Spannende boeken

 • T. van Keeken boeken
  T. van Keeken - De zielenplukker

  Journaliste Alice interviewt Jake, de winnaar van een talentenshow in het bijzijn van Jake's manager. Het interview loopt anders dan gedacht als Jake tijdens het interview overlijdt. Het wordt echter nog vreemder als de manager van Jake zich over Jake heen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,35
 • Willem Gerards boeken
  Willem Gerards - De afrekening

  In 'De AFREKENING' staat het woord 'Wraak' centraal... Wederom worden de eigenzinnige detectives DeVille & Cohen op een zaak gezet die het afgrijzen van de natiezal wekken en krijgen zij te maken met een beroepskiller die qua onverzettelijkheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Okuaj boeken
  Okuaj - Kevin en de Meester Gelv-Steen

  Als op een dag een leraar van de universiteit op een eigenaardige wijze wordt betoverd, beseft Kevin niet dat hij aan de vooravond staat van een reeks gebeurtenissen die hem zullen leiden naar de meest elementaire vragen over het bestaan van zijn volk..."Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Harry Nijland boeken
  Harry Nijland - De karabijn

  Met zijn zeiljacht de "Compañero" gaat de ik-figuur op zoek naar zijn kinderen die in het strijdgewoel van twee vechtscheidingen uit zijn leven zijn verdwenen. Tijdens de spannende tocht over de Golf van Biskaye en de Middellandse Zee blikt hij terug op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vincent Nora boeken
  Vincent Nora - De chirurgijn

  Michiel verliest in de achttiende eeuw zijn vrouw doordat zij wordt vermoord tijdens een overval. Hij kan het gemis niet aan en zoekt naar een manier om haar tot leven te wekken, opdat zijn droom om samen oud te worden alsnog in vervulling kan gaan. In Amerika… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elisabeth Ostnas boeken
  Elisabeth Ostnas - Koortsmeisje

  Zweden, eind negentiende eeuw. Op een warme septemberdag doolt Luna verdwaasd door haar huis. Ze vindt haar vaders levenloze lichaam naast dat van een vrouw. Wie is de vrouw? Maar bovenal, wat is de waarheid achter hun dood? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marcus Sakey boeken
  Marcus Sakey - Briljant

  Ze worden 'briljant begaafden' genoemd: een klein meisje in Wyoming kan iemands duistere geheimen aflezen aan zijn lichaamshouding. In New York graait een man die patronen in beurscijfers kan lezen 300 miljard dollar bij elkaar. In Chicago kan een vrouw zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ken Rijock boeken
  Ken Rijock - De witwasser

  Gelauwerd Vietnamveteraan, hot shot advocaat én een van s werelds beruchtste witwassers. De witwasser is het fascinerende verhaal van een ogenschijnlijk gewone man die een buitengewoon leven leidt.Vanaf de jaren tachtig is Ken Rijock actief als tussenpersoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jara Lee boeken
  Jara Lee - Recht gezet

  Claudette, de kleindochter van de vermoorde rechter Millevoye de Lamartine, verbaast vriend en vijand door op de tv haarfijn een complot binnen justitie uit de doeken te doen. Het brengt iedereen in beweging. Bendeleden François en Ylenia, die het zonder hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Déjà vu

  WINNAAR NS-PUBLIEKSPRIJS 2011Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sarah Hilary boeken
  Sarah Hilary - Onder mijn huid

  Inspecteur Marnie Rome is betrouwbaar, briljant en intens. Ze krijgt respect voor de manier waarop ze zich heeft hersteld na de moord op haar ouders, maar weinigen weten wat er echt in haar omgaat. Want Marnie heeft geheimen die ze met niemand deelt.Net als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Liz Brouwer boeken
  Liz Brouwer - Fataal verlangen 2

  Informatie over Fataal Verlangen Wanneer in de Beethovenstraat in Amsterdam het ontzielde lichaam van een juwelier wordt gevonden, blijkt dat nog maar het begin te zijn van een reeks noodlottige voorvallen rond het juweliersbedrijf van de gebroeders Van der… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het Bernini mysterie

  In Het Bernini Mysterie van bestsellerauteur Dan Brown wordt in het onderzoeksinstituut CERN in Zwitserland het levenloze lichaam van een wetenschapper gevonden. Hij is vermoord en zijn borst is gebrandmerkt met een mysterieus symbool. Robert Langdon wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jean-Luc Bannalec boeken
  Jean-Luc Bannalec - Bretonse verhoudingen

  Bretonse verhoudingen is een ongemeen spannende en sfeervolle detective, vol humor en met een sympathieke rechercheur die de lezer meteen voor zich wint. Een eerste zaak voor de eigenzinnige commissaris Dupin, liefhebber van pinguïns en verslaafd aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marinus Jungbeker boeken
  Marinus Jungbeker - De nieuwe Koude Oorlog

  International Mission Support is een speciale unit van agenten uit de CIA, de FBI en de DIA, die strijdt tegen contraspionage, georganiseerde criminaliteit, terrorisme en fraude gericht tegen de Verenigde Staten. De Koude Oorlog is officieel voorbij, maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ron van Hasselt boeken
  Ron van Hasselt - Afscheid in Malchow

  Bijna vergeten verhalen over gewone mensen die zich staande moesten houden in ongewone situaties rond de Tweede Wereldoorlog.Selma had zich een heel andere toekomst voorgesteld. Haar onbezorgde jeugd kwam abrupt tot een eind toen haar vader naar een strafkamp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jorun Thorring boeken
  Jorun Thorring - Vuurmoord

  Mei 1969: Er breekt brand uit in een oud flatgebouwin het centrum van Tromsø. Wanneer de brandweerde vlammen eindelijk onder controle heeft, vinden zetwee lijken in de kantoren van de firma Andreas Fjeld.Een van de lijken wordt geïdentificeerd als Karl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Roger Schoemans boeken
  Roger Schoemans - Erfenis

  Wanneer Mem Bats op zesennegentig jarige leeftijd sterft, denkt iedereen aan een natuurlijke dood. Iedereen, behalve Anne Brems. Als vaste verpleegster van Mem voelt zij dat er dingen niet kloppen. Hoe kon de oude vrouw in godsnaam zonder haar looprekje van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Michael Wood boeken
  Michael Wood - In de sporen van Alexander de grote

  Alexander de Grote (356 - 323 v. Chr.) is een icoon in de geschiedenis van het Oosten en het Westen. Op zijn dertigste heerste hij over het grootste rijk dat ooit heeft bestaan. Hierin bracht hij de culturen van Griekenland , Egypte, Perzië en Voor-Indië… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Bob Emmers, Bart Van Lierde boeken
  Bob Emmers, Bart Van Lierde - Bloedhonden in Iran

  Na de dood van zijn ouders mag de Iraanse professor Kamran Parsapour de erfenis niet verdelen onder zijn familie, omdat die na de revolutie van 1979 uitgeweken is naar de VS. Daarom koopt hij met het fortuin grond in het Alborzgebergte. Daar heeft hun vader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Deflo boeken
  Deflo - Kortsluiting

  In de Mechelse Kruidtuin vindt een late wandelaar naast een lege kinderwagen het verminkte lijf van Jenny Peulders. De ongehuwde moeder werd op een gewelddadige manier om het leven gebracht en haar baby is verdwenen. Een dag later wordt Yvette Serneels dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lara Adrian boeken
  Lara Adrian - Claire

  Wat Vijftig tinten grijs betekende voor het romantische genre, betekenen de boeken van Middernacht voor het fantastische genre. MIDDERNACHT Als Claire Roth 's nachts haar huis uit vlucht voor een vurig kwaad dat rechtstreeks uit de hel lijkt te komen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - De vijfde macht

  Tijdens een huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Hij is de zoon van de manager van een groot visbedrijf. Van In, een van de genodigden op het feest, wordt beschuldigd van verkrachting en komt in de gevangenis terecht. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karen Sander boeken
  Karen Sander - De vrouwenhater

  Een vrouw wordt vermoord in haar appartement. Ronduit afgeslacht. Hoofdinspecteur Georg Stadler moet meteen denken aan een zaak van een tijdje geleden. Zou er een seriemoordenaar aan het werk zijn? Alleen: er zit al iemand in de cel voor die eerdere moord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Violet Leroy boeken
  Violet Leroy - De helft van mijn ziel

  1969 Los Angeles Twee jongens zien hoe filmster Sharon Tate en haar gezelschap worden vermoord. Het verandert hun leven. Ruim 40 jaar later pleegt een schooljongen zelfmoord en stappen een meisje en een jongen in een Amsterdamse taxi. Twee uur later is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95