Spannende boeken

 • Erica Broekhof boeken
  Erica Broekhof - Itthon

  Een misdaadroman gecombineerd met fantasie en een spiritueel randje.Vijf vriendinnen; Edith, Mavis, Josca, Iris en Selena. Edith is creatief met een hart van goud. Mavis het mooie fotomodel. Samen hebben Mavis en Edith een eigen bedrijf: Madith. Josca is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - Nirwana

  Een nieuwe tijd Een nieuw getto Een nieuwe drug Een verslaafde Een vermiste dochter Een vader op zoek Terrence Lauerhohn heeft zichzelf voor een derde maal op een rij overtroffen met een thriller. Was zijn eerste boek De negen cirkels volgens zijn woorden Dark… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - De Krakenvorst Keruga

  Na tweeduizend jaar vrede brengt de priesteres in opleiding Alecia de nacht door bij de Spiegel der Dromen. Wat ze ziet jaagt haar angst aan: een enorme inktvis stort zich op de wereld. Tegelijkertijd reist Tarid, half mens en half Hirita, af naar het land… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maria Hetty van den Berg boeken
  Maria Hetty van den Berg - Het liefdesatoom

  Als Mara de renovatie voltooit van een boerenhuis in Italië, ontmoet ze haar grote liefde, Fert. In Amsterdam ontwikkelt de verhouding zich niet zoals ze verwacht. Plotseling komt ze in een nachtmerrie terecht: ze wordt ontvoerd en opgesloten. Wie is deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Conn Iggulden boeken
  Conn Iggulden - Caesar. De ondergang van de heersers

  Dit is het tweede van de vijf delen die Conn Iggulden schreef over het leven van Caesar. Caesar moet Rome ontvluchten en gaat varen op een oorlogsgalei op de Middellandse Zee. Na maanden van gevangenschap door piraten weet hij te ontsnappen en samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Een verhaal van twee prinsessen

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldLaat je meeslepen in een van de allermooiste fantasy werelden, waar spectaculaire actie hand in hand gaat met een diep en emotioneel verhaal -- Amarillis en Velira zijn prinsessen met een legendarisch verleden -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - De Rijzende Ochtendster

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldDe Rijzende Ochtendster is het zinderende vervolg op het eerste deel van de Ictiluni saga. -- Om machtigere Ictiluni te worden, gaan Amarillis en Velira op zoek naar de laatste koningin van De Rijzende Ochtendster.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - De terugkeer van de prinses

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldDe terugkeer van de prinses is het spannende derde deel van de Ictiluni saga. -- Prinses Velira keert terug naar haar koninkrijk om haar kroon op te eisen, maar de reis naar het verre noorden is een levensgevaarlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Het pad van De Waterbloesems

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldHet pad van De Waterbloesems is het meeslepende vierde deel van de Ictiluni saga. -- Koningin Velira trekt met haar leger door het land om de Ictiluni en soldaten van De Bloederige Koning uit haar vaders oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linnse Peeters boeken
  Linnse Peeters - Het lot van de wereld

  Spectaculaire actie in een wondermooie wereldHet lot van de wereld is het emotionele vijfde en laatste deel van de Ictiluni saga. -- De wereld wordt verzwolgen door een bloederige oorlog, die het einde van alle Ictiluni in de bovengrondse wereld zou kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Goddard boeken
  Robert Goddard - Intrige in Parijs

  1919, Parijs. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de catastrofale gevolgen van de Eerste Wereldoorlog te bespreken. Het laatste waar zij op wachten is de mysterieuze dood van een hooggeplaatst lid uit hun afvaardiging. Dus als Sir Henry Maxted van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Holly Seddon boeken
  Holly Seddon - Hou je adem in midprice

  In Hou je adem in van Holly Seddon doet journaliste Alex Dale onderzoek naar de zaak Amy Stevenson, die als vijftienjarig meisje werd aangevallen en voor dood werd achtergelaten. De dader is nooit gepakt. Vijftien jaar later ligt ze nog altijd in coma. Alex en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Gaby Raaijmakers boeken
  Gaby Raaijmakers - Elins keus

  Het is dertien jaar geleden dat Branna werd uitgehuwelijkt aan de Mazumundische keizerszoon Memindel. In de tussentijd is er veel veranderd in Yo-Kin-Har Mazumundo. De magiërs zijn van hun voetstuk gevallen, terwijl de zwartogen onder leiding van Ladro´n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • A.M. Koppens van der Ark boeken
  A.M. Koppens van der Ark - Samantha

  Samantha is een jong en gelukkig meisje. Ze is enig kind en heeft een goede band met beide ouders. Maar doordat ze een donkere schaduw over haar leven krijgt, krijgt ze heel wat voor de kiezen. Ze voelt zich niet gelukkig meer en weet niet of ze het leven wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,85
 • Arjan Boes boeken
  Arjan Boes - Schijnoffer

  Vlak voordat voordat de uitbundige carnavalsgekte losbarst in Rio de Janeiro wordt een belangrijke PR-medewerkster van de Nederlandse oliemaatschappij Exxal ontvoerd. Als de kidnappers met een onmogelijke eis komen, vreest de directeur van Exxal voor haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mariska Overman boeken
  Mariska Overman - Hoofdzaak

  Specialist Postmortale zorg Isabel Dieudonné heeft twee jaar geleden haar werk als rechercheur vaarwel gezegd na een heftige zaak. Tot nu. Haar halfbroer, rechercheur David Nichols, roept haar hulp in als hij een hoofd op zijn keukentafel vindt. Van wie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marc Buelens, Raf Vermeiren boeken
  Marc Buelens, Raf Vermeiren - Het Brussel-syndroom

  Zij is een bekende Europa-journaliste. Hij een Brits toponderhandelaar. Samen met de kersverse Europese president krijgen ze een vreemd ultimatum. Wanneer zes eurocommissarissen gelijktijdig worden ontvoerd, moet het trio verplicht samenwerken. Zij is haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Johnnie Crystal boeken
  Johnnie Crystal - De Generatie na de Storm

  Dave Dewinter leeft een beetje in de schaduw van zijn bekende vader. Hij heeft wat moeite om een studierichting en een beroep te kiezen. Zijn werkgever ­stuurt hem naar Spanje, als piloot van bevoorradings­vliegtuig, maar hij gebruikt het toestel voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anne-Laure Van Neer boeken
  Anne-Laure Van Neer - Maurice

  Kan je ontsnappen uit de tredmolen?'Beloof me, Maurice, dat je ophoudt met moorden,' zei moeder vlak voor ze stierf.Hoewel mijn taak als Verlosser van de Mensheid nog niet volbracht was, heb ik haar mijn woord gegeven. Wat moest ik anders, zo aan haar sterfbed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anne Daniel boeken
  Anne Daniel - De manipulator

  Wat als iemand ontdekt wat je werkelijk doet voor geld?Claire, 35 jaar en professionele manipulator, balanceert op twee uitersten. Ze wordt ingehuurd om met haar sympathieke, vlotte uitstraling mensen te beïnvloeden terwijl ze in haar privéleven onzichtbaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anthonie Holslag boeken
  Anthonie Holslag - Toevluchtsoord

  Het Adirondackgebergte, in de staat New York: een prachtige omgeving en een geliefde vakantielocatie. De blokhut is al jaren een toevluchtsoord voor de vriendengroep: Maude, Lars, Jennifer, Jonathan, Megan, Jeffery en Jack. Bevriend sinds de middelbare school,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerard Aalders boeken
  Gerard Aalders - Zwendel

  Een spraakmakend boek over de schimmige wereld van de geldwolven in maatpakken. Het zwendelgilde is dol op landen als Zwitserland, Liechtenstein en Panama en kent de weg in offshore belasting- en wegmoffelparadijzen als de Kaaimaneilanden of onze eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sandra J. Paul boeken
  Sandra J. Paul - Moordspel

  Hoe stop je een man die niets meer te verliezen heeft? Dieter Santens heeft er genoeg van. De verminkte kluizenaar wil niet langer leven in een harde maatschappij die hem verafschuwt. Hij ontvoert de studente Isabel en is vast van plan samen met haar uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pieter Aspe, Koen Strobbe boeken
  Pieter Aspe, Koen Strobbe - Blankenberge Blues

  Aan de winterse kust smeedt een bont allegaartje van mensen een niet-alledaags complot nadat een van hen een aangespoelde potvis vond. In het dode dier zien ze namelijk een unieke kans om rijk te worden. In de darmen van een potvis zit immers amber, een goedje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Thomas Engström boeken
  Thomas Engström - Ten zuiden van de hel, Ludwig Licht-kwartet 2

  Ten zuiden van de hel is het tweede boek van Thomas Engström in het kwartet over Ludwig Licht, ex-Stasi-agent en cia-topspion in de voormalige ddr, nu barkeeper en freelance problem solver. Het eerste boek uit de serie, Ten westen van de vrijheid, werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00