Spannende boeken

 • David Ellis boeken
  David Ellis - De verkeerde man

  Advocaat Jason Kolarich neemt de verdediging op zich van een dakloze veteraandie in Irak heeft gevochten. De man staat terecht voor de moord op een vrouw. Als Jason verder graaft in de zaak komt hij tot de ontdekking dat zijn cliënt waarschijnlijk onschuldig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Koud hart

  Meesterlijke thriller over verraad, moord en verloren liefde... Het verleden heeft gruwelijke tentakels Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking in haar tuin: een begraven schedel - menselijk, vrouwelijk, en volgens patholoog-anatoom Maura Isles,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • David Ellis boeken
  David Ellis - Het laatste alibi

  Advocaat Jason Kolerich neemt de zaak van James Drinker op zich, een man die wordt verdacht van de moord op twee vrouwen. Jason wantrouwt zijn cliënt, maar besluit hem toch te helpen. Tot er opnieuw slachtoffers vallen. Het wordt Jason duidelijk dat niets in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De leerling

  Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoordenaar Warren Hoyt, bijgenaamd 'De Chirurg', die echter onlangs achter de tralies is verdwenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mary Schoon boeken
  Mary Schoon - Tilly Tod

  Ze is gevonden op de stoep van het weeshuis in Noord-Holland. 'Ze heet Tilly', stond er op het briefje dat bij haar lag. Verder weet Tilly helemaal niets van haar afkomst. Wat Tilly wel weet, is dat ze weg wil uit het weeshuis. Ze wordt er uitgebuit en heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Martine Kamphuis boeken
  Martine Kamphuis - Spiegelbeeld

  Tijdens een weekend op Terschelling krijgt zowel het leven van psychologe Wynona Post als dat van haar vriendin een onverwachte wending. WP vindt de liefde terwijl Esther ontdekt dat haar man haar bedriegt. Met haar dochtertje Ruth verhuist Esther naar Utrecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,85
 • Mads Peder Nordbo boeken
  Mads Peder Nordbo - Meisje zonder huid

  Vertaling: Renske Wiltink IJs, wind, grillige natuur en wrede moorden in Groenland Wanneer zijn zwangere vriendin bij een ongeluk omkomt, verliest het leven voor de Deense journalist Matthew Cave alle glans. Hij besluit zijn oude bestaan achter zich te laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Mads Peder Nordbo boeken
  Mads Peder Nordbo - Koude angst

  Vertaling: Renske Wiltink Koude angst is de nieuwe spannende arctische thriller van Mads Peder Nordbo, de auteur van Meisje zonder huid, waarin Matthew op een doofpotaffaire stuit. Tupaarnaq is teruggekeerd naar Nuuk om haar enige vriend, Matthew Cave, te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Arie Van Doorn boeken
  Arie Van Doorn - Ontwaken

  Na een zoektocht met de nodige hindernissen is het Diplomaat Sam Dettingworth uiteindelijk gelukt de oude thuisplaneet van het menselijk ras terug te vinden. Op deze planeet, die de oorspronkelijke mensheid kende onder de naam Aarde, blijken zich in het verre… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Schokgolf

  Dirk Pitt en zijn numa-team ontdekken de oorzaak van een aantal grote natuurrampen. Er worden enorme akoestische golven opgewekt door de diamantholding van Arthur Dorsett, die hoopt op die manier grote onderzeese diamantaders te ontginnen. Het numa-team komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Duivelsadem

  Een wetenschappelijke doorbraak om de opwarming van de aarde te keren, een reeks onverklaarbare dodelijke ongevallen in Brits-Columbia, een golf internationale incidenten tussen de Verenigde Staten en Canada die in een oorlog dreigt los te barsten...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Daniel Blake boeken
  Daniel Blake - Vermoorde ziel

  Pittsburgh is geschokt door een reeks macabere moorden. Een chirurg, een bisschop en een rechter, ze worden levend verbrand. FBI rechercheurs Franco Patrese en Mark Beradino hebben geen enkele aanwijzing. Hebben ze te maken met een terrorist of waart er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Tom Cain boeken
  Tom Cain - Dictator

  Een van de meest gehate dictators in Afrika, Henderson Gushungo, zaait armoede en hongersnood in zijn land. Hij gaat zich te buiten aan schandelijke zelfverrijking door de rijke natuurlijke bronnen van het land te plunderen. In deze pageturner met veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Tineke Beishuizen boeken
  Tineke Beishuizen - Oud zeer

  Een baksteen door de ruit is het begin van een reeks bedreigende gebeurtenissen die het leven van psycholoog Anne Verheul steeds meer ontregelen. Terwijl haar collega's Derk en Marleen proberen de praktijk voor psychotherapie zo goed mogelijk te runnen, raakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Thomas Kanger boeken
  Thomas Kanger - De eerste steen

  Een afgebrand gemeentehuis in een Zweeds stadje. In de as worden de verkoolde resten van een man aangetroffen. Er wordt al snel een schuldige gevonden. Té snel, meent de jonge rechercheur Elina Wiik en daarmee maakt zij zich bij haar collega¿s van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Thomas Kanger boeken
  Thomas Kanger - Zing als een vogel

  In Västerås, geboortestad van de eigengereide inspecteur Elina Wiik, wordt een politicus doodgeschoten. Enkele dagen later overkomt een rijke industrieel in Göteburg hetzelfde. Als de politie vaststelt dat beide mannen om het leven zijn gebracht door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Verdwijn

  ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVENEen naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. Maar als patholoog-anatoom Maura Isles de lijkenzak openritst, krijgt ze de schrik van haar leven. Het lijk opent de ogen.De nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Patty van Delft boeken
  Patty van Delft - Bondgenoten & Verraders

  In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen... Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed en al snel breken er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Johan Lubbers boeken
  Johan Lubbers - Vergane glorie

  Geesten van voorouders die over je waken, Goden die de wereld hebben geschapen… Het zijn niet meer dan verhalen voor de jonge jaagster Anya. Totdat ze zelf een visioen van vroegere tijden krijgt. De ruïnes waartussen ze leeft, veranderen in een prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Sharpe boeken
  J. Sharpe - Donkere herinneringen

  Als Danielle wakker wordt, ligt er een onbekende man naast haar in bed. Hij feliciteert haar met hun vijfjarig huwelijk. Dan loopt haar overleden dochtertje de kamer binnen… -- Op zijn achtste verjaardag geeft Jerry zichzelf een denkbeeldig vriendje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mike Bodde boeken
  Mike Bodde - De strijd van een soldaat

  Ralph Taylor is een jonge Amerikaan van 18 jaar. Hij sluit zich aan bij het leger, omdat hij wil vechten voor zijn land en voor de vrijheid. Zijn training tot soldaat is erg zwaar, maar niet zo zwaar als de uitdagingen die hem te wachten staan tijdens zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Ron Hoogland boeken
  Ron Hoogland - PLANEET BREINPIJN

  Ron Hoogland, geboren en getogen in het West-Friese Noord-Scharwoude (Noord-Holland). Het klinkt cliché, maar sinds mijn vroege jeugd heb ik iets met taal gehad wat zich uiteindelijk pas op latere leeftijd vertaalde in het schrijven van verhalen, gedichten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,30
 • Romy Hausmann boeken
  Romy Hausmann - Dag en nacht

  Hij wil controle. Hij neemt controle. Hij houdt controle. Lena is al veertien jaar spoorloos verdwenen. Tot haar ouders plots het verlossende bericht krijgen dat ze gevonden zou zijn. Maar dan volgt een nieuwe klap: de vrouw die bewusteloos in het ziekenhuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charlotte Link boeken
  Charlotte Link - Verlaten

  Een zonnige augustusdag, een afgelegen parkeerplaats. Vanessa wacht op haar man, die een wandeling met de hond maakt. In gedachten verzonken let ze niet op de auto die haar stilletjes nadert. Voor ze er erg in heeft, overmant en verdooft een vreemde haar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99