Spannende boeken

 • Rae Meadows boeken
  Rae Meadows - Moeders en dochters

  Sam is nog maar kort moeder terwijl ze haar eigen moeder Iris onlangs heeft verloren. Hoewel ze zich geen leven meer kan voorstellen zonder haar dochtertje Ella, blijft ze ook twijfelen over haar rol als moeder. En ze mist Iris meer dan ooit. Als ze op een dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Ineke Boon boeken
  Ineke Boon - Rocket

  De rechercheur kwam mopperend binnen. ‘De politie had een deel van de weg afgezet, dus ik stond drie kwartier voor nop in de file.’ ‘Was er een ongeluk gebeurd of zo?’ vroeg zijn collega. ‘Ik denk het. Er werd een personenauto uit het water getakeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Maya W.F. boeken
  Maya W.F. - Bloedhonger

  Bloedhonger, deel 1 uit de Boeken van Bloed serie, vertelt het verhaal van het dodelijke echtpaar Dominique en Alexxander. Dominique is al sinds jonge leeftijd gefascineerd door messen en bloed, bij voorkeur in combinatie met onschuldige slachtoffers. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.M. Anna boeken
  J.M. Anna - De Gifmengster

  Omdat Anne Dyewards vader een van de laatste erfgenamen van de verstoten koninklijke familie is, dwingt de huidige koning van Astoris haar te trouwen met zijn zoon en kroonprins William, om verdeeldheid en burgeroorlogen in het land te stoppen. Na een rustig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Villa Toscane

  Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke gebeurtenis alles op zijn kop zet...Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Bram Arends boeken
  Bram Arends - Windkracht 13

  Vanwege klimaatveranderingen die het leven bijna onmogelijk hebben gemaakt, is er een schoolkamp voor examenleerlingen. Ze moeten een maand lang een survival-training ondergaan in onbekend gebied.Hessel Biemans is een verstrooide zestienjarige jongen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leonie Sophia van den Hoek boeken
  Leonie Sophia van den Hoek - Prinses Maan en de heerser van het duister

  Vechtend voor haar leven in een gevangeniskamp onder de grond, vreest Maan voor maar één man, de master. Maar als Maan ontsnapt komt ze er achter dat er veel ergere dingen zijn om bang voor te zijn. Ze blijkt over bijzondere krachten te beschikken en moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Roel Thijssen boeken
  Roel Thijssen - Het Birma Bedrog

  ‘Een overtuigend beeld van de schimmige spionagewereld.’ – VN Detective & Thrillergids over Het Birma bedrog Het Birma bedrog is de zesde spionageroman in de Graham Marquand-reeks en vindt zijn oorsprong kort voor het einde van de Tweede Wereldoorlog,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wilbur Smith boeken
  Wilbur Smith - Triomf van de koning

  Caïro, eind negentiende eeuw. Penrod Ballantyne en zijn verloofde Amber lijken een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan, maar een jaloerse ex-geliefde gooit roet in het eten. Hun wegen raken van elkaar gescheiden. Terwijl Penrod zijn verdriet probeert te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • May-Britt Klaver boeken
  May-Britt Klaver - Horroreiland

  Nadat ze voor schut is gezet op een schoolfeest en er een video van haar wordt verspreid op internet, is Lizzard er klaar mee. Waarom zou je naar school gaan als je toch niet weet wat je later wilt worden? En waarom zou je de mensen die je video hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter Verbeeck boeken
  Peter Verbeeck - De Vakantiefoto

  Het leven van Karen stelt niet veel voor: een saaie job, geen uitzicht op een vaste relatie, een waardeloze auto. Ze kijkt alvast uit naar de vakantie met haar vriendin Caroline, het hoogtepunt van de komende maanden. Maar vreemde gebeurtenissen halen haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,91
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - Brave New Love

  Durf jij jezelf te zijn? Wat als je de krachten van het vuur kunt beheersen, maar wordt gepest omdat je op hetzelfde geslacht valt? Wat als je juist door je handicap een bovennatuurlijke gave hebt? En wat als de enige manier om jezelf te zijn betekent dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ton Kalter boeken
  Ton Kalter - Het Groep B Mysterie

  Rechercheur en rallyfan Jan van Schie is niet blij. Hij moet verplicht zijn immense saldo aan vakantiedagen opmaken. Ieder ander mens zou staan te juichen maar Jan vindt zijn werk geweldig en vakantie overbodig. Als hij thuis is na zijn voorlopig laatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,75
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Schijngestalten

  Anne den Hartogh staat niet te popelen om een week naar Florence te gaan. Haar ouders wonen in de Toscaanse hoofdstad, omdat haar vader er baanbrekend onderzoek doet naar de ziekte multiple sclerose. Anne is er met haar oudere zus uitgenodigd om vaders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Zwart water

  Zwart water is een thriller over onvoorwaardelijke liefde.Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze lovende kritieken op haar gepassioneerde spel. Ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Chams Najée boeken
  Chams Najée - Bloed en Verraad

  Wanneer Tenny in Tension aankomt na haar wereldreis ontdekt ze enkele grote veranderingen.Ze probeert haar leven terug op te pakken, maar de spanning tussen haar en Blade is om te snijden.Aydan helpt een oude bekende met een probleem en eindigt zo zelf in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Delta deceptie

  Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,45
 • Yasmine Elsen boeken
  Yasmine Elsen - De legende van Cadria 2 - De traan van de zon

  De maansteen is gestolen en nu moeten Sevine en zijn vrienden de steen gaan zoeken. Samen met een paar bekenden gaan ze op pad naar Idralaan, het geboorteland van Idralice. Onderweg leren zij zichzelf kennen, positief en negatief. Jammer genoeg, gaat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Donald Nolet boeken
  Donald Nolet - Hoek

  Alexander ‘Hoek’ Holman leidt een dubbelleven. Hij is een levende legende in de kickbokswereld; als begenadigd trainer heeft hij vele vechters naar de top geleid. Tegelijkertijd is Holman sinds jaar en dag een belangrijke schakel in de criminele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - Zielenmeesters 2

  Samuel en Elfy drijven uit elkaar als zij de avontuurlijke Arne ontmoet in de kinderopvang waar zij stageloopt. Ze is daarover eerlijk tegen Samuel, maar in plaats van dat hij zijn best doet om haar bij zich te houden lijkt het net alsof hij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rose Rodrigues Pereira boeken
  Rose Rodrigues Pereira - Het verborgen Aardrijk

  De 900 jaar oude boerenhoeve die de Flynns erven, herbergt een oeroud geheim. Rondom hun huis en in de ongerepte heuvels erboven, gebeuren raadselachtige dingen. Toby rust niet voordat hij weet wat er aan de hand is en gaat op onderzoek uit in het slaperige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lidewij Martens boeken
  Lidewij Martens - Steigereiland

  Lin moet altijd schipperen: tussen haar functie als rechercheur in de regio Rijnmond en haar officieuze rol als ordebewaker op Steigereiland: een kleine gemeenschap van woonbootbewoners waar zij al heel haar leven deel van uitmaakt. Als er een drugsvondst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Tjarko Evenboer boeken
  Tjarko Evenboer - Vuurvliegen

  Kunstenaar Marijn van Asperen is hoogsensitief en een grote dromer. Vanwege zijn bovenmatige fantasie wordt hij niet altijd serieus genomen door zijn vrienden en familie. Als Marijn na een avond in de kroeg met een innemende man meegaat om nog wat te drinken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Dan Abnett boeken
  Dan Abnett - Avengers - Iedereen wil de wereld overnemen

  Iedereen wil de wereld overnemen is een gloednieuw Avengers-avontuur, gebaseerd op de superhelden van Marvels Stan Lee. Met Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Hoeveel slechteriken heb je nodig om de wereld over te nemen? De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - De wolven

  In De wolven van Daniel Cole, de loeispannende climax van de Ragdoll-serie, worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak. William Fawkes’ zelfgekozen isolement wordt doorbroken vanwege de schijnbare zelfmoord van zijn goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99