Spannende boeken

 • Wies Borre boeken
  Wies Borre - Tijd om te sterven

  Tweede deel van Jo Middletons trilogie, waarin de reclameman plots eigenaar wordt van een groot fortuin, een schenking onder bepaalde voorwaarden en met een goed doel. Maar wat eerst een vriendendienst lijkt te zijn, draait snel uit op een ware lijdensweg.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De reünie - grote letter uitgave

  De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Nieske den Heijer boeken
  Nieske den Heijer - Splinters Woestijnzand

  Het Midden-Oosten is in chaos gedurende de Arabische Lente, maar Toby en Max mogen eindelijk hun droom waarmaken. Het archeologenduo onderzoekt een oud graf in Egypte met interessante teksten op de muren en een mummie in een aparte kamer. Nadat de grafkamer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Gruwel van de nacht

  Sluitstuk van de Middleton-trilogie dat het verhaal op een onverwachte manier afrondt. Nieuwe misdaden brengen het hoofdpersonage op de rand van de waanzin. Mensen verdwijnen op een onverklaarbare wijze van de aardbodem, maar niemand eist de ontvoeringen op.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arwen Mannes boeken
  Arwen Mannes - De laatste strijd Rheya

  Wanneer de nieuwsgierigheid van Rheya een slapend kwaad wekt, zien de wijzen van de Gezworen Raad zich genoodzaakt om een oud plan voortijdig uit te voeren.Rheya stort in wanneer zij de waarheid verneemt over een van Liourains best bewaarde geheimen. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Valérie Reijers boeken
  Valérie Reijers - De negen stenen

  Noëmie groeit op tussen de Pariahs, de dieven- en moordenaarsgilde van Belagar, en heeft al op jonge leeftijd geleerd te overleven in deze harde wereld. Onbewust bouwt ze een muur van onverschilligheid en woede om zich heen, waarachter ze zich verschuilt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Natascha van Limpt boeken
  Natascha van Limpt - Luotisade: De verdoemenis

  Aan het sterfbed van haar moeder krijgt Eleanor te horen dat ze nog een broer heeft. Tijd om vragen te stellen is er niet: het dorp wordt aangevallen door trollen en met de grond gelijk gemaakt. De jonge vrouw vlucht weg en bijt zich vast in de zoektocht naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Agata Christie, Sophy Hannah boeken
  Agata Christie, Sophy Hannah - De monogram moorden - grote letter uitgave

  Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,50
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Droomdanser

  De wereld van de Archipel: een noordelijk eilandenrijk in het poolijs verkeert in een permanente nacht. Waar blijft de zon? Zelfs de machthebbers maken zich grote zorgen. Als er stenen uit de hemel gaan vallen, verdwijnen twee kinderen spoorloos. Het ene is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Danaë ten Hoedt boeken
  Danaë ten Hoedt - Martelli Dipinto

  Devine heeft een obsessie voor het raam aan de overkant. Hoewel hetonbewoond zou moeten zijn, brandt er licht in het huis en ziet ze schaduwen.Steeds geestdriftiger onderzoekt ze alles rondom het huis, totdat haar vrienden ineens de aandacht opeisen. Vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Vince Flynn, Kyle Mills boeken
  Vince Flynn, Kyle Mills - De enige overlevende

  'Flynn is een meester - misschien wel dé meester - van de thriller.' - BookreporterNr. 1 New York Times-bestsellerWanneer Joe 'Rick' Rickman, voormalig golden boy bij de CIA, een gigantische hoeveelheid topgeheime documenten steelt en zijn land verraadt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Rek, Marieke Plaisier boeken
  Hans Rek, Marieke Plaisier - Veel liefs

  "Hoi schat, ben even een pakje af aan het leveren in het Heldere Bos. Het levert veel geld op en niemand anders wou deze klus hebben..." Tja, dat vraagt natuurlijk om problemen. Hendrikus en Mergilda wonen in Sloegara. Om het hoofd boven water te kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kurt Waelbroeck boeken
  Kurt Waelbroeck - Commissaris Dubois en de zaak Lindemann

  Sangatte: een lijk in een bunker. Dubois wordt ter hulp geroepen maar toont weinig interesse in de zaak. Een oorlogsdagboek fascineert hem meer. Het voert hem terug naar het verleden van Batterie Lindemann. De zaak en het dagboek hebben één ding gemeen: het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,04
 • Diana van Hal boeken
  Diana van Hal - De verzamelaar

  Een verrassend debuutRecensie door Joop Hazenbroek van HebbanDe meeste auteurs zijn over niets zo onzeker dan over hun debuut. Is hetgeen wat ze hebben gepubliceerd wel lezenswaardig, zal het boek wel verkocht worden, de recensies positief zijn, en vooral of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • J.B. te Boekhorst boeken
  J.B. te Boekhorst - Jackpot

  Wat zou jij doen? Zomaar tienduizend euro in ontvangst nemen of drie miljoen winnen in de loterij, maar pas een jaar later incasseren? Niet zo moeilijk, toch? Ik zou ook voor die miljoenen gaan. Maar als je kiest voor de hoofdprijs krijg je er wel een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Guido Strobbe boeken
  Guido Strobbe - Mendacium

  Er wordt een lijk gevonden in het natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen in Gent. Inspecteur Soetaert verdenkt de tweelingbroer die samen met de vermoordde een exclusief reisbureau uitbaat. Kort daarna vindt een tweede moord plaats die ook verband houdt met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marjolein van der Gaag, Marcella Kleine boeken
  Marjolein van der Gaag, Marcella Kleine - Eindbestemming

  Op mijn tenen loop ik het bos in omdat ik niet gehoord wil worden. Voor wilde dieren ben ik niet bang, maar de afgelopen nacht spookt nog door mijn hoofd. Heeft hij een ander en wil hij mij uit de weg ruimen? Geen mens zal me hier terugvinden als ik plotseling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Randy Singer boeken
  Randy Singer - Dodelijk complot

  Thomas en Theresa Hammond geloven in een strenge opvoeding, bijbelse oplossingen voor problemen en in goddelijke genezing... niet in doktoren. Maar als ze hartstochtelijk voor de genezing van hun zieke zoontje Joshua bidden, slaat het noodlot toe. Hun zoontje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anne Gerritsma boeken
  Anne Gerritsma - Inktzwart

  Jenna is een stil en onzeker meisje. Dat is ook niet gek, want op elke plek waar ze komt, wordt ze uitgescholden en geslagen. Niet alleen thuis is het bijna elke dag raak, maar ook bij haar op school. Ze verhuist regelmatig, maar wanneer ze naar Utrecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Guus Wardenaar boeken
  Guus Wardenaar - De ontmaskering

  Als verslaggever Jeff du Croix onderzoek doet naar lokale incidenten in de nieuwjaarsnacht van 2014 raakt hij langzaam maar zeker op het spoor van politiek en religieus gemotiveerde intriges die niet alleen de toekomst van Nederland wel eens een onaangename… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,20
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - De IRT-infiltrant - grote letter uitgave

  Onthullende politieroman gebaseerd op Van Riessens ervaringen in de IRT-affaireAls Anne Kramer, chef Zware Criminaliteit bij de Amsterdamse politie, opdracht krijgt de moord op een officier van justitie op te lossen Èn het nieuwe Interregionale Recherche Team… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Guy Prieels boeken
  Guy Prieels - De wraak van meneer Jules

  Hippolyte Pannecoucke, alias meneer Jules, is een grootsmokkelaar met de status van een koning. Door een tragisch voorval afgesneden van het snelle geld, verzeilt hij na de Tweede Wereldoorlog in het groot banditisme. Met ongezien lef vecht hij zich een weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Richard House boeken
  Richard House - Marek

  In de kelder van een oud Italiaans palazzo wordt een gruwelijk verminkt lichaam ontdekt. Het slachtoffer is waarschijnlijk een vermiste Amerikaanse student. De hoofdverdachten zijn twee broers, die nergens te bekennen zijn. Ze lijken de perfecte misdaad te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tupla M. boeken
  Tupla M. - Klem

  In een natuurgebied in het noorden van Nederland worden de bijna vergane resten van een man gevonden. Enige tijd later spoelt een ander dodelijk slachtoffer aan op de oever van de Maas in Zuid-Limburg. Aanvankelijk worden de zaken niet met elkaar in verband… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Shari Lapena boeken
  Shari Lapena - Het stel van hiernaast

  Wie gaat er nou naar een etentje bij de buren en laat de baby thuis alleen achter? Wat voor moeder doet zoiets? Je buurvrouw nodigt jou en je man uit voor een etentje. Ze vraagt je terloops of je je dochtertje van zes maanden thuis kunt laten. Niets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90