Spannende boeken

 • Arjen Lubach boeken
  Arjen Lubach - IV DL

  IV (Vier) van Arjen Lubach is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown en Tomas Ross. De vader van Elsa is hoogleraar middeleeuwse schriftcultuur. Hij is op het spoor van de ontrafeling van een groot staatsgeheim als hij wordt vermoord. Elsa besluit door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerard van Boekel boeken
  Gerard van Boekel - Als haviken vielen we aan

  Het is 25 november 1943. Wing Commander Nick Palmer gaat met negen vrijwilligers en een gloednieuwe Lancaster bommenwerper op weg naar een vijandelijk Duits doel. Het is ontzettend belangrijk dat deze militaire missie slaagt, een tweede kans zullen ze niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • R.J. Ellory boeken
  R.J. Ellory - Een mooie dag om te sterven DL

  De thriller Een mooie dag om te sterven van R.J. Ellory gaat over John Costello. Hij en zijn vriendin Nadia waren het slachtoffer van een van de beruchtste Amerikaanse seriemoordenaars aller tijden. Nadia was op slag dood, maar Costello overleefde de aanval.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nicci French boeken
  Nicci French - De bewoonde wereld DL

  In De bewoonde wereld van Nicci French is Abbie Devereaux, een jonge vrouw, ontvoerd. Ze is geblinddoekt en vastgebonden, weet niet waar ze is en kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. Ze hoort een mannenstem in het donker. Hij belooft haar in leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbeth van Kempen boeken
  Liesbeth van Kempen - Gevaarlijk spel

  Het thrillerdebuut Gevaarlijk spel van Liesbeth van Kempen is een aanrader voor de fans van Esther Verhoef en de dramaserie Hollands Hoop. Wanneer officier van justitie Margot spoorloos verdwijnt en kort daarna ook haar man, maakt collega Louise zich grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Samuel Bjørk boeken
  Samuel Bjørk - Ik reis alleen DL

  Ik reis alleen van Samuel Bjørk is een bloedstollende pageturner en een must voor liefhebbers van Scandinavische thrillers. Ik reis alleen is het eerste deel van een thrillerserie met in de hoofdrol inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger. Op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Evi Parker boeken
  Evi Parker - Warm Hart

  Wat zou jij doen als je met dieren kon praten? En wat zou je doen als een van die dieren helemaal geen dier blijkt te zijn? Catrin gebruikt haar gave om gewonde, verlaten en mishandelde dieren te helpen. Als ze een melding krijgt over een gewonde wolf in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Herman Heinsbroek boeken
  Herman Heinsbroek - Riskant Spel

  Een ontspoorde wereldverbeteraar kidnapt mediatycoon Ben Zandstra en zijn bloedmooie dochter Maya. Het is de ontvoerder niet te doen om losgeld. Zijn misdrijf is een verknipte manier om brede aandacht te vestigen op het waanidee dat Ben met zijn media-imperium… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Fabbri boeken
  Robert Fabbri - Vespasianus Verloren zoon van Rome

  Deel VI in de bestseller-Vespasianus-serieGeschiedenis, avontuur en actie!'Spannend en vrijwel waarheidsgetrouw' - NBD Biblion'Geschiedenis boordevol actie! - NRC Handelsblad 'Zo'n boek dat je het liefst in een ruk uitleest.' - De TelegraafRome, 51 na Chr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koos Flamand boeken
  Koos Flamand - Doodslag!

  1965. Piet van Dijk en Kees de Wit zijn vrienden uit Amsterdam-Oost. Piet wordt stapelverliefd op Helene, de mooie zus van Kees en ze krijgen een relatie. Voor Piet volgen diverse akelige gebeurtenissen, waarvan één traumatisch. Na een financiële meevaller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Jasper Polane boeken
  Jasper Polane - Vorstin van de kou

  Het ijzingwekkende vervolg op de buitengewone fantasyroman LEGE STEDEN! Nieuwe werelden, bekende steden. Een wereld waar de zon nooit doorbreekt. Duister, zowel letterlijk als figuurlijk. In een stad vol geheimen en intriges zoeken Edison Walraven en Rune… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Piet Teigeler boeken
  Piet Teigeler - Soldatenhart

  1916. Henri Peeters is het laatste lid van het ooit zo succesvolle detectivebureau Agence Hercule. In bezet Brussel is hij niet meer gewenst, dus vlucht hij naar Groot-Brittannië. Als Henri in Folkestone aankomt, wordt hij opgewacht door de Britse officier en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Taco Veldstra boeken
  Taco Veldstra - Het lichte meisje en Seneca | Metamorfose

  Twee gebundelde verhalen. 'Het lichte meisje en Seneca' is een authentiek verhaal. Birute, wat in het Litouws sneeuw betekent, verzocht mij haar levensverhaal te beschrijven. Het verhaal is een aangrijpend verslag van haar leven. Via het criminele circuit komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ronald van Assen boeken
  Ronald van Assen - De 8 Poorten

  Ron is een jongen van zestien jaar en woont in Delft. Als hij op een dag, geheel tegen zijn zin, zijn moeder moet helpen valt hij in een vijver. Wanneer hij bijkomt blijkt hij op precies dezelfde plek te zijn maar dan in de zeventiende eeuw. Hij ontmoet daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gé Ansems boeken
  Gé Ansems - De Castlefest Kronieken - Wanneer de zon terugdraait

  De Castlefest Kronieken: de enige fantasyserie die zich afspeelt op het fantasyevenement Castlefest dat jaarlijks in Lisse op het Keukenhof wordt gehouden. Willem van Straeten, journalist voor een toonaangevend dagblad, ontvangt een mysterieuze e-mail. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Fabienne Bering boeken
  Fabienne Bering - De draak van Montey Morley

  Montey Morley leeft al van af jongs af aan in het bos waar hij zich prettig voelt, daar ontdekt hij dat hij met bijzondere wezens kan praten. De draken zijn de eerste die hij leert kennen en daarna komen er nog meer bijzondere wezens die hij ontdekt en leert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Harold Habing boeken
  Harold Habing - De Vergeten Legende - Deel 4: De Warg

  Zoals het einde van deel 3 al verklapte, zijn Poladyn, Zathrylia, Horgyll en Zaldoran naar Lindrom afgereisd om Targos te vinden. Hij is het aanknooppunt van de rest van hun reis. Lindrom is een niet graag bezochte streek en zij zullen ondervinden waarom dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thomas Erikson boeken
  Thomas Erikson - Wandaden

  Tijdens een afterparty in de nacht na de feestdag Sint Lucia, wordt Sara Leijon bruut verkracht door vier mannen. Gewond en in shock doet ze aangifte op het politiebureau. De zaak lijkt glashelder, maar rechercheur Nina Mander weet dat Sara weinig kans maakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kelly van der Laan boeken
  Kelly van der Laan - Bloed en scherven

  Het vervolg op Stof en schitteringen Zes maanden na de gebeurtenissen van Stof en Schitteringen zitten de overlevenden vast in Jediah, waar ze door het leger gedwongen worden om een nieuwe magische energieversterker te bouwen. Intussen lopen de spanningen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jan van Mazijk boeken
  Jan van Mazijk - Grimmig rijk

  Deze bovennatuurlijke thriller speelt zich voornamelijk af op het zichzelf beschermende eiland Ahlantalah. Zó beschermd, dat niemand ooit ervan heeft gehoord. Je kunt er bij toeval op terechtkomen: een angstaanjagende ervaring. Adam Smit, doemdenker in bange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hans Jaap Melissen boeken
  Hans Jaap Melissen - IS - Tot alles in staat

  IS - TOT ALLES IN STAAT. DE OPMARS VAN EEN TERREURBEWEGING Ineens kende de hele wereld die twee letters: IS, een terreurgroep die midden in de chaos van Irak en Syrië de Islamitische Staat uitriep. Het Westen was overdonderd en greep in, maar IS laat zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Luke Scull boeken
  Luke Scull - Het zwaard van het noorden

  Sommige legenden sterven nooit... Tussen de Demonenheuvels en de Niemandslanden liggen drie machtige ­steden die op het hoogtepunt van hun weelde zijn. Elke stad wordt beschermd door de kracht van een Oppermagiër. En elke Oppermagiër wordt op zijn beurt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Verdronken verleden (POD)

  Winnaar van de Anthony Award en genomineerd voor de Edgar AwardTijdens een lange, hete zomer komt Thornfield Reservoir droog te staan, waardoor het dorp Hobb's End aan de vergetelheid wordt onttrokken. Vijftig jaar geleden verdween het onder de waterspiegel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Robinson boeken
  Peter Robinson - Drijfzand (POD)

  Wanneer Alan Banks een verontrustend telefoontje krijgt van zijn broer Roy, vertrekt hij ogenblikkelijk naar Londen om hem te zoeken. Maar Roy is spoorloos verdwenen en Banks vreest dat het telefoontje wel eens hun laatste gesprek zou kunnen zijn geweest.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • H. J. Hermeler boeken
  H. J. Hermeler - Bonfire, onder de schaduw van Icarus

  "Omstreeks acht uur vanavond heeft een groep van mogelijk honderd mensen een spoor van vernielingen aangericht en mensen aangevallen in de dorpsstraat van Angerlo...." Met deze mededeling maakt het land voor het eerst kennis met het fenomeen 'Bonfire': een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95