Spannende boeken

 • Michael Connelly boeken
  Michael Connelly - In de stilte van de nacht

  Deel 21 in de Harry Bosch-serie Deel 2 in de Renée Ballard-serie 'Connelly is de onbetwiste meester van de politieroman.' The Irish Times Renée Ballard haalt de nacht weer eens door en keert vroeg in de ochtend naar Hollywood Station terug, waar ze een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Dan Abnett boeken
  Dan Abnett - Avengers - Iedereen wil de wereld overnemen

  Iedereen wil de wereld overnemen is een gloednieuw Avengers-avontuur, gebaseerd op de superhelden van Marvels Stan Lee. Met Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Hoeveel slechteriken heb je nodig om de wereld over te nemen? De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gerrit van Lent boeken
  Gerrit van Lent - Als de nacht geen dag meer kent.

  ‘Als de nacht geen dag meer kent is een prachtige, verrassende en spannende thriller waarin een journalist op zoek gaat naar het mysterie van de drie kruiken. Een spannend verhaal over een scheepsramp, geheime bijbel teksten, criminele politici en een elixer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marianne van Buitenen boeken
  Marianne van Buitenen - Niemand geloofde mij

  Wanneer Rob na een wekenlang coma in het ziekenhuis ontwaakt, lijdt hij aan geheugenverlies. Hij heeft hij geen enkele herinnering aan zijn leven of aan het motorongeluk dat hem is overkomen. Wat hij zich wel tot in detail kan herinneren, zijn de ontmoetingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,75
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De oplichters

  Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun studie in zicht ziet hun toekomst er somber uit. De universiteit is zo middelmatig dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ellen Mastenbroek boeken
  Ellen Mastenbroek - Onder de palmboom

  Nu ik niet meer werk, kan ik tijd besteden aan schrijven. Op het eiland Tenerife, sluipt het idee in mijn hoofd om verhalen te schrijven wat ik meemaak en wat ik verzin. Wanneer ik interessante mensen ontmoet, zie ik er meteen een verhaal bij. Mijn geschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Karsten Gilhuis boeken
  Karsten Gilhuis - De overtreding

  Een afwijzing brengt een jonge man tot een brute daad. De strafzaak die hierop volgt, moet de claim to fame worden van de tot dan toe weinig succesvolle advocaat Kroon. Een boete voor een geringe snelheidsovertreding haalt een gepensioneerde marechaussee uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Blake Crouch boeken
  Blake Crouch - Reset

  'Mijn zoon is gewist.' Dat zijn de laatste woorden die de vrouw tegen Barry Sutton zegt voor ze van het dak van een wolkenkrabber springt. Barry begint onderzoek naar haar te doen en komt erachter dat er in het hele land mensen in een ander leven wakker worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Wilhelmus Drijfzand boeken
  Wilhelmus Drijfzand - Hiërofant

  ‘Ze huilt. Maar dit is nog niks. Ik start de kettingzaag. Het onmogelijke gebeurt. Haar ogen blijken nog verder open te kunnen. Ik zal haar redden. Alleen niet op een manier die ze zelf ooit bedacht zou hebben. Terwijl ik de kettingzaag dreigend omhoog, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Murat Tanta boeken
  Murat Tanta - De piramides en triangels

  De piramides en triangels Het bundelboek is bedoeld om de zes delen bij elkaar te publiceren, zodoende dat een boek ontstaat dat het verhaal omarmd. Het verhaal begint met een oorlogsscenario, dat vervolgens in de tweede scenario zich ontwikkelt tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Guillaume Musso boeken
  Guillaume Musso - Het meisje en de nacht

  Een jonge vrouw verdwijnt in de nacht. Drie vrienden verbonden door een tragisch geheim. Ze zien elkaar na jaren weer terug bij de reünie van hun school...De Franse Riviera, winter 1992 In een ijskoude nacht, wanneer de campus van een elitaire kostschool… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Lidewij Martens boeken
  Lidewij Martens - Steigereiland

  Lin moet altijd schipperen: tussen haar functie als rechercheur in de regio Rijnmond en haar officieuze rol als ordebewaker op Steigereiland: een kleine gemeenschap van woonbootbewoners waar zij al heel haar leven deel van uitmaakt. Als er een drugsvondst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Het mes

  Harry Hole is terug naar waar het ooit begon. Hij is weer aan de drank, Rakel heeft hem verlaten, voorgoed dit keer, en hij woont opnieuw op zijn oude adres aan de Sofia Gatan. De politie in Oslo biedt hem een baan aan, maar hij mag alleen nog cold cases… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Dirk Warnaar boeken
  Dirk Warnaar - Overleven

  De rijke erfgenaam Belim Parsis is niet gelukkig met zijn gemakkelijke leven. Als tijdverdrijf verovert hij onder de schuilnaam Ashan stiekem zijn plek als kooivechter in de Stad. Na een dubieus gevecht en het overlijden van zijn geliefde onderwijzer, neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Roel Thijssen boeken
  Roel Thijssen - Schaduwkoning

  Deel 5 in de Graham Marquand-reeks, een serie vol spannende intriges waarin de spionageroman en de oorlogsroman samenvloeien met die van de psychologische thriller. Tijdens de Culturele Revolutie neemt Mao Zedong wraak op de kameraden die hebben getracht zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Alexander Van Ketwich boeken
  Alexander Van Ketwich - Titanium

  In de tuin van een prachtige villa aan het Italiaanse Comomeer wordt een man op gruwelijke wijze vermoord. Zijn lichaam verdwijnt spoorloos. De keurige eigenaar van de paleisachtige villa blijkt een gewetenloze oplichter: Emilio Dragos. Hij lokt rijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Gina Øster boeken
  Gina Øster - Fractal, Brug naar het hiernamaals

  ‘Fractal-Brug naar het hiernamaals’ is een mix tussen wetenschap en spiritualiteit waarin een link wordt gelegd tussen de astronomie, de kwantumfysica, filosofie en de bijna-doodervaring. In deze debuut roman heeft Gina Øster de actuele kennis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Liesbeth te Boekhorst boeken
  Liesbeth te Boekhorst - Bedrog

  Richard had alles: een leuke vrouw, een goede baan, een mooi huis. Richard had zelfs nog wat meer: een ongezonde belangstelling voor vrouwelijk schoon, en de vervelende gewoonte om oude wonden bij anderen los te blijven peuteren. Eén persoon bleek daar genoeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Meisje vermist

  Kat Novak, patholoog-anatoom, moet in een paar dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen die op verschillende dagen in een steegje door vuilnismannen zijn gevonden. Het zijn twee gevallen van overdosis die op het eerste gezicht niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Speel met vuur

  Violiste Julia Ansdell ontdekt bij toeval in een antiekwinkeltje in Rome een merkwaardig muziekstuk, de Incendio-wals. Als Julia de wals thuis in Boston voor het eerst speelt, blijkt de muziek een angstaanjagend en onverklaarbaar effect op haar driejarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De laatste sterft

  De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen. Ze blijven als enige overlevenden over. De kinderen worden in veiligheid gebracht op de streng… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Roos Verlinden boeken
  Roos Verlinden - Op rozen op Vlieland

  Leonie Bolhof 52 jaar, uit vrije wil single en bewust kinderloos heeft met twee compagnons een kleine winkelketen in modeaccessoires opgebouwd. Plotseling krijgt ze bericht van een notaris dat ze met nóg elf mensen erfgename is van een onbekend familielid,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Margo Schröder boeken
  Margo Schröder - Grenzeloze Strijder, verraad

  Ludo staat voor een ingewikkeld probleem. Zonder zijn krachten is hij weerloos. Zijn vrienden staan voor hem klaar, maar zijn Ludo’s vrienden wel echt wie hij denkt dat ze zijn? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Predikant

  Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelijke skeletten te liggen. Bovendien vertonen de botten sporen van dezelfde zware en langdurige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,00
 • C.J. Tudor boeken
  C.J. Tudor - De terugkeer

  De terugkeer is de briljante opvolger van De Krijtman: Tudor is een blijvertje. Zelfs Stephen King is fan! Duister, beklemmend en huiveringwekkend.Toen Joe Thorne vijftien jaar was, verdween zijn zusje Annie. Iets ergers kon er niet gebeuren. En toen kwam ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99