Spannende boeken

 • Eric Oosthoek boeken
  Eric Oosthoek - Onder verdenking

  Severyn & Govaert, misdaadromans van binnenuit, gebaseerd op waargebeurde zakenHet meisje lag op haar rug, de grijsblauwe ogen half geopend, gestold in een moment van acceptatie. De benen gespreid, rechtervoet naar buiten gedraaid. Rechterarm boven het hoofd,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - Van In

  Wat heeft de vermeende zelfmoord van een oude man in een rusthuis te maken met een op macht beluste vastgoedmakelaar, een groene partijvoorzitter, een vrouwonvriendelijke communist, een nymfomane juriste, een sicario en de productie van hernieuwbare energie?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jara Lee boeken
  Jara Lee - De afrekening

  Jim zat in zijn computerkamer en staarde naar het beeldscherm. Nog geen half uur geleden was hij bijna euforisch geweest toen hij naar het bedrag staarde op zijn geheime rekening. Nu werd hij wit om zijn neus en wilde van nijd bijna het scherm met zijn vuisten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Carmen Mola boeken
  Carmen Mola - De zigeunerbruid

  Susana Macaya verdwijnt na haar vrijgezellenfeest. Haar lichaam wordt twee dagen later gevonden, haar tutu doordrenkt met bloed. Even wordt gedacht dat de aanstaande bruid nog leeft, tot blijkt dat het een made is die uit haar oogkas kruipt… De even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Melanie Raabe boeken
  Melanie Raabe - De schaduw

  ‘Op 11 februari zul je op het Prater een man met de naam Arthur Grimm doden. Met een goede reden. En uit vrije wil.’ De jonge journaliste Norah is net van Berlijn naar Wenen verhuisd, als een zwerver haar deze woorden op straat toeschreeuwt. Norah is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Arno Daglinckx boeken
  Arno Daglinckx - Violet en de Draak

  wanneer de mensen van het kasteel van Lookrijk bezoek kregen van de gemene vijand Valko die koninkrijk wilt krijgen staat de wereld op zijn kop Prinses Violet kent de liefde voor éérst van ander kant wanneer ze van haar strenge vader verplicht word om met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,84
 • A.G.J. Zwanikken boeken
  A.G.J. Zwanikken - Ver weg van Aarde

  In het Andromedastelsel zweeft een zonnestelsel genaamd Fitaestraal. Er zijn meerdere levende planeten met verschillende wezens. Het zonnestelsel was al jaren in tweeën gesplitst door vele oorlogen die elkaar bijna vernietigden. Tot op een dag de machtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Douwe De Joode boeken
  Douwe De Joode - Cyber-Cel

  In 2015 wordt Charles von Westerflier namens de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD), gevraagd onderzoek te doen naar de mogelijke inmenging van Rusland op de verkiezingen in 2016 in de VS, en in 2017 in Nederland. Hij vertrekt in het najaar op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jo Spain boeken
  Jo Spain - Iets te verbergen

  ‘Iets te verbergen’ (Dirty Little Secrets) van Jo Spain is een thriller in de lijn van de serie ‘Big Little Lies’(Liane Moriarty). Olive Collins heeft drie maanden dood in haar huis gelegen. Haar buren in de gated community – een verzameling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ninja Paap-Luijten boeken
  Ninja Paap-Luijten - Oragayn

  Op zijn zestiende vluchtte Rymus van huis en ging het leger in. Nu is hij sergeant in de Koninklijke Garde, een elitekorps dat misdaden onderzoekt en bescherming biedt. Hij denkt nauwelijks terug aan zijn verleden, totdat zijn ouders ineens voor zijn neus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Inge Ipenburg boeken
  Inge Ipenburg - De mannen vallen

  Siciliaanse kronieken De mannen vallen Een klein dorp op Sicilië. Een val, een klap, een plas bloed. Op het plein voor de dom ligt het levenloze lichaam van een man. Is hij gesprongen? Of is hij gevallen, geduwd? Hoog boven het plein wordt een jongetje in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Yvonne Franssen boeken
  Yvonne Franssen - Kamer 305

  “Pas na tweeën ’s middags werd ik weer wakker. Mijn hele wezen schreeuwde om Martijn, maar hij had niets meer van zich laten horen en wat zou ik moeten zeggen? Toch graai ik nu met wild kloppend hart naar mijn telefoon. Het appje is echter van Corine. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Immanuela De Jong boeken
  Immanuela De Jong - Leiderloos

  Een uiteengevallen land. Zonder leider. Burgers van het land vluchten alle kanten op, niet wetend wat ze moeten doen. In dit boek volg je de broers Roy en Zay. Die zonder dat ze het weten, een belangrijke rol gaan spelen voor leiderschap in het land. Achmen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,51
 • Jennifer Murgia boeken
  Jennifer Murgia - Ster van Acht

  De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer. Als ze op school nieuwkomer Garreth rond moet leiden, valt ze – net als alle andere meiden in haar klas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Catherine Cooskon boeken
  Catherine Cooskon - Troost en geluk

  Zodra ze Shekinah Hall ziet, het huis op de heide nabij Hexham, voelt Constance Stapleton zich ertoe aangetrokken. Haar huwelijk staat op springen en ze weet dat een verhuizing de eerste stap kan zijn om eindelijk los te komen van haar echtgenoot Jim. Om het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Aangetast & Genadeklap

  Het is tien jaar geleden dat Lieve Metselaer na haar balletles door een automobilist werd doodgereden. Alle betrokkenen verwerken dat op hun eigen manier. Maar er is iemand die wil dat de volledige waarheid over het ongeluk boven tafel komt. Iemand die alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Walter Lucius boeken
  Walter Lucius - De vlinder en de storm

  De vlinder en de storm van Walter Lucius is een razend spannende thriller voor de lezers van Stieg Larssons Millennium-serie.De vlinder en de storm van Walter Lucius is een razend spannende thriller voor de lezers van Stieg Larssons Millennium-serie. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joke Adam boeken
  Joke Adam - Buitenaardse Geschenken

  Mieke Sanders is een alledaags meisje, maar bang voor de reactie van haar ouders vanwege haar slechte cijfers, durft ze niet naar huis. Dan komt ze Odjaat tegen, een Razdiviaan die de Aarde op heeft gekocht tijdens een intergalactische veiling. Zijn doel:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn Kregting boeken
  Martijn Kregting - Als een leven botst

  Brigadier Steffen Benson is de spreekwoordelijke olifant in een porseleinkast. Met zijn neiging om met politiewerk buiten de gebaande paden te treden en een misstap als alcoholist, lijkt hij zijn carrière bij de recherche van Gelderland-Zuid vroegtijdig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Monique Hendriks boeken
  Monique Hendriks - Reset

  Wat als je het opnieuw mocht proberen? Die ene keuze kon terugdraaien? In 1922 schreef Albert Einstein zijn theorie voor een gelukkig leven op een briefje van het Imperial hotel in Tokyo en hij gaf het aan een piccolo. Bijna een eeuw later wordt het vergeelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,79
 • de Waal & Baantjer boeken
  de Waal & Baantjer - Een licht in de duisternis

  Als rechercheur Peter van Opperdoes tijdens een slapeloze winternacht een wandeling door de Amsterdamse Jordaan maakt, ontdekt hij op de Elandsgracht een geboetseerd hoofd met een kaars ervoor. Het lijkt wel een gedenkteken dat iemand heeft achtergelaten, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rae Meadows boeken
  Rae Meadows - Moeders en dochters

  Sam is nog maar kort moeder terwijl ze haar eigen moeder Iris onlangs heeft verloren. Hoewel ze zich geen leven meer kan voorstellen zonder haar dochtertje Ella, blijft ze ook twijfelen over haar rol als moeder. En ze mist Iris meer dan ooit. Als ze op een dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Maya W.F. boeken
  Maya W.F. - Bloedhonger

  Bloedhonger, deel 1 uit de Boeken van Bloed serie, vertelt het verhaal van het dodelijke echtpaar Dominique en Alexxander. Dominique is al sinds jonge leeftijd gefascineerd door messen en bloed, bij voorkeur in combinatie met onschuldige slachtoffers. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ineke Boon boeken
  Ineke Boon - Rocket

  De rechercheur kwam mopperend binnen. ‘De politie had een deel van de weg afgezet, dus ik stond drie kwartier voor nop in de file.’ ‘Was er een ongeluk gebeurd of zo?’ vroeg zijn collega. ‘Ik denk het. Er werd een personenauto uit het water getakeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95