Spannende boeken

 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Het zwaard van Mechdany

  Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Jaren later, als de spreuk is weggesleten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Antonio Manzini boeken
  Antonio Manzini - De rib van Adam

  De rib van AdamCommissaris Rocco Schiavone - vicequestore Schiavone - ziet er geen been in om gestolen goederen te verkopen, als dat niet opvalt. Hij moet ook wel want hij draagt uitsluitend Clarks, en die kunnen niet tegen de sneeuw in Aosta. Als iemand hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Villa Toscane

  Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke gebeurtenis alles op zijn kop zet... Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - Lieve mama

  Hoever ga jij om je gezin te beschermen?Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien.De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Baantjer boeken
  Baantjer - De Cock en de dode diva (deel 76)

  Baantjer 76. De Cock en de dode diva. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Margreet Bootsma-Oud boeken
  Margreet Bootsma-Oud - Opgefokt

  Groot is de schrik voor Susan wanneer ze in haar nieuwe baan in de thuiszorg oog in oog komt te staan met een cliënt die haar nog kent van haar vorige werk en daar een gemeen slaatje uit wil slaan.Om haar carrière te redden neemt ze een beslissing die haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dirk Verdoold boeken
  Dirk Verdoold - De Sint Felixvloed

  Josijne Boon is een eenvoudig meisje. Haar vader levert meekrap aan de fabriek van van Steen. Ze raakt verliefd op de zoon Isaac. Ondanks dat zijn begeerten uitgaan naar de verleidelijke Joanna kan Isaac zich niet losmaken van de boerenmeid Josijne. Joanna,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • William Shaw boeken
  William Shaw - Wespennest

  'Een ongemeen sterk thrillerdebuut. ****' De Standaard De terugkeer van rechercheur Cathal Breen en zijn sidekick Helen Tozer in de eersteklas thriller Wespennest. Londen, 1968: de swinging sixties zijn bijna ten einde. Bij de recherche van Marylebone slaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sandrone Dazieri boeken
  Sandrone Dazieri - DAZIERI*DOOD DE VADER

  In de buitenwijken van Rome verdwijnt een kind en wordt zijn moeder dood gevonden. Colomba, een vastberaden, atletische, knappe, maar getraumatiseerde politieagente, staat onder grote druk de ontvoering op te lossen. Colomba wordt bijgestaan door Dante,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • George R.R. Martin, Elio M. Garcia jr., Linda Antonsson boeken
  George R.R. Martin, Elio M. Garcia jr., Linda Antonsson - Het lied van ijs en vuur Verborgen Geschiedenis van Westeros en Game of Thrones

  De nog niet eerder vertoonde geschiedenis van Westeros en de landen daar voorbij Met honderden pagina's compleet nieuw materiaal van George R.R. Martin Als je het verleden zou moeten samenvatten in een proloog, dan heb je voor George R.R. Martins meesterwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Maikel Rouwendal boeken
  Maikel Rouwendal - Het Pretpark

  Het leven van meneer Goderic Flieper komt helemaal op zijn kop te staan als hij op een ochtend zijn gordijnen open doet en blijkt dat er een pretpark in zijn achtertuin gebouwd wordt. Compleet met achtbanen, zweefmolens en een spookhuis. Wie is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Vincense Lelieveld boeken
  Vincense Lelieveld - Moord op de pater

  Als Julian erachter komt dat hij geadopteerd is, gaat hij op zoek naar zijn echte vader en moeder en krijgt zijn leven een hele andere wending.Hij raakt betrokken bij een ernstig misdrijf waardoor hij naar Afrika vlucht en zijn vriendin gaat zoeken, die daar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Teek

  In het Rijksdomein van Hofstade wordt het lijk van een jonge vrouw gevonden. Gizzy Van Genechten werd naakt begraven. Haar stoffelijke resten verpakt in een plastic vuilniszak. Uit de autopsie blijkt dat ze op een extreem brutale manier is gewurgd. Inspecteurs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Tom Egeland boeken
  Tom Egeland - Het testament van Nostradamus

  Archeoloog Bjørn Beltø belandt in een bloedstollende race tegen de klok wanneer een Italiaanse professor, specialist in middeleeuwse codes, wordt ontvoerd. Terwijl hij wanhopig op zoek is naar de professor zitten verschillende partijen hém op de hielen: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Suzanne Hazenberg boeken
  Suzanne Hazenberg - De debutant

  'De debutant', de nieuwe thriller van schrijfster Suzanne Hazenberg, gaat over meervoudige moorden in het Nederlandse thrillerwereldje. Scenarioschrijver Ymke is verheugd als ze hoort dat haar manuscript wordt uitgegeven. Ze probeert van het avontuur te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Pieter Aspe boeken
  Pieter Aspe - Eiland - DL

  Commissaris Pieter Van In, zijn assistent Guido Versavel en onderzoeksrechter Hannelore Martens zijn het vaste trio in de spannende boeken van Pieter Aspe. In 'Eiland' wordt door vier buurtbewoners in Brugge het dode lichaam van een man gevonden. Het lijkt wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hans Vervoort boeken
  Hans Vervoort - Op zoek naar Doetje Dezentjé - Literaire thriller

  Op zoek naar Doetje Dezentjé is het spannende verhaal over een zoektocht naar het liefdeskind dat de Nederlandse soldaat Wim (Bill) Brandel in Nederlands-Indië verwekte bij een Indisch meisje, Doetje Dezentjé. Toen hij gewond raakte en teruggezonden werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Dean Koontz boeken
  Dean Koontz - De stad

  Bestsellerauteur en meesterverteller Dean Koontz komt met een eigentijds sprookje dat zich afspeelt in het door rassenrellen geteisterde Amerika.In een wereld vol rock-'n-roll en jazz zoekt de jonge Jonah Kirk zijn weg in het leven. Hij komt op het spoor van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michael Berg boeken
  Michael Berg - Blind vertrouwen

  De dertigjarige Chantal Zwart is journaliste bij RLP, een radiostation in Midden-Frankrijk. Op een ochtend is de Nederlander Peter Versloot haar interviewgast. Samen met de jonge, zeer aantrekkelijke Tamara bewoont de oud-zakenman een landgoed bij het dorp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Toni Coppers boeken
  Toni Coppers - Het laatste oordeel

  Zomer, een broeierige avond in augustus. De twaalfjarige Amber verdwijnt uit het ouderlijk huis in de Antwerpse deelgemeente Berchem. Er zijn aanwijzingen dat het meisje is weggelopen, maar er zijn ook verontrustende elementen: ze heeft zowel haar gsm als haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Camiel Karel boeken
  Camiel Karel - Hotel Soleil

  Een koppel, in hun dertiger jaren, besluit om een oud herenhuis aan te kopen. Een huis welke vroeger dienst had gedaan als hotel en nu door de vorige eigenaar aan zijn lot overgelaten was. De beginnende vorm van verval werd door hen opgevangen en een grondige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michael Katz Krefeld boeken
  Michael Katz Krefeld - Afgezonderd

  Afgezonderd is een explosieve thriller over de alleenstaande Mogens Slotsholm, die verduistering pleegt om naar een geheime ontmoeting in Berlijn te reizen, maar spoorloos verdwijnt.De voormalige rechercheur Thomas 'Ravn' Ravnsholdt, die nog steeds getekend is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robyn Young boeken
  Robyn Young - Koninkrijk

  Roberts kroning tot koning van Scotland heeft de toorn gewekt van Edward van Engeland. Onder de gevreesde drakenbanier marcheert de Engelse koning noordwaarts, vastbesloten over heel Groot-Brittannië te heersen.De Engelsen zijn niet Roberts enige vijanden. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Yolanda Halmans boeken
  Yolanda Halmans - Mondo Nero

  Jeannie leeft een goed leven met een bloeiende carrière en leuke vriendinnen in hartje Amsterdam. Dan ontmoet ze Ralf, wordt verliefd en alles lijkt nog mooier. Maar Ralf heeft duistere geheimen. Haar wereld stort in. Maar kan ze nog zonder zijn liefde?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marco Knauff boeken
  Marco Knauff - Zwijgplicht

  Zwijgplicht is het eerste deel van een nieuwe politieserie over bureau Bermhoven, waarin rechercheurs Marieke de Zwart en Robin Groeneveld onder de bezielende leiding van hun chef Ben van Gelen allerlei duistere zaken oplossen.Wanneer rechercheur Marieke de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95