Spannende boeken

 • Peter Römer, Annet Hock boeken
  Peter Römer, Annet Hock - Oog om oog

  Al meer dan twintig jaar kennen ze elkaar, de vriendengroep rond jeugdvrienden Sander en Lucas. Vier stellen die lief en leed, zon- en feestdagen met elkaar deelden. En van oudsher minimaal één week per jaar met hun gezinnen naar Schiermonnikoog gingen –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mary Higgins Clark boeken
  Mary Higgins Clark - Ik houd je in de gaten

  Als de Dowlings thuiskomen van een weekendje weg vinden ze hun achttienjarige dochter Kerry levenloos in het zwembad. Hoe is het eindexamenfeestje dat ze die avond organiseerde zo uit de hand gelopen? Wie is er verantwoordelijk voor Kerry’s dood? Kerry’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • J.M. Anna boeken
  J.M. Anna - De Gifmengster

  Omdat Anne Dyewards vader een van de laatste erfgenamen van de verstoten koninklijke familie is, dwingt de huidige koning van Astoris haar te trouwen met zijn zoon en kroonprins William, om verdeeldheid en burgeroorlogen in het land te stoppen. Na een rustig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Asman boeken
  Willem Asman - Error

  ‘ERROR’ is deel 2 van de REBOUND-trilogie van Willem Asman. Voormalig maffiamoordenaar Alain Toussaint houdt zich aan de regels. Dankzij de nieuwe identiteit die REBOUND hem gaf, leeft hij een onopvallend bestaan in een klein bergdorp bij de Canadese grens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher - De Vrouwe van het Meer (POD)

  De Vrouwe van het Meer is de vijfde Witcher-roman van Andrzej Sapkowski over hekser Geralt van Rivia. Zijn verhaal begon in de bundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid, en ging daarna verder in Het Bloed van de Elfen, De Jaren van Verachting, De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Nacht in Parijs

  Chantal Zwart geniet in Parijs van de vrijheid die het leven als freelance journaliste haar biedt. Op een nacht krijgt ze een telefoontje van Naomi. Ze is in Parijs meegegaan met een aantrekkelijke Fransman, die dezelfde avond nog aan een hartaanval is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - De afvallige ster

  Politieagent Mogart Silvon komt tijdens een missie een mysterieus symbool tegen. Het is het begin van een spoor, dat hem uiteindelijk leidt tot voor de grote godin Firona. Nu krijgt hij van haar een bijzondere opdracht. Om te achterhalen wat er is gebeurd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Margriet van Beek, Henric van Esse boeken
  Margriet van Beek, Henric van Esse - Het Oxtromet-mysterie meggo & Rico 1

  Meggy deed de deur open en werd overweldigd door een verschrikkelijke stank. En wat nog veel erger was, ze werd overspoeld door een gigantische zwerm zwarte vliegen. Nadat een groot deel van de vliegenzwerm weg was, kreeg Meggy zicht op wat er achter de deur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Eddy Surmont boeken
  Eddy Surmont - SOS

  SOS is gebaseerd op ware feiten. Met de Belgische kust als decor en Oostende als uitvalsbasis, ontspint zich een verhaal dat de lezer langzaam maar zeker onder de huid kruipt. Een aanrader voor wie meer wil weten wat er zich afspeelt onder de radar van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Monika Peetz boeken
  Monika Peetz - De dinsdagvrouwen

  Een keer per jaar gaan ze samen een weekendje weg, maar dit jaar is alles anders: Judith, die net weduwe is geworden, wil ter nagedachtenis aan haar overleden man de Sint-Jacobsroute gaan lopen.Bezorgd om hun treurende vriendin besluiten de Dinsdagvrouwen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Margo Schröder boeken
  Margo Schröder - Grenzeloze Strijder, verraad

  Ludo staat voor een ingewikkeld probleem. Zonder zijn krachten is hij weerloos. Zijn vrienden staan voor hem klaar, maar zijn Ludo’s vrienden wel echt wie hij denkt dat ze zijn? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Susie Steiner boeken
  Susie Steiner - Een onbekend leven

  Een jongeman bloedt op straat dood, slechts enkele meters verwijderd van een politiebureau. Een toevallige passant probeert hem nog te helpen, maar net voor de man sterft noemt hij de naam van een vrouw: ‘Saskia’. Brigadier Manon Bradshaw werkt sinds de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ellison Cooper boeken
  Ellison Cooper - Gekooid

  FBI-neuroloog Sayer Altair is intelligent, vastberaden en in staat om zelfs de meest verdorven geest te analyseren. Sinds de dood van haar verloofde geeft ze zich volledig over aan haar onderzoek naar afwijkingen in het brein van seriemoordenaars. Als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gerard Olinga boeken
  Gerard Olinga - De negende vrouw

  De negende vrouw Gerard Olinga Met een voorwoord door Peter R. de Vries, misdaadjournalist Misdaadjournalist Peter R. de Vries was zo onder de indruk van dit boek dat hij graag voldeed aan verzoek een voorwoord te schrijven. Hierin gaat hij uitgebreid in op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Op rozen op Vlieland

  Leonie Bolhof 52 jaar, uit vrije wil single en bewust kinderloos heeft met twee compagnons een kleine winkelketen in modeaccessoires opgebouwd. Plotseling krijgt ze bericht van een notaris dat ze met nóg elf mensen erfgename is van een onbekend familielid,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Arthur Brand boeken
  Arthur Brand - De paarden van Hitler

  De paarden van Hitler is een ongelooflijk spannend, waargebeurd verhaal over geheime diensten, oud-nazi’s, neonazi’s en heel veel geld Tijdens een bezoek aan zijn oude leermeester krijgt kunstdetective Arthur Brand een foto te zien van de paarden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Super de luxe

  De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Terry Goodkind boeken
  Terry Goodkind - De Sluier van de Eeuwigheid

  De Sluier van de Eeuwigheid is het tweede deel van Terry Goodkinds gloednieuwe trilogie De Kronieken van Nicci. Het is gebaseerd op een van de geliefdste personages uit zijn wereldwijde succesreeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard &… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Markus Heitz boeken
  Markus Heitz - De Triomf van de Dwergen

  Nu de strijd om het Veilige Land voorbij is, keert de rust onder de bewoners eindelijk terug en is het land sterker dan ooit voorbereid om elk gevaar te trotseren. Maar niet alles is wat het lijkt... In hun oude rijk smeden de elfen duistere plannen. En in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Harlan Coben boeken
  Harlan Coben - De ontdekking

  ‘Geweldig. Ik ben jaloers.’ Stephen King Simon en Ingrid zijn wanhopig op zoek naar hun dochter Paige, die onder invloed van haar vriend Aaron aan de drugs is geraakt en van huis is weggelopen. Hun zoektocht voert hen naar de duistere onderwereld van drugs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sebastian Fitzek boeken
  Sebastian Fitzek - Stoel 7A

  Mats Krüger, een ervaren en succesvolle psychiater, moet zijn vliegangst overwinnen als zijn hoogzwangere dochter Nele voor het eerst in jaren weer contact met hem opneemt. Na een cursus tegen vliegangst gaat Mats aan boord van de langeafstandsvlucht Buenos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Agatha Christie boeken
  Agatha Christie - Getuige à charge

  'Getuige à charge' is de titel van het eerste van de acht verhalen die dit boek bevat. Het is een van de beroemdste verhalen die Agatha Christie ooit heeft geschreven en de eerste verfilming ervan - met in de hoofdrollen Marlene Dietrich en Charles Laughton -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • C.L. Taylor boeken
  C.L. Taylor - De angst

  ‘De angst’ van C.L. Taylor is een thriller over obsessieve liefde en psychologische manipulatie, een intens verhaal vol plotwendingen waarin een slachtoffer het heft in eigen handen neemt. In ‘De angst’ van C.L. Taylor loopt Lou van huis weg om met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Lazarus

  Joona Linna's grootste angst wordt waarheid, Jurek Walter is terug. In een appartement in Oslo wordt een dode man gevonden. Bij het openen van de vrieskist in zijn keuken doet de politie een vreselijke ontdekking: het slachtoffer blijkt een tot dan toe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Peter J.L.M. Bernink boeken
  Peter J.L.M. Bernink - Gifgas

  Tijdens een lijndienst van New York naar Amsterdam vindt een kaping plaats door Tsjetsjenen, die mede door toedoen van neuroloog Koch mislukt. De piloot en een kaper komen om. Een dag later wordt een eveneens aanwezige CIA-agent vermoord aangetroffen. Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95