Spannende boeken

 • Patty van Delft boeken
  Patty van Delft - Bondgenoten & Verraders

  In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen...In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen... Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed en al snel breken er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Johan Lubbers boeken
  Johan Lubbers - Vergane glorie

  Geesten van voorouders die over je waken, Goden die de wereld hebben geschapen… Het zijn niet meer dan verhalen voor de jonge jaagster Anya. Totdat ze zelf een visioen van vroegere tijden krijgt. De ruïnes waartussen ze leeft, veranderen in een prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Sharpe boeken
  J. Sharpe - Donkere herinneringen

  Als Danielle wakker wordt, ligt er een onbekende man naast haar in bed. Hij feliciteert haar met hun vijfjarig huwelijk. Dan loopt haar overleden dochtertje de kamer binnen… -- Op zijn achtste verjaardag geeft Jerry zichzelf een denkbeeldig vriendje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Salomon Corlyn boeken
  Salomon Corlyn - Drakenvlucht

  Eén verdwaalde Draak, twee behulpzame Elfen en een onbekende wereld vol gevaar. Bijna niemand weet van hun bestaan, behalve uit mythes en legendes. De Draken leven afgezonderd, maar elke tien jaar trekken honderden Draken de wereld rond als overgangsritueel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Laura Marshall boeken
  Laura Marshall - Drie kleine leugens

  Drie kleine leugens is de nieuwe thriller van auteur Laura Marshall, die eerder debuteerde met het goed ontvangen Vriendschapsverzoek. 2005: de zeventienjarige Ellen valt hopeloos voor de charmante nieuwkomer Sasha. Maar terwijl Ellen wordt verwelkomd in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Windmeijer boeken
  Jeroen Windmeijer - De offers

  In een gesloten gemeenschap in de buurt van het Titicacameer worden in korte tijd drie kinderen vermoord. Alles wijst erop dat ze op rituele wijze zijn omgebracht. De Nederlandse onderzoeksstudent Luc en zijn Boliviaanse collega Nayra raken bij de zaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Joke Adam boeken
  Joke Adam - Buitenaardse Geschenken

  Mieke Sanders is een alledaags meisje, maar bang voor de reactie van haar ouders vanwege haar slechte cijfers, durft ze niet naar huis. Dan komt ze Odjaat tegen, een Razdiviaan die de Aarde op heeft gekocht tijdens een intergalactische veiling. Zijn doel:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martijn Kregting boeken
  Martijn Kregting - Als een leven botst

  Brigadier Steffen Benson is de spreekwoordelijke olifant in een porseleinkast. Met zijn neiging om met politiewerk buiten de gebaande paden te treden en een misstap als alcoholist, lijkt hij zijn carrière bij de recherche van Gelderland-Zuid vroegtijdig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • V.E. Schwab boeken
  V.E. Schwab - De kleuren van schaduw

  Deel 2 van de Schemering-trilogie V.E. Schwab is een meester in het oproepen van nieuwe werelden en doet denken aan J.K. Rowling en J.R.R. Tolkien Het is vier maanden geleden dat de steen in het bezit van Kell kwam. Vier maanden sinds zijn pad dat van Lila… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Geir Tangen boeken
  Geir Tangen - Hartenbreker

  Op een ochtend wordt journalist Viljar Ravn Gudmundsson gebeld door zijn 17-jarige zoon Alexander; na een feestje is hij wakker geworden met het meisje van zijn dromen naast zich. Dood. Als bewijzen ook zijn kant op wijzen, raakt hij in paniek en slaat op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Bo Vickery boeken
  Bo Vickery - Niets is wat het lijkt

  Een thriller over een zoektocht. Naar de Heilige Graal van de tempeliers, een sterrenbeeld gevormd door kerken en naar een seriemoordenaar die moordt volgens de zeven hoofdzonden. Met spotifylijst.Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sara Lövestam boeken
  Sara Lövestam - Wensen staat vrij

  Sara Lövestam schrijft romans en grammaticaboeken. Met de serie over Kouplan zet ze de stap naar het detectivegenre. Het eerste van de vier delen, De verdwenen dochter, werd in Zweden tot beste thrillerdebuut van 2015 uitgeroepen. In Wensen staat vrij lost… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lisa Maxwell boeken
  Lisa Maxwell - De duivelsdief

  Deel 2 in de Magiër-serie Het betoverende vervolg op De laatste magiër Vind de stenen. Houd de dief. Wreek het verleden. New York, 1902. Magie is bijna uitgestorven. De Mageus – de laatsten die nog magische krachten bezitten – leven in de schaduwen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ken Follett boeken
  Ken Follett - De man van St. Petersburg

  'Griezelig aannemelijk. Een van Folletts beste.' Time Londen, begin 1914: zijn naam is Feliks. Hij is naar Londen gekomen om een moord te plegen die de loop van de geschiedenis voorgoed zal veranderen. Feliks is een meester in het manipuleren, en heeft vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Manda Scott boeken
  Manda Scott - Verraad van spionnen

  ‘Ingenieus geplot en fantastisch geschreven.’ The Times Voor de fans van Kate Mosse, Robert Harris en Philip Kerr Een oudere vrouw wordt vermoord gevonden in Orléans, Frankrijk. Haar identiteit is onbekend, maar de doodsoorzaak is zeer specifiek: ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Kathleen McGowan boeken
  Kathleen McGowan - Het Boleyn mysterie

  Nieuwe pageturner van de auteur van Het Magdalena mysterie en het medici mysterie.In de Tower of London wordt het lichaam gevonden van een onthoofde vrouw, verkleed als Anne Boleyn. Tegelijkertijd ontdekt journaliste Maureen Paschal, die onderzoek doet naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Romy Hausmann boeken
  Romy Hausmann - Dag en nacht

  Hij wil controle. Hij neemt controle. Hij houdt controle. Lena is al veertien jaar spoorloos verdwenen. Tot haar ouders plots het verlossende bericht krijgen dat ze gevonden zou zijn. Maar dan volgt een nieuwe klap: de vrouw die bewusteloos in het ziekenhuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Charlotte Link boeken
  Charlotte Link - Verlaten

  Een zonnige augustusdag, een afgelegen parkeerplaats. Vanessa wacht op haar man, die een wandeling met de hond maakt. In gedachten verzonken let ze niet op de auto die haar stilletjes nadert. Voor ze er erg in heeft, overmant en verdooft een vreemde haar.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Vixen 03

  Ook in deze actiethriller is Dirk Pitt de man die Amerika van de ondergang moet zien te redden. Samen met zijn NUMA-team gaat hij de strijd aan met corrupte wereldleiders en andere tegenstanders in een levensbedreigende race tegen de klok.Dirk Pitt is Clive… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Clive Cussler boeken
  Clive Cussler - Het blauwe goud

  Professor Francesca Cabral is op weg naar een conferentie in Rio om een sensationele ontdekking wereldkundig te maken. Haar vliegtuig wordt gekaapt door terroristen en stort neer in de jungle van Venezuela. Tien jaar later Kurt Austin onderzoekt de mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Colette McBeth boeken
  Colette McBeth - Tot ik je vind

  Als misdaadverslaggever Rachel Walsh in het Engelse Brighton naar een persconferentie van de politie gaat, ziet ze op een grote poster het gezicht van haar beste vriendin Clara O'Connor. Drie dagen eerder kwam Clara niet opdagen op een afspraak en ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Yrsa Sigurdardottir boeken
  Yrsa Sigurdardottir - De donkere dag

  Advocate Thóra Gudmundsdóttir onderzoekt een mysterieuze verdwijningszaak op Groenland. Alles verloopt moeizaam: Thóra stuit op veel verzet bij de lokale bevolking en door zware sneeuwstormen kan het onderzoeksteam niet weg. De oplopende spanning brengt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Xenia Kasper boeken
  Xenia Kasper - Chimaera

  Wanneer Annes man wordt vermoord, is zij als bijna-ex de hoofdverdachte in een zaak die steeds ingewikkelder lijkt. Als ze samen met privédetective Bart zelf op onderzoek uit gaat, ontdekt ze steeds meer geheimen over de man die ze zo goed dacht te kennen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Mike Bodde boeken
  Mike Bodde - De strijd van een soldaat

  Ralph Taylor is een jonge Amerikaan van 18 jaar. Hij sluit zich aan bij het leger, omdat hij wil vechten voor zijn land en voor de vrijheid. Zijn training tot soldaat is erg zwaar, maar niet zo zwaar als de uitdagingen die hem te wachten staan tijdens zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Ron Hoogland boeken
  Ron Hoogland - PLANEET BREINPIJN

  Ron Hoogland, geboren en getogen in het West-Friese Noord-Scharwoude (Noord-Holland). Het klinkt cliché, maar sinds mijn vroege jeugd heb ik iets met taal gehad wat zich uiteindelijk pas op latere leeftijd vertaalde in het schrijven van verhalen, gedichten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,30