Spannende boeken

 • J.J. Voskuil boeken
  J.J. Voskuil - De buurman

  De buurman beschrijft de ontwikkeling van de vriendschap tussen Maarten en Nicolien Koning met hun twee homoseksuele buren Petrus en Peer. Petrus is een stugge, om niet te zeggen knorrige man van middelbare leeftijd, Peer is een jongensachtige dertiger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Xandra Lammers boeken
  Xandra Lammers - Vreemd bezoek

  Tippi’s en Robberts huwelijk begint barsten te vertonen nadat geldzorgen zich openbaren. De situatie wordt zorgelijk als Robbert een tuinbeeld van een gargouille verkoopt en dit verdwijnt. Fred, een aangetrouwd familielid, die in een scheiding ligt, betrekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - Van In Episode 2

  Wat heeft de vermeende zelfmoord van een oude man in een rusthuis te maken met een op macht beluste vastgoedmakelaar, een groene partijvoorzitter, een vrouwonvriendelijke communist, een nymfomane juriste, een sicario en de productie van hernieuwbare energie?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Kwade trouw

  De alleenstaande moeder Vera werkt al jaren tot ieders tevredenheid in een verpleeghuis. Maar dan nadert ze haar veertigste verjaardag. Het blijkt een allesomvattende datum als ze zich realiseert dat de erfenis van haar ouders definitief aan haar voorbij gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Louise Boije Af Gennas boeken
  Louise Boije Af Gennas - Doelgericht

  Welke prijs ben je bereid te betalen als je ingaat tegen de gevestigde orde? Sara’s leven is in één jaar compleet veranderd. Veel mensen uit haar naaste omgeving zijn onder vreemde omstandigheden om het leven gekomen. Tegelijkertijd proberen de politie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Tomas Ross boeken
  Tomas Ross - Voor koningin en vaderland

  De succesvolle en bekroonde bestsellers (De dubbelganger, De anjercode, King Kong), over de geheimen rond de Slag om Arnhem en het Englandspiel nu in één band. ‘Een verleidelijk historisch verhaal. Verplichte kost voor oorlogsvorsers en historisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Johan Op de Beeck boeken
  Johan Op de Beeck - Het complot van Laken

  Hitler heeft België bezet. Leopold III wil in het land blijven. De koning flirt met het nazisme, maar dat zint de Belgische regering in ballingschap in Londen niet. Zij wil de vorst naar Londen doen overlopen. De Belgische geheim agent Jef Van Hooff moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rudy Morren boeken
  Rudy Morren - Wild vlees

  Drie broers, een toppoliticus, een succesvol ondernemer en een eenvoudig boekhouder, zijn op de vlucht. De ene is op de loop voor een affaire met een stagiaire, de andere wordt opgejaagd door de fiscus. Door een geheim dat ze sinds hun jeugd met zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Ynskje Penning boeken
  Ynskje Penning - Overleven

  Zeven Nederlandse mariniers, die op Curaçao gedetacheerd zijn, zullen 1 september 1939 afzwaaien. Maar op 28 augustus 1939, vier dagen voordat ze afzwaaien, wordt de mobilisatie afgekondigd. Aan al hun toekomstplannen komt een abrupt einde. De mariniers zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Debbie Howells boeken
  Debbie Howells - Tot op het bot

  Kate is geschokt wanneer ze een telefoontje krijgt dat Rosie Anderson wordt vermist. De mooie, stille, vriendelijke Rosie is achttien jaar, even oud als Kates eigen dochter. Hoewel de dorpsbewoners ervan overtuigd zijn dat Rosie wel weer terug zal keren, raakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sebastian Fitzek boeken
  Sebastian Fitzek - De therapie

  De 12-jarige Josy verdwijnt onder mysterieuze omstandigheden. Haar vader, psychiater Viktor Larenz, heeft zich, vier jaar na de verdwijning van zijn dochter, teruggetrokken op een afgelegen eiland waar op een dag de mooie Anna opduikt. Ze wil graag bij dr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sebastian Fitzek boeken
  Sebastian Fitzek - Afgesneden

  Sebastian Fitzek is een kei in het schrijven van verhalen die van begin tot einde de lezer op het verkeerde been zetten.' CrimezoneWanneer heb je voor het laatst een lijk opengesneden? Forensisch patholoog Paul Herzfeld vindt in het hoofd van een gruwelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sebastian Fitzek boeken
  Sebastian Fitzek - Passagier 23

  Elk jaar verdwijnen op volle zee gemiddeld drieëntwintig cruiseschippassagiers. Nog nooit kwam een van die passagiers terug, tot nu toe...Tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Seas verdwenen de vrouw en het zoontje van politiepsycholoog Martin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Simon de Waal boeken
  Simon de Waal - Een wolf in schaapskleren

  Achtste deel in de bestsellerreeks over het populaire speurdersduo rechercheur Peter van Opperdoes en zijn partner JacobIn de Jordaan drijft een lichaam in een gracht. Een eerste onderzoek wijst op een noodlottig ongeluk waarbij het slachtoffer, een jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Maeve Binchy boeken
  Maeve Binchy - Zilveren bruiloft

  Desmond en Deirdre Doyle zijn bijna vijfentwintig jaar getrouwd. Hoeveel tijd de organisatie van een groot feest ook kost, dochter Anna is vastbesloten het jubileum van haar ouders niet zomaar voorbij te laten gaan. Het is alleen nog maar de vraag of de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Ronald Van Doorn boeken
  Ronald Van Doorn - Nachtmerries worden werkelijkheid

  Nachtmerries worden werkelijkheid.Jonge mensen in de bloei van hun leven kennen veel erge dingen alleen van de tv en kranten.Nieuwsbeelden en enge films komen soms in hun slaap terug als nachtmerries. Ellende van de derde wereld, dreigingen van dictators en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Grenzeloze strijder

  Ludo, zijn vriend Dave en moordenaar Tom, gaan op vakantie om Ludo's bovenmenselijke krachten te trainen. Hun vakantie neemt echter een vreselijke wending. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ursula Visser boeken
  Ursula Visser - Abby Ryan

  Nu duidelijk wordt dat de aarde slechts een tijdelijke verblijfplaats voor Abby is, begint haar herstel naar wie ze werkelijk is pas echt. Naast haar innerlijke strijd om haar geheugen terug te vinden, moet ze op zoek naar de man die haar wereld een vreselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mariska Noordeloos boeken
  Mariska Noordeloos - Verliezen van mezelf

  Als de net afgestudeerde Sifra een aanbieding krijgt om als au-pair in het buitenland te gaan werken, is ze razend enthousiast. Ze schrijft zich in en krijgt een gezin in Londen toegewezen. Haar moeder gaat akkoord, en met een stel andere meisjes en hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willem Asman boeken
  Willem Asman - Wondermans eindspel

  ‘Een onafgebroken duikeling van spannende elementen, van onzekerheid, van plotwendingen en van grote verrassingen. Het heeft een rijke thematiek, round characters en de stijl waarin het is geschreven is formidabel.’ – NRC Handelsblad, Gert Jan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Wilhelmus Drijfzand boeken
  Wilhelmus Drijfzand - Hiërofant

  ‘Ze huilt. Maar dit is nog niks. Ik start de kettingzaag. Het onmogelijke gebeurt. Haar ogen blijken nog verder open te kunnen. Ik zal haar redden. Alleen niet op een manier die ze zelf ooit bedacht zou hebben. Terwijl ik de kettingzaag dreigend omhoog, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karin Witowski boeken
  Karin Witowski - Salva Mea

  Als Sandra tijdens haar vakantie de knappe, charismatische zanger Giovanni ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Voor Sandra, die net alles heeft verloren, komt deze romance op het juiste moment. Ze verliest haar hart aan de charmante Italiaan en de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Radjindre Ramdhani boeken
  Radjindre Ramdhani - Yorka Tori

  Yorka Tori: Surinaamse Spookverhalen deel 5 is wederom een boek vol gruwelijk spannende verhalen, die Ramdhani heeft opgetekend uit de mond van zijn landgenoten. Verhalen die u laten kennismaken met de verborgen kant van Suriname, die toch nauw verweven is met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Lisa Maxwell boeken
  Lisa Maxwell - De duivelsdief

  Deel 2 in de Magiër-serie Het betoverende vervolg op De laatste magiër Vind de stenen. Houd de dief. Wreek het verleden. New York, 1902. Magie is bijna uitgestorven. De Mageus – de laatsten die nog magische krachten bezitten – leven in de schaduwen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Melanie Raabe boeken
  Melanie Raabe - De schaduw

  ‘Op 11 februari zul je op het Prater een man met de naam Arthur Grimm doden. Met een goede reden. En uit vrije wil.’ De jonge journaliste Norah is net van Berlijn naar Wenen verhuisd, als een zwerver haar deze woorden op straat toeschreeuwt. Norah is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99