Spannende boeken

 • Lee Child boeken
  Lee Child - Daag me uit

  Jack Reacher hoeft nergens heen en heeft alle tijd van de wereld. Dus een afgelegen stationnetje met de merkwaardige naam Mother's Rest lijkt hem een prima plaats om een zinloze tussenstop te maken. Hij verwacht een paar stoffige, verlaten huizen te vinden, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tom Perrotta boeken
  Tom Perrotta - The leftovers

  Boek bij de nieuwe adembenemende topreeks van HBO, nu ook op Canvas Wat als over de hele wereld van het ene moment op het andere 140 miljoen mensen plots verdwenen zijn? Zonder verklaring. Ook de inwoners van Mapleton verloren hun buren, vrienden en geliefden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anja Feliers boeken
  Anja Feliers - Laat me los - Nieuwe editie

  Tijdens een feestje ziet Kathleen een vroegere schoolvriendin terug. Deze vertrouwt haar toe dat haar man Alex al jaren kampt met een angstpsychose die zulke proporties heeft aangenomen dat het haar huwelijk langzaam maar zeker ruïneert. Ze vraagt Kathleen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerrit van Lent boeken
  Gerrit van Lent - De kont van de geitendokter

  De kont van de geitendokter is een huiveringwekkende thriller waarin de Colombiaanse Maria op haar sterfbed haar levensverhaal vertelt in ruil voor een laatste ontmoeting met haar geadopteerde zoon. Een spannend verhaal over drugshandel, nazipraktijken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mons Kallentoft boeken
  Mons Kallentoft - Kallentoft* Aardschok

  Op een vroege ochtend in mei wordt een jonge man dood gevonden in een sloot dicht bij het Götakanaal, Zweden. Hij is naakt, maar zijn lichaam vertoont geen tekenen van geweld. Als inspecteur Malin Fors en haar collega's de plaats delict betreden, worden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mons Kallentoft boeken
  Mons Kallentoft - Kallentoft* Aardschok

  Op een vroege ochtend in mei wordt een jonge man dood gevonden in een sloot dicht bij het Götakanaal, Zweden. Hij is naakt, maar zijn lichaam vertoont geen tekenen van geweld. Als inspecteur Malin Fors en haar collega's de plaats delict betreden, worden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Olen Steinhauer boeken
  Olen Steinhauer - Met geslepen messen

  Met geslepen messen van Olen Steinhauer is een mix van Mr. & Mrs. Smith, Tinker, Tailor, Soldier, Spy en Het diner van Herman Koch. Henry Pelham gaat eten met Celia Favreau, zijn ex-geliefde en oud-collega bij de CIA. Zij werkt er niet meer, is inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Willy Bogaerts, Steven Bogaerts boeken
  Willy Bogaerts, Steven Bogaerts - Amalia, Amalia

  Wanneer succesauteur Larsson terugkeert naar Götshammer stoten graafmachines op een schedel die te maken heeft met het geheim dat de inwoners van de kleine kustplaats al veertig jaar met zich meedragen. Daardoor zullen ongetwijfeld oude wonden opengereten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • James Grippando boeken
  James Grippando - James Grippando - Het vijfde slachtoffer

  De teller staat op vier. Vier blanke vrouwen, allemaal op exact dezelfde manier vermoord en achtergelaten in hetzelfde gebied. Bij alle vier is het gezicht ingesmeerd met as. De politie van Florida is er dan ook van overtuigd dat er een seriemoordenaar aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marcella Kleine boeken
  Marcella Kleine - Souvenir

  Zeven jaar na de ontvoering van haar baby ontdekt Susan wie de dader moet zijn en reist naar het land waar haar kind werd verwekt. Door dubieuze gebeurtenissen wordt Susans overtuiging nog meer gevoed. Esmée is in Indonesië. Of hebben haar familie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marian Husken boeken
  Marian Husken - Crimineel eten

  Als criminelen ergens verzot op zijn dan is het wel lekker eten. Niet alleen in films als "The Godfather" of in series als "The Sopranos" wordt copieus getafeld, ook in werkelijkheid laten maffiosi zich graag een exquise stukje vlees, vis, gevogelte of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Duane Swierczynski boeken
  Duane Swierczynski - Kanarie

  Briljante studente wordt drugsinformante tegen wil en dank De knappe studente Sarie wil haar vriendje plezieren en raakt per ongeluk verzeild in een drugstrip. Agent Wildey arresteert haar, maar doet haar een voorstel: als ze niet naar de cel wil, moet ze maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chanette Paul boeken
  Chanette Paul - Offerlam

  Zuid-Afrikaanse thriller speelt zich af in Gent Caz Colijn krijgt in Zuid-Afrika plots een vreemd telefoontje. Haar zus die in Gent woont, laat weten dat hun moeder op sterven ligt en haar graag nog eens zou zien. Vreemd, want haar moeder heeft jaren geleden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De bazaar van boze dromen

  Genummerde, gelimiteerde oplage.De bazaar van boze dromen van Stephen King is een bundel met twintig korte verhalen, waarvan slechts enkele eerder in het Nederlands werden vertaald. Ieder verhaal heeft een nieuwe introductie, waarin de schrijver… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Yrsa Sigurdardóttir boeken
  Yrsa Sigurdardóttir - Stuurloos

  'Mama is dood.' Het hoge stemmetje van het kind was ongemakkelijk helder. 'Papa is dood.' Het werd erger. 'Adda is dood. Bygga is dood.' Het kind zuchtte diep en klemde zich om het been van haar oma. 'Allemaal dood.' Een jacht arriveert in de haven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - De laatste sterft

  De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen. Ze blijven als enige overlevenden over. De kinderen worden in veiligheid gebracht op de streng… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Playground

  Jasmine Anderson ziet tijdens een navo-missie de dood recht in de ogen.Haar hart staat meer dan een minuut stil, en de herinnering aan die honderdseconden zal haar leven voorgoed veranderen.Wanneer Jasmine jaren later met haar moeder en zoontje betrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Wessel de Valk boeken
  Wessel de Valk - De reizigers van Metropole

  Wanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Giorgio Scerbanenco boeken
  Giorgio Scerbanenco - Verraders

  Milaan, een kanaal, een mistige nacht. 'Ik ga even een sigaret roken,' zegt ze en ze stapt uit de auto. Achterin de Fiat 1300 zit een ouder koppel, volgevreten en weerloos. Een duw. De auto glijdt het kanaal in en zinkt.Zij zijn niet de enigen die verdrinken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - De expat

  Julia leidt samen met haar man Paul een luxe leven als expat in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière op te pakken. Ze gebruikt Pauls telescoop om haar overbuurman Dave te bespioneren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Marelle Boersma boeken
  Marelle Boersma - Het verborgen kind

  Hoe ver kan je gaan in je verlangen naar een kind?Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna perfect. Ze is succesvol in haar werk en heeft een fijne relatie met Björn. Haar grote kinderwens blijft echter onvervuld. Een draagmoeder lijkt de enige optie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Daniëlle Hermans boeken
  Daniëlle Hermans - Het tulpenvirus DL

  Het tulpenvirus van Daniëlle Hermans is een historisch moordverhaal en een moderne detective. In 1636 wordt de herbergier en tulpenhandelaar Wouter Winckel dood gevonden in zijn taveerne in Alkmaar. In 2007 in Londen treft kunstenaar Alec zijn oom stervend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - De Jaarclub

  Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het winterse Wenen. Ook de partners mogen mee. Nadat ze overdag de sprookjesachtige stad hebben bezocht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marjolein van der Gaag boeken
  Marjolein van der Gaag - Neerslag

  Het leven van Jolien Visser komt op zijn kop te staan als haar ex-man bij een bizar ongeluk om het leven komt. Terwijl Jolien haar handen vol heeft aan haar ontroostbare zoontjes wordt het dorp, waar ze al heel haar leven woont, opnieuw opgeschrikt door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00