Spannende boeken

 • Martine Pauwels boeken
  Martine Pauwels - Rode maneschijn

  Vlaanderen, begin dertiende eeuw. Maarten keert pas geridderd in gezelschap van zijn beste vriend Koenraad terug naar de burcht van zijn overleden vader en stelt vast dat zijn domein geterroriseerd wordt door gruwelijke monsters, die opduiken bij volle maan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,45
 • Hubert van Lier boeken
  Hubert van Lier - Poetinov

  Hubert van Lier heeft met Poetinov het pad van de klassieke thriller verlaten, voor een verhaal met science fiction inslag en onverwachte, soms grimmige wendingen. Genetica en elementen van transhumanisme komen erin aan bod. Wat als we een nieuwe soort zouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Henry de Hoon boeken
  Henry de Hoon - Lost in London

  Als Simon naar Londen gaat om zijn vermiste zus te zoeken, ontdekt hij dat in het huis van haar mysterieuze benedenbuurman een overval is gepleegd. Even later wordt ook nog een lijk van een vrouw in de tuin ernaast gevonden. Met een angstig voorgevoel volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jaap Kooistra boeken
  Jaap Kooistra - De kabouterman

  Deze spraakmakende misdaadroman laat je niet los! Rechercheur de heer A. H. Buikema Dit meeslepende verhaal beschrijft de ijzingwekkende belevenissen van de gedreven rechercheur Nora Bouwman. Deel 1. Terschelling. Tijdens Oerol verdwijnt een jonge vrouw, Kim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Andy McNab boeken
  Andy McNab - In de vuurlinie

  Nick Stone zit zonder geld. Wanneer het hoofd van een geheime eenheid binnen de CIA hem een klus aanbiedt die hem in een klap van zijn financiële zorgen zal verlossen, hapt hij dan ook meteen toe. Samen met drie oude kameraden reist hij af naar Estland voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jet van Vuuren boeken
  Jet van Vuuren - Misstap

  Soms kun je maar beter niet weten wat je buren doen... Den Haag wordt tijdens een hittegolf opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. Jonge vrouwen zijn het slachtoffer geworden van een seriemoordenaar die volgens de politie zeer waarschijnlijk een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Steven James boeken
  Steven James - Bloedrood

  In de thriller 'Bloedrood' van Steven James, zoekt een oude vriendin van FBI-agent Patrick contact met hem om hem te vragen te helpen bij een zaak in Detroit, waar Patrick te maken krijgt met de meest gewetenloze seriemoordenaar in zijn carrière. Hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Chris Ryan boeken
  Chris Ryan - Vijandig gebied

  Chris Ryan is dé autoriteit als het om militaire thrillers gaat Voor fans van Jason Bourne en Mission Impossible Een boot vol wanhopige en doodsbange vluchtelingen gaat bijna ten onder op de woeste Middellandse Zee als ze genadeloos wordt aangevallen door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - München 1938

  September 1938. Hugh Legat maakt carrière bij de Britse diplomatieke dienst; hij werkt op 10 Downing Street als privésecretaris voor premier Neville Chamberlain. In een laatste poging om de wereldvrede te redden, vliegen de Britten naar München om daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - Het verscholen rijk II

  Het visioen van Yurane, die door haar volk Orakel wordt genoemd. Spiralende auranevels en auraspikkels waaieren uit vanuit het silhouet van hun jonk, zeilend tussen de havenstad Ajudya en de delta van Doran.Het reisgezelschap van Tom en Alante beweegt hemel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Nickname

  Intimiteiten en intriges op internetNoor, Dagmar en Roos leren elkaar kennen via een chatbox. Al snel delen ze elkaars dagelijkse belevenissen. Ze blijken alledrie zo hun eigen geheimen te hebben die ze tijdens het chatten aan elkaar toevertrouwen. Noor wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Carool Rijnierse boeken
  Carool Rijnierse - De Nieuwe Wijk

  "Spannend van de eerste zin tot het laatste woord." In deze thriller 'De nieuwe wijk' begint Michelle van der Meent na haar scheiding, samen met haar twee kinderen aan een nieuwe start. Dit gaat minder vlekkeloos dan ze gehoopt had. In haar huwelijk was ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - Rusteloos land

  Genomineerd voor de Gold Dagger Award 2010!Elke dag na school en in de weekenden, wanneer zijn vriendjes buiten spelen, gaat de twaalfjarige Steven op stap met een schep. Op de hei vlakbij waar hij woont, begint hij te graven met maar een doel voor ogen: het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Belinda Bauer boeken
  Belinda Bauer - De duistere kant

  Zou jij een moordenaar herkennen als je hem in de ogen zou kijken?Zou jij een moordenaar herkennen als je hem in de ogen zou kijken? In de kleine gemeenschap van Shipcott, waar iedereen elkaar kent en er nooit iets gebeurt, verandert het leven op slag als op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Manuela van Essen boeken
  Manuela van Essen - Ademtocht

  Het gaat Eva voor de wind. Tien jaar getrouwd, een schattig dochtertje en een succesvolle tandartspraktijk. Toch is haar leven minder perfect dan het lijkt. Wekelijks ontvlucht Eva de werkelijkheid en zingt ze al haar emoties eruit bij haar zangdocente. Want… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Frans Roggen boeken
  Frans Roggen - Uit de memoires van Merlijn

  Emrys Myrddhin, veteraan uit de Revolutie, onderwijst in de kloosterschool van de Academie in San Garibaldi de 'Hoofse Liefde'. Hij brengt daarbij Walewein terug tot leven. Ooit een door heel Europa bewonderde held. Vergeten? De opvolger van koning Arthur?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Emiel Sloot boeken
  Emiel Sloot - Contact

  Communicatie. Voor wie is social media niet hét middel om contact te houden met hun omgeving? Informaticastudent Maarten Mentink is er omwille van de privacy geen fan van. Uitgedaagd door vrienden ontwikkelt hij een alternatief social media platform. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anne van Doorn boeken
  Anne van Doorn - De geliefde die in het veen verdween, en andere mysteries

  Jaarlijks blijven vele politieonderzoeken onopgelost. Recherchebureau Corbijn - Research & Discover is specialist in onopgeloste mysteries. Zaken waarvoor de politie geen tijd meer heeft en die op de plank blijven liggen. Mysteries die Robbie Corbijn en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sybold Deen boeken
  Sybold Deen - Roodvonk

  In 2037 wordt de allereerste bemande missie naar Mars gelanceerd. De coalitie van NASA, ESA en Roscosmos steekt China de loef af in de Tweede Ruimterace door twee Amerikanen, twee Europeanen en twee Russen als eerste mensen op Mars te zetten. Gezamenlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jacqueline Coppens boeken
  Jacqueline Coppens - Evenwicht

  Na een moeilijke jeugd heeft Marli haar leven weer op orde en wil eindelijk iets aan haar overgewicht doen. In het Oostland ziekenhuis, waar ze op de medische registratie werkt, worden sinds enige tijd maagverkleiningen uitgevoerd door dokter Van de Boom, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • George Schermer boeken
  George Schermer - Mysterie St. Wichelroede

  Een schrijver/journalist komt nietsvermoedend zijn hond ophalen in St. Wichelroede. Hem wordt gevraagd uit te zoeken welk mysterie de overheid in de doofpot stopt en om dit bekend te maken. Hij gaat in op dit verzoek en maakt dan kennis met een bizar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,31
 • Martine Kamphuis boeken
  Martine Kamphuis - Zondebok

  Als psychologe Wynona Post gevraagd wordt een forensisch psychologisch onderzoek te doen, pakt ze de kans met beide handen aan. Vreemd genoeg wil Anja Nooitgedacht, de verdachte in kwestie, niet meewerken, terwijl ze eerder een volledige bekentenis afgelegde.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anna de Blok boeken
  Anna de Blok - Rivercoach

  1969 - Julia’s 13e verjaardag slaat diepe wonden. Ze raakt betrokken bij een ernstig misdrijf en draagt dit geheim jarenlang met zich mee. 2002 - Paniekaanvallen en flash-backs beheersen Julia’s leven. Op advies van een vriendin bezoekt ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jay Kristoff boeken
  Jay Kristoff - Nimmernacht

  Nimmernacht is het eerste deel van Jay Kristoffs trilogie over Mia Corvere, een van de dodelijkste leerlingen op een school voor huurmoordenaars. Ze is voorbestemd om koninkrijken te vernietigen, en toch is Mia Corvere nog maar tien jaar oud als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99