Spannende boeken

 • Mitchell Zuckoff boeken
  Mitchell Zuckoff - 13 Hours

  New York Times-bestseller - Nu verfilmd!Het aangrijpende, waargebeurde verhaal van zes dappere mannen die tegenover een enorme overmacht kwamen te staan in Benghazi en weigerden zich over te geven.Op 11 september 2012 vielen terroristen het US State Department… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elisabeth Sanxay Holding boeken
  Elisabeth Sanxay Holding - De blinde muur

  Lucia Holley woont met haar twee kinderen, haar vader en de trouwe huishoudster Sybil in Horton County op een rustige plek aan het water. Haar man Tom vecht overzees in de Tweede Wereldoorlog.Wanneer Lucia verneemt dat haar onstuimige zeventienjarige dochter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Felix Francis boeken
  Felix Francis - Weigering

  Detective Sid Halley heeft zichzelf en zijn familie zes jaar geleden beloofd geen nieuwe zaken meer aan te nemen. Wanneer Sir Richard Stewart, voorzitter van de hippische bond, hem vraagt om enkele verdachte races te onderzoeken, weigert hij dan ook de zaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Conn Iggulden boeken
  Conn Iggulden - Caesar - De poorten van Rome

  Dit is het eerste van de vijf delen die Conn Iggulden schreef over het leven van Caesar. Er is weinig bekend over de jeugd van de grootste Romein aller tijden. Iggulden probeert aan de hand van zijn latere carrière een reconstructie te maken. Een prachtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Marelle Boersma boeken
  Marelle Boersma - Moederziel

  Josje trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden over. De familieband wordt aangetrokken; strak en knellend. Dan wordt er in de tuin een dode vrouw gevonden...Een uitstekende, bijna claustrofobische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Pen Stewart boeken
  Pen Stewart - Splinters Opgejaagd

  Londen, 1868.Platgebrande huizen. Scotland Yard-agenten Valentino en James volgen een spoor dat hen leidt naar één man. Wanneer ze in de smeulende resten het dagboek van Willoughby Walsingham vinden, wordt het hun duidelijk dat er wezens bestaan waar ze geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Steffen Jacobsen boeken
  Steffen Jacobsen - Vergelding

  'Voortrazende en vrijwel perfecte politieke thriller.' ***** - Jyllands-Posten (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Steve Cavanagh boeken
  Steve Cavanagh - Geen tijd om te sterven

  Voor de fans van de uitermate succesvolle televisieserieSuits Ooit was Eddie Flynn een zwendelaar. Toen werd hij advocaat. Die twee beroepen hebben meer met elkaar gemeen dan je zou denken. Een jaar geleden zwoer Eddie nooit meer een rechtszaal te betreden. Nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kevin Valgaeren boeken
  Kevin Valgaeren - Seance

  Mysterieus, duister en passioneel Londen, 19de eeuw. Dr. Francis Whitman, ooit een gevierd chemicus, wordt door een journalist gevraagd om een seance bij te wonen van het lokale fenomeen Elizabeth Archer. Zijn opdracht is om op wetenschappelijke wijze aan te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en het dodelijk doel (deel 78)

  ‘De Cock en het dodelijk doel’ is deel 78 in geliefde ‘De Cock serie’ van Baantjer. Dit deel over de Amsterdamse rechercheur De Cock en zijn collega Vledder, werd geschreven door Peter Römer.Wanneer De Cock op een mooie voorjaarsmorgen bezoek krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jen Williams boeken
  Jen Williams - De IJzeren Geest

  Het tijdperk van een nieuwe magiër is aangebroken... Wydrin van Kruishaven, Sebastiaan Steenhouwer en Heer Aaron Frith hebben veel ervaring met het opruien van de oude goden. Ze weten zelfs hoe je er een kunt verslaan. En dat betekent dat deze helden nu volop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Koen Verstraeten boeken
  Koen Verstraeten - Iedereen verrader

  1923 - Luitenant Tony Brugman krijgt de opdracht om een onderzoek in te stellen naar de dood van soldaat André Verdonck die tijdens de Eerste Wereldoorlog werd geëxecuteerd door een Belgisch vuurpeloton. De vader van Verdonck vermoedt dat zijn zoon met opzet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amanda Stevens boeken
  Amanda Stevens - Amanda Stevens - Grafstilte - De Dodenrijk-serie 2

  Een verlaten stadje, een verzonken begraafplaats en een goed verborgen graf. Maar niets blijkt zo bedrieglijk als de rust in Asher Falls...Als ze nog maar net bekomen is van de gruwelijke ervaringen bij haar vorige opdracht, wordt Amelia Gray gevraagd voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • W. Schippers boeken
  W. Schippers - Schippersserie Het hofje van Gerbrandus

  Deel 42 van de SchippersserieHet hofje van GerbrandusKiest dan heden, wie gij dienen zultW. Schippers Sanneke Petters en Truida van Wamel worden bij het bikkelen bij de poort van "Gerbrandushof" gestoord in hun spel door een drietal jongens, waarvan er één… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jan Hilberink boeken
  Jan Hilberink - De zoektocht

  Tim Hilberts brengt zijn jeugd door in de Noordoostpolder. Hij is enig kind en woont met zijn moeder in een klein appartement. Zijn vader heeft hij nooit gekend. Dat gemis voelt hij elke dag. Tim ontmoet Hannah, de liefde van zijn leven. Ondanks een fijn gezin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerdien Nijland boeken
  Gerdien Nijland - Zonder jou

  Najaar 1946 – Julien bezoekt de vrouw van zijn overleden vriend Samuel. Zijn missie is eenvoudig: haar twee dagboeken brengen. In deze dagboeken heeft Samuel alle belevenissen opgetekend van hun omzwervingen tijdens de oorlog. Julien en Samuel hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jaye Wells boeken
  Jaye Wells - Kate Prospero 2 - Blauwe maan

  'The Wire' en 'Breaking Bad' met magie... In 'Blauwe maan', het tweede deel in de Kate Prospero-serie van Jaye Wells en het vervolg op 'Grijze magie', lopen de spanningen in Babylon hoog op... De aanstaande blauwe maan, de tweede volle maan binnen een maand,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Linda Bruins Slot boeken
  Linda Bruins Slot - De dochter

  In de psychologische thriller 'De dochter' van Linda Bruins Slot ontdekt een jonge vrouw de diep verborgen geheimen van haar familie en loopt ze met open ogen in een val.Een heftig telefoontje zet Sofies leven op de kop: haar vader ligt in kritieke toestand in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brian Staveley boeken
  Brian Staveley - Het Vuur van de Keizer

  Het Vuur van de Keizer is het vervolg op het debuut van auteur Brian Staveley, Het Bloed van de Keizer. Nu Adara erachter is wie haar vader heeft vermoord, vlucht ze uit het Dageraadpaleis, op zoek naar bondgenoten. Maar er zijn er maar weinig die haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Esther Vermeulen boeken
  Esther Vermeulen - Het verdwenen kind

  Wanneer Marit Johansen haar detectivebureau 'Bureau MaRiT'opricht op het Rotterdamse Noordereiland, krijgt ze al snel met een aantal bijzondere zaken te maken. Ze ontmoet daarbij vreemde individuen, rijkelui met geheimen en een mysterieuze man.Op een dag roept… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Amanda Bos boeken
  Amanda Bos - Dood van een meiklokje

  Lilith Muguet leeft in een wereld waar geen geluid meer mag worden gemaakt. Zelfs spreken is verboden. Mensen leven geïsoleerd van elkaar en sociale contacten vinden plaats in de virtuele ruimte. Nauwlettend wordt deze ruimte door de overheid gecontroleerd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Boekel boeken
  Gerard van Boekel - Als haviken vielen we aan

  Het is 25 november 1943. Wing Commander Nick Palmer gaat met negen vrijwilligers en een gloednieuwe Lancaster bommenwerper op weg naar een vijandelijk Duits doel. Het is ontzettend belangrijk dat deze militaire missie slaagt, een tweede kans zullen ze niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • R.J. Ellory boeken
  R.J. Ellory - Een mooie dag om te sterven DL

  De thriller Een mooie dag om te sterven van R.J. Ellory gaat over John Costello. Hij en zijn vriendin Nadia waren het slachtoffer van een van de beruchtste Amerikaanse seriemoordenaars aller tijden. Nadia was op slag dood, maar Costello overleefde de aanval.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Baantjer, Peter Römer boeken
  Baantjer, Peter Römer - De Cock en de vermoorde onschuld (deel 77)

  Baantjer deel 77. 'De Cock en de vermoorde onschuld'. Peter Römer schrijft met succes de nieuwe delen van de De Cock-serie. Baantjer is inmiddels populair als boek, als tv-serie en als theaterstuk Baantjer. Deel 77 in de De Cock-serie, 'De Cock en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Andy Weir boeken
  Andy Weir - The Martian - filmeditie Mars

  Mark Watney is een van de eerste astronauten om voet op Mars te zetten. Hij zal waarschijnlijk ook een van de eersten zijn om daar te sterven... Nadat een zandstorm hem bijna fataal wordt en de overige bemanning, die ervan overtuigd is dat hij is omgekomen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00