Spannende boeken

 • Brian Sibley boeken
  Brian Sibley - The hobbit the desolation of Smaug

  Dit is het officiële filmboek, geschreven en ontworpen als een ode aan The Hobbit: The Desolation of Smaug en geproduceerd in samenwerking met de filmmakers en de studio die J.R.R. Tolkiens klassieke bestseller op adembenemende wijze in 3D tot leven hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leo Zonneveld boeken
  Leo Zonneveld - De terugkeer van het licht

  Daarop kussen de vier mannen mij een voor een op mijn voorhoofd en op mijn zachte lippen.Zij verlaten de kamer en het huis, om er niet meer terug te keren.Eén richt zijn schreden naar het oosten, één naar het zuiden, één naar het westen en één naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Vincense Lelieveld boeken
  Vincense Lelieveld - Het gevreesde pakje uit Mexico

  Als de partner van Charlotte plotseling komt te overlijden, heeft het leven voor haar alle glans verloren. Ze kan niet meer tegen de valse mentaliteit en het bedrog van mensen waarvan ze dacht dat het vrienden waren.Nieuwe relaties mislukken keer op keer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Martina Bernard boeken
  Martina Bernard - Ambitie

  Hij schenkt langzaam mijn glas vol. Dankbaar neem ik een slokje en geniet van de volle, zachte smaak van de rode wijn. Het is verrukkelijk. Gevaarlijk lekker. Ik kan hier niet teveel van drinken. Niet vanavond, ik moet helder blijven.Susan van der Laar is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lee Child boeken
  Lee Child - Sluipschutter

  In Sluipschutter van Lee Child is wederom een hoofdrol weggelegd voor Jack Reacher, `een van de hardste en meest tot de verbeelding sprekende thrillerhelden , aldus Crimezone. Zelfmoordterroristen zijn gemakkelijk te herkennen. Ze zijn nerveus; het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Thieschou&Rensbie boeken
  Thieschou&Rensbie - Het spiegelmancomplex

  Na een traumatische ervaring besluit Dries, een amateurfotograaf, niet meer met modellen te werken. Op het moment dat hij aan zee een zonsopgang wil fotograferen, vindt hij een fles met daarin een boodschap. Het vreemde is dat deze brief aan hem persoonlijk is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • T. van Keeken boeken
  T. van Keeken - De zielenplukker

  Journaliste Alice interviewt Jake, de winnaar van een talentenshow in het bijzijn van Jake's manager. Het interview loopt anders dan gedacht als Jake tijdens het interview overlijdt. Het wordt echter nog vreemder als de manager van Jake zich over Jake heen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • Andrew Mayne boeken
  Andrew Mayne - Illusie

  Een magische thriller: Een tienermeisje kruipt negen maanden na haar dood, onaangetast door de tijd, uit haar graf. Een levenloze engel valt ongeschonden uit de lucht midden op Times Square in New York. Deze en andere onverklaarbare moorden zijn het werk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Willem Gerards boeken
  Willem Gerards - De afrekening

  In 'De AFREKENING' staat het woord 'Wraak' centraal... Wederom worden de eigenzinnige detectives DeVille & Cohen op een zaak gezet die het afgrijzen van de natiezal wekken en krijgen zij te maken met een beroepskiller die qua onverzettelijkheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Bavo Dhooge boeken
  Bavo Dhooge - Sioux blues

  Shappa Crane wil wraak nemen op de smeris die haar man heeft gedood, maar ze wordt verliefd op hem. Shappa is niet alleen een Sioux-squaw maar ook een sexy moordwijf. Letterlijk. Dat wist haar man Cassius Crane. Helaas wordt dat snel oud nieuws voor Ron Dark,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Okuaj boeken
  Okuaj - Kevin en de Meester Gelv-Steen

  Als op een dag een leraar van de universiteit op een eigenaardige wijze wordt betoverd, beseft Kevin niet dat hij aan de vooravond staat van een reeks gebeurtenissen die hem zullen leiden naar de meest elementaire vragen over het bestaan van zijn volk..."Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Harry Nijland boeken
  Harry Nijland - De karabijn

  Met zijn zeiljacht de "Compañero" gaat de ik-figuur op zoek naar zijn kinderen die in het strijdgewoel van twee vechtscheidingen uit zijn leven zijn verdwenen. Tijdens de spannende tocht over de Golf van Biskaye en de Middellandse Zee blikt hij terug op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vincent Nora boeken
  Vincent Nora - De chirurgijn

  Michiel verliest in de achttiende eeuw zijn vrouw doordat zij wordt vermoord tijdens een overval. Hij kan het gemis niet aan en zoekt naar een manier om haar tot leven te wekken, opdat zijn droom om samen oud te worden alsnog in vervulling kan gaan. In Amerika… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Taylor Stevens boeken
  Taylor Stevens - De informationist

  We hebben lang gezocht naar een boek voor het publiek van Stieg Larsson. Een boek met een heldin die evenzeer tot de verbeelding spreekt als Lisbeth Salander. Ontmoet Vanessa `Michael Munroe.Munroe handelt in uiterst exclusieve informatie. Ze werkt voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Davis Bunn boeken
  Davis Bunn - Boycot

  De dreiging van een Iraanse blokkade in de nauwe Straat van Hormuz doet de spanning wereldwijd escaleren, omdat de scheeproutes die daar lopen van groots belang zijn voor het vervoer van ruwe olie naar het westen. Amerikaanse officieren proberen de economie te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elisabeth Ostnas boeken
  Elisabeth Ostnas - Koortsmeisje

  Zweden, eind negentiende eeuw. Op een warme septemberdag doolt Luna verdwaasd door haar huis. Ze vindt haar vaders levenloze lichaam naast dat van een vrouw. Wie is de vrouw? Maar bovenal, wat is de waarheid achter hun dood? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jolien Tonnon boeken
  Jolien Tonnon - Aiya's strijd

  Aiya groeit op bij vrijheidsstrijders, die hun land van het juk van grootheer Vicor willen bevrijden. Wanneer Aiya ziet hoe haar geliefde op gruwelijke wijze door Vicors soldaten wordt afgeslacht, zweert ze wraak.Als de rebellen horen van plannen voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Op klaarlichte dag

  Een jonge vrouw,Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend.Het kost haar al haar vindingrijkheid omuit zijn handen te blijven.MaarNathalie is niet alleen op de vlucht voor hem. Ook de politiewil haar spreken, in verbandmet demoord op haar beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bob Emmers, Bart Van Lierde boeken
  Bob Emmers, Bart Van Lierde - Bloedhonden in Iran

  Na de dood van zijn ouders mag de Iraanse professor Kamran Parsapour de erfenis niet verdelen onder zijn familie, omdat die na de revolutie van 1979 uitgeweken is naar de VS. Daarom koopt hij met het fortuin grond in het Alborzgebergte. Daar heeft hun vader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sterre Carron boeken
  Sterre Carron - Tirtha

  Bijna 400 pagina´s spanning in de thriller ´Tirtha´. De gevoelige en humeurige hoofdinspecteur Rani Diaz raakt in ´Tirtha´, het tweede deel van de Rani Diaz thrillerreeks, persoonlijk betrokken bij een golf van geweld en ontvoeringen. Het brengt haar in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Cate Tiernan boeken
  Cate Tiernan - Boek der schaduwen

  Er gebeurt iets met me wat ik niet begrijp. Ik zie dingen, voel dingen op een nieuwe manier. Ik kan dingen die normale mensen niet kunnen. Machtige dingen. Magische dingen. Ik vind het eng.De zestienjarige Morgan is niet wie ze dacht dat ze was. Maar wie is ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Cate Tiernan boeken
  Cate Tiernan - Heksenbloed

  Ergens op de wereld is iemand die ik liefheb. Ik hoor bij hem en hij hoort bij mij. Het stond al in de sterren geschreven, nog voordat ik geboren werd. Zo gaat dat met meisjes zoals ik. Meisjes met heksenbloed. De zestienjarige Morgan is niet wie ze dacht dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Cate Tiernan boeken
  Cate Tiernan - De heksenkring

  Ik weet dat ik geen gewone tiener ben. Ik ben een heks. Een heks naar het bloed. Mijn ouders zijn mijn ouders niet. Mijn zuster en ik zijn niet hetzelfde. Zelfs in de Coven heb ik te veel macht. Ik ben te anders, ik hoor er niet bij. Ik ben alleen, maar ik heb… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • C.M. Chang boeken
  C.M. Chang - Offworlder 1 - De Jongen uit Celstad

  Stap in de wereld van NamJu, een van de meest aansprekende hoofdrolspelers sinds Katniss OFFWORLDEREuropaplex, 2150. De jonge NamJu Abernay droomt maar van één ding: uit de sloppenwijken van Celstad ontsnappen om zijn lievelingsspel te spelen, de virtual… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher De laatste wens en het zwaard der voorzienigheid

  'Toen eindelijk de dag kwam waarop ik Kaer Morhen mocht verlaten ben ik eropuit getrokken. Ik had toen al mijn medaillon, kijk, dit hier. Het teken van de School van deWolf. Ik had ook twee zwaarden: een zilveren en een van ijzer. Behalve deze zwaarden droeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95