Spannende boeken

 • Anne Holt boeken
  Anne Holt - Schaduwdood - grote letter uitgave

  Op een regenachtige vrijdagmiddag verongelukt de achtjarige Sander Mohr in zijn eigen huis. Zijn ouders zijn ontroostbaar en psychologeInger Johanne Vik gelooft net als iedereen dat Sanders dood een tragisch ongeval is. Bovendien heeft de politie andere zaken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,60
 • Mary Higgins Clark boeken
  Mary Higgins Clark - Zolang ze slaapt - grote letter uitgave

  Hannah Connelly is ontsteld door het nieuws van de explosie: het meubelbedrijf van haar grootvader is tot de grond toe afgebrand. Haarzus Kate kon ternauwernood ontsnappen en ligt nu zwaargewond in het ziekenhuis. Ze ligt in coma. Volgens de brandweer is er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,80
 • P.D. James boeken
  P.D. James - Pemberley - grote letter uitgave

  Het is 1803, zes jaar nadat Elizabeth en Darcy trouwden en hun leven op het monumentale Pemberley begon. Ze hebben twee flinke zonenen hun geliefde familieleden wonen vlakbij. De voorbereidingen voor het jaarlijkse herfstbal zijn in volle gang. Maar de avond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,70
 • Jos Heylen boeken
  Jos Heylen - De Ruimte, alles, het heel–al

  In acht onderwerpen behandelt dit boek het 'alles' en/of het 'niets' in het heelal. Alles is in evolutie. De ruimte, de hemellichamen en alles op en in de aarde: ze evolueren sneller, sneller en sneller. Leeft er, ergens in de ruimte, nog iets? Is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - De geur van regen - grote letter uitgave

  Aan het einde van een zinderend hete zomerdag wordt een aanslag gepleegd op het leven van een jonge vrouw. Ze overleeft ternauwernood.Een paar dagen later wordt in een kelderbox het verminkte lichaam van een andere vrouw gevonden. De slachtoffers lijken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,30
 • Bjorn Peeters boeken
  Bjorn Peeters - De legende van Are en Dina

  Een slaperig dorpje aan de rand van een uitgestrekt bos.Are zit in de herberg en drinkt zijn bier na een goede jacht.Hij heeft enkel oog voor Dina, die hard werkt en niet naar hem omkijkt.Porco de smid beledigt Are, en erger, zijn gevoelens voor Dina. Het komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Martin Nieuwland boeken
  Martin Nieuwland - Bloedbanden

  Een ongeval met twee slachtoffers blijkt alles behalve een ongeval te zijn. Maar waar is de auto gebleven? En minstens zo belangrijk, waar zijn de slachtoffers?Wanneer rechercheur Jan Smit betrokken wordt bij een verdacht ongeval stapelen de vreemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Carlo Lucarelli boeken
  Carlo Lucarelli - Intrigo italiano

  1953. Italië bevindt zich nog in een maalstroom van wederopbouw, politieke conflicten en koude oorlog. Een professor en een 12-jarig jongetje komen bij een gruwelijk verkeersongeval om het leven. Een paar maanden later wordt de vrouw van de professor in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Christian De Coninck boeken
  Christian De Coninck - Bloedvlag

  In een woning in Brussel worden de lichamen gevonden van twee volwassenen en twee kinderen, onder wie een baby. Alle slachtoffers werden neergeschoten. Het team van Stijn Goris gaat ter plaatse en ontdekt dat het slachtoffer een inspecteur van de drugssectie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Het Gesso Mysterie

  Het Gesso Mysterie voert de lezer(es) mee op een ongewone en soms griezelige speurtocht die leidt tot een bijzondere vondst onder de Strabrechtse heide in de omgeving van Heeze bij Eindhoven. Deze plaats wordt door een onderzoeksteam onder leiding van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marianne Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten boeken
  Marianne Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten - Wat niemand weten mocht

  Spannende en aangrijpende historische roman die leest als een thriller. Engeland, 1013. Een plunderend Vikingleger loopt het land onder de voet. Samen met de koninklijke familie vlucht Dagna, een jonge edelvrouw, naar Normandië. Daar zal ze echter nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Atalanta Nèhmoura boeken
  Atalanta Nèhmoura - De kronieken van Ulriach de Waanzinnige Het teken van Drie

  Inmiddels al weer het zesde deel uit deze epische serie vol draken en avontuur. Aïn heeft eindelijk de rust gevonden om, samen met de vrouw van zijn dromen, de zware taak van het koningschap op zich te nemen. Hyadra zint echter op wraak. Nu haar draak dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ron Beek boeken
  Ron Beek - Boeten zal je

  Twee Limburgse gezinnen moeten in 1945 evacueren naar Friesland. Ze worden blootgesteld aan ingrijpende gebeurtenissen, zo ook hun twee kinderen. Gebeurtenissen die geen enkel kind zou mogen meemaken. Het maakt hun vriendschap hechter, maar kan deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Pascal Engman boeken
  Pascal Engman - Patriotten

  Er breekt paniek uit in Stockholm wanneer blijkt dat een prominente journalist vermoord is omdat ze zich vóór multiculturalisme en tegen extreemrechts had uitgesproken. Haar collega’s bij de krant ontvangen dagelijks doodsbedreigingen op sociale media en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winterwereld - grote letter uitgave

  Tijdens het jaarlijkse vriendenweekend doet Lara een vreselijke ontdekking. Boos en verdrietig verdwijnt ze in de ijskoude nacht.Als Lara uren later nog niet terug is, wordt voor het ergste gevreesd.Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Klaas Swaak boeken
  Klaas Swaak - De veteraan

  "Ik heb de brieven gelezen." "Wat?" "Je had ze allemaal mee naar beneden genomen en laten liggen. Je had gezegd dat je van dat meisje gehouden hebt. Ik was niet alleen nieuwsgierig naar haar maar ook naar je leven daar." Ze merkte dat hij schrok en z'n gezicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Fossum Karin boeken
  Fossum Karin - De duivel draagt het licht - grote letter uitgave

  Een psychiatrisch patiënt, die ervan verdacht wordt een oude vrouw met een bijl te hebben vermoord, wordt tijdens een bankoverval als gijzelaar meegenomen door de overvaller. Ze vluchten het bos in en verschansen zich in een oude, vervallen hut, waar ze erg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Roel Thijssen boeken
  Roel Thijssen - Operatie Freeborn - grote letter uitgave

  TWEEDE ACTIETHRILLER IN DE GRAHAM MARQUAND-REEKSIn de Vietnamese kampen worden Amerikaanse krijgsgevangenen onder mensonterende omstandigheden gedwongen zich voor de Noord-Vietnamese oorlogspropaganda in te zetten.Paul Marquand is een van hen. Voor cia-agent… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Roel Thijssen boeken
  Roel Thijssen - De kandidaat - grote letter uitgave

  DERDE ACTIETHRILLER IN DE GRAHAM MARQUAND-REEKSIn 1980 is de Vietnamoorlog alweer vijf jaar voorbij, maar honderden Amerikanen worden nog steeds gevangen gehouden. De Republikeinse senator Jim Walsh, kandidaat in de Republikeinse race voor het presidentschap,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,00
 • Tammy Cohen boeken
  Tammy Cohen - De afdeling

  Voor fans van Rosamund Lupton en Liane Moriarty Wat als degene die je onvoorwaardelijk hoort te kunnen vertrouwen tegen je liegt? Hannah heeft een heel gewoon leven, met een liefhebbende echtgenoot en een fijne baan. Daar komt abrupt een einde aan als ze iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • René van Rijckevorsel boeken
  René van Rijckevorsel - Zwanenbroeders

  Twee gemaskerde mannen dringen een kunsthandel in ’s-Hertogenbosch binnen, vermoorden de eigenaar en stelen een kostbaar middeleeuws Mariabeeld. Matthijs van Beyens, zoon van het slachtoffer, is verbijsterd – zijn vader, afgeslacht bij een ordinaire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Onze eigen oorlog

  Wat is het grootste gevaar waar ik mee te maken heb? Ik ben minder bang voor Duitse soldaten dan voor onze eigen oorlog. Al is er nu een wapenstilstand. Soort van. Moeder is weg. En vader ging net bijna van zijn stokje. En ik? Hoe moet ze het redden? Vader is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rob Vente boeken
  Rob Vente - Tiener vermist

  De twaalfde detective van Rob Vente! Met frisse tegenzin neemt rechercheur Fred Groen van het aloude Rotterdamse politiebureau Haagseveer een nieuwe opdracht aan. Hij, de succesvolste speurder van Moordzaken, dient een spoorloos verdwenen meisje van achttien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guido Eekhaut boeken
  Guido Eekhaut - De verdwijning

  In de stad verdw?nen sinds meer dan een jaar meisjes en jonge vrouwen. De politie staat machteloos: geen getuigen, geen sporen, geen eis tot losgeld. Hoofdinspecteur Diaz, een door z?n verleden getroebleerd man, leidt het onderzoek. Ambtenaar Barrio wil z?n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Bastiaan Mellink boeken
  Bastiaan Mellink - De grens voorbij

  Adolescenten Lambert en Bagrat zijn al jaren bevriend. Door bij een stomme weddenschap van een brug af te springen, is Lambert deels verlamd geraakt. Bagrat heeft zijn vriend nooit de rug toegekeerd en streed zelf jarenlang voor een verblijfsvergunning. Nu hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95