Spannende boeken

 • Camilla Grebe, Paul Leander-Engström boeken
  Camilla Grebe, Paul Leander-Engström - De handelaar

  In het tweede deel van de serie ‘Moskou Noir’ van Grebe & Leander, ‘De handelaar’, wordt de Zweedse ambassadeurszoon op een zomernacht dood gevonden in Moskou. Naast hem ligt een zwaargewonde callgirl, die tegen alle verwachtingen in weet te overleven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pim van Arnhem boeken
  Pim van Arnhem - Ziek!

  Alize Menteaux geeft rondleidingen op kasteel Slangenburg. Haar grote talent wordt overschaduwd door een zeldzame vorm van narcolepsie. Haar vriend John en huisgenote Sylvia kijken machteloos toe hoe Alize in enkele dagen verandert in een psychisch wrak. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Isabel Ashdown boeken
  Isabel Ashdown - Kleine zus

  Een duistere psychologische thriller, voor de lezers van Alex Marwood en Gillian Flynn Nadat ze elkaar zestien jaar lang niet hebben gezien, worden de zussen Jessica en Emily weer met elkaar herenigd. Nu ze hun lastige verleden achter zich hebben gelaten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Op weg naar beter boeken
  Op weg naar beter - Ontmaskerd

  Een jonge vrouw rende buiten adem door de bossen. Ze was aan het eind van haar Latijn maar durfde niet te stoppen met rennen. Er bekroop haar het gevoel dat er elk moment iets levensbedreigend over haar heen zou vallen en ze dwong zichzelf om nóg harder te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Toen het donker werd - grote letter uitgave

  Sascha wordt na een ongeluk blind. Kan ze het web van leugens en bedrog ontrafelen waarin haar gezin verstrikt is geraakt?Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. Hij houdt dit verborgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Henk Claasen, Bert Jurling boeken
  Henk Claasen, Bert Jurling - Overmeesterd - Deel 3 van de tweede ALS-trilogie

  Na het verschijnen van 'Eerzucht' en 'Ontmaskering' werkte auteur en ALS-patiënt Henk Claasen aan de ontknoping van de tweede ALS-trilogie. Hij heeft het werk niet kunnen voltooien: op 23 maart 2013 overleed hij. De Nijkerkse auteur Bert Jurling nam de pen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anton Boon boeken
  Anton Boon - ZilverGoud, de tranen der goden

  Bob vindt een oud boek, met op het omslag een geheimzinnige code. Het blijken coördinaten te zijn, die hem naar een open plek in het bos leiden. Daar vindt hij in de grond een zilveren koffer. Die is leeg, maar op het glanzende oppervlak weerspiegelt zich een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • René Appel boeken
  René Appel - De advocaat - grote letter uitgave

  David Driessen is strafpleiter bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Als junior krijgt hij vooral kleine zaken toegewezen, maar zijnambitie ligt bij het grotere werk. Zijn wens lijkt te worden vervuld als hij Hein Wesseling - een verdachte uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,60
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - De uren van de rat

  Van Björn Peeters, auteur van de epische Fantasy reeks Ictiluni, en de Dark Urban Fantasy reeks Infinitus Memorias, verschijnt nu een nieuwe reeks: Tempus. Steampunk Fantasy op zijn best! In de klokkenstad betaal je niet met geld, maar met tijdskaarten. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - De rijzende Ochtendster

  In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht bevat, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten. Amarillis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - De terugkeer van de prinses

  In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht bevat, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten. Enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Het pad van de Waterbloesems

  In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht bevat, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten. Opstand!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Het lot van de wereld

  In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht bevat, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten. Anaa leidt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Inferno - grote letter uitgave

  Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  65,90
 • Gerhardt Mulder boeken
  Gerhardt Mulder - Amsterdamse penoze

  Opnieuw dook misdaadchroniqueur Gerhardt Mulder onder in de onderwereld van Amsterdam. Hij kent deze schimmige wereld van binnenuit. In zijn jonge jaren reed hij ook wel eens een iets te scheve schaats. Deze keer gaat hij naar zijn vroegere woonplaats… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Lisa Wingate boeken
  Lisa Wingate - Kinderen van de rivier

  Lisa Wingate - Kinderen van de rivier‘Kinderen van de rivier’ van Lisa Wingate begint in Memphis in 1939. De twaalfjarige Rill leidt met haar broertje en zusjes een zorgeloos leven op een woonboot aan de Mississippi. Dan slaat het noodlot toe: de kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Belinda Aebi boeken
  Belinda Aebi - Ademnood

  Wanneer profiler Kaya De Regge na een stevige FBI-opleiding uit Amerika terugkeert, wordt ze al gauw op twee onopgeloste moordzaken gezet om een daderprofiel te schetsen. Beide dossiers zitten muurvast, ook al is er duidelijk een onderling verband: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anton Huizinga boeken
  Anton Huizinga - Beerput

  Hoewel Sam in het boek 'Valkuil' enkele antwoorden heeft gevonden op zijn vragen, is hij nog steeds niet tevreden over de geheime missies die zijn chef Sebastiaan aanneemt. Wat Sam betreft gaat hij veel te roekeloos om met de levens van zijn agenten, wat tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Judaskus

  Annelien woont met haar man, baby en stiefdochter op een landgoed in Leeuwarden. Ze lijkt gelukkig, maar schijn bedriegt. Barbara is getrouwd met huisarts Marcus van Brederode. Samen hebben ze twee dochters. Dan ontdekt Barbara dat haar echtgenoot iets voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jim Brands boeken
  Jim Brands - Het Judea Kruis

  In Maastricht wordt een drenkeling gevonden aan de oever van de rivier de Maas. De man ademt niet meer, artsen kunnen zijn leven ternauwernood redden. Dokter Marianne Pierson, de afdelingsarts bekommert zich over de onbekende patiënt, die aan geheugenverlies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jaap Visser boeken
  Jaap Visser - Jantje Wartena

  Dit boek speelt in het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog. Jantje, zoon van een dorpsdominee, groeit op in Wartena en beleeft samen met zijn vrienden spannende avonturen. Zijn ouders hebben een noodziekenhuis en misleiden de bezetter waar ze kunnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Cornelie Schüngel boeken
  Cornelie Schüngel - The Eye

  De vrouw van Nick Sinclair verdwijnt vanwege het duistere geheim, dat zij met zich meedraagt. Door zijn hoge functie bij de MI5 bevindt Nick zich in een hachelijke situatie. Als er iets over haar verleden bekend wordt, kan dit hem zijn carrière, maar ook zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wilbur Smith boeken
  Wilbur Smith - Farao DL

  dwarsligger 510 Wilbur Smith Farao De toekomst van het Egyptische koninkrijk staat op het spel: Luxor is omsingeld door vijandige legers en farao Tamose sneuvelt in een zware veldslag. Zijn adviseur en voormalig slaaf Taita staat er nu alleen voor. Net als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jeffery Deaver boeken
  Jeffery Deaver - Spanningsveld - grote letter uitgave

  Vlak voor Earth Day wordt er ingebroken bij de elektriciteitscentrale van New York. Niet lang daarna komen er stroomstoten uit willekeurigestopcontacten. Ze kosten iedereen die in de buurt staat het leven en kunnenop elk moment opduiken, overal... Lincoln… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,40
 • Jeffery Deaver boeken
  Jeffery Deaver - Idolaat - grote letter uitgave

  Kayleigh Towne is een beeldschone en wereldberoemde singer-songwriter en Edwin Sharp haar grootste fan. Hij weet zeker dat ze van hem houdten dat ze haar nieuwe hit 'Your Shadow' speciaal voor hem heeft geschreven. Niets wat Kayleigh en haar advocaten tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,05