Spannende boeken

 • Rob van Doorn boeken
  Rob van Doorn - Vunzige spelletjes

  Na een dramatische periode in hun leven wonen Frits en Saskia Halen met hun kinderen op Kreta. Ze hebben een bescheiden woning aan de kust en proberen het verleden achter zich te laten. Wanneer in het Nederlandse politieke landschap een aardverschuiving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Cato Frederiks boeken
  Cato Frederiks - De halsketting

  Voor haar verjaardag krijgt de 21-eeuwse Lara een halsketting. Als ze die avond met de hanger om haar hals in slaap valt, gebeurt er iets vreemds. Als ze haar ogen opent, is ze niet langer meer in haar eigen kamer, noch in haar eigen tijd. De ketting heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeanine de Ronde boeken
  Jeanine de Ronde - De belofte

  Gabriël is de eerste die in contact komt met het graafschap Le Corpse en al hun vreemde eigenschappen. Al snel wenst hij dat hij hen nooit had ontmoet, want het heeft verstrekkende gevolgen die de dood overstijgen. Eva ontmoet de knappe Roger. Hij is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Antoine Parisis, René Witte boeken
  Antoine Parisis, René Witte - Het optimale complot

  In september 1986 haalden de broers Antoine en Etienne Parisis de internationale pers met de grootste Belgische fraudezaak sinds de Tweede Wereldoorlog: ze zouden hun klanten voor 70 miljoen euro aan verzonnen investeringen in Texaanse villa's hebben opgelicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Palwasha Serosh boeken
  Palwasha Serosh - Laat me thuis voelen

  Palwasha Serosh maakt met haar roman Laat me thuis Voelen haar debuut in de schrijverswereld. Ze is opgegroeid in Afghanistan. Sinds 2007 woont ze in Nederland.Mohammed is een negenjarige jongen die leeft in Afghanistan. Hij wordt veelvuldig misbruikt door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Harrie Kerssies boeken
  Harrie Kerssies - De geopende poort van de hel

  Het zorgeloze leventje van de twee hartsvriendinnen Natascha en Deborah kwam abrupt ten einde tijdens het spelen van het ouija-bord. Een demon, wiens naam de oude volkeren niet durfden te noemen, opende de poort van de Hel. Een kwade macht drong in Natascha's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lupko Ellen boeken
  Lupko Ellen - De zussen Borgesius - grote letter uitgave

  Nederland en Italië. Twee zussen. Mellie en Juliëtte. Een man. Guido. Marmer, macht, maffia. Seks, geld en weed. Lupko Ellen heeft in zijn nieuwe thriller veel elementen verweven die het geheel wederom tot een uiterst spannend verhaal maken.Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Anne Goldmann boeken
  Anne Goldmann - Lichtschacht

  Alleen in een vreemde stad en getuige van een misdaad - wie kun je vertrouwen? Wanneer er in plaats van drie nog maar twee mensen op het dak aan de overkant zitten te praten en te drinken, staat Lena voor een raadsel. Is de vrouw snel weggegaan toen ze even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jonathan Sonnst boeken
  Jonathan Sonnst - Syrië zien en sterven

  De nieuwe, bijzonder actuele misdaadroman van Jonathan Sonnst, die meermaals genomineerd werd voor diverse prijzen voor zijn misdaadromans en de Hercule Poirotprijs won. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - In mijn dromen DL

  dwarsligger 434 ‘In mijn dromen’ van Simone van der Vlugt is een spannend boek over paranormale gaven en over terrorisme. Rosalie heeft sinds haar jeugd voorspellende dromen, waar ze van haar strenggelovige ouders niet over mocht praten. Inmiddels is ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • George Knottnerus boeken
  George Knottnerus - Doodsangst

  Dat hij zonder haar instemming, zelfs zonder overleg, hun vertrouwde huis heeft ingeruild voor een vroeg negentiende-eeuwse Drentse boerderij zal hij zijn vrouw toch eens moeten vertellen. Hoe zal zij reageren? De onbesuisde actie van Tjerk de Vries valt vlak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Koen Gubbels boeken
  Koen Gubbels - Niks

  ‘Niks’ van Koen Gubbels is een verontrustende thriller over een man in een midlifecrisis en de sinistere wereld van de orgaanhandel. Na zijn scheiding raakt Nik aan lager wal. In korte tijd lijkt hij alles te verliezen; zijn vrouw, zijn huis en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anne Bishop boeken
  Anne Bishop - De Anderen 4 - Grijze ogen

  Anne Bishop is de auteur van de Urban Fantasy-serie 'De Anderen' over heldin Meg Corbyn. Eerdere delen 'Rode letters' 'Zwarte veren' en 'Zilveren zicht' vonden moeiteloos hun weg naar de fans. 'Grijze ogen' is het vierde deel in de serie.Hoeveel menselijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ingrid Mulder boeken
  Ingrid Mulder - Dode hoek

  Jason Duijvekater heeft altijd gedacht dat zijn tweelingzus is vermoord omdat ze op een ongelukkig moment op de verkeerde plaats was. Dan vindt hij jaren later een chantagebrief, die haar moord in een heel ander daglicht plaatst. Rechercheur Karsten Witteveen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edwin Zonneveld boeken
  Edwin Zonneveld - Gezworen wraak

  Een moord in het riet schrikt de rustige gemeente Steenwijkerland op. Inspecteur Starck leidt een team van rechercheurs om de moordenaar te vinden, maar vindt aanvankelijk geen bruikbare sporen. Alleen een vreemde tatoeage op de bovenarm van het slachtoffer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martin Nieuwland boeken
  Martin Nieuwland - Life Hurts

  Rechercheur Jan Smit, zojuist overgeplaatst vanuit Den Haag naar Emmen, onderzoekt de vondst van het lichaam van een jonge vrouw in het leegstaande abattoir van Veendorp.In het al jaren leegstaande abattoir in Veendorp wordt het ontzielde lichaam van Ann van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gard Sveen boeken
  Gard Sveen - De hitte van de hel

  Als inspecteur Tommy Bergmann een zwaargewonde prostituee aantreft in een appartement in Oslo, voert zijn herinnering hem terug naar een zaak tijdens zijn beginjaren bij de politie. De verwondingen van de jonge vrouw lijken namelijk verontrustend veel op die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Speel met vuur

  Violiste Julia Ansdell ontdekt bij toeval in een antiekwinkeltje in Rome een merkwaardig muziekstuk, de Incendio-wals. Als Julia de wals thuis in Boston voor het eerst speelt, blijkt de muziek een angstaanjagend en onverklaarbaar effect op haar driejarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Graham Norton boeken
  Graham Norton - Bewaring

  Duneen is een rustig dorpje, ver genoeg verwijderd van de grote steden om z'n eigen charme te hebben behouden. Onder de inwoners bevindt zich de zwaarmoedige politieagent PJ, die een eenzaam, monotoon leven leidt en van maaltijd naar maaltijd leeft. Tot nu.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stieg Larsson boeken
  Stieg Larsson - Gerechtigheid - grote letter uitgave

  Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere, pijnlijke verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt gezocht voor moord en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  88,00
 • Rene van Rooij boeken
  Rene van Rooij - De overname

  De Overname is het laatste deel van de 'Aandeweg Trilogie'. Het boek kan gelezen worden als thriller, liefdesroman of managementboek. De lezer volgt de omzwervingen van een CEO van een Nederlandse multinational over de aardbol, terwijl zijn bedrijf dreigt te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Vince Flynn boeken
  Vince Flynn - Machtsovername

  In Machtsovername wordt de president van Amerika het doelwit van nietsontziende terroristen. Een angstaanjagend realistisch rampscenario, want hoe goed is een vrijstaande villa in het midden van een drukke stad nu echt te beveiligen? Vince Flynn schreef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Koos Berghs boeken
  Koos Berghs - De jacht op de hellehond

  In een vlaag van verstandsverbijstering, zo zegt hij zelf, heeft de 28-jarige Lieuwe Loozebroek een baan aangenomen als leraar geschiedenis op een middelbare school in Rotterdam. Zijn eerste les was een ramp. Klas 4F: twaalf jonge meiden die helemaal geen les… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Jan Blom boeken
  Robert Jan Blom - Grote misdaden

  In dit boek verhalen over opzienbarende misdaden in binnen- en buitenland, in de afgelopen honderden jaren, opgelost én onopgelost.Natuurlijk mogen de mysterieuze moorden van Jack de Ripper niet ontbreken of het verhaal over de grootste Colombiaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • A.J. Kazinski boeken
  A.J. Kazinski - De herboren moordenaar

  In de best beveiligde gevangenis van Denemarken, waar alleen de gevaarlijkste massamoordenaars en psychopaten vastzitten, wordt een psychiater vergiftigd. De politie staat voor een raadsel: niemand heeft iets gezien, niemand praat. Daarom wordt Niels Bentzon,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95