Spannende boeken

 • Susan Ee boeken
  Susan Ee - Angelfall 1 - Penryn & Het einde der dagen

  De engelen van de apocalyps hebben de macht overgenomen in de wereld, en het is een chaos. Overdag schuimen bendes de straten af, 's nachts heersen angst en bijgeloof. Wanneer Penryns kleine zusje door gewelddadige engelen wordt ontvoerd, grijpt Penryn in: ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Roger Hobbs boeken
  Roger Hobbs - De verdwijntruc

  Spookvrouw Angela is het brein achter het ingenieuze plan om ergens op de Zuid-Chinese Zee een schip met gesmokkelde smaragden te kapen. Het plan valt in duigen wanneer blijkt dat het schip, buiten haar medeweten, een tweede lading vervoerde - een lading die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefan Ahnhem boeken
  Stefan Ahnhem - Zonder gezicht

  Zonder gezicht van Stefan Ahnhem is een bloedstollende thriller over de gruwelijke effecten van pesten en buitensluiting, en over de ultieme wraak. Het is het eerste deel in een serie met Fabian Risk in de hoofdrol. In Zonder gezicht krijgt de eigenzinnige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jeff Carlson boeken
  Jeff Carlson - Het Jaar van de Plaag De oorlog van de Plaag

  De Aarde is verwoest door de machineplaag, een nanotech virus dat al het warmbloedige leven beneden de 3048 meter vernietigt. De overblijfselen van de mensheid vechten om te overleven op geïsoleerde bergtoppen, verspreid over de hele wereld.Nanotech… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Robert Fabbri boeken
  Robert Fabbri - Vespasianus Verloren zoon van Rome

  Deel VI in de bestseller-Vespasianus-serieGeschiedenis, avontuur en actie!'Spannend en vrijwel waarheidsgetrouw' - NBD Biblion'Geschiedenis boordevol actie! - NRC Handelsblad 'Zo'n boek dat je het liefst in een ruk uitleest.' - De TelegraafRome, 51 na Chr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Vive La France

  De gezellige kampeervakantie met het gezin, verloopt de eerste dagen precies zoals Esther de Koning had gedacht en gehoopt. Niet voor niets had ze er enorm naar uitgezien om weer eens lekker met zijn drieën op vakantie te gaan.Maar al snel begint haar man Rob… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Clarice Janzen boeken
  Clarice Janzen - Overspel

  Overspel is een bijzonder en aangrijpend verhaal over lust en verlangen, en over de diepe gevoelens van liefde. In een mooie pakkende stijl voert Clarice Janzen de lezer mee naar een zeer verrassende ontknoping.Maurits is getrouwd en gelukkig met Eva. Als Eva… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Ruud Skála boeken
  Ruud Skála - Zonder liefde geen leven

  In dit boek staat een apocalyps, die rond 1450 jaar voor Christus plaatsvond centraal. Door deze apocalyps gingen vele, zo niet alle beschavingen ten onder (onder andere Atlantis, Minoïsche beschaving op Kreta) en dienden zich nieuwe beschavingen aan (onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jack Coughlin boeken
  Jack Coughlin - Sniper-serie Kill Zone

  'Zinderende actie, politieke intrige, gave gadgets en hyperrealistisch.' - Lee Child Voor de fans van American Sniper Kill Zone is het eerste zelfstandig te lezen deel in de intrigerende en levensechte sniper-serie. Jack Coughlin gebruikt zijn ervaring als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Kistner boeken
  Thomas Kistner - KISTNE*FRIFA MAFFIA HERZIENE-EDITIE

  In deze bijzondere nieuwe editie van zijn onthutsende bestseller FIFA Maffia - met nieuwe hoofdstukken - onthult Kistner onder meer de sinistere details over het Qatarschandaal en de geheime afspraken van de huidige FIFA-voorzitter Sepp Blatter met Michel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Frits Verhulst boeken
  Frits Verhulst - Het Sprak Van Liefde

  Luc de Wolf ziet zijn aangename leven veranderen in een puinhoop. Hij neemt een beslissing die verstrekkende gevolgen zal blijken te hebben. Wanneer het noodlot hem lijkt te blijven tarten voelt hij zich in het nauw gedreven en slaat zijn nagels uit. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo Akse boeken
  Theo Akse - De zesde poort

  Het is hoog zomer in Den Haag wanneer rechercheur Ben Bos opnieuw belast wordt met een complexe moordzaak. Een schaars gekleed Aziatisch meisje wordt vermoord aangetroffen op het eilandje in de Hofvijver grenzend aan het Binnenhof. Het meisje blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Tess Gerritsen Het spoor terug

  'Dus jij wist niet dat je váder haar heeft vermoord?'Beryl Tavistock weet niet beter of haar ouders zijn doodgeschoten in Parijs, in 1973. Dan wordt haar opeens verteld dat haar vader haar moeder heeft omgebracht en vervolgens zelfmoord heeft gepleegd. Omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - We moeten je iets vertellen

  Marion Pauw, auteur van de Maand van het Spannende Boek 2015, is bekend van haar thrillers Drift, Daglicht, Zondaarskind, Jetset en Hemelen, en haar roman De wilden. Daglicht is succesvol verfilmd met Angela Schijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven. We… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marguerite de Ruijter boeken
  Marguerite de Ruijter - Ambory

  Als de verwende diplomatendochter Willemijn van Wilnes samen met haar buurjongen op Malta verdwijnt, vraagt haar oma voormalig bodyguard Matt Donkers om hulp. Die neemt met tegenzin de opdracht aan en gaat met zijn neef Leonardu op zoek naar de twee weglopers.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Ad van de Lisdonk boeken
  Ad van de Lisdonk - Het Amazone offensief

  Razendsnelle actiethriller De Amazones zijn terug. In een razendsnelle, gedurfde actie gijzelen ze de complete Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Met zoveel regeringsleiders in hun macht kan de wereld niet anders dan luisteren naar hun eisen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Juliet Marillier boeken
  Juliet Marillier - Ontbieder

  Niet veel meer dan een jaar geleden leerde Neryn voor het eerst haar krachten kennen en was de rebellenbasis van Schaduwrots nog slechts een vage droom. Nu is zij het geheime wapen geworden van de rebellen, en hun enige hoop op overleven in de geplande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arjen Lubach boeken
  Arjen Lubach - IV DL

  IV (Vier) van Arjen Lubach is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown en Tomas Ross. De vader van Elsa is hoogleraar middeleeuwse schriftcultuur. Hij is op het spoor van de ontrafeling van een groot staatsgeheim als hij wordt vermoord. Elsa besluit door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Douglas Preston, Lincoln B. Child boeken
  Douglas Preston, Lincoln B. Child - Wit vuur DL

  In de thriller Wit vuur van Preston & Child arriveert de excentrieke FBI-agent Aloysius Xingu L. Pendergast in een exclusief skioord op het moment dat brandstichtingen de toeristen afschrikken. Pendergast ontdekt een onwaarschijnlijk geheim uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • R.J. Ellory boeken
  R.J. Ellory - Een mooie dag om te sterven DL

  De thriller Een mooie dag om te sterven van R.J. Ellory gaat over John Costello. Hij en zijn vriendin Nadia waren het slachtoffer van een van de beruchtste Amerikaanse seriemoordenaars aller tijden. Nadia was op slag dood, maar Costello overleefde de aanval.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nicci French boeken
  Nicci French - De bewoonde wereld DL

  In De bewoonde wereld van Nicci French is Abbie Devereaux, een jonge vrouw, ontvoerd. Ze is geblinddoekt en vastgebonden, weet niet waar ze is en kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. Ze hoort een mannenstem in het donker. Hij belooft haar in leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerard van Boekel boeken
  Gerard van Boekel - Als haviken vielen we aan

  Het is 25 november 1943. Wing Commander Nick Palmer gaat met negen vrijwilligers en een gloednieuwe Lancaster bommenwerper op weg naar een vijandelijk Duits doel. Het is ontzettend belangrijk dat deze militaire missie slaagt, een tweede kans zullen ze niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Cath Staincliffe boeken
  Cath Staincliffe - Ongewis (Scott en Bailey no.2)

  Janet Scott en Rachel Bailey, rechercheurs te Manchester, hoofpersonen in 'Ongewis' van Cath Staincliffe.Drie lichamen worden levenloos aangetroffen in een flat in Manchester, doodgestoken in hun bed. De vader en echtgenoot van de slachtoffers is verdwenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • A.J. Rich boeken
  A.J. Rich - Opgejaagd

  'Een boeiend gegeven, een argeloze verteller, gevaarlijke verrassingen... Opgejaagd is een nagelbijtend spannend en geloofwaardig verhaal over het intiemste bedrog.' Abigail ThomasEen sexy, verontrustende en razend spannende thriller over een vrouw in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99