Spannende boeken

 • Cara Hunter boeken
  Cara Hunter - In het donker

  Weet jíj wat er in het huis van je buren aan de hand is? Een vrouw en een kind worden aangetroffen in een kelder – ze leven nog, maar het scheelt niet veel. Niemand weet wie ze zijn. De vrouw praat niet en er zijn geen vermiste personen in de database te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sandrone Dazieri boeken
  Sandrone Dazieri - Dood de koning

  Politieagente Colomba Caselli leidt een teruggetrokken bestaan. Gekweld door nachtmerries probeert ze te herstellen van haar bijna-doodervaring bij een bomaanslag, die plaatsvond op de dag dat Dante Torre, haar enige echte vriend, werd ontvoerd. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Zwarte Seconden

  Negen dagen voor haar tiende verjaardag gaat Ida Joner op haar fietsje naar een kiosk om een paardenblad en kauwgom te kopen. Ze komt daar echter nooit aan en keert ook niet huiswaarts. De politie wordt ingeschakeld. Negen dagen later wordt Ida's lichaam langs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Rolf Österberg boeken
  Rolf Österberg - De Al-Qaeda-aanval

  Sinds het bedwingen van het psychotenvirus is het rustig op het wereldtoneel. Maar die rust is bedrieglijk zolang superterrorist Fahjeed Rashwan nog niet is uitgeschakeld…In de bergen van Afghanistan heeft Fahjeed Rashwan een geheime ontmoeting. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Super de luxe

  De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wilhelmus Drijfzand boeken
  Wilhelmus Drijfzand - Hiërofant

  ‘Ze huilt. Maar dit is nog niks. Ik start de kettingzaag. Het onmogelijke gebeurt. Haar ogen blijken nog verder open te kunnen. Ik zal haar redden. Alleen niet op een manier die ze zelf ooit bedacht zou hebben. Terwijl ik de kettingzaag dreigend omhoog, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lee Child boeken
  Lee Child - Op doorreis

  Op doorreis van Lee Child is een bundel van twaalf spannende verhalen over Jack Reacher. Reacher is altijd op doorreis en overal waar hij komt, stuit hij op onrecht, dat hij op karakteristieke wijze aanpakt. Na 22 thrillers verschijnt nu deze bundel met tien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Laura Marshall boeken
  Laura Marshall - Vriendschapsverzoek

  In Vriendschapsverzoek, het debuut van Laura Marshall, ontvangt Louise een Facebookbericht van iemand die al meer dan 25 jaar dood zou zijn. Maria Weston wil vrienden met haar worden op Facebook. Maar Maria is sinds het afscheidsfeest op school niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Jørn Lier Horst boeken
  Jørn Lier Horst - Dwaalspoor

  Het spannende slot van het Wisting Kwartet, van de bestverkopende Noorse auteur na Jo Nesbø. Scandithrillers van grote klasse.Alleenstaande moeder Sofie Lund is klaar voor een nieuwe start als ze in het huis trekt dat haar grootvader haar naliet. In de kelder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Marijke Verhoeven boeken
  Marijke Verhoeven - Onder mijn huid

  Alleenstaande moeder Julia Kroonenberg verliest zichzelf in een onstuimige affaire met de charmante Mike Farrell, tot ze ontdekt dat hij zich bezighoudt met duistere zaken. Wanneer Mike op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat Julia samen met Mike’s broer Connor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - In vreemde handen

  Onheilspellende suspense tegen de achtergrond van het idyllische Toscaanse landschapHet roer om. Een mooier leven. Dat is wat Diana voor ogen heeft. Samen met haar man Robbert en dochter Lieke emigreert ze naar het idyllische Toscane om daar een hotel te gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,75
 • Tineke Beishuizen boeken
  Tineke Beishuizen - Wat doen we met Fred?

  In De Maegd, de stamkroeg waar een groep vriendinnen elkaar iedere week ontmoet, lijken alle problemen overzichtelijk en soms zelfs amusant. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan de witte wijn die er met royale hand geschonken wordt. Toch heeft hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Super de luxe

  De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Douwe De Joode boeken
  Douwe De Joode - Cyber-Cel

  In 2015 wordt Charles von Westerflier namens de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD), gevraagd onderzoek te doen naar de mogelijke inmenging van Rusland op de verkiezingen in 2016 in de VS, en in 2017 in Nederland. Hij vertrekt in het najaar op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - De Spooktrein, heksenvuur en andere verhalen

  Na de belevenissen met Mathhamors Doodskoets is Shadajaël op het spoor gekomen van Thaly Montèz, een mysterieus edelman die al jaren achter hem aan blijkt te zitten en op wraak zint. Shadajaël heeft echter geen idee waarom Het spoor van Montèz leidt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gwenda Bond boeken
  Gwenda Bond - Verwante geesten

  De wereld is aan het veranderen en Terry Ives wil meer dan alleen toekijken. Wanneer ze hoort over een overheidsexperiment in het kleine stadje Hawkins, meldt ze zich aan als proefpersoon voor een project met codenaam MKULTRA. Onopvallende busjes, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • T. Greenwood boeken
  T. Greenwood - De verdwijning van Sally Horner

  ‘De verdwijning van Sally Horner’ (Rust and Stardust) van de Amerikaanse auteur T. Greenwood is een spannende roman over een zaak die Amerika jarenlang in de greep hield. New Jersey, 1948. De 11-jarige Sally Horner steelt een schriftje in de plaatselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Wim van de Pol boeken
  Wim van de Pol - Holleeders onderwereld

  Een unieke inkijk in Holleeders onderwereld Met exclusief voorwoord van Sander Janssen de advocaat van Holleeder. Misdaadjournalist Wim van de Pol kreeg als enige toegang tot de complete politiedossiers van de strafzaak tegen Willem Holleeder,maar ook van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jack London boeken
  Jack London - De roep van de wildernis

  In De roep van de wildernis onderzoekt Jack London de wetten van de beschaving en van de wildernis - en de kracht van instinct - door de ogen van Buck, half sint-bernard, half collie. Nadat hij is weggerukt uit zijn comfortabele Californische leven wordt Buck… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Catherine Cooskon boeken
  Catherine Cooskon - Troost en geluk

  Zodra ze Shekinah Hall ziet, het huis op de heide nabij Hexham, voelt Constance Stapleton zich ertoe aangetrokken. Haar huwelijk staat op springen en ze weet dat een verhuizing de eerste stap kan zijn om eindelijk los te komen van haar echtgenoot Jim. Om het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Gina Øster boeken
  Gina Øster - Fractal, Brug naar het hiernamaals

  ‘Fractal-Brug naar het hiernamaals’ is een mix tussen wetenschap en spiritualiteit waarin een link wordt gelegd tussen de astronomie, de kwantumfysica, filosofie en de bijna-doodervaring. In deze debuut roman heeft Gina Øster de actuele kennis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Kijk niet terug (in 2 banden)

  Simone, Mi en Tish zijn al sinds hun jeugd hartsvriendinnen. Na hun eindexamen zijn ze van plan gezamenlijk naar New York te vertrekken, voor nieuwe avonturen met z’n drieën. Maar eerst is het zomervakantie, en Mi en Tish proberen Simone te helpen om over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,00
 • Daniel Cole boeken
  Daniel Cole - De wolven

  dwarsligger 612 Daniel Cole De wolven (Ragdoll 3) In dit loeispannende vervolg op de bestsellers Ragdoll (Ragdoll 1) en Marionet (Ragdoll 2) worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak. De schijnbare zelfmoord van goede vriend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Chris Mcgeorge boeken
  Chris Mcgeorge - Kiekeboe

  Kiekeboe is de nieuwe thriller van Tik Tak-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rondom de verdwijning van vijf studenten.

  Kiekeboe is de nieuwe thriller van Tik Tak-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rond de verdwijning van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99