Spannende boeken

 • Dan Brown boeken
  Dan Brown - Het verloren symbool

  Na aankomst in Washington krijgt Robert Langdon een telefoontje. Peter Solomon, vooraanstaand lid van de vrijmetselarij, filantroop en goede vriend van Langdon, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar één ding: dat Langdon de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,95
 • René Appel boeken
  René Appel - Van twee kanten

  Doktersassistente Fransien Wagtendonk heeft het moeilijk als haar vader onverwacht komtte overlijden. Gelukkig ondervindt ze veel steun van haar buurvrouw Tosca. Toch ziet zepas echt een nieuwe toekomst voor zich als Rob Laarman, een ondernemende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • René Appel boeken
  René Appel - De kortste nacht

  Rob Koolwijk heeft het goed voor elkaar. Hij is gelukkig getrouwd en heeft drie gezonde kinderen.Maar als bedrijfsleider van het partycentrum van zijn schoonvader baren de teruglopendeinkomsten hem zorgen. Wanneer Rob na een afgedwongen afspraak met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,56
 • Gunnar Staalesen boeken
  Gunnar Staalesen - Het uur van de wolf

  Varg Veum ontmoet in zijn stamcafé de gepensioneerde politierechercheur Nymark. Die vertelt hem dat hij nog altijd bezig is de waarheid achter enkele zaken te achterhalen, zoals de explosie bij een verffabriek en een moord. Hoewel beide misdrijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Thue de Zeeuw boeken
  Thue de Zeeuw - Verborgen misdaad

  Inspecteur Tom Berendsen heeft met vervroegd pensioen de politie verlaten. Enkele onderzoeken van vermiste vrouwen werden in de doofpot gestopt. Tom start zijn eigen onderzoek. De zaak wordt persoonlijk als kort nadien zijn vrouw Anna ook verdwijnt. Tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Jane Harper boeken
  Jane Harper - De droogte

  Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord – nadat hij zijn vrouw en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Robert Goddard boeken
  Robert Goddard - Panic Room

  Panic room van Robert Goddard is een blockbusterthriller over een verborgen kamer die een duister geheim herbergt… Hoog op de rotsen langs de Engelse kust staat een onbewoond huis. Blake, een jonge vrouw met een schimmig verleden, past op de woning. Dan komt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Arne Dahl boeken
  Arne Dahl - Achterland

  Voormalig rechercheur Sam Berger opent zijn ogen, en alles om hem heen is wit. Even duizelt het hem. Waar is hij? Dan ziet hij in elk geval één bekend gezicht: Molly Blom. Molly en Sam blijken allebei op de vlucht voor de Zweedse geheime dienst én de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid

  De bedachtzame vrijgezel Gunder Jomann gaat op reis naar India om een vrouw te zoeken. Zijn oog valt op Poona. Zij is serveerster in een restaurant en hij gaat daar voortaan iedere dag eten om haar te kunnen zien. Halverwege de vakantie trekt hij de stoute… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - Veenbrand (set van 5)

  Pakket met 5 exemplaren van Veenbrand van Karin Fossum (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Marian Werkman boeken
  Marian Werkman - Zwijgen is goud

  Fotografe en privédetective Mirjam Zomer krijgt een interessante opdracht. De vermogende Cassandra Hooghstraeten vraagt haar een reportage te maken van haar hoogbegaafde zoon Walter, die binnenkort voor een studie naar Amerika vertrekt. Twee dagen na Mirjams… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hélène Wagener boeken
  Hélène Wagener - De Oorkonde

  Het woord 'dood' dringt langzaam door in mijn bewustzijn. Het wroet zich in mijn wezen en laat zien wie ik ben. Zelfreflectie spiegelt de waarheid, ik ben een moordenares! Wie wil zakenvrouw Blanche Defuis ruïneren? De verhuizing van Amsterdam naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edward C. Petrovics boeken
  Edward C. Petrovics - De Huns

  Een mysterieus hunebed, Vincent van Gogh en predikant Johan Picardt komen in vier dimensies op de tijdlijn van een jonge archeoloog. Hij raakt verstrikt in een complot met tentakels tot het Vaticaan. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sandra Berg boeken
  Sandra Berg - De prijs

  Een bloedstollende thriller met een vleugje romantiek van topschrijfster Sandra Berg! Bijna was hotel Villa Pesta in vergetelheid geraakt. Maar nu, na een zorgzaam uitgevoerde renovatie, is dit prachtige gebouw eindelijk in ere hersteld. Een smaakvolle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Frans Tolsma boeken
  Frans Tolsma - De macht van het woord

  Drie doctorandussen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam willen avontuur en komen terecht bij drie goden die de laatste avonturiers op de aarde mee willen nemen op een Grote Reis. Daartoe maken ze een queeste. Een van de drie is een woordvechter. Dat houdt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,60
 • Karin Fossum boeken
  Karin Fossum - De Indiase bruid

  De bedachtzame vrijgezel Gunder Jomann gaat op reis naar India om een vrouw te zoeken. Zijn oog valt op Poona. Zij is serveerster in een restaurant en hij gaat daar voortaan iedere dag eten om haar te kunnen zien. Halverwege de vakantie trekt hij de stoute… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Dee Henderson boeken
  Dee Henderson - Koud spoor

  Koud spoor' van Dee Henderson is het tweede deel in de serie over cold case detective Evie Blackwell. Evie Blackwell gaat deel uitmaken van een prestigieuze taskforce, en de druk om te presteren is hoog. De taskforce is gericht op het traceren van langdurig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karin Kallenberg, Dimitri van Hove boeken
  Karin Kallenberg, Dimitri van Hove - Penitenza

  Penitenza is een beroemd schilderij, het pronkstuk van de basiliek in Florella. Als Johan Jagers gevraagd wordt samen met een internationaal team deze kerk te restaureren, vertrekken hij en zijn vrouw Merel voor een jaar naar de Italiaanse kunststad. Hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Leo Bonjean boeken
  Leo Bonjean - Pad van een magiër

  JALOEZIE STEEKT DE KOP OP EN ZORGT VOOR DRAMATISCHE GEBEURTENISSEN, OOK VOOR BEN. MAAR DAN BRENGT EEN ONVERWACHTE ONTMOETING WEER VREUGDE, AL GAAN ER ENORME PROBLEMEN MEE GEPAARD. HIJ HEEFT OOK EEN VERANTWOORDELIJKHEID BINNEN DE ACADEMIE DIE NIET ALTIJD EVEN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Stieg Larsson boeken
  Stieg Larsson - Mannen die vrouwen haten - Millennium 1

  ‘Gewoon een erg goed boek.’ – De Telegraaf Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95