Spannende boeken

 • Margreet Bootsma-Oud boeken
  Margreet Bootsma-Oud - Opgefokt

  Groot is de schrik voor Susan wanneer ze in haar nieuwe baan in de thuiszorg oog in oog komt te staan met een cliënt die haar nog kent van haar vorige werk en daar een gemeen slaatje uit wil slaan.Om haar carrière te redden neemt ze een beslissing die haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dirk Verdoold boeken
  Dirk Verdoold - De Sint Felixvloed

  Josijne Boon is een eenvoudig meisje. Haar vader levert meekrap aan de fabriek van van Steen. Ze raakt verliefd op de zoon Isaac. Ondanks dat zijn begeerten uitgaan naar de verleidelijke Joanna kan Isaac zich niet losmaken van de boerenmeid Josijne. Joanna,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Hay van den Munckhof boeken
  Hay van den Munckhof - Traisha en het ei

  Traisha en het Ei en acht andere fantastische vertellingen De oude Kronath rochelde een paar keer, opende de kachel en spoog een straal pruim in de vlammen. Luid gesis en geknetter volgde. 'Welk verhaal willen jullie horen?' vroeg hij. Traisha wist het al. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Charlotte Williams boeken
  Charlotte Williams - Zwarte vallei

  Jessica Mayhew ontvangt een nieuwe cliënt in haar psychoanalytische praktijk: kunstenares Pandora Powell die in shock verkeert na de moord op haar moeder en de diefstal van een waardevol schilderij uit haar studio. Pandora groeide op in de schaduw van haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • S.J. Watson boeken
  S.J. Watson - Tweede leven - DL

  In 'Tweede leven' van SJ watson wordt Julia geconfronteerd met de gewelddadige dood van haar zusje Kate in Parijs. Van Kates huisgenote en beste vriendin hoort ze over het dubbelleven dat Kate leidde. Wanneer Julia dit tweede leven van haar zusje onderzoekt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gerard Nanne boeken
  Gerard Nanne - Dodenmis

  Als onderzoeksjournalist Wilfred Krombach vermoord wordt aangetroffen in zijn achtertuin, bezorgt dat het Hoornse rechercheteam de nodige hoofdbrekens. Wie was Wilfred Krombach? En met welke zaak hield hij zich bezig? Vragen waar hoofdinspecteur Jillian Blom,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ton Mol boeken
  Ton Mol - Eutopos

  Als de aarde ruim zestien miljard bewoners herbergt, gebeurt er wat wijze mensen al eeuwenlang voorspelden: de planeet aarde neemt wraak. In de 19e eeuw begint het tijdens de opkomst van de industriële revolutie met speldenprikken. In de 20e en 21e eeuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Corinne Vlaminckx boeken
  Corinne Vlaminckx - Beklemd

  De 3-jarige Maarten verdwijnt spoorloos. Zevenentwintig jaar later komt deze verdwijning tot een gruwelijke ontknoping. Kun je leven met jezelf als je verantwoordelijk denkt te zijn voor de verdwijning van een onschuldig kind?De 41-jarige Linda worstelt sinds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Brad Thor boeken
  Brad Thor - OPERATIE SNOW DRAGON

  'Brad Thor is de auteur van de headlines van morgen.' - Dan Brown 'De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.' - Chicago Tribune Nadat een CIA-agent op mysterieuze wijze overzees komt te overlijden, treedt zijn voornaamste informant naar voren met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • W. Schippers boeken
  W. Schippers - Schippersserie Om de Hornkamp

  Op landgoed de Hornkamp in Oost-Gelderland woont de heer Bruckhorn. Hij heeft zijn zinnen erop gezet om "Mariënstein", een goedgebouwd huis in de bocht van de vijver, af te breken. Zodoende wil hij het park in haar oude staat herstellen. Het lukt hem echter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Vincense Lelieveld boeken
  Vincense Lelieveld - Moord op de pater

  Als Julian erachter komt dat hij geadopteerd is, gaat hij op zoek naar zijn echte vader en moeder en krijgt zijn leven een hele andere wending.Hij raakt betrokken bij een ernstig misdrijf waardoor hij naar Afrika vlucht en zijn vriendin gaat zoeken, die daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Suzanne Hazenberg boeken
  Suzanne Hazenberg - De debutant

  'De debutant', de nieuwe thriller van schrijfster Suzanne Hazenberg, gaat over meervoudige moorden in het Nederlandse thrillerwereldje. Scenarioschrijver Ymke is verheugd als ze hoort dat haar manuscript wordt uitgegeven. Ze probeert van het avontuur te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Philip Le Bon boeken
  Philip Le Bon - BENISSA

  Philip Le Bon haalt weer uit met een keihard en steengoed vervolg op Sara Hoeveel leed kan een vrouw verwerken vooraleer ze de pedalen verliest? En hoeveel wilskracht heeft ze dan nog om terug te slaan? Is niet iedereen in staat om te moorden? Benissa, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christoffer Carlsson boeken
  Christoffer Carlsson - De toren van de dode zielen

  In het appartementencomplex van Leo Junker, politieagent op non-actief, is een jonge vrouw vermoord. Leo is er zeker van dat er iets niet klopt aan deze zaak en gaat zelf op onderzoek uit. Ondertussen krijgt hij mysterieuze sms’jes van iemand die hem in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Dinsdag is voorbij

  French, 'Dinsdag is voorbij'Het tweede deel met psychoanalytica Frieda Klein die tegen wil en dank wordt meegesleurd in de afschuwelijke wereld van misdaad en moord.In een vervallen huis in het oosten van Londen wordt het opgezwollen, door vliegen bedekte lijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hans Vervoort boeken
  Hans Vervoort - Op zoek naar Doetje Dezentjé - Literaire thriller

  Op zoek naar Doetje Dezentjé is het spannende verhaal over een zoektocht naar het liefdeskind dat de Nederlandse soldaat Wim (Bill) Brandel in Nederlands-Indië verwekte bij een Indisch meisje, Doetje Dezentjé. Toen hij gewond raakte en teruggezonden werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - De bron van drie / 2

  De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "De bron van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • L. A. Dawn boeken
  L. A. Dawn - DE BRON VAN DRIE / 3

  In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eva Burgers boeken
  Eva Burgers - Kaya Crime. De strijd om de macht

  De boekenserie KAYA CRIME speelt zich af in het bruisende Amsterdam. De 23-jarige rechercheur KAYA Elysee werd na haar opleiding aan de politieacademie aan het bureau Koninginneweg geplaatst. Met een klein team onderzoekt ze de zware misdrijven in hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mizt aan de Maas boeken
  Mizt aan de Maas - Quasa's pepertje

  Het jonge meisje Quasa is samen met haar vader en een groep andere slaven gevlucht van de plantage diep het bos in op zoek naar vrijheid en een beter leven. Quesa groeit op als een sterke Marronse jager en als haar vader Aka op sterven ligt gaat Quasa op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tom Wright boeken
  Tom Wright - Merel

  'Merel' is de spannende nieuwe thriller van Tom Wright. De dag na een hevige storm wordt aan de rand van een stad in Texas een vrouw dood aangetroffen. Ze is op een afschuwelijke manier omgebracht. Het slachtoffer is Deborah Gold, psycholoog en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Elvin Post boeken
  Elvin Post - Dame blanche

  De vierendertigjarige Jane Raimy heeft het ogenschijnlijk uitstekend voor elkaar. Ze heeft een eigen kookprogramma op televisie en genoeg miljoenen op de bank om het de rest van haar leven rustig aan te kunnen doen. Toch is Jane niet gelukkig. Haar relatie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yolanda Halmans boeken
  Yolanda Halmans - Mondo Nero

  Jeannie leeft een goed leven met een bloeiende carrière en leuke vriendinnen in hartje Amsterdam. Dan ontmoet ze Ralf, wordt verliefd en alles lijkt nog mooier. Maar Ralf heeft duistere geheimen. Haar wereld stort in. Maar kan ze nog zonder zijn liefde?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lex Pieffers boeken
  Lex Pieffers - Pittsburgh

  Een man zit verscholen in een stoepput in Elm Street in Dallas, Texas. Hij treft voorbereidingen voor een precisieschot. De stoet komt langzaam in beeld. Hij schiet: het slachtoffer zakt in elkaar. De schutter vlucht. Amerika is in shock door de moord op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marco Knauff boeken
  Marco Knauff - Zwijgplicht

  Zwijgplicht is het eerste deel van een nieuwe politieserie over bureau Bermhoven, waarin rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld onder de bezielende leiding van hun chef Ben van Gelen allerlei duistere zaken oplossen.Wanneer rechercheur Marieke de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95