Spannende boeken

 • Rosita Sikking-Reeberg boeken
  Rosita Sikking-Reeberg - De zevende deur

  Luuk en Anna bezoeken samen met hun ouders het atelier van mevrouw Huberts. Zij is een bekende kunstenares, die de meest wonderlijke wezens en landschappen schildert.Niet helemaal toevallig belanden de kinderen via haar huis, samen met hun hond Mees, in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Marco Knauff boeken
  Marco Knauff - Gesloten deuren

  Gesloten deuren is het derde deel in de politieserie Bureau Bermhoven rondom rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld.Wanneer Gerda, de dochter van politiechef Ben van Gelen, stage komt lopen op Bureau Bermhoven, wordt in het nabijgelegen Stuivinge de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Mulder boeken
  Willem Mulder - Wraak op Maat

  In de wachtkamer van een neuroloog ontmoet Thomas de jonge vrouw Max. Ze heeft opvallende tattoos, draagt zware legerschoenen en ziet eruit als veertien. Hun arts Van Henegouwen is een briljant neuroloog, maar sinds een auto-ongeluk is de man radicaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Als de dood

  Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar echte ouders? En wie is zijzelf eigenlijk? Er is maar één plek waar ze deze antwoorden kan vinden: in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Tim Willocks boeken
  Tim Willocks - Moord volgens Turner

  Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)‘Moord volgens Turner’ is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sandrine Destombes boeken
  Sandrine Destombes - Het dubbele geheim van de familie Lessage

  Augustus, 1989. In het kleine dorp Piolenc, in de Franse Vaucluse, verdwijnen Solène en Raphaël, de elfjarige tweeling van de familie Lessage. Drie maanden later wordt een van de twee gevonden. Dood. Juni, 2018. Opnieuw verdwijnen kinderen in Piolenc. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Liesbeth te Boekhorst boeken
  Liesbeth te Boekhorst - Bedrog

  Richard had alles: een leuke vrouw, een goede baan, een mooi huis. Richard had zelfs nog wat meer: een ongezonde belangstelling voor vrouwelijk schoon, en de vervelende gewoonte om oude wonden bij anderen los te blijven peuteren. Eén persoon bleek daar genoeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Zomernacht

  Net als andere jaren besteedt Laurien van Poelgeest de eerste week van de zomervakantie als leiding op een zomerkamp voor kinderen. Ook al kan ze na haar eerste jaar als lerares Nederlands op een middelbare school wel vakantie gebruiken, ze heeft veel zin in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - Expat exit

  Patricia Snel, auteur van bestsellers als De expat en Expat exit, heeft met Perfect Match een nieuwe, beklemmende thriller geschreven over de wereld van het onlinedaten. Marit, negenendertig jaar, heeft alles wat ze wil. Een fijn appartement midden in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sandrone Dazieri boeken
  Sandrone Dazieri - Dood de vader

  In de buitenwijken van Rome verdwijnt een kind en wordt de moeder dood gevonden, onthoofd. Colomba, een vastberaden, knappe, maar door haar werk getraumatiseerde politieagente, staat onder grote druk de ontvoering op te lossen. Colomba wordt bijgestaan door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Ingmar MacArthur boeken
  Ingmar MacArthur - Droomsplinters

  Aaron heeft het gehad met de saaiheid van zijn leven in een indianenreservaat. Als bovendien de regering de aanleg van oliepijpleidingen door zijn woongebied aankondigt, is de maat vol. Hij besluit te vluchten en vertrekt 's nachts zonder medeweten van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Lydia Van Houten boeken
  Lydia Van Houten - Prooi

  Sinds haar intrek in het studentenhuis wordt Evy achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties. Alleen medestudente en acteursdochter Lily-Rose Summers trekt zich het lot van de Nederlandse aan. Als Evy in de financiële problemen komt en haar huur niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Martine Kamphuis boeken
  Martine Kamphuis - Spiegelbeeld

  Tijdens een weekend op Terschelling krijgt zowel het leven van psychologe Wynona Post als dat van haar vriendin een onverwachte wending. WP vindt de liefde terwijl Esther ontdekt dat haar man haar bedriegt. Met haar dochtertje Ruth verhuist Esther naar Utrecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,85
 • Mary Schoon boeken
  Mary Schoon - Tilly Tod

  Ze is gevonden op de stoep van het weeshuis in Noord-Holland. 'Ze heet Tilly', stond er op het briefje dat bij haar lag. Verder weet Tilly helemaal niets van haar afkomst. Wat Tilly wel weet, is dat ze weg wil uit het weeshuis. Ze wordt er uitgebuit en heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Rob Vente boeken
  Rob Vente - Moord in de Koopgoot

  'Moord in de Koopgoot' is de dertiende Rotterdamse thriller van Rob Vente. In dit boek moet rechercheur Fred Groen aanvankelijk een moord op een notaris trachten te voorkómen.Rechercheur Fred Groen moet aanvankelijk geen moord oplossen, maar er eentje zien te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne van Doorn boeken
  Anne van Doorn - De mysteries van Robbie Corbijn

  Een van de mysteries verschijnt in het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift Ellery Queen Mystery Magazine. Een vastgoedhandelaar gaat wandelen in de Hoge Venen en verdwijnt voorgoed, tot groot verdriet van zijn verloofde. Een huisarts bezoekt diep in de nacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Antoinette Kalkman boeken
  Antoinette Kalkman - Bonuszoon

  Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar uiteindelijk fataal?Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets gruwelijks in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eva Gabriela boeken
  Eva Gabriela - Bastaardvlekken

  Bastaardvlekken is een psychologische fantasyroman over invloed en onmacht, geloof en blindheid.In het eens grootse keizerrijk Remanya heerst onvrede onder de ondergeschikte vorsten. Daeya, de bastaarddochter van de machtigste van deze vorsten, idealiseert het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Piet Coucke boeken
  Piet Coucke - Waarvan akte

  Over de roman De introverte tolk Christine Ponnet wordt tijdens een Europees congres voor notarissen in Den Haag bij een moordzaak betrokken. Haar analytische geest helpt on ver-wacht en verrassend een Nederlandse rechercheur de notarismoord te ontrafelen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De oplichters

  Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun studie in zicht ziet hun toekomst er somber uit. De universiteit is zo middelmatig dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Chris Mcgeorge boeken
  Chris Mcgeorge - Tik Tak

  Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. De nieuwe koning van de locked room mystery: Chris McGeorge.Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn wiskundeleraar op, terwijl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Karsten Gilhuis boeken
  Karsten Gilhuis - De overtreding

  Een afwijzing brengt een jonge man tot een brute daad. De strafzaak die hierop volgt, moet de claim to fame worden van de tot dan toe weinig succesvolle advocaat Kroon. Een boete voor een geringe snelheidsovertreding haalt een gepensioneerde marechaussee uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joaquin Garcia, Michael Levin boeken
  Joaquin Garcia, Michael Levin - Mijn naam is Jack Falcone

  Mijn naam is Jack Falcone is de waargebeurde pageturner, een New York Times bestseller, over een onthullende afdaling in de onderwereld van de georganiseerde misdaad. En dit alles gezien door de ogen van een onverschrokken undercoveragent. Joaquin ‘Jack’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer

  Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is dood aangetroff en, opgehangen aan zijn voeten, met opengesneden buik, als een stuk wild. Zijn ingewanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50