Spannende boeken

 • Harrie Kerssies boeken
  Harrie Kerssies - De geopende poort van de hel

  Het zorgeloze leventje van de twee hartsvriendinnen Natascha en Deborah kwam abrupt ten einde tijdens het spelen van het ouija-bord. Een demon, wiens naam de oude volkeren niet durfden te noemen, opende de poort van de Hel. Een kwade macht drong in Natascha's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Antoine Parisis, René Witte boeken
  Antoine Parisis, René Witte - Het optimale complot

  In september 1986 haalden de broers Antoine en Etienne Parisis de internationale pers met de grootste Belgische fraudezaak sinds de Tweede Wereldoorlog: ze zouden hun klanten voor 70 miljoen euro aan verzonnen investeringen in Texaanse villa's hebben opgelicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Koen Gubbels boeken
  Koen Gubbels - Niks

  ‘Niks’ van Koen Gubbels is een verontrustende thriller over een man in een midlifecrisis en de sinistere wereld van de orgaanhandel. Na zijn scheiding raakt Nik aan lager wal. In korte tijd lijkt hij alles te verliezen; zijn vrouw, zijn huis en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Koos Berghs boeken
  Koos Berghs - De jacht op de hellehond

  In een vlaag van verstandsverbijstering, zo zegt hij zelf, heeft de 28-jarige Lieuwe Loozebroek een baan aangenomen als leraar geschiedenis op een middelbare school in Rotterdam. Zijn eerste les was een ramp. Klas 4F: twaalf jonge meiden die helemaal geen les… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • A.J. Kazinski boeken
  A.J. Kazinski - De herboren moordenaar

  In de best beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erica Broekhof boeken
  Erica Broekhof - Itthon

  Een misdaadroman gecombineerd met fantasie en een spiritueel randje.Vijf vriendinnen; Edith, Mavis, Josca, Iris en Selena. Edith is creatief met een hart van goud. Mavis het mooie fotomodel. Samen hebben Mavis en Edith een eigen bedrijf: Madith. Josca is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - Nirwana

  Een nieuwe tijd Een nieuw getto Een nieuwe drug Een verslaafde Een vermiste dochter Een vader op zoek Terrence Lauerhohn heeft zichzelf voor een derde maal op een rij overtroffen met een thriller. Was zijn eerste boek De negen cirkels volgens zijn woorden Dark… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - De Krakenvorst Keruga

  Na tweeduizend jaar vrede brengt de priesteres in opleiding Alecia de nacht door bij de Spiegel der Dromen. Wat ze ziet jaagt haar angst aan: een enorme inktvis stort zich op de wereld. Tegelijkertijd reist Tarid, half mens en half Hirita, af naar het land… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maria Hetty van den Berg boeken
  Maria Hetty van den Berg - Het liefdesatoom

  Als Mara de renovatie voltooit van een boerenhuis in Italië, ontmoet ze haar grote liefde, Fert. In Amsterdam ontwikkelt de verhouding zich niet zoals ze verwacht. Plotseling komt ze in een nachtmerrie terecht: ze wordt ontvoerd en opgesloten. Wie is deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Isa Maron boeken
  Isa Maron - Splinters Spiegeling

  Wanneer het verleden je achtervolgt. Een tijdreiziger doet onderzoek naar de Nederlandse koninklijke familie en de moorden die rond de troon zijn gepleegd. Hij blijkt een groot belang te hebben. Maar hij is niet de enige. Er zijn meer spelers bij betrokken.... (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Conn Iggulden boeken
  Conn Iggulden - Caesar. De ondergang van de heersers

  Dit is het tweede van de vijf delen die Conn Iggulden schreef over het leven van Caesar. Caesar moet Rome ontvluchten en gaat varen op een oorlogsgalei op de Middellandse Zee. Na maanden van gevangenschap door piraten weet hij te ontsnappen en samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Gerben Hellinga boeken
  Gerben Hellinga - Merg en been

  Dit boek is de Nederlandse voorloper van de blockbusterfilm The Hangover! Wanneer Jos de Spin - een vertrouwde figuur in de Amsterdamse penoze - wakker wordt naast een lijk, heeft hij geen flauw idee hoe de onbekende op zijn bed is terechtgekomen. In zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jayne Ann Krentz boeken
  Jayne Ann Krentz - Vertrouw niemand

  Voor de fans van Nora Roberts Grace Elland is de toegewijde assistente van motivational speaker Sprague Witherspoon. Als ze zijn levenloze lichaam vindt, met een lege fles wodka ernaast, wordt ze teruggeworpen naar haar eigen donkere verleden. Grace keert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Andy McNab boeken
  Andy McNab - Koud bloed

  Het leek in eerste instantie een eenvoudige klus: een groep veteranen begeleiden tijdens een expeditie naar de Noordpool. Maar wanneer het gezelschap wordt geconfronteerd met een groep zwaarbewapende mannen aan boord van een enorme ijsbreker – zogenaamd de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Een verhaal van twee prinsessen

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldLaat je meeslepen in een van de allermooiste fantasy werelden, waar spectaculaire actie hand in hand gaat met een diep en emotioneel verhaal -- Amarillis en Velira zijn prinsessen met een legendarisch verleden -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - De Rijzende Ochtendster

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldDe Rijzende Ochtendster is het zinderende vervolg op het eerste deel van de Ictiluni saga. -- Om machtigere Ictiluni te worden, gaan Amarillis en Velira op zoek naar de laatste koningin van De Rijzende Ochtendster.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - De terugkeer van de prinses

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldDe terugkeer van de prinses is het spannende derde deel van de Ictiluni saga. -- Prinses Velira keert terug naar haar koninkrijk om haar kroon op te eisen, maar de reis naar het verre noorden is een levensgevaarlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Het pad van De Waterbloesems

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldHet pad van De Waterbloesems is het meeslepende vierde deel van de Ictiluni saga. -- Koningin Velira trekt met haar leger door het land om de Ictiluni en soldaten van De Bloederige Koning uit haar vaders oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Het lot van de wereld

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldHet lot van de wereld is het emotionele vijfde en laatste deel van de Ictiluni saga. -- De wereld wordt verzwolgen door een bloederige oorlog, die het einde van alle Ictiluni in de bovengrondse wereld zou kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tony Schumacher boeken
  Tony Schumacher - Tijden van duisternis

  Wat als Engeland in 1946 bezet zou zijn door de Duitsers? Londen 1946. De nazi’s hebben de oorlog gewonnen en bezetten ook Groot-Brittannië. John Rossett, een gedecoreerde Britse Tweede Wereldoorlog-held, werkt nu voor de SS bij het Bureau voor Joodse Zaken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Sluipend gif

  ‘Hij zwijgt. Net als toen, toen hij me zag in mijn bruidsjurk. Alleen de blik die hij nu over mijn lichaam laat glijden, is anders. Heeft niets van verlegenheid. Eerder van medelijden. Ik zou willen dat hij me slaat. Liefst zo hard dat ik nooit meer wakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Goddard boeken
  Robert Goddard - Intrige in Parijs

  1919, Parijs. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de catastrofale gevolgen van de Eerste Wereldoorlog te bespreken. Het laatste waar zij op wachten is de mysterieuze dood van een hooggeplaatst lid uit hun afvaardiging. Dus als Sir Henry Maxted van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Mirko Zilahy boeken
  Mirko Zilahy - Schaduw

  Een gruwelijk decor: de vergeten, in schaduw gehulde rafelrand van Rome, die glinstert van regen én bloed... Drie moorden in drie dagen. De lijken verwond met de precisie van een chirurg. De moordenaar bekend als 'De Schaduw'. Zijn motief? Mysterieus. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Inge Pietjouw boeken
  Inge Pietjouw - Droomwandelaar

  Finna staarde in de vlammen die langzaam aan het drakenschip likten. Ze wist zonder het te zien dat het noorderlicht feller dan ooit aan de hemel danste. Een traan gleed over haar wang. 'Ik zal je vinden, Thora,' fluisterde ze. Wanneer haar vader en zus na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Tot op het bot

  Wanneer Nadia Mendonck, fysiek en mentaal gesloopt na een gijzeling die haar bijna het leven heeft gekost, verplicht op rust wordt gesteld, verzet ze zich heftig. Er komt een compromis uit de bus. Ze zal tijdelijk worden overgeplaatst. Weg van de pijnlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95