Spannende boeken

 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Dwaalspoor - grote letter uitgave

  Het huwelijk van Rob en Lilian lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en met de onbehaaglijke gedachte dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Voorbedacht - grote letter uitgave

  Het is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen.Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek. Maar waarom? Er bestaan geen onoverkomelijke problemen tussen Marjon en Philippe, er wordt nergens strijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Max Allan Collins boeken
  Max Allan Collins - CSI: Shocktherapie - grote letter uitgave

  Wat gebeurt er wanneer reality-tv tè reëel wordt? Bij een populaire tv-serie gaat het vreselijk mis met als gevolg: een dode acteur.Onderzoek van het voltallige CSI-team - Catherine Willows, Ray Langston, Nick Stokes, Sara Sidle en Greg Sanders - stuit al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Zwart water - grote letter uitgave

  Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze lovende kritieken op haar gepassioneerde spel. Ook de carrière van haar man Davide staat in de vijfde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Driftleven - grote letter uitgave

  Er is iets met Emma. Ze is anders dan andere mensen. Ze weet hoe dat komt, maar ze ontdekt al op jonge leeftijd dat ze daar beter niet openhartig over kan zijn. Het noodlot lijkt een oogje op haar te hebben. Ze verliest steeds de mannen van wie ze houdt. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Leif G.W. Persson boeken
  Leif G.W. Persson - Het Ware verhaal achter Pinokkio's neus

  Het ware verhaal achter Pinokkio's neus is een complex misdaadverhaal, vol zwarte humor en historische zijsporen. Het biedt de lezer een schat aan culturele geschiedenis, waarin enkele van de belangrijkste staatsmannen uit het recente verleden een grote rol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Tess Gerritsen Houd de dief

  Kan een dief het hart van een gentleman stelen?In de gevangenis had Clea Rice zich voorgenomen de rest van haar leven op het rechte pad te blijven. Maar wanneer ze per ongeluk getuige is van een bloedbad op zee, besluit ze dat alles geoorloofd is om het recht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Tess Gerritsen Verdacht van moord

  Hij ligt op háár bed, is vermoord met háár mes en was háár ex-minnaar...Bij onderzoek naar de moord op Richard Tremain wijst alle bewijs in de richting van Miranda Wood. Een crime passionnel, zo luidt de conclusie. Maar Miranda heeft de moord niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Michael Katz Krefeld boeken
  Michael Katz Krefeld - Ontspoord

  Na de brute moord op zijn vriendin is rechercheur Thomas Ravnsholdt op ziekteverlof gestuurd door het politiekorps. Vol zelfverwijt over de dood van zijn geliefde heeft Ravn zich teruggetrokken op zijn oude motorboot in het centrum van Kopenhagen. Ravn wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jack Coughlin boeken
  Jack Coughlin - Sniper-serie Kill Zone

  'Zinderende actie, politieke intrige, gave gadgets en hyperrealistisch.' - Lee Child Voor de fans van American Sniper Kill Zone is het eerste zelfstandig te lezen deel in de intrigerende en levensechte sniper-serie. Jack Coughlin gebruikt zijn ervaring als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • R.J. Ellory boeken
  R.J. Ellory - Een circus van schimmen

  Met ‘Een circus van schimmen’ schreef R.J. Ellory zijn meesterwerk. Complotten, politiek, intrigerende personages; alles komt samen in een mix van literatuur en spanning. Kansas, 1959. Reizend circus Diablo strijkt neer in Seneca Falls. Wanneer er een lijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marijke Verhoeven boeken
  Marijke Verhoeven - Zomerhitte

  Een schildercursus in het heuvelachtige Limburg loopt heel anders dan Laura had verwacht...Een peperdure schildercursus in het Limburgse Heuvelland is volgens hartsvriendin Lucy de beste remedie voor Laura's gebroken hart. Tot haar eigen verbazing vindt Laura… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Laura Caldwell boeken
  Laura Caldwell - Laura Caldwell Vuurproef

  Advocate Izzy McNeil staat op het punt te gaan trouwen. Haar verloofde Sam en zij zijn bezig met de laatste voorbereidingen van hun bruiloft als Sam spoorloos verdwijnt. Op dezelfde avond wordt Forester Pickett, haar belangrijkste cliënt, dood gevonden én… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Cees Koring boeken
  Cees Koring - De waarheid bestaat niet, dus zoek iets dat erop lijkt

  Het was een bekend geintje in de penozekringen. Wie wat betekende in de Nederlandse onderwereld liep met het telefoonnummer van advocaat Piet Doedens op zak. Dat nummer was trouwens eenvoudig te onthouden. Twee keer 310. In het Wetboek van Strafrecht staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johan Werkman boeken
  Johan Werkman - Ontvoering in Papoea Nieuw-Guinea

  Ontvoering in Papoea Nieuw-GuineaWanneer John met zijn ouders en familie aankomt in Papoea Nieuw-Guinea weet hij nog niet wat hun allemaal boven het hoofd hangt.Een verschrikkelijk geluid is het begin van een vreselijke tijd waarin geloof, hoop en liefde zwaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karel van Laarhoven boeken
  Karel van Laarhoven - Het drie oktober complot

  Moord, dood door schuld of een ongeluk? Deze Leidse thriller is de tweede van een reeks van drie. Verantwoordelijkheid, berekening, wantrouwen. De hoofdpersonen, twee senioren en twee studenten, worstelen daar op hun manier mee. Is er nog een weg terug? Bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard van Boekel boeken
  Gerard van Boekel - Als haviken vielen we aan

  Het is 25 november 1943. Wing Commander Nick Palmer gaat met negen vrijwilligers en een gloednieuwe Lancaster bommenwerper op weg naar een vijandelijk Duits doel. Het is ontzettend belangrijk dat deze militaire missie slaagt, een tweede kans zullen ze niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Thomas Kistner boeken
  Thomas Kistner - FIFA MAFFIA HERZIENE-EDITIE*KISTNER

  In deze bijzondere nieuwe editie van zijn onthutsende bestseller FIFA Maffia - met nieuwe hoofdstukken - onthult Kistner onder meer de sinistere details over het Qatarschandaal en de geheime afspraken van de huidige FIFA-voorzitter Sepp Blatter met Michel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Yosh Elm boeken
  Yosh Elm - Kiranne 3 - Ontwaakt verleden

  Boek 3 van de Kiranne trilogieVale Oceaan, havenstad Novaa.Ontsnapt aan de verschrikkingen in de bergen, blijkt dat ook het zuiden niet veilig is voor de aardlingen. Waaraan ontlenen de geheimzinnige Grijzen hun macht en wie is die mysterieuze Oude?De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ferdinand von Schirach boeken
  Ferdinand von Schirach - Schuld

  Deze bundel opent met een verhaal dat je razend maakt. Een zeventienjarig meisje wordt verkracht en mishandeld door de leden van een Beierse blaaskapel. Ze worden uiteindelijk niet vervolgd. Hoe het zover kon komen legt Von Schirach uit, nadat hij op bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Theo Akse boeken
  Theo Akse - De zesde poort

  Het is hoog zomer in Den Haag wanneer rechercheur Ben Bos opnieuw belast wordt met een complexe moordzaak. Een schaars gekleed Aziatisch meisje wordt vermoord aangetroffen op het eilandje in de Hofvijver grenzend aan het Binnenhof. Het meisje blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Maud Olivier boeken
  Maud Olivier - Kenmerk van een koning

  Toms leven staat volledig op zijn kop als hij meer leert over zijn wonderbaarlijke afkomst. Zal zijn passieve houding hem in dit avontuur helpen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jeroen Broks boeken
  Jeroen Broks - De waanzin die "Liefde" heet

  Weniaria is dood, vermoord, maar daar bleef het niet bij. Ze herrees en werd de Godin der Genezing voor de Elfen. Haar vriendje Jim blijft achter. Stuk van verdriet en hij wil alleen Weniaria terug. Maar daarvoor moet hij haar of uit het godenrijk rukken of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,56
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Tess Gerritsen Het spoor terug

  'Dus jij wist niet dat je váder haar heeft vermoord?'Beryl Tavistock weet niet beter of haar ouders zijn doodgeschoten in Parijs, in 1973. Dan wordt haar opeens verteld dat haar vader haar moeder heeft omgebracht en vervolgens zelfmoord heeft gepleegd. Omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95