel boeken
  San Daniel - Volg de hand die wijst, het verhaal achter de Jihad

  De Westerse wereld die haar cultuur onveranderd wil zien in confrontatie met extreme 'Islamistische', groeperingen die dominatie willen en geen middel schuwen om dat te bereiken. Maar is dat wel zo, wat zijn de onderliggende doelen? De hoofdpersoon wordt pion… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Gwendolyn van den Eynde boeken
  Gwendolyn van den Eynde - De vloek van de betoverde elementen

  Abida heeft zich nooit thuis gevoeld in de mensenwereld. Pas wanneer de Oudsten in de fout gaan, vallen de puzzelstukjes voor haar op hun plaats. Donovan is een overlever. Niets meer, niets minder. Vooral niet te moeilijk of sentimenteel doen, is zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johan Bakker boeken
  Johan Bakker - Enkele reis Mars

  Vier ruimtevaarders ondernemen in 2025 een lange reis naar de onherbergzame planeet Mars. De astronauten hopen daar een samenleving te beginnen die mooier, menselijker en eerlijker is dan die ze op de aarde achterlieten. Miljarden ademloos meelevende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wim Brus boeken
  Wim Brus - Yu

  Het verhaal speelt zich af in County Kent, Engeland. De hoofdpersoon is Yulie Chan. Zij is een gevierd misdaadjournaliste. Yulie woont samen met haar vriend, Robert Macman, een CTM bij een contactcenter in Londen.Nadat zij een reeks artikelen over een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95