Spannende boeken

 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Drift MP

  'Drift' is de spannende thriller van schrijfster Marion Pauw. Op het eerste gezicht lijkt het leven van Jill een droom. Ze woont op Aruba in een prachtig appartement aan zee. Toch gaat niet alles van een leien dakje. Ze heeft moeite om te aarden en zit vast in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Joost Visbeen boeken
  Joost Visbeen - Moord aan de Hollandse IJssel

  Op de oever van de Hollandse IJssel wordt het lichaam van een Rotterdamse havenbaron gevonden De man is door een misdrijf om het leven gebracht. Hij had zich met duistere praktijken beziggehouden en nauwe contacten gehad met een beruchte motorgroep die zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rob Bakker boeken
  Rob Bakker - De dood wandelt mee

  In Nijmegen heerst een uitgelaten en ontspannen sfeer in aanloop naar de Vierdaagse. Zo is onder andere de burgermeester druk in de weer met haar nieuwe Valentino-jurk, omdat Koningin Maxima bij de inhuldiging op de Via Gladiola aanwezig zal zijn. Maar dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Jacobs boeken
  Paul Jacobs - Franse zonden

  'Thomas, ik kan het niet geloven. Ze zeggen dat Pieter voor de trein gesprongen is.'Als zijn nichtje Thomas Breens smeekt om de zelfmoord van haar man te onderzoeken, leidt zijn speurtocht hem regelrecht naar de Armagnac, in het zinderende, dunbevolkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patrick Conrad boeken
  Patrick Conrad - Moço

  Harry Kramer komt te laat als hij bij de eeuwwende zijn moeder gaat bezoeken: ze ligt dood op straat, onder het open raam van haar appartement. Zelfmoord is uitgesloten. Maar waarom zou iemand een weerloos, kreupel oudje door het raam gegooid hebben? Harry… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John van den Heuvel, Bert Huisjes boeken
  John van den Heuvel, Bert Huisjes - Ontvoering!

  HET COMPLETE OVERZICHT VAN DE ONTVOERINGEN VAN ONDER MEER GERRIT JAN HEIJN, MAURITS (MAUP) CARANSA EN FREDDY HEINEKENDE GERUCHTMAKENDE KIDNAP VAN TOPINDUSTRIEEL G.J. HEIJN EN 10 ANDERE ONTVOERINGENEen ontvoering trekt altijd veel publiciteit. Vaak gaat het om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sterre Carron boeken
  Sterre Carron - Trifla

  Op een zomeravond gaat Marie Teugels joggen met haar hond. Even later komt de hond alleen terug naar huis, maar waar is Marie?Hoofdinspecteur Rani Diaz, net terug aan het werk na haar bevallingsverlof,wordt met haar team belast met deze verdwijningszaak. Er is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Siska Mulder boeken
  Siska Mulder - Getelde dagen

  Remie is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Laurens. Samen hebben ze het goed voor elkaar: twee kinderen, een glansrijke carrière, een huis in ’t Gooi... Als Remie ontdekt dat Laurens een verhouding heeft, blijkt hun huwelijk op drijfzand gebouwd. Er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tomas Ross, Corinne Hartman boeken
  Tomas Ross, Corinne Hartman - Doodskopvlinder

  Mei 2015. Een Nederlandse NAVO-diplomaat verdwijnt tijdens een geheime missie in het zuiden van Europa. Met hem raakt ook een vlindergids met gecodeerde informatie over Russische aanvalsplannen in Turkije spoorloos. De Siciliaanse Carrie Montevagio leeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - Stille grond

  Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontbreekt elk spoor van haar. In dit gezin groeit Eve op, het jongere zusje. Dertig jaar later. Eve werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Steve Berry boeken
  Steve Berry - Het Koningsbedrog

  Steve Berry staat garant voor historisch verantwoorde én avontuurlijke thrillers. Dat laat hij wederom zien in ‘Het Koningsbedrog’. Wanneer zijn zoon Gary in Londen wordt ontvoerd, raakt Cotton Malone betrokken bij een omvangrijk politiek steekspel. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • James Carol boeken
  James Carol - De poppenspeler

  In 'De poppenspeler' van James Carol, staat profiler Jefferson Winter te kijken naar het vierde slachtoffer van een killer-die-niet-dood. Een maniak die zijn slachtoffers nét in leven houdt. Ze zijn hulpeloze kasplantjes geworden met messteken over hun hele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ian Caldwell boeken
  Ian Caldwell - Het vijfde evangelie

  Twee broers, priesters binnen het Vaticaan, slaan de handen ineen om het grootste historische mysterie van het christendom te ontrafelen.In 2004 zit Johannes Paulus II op de pauselijke troon, als in de Vaticaanse Musea de tentoonstelling van een mysterieus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dirk Vanderlinden boeken
  Dirk Vanderlinden - De Bonsai Collectie

  caroline Cool heeft de Vandiesel Company verlaten om stage te lopen bij een Londens modehuis. Ze wordt samen met haar nieuwe collega Nathalie naar Parijs gestuurd om er de prestigieuze modebeurs 'Fame' bij te wonen. Wanneer Nathalie de volgende ochtend in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suzanne Collins boeken
  Suzanne Collins - The Hunger Games filmeditie

  De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmrelease heeft Van Goor deze speciale filmeditie van het boek uitgebracht. 12 districten 24 strijders 1… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicolet Steemers boeken
  Nicolet Steemers - Tweedracht

  Lucy en Daniëlle van Alphen zijn tweelingzussen. Lucy timmert aan de weg als cabaretière, terwijl Daniëlle door drugsproblemen aan lagerwal is geraakt. Wanneer de psychologe die hen vroeger onderzocht plotseling dood wordt gevonden, zijn beide vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Fabienne Bering boeken
  Fabienne Bering - De draak van Montey Morley

  Montey Morley leeft al van af jongs af aan in het bos waar hij zich prettig voelt, daar ontdekt hij dat hij met bijzondere wezens kan praten. De draken zijn de eerste die hij leert kennen en daarna komen er nog meer bijzondere wezens die hij ontdekt en leert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Hugo Renaerts boeken
  Hugo Renaerts - SPROKEN

  Sprookjes is een verkleinwoord, maar dit boek gaat over sproken. De censuur belette toen dat bekende sprookjes helemáál werden verteld, omdat het vervolg niet geschikt was voor kinderen. Vandaar dat men zich er van af maakte met het simpele 'ze leefden nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Meisje vermist

  'Gerritsen speelt met verhaalwendingen, levert spanning die natrilt, en presenteert sterke hoofdpersonen.' de Volkskrant ****Vuilnismannen vinden in een steegje de lichamen van twee jonge vrouwen en forensisch arts Kat Novak moet ze onderzoeken. Op het eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • SJ Watson boeken
  SJ Watson - Tweede leven

  In 'Tweede leven' van SJ watson wordt Julia geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde. Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Geoff Nicholson boeken
  Geoff Nicholson - Stad van inkt

  Stad van inkt is een onconventionele en donkere thriller waarin een door cartografie bezeten winkelbediende, een brutale jonge fotografe, een kruimeldief met ambities en een meedogenloze maar gevoelige moordenaar en zijn ontstemde handlanger met elkaar te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Philip Kerr boeken
  Philip Kerr - De vrouw van Zagreb

  In de zomer van 1943 wordt Bernie Gunther bij Goebbels ontboden. Omdat hij een onplezierige klus in Smolensk tot een goed einde bracht, heeft hij er nog een verdiend.Goebbels wil dat ‘zijn’ Babelsberg Studio’s Hollywood overtreffen. Hij bemoeit zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - De doos

  Barend Vossen, zonderling en zoon van een vermeende collaborateur uit de Tweede Wereldoorlog, wordt dood aangetroffen in zijn huis. Moord of zelfmoord? Even later wordt Robert Dewilde, zoon van een verzetsheld, brutaal afgeslacht aan de Damse Vaart. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • David Mark boeken
  David Mark - Lustmoorden

  David Mark is de auteur van de thriller 'De mazen van het net'. Ook 'Lustmoorden' speelt zich af in Hull.Wanneer Simon Appleyard gevonden wordt, naakt en bungelend aan een touw in zijn appartement in Hull, wordt de zaak al snel afgedaan als een zelfmoord. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ferdinand von Schirach boeken
  Ferdinand von Schirach - Schuld

  Deze bundel opent met een verhaal dat je razend maakt. Een zeventienjarig meisje wordt verkracht en mishandeld door de leden van een Beierse blaaskapel. Ze worden uiteindelijk niet vervolgd. Hoe het zover kon komen legt Von Schirach uit, nadat hij op bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00