Spannende boeken

 • Okuaj boeken
  Okuaj - Kevin en de Meester Gelv-Steen

  Als op een dag een leraar van de universiteit op een eigenaardige wijze wordt betoverd, beseft Kevin niet dat hij aan de vooravond staat van een reeks gebeurtenissen die hem zullen leiden naar de meest elementaire vragen over het bestaan van zijn volk..."Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Harry Nijland boeken
  Harry Nijland - De karabijn

  Met zijn zeiljacht de "Compañero" gaat de ik-figuur op zoek naar zijn kinderen die in het strijdgewoel van twee vechtscheidingen uit zijn leven zijn verdwenen. Tijdens de spannende tocht over de Golf van Biskaye en de Middellandse Zee blikt hij terug op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vincent Nora boeken
  Vincent Nora - De chirurgijn

  Michiel verliest in de achttiende eeuw zijn vrouw doordat zij wordt vermoord tijdens een overval. Hij kan het gemis niet aan en zoekt naar een manier om haar tot leven te wekken, opdat zijn droom om samen oud te worden alsnog in vervulling kan gaan. In Amerika… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elisabeth Ostnas boeken
  Elisabeth Ostnas - Koortsmeisje

  Zweden, eind negentiende eeuw. Op een warme septemberdag doolt Luna verdwaasd door haar huis. Ze vindt haar vaders levenloze lichaam naast dat van een vrouw. Wie is de vrouw? Maar bovenal, wat is de waarheid achter hun dood? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michael Wood boeken
  Michael Wood - In de sporen van Alexander de grote

  Alexander de Grote (356 - 323 v. Chr.) is een icoon in de geschiedenis van het Oosten en het Westen. Op zijn dertigste heerste hij over het grootste rijk dat ooit heeft bestaan. Hierin bracht hij de culturen van Griekenland , Egypte, Perzië en Voor-Indië… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Bob Emmers, Bart Van Lierde boeken
  Bob Emmers, Bart Van Lierde - Bloedhonden in Iran

  Na de dood van zijn ouders mag de Iraanse professor Kamran Parsapour de erfenis niet verdelen onder zijn familie, omdat die na de revolutie van 1979 uitgeweken is naar de VS. Daarom koopt hij met het fortuin grond in het Alborzgebergte. Daar heeft hun vader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ron van Hasselt boeken
  Ron van Hasselt - Afscheid in Malchow

  Bijna vergeten verhalen over gewone mensen die zich staande moesten houden in ongewone situaties rond de Tweede Wereldoorlog.Selma had zich een heel andere toekomst voorgesteld. Haar onbezorgde jeugd kwam abrupt tot een eind toen haar vader naar een strafkamp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het Bernini mysterie

  In Het Bernini Mysterie van bestsellerauteur Dan Brown wordt in het onderzoeksinstituut CERN in Zwitserland het levenloze lichaam van een wetenschapper gevonden. Hij is vermoord en zijn borst is gebrandmerkt met een mysterieus symbool. Robert Langdon wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Robert Ludlum, Paul Garrison boeken
  Robert Ludlum, Paul Garrison - De Janson optie

  1 team, 1 missie, 1 kans om de wereld te redden Ooit was Paul Janson geheim agent en huurmoordenaar voor de Amerikaanse overheid, tot hij genoeg kreeg van het werk. Hij werkt nu freelance als detective en schakelt als het nodig is de hulp in van scherpschutter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marinus Jungbeker boeken
  Marinus Jungbeker - De nieuwe Koude Oorlog

  International Mission Support is een speciale unit van agenten uit de CIA, de FBI en de DIA, die strijdt tegen contraspionage, georganiseerde criminaliteit, terrorisme en fraude gericht tegen de Verenigde Staten. De Koude Oorlog is officieel voorbij, maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marcus Sakey boeken
  Marcus Sakey - Briljant

  Ze worden 'briljant begaafden' genoemd: een klein meisje in Wyoming kan iemands duistere geheimen aflezen aan zijn lichaamshouding. In New York graait een man die patronen in beurscijfers kan lezen 300 miljard dollar bij elkaar. In Chicago kan een vrouw zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sarah Hilary boeken
  Sarah Hilary - Onder mijn huid

  Inspecteur Marnie Rome is betrouwbaar, briljant en intens. Ze krijgt respect voor de manier waarop ze zich heeft hersteld na de moord op haar ouders, maar weinigen weten wat er echt in haar omgaat. Want Marnie heeft geheimen die ze met niemand deelt.Net als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Liz Brouwer boeken
  Liz Brouwer - Fataal verlangen 2

  Informatie over Fataal Verlangen Wanneer in de Beethovenstraat in Amsterdam het ontzielde lichaam van een juwelier wordt gevonden, blijkt dat nog maar het begin te zijn van een reeks noodlottige voorvallen rond het juweliersbedrijf van de gebroeders Van der… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jean-Luc Bannalec boeken
  Jean-Luc Bannalec - Bretonse verhoudingen

  Bretonse verhoudingen is een ongemeen spannende en sfeervolle detective, vol humor en met een sympathieke rechercheur die de lezer meteen voor zich wint. Een eerste zaak voor de eigenzinnige commissaris Dupin, liefhebber van pinguïns en verslaafd aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Snuff

  Het is pas voorbij als de regisseur cut zegt! Het verschil tussen fictie en realiteit was voor schrijver Sixten Jinks (28) altijd heel duidelijk, maar één verkeerde keuze maakt daar voorgoed een einde aan. Hij wordt gedrogeerd, ontvoerd en samen met studente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - De vijfde macht

  Tijdens een huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Hij is de zoon van de manager van een groot visbedrijf. Van In, een van de genodigden op het feest, wordt beschuldigd van verkrachting en komt in de gevangenis terecht. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karen Sander boeken
  Karen Sander - De vrouwenhater

  Een vrouw wordt vermoord in haar appartement. Ronduit afgeslacht. Hoofdinspecteur Georg Stadler moet meteen denken aan een zaak van een tijdje geleden. Zou er een seriemoordenaar aan het werk zijn? Alleen: er zit al iemand in de cel voor die eerdere moord… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Violet Leroy boeken
  Violet Leroy - De helft van mijn ziel

  1969 Los Angeles Twee jongens zien hoe filmster Sharon Tate en haar gezelschap worden vermoord. Het verandert hun leven. Ruim 40 jaar later pleegt een schooljongen zelfmoord en stappen een meisje en een jongen in een Amsterdamse taxi. Twee uur later is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michael Connelly boeken
  Michael Connelly - Tweede leven

  Als een Chinese winkelier in Los Angeles wordt neergeschoten krijgt Harry Bosch de zaak toegewezen. Al snel is hij een verdachte op het spoor: een lid van een beruchte bende uit Hong Kong. Maar voordat Harry zijn bewijzen rond heeft, krijgt hij bericht dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Royan van Velse boeken
  Royan van Velse - Het koningszwaard

  Aan het eind van de 17e eeuw wordt de Franse troonopvolger geboren. Zijn prille jeugd brengt hij door in het luxueuze paleis dat zijn vader heeft laten bouwen. Op veertienjarige leeftijd wordt hij samen met zijn boezemvriend Adriën naar de meest zuidelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • George Pelecanos boeken
  George Pelecanos - Dubbel

  'Dubbel' is de spannende literaire thriller van George Pelecanos, tv-producent van 'The Wire'. Het lijkt gemakkelijk: het waardevolle schilderij Dubbelportret terughalen, dat door de ex-vriend van Grace Kinkaid van haar gestolen is. Dit is waar Spero Lucas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Connelly boeken
  Michael Connelly - De interne jury

  Mickey Haller krijgt een sms: `Bel me zsm 187 . De strafrechtcode voor moord trekt meteen zijn aandacht.Mickey ontdekt dat het slachtoffer een voormalige cliënte is, een prostitué die hij op het rechte pad heeft geholpen. Als blijkt dat ze weer terug is in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jorun Thorring boeken
  Jorun Thorring - Vuurmoord

  Mei 1969: Er breekt brand uit in een oud flatgebouwin het centrum van Tromsø. Wanneer de brandweerde vlammen eindelijk onder controle heeft, vinden zetwee lijken in de kantoren van de firma Andreas Fjeld.Een van de lijken wordt geïdentificeerd als Karl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Roger Schoemans boeken
  Roger Schoemans - Erfenis

  Wanneer Mem Bats op zesennegentig jarige leeftijd sterft, denkt iedereen aan een natuurlijke dood. Iedereen, behalve Anne Brems. Als vaste verpleegster van Mem voelt zij dat er dingen niet kloppen. Hoe kon de oude vrouw in godsnaam zonder haar looprekje van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jara Lee boeken
  Jara Lee - Recht gezet

  Claudette, de kleindochter van de vermoorde rechter Millevoye de Lamartine, verbaast vriend en vijand door op de tv haarfijn een complot binnen justitie uit de doeken te doen. Het brengt iedereen in beweging. Bendeleden François en Ylenia, die het zonder hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50