Spannende boeken

 • Sophie Hannah boeken
  Sophie Hannah - Het mysterie van de drie kwarten

  Hercule Poirot komt thuis na een lunchafspraak en treft een boze dame voor zijn deur aan. Haar naam is Sylvia Rule en ze vraagt op hoge toon waarom Poirot haar een brief heeft gestuurd waarin hij haar beschuldigt van de moord op Barnabas Pandy, een man van wie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thomas Harris boeken
  Thomas Harris - Cari Mora

  Onder een villa in Miami ligt voor 25 miljoen aan narco-goud. Allerlei criminelen jagen erop, waaronder Hans-Peter Schneider, een genadeloos monster dat de ziekste fantasieën van de allerrijksten uit laat komen. Om bij het goud te komen moet hij alleen nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Martha de Graaf-Poupaki boeken
  Martha de Graaf-Poupaki - de Elite

  Tijdens het opruimen herinnerde ik me dat ik een aantal jeugdfoto’s van mijn broer en zus mee wilde nemen. Skypen konden we elke dag, maar onze jeugdfoto’s waren mijn meest waardevolle bezit, zoals het hebben van een heel lieve broer en zus. Dus ik opende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - Het meisje in de trein

  'Een intrigerende psychologische thriller (...) goed geconstrueerd en intelligent entertainment.' - NRC Handelsblad 'Dit thrillerdebuut is zeer spannend en goed geschreven, de suspense wordt mooi geleidelijk opgebouwd, de plot is origineel, het einde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marja Boomstra boeken
  Marja Boomstra - Als het verleden toekomst wordt

  Arletta (Letta) is een jonge, introverte vrouw, die op veertienjarige leeftijd haar ouders heeft verloren. Als zij op een dag terugkeert naar de buurt waar ze opgroeide, is zij getuige van een angstaanjagende gebeurtenis. Wanneer ze kort daarna in haar flat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - Zielenmeesters 1

  Het leven lijkt Elfy opeens toe te lachen als haar broer Bor, voor haar, een verjaardagsfeestje organiseert met al haar vriendinnen. Op dezelfde dag ervaart ze voor het eerst hoe het is om gezoend te worden en verliest zij zichzelf bijna in de mooie blauwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Donald Nolet boeken
  Donald Nolet - Hoek

  Alexander ‘Hoek’ Holman leidt een dubbelleven. Hij is een levende legende in de kickbokswereld; als begenadigd trainer heeft hij vele vechters naar de top geleid. Tegelijkertijd is Holman sinds jaar en dag een belangrijke schakel in de criminele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yrsa Sigurdardottir boeken
  Yrsa Sigurdardottir - Vortex

  In Reykjavik wordt een tijdcapsule gevonden met daarin brieven van dertienjarige schoolkinderen die voorspellen hoe hun leven er in 2016 uit zal zien. Tussen de brieven bevindt zich ook een lijst met initialen van mensen die vermoord zullen worden. Hoewel de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johan D'Haveloose boeken
  Johan D'Haveloose - De Post-It moorden

  Het rechercheteam van Bonnard en Brunello wordt geconfronteerd met een reeks moorden, waarbij de dader Post-its achterlaat. Op de gele memo's staan steeds twee letters en een cijfer. Het brengt de brigade in de wereld van voetbalfans, mode, antiek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Daan Fousert boeken
  Daan Fousert - Botox

  Als Caitlin Dern, hoofdinspecteur van de politie in Brighton besluit er een weekje op uit te gaan naar het eiland Wight, raakt zij tijdens een wandeling betrokken bij een bizarre moord.De recherche op Wight is onderbezet en als blijkt dat de vermoorde persoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Bram Arends boeken
  Bram Arends - Windkracht 13

  Vanwege klimaatveranderingen die het leven bijna onmogelijk hebben gemaakt, is er een schoolkamp voor examenleerlingen. Ze moeten een maand lang een survival-training ondergaan in onbekend gebied.Hessel Biemans is een verstrooide zestienjarige jongen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Victoria Hislop boeken
  Victoria Hislop - Plaza Granada

  Droom weg naar de zomer.... Sonia heeft een adempauzein haar vreugdeloze huwelijk nodig en gaat met een vriendin een week naar Granada. In een plaatselijk café ontmoet ze de oude Miguel. Aan de muur van het café hangen oude foto's van een stierenvechter en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Murat Tanta boeken
  Murat Tanta - De piramides en triangels

  De piramides en triangels Het bundelboek is bedoeld om de zes delen bij elkaar te publiceren, zodoende dat een boek ontstaat dat het verhaal omarmd. Het verhaal begint met een oorlogsscenario, dat vervolgens in de tweede scenario zich ontwikkelt tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Johan Deseyn boeken
  Johan Deseyn - Daemonium

  Een adembenemende zoektocht naar pijnlijke maar onontkoombare waarheden?Daemonium: Het Rijk der Demonen? én de naam van een verborgen genootschap van vijf mediums in staat demonen op te roepen en te controleren. Hun bedoelingen zijn verre van eerlijk. Zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark Doornbos boeken
  Mark Doornbos - Het hart van Rhove

  Na een lange reis door hun wereld Rhove komen Cromrak, Daryliah en Grash aan bij het regenwoud O'zaléo, waar ze Daryliahs vermeende vader hopen te vinden: Dehkan de dappere. Echter in het dorp Tohoucan, de laatste halte voor O'zaléo, vernemen ze dat Dehkan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Margriet van Beek, Henric van Esse boeken
  Margriet van Beek, Henric van Esse - Het memorie-mysterie

  Rico pakte de deurklink en tot zijn niet al te grote verbazing kon hij de deur openen. Hij stapte naar binnen, op de voet gevolgd door Meggy. Hij liep naar de bank toe waar de man lag te slapen en stopte abrupt. De man lag in een plas bloed en in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • S.K. Vaughn boeken
  S.K. Vaughn - Donkere nacht

  In deze angstaanjagende survivalthriller maakt liefde het verschil tussen leven en dood Door een verschrikkelijk ongeluk strandt astronaute May Knox als enige overlevende in een onbruikbaar ruimteschip. Als ze niet snel wordt gered, gaat ze dood. Dan blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kim ten Tusscher boeken
  Kim ten Tusscher - Vuur deel 2

  Dit is het directe vervolg op Vuur deel 1 Nu de koningszoon is uitgeschakeld, ruikt Kiril kansen om zijn oude plannen alsnog uit te voeren. Hij trekt naar Mistas en verzamelt onderweg een leger om tegen de Jakobanen te vechten. Hoewel zijn bedoelingen op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim ten Tusscher boeken
  Kim ten Tusscher - Vuur 1

  Een leven lang vechten heeft zijn tol geëist. Moegestreden richt Lilith zich op een rustige toekomst voor haar en haar gezin. De Inuuk zien in de Drakenvrouw en de ongekende magie die ze sinds kort bezit echter het middel om de balans in de wereld te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Barbara Baraldi boeken
  Barbara Baraldi - Je zal geen kwaad doen

  Ooit was Aurora Scalviati de beste politieagent van haar team. Maar na een traumatiserend politieonderzoek wordt ze geplaagd door schuldgevoelens en wordt ze overgeplaatst naar het rustige Italiaanse dorpje Sparvara. Die rust blijkt echter schijn – de dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Antoinette Kalkman boeken
  Antoinette Kalkman - Bonuszoon

  Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar uiteindelijk fataal?Lauren wordt verdacht van de moord op de buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets gruwelijks in staat is, maar ze heeft alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anja Maas boeken
  Anja Maas - Onbegrensd

  Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar de grijpen.Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - Het Pilgrim Fathers complot

  Het anders zo rustige Leiden schrikt op wanneer de voorzitter van de plaatselijke vrijmetselaarsloge op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Bijna tegelijkertijd wordt er in een archief een manuscript gevonden waarin een anonieme auteur de tot dan toe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tim Willocks boeken
  Tim Willocks - Moord volgens Turner

  Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)‘Moord volgens Turner’ is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - De storm

  In het midden van de Indische Oceaan is een NUMA-onderzoeksschip bezig met het afnemen van watermonsters. Uit het niets valt een zwerm zwarte microrobots het schip aan, niets dan doden achterlatend. Kurt Austin en een ander NUMA-team ontdekken dat ze het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99