Spannende boeken

 • Suzanne Collins boeken
  Suzanne Collins - The Hunger Games filmeditie

  De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmrelease heeft Van Goor deze speciale filmeditie van het boek uitgebracht. 12 districten 24 strijders 1… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Henriette Hemmink boeken
  Henriette Hemmink - Het geheim der eersten

  Wat hebben Stonehenge in Engeland, de piramides van Gizeh in Egypte, Gamla Uppsala in Zweden en de Friese terpen gemeen? Wat is de relatie tussen het Jezusverhaal, de zwartepieten-discussie en de Noorse en Griekse mythologie? Thomas van Dam, wetenschapper,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Matthew Mather boeken
  Matthew Mather - Cyberstorm

  Wat als iemand de belangrijkste stad ter wereld platlegt met een eenvoudig computervirus...'Cyberstorm is het boek dat ik zelf had willen schrijven.' - Hugh Howey, auteur van SiloHet is kerstavond als New York wordt getroffen door een van de zwaarste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jens Lapidus boeken
  Jens Lapidus - Viproom

  Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is van plan dat te blijven, hij is helemaal klaar met de misdaad. Hij krijgt het aanbod om het slachtoffer van een kidnapping op te sporen. De ouders durven niet naar de politie te gaan, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johnny van Neerven boeken
  Johnny van Neerven - Shakra

  Over heel Europa worden gruwelijke aanslagen gepleegd waarbij telkens ook de dader bewust om het leven komt. Als in Nederland een gezin wordt gedood vinden de twee aangewezen inspecteurs enkele bizarre overeenkomsten tussen al deze aanslagen en waar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Johnnie Crystal boeken
  Johnnie Crystal - De generatie voor de storm

  Na de Eerste Wereldoorlog gaat Ralph Dewinter zijn geld verdienen met riskante waardetransporten en later met schilderijenhandel. Hij gaat in Duitsland wonen. Zodra de Nazi's aan de macht komen voelt hij zich daar niet meer thuis, maar laat zich overhalen om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lineke Breukel boeken
  Lineke Breukel - VLUCHTSPEL / Deel 1 - Broederschap van de Jacht

  Nicole is een Haagse studente psychologie die door haar oude schoolvriend Ruud wordt uitgenodigd om mee te doen met een survivaltocht in de Ardennen. De jonge vrouw gaat hier graag op in. Ze wil losbreken uit haar eenzame leven en hoopt stiekem op een relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.D. Robb boeken
  J.D. Robb - Plechtig vermoord

  Als Eve Dallas een geheim onderzoek naar de dood van een collega-inspecteur in gang zet, begeeft ze zich op glad ijs. Professionaliteit moet altijd vóór persoonlijke loyaliteit gaan, maar voor Eve lopen de zaken dwars door elkaar heen.De waarschuwing van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carla Norton boeken
  Carla Norton - Langs de afgrond

  Dit ijzingwekkende thrillerdebuut van Carla Norton oogst in Amerika niets dan lof. `Langs de afgrond' doet denken aan het beste werk van Karin Slaughter en Mo Hayder. Reeve lijkt op het eerste gezicht een normale jonge vrouw van 22 jaar. Maar tien jaar eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Deon Meyer boeken
  Deon Meyer - Orion

  Met een enkel schot in het achterhoofd werd antiekhandelaar Johannes Smit vermoord duidelijk een professionele afrekening. De enige aanwijzingen zijn een stukje papier en het moordwapen, een M16, een wapen dat meestal gebruikt wordt door huurlingen en zelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Terlouw, Sanne Terlouw boeken
  Jan Terlouw, Sanne Terlouw - De verdwenen menora - grote letter uitgave

  In de kathedraal van Den Bosch wordt een pater vermoord. Hij blijkt kort daarvoor een mysterieus document in veiligheid te hebben gebracht, dat lijkt te verwijzen naar de menora, de grote gouden zevenarmige kandelaar die in het jaar 70 door de Romeinen als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - In naam der wet - grote letter uitgave

  In 1965 begon Joop van Riessen zijn carriËre bij de Amsterdamse politie aan het bureau Warmoesstraat; pas in 2004, inmiddels hoofdcommissaris, verliet hij het korps. In de tussenliggende veertig jaar maakte hij de internationalisering van Amsterdam mee, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Lupko Ellen boeken
  Lupko Ellen - Hellig vuur - grote letter uitgave

  Hellig vuur draait om een conflict tussen arm en rijk op het Drentse platteland. In deze minithriller zet Lupko Ellen een aantal krachtige figuren neer, zoals een door geld gedreven projectontwikkelaar, een helse wraakbeluste jonge meid, haar dementerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rene Appel boeken
  Rene Appel - De kortste nacht

  `De kortste nacht is de nieuwste thriller van bestsellerauteur René Appel. Rob Koolwijk heeft het goed voor elkaar. Hij is gelukkig getrouwd en heeft drie gezonde kinderen. Na een gedwongen afspraak met jeugdvriend Edwin komt hier verandering in. Door diens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anders Roslund, Stefan Thunberg boeken
  Anders Roslund, Stefan Thunberg - Made in Sweden

  Drie broers bedenken een masterplan om nooit meer geldzorgen te hebben. Niet veel later vormen ze de bende achter de grootste reeks gewelddadige bankovervallen uit de Zweedse geschiedenis. Hun band werd gesmeed toen ze samen opgroeiden onder het juk van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Michel van Megen boeken
  Michel van Megen - Vlucht uit Tartaros

  Een zaterdagochtend in IJmuiden: De vrienden Peter, Jos en Johan graven in het zand, op zoek naar een stenen muur, die Peter enkele dagen daarvoor heeft ontdekt. Maar ze graven erg diep en vinden een vreemde gesp. Voor ze het weten worden Peter en Johan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Viveca Sten boeken
  Viveca Sten - Midzomernachthitte

  Midzomernacht op Sandhamn. Feestende bezoekers nemen bezit van het eiland. Nora Linde viert voor het eerst midzomer met haar nieuwe liefde Jonas. Hun samenzijn wordt echter abrupt verstoord als Jonas tienerdochter Wilma s nachts niet thuiskomt. De volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Vrij Spel

  Als haar vader een zeventienjarige jongendoodschiet, komt Emma's leven in gevaar...Op een mistige ochtend in oktober schiet devader van Emma, politieagent Nick Overmars,een zeventienjarige jongen dood. Volgenshem was de jongen gewapend, maar hetwapen wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Revival

  Gebonden, gelimiteerde en genummerde editie! Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd. Revival van Stephen King is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ben Droste boeken
  Ben Droste - De schemering

  Het sprookje is uit: de Man van Wachten is vertrokken. Zijn geestelijke erfenis leidt tot een richtingenstrijd rond enkele figuren die de karavaan van zijn volgelingen verlaten hebben en teruggekeerd zijn naar de Binnenwereld. De sluwe Nomed, Heerser van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marc Guggenheim boeken
  Marc Guggenheim - Dekkingsvuur

  Een thriller met het testosteron van een actiethriller, de hersens van een rechtbankdrama en de paranoia van een samenzweringsfilm. Een jonge CIA-advocaat ontdekt een gevaarlijke, wereldwijde samenzwering, aangestuurd vanuit de Amerikaanse inlichtingendiensten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Olga Hoekstra boeken
  Olga Hoekstra - Dodenweg

  Rechercheur Thomas DeLohr wordt op de zaak van twee auto-ongelukken gezet. De aanblik van het verwoeste lichaam van een van de slachtoffers confronteert hem met zijn verleden. Bij elke stap die hij zet om de puzzel te ontrafelen, raakt hij verder verwijderd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rob Vente boeken
  Rob Vente - Moord in Feyenoordshirt

  Rob Vente verricht al auteur een topprestatie. In 2 1/2 jaar tijd heeft hij vijf thrillers op zijn naam. En telkens heeft de ex-sportjournalist Feyenoord en de stad Rotterdam als decor genomen voor speurder Fred Groen, die in de uitgaven wordt geholpen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jara Lee boeken
  Jara Lee - Ruw verstoord

  De tweelingbroers Louis en Pierre leiden een teruggetrokken leven op een boerderij in Zuid-Frankrijk. Als hun neef Luc bij hen in huis komt wonen, betekent dat een grote verandering, ook al omdat hij de nodige moderniseringen wil doorvoeren. En dan worden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Caroline Kepnes boeken
  Caroline Kepnes - Jij

  Als Joe de adembenemende Guinevere Beck zijn boekhandel ziet binnenlopen, weet hij het zeker. Dit is de vrouw die hij wil. Guinevere is perfect: mooi, stoer, slim en supersexy. En ze hebben meteen een verrassend leuk gesprek over [i]De Da Vinci Code[/i]. Joe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95