Spannende boeken

 • Silvia Rietdijk boeken
  Silvia Rietdijk - De erfenis van het steen

  In het land van de heilige piramides raken de levens van mens, tovenaar, elf, draak, geest en Godenwachter op mysterieuze wijze met elkaar verstrengeld. Vanaf een hoge rotsrichel luistert Airyck onder de brandende woestijnzon naar de zang van het zand. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Hay van den Munckhof boeken
  Hay van den Munckhof - Traisha en het ei

  Traisha en het Ei en acht andere fantastische vertellingen De oude Kronath rochelde een paar keer, opende de kachel en spoog een straal pruim in de vlammen. Luid gesis en geknetter volgde. 'Welk verhaal willen jullie horen?' vroeg hij. Traisha wist het al. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • James Oswald boeken
  James Oswald - Natuurlijke oorzaken

  De gloomy sfeer van Schotse Lowlands en de grootstad Edinburgh, waarin demonen uit het verleden opdoemen Zestig jaar geleden werd een jong meisje brutaal om het leven gebracht. Haar inwendige organen bleken verwijderd en haar lichaam ritueel verminkt. Tot nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Katz Krefeld boeken
  Michael Katz Krefeld - Afgezonderd

  Afgezonderd is een explosieve thriller over de alleenstaande Mogens Slotsholm, die verduistering pleegt om naar een geheime ontmoeting in Berlijn te reizen, maar spoorloos verdwijnt.De voormalige rechercheur Thomas 'Ravn' Ravnsholdt, die nog steeds getekend is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luc Schoonjans boeken
  Luc Schoonjans - De kroongetuigen

  VTM pakte in 2013 uit met de docureeks De Kroongetuigen. Daarin reconstrueerde journalist Jeroen Wils waargebeurde en spraakmakende misdaadverhalen uit Vlaanderen. Oude en nieuwe getuigen (politie, gerecht, familie en vrienden van de nabestaanden en daders)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Gerard Nanne boeken
  Gerard Nanne - Dodenmis

  Als onderzoeksjournalist Wilfred Krombach vermoord wordt aangetroffen in zijn achtertuin, bezorgt dat het Hoornse rechercheteam de nodige hoofdbrekens. Wie was Wilfred Krombach? En met welke zaak hield hij zich bezig? Vragen waar hoofdinspecteur Jillian Blom,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carla Norton boeken
  Carla Norton - Langs de afgrond

  Dit ijzingwekkende thrillerdebuut van Carla Norton oogst in Amerika niets dan lof. `Langs de afgrond' doet denken aan het beste werk van Karin Slaughter en Mo Hayder. Reeve lijkt op het eerste gezicht een normale jonge vrouw van 22 jaar. Maar tien jaar eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Andrzej Sapkowski boeken
  Andrzej Sapkowski - The Witcher - De Jaren van Verachting

  Geralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. De Jaren van Verachting is, na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Vincense Lelieveld boeken
  Vincense Lelieveld - Moord op de pater

  Als Julian erachter komt dat hij geadopteerd is, gaat hij op zoek naar zijn echte vader en moeder en krijgt zijn leven een hele andere wending.Hij raakt betrokken bij een ernstig misdrijf waardoor hij naar Afrika vlucht en zijn vriendin gaat zoeken, die daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ingrid Aanen boeken
  Ingrid Aanen - Anna, journalist

  De hoofdpersoon Anna, is als journalist werkzaam op de buitenland redactie van een hectische nieuwsvloer. De lezer krijgt een kijkje in de keuken van de journalistiek, tevens wordt het verhaal omlijst door actuele nieuwsgebeurtenissen van de eerste helft van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ruud Offermans boeken
  Ruud Offermans - De geograaf

  Cassiterides betekent Tin-eilanden, (afgeleid van het Griekse woord voor tin: Kassiteros) zijn in de oude geografie de naam van de betreffende eilanden gesitueerde ergens in de buurt van de westkust van Europa. Herodotus (430 BC) heeft vaag van hen gehoord.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Willem Meijer boeken
  Willem Meijer - Moordvakantie

  Per 1 januari 2007 wordt, als onderdeel, van de Alkmaarse politierecherche het Cold Case Team Alkmaar, het CCTA, opgericht. Hugo de Graaf heeft de leiding over het team en samen met zijn collega's proberen ze oude zaken op te lossen Tijdens de sloop van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • James Corey boeken
  James Corey - The Expanse 2 - Calibans strijd

  The Expanse 2 - Calibans StrijdWe zijn niet alleen...Op Ganymedes, graanschuur van het stelsel van Jupiter, moet een Marsiaanse marinier wanhopig toezien hoe haar peloton wordt afgeslacht door een monsterlijke supersoldaat. Op Aarde probeert een hooggeplaatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michel van Megen boeken
  Michel van Megen - Vlucht uit Tartaros

  Een zaterdagochtend in IJmuiden: De vrienden Peter, Jos en Johan graven in het zand, op zoek naar een stenen muur, die Peter enkele dagen daarvoor heeft ontdekt. Maar ze graven erg diep en vinden een vreemde gesp. Voor ze het weten worden Peter en Johan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pierre Grimbert boeken
  Pierre Grimbert - Het Geheim van Ji 1 - De Erfgenamen

  Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Erfgenamen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mizt aan de Maas boeken
  Mizt aan de Maas - Quasa's pepertje

  Het jonge meisje Quasa is samen met haar vader en een groep andere slaven gevlucht van de plantage diep het bos in op zoek naar vrijheid en een beter leven. Quesa groeit op als een sterke Marronse jager en als haar vader Aka op sterven ligt gaat Quasa op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Merel

  'Merel' is de spannende nieuwe thriller van Tom Wright. De dag na een hevige storm wordt aan de rand van een stad in Texas een vrouw dood aangetroffen. Ze is op een afschuwelijke manier omgebracht. Het slachtoffer is Deborah Gold, psycholoog en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Carina van Leeuwen boeken
  Carina van Leeuwen - Vuurproef - Unit Plaats Delict Deel 1

  Forensisch rechercheur Renee Spaan houdt van haar werk, maar sinds haar levenspartner zelfmoord pleegde, houdt de dood haar regelmatig uit haar slaap. Een nieuwe zaak, die wijst op een afrekening in de Haagse onderwereld, bezorgt haar nog meer kopzorgen: ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Harlan Coben boeken
  Harlan Coben - Gevonden

  Hoe ellendig kan je leven worden? Sinds hij acht maanden geleden zijn vader zag sterven, worstelt Mickey Bolitar met leugens, duistere geheimen en onbeantwoorde -vragen. En hij krijgt alleen maar meer problemen: Spoon ligt in het ziekenhuis, Rachel houdt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ronald Lenaerts boeken
  Ronald Lenaerts - Wezenloos dood

  Na zijn debuut met "Buitenbeentje" _ een bundel van columns, woordspelingen en gedichten _ waagt Ronald Lenaerts zich aan een nieuwe uitdaging met deze psychologische thriller.De auteur, die schrijft onder de alias Togu H, heeft zich tot dan hoofdzakelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jara Lee boeken
  Jara Lee - Ruw verstoord

  De tweelingbroers Louis en Pierre leiden een teruggetrokken leven op een boerderij in Zuid-Frankrijk. Als hun neef Luc bij hen in huis komt wonen, betekent dat een grote verandering, ook al omdat hij de nodige moderniseringen wil doorvoeren. En dan worden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Lee Child boeken
  Lee Child - 61 uur - DL

  In de thriller '61 uur' van Lee Child komt Jack Reacher tijdens een koude winter vast te zitten in Bolton, South Dakota. De lokale politie heeft problemen die het kleine bureau boven het hoofd groeien, en Reacher biedt aan te helpen. Maar wat Reacher niet weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Yolanda Halmans boeken
  Yolanda Halmans - Mondo Nero

  Jeannie leeft een goed leven met een bloeiende carrière en leuke vriendinnen in hartje Amsterdam. Dan ontmoet ze Ralf, wordt verliefd en alles lijkt nog mooier. Maar Ralf heeft duistere geheimen. Haar wereld stort in. Maar kan ze nog zonder zijn liefde?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marco Knauff boeken
  Marco Knauff - Zwijgplicht

  Zwijgplicht is het eerste deel van een nieuwe politieserie over bureau Bermhoven, waarin rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld onder de bezielende leiding van hun chef Ben van Gelen allerlei duistere zaken oplossen.Wanneer rechercheur Marieke de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Dame blanche

  De vierendertigjarige Jane Raimy heeft het ogenschijnlijk uitstekend voor elkaar. Ze heeft een eigen kookprogramma op televisie en genoeg miljoenen op de bank om het de rest van haar leven rustig aan te kunnen doen. Toch is Jane niet gelukkig. Haar relatie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99