Spannende boeken

 • Nicci French boeken
  Nicci French - Als het zaterdag wordt

  Frieda Klein deel 6 (ook los te lezen) ‘Als het zaterdag wordt’ is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French. De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Benthe van Orsouw boeken
  Benthe van Orsouw - Herovering

  Aaron strijkt neer op de Aarde met maar één doel: hét bloed vinden wat zijn geliefde planeet gaat bevrijden uit de klauwen van de vijand. Het duurt niet lang of hij komt in contact met Kim, een betweterig meisje dat al snel door heeft dat Aaron niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ad van de Lisdonk boeken
  Ad van de Lisdonk - Het Amazone conflict

  Het zinderende eindspel in de strijd tegen Amazone Laura Sieberg is geworden wat Amazone van haar heeft gemaakt. Als een kille, moordende machine jaagt ze op de kopstukken van de organisatie. Terwijl Amazone haar zwaarste wapen inzet om de ene regering na de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Onbekend Zeno boeken
  Onbekend Zeno - Arnhem 44

  In de maand september 2014 is het precies 70 jaar geleden dat de gewaagde geallieerde operatie Operatie Market Garden (17 - 25 september 1944) plaatsvond. Market Garden was de codenaam van de grootste militaire luchtlandingsoperatie aller tijden. Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - Contact!

  Vier jaar in de gevangenis is geen pretje. Zeker niet als veel van de medegevangenen je buitensluiten omdat je niet kan, niet mag praten. Toch is dit voor Emma de realiteit. Ze gaat door een storm van emoties als ze probeert haar leven weer op de rails te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Wim Menheer boeken
  Wim Menheer - Dodenzang

  In de diamantwijk in Antwerpen wordt een even gruwelijke als bizarre moord gepleegd op de steenrijke Joodse diamantair Max Mahler. Ook de poetshulp, de 22jarige Lizzie Peeters, wordt zwaar verwond. Zij overleeft maar is totaal verlamd en zal haar verdere leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Emma Leads boeken
  Emma Leads - Hope & Faith

  Hope & Faith Richard Hart, kroongetuige in een rechtszaak tegen Carlos Gombuono, staat samen met zijn gezin onder de bescherming van de FBI. Wanneer zij overgebracht worden naar een veilig onderkomen, gaat het mis. Een van de agenten is een handlanger van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Steph Swainston boeken
  Steph Swainston - Splinters Tempo

  Het jaar 625, vijf jaar nadat Bliksem Saker zijn plaats als Boogschutter in de cirkel van onsterfelijken innam. Wanneer hij na lange tijd thuiskomt op verlof laait de oude rivaliteit met zijn broer Gier weer op. Een weddenschap plaatst de broers tegenover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Eugeen Hoekstra boeken
  Eugeen Hoekstra - Moord op de wethouder

  Het altijd zo rustige Duinhoven wordt op een ochtend opgeschrikt doordat er een brute moord is gepleegd. Op een wethouder nog wel, Jan Bouman. De verdenking komt onmiddellijk te liggen op de burgemeester, met wie Bouman het vaak aan de stok had over een groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Leonardo Pisano boeken
  Leonardo Pisano - Noblesse Oblige

  Johannes Hamstra, speciaal agent Binnenlandse Veiligheidsdienst, overtuigt Lodewijk van Loosduyne het werk van zijn broer Olivier voort te zetten. Na een zware commandotraining reist Lodewijk af naar Engeland. Hij is vastberaden zijn broer, die twee jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gert Erauw boeken
  Gert Erauw - De Grap

  Lust bedwing je door consumptie Peter, een uitgeholde boekhouder met een ego ter grootte van een verschrompelde rozijn haakt zijn geluk aan de liefde van zijn dochter en aan de pinten met de voetbalmaten. Hij wil vooral met rust gelaten worden. Dat lukt aardig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maile Meloy boeken
  Maile Meloy - Blijf rustig

  Blijf rustig van Maile Meloy is een ijzersterke, psychologische thriller over de nachtmerrie van iedere ouder: wat als je kind opeens verdwijnt? Voor de liefhebbers van Paula Hawkins en Ruth Ware. In een opwelling besluiten Liv en Nora met hun gezinnen op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robert Harris boeken
  Robert Harris - München 1938

  September 1938. Hugh Legat maakt carrière bij de Britse diplomatieke dienst; hij werkt op 10 Downing Street als privésecretaris voor premier Neville Chamberlain. In een laatste poging om de wereldvrede te redden, vliegen de Britten naar München om daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • S.L. Grey boeken
  S.L. Grey - Het appartement

  Mark en Steph hebben een relatief gelukkig gezin met hun jonge dochter in het zonnige Kaapstad, tot op een dag gewapende mannen met bivakmutsen hun huis binnenvallen. Getraumatiseerd maar fysiek ongedeerd zijn Mark en Steph niet in staat om terug te keren naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Cecile Stok boeken
  Cecile Stok - Tot zwijgen gebracht

  Tientallen jaren geleden stierf Mirna's vader. Ze dacht dat ze zijn dood allang had verwerkt. Tot er iets gebeurt wat haar opnieuw met dit trauma confronteert. Ze besluit om alle feiten te gaan onderzoeken. Op die bewuste dag tientallen jaren eerder wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ewout Storm van Leeuwen boeken
  Ewout Storm van Leeuwen - Het verscholen rijk II

  Het visioen van Yurane, die door haar volk Orakel wordt genoemd. Spiralende auranevels en auraspikkels waaieren uit vanuit het silhouet van hun jonk, zeilend tussen de havenstad Ajudya en de delta van Doran.Het reisgezelschap van Tom en Alante beweegt hemel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ingrid Oonincx boeken
  Ingrid Oonincx - Nickname

  Intimiteiten en intriges op internetNoor, Dagmar en Roos leren elkaar kennen via een chatbox. Al snel delen ze elkaars dagelijkse belevenissen. Ze blijken alledrie zo hun eigen geheimen te hebben die ze tijdens het chatten aan elkaar toevertrouwen. Noor wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jaap Kooistra boeken
  Jaap Kooistra - De kabouterman

  Deze spraakmakende misdaadroman laat je niet los! Rechercheur de heer A. H. Buikema Dit meeslepende verhaal beschrijft de ijzingwekkende belevenissen van de gedreven rechercheur Nora Bouwman. Deel 1. Terschelling. Tijdens Oerol verdwijnt een jonge vrouw, Kim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Manuela Van Essen boeken
  Manuela Van Essen - Ademtocht

  Het gaat Eva voor de wind. Tien jaar getrouwd, een schattig dochtertje en een succesvolle tandartspraktijk. Toch is haar leven minder perfect dan het lijkt. Wekelijks ontvlucht Eva de werkelijkheid en zingt ze al haar emoties eruit bij haar zangdocente. Want… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Naomi Buijs boeken
  Naomi Buijs - Gezegend I - Het erfdeel van de draak

  Lorelle groeit op in een eenvoudig dorpje, en leeft net als iedereen een normaal leven. Toch is Lorelle alles behalve normaal. Als dochter van het stamhoofd en gezegend door de Groene Draak zal zij ooit Hout moeten leiden. De avontuurlijke Lorelle voelt daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Stiny Huizing boeken
  Stiny Huizing - Laaiend

  Op de avond van hun tweede huwelijksjaar zegt Simon tegen de gasten dat Talie wat in de war is omdat ze dreigbrieven ontvangt. Daarin staat dat ze niet lang meer te leven heeft! Ze is laaiend over zijn denigrerende opmerking. Robert, een vriend van Simon,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ronald L. Israël boeken
  Ronald L. Israël - Het Geheim in de Kluis

  Zo iets verwacht je niet als je hoogbejaard bent, in een rolstoel zit en verhuist naar een woonzorgcentrum om de nodige rust te vinden. Het overkomt de vrouw die zich Joyce noemt. De dood van medebewoners, bedreiging, ontvoering, stalking en vernieling, plus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tim Lommerse boeken
  Tim Lommerse - De Castlefest Kronieken De Dood waart rond

  Journalist Willem van Straeten heeft de strijd aangebonden met de machtige tijdsdemon Azoëllos, maar deze geeft zich niet zomaar gewonnen. Alle natuurwetten tartend is het Castlefest in het verleden verdwenen en bevindt zich in een soort eeuwigdurende cyclus.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Frenkie Teijzirb boeken
  Frenkie Teijzirb - 6 x Schuld

  In deze verhalenbundel vol duistere suspense, dubieuze moraal en zwarte humor staan alledaagse personages centraal die een keuze moeten maken als hun bestaan wordt bedreigd. Dader en slachtoffer wisselen van rol als grenzen overschreden worden en onschuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50