Spannende boeken

 • Jorun Thorring boeken
  Jorun Thorring - Vuurmoord

  Mei 1969: Er breekt brand uit in een oud flatgebouwin het centrum van Tromsø. Wanneer de brandweerde vlammen eindelijk onder controle heeft, vinden zetwee lijken in de kantoren van de firma Andreas Fjeld.Een van de lijken wordt geïdentificeerd als Karl… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Roger Schoemans boeken
  Roger Schoemans - Erfenis

  Wanneer Mem Bats op zesennegentig jarige leeftijd sterft, denkt iedereen aan een natuurlijke dood. Iedereen, behalve Anne Brems. Als vaste verpleegster van Mem voelt zij dat er dingen niet kloppen. Hoe kon de oude vrouw in godsnaam zonder haar looprekje van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bob Emmers, Bart Van Lierde boeken
  Bob Emmers, Bart Van Lierde - Bloedhonden in Iran

  Na de dood van zijn ouders mag de Iraanse professor Kamran Parsapour de erfenis niet verdelen onder zijn familie, omdat die na de revolutie van 1979 uitgeweken is naar de VS. Daarom koopt hij met het fortuin grond in het Alborzgebergte. Daar heeft hun vader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Deflo boeken
  Deflo - Kortsluiting

  In de Mechelse Kruidtuin vindt een late wandelaar naast een lege kinderwagen het verminkte lijf van Jenny Peulders. De ongehuwde moeder werd op een gewelddadige manier om het leven gebracht en haar baby is verdwenen. Een dag later wordt Yvette Serneels dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - De vijfde macht

  Tijdens een huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Hij is de zoon van de manager van een groot visbedrijf. Van In, een van de genodigden op het feest, wordt beschuldigd van verkrachting en komt in de gevangenis terecht. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Royan van Velse boeken
  Royan van Velse - Het koningszwaard

  Aan het eind van de 17e eeuw wordt de Franse troonopvolger geboren. Zijn prille jeugd brengt hij door in het luxueuze paleis dat zijn vader heeft laten bouwen. Op veertienjarige leeftijd wordt hij samen met zijn boezemvriend Adriën naar de meest zuidelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marieke Frankema boeken
  Marieke Frankema - Sprankels

  Na de succesvolle romans Dochter van de Zilv'ren Maan en Offer in de Mist presenteert Marieke Frankema nu Sprankels, een bundel met daarin twaalf korte verhalen die stuk voor stuk op geheel eigen wijze licht schijnen op zowel het alledaagse als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • George Pelecanos boeken
  George Pelecanos - Dubbel

  'Dubbel' is de spannende literaire thriller van George Pelecanos, tv-producent van 'The Wire'. Het lijkt gemakkelijk: het waardevolle schilderij Dubbelportret terughalen, dat door de ex-vriend van Grace Kinkaid van haar gestolen is. Dit is waar Spero Lucas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arthur Conan Doyle boeken
  Arthur Conan Doyle - Het teken van vier

  In dit boek ontmoeten John Watson en Mary Morstan elkaar als Mary Sherlock een puzzel voorlegt. Ieder jaar ontvangt ze een parel van een onbekende afzender. Nu wil die afzender een ontmoeting en ze vraagt Sherlock en Watson haar te vergezellen. Het brengt hen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Pakket blue Curacao

  Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd...De romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar Curaçao wordt ruw verstoord als Koen tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Lisa Jackson boeken
  Lisa Jackson - Zonder mededogen

  Sinds haar vader bij een overval in hun huis is doodgestoken, wordt Julia 'Jules' Farentino geplaagd door nachtmerries. Haar halfzuster Shaylee heeft haar eigen problemen: ze is verslaafd en steelt om aan drugs te komen. Shay wordt door haar moeder naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Roxanne Swan boeken
  Roxanne Swan - Helium

  HELIUM Jannie is weduwe en oma. Ze worstelt steeds meer met de zin van haar leven. Ze zeult een geheim met zich mee uit de oorlog. Dit leidt tot een krampachtige relatie met haar dochter. Door de kennismaking met haar hoogsensitieve buurjongen, verandert… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Daniel Silva boeken
  Daniel Silva - Portret van een spion

  Een romantisch weekendje Londen heeft voor Gabriel Allon en zijn vrouw Chiara al een slechte start door het nieuws over twee bomaanslagen in Parijs en Kopenhagen. Als Gabriel en Chiara in Covent Garden lopen, merkt Gabriel een man op die alle kenmerken van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anna Jansson boeken
  Anna Jansson - Zondebok

  Op het eiland Gotland constateert een arts bij een kokkin een hoogst besmettelijke infectieziekte, de vogelgriep. De vijftig kinderen van het zomervoetbalkamp en hun coach, voor wie de kokkin kookte, worden vervolgens in strenge afzondering gehouden. Waanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ruth Rendell boeken
  Ruth Rendell - Heb uw naaste lief

  Cover gebruikt als brondocument.Sarah Hussain, priester van de St Peter s Church, was niet bij iedereen geliefd in haar gemeenschap: als vrouw van gemengde afkomst hield ze er vrije ideeën op na en wilde de kerk moderniseren. Maar de schok is groot wanneer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bernardo Fernandez boeken
  Bernardo Fernandez - Witte boorden

  Lizzy Zubiaga, de koningin van de synthetische drugs, besluit om zich vol in witwasoperaties te storten: ze wil een internationale bank opzetten voor topcriminelen. De enige die haar kan tegenhouden is ex-politievrouw Andrea Mijangos, die er nog steeds op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jen Williams boeken
  Jen Williams - De gouden belofte

  Jen Williams - De Gouden BelofteEr doen een hoop geruchten de ronde over de catacomben onder de Citadel... Sommigen zeggen dat de magiërs daar hun gevaarlijkste geheimen verborgen hielden; anderen dat er onschatbare rijkdommen liggen; er wordt zelfs beweerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pepper Kay boeken
  Pepper Kay - Drakenbloed

  "Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa's lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt."De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Robert Kirkman, Jay Bonansinga boeken
  Robert Kirkman, Jay Bonansinga - The walking dead 2

  Kirkman & BonansingaThe Walking Dead 2Eerst was er de grensverleggende en bestsellende stripboekenreeks...'Elk deel bijt zich in je vast en laat pas los als het volgende is verschenen.' - Ain't It Cool NewsToen kwam de televisieserie die alle records brak..… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robert Ludlum, Eric Van Lustbader boeken
  Robert Ludlum, Eric Van Lustbader - De Bourne vergelding

  Robert Ludlums De Bourne vergelding Jason Bourne is nagezeten door machtige regeringen - en wist te ontsnappen. Opgejaagd door de meest ervaren moordenaars in de wereld - en was ze te slim af. Doelwit van terroristen - en verstoorde hun plannen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • S. Kristjansson boeken
  S. Kristjansson - Strijd om Stenvik

  Strijd om Stenvik is het eerste deel in de Walhalla Saga, een rauw en intrigerend avontuur dat zich afspeelt in het Noorwegen van de Vikingen. Kristjansson vervlecht op behendige en ingenieuze wijze Noorse mythologie met geschiedenis tot een fascinerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dror Mishani boeken
  Dror Mishani - De verdenking

  In de omgeving van een kinderdagverblijf in Tel Aviv wordt een bomkoffer gevonden. De explosieven blijken vals, maar een omineuze boodschap volgt: 'De koffer is nog maar het begin.' Na zijn vorige zaak, die een hartverscheurend einde kende, is inspecteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Suzanne Collins boeken
  Suzanne Collins - The Hunger Games

  De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmrelease heeft Van Goor deze speciale filmeditie van het boek uitgebracht. 12 districten 24 strijders 1… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Brooke Morgan boeken
  Brooke Morgan - Gevangen

  Na een vechtscheiding wil Ellie Walters haar leven weer op orde krijgen. Ze verhuist naar Cape Cod met haar steeds bozere, onhandelbare puberzoon Tim. Als ze verliefd wordt op Joe, de zoon van haar nieuwe buurvrouw, lijkt het lot haar eindelijk weer welgezind.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bianca Schepel boeken
  Bianca Schepel - Gabriel

  'Ik ben Gabriël.Ik ben geen engel, ik ben gewoon een jongen.En hoe graag ik je zou willen vertellen dat ikdoor God gezonden ben, dat ben ik niet.Ik ben door de Dood gestuurd om je bij te staan...'Deze woorden spreekt Gabriël, terwijl hij zielen die net een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95