Spannende boeken

 • Manda Scott boeken
  Manda Scott - Verraad van spionnen

  ‘Ingenieus geplot en fantastisch geschreven.’ The Times Voor de fans van Kate Mosse, Robert Harris en Philip Kerr Een oudere vrouw wordt vermoord gevonden in Orléans, Frankrijk. Haar identiteit is onbekend, maar de doodsoorzaak is zeer specifiek: ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bo Vickery boeken
  Bo Vickery - Niets is wat het lijkt

  Een thriller over een zoektocht. Naar de Heilige Graal van de tempeliers, een sterrenbeeld gevormd door kerken en naar een seriemoordenaar die moordt volgens de zeven hoofdzonden. Met spotifylijst.Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sara Lövestam boeken
  Sara Lövestam - Wensen staat vrij

  Sara Lövestam schrijft romans en grammaticaboeken. Met de serie over Kouplan zet ze de stap naar het detectivegenre. Het eerste van de vier delen, De verdwenen dochter, werd in Zweden tot beste thrillerdebuut van 2015 uitgeroepen. In Wensen staat vrij lost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Frank Herbert boeken
  Frank Herbert - Duin Kapittel

  Niet lang na de gebeurtenissen in Ketters van Duin bereikt de strijd tussen de Zusters van de Bene Gesserit en de heerszuchtige Achtenswaarde Matres uit de Verstrooiing een gewelddadig hoogtepunt. De Zusters zijn door de beproevingen, die ze hebben moeten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David Lagercrantz boeken
  David Lagercrantz - Zij die moet sterven

  Lisbeth Salander maakt zich op voor de finale strijd met haar zus…Op een morgen wordt een dakloze man dood aangetroffen in een park. Mikael Blomkvist wordt door lijkschouwer Frederika Nyman gebeld omdat zijn nummer bij deze man is aangetroffen. Weet hij wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - De Magische Wereld van Margje 1

  Margje is een gewoon meisje dat bijna achttien jaar wordt. Ze heeft wel een oma die in de wicca een hogepriesteres is, maar is dat zo ongewoon? Opeens heeft haar terugkerende nachtmerrie met echte magie te maken. En is haar beste vriend ook een heks. In razend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Alexander Willem Bor boeken
  Alexander Willem Bor - Retour Amahai

  Gedurende de Japanse bezetting in voormalig Nederlands-Indië (1942-1945) werd Alexander Willem Bor krijgsgevangen gemaakt en per zogenaamde ‘helleschepen’ van het ene werkkamp naar het andere getransporteerd. Daar moesten vliegvelden worden aangelegd die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Chams Najée boeken
  Chams Najée - Bloed en Verraad

  Wanneer Tenny in Tension aankomt na haar wereldreis ontdekt ze enkele grote veranderingen.Ze probeert haar leven terug op te pakken, maar de spanning tussen haar en Blade is om te snijden.Aydan helpt een oude bekende met een probleem en eindigt zo zelf in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - De Delta deceptie

  Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,45
 • Yasmine Elsen boeken
  Yasmine Elsen - De legende van Cadria 2 - De traan van de zon

  De maansteen is gestolen en nu moeten Sevine en zijn vrienden de steen gaan zoeken. Samen met een paar bekenden gaan ze op pad naar Idralaan, het geboorteland van Idralice. Onderweg leren zij zichzelf kennen, positief en negatief. Jammer genoeg, gaat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - Zielenmeesters 2

  Samuel en Elfy drijven uit elkaar als zij de avontuurlijke Arne ontmoet in de kinderopvang waar zij stageloopt. Ze is daarover eerlijk tegen Samuel, maar in plaats van dat hij zijn best doet om haar bij zich te houden lijkt het net alsof hij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.M. Anna boeken
  J.M. Anna - Hart van het Beest

  Onderdeel van de Astoris-serie, maar staat los van het eerste boek. Voor liefhebbers van Beauty and the Beast Emily Byron staat op het punt haar leven echt te beginnen. Ze trouwt met haar jeugdliefde Malcolm en met hem staat haar een avontuurlijke tijd te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • V.E. Schwab boeken
  V.E. Schwab - De kleuren van schaduw

  Deel 2 van de Schemering-trilogie V.E. Schwab is een meester in het oproepen van nieuwe werelden en doet denken aan J.K. Rowling en J.R.R. Tolkien Het is vier maanden geleden dat de steen in het bezit van Kell kwam. Vier maanden sinds zijn pad dat van Lila… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sybilla Claus, Carina van Leeuwen boeken
  Sybilla Claus, Carina van Leeuwen - Onbekend maar niet vergeten

  Het is een bekend tv-beeld: de witte doos op de stoffige plank, vergeten in het archief. Daarin vindt de rechercheur al het ontbrekende bewijs. Zaak opgelost. Maar hoe gaat het in de werkelijkheid? Als forensisch rechercheur bij het coldcaseteam van de politie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Camille Jacobs boeken
  Camille Jacobs - Wraak

  Zijn hele leven al schreef Camille Jacobs verschillende manuscripten en gedichten. Na herhaaldelijk aandringen van vrienden en kennissen besloot hij dan toch uiteindelijk met Wraak zijn eerste boek uit te geven. Zijn boeken zijn een mix van feiten en fantasie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Esther Kreukniet boeken
  Esther Kreukniet - En passant

  Michelle ligt in een coma na een ernstig autoongeluk. Herinneringen aan haar zorgeloze leven komen in flarden voorbij. Een luxe leven in Kralingen met haar succesvolle man, twee kinderen, een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, vrienden, en alles in overvloed.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lisa Jackson boeken
  Lisa Jackson - Vertel me

  BESTSELLERAUTEUR VAN DE ONWETENDE HET VERLEDEN ZAL NIET WORDEN VERGETEN...De meest gehate vrouw van Savannah wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Ze werd veroordeeld voor de moord op haar oudste dochter en mishandeling van haar twee andere kinderen. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Thomas Kanger boeken
  Thomas Kanger - De dode hoek

  In het moerasgebied bij Västerås wordt een jong stel op gruwelijke wijze vermoord. Een van de slachtoffers is de Palestijn Jamal Al-Sharif,een sympathisant van een terroristische organisatie. Elina Wiik heeft zo haar twijfels bij de ware toedracht van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rosita Sikking-Reeberg boeken
  Rosita Sikking-Reeberg - De zevende deur

  Luuk en Anna bezoeken samen met hun ouders het atelier van mevrouw Huberts. Zij is een bekende kunstenares, die de meest wonderlijke wezens en landschappen schildert.Niet helemaal toevallig belanden de kinderen via haar huis, samen met hun hond Mees, in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Marco Knauff boeken
  Marco Knauff - Gesloten deuren

  Gesloten deuren is het derde deel in de politieserie Bureau Bermhoven rondom rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld.Wanneer Gerda, de dochter van politiechef Ben van Gelen, stage komt lopen op Bureau Bermhoven, wordt in het nabijgelegen Stuivinge de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Mulder boeken
  Willem Mulder - Wraak op Maat

  In de wachtkamer van een neuroloog ontmoet Thomas de jonge vrouw Max. Ze heeft opvallende tattoos, draagt zware legerschoenen en ziet eruit als veertien. Hun arts Van Henegouwen is een briljant neuroloog, maar sinds een auto-ongeluk is de man radicaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Laura Marshall boeken
  Laura Marshall - Drie kleine leugens

  Drie kleine leugens is de nieuwe thriller van auteur Laura Marshall, die eerder debuteerde met het goed ontvangen Vriendschapsverzoek. 2005: de zeventienjarige Ellen valt hopeloos voor de charmante nieuwkomer Sasha. Maar terwijl Ellen wordt verwelkomd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - De offers

  In een gesloten gemeenschap in de buurt van het Titicacameer worden in korte tijd drie kinderen vermoord. Alles wijst erop dat ze op rituele wijze zijn omgebracht. De Nederlandse onderzoeksstudent Luc en zijn Boliviaanse collega Nayra raken bij de zaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Koud bloed

  Het rustig gelegen stadje Tranquility lijkt de perfecte woonplaats voor dokter Claire Elliot, die na de dood van haar man rust zoekt in haar leven en dat van haar zoon Noah. Als Claire haar nieuwe praktijk opent, wil ze eerst het vertrouwen winnen van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tami Hoag boeken
  Tami Hoag - Het negende meisje

  Een thriller, waarin de spanning tot het einde wordt vastgehouden en waarin ook humor en een vleugje romantiek niet ontbreken.' NBD Biblion over Dieper dan de doden'Een onvergetelijk psychologisch drama over verlies, schuld, frustratie en ongekend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50