Spannende boeken

 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - Het Geheim van Ji 1 - De Erfgenamen

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Erfgenamen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mary Higgins Clark, Alafair Burke boeken
  Mary Higgins Clark, Alafair Burke - De moord op Assepoester

  Televisieproducente Laurie Moran is euforisch wanneer de pilotaflevering van haar cold case-programma Verdacht een succes blijkt. Voor de tweede aflevering onderzoekt ze de raadselachtige dood van Susan Dempsy. Wat begint als een spannende speurtocht komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mizt aan de Maas boeken
  Mizt aan de Maas - Quasa's pepertje

  Het jonge meisje Quasa is samen met haar vader en een groep andere slaven gevlucht van de plantage diep het bos in op zoek naar vrijheid en een beter leven. Quesa groeit op als een sterke Marronse jager en als haar vader Aka op sterven ligt gaat Quasa op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - Virtuele tango -grote letter uitgave

  In Hoorn heeft een nietsontziende moordenaar het voorzien op jonge vrouwen. Hij schuwt geen enkel middel om zijn doel te bereiken en gebruikt het internet als zijn moordplatform. De slachtoffers worden in de meest gruwelijke omstandigheden aangetroffen. Sanne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Valerio Massimo Manfredi boeken
  Valerio Massimo Manfredi - Mijn naam is niemand 2 - De thuiskomst

  Odysseus, de man van duizend listen, vereeuwigd door Homerus, onsterfelijk als een god: bestsellerauteur Manfredi geeft hem een stem in het adembenemende Mijn naam is niemand. Na tien jaar oorlog is Troje ingenomen en verwoest, dankzij de list met het houten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Judith Visser, Marelle Boersma, Linda Jansma boeken
  Judith Visser, Marelle Boersma, Linda Jansma - Het cadeau

  In november verschijnt het ideale geschenk voor Sinterklaas en Kerst: Het Cadeau. Voor 4,99 euro lees je 13 spannende korte verhalen van van bekende en minder bekende vrouwelijke thrillerauteurs: Judith Visser, Marelle Boersma, Linda Jansma, Patricia Snel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Martijn Adelmund, Iris Compiet boeken
  Martijn Adelmund, Iris Compiet - Heksenkind

  Na de bloedstollende ontsnapping uit Koterije wil Nikkie Zeevenslooten nog maar één ding: terug naar huis. Terug naar haar normale leventje, weg van alle magie, en vooral weg van de gevaarlijke heksen die haar wilden oppeuzelen. Het leven in de Binnenlanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ronald van den Broek boeken
  Ronald van den Broek - Varkensbloed in chocolade

  Het ogenschijnlijk perfecte leventje van Denise Drijver, een succesvolle advocate op de Amsterdamse Zuidas, wordt finaal op zijn kop gezet als ze vermoedt dat haar vriend een verhouding heeft met haar beste vriendin. Uit wraak begint ze zelf een affaire met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Philip Le Bon boeken
  Philip Le Bon - Sara

  Een pageturner waar je klamme handen van krijgt Hoe ver kun je gaan om iemand echt te treffen? Hoe hard kun je worden als je echt geraakt bent? Wanneer houdt het op? Om de macht over zijn Londense concurrent CytoSerum en zo een baanbrekend nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jara Lee boeken
  Jara Lee - Ruw verstoord

  De tweelingbroers Louis en Pierre leiden een teruggetrokken leven op een boerderij in Zuid-Frankrijk. Als hun neef Luc bij hen in huis komt wonen, betekent dat een grote verandering, ook al omdat hij de nodige moderniseringen wil doorvoeren. En dan worden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Lee Child boeken
  Lee Child - 61 uur - DL

  In de thriller '61 uur' van Lee Child komt Jack Reacher tijdens een koude winter vast te zitten in Bolton, South Dakota. De lokale politie heeft problemen die het kleine bureau boven het hoofd groeien, en Reacher biedt aan te helpen. Maar wat Reacher niet weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Michael J. Sullivan boeken
  Michael J. Sullivan - De Openbaringen van Riyria 6 - Percepliquis

  Met zijn boeken over het sluwe roversduo Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater wist fantasy-talent Michael J. Sullivan in korte tijd naam te maken als de nieuwe koning van de bondige fantasy-roman. In dit zesde en laatste, vuistdikke boek van De Openbaringen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Yolanda Halmans boeken
  Yolanda Halmans - Mondo Nero

  Jeannie leeft een goed leven met een bloeiende carrière en leuke vriendinnen in hartje Amsterdam. Dan ontmoet ze Ralf, wordt verliefd en alles lijkt nog mooier. Maar Ralf heeft duistere geheimen. Haar wereld stort in. Maar kan ze nog zonder zijn liefde?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marco Knauff boeken
  Marco Knauff - Zwijgplicht

  Zwijgplicht is het eerste deel van een nieuwe politieserie over bureau Bermhoven, waarin rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld onder de bezielende leiding van hun chef Ben van Gelen allerlei duistere zaken oplossen.Wanneer rechercheur Marieke de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Isa Maron boeken
  Isa Maron - De Noordzeemoorden 2 - IJskoud

  Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge Kyra Slagter weer samengebracht door een mysterieuze zaak. Twee jonge kinderen verdwijnen op bijna hetzelfde moment. Hoewel de politie met man en macht onderzoek doet, kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maarten E.C. Heyman boeken
  Maarten E.C. Heyman - Jesse en de Belgische bende deel 1 uit de serie De Avonturen van Jesse

  Jesse en de Belgische Bende is het eerste deel in de serie De avonturen van Jesse, spannend, avontuurlijk en boordevol humor! In Jesse en de Belgische Bende moet de vader van Jesse Prinsen met de truck naar België en Frankrijk. Omdat het vakantie is, mogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - Doodsbruid

  Vijfentwintig jaar geleden werd Maike Hagg, de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt, dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in Oslo. Een ongeluk, concludeerde de politie. De verjaringstermijn voor moord is bijna verstreken als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jac Buchholz boeken
  Jac Buchholz - Demonen

  Jeanette is het type 'twaalf-ambachten-dertien-ongelukken'... Inmiddels al midden dertig, maar het lukt haar nog steeds niet vastigheid in haar leven te brengen. Maar wil ze dat eigenlijk wel? Ze verdiept zich liever in het bovenzinnelijke, het occulte, al kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • M.P.O. Books boeken
  M.P.O. Books - Cruise control

  Op een zomeravond wordt er op recreatieterrein de Treekerpunt een homo doodgeschoten. De Amersfoortse rechercheur Gisella Markus krijgt de leiding over het onderzoek. Haar collega Niels Hanse raakt ervan overtuigd dat de dader een homohater is en dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Olga S.H. Ponjee boeken
  Olga S.H. Ponjee - Het verdronken land

  Nederland, de nabije toekomst. Een superstorm heeft de westelijke dijken verwoest en de hele Randstad tot aan haar knieën in het water gezet. Snelwegen overstromen, elektriciteit en gas werken niet meer en reddingsacties komen veel te traag op gang. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kajé Dijkema boeken
  Kajé Dijkema - Dwaallichten en vallende sterren

  De moord op een jonge, talentvolle vrouw in Delfzijl houdt de gemoederen flink bezig. Rechercheur Lucien de Lange krijgt te maken met een aantal bijzondere verdachten waar hij zijn handen vol aan heeft: een frauderende leidinggevende, een verliefde collega,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nynke Laanstra boeken
  Nynke Laanstra - De harteloze muze

  Wat doe je als langvergeten doden tot leven zijn gewekt? Dan ga je op onderzoek uit! Wat doe je als je oog in oog komt te staan met je doodgewaande muze? Dan wankel je! Maar wat als blijkt dat alles is geënsceneerd door je wraakzuchtige zoon en je voormalige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hugh Howey boeken
  Hugh Howey - Schakel

  Donald Keene is zojuist gekozen als Congreslid. Hij krijgt een belangrijk project toegewezen. Maar waar werkt hij eigenlijk aan? Wordt hij gemanipuleerd? Langzaam maar zeker vallen de puzzelstukjes in elkaar. Er is inderdaad een groter plan en dat belooft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Vraag niet waarom

  Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neergezet. Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99