Spannende boeken

 • Humor Tegen Haat boeken
  Humor Tegen Haat - Mijn kamp

  Henk doet zijn best het de immer klagende gasten van zijn vakantiekamp voor PVV’ers (het enige in Nederland met een heus inreisverbod voor moslims) naar de zin te maken. Met zijn verzetsgroep pleegt hij een reeks aanslagen om de beloofde revolte die maar op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,94
 • Bert Overbeek boeken
  Bert Overbeek - Ontvoering van de evolutie

  Een groep wetenschappers wordt ontvoerd. Een fanatieke bijbelse groep blijkt hiervoor verantwoordelijk. Maar er speelt meer, zo ontdekken we als het verhaal zich vervolgt. Naar mate de gebeurtenissen zich opvolgen, stapelen de wreedheden zich op. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - VT-reeks Verminkte toekomst

  De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning.Vierentwintig jaar later ontvangt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vince Flynn boeken
  Vince Flynn - Jacht op de jager

  'Een zinderende must-read voor fans van Ludlum.' - Booklist'Een spectaculaire en vermakelijke thriller.' - PeopleCIA-agent Mitch Rapp vecht in de frontlinie mee in de oorlog tegen het terrorisme. Voor zijn nieuwste missie moet hij nog een leven redden: zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Edwin P.C. Zonneveld boeken
  Edwin P.C. Zonneveld - DE SCHUTSLOOT MOORD

  "DE SCHUTSLOOT MOORD IS HET DERDE DEEL UIT DE INSPECTEUR STARCK-REEKS, MAAR OOK ALS AFZONDERLIJK DEEL TE LEZEN. MET DE VORIGE TWEE DELEN GEZWOREN WRAAK EN VERMIST IN DE KRAGGE, HEEFT AUTEUR ZONNEVELD BEWEZEN DAT HIJ MET HET PERSONAGE STARCK EEN STEVIGE VOET IN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Plaats delict

  Een mooi kijkje achter de schermen van de misdaad Joop van Riessen werkte 40 jaar bij de Amsterdamse politie, en maakte daar veel moord en doodslag mee. In Plaats delict vertelt hij zijn ervaringen aan de hand van politiefoto's. Sommige crime scenes heeft hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wendy Walker boeken
  Wendy Walker - Het Cassandra-effect

  Twee zusjes, een verdwijnt. Een narcistische moeder, een maniakale stiefvader, een disfunctioneel gezin. Wie weet waar Emma Tanner is? De zusjes Tanner zijn verdwenen. Emma's auto wordt gevonden, maar van haar en Cass geen spoor. Drie jaar later staat Cass… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hubert van Lier boeken
  Hubert van Lier - Poetinov

  Hubert van Lier heeft met Poetinov het pad van de klassieke thriller verlaten, voor een verhaal met science fiction inslag en onverwachte, soms grimmige wendingen. Genetica en elementen van transhumanisme komen erin aan bod. Wat als we een nieuwe soort zouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Fleur van Loon boeken
  Fleur van Loon - De NACHT VAN DE WEERWOLF(BESTSELLER)

  De nacht van de Weerwolf gaat over 2 adelijke families in Ierland die altijd ruzie met elkaar hebben.De familie Mac Phearais en de familie Mhic Conalláin.Ze willen allebei de beste en de rijkste familie van Ierland zijn.Op een dag vertrekken de dochter van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,77
 • Michelle Adams boeken
  Michelle Adams - Mijn zus

  ‘Mijn zus’(My Sister) van Michelle Adams is een thriller in de traditie van Clare Mackintosh (Mea culpa en Ik zie jou) en S.K. Tremayne (De ijstweeling)Irini is een jonge anesthesist met een bewogen jeugd. Vlak voor haar vierde verjaardag is ze door haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Peter J.L.M. Bernink boeken
  Peter J.L.M. Bernink - Valse hoop

  De hele neurologische wereld kijkt uit naar Myracen, een nieuw geneesmiddel tegen multiple sclerose. Neuroloog en onderzoeker Koch ontdekt dat het geneesmiddel echter een afschuwelijke bijwerking heeft: bloedkanker. De farmaceutische connectie houdt dit tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Clive Cussler, Justin Scott boeken
  Clive Cussler, Justin Scott - Isaac Bell-avonturen De smokkelaar

  Het is 1920, ondanks de drooglegging wordt er volop drank gesmokkeld. Als Isaac Bells beste vriend Joseph Van Dorn gewond raakt tijdens een achtervolging op een drankschip zweert Bell dat hij de daders zal grijpen. Maar als een getuige van de schietpartij op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marguerita Le Roy boeken
  Marguerita Le Roy - Midland

  Als de grenzen tussen dromen en realiteit vervagen, waar vertrouw je dan op? Wanneer Sammy beseft dat ze elke ochtend ontwaakt met schrammen en kneuzingen die ze in de duistere wereld uit haar nachtmerries heeft opgelopen, vreest ze dat ze krankzinnig wordt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Kim Moelands boeken
  Kim Moelands - Verdieping X (POD)

  Zwart voor zijn ogen. Schimmige contouren doemen op. Hij hoort een zacht gezoem op de achtergrond. Waar is hij? Voorzichtig draait hij zijn hoofd naar het geluid. Vanuit een apparaat lopen roodgekleurde slangen naar een doorzichtige zak die half gevuld is met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eugenius Quak boeken
  Eugenius Quak - Gruwelijk is het huwelijk

  Eugenius Quak is een man van twaalf ambachten en veel meer ongelukken, tot hij besluit privé-detective te worden. Zijn eerste cliënt is de schatrijke Lourens Rotting, eigenaar van Groot Beukenstein. Rotting wil dat Quak zijn vrouw Pippilotta schaduwt omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jane Robins boeken
  Jane Robins - Witte lichamen

  Haar liefhebbende vriend Felix is bankier, zijzelf een aanstormende filmster: het lijkt alsof Tilda in een perfecte relatie is beland. Maar haar tweelingzus Callie heeft haar bedenkingen. Callie ziet hoe Tilda wegkwijnt onder de overheersende liefde van Felix… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brad Thor boeken
  Brad Thor - Use of force

  Brad Thor is opnieuw angstaanjagend actueel.'Iedereen die denkt dat je alleen bang hoeft te zijn voor de angst zelf, heeft Scot Harvath nog niet ontmoet.' - NewsweekTijdens een verschrikkelijke storm op de Middellandse Zee, krijgt de Italiaanse kustwacht een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kim Verheugen boeken
  Kim Verheugen - De Wijven van Vijf

  Anouk is één van de Wijven van Vijf, een hechte vriendengroep. Voor elk van hen zal ze door het vuur gaan. Alles gaat haar voor de wind: Haar kunst loopt goed en ze heeft in Paul de liefde van haar leven gevonden. Niets kan haar van haar stuk krijgen. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Atalanta Nèhmoura boeken
  Atalanta Nèhmoura - De Erfwachter

  In 2013 behaalde De Erfwachter de top 5 van de manuscriptenwedstrijd Dromen en Demonen, georganiseerd door Uitgeverij Luitingh. Volgens de jury was het prachtig beeldend geschreven en spannend tot de laatste pagina. Het verhaal begint bij Kay, die op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johnnie Crystal boeken
  Johnnie Crystal - Het geheim van Professor Blumberg deel 3

  De Delftse student Jan Steen komt in contact met Professor Ivan Rubikov. Samen fabriceren ze een aantal Verschieber, naar het voorbeeld dat de professor in 1945 in Zuid Silezië heeft gezien. Het project stopt wanneer de professor naar de V.S. wordt ontvoerd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gert Erauw boeken
  Gert Erauw - De Grap

  Lust bedwing je door consumptie Peter, een uitgeholde boekhouder met een ego ter grootte van een verschrompelde rozijn haakt zijn geluk aan de liefde van zijn dochter en aan de pinten met de voetbalmaten. Hij wil vooral met rust gelaten worden. Dat lukt aardig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Moord op de Nijl - grote letter uitgave

  Hercule Poirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij een paar maanden later een bootreis maakt over de Nijl, ontmoet hij het stel bij toeval weer. De man is inderdaad op huwelijksreis, maar met een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Kijk niet achterom - grote letter uitgave

  Bij een afgelegen bosmeertje vindt de politie het dode lichaam van de vijftienjarige Annie Holland. Ze is volledig naakt, maar wel toegedekt met een windjack. Het knappe meisje was zeer geliefd in de kleine dorpsgemeenschap waar ze woonde en veel mannelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Stephen King, Owen King boeken
  Stephen King, Owen King - Schone slaapsters

  In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap vallen, worden langzaam ingekapseld door iets wat lijkt op spinrag, tot er een cocon om hun hoofd is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Danny Chambaere boeken
  Danny Chambaere - Spanooghes queeste

  Freddy Spanooghe, een melomane geschiedenisleraar van vijftig, leidt een rustig bestaan aan de zijde van zijn vrouw Ingrid Delameilleure, financieel experte bij een groot revisorenbedrijf. Wanneer hij hoort over een occult genootschap van 'zusters' die geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95