Spannende boeken

 • Elisabeth Sanxay Holding boeken
  Elisabeth Sanxay Holding - De blinde muur

  Lucia Holley woont met haar twee kinderen, haar vader en de trouwe huishoudster Sybil in Horton County op een rustige plek aan het water. Haar man Tom vecht overzees in de Tweede Wereldoorlog.Wanneer Lucia verneemt dat haar onstuimige zeventienjarige dochter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marten Blom boeken
  Marten Blom - Cardan

  Als Cardan Omoures overboord slaat, begint er voor hem een aaneenschakeling van gebeurtenissen die hem verder van huis brengt dan ooit. Na een jarenlang isolement op een onbewoond eiland keert hij terug in een land dat drastisch is veranderd. Steden zijn in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bavo Dhooge boeken
  Bavo Dhooge - Space rats

  'I feel fine. How about you?' - Yuri Gagarin tijdens zijn eerste ruimtevlucht'Space is hard.' - Richard Branson'The conquest of space is worth dying for.' - Gus GrissomDwayne Bryce, piloot met veel vlieguren maar ook veel borrels op zijn conto, krijgt de kans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gruwel van de nacht

  Sluitstuk van de Middleton-trilogie dat het verhaal op een onverwachte manier afrondt. Nieuwe misdaden brengen het hoofdpersonage op de rand van de waanzin. Mensen verdwijnen op een onverklaarbare wijze van de aardbodem, maar niemand eist de ontvoeringen op.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wies Borre boeken
  Wies Borre - Tijd om te sterven

  Tweede deel van Jo Middletons trilogie, waarin de reclameman plots eigenaar wordt van een groot fortuin, een schenking onder bepaalde voorwaarden en met een goed doel. Maar wat eerst een vriendendienst lijkt te zijn, draait snel uit op een ware lijdensweg.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erik Persoons boeken
  Erik Persoons - Kaakslag

  KaakslagErik PersoonsSuspense Een verhaal vol suspense en spanning, een whodunit met een schokkende plot. Een thriller? Jawel, maar dit boek is z?veel meer:Hoopvol proza - een psychologisch drama - een roman noir, maar vooral een spiegel voor onszelf, een blik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher - De Zwaluwentoren

  De Zwaluwentoren is de vierde Witcher-roman van Andrzej Sapkowski over hekser Geralt van Rivia. Zijn verhaal begon in de bundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid, en ging daarna verder in Het Bloed van de Elfen, De Jaren van Verachting en De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De reünie - grote letter uitgave

  De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Jan Van der Cruysse boeken
  Jan Van der Cruysse - BLING BLING

  Op de luchthaven van Delhi wordt een diamantkoerier beroofd. De daders gaan aan de haal met een koffertje diamanten. Vier miljoen. Albertien, verantwoordelijk voor de beveiliging van het diamanttransport, wordt meteen de laan uitgestuurd. Toch start ze op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Max Rippe boeken
  Max Rippe - De handlanger

  Rechercheur Maik Hof is met verlof na de dood van zijn vriendin. Maar tijdens zijn verlof wordt hij geconfronteerd met de valpartij van een man van de toren van de Nieuwe Kerk in Delft. Het blijkt geen ongeluk.... en dus gaat hij weer aan het werk. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Arwen Mannes boeken
  Arwen Mannes - De laatste strijd Rheya

  Wanneer de nieuwsgierigheid van Rheya een slapend kwaad wekt, zien de wijzen van de Gezworen Raad zich genoodzaakt om een oud plan voortijdig uit te voeren.Rheya stort in wanneer zij de waarheid verneemt over een van Liourains best bewaarde geheimen. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Bart Debbaut boeken
  Bart Debbaut - Relikwie

  Debbaut is terug - en hoe! Zijn honger was niet gestild. Zijn dorst niet gelaafd. De obsessie was een verslaving geworden. De terugslag kwam, altijd. En elke keer heviger. Het maakte hem opstandig. Het roofdier in hem schreef een nieuw scenario uit. Veel eisen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ludo Geluykens boeken
  Ludo Geluykens - Afrekening in het bedrijf

  Afrekening in het bedrijf is de zevende politiethriller in de reeks 'Somers en De Winter.'Het transportbedrijf WWT (World Wide Transport) organiseert elk jaar managementdagen waarop de managers van alle landen bijeenkomen om de strategie van het bedrijf voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Paul Koning, Arno Ruitenbeek boeken
  Paul Koning, Arno Ruitenbeek - Mijn allerlaatste drugstransport

  Het ooit zo succesvolle transportbedrijf van Paul Koning gaat failliet. Hij schaamt zich diep voor zijn familie. Om zijn vele schuldeisers snel te kunnen betalen besluit Koning hasj te gaan vervoeren. Hij gaat werken voor een van Nederlands grootste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ursula K. le Guin boeken
  Ursula K. le Guin - Aardzee 2 Tehanu / Verhalen van Aardzee / De andere wind

  Aardzee is een klassiek heldenepos over een man van nederige komaf die opklimt tot de toppen van zijn bijzondere gaven. Het is ook een van de eerste fantasyverhalen waarin een tovenaarsschool een belangrijke rol speelt. Het is een sleuteltekst in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Nieske den Heijer boeken
  Nieske den Heijer - Splinters Woestijnzand

  Het Midden-Oosten is in chaos gedurende de Arabische Lente, maar Toby en Max mogen eindelijk hun droom waarmaken. Het archeologenduo onderzoekt een oud graf in Egypte met interessante teksten op de muren en een mummie in een aparte kamer. Nadat de grafkamer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Valérie Reijers boeken
  Valérie Reijers - De negen stenen

  Noëmie groeit op tussen de Pariahs, de dieven- en moordenaarsgilde van Belagar, en heeft al op jonge leeftijd geleerd te overleven in deze harde wereld. Onbewust bouwt ze een muur van onverschilligheid en woede om zich heen, waarachter ze zich verschuilt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Natascha van Limpt boeken
  Natascha van Limpt - Luotisade: De verdoemenis

  Aan het sterfbed van haar moeder krijgt Eleanor te horen dat ze nog een broer heeft. Tijd om vragen te stellen is er niet: het dorp wordt aangevallen door trollen en met de grond gelijk gemaakt. De jonge vrouw vlucht weg en bijt zich vast in de zoektocht naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Clive Cussler, Justin Scott boeken
  Clive Cussler, Justin Scott - De dief

  Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!Begin 20e eeuw ergens op de Atlantische Oceaan. Privédetective Isaac Bell maakt samen met zijn vriendin de oversteek van Europa terug naar Amerika met oceaanstomer Mauretania. 's Nachts,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - Import

  Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door twee Russische criminelen. Toeval? Of iets veel ergers? Van In onderzoekt de bizarre moorden, maar staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Thomas Meurkens boeken
  Thomas Meurkens - Grenzen

  Het is de 23e eeuw. Grote schermen, een uitgebreide virtuele wereld en energieopwekkende grassprieten zijn de orde van de dag. Ieder mens heeft in z'n pols een ingebouwd scherm dat in verbinding staat met een apparaatje in het brein. Op die manier wordt alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christian De Coninck boeken
  Christian De Coninck - Een kwestie van zwijgen

  In de haven van Zeebrugge wordt een waardetransport overvallen. De daders ontkomen met hun buit naar Brussel. Een beetje later ontploft in een chique wijk van Brussel een flatgebouw waar een private bank was gevestigd. In Laken wordt een dubbele moord gepleegd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • René Appel boeken
  René Appel - Verzwegen

  Verzwegen is de nieuwe thriller van René Appel, de godfather van de Nederlandse thriller. René Appel behoort al ruim vijfentwintig jaar tot de top van de Nederlandse thrillerauteurs. In 2015 won hij de oeuvreprijs De Gouden Vleermuis van boekensite Hebban.nl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christie Golden boeken
  Christie Golden - Warcraft: Durotan

  Met World of Warcraft creëerde Blizzard een van de grootste games aller tijden. Voorloper Warcraft, over de eerste kennismaking tussen mens en orc, is nu spectaculair verfilmd onder regie van Duncan Jones. Warcraft: Durotan is het verhaal dat voorafgaat aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Joseph Finder boeken
  Joseph Finder - De fixer

  Joseph Finder, schrijver van Paranoia en 'de CEO van de misdaadliteratuur', levert met De fixer weer een adembenemend sterke thriller. Voor de lezers van Harlan Coben en John Grisham.Onderzoeksjournalist Rick Hoffman verliest zijn baan, zijn verloofde en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99