Spannende boeken

 • Elisabeth Sanxay Holding boeken
  Elisabeth Sanxay Holding - De blinde muur

  Lucia Holley woont met haar twee kinderen, haar vader en de trouwe huishoudster Sybil in Horton County op een rustige plek aan het water. Haar man Tom vecht overzees in de Tweede Wereldoorlog.Wanneer Lucia verneemt dat haar onstuimige zeventienjarige dochter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wies Borre boeken
  Wies Borre - Tijd om te sterven

  Tweede deel van Jo Middletons trilogie, waarin de reclameman plots eigenaar wordt van een groot fortuin, een schenking onder bepaalde voorwaarden en met een goed doel. Maar wat eerst een vriendendienst lijkt te zijn, draait snel uit op een ware lijdensweg.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De reünie - grote letter uitgave

  De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Nieske den Heijer boeken
  Nieske den Heijer - Splinters Woestijnzand

  Het Midden-Oosten is in chaos gedurende de Arabische Lente, maar Toby en Max mogen eindelijk hun droom waarmaken. Het archeologenduo onderzoekt een oud graf in Egypte met interessante teksten op de muren en een mummie in een aparte kamer. Nadat de grafkamer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Gruwel van de nacht

  Sluitstuk van de Middleton-trilogie dat het verhaal op een onverwachte manier afrondt. Nieuwe misdaden brengen het hoofdpersonage op de rand van de waanzin. Mensen verdwijnen op een onverklaarbare wijze van de aardbodem, maar niemand eist de ontvoeringen op.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erik Persoons boeken
  Erik Persoons - Kaakslag

  KaakslagErik PersoonsSuspense Een verhaal vol suspense en spanning, een whodunit met een schokkende plot. Een thriller? Jawel, maar dit boek is z?veel meer:Hoopvol proza - een psychologisch drama - een roman noir, maar vooral een spiegel voor onszelf, een blik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arwen Mannes boeken
  Arwen Mannes - De laatste strijd Rheya

  Wanneer de nieuwsgierigheid van Rheya een slapend kwaad wekt, zien de wijzen van de Gezworen Raad zich genoodzaakt om een oud plan voortijdig uit te voeren.Rheya stort in wanneer zij de waarheid verneemt over een van Liourains best bewaarde geheimen. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Ursula K. le Guin boeken
  Ursula K. le Guin - Aardzee 2 Tehanu / Verhalen van Aardzee / De andere wind

  Aardzee is een klassiek heldenepos over een man van nederige komaf die opklimt tot de toppen van zijn bijzondere gaven. Het is ook een van de eerste fantasyverhalen waarin een tovenaarsschool een belangrijke rol speelt. Het is een sleuteltekst in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Valérie Reijers boeken
  Valérie Reijers - De negen stenen

  Noëmie groeit op tussen de Pariahs, de dieven- en moordenaarsgilde van Belagar, en heeft al op jonge leeftijd geleerd te overleven in deze harde wereld. Onbewust bouwt ze een muur van onverschilligheid en woede om zich heen, waarachter ze zich verschuilt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Natascha van Limpt boeken
  Natascha van Limpt - Luotisade: De verdoemenis

  Aan het sterfbed van haar moeder krijgt Eleanor te horen dat ze nog een broer heeft. Tijd om vragen te stellen is er niet: het dorp wordt aangevallen door trollen en met de grond gelijk gemaakt. De jonge vrouw vlucht weg en bijt zich vast in de zoektocht naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - Splinters Het oog van de krokodil

  Een nieuw verhaal uit de Maalstroom!Remi van Helm is een slavenjager van een primitieve stam, belast met het jagen op toekomstige slaven. Op een dag vangt hij een vrouw met witte huid, geel krullend haar en een sproeterig gezicht. Remi is meteen geïntrigeerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Harry Kraus boeken
  Harry Kraus - Levenslicht

  Harry Kraus Levenslicht Wanneer ambitie regeert en er zelfs levens worden opgeo erd voor maatschappelijke belangen, wanneer het kwaad wordt aanbeden: is er dan iemand die iets tegen deze duistere praktijken durft te ondernemen? Brad Forrest is een jonge,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Clive Cussler, Justin Scott boeken
  Clive Cussler, Justin Scott - De dief

  Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!Begin 20e eeuw ergens op de Atlantische Oceaan. Privédetective Isaac Bell maakt samen met zijn vriendin de oversteek van Europa terug naar Amerika met oceaanstomer Mauretania. 's Nachts,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - Import

  Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door twee Russische criminelen. Toeval? Of iets veel ergers? Van In onderzoekt de bizarre moorden, maar staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wilbur Smith boeken
  Wilbur Smith - SMITH*MOESSON

  Op veler verzoek nu weer leverbaar!Kapers en huurmoordenaars, geluk en ongeluk: de Courtneys kennen het allemaal. Langs de mysterieuze kust van Afrika wordt gevochten, gewonnen en verloren. Deze bestsellers grijpen je bij de keel en laten je niet meer los! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Agata Christie, Sophy Hannah boeken
  Agata Christie, Sophy Hannah - De monogram moorden - grote letter uitgave

  Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Winterberg - grote letter uitgave

  Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld en dat zorgt voor onrust… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Droomdanser

  De wereld van de Archipel: een noordelijk eilandenrijk in het poolijs verkeert in een permanente nacht. Waar blijft de zon? Zelfs de machthebbers maken zich grote zorgen. Als er stenen uit de hemel gaan vallen, verdwijnen twee kinderen spoorloos. Het ene is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anne Gerritsma boeken
  Anne Gerritsma - Inktzwart

  Jenna is een stil en onzeker meisje. Dat is ook niet gek, want op elke plek waar ze komt, wordt ze uitgescholden en geslagen. Niet alleen thuis is het bijna elke dag raak, maar ook bij haar op school. Ze verhuist regelmatig, maar wanneer ze naar Utrecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en het lijk aan de Amstel - grote letter uitgave

  Deel 75 in de populaire Baantjer-reeks. Piet Römer vertolkte jarenlang de rol van De Cock, die met zijn collega's vanuit het bureau in de Warmoesstraat de zaken oplost.Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - Het meisje in de trein - grote letter uitgave

  Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag hobbelt ze over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stopt daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Guus Wardenaar boeken
  Guus Wardenaar - De ontmaskering

  Als verslaggever Jeff du Croix onderzoek doet naar lokale incidenten in de nieuwjaarsnacht van 2014 raakt hij langzaam maar zeker op het spoor van politiek en religieus gemotiveerde intriges die niet alleen de toekomst van Nederland wel eens een onaangename… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,20
 • Rudy Dek boeken
  Rudy Dek - vierdaagsethriller De dood of de gladiolen

  Op de dag van de Vierdaagse ontdekt de Nijmeegse buschauffeur Rogier Hoofs in zijn bus een aankondiging van een moordaanslag op een van de deelnemers van het wandelevenement. De politie neemt de dreiging niet serieus, maar Hoofs wil er het fijne van weten. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carina van Leeuwen boeken
  Carina van Leeuwen - Nachtvlinder

  In een nachtclub in het chique Bezuidenhout overlijdt een prostituee na het snuiven van witte heroïne. Voor de kust van Scheveningen vissen de opvarenden van een vrachtschip uit Panama een dode duiker uit het water. Hij heeft geen handen meer, geen voeten, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lupko Ellen boeken
  Lupko Ellen - Wraaktocht - grote letter uitgave

  Een meisje met een hoofddoek wil een nieuw leven beginnen. Ze heeft een simpel verzoek aan Ludde Menkema: breng mij naar een onderduikadres. Maar nadat Ludde met haar in Rotterdam arriveert, komt hij al snel in een situatie terecht waarin hij gedwongen wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00