Spannende boeken

 • Danaë ten Hoedt boeken
  Danaë ten Hoedt - Martelli Dipinto

  Devine heeft een obsessie voor het raam aan de overkant. Hoewel hetonbewoond zou moeten zijn, brandt er licht in het huis en ziet ze schaduwen.Steeds geestdriftiger onderzoekt ze alles rondom het huis, totdat haar vrienden ineens de aandacht opeisen. Vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Peter J.L.M. Bernink boeken
  Peter J.L.M. Bernink - Geen weg terug

  Als Justus van Halen na een verjaardagsfeest 's nachts terugrijdt van Amsterdam naar Groningen, wordt hij op de A6 van de weg gedrukt. De auto stort in het ijskoude water. Zijn dochter Merel komt hierbij om het leven. Hijzelf raakt in een diepe coma.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anne Gerritsma boeken
  Anne Gerritsma - Inktzwart

  Jenna is een stil en onzeker meisje. Dat is ook niet gek, want op elke plek waar ze komt, wordt ze uitgescholden en geslagen. Niet alleen thuis is het bijna elke dag raak, maar ook bij haar op school. Ze verhuist regelmatig, maar wanneer ze naar Utrecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Johnnie Crystal boeken
  Johnnie Crystal - Het geheim van Professor Blumberg deel 3

  De Delftse student Jan Steen komt in contact met Professor Ivan Rubikov. Samen fabriceren ze een aantal Verschieber, naar het voorbeeld dat de professor in 1945 in Zuid Silezië heeft gezien. Het project stopt wanneer de professor naar de V.S. wordt ontvoerd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Goddard boeken
  Robert Goddard - Intrige in Parijs

  1919, Parijs. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de catastrofale gevolgen van de Eerste Wereldoorlog te bespreken. Het laatste waar zij op wachten is de mysterieuze dood van een hooggeplaatst lid uit hun afvaardiging. Dus als Sir Henry Maxted van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Roselynd Randolph boeken
  Roselynd Randolph - De boeken van de Varulven De zilveren raaf

  Na de verdwijning van Judith en Justin, vreest Jesse voor het bestaan van de Varulvenwereld: het mysterieuze zwaard "Demonendoder" wordt gestolen en overal nemen Alpha's het recht in eigen poot. Jesse beseft dat alleen het ultieme offer de Zilveren wolven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Stefan Ahnhem boeken
  Stefan Ahnhem - Zonder gezicht DL

  dwarsligger 466 Stefan Ahnhem Zonder gezicht Rechercheur Fabian Risk keert terug naar zijn geboortestad, waar hij meteen op een moordzaak wordt gezet. Het slachtoffer is een oud-klasgenoot van Risk en niet veel later wordt een tweede klasgenoot vermoord.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Patricia van der Broek boeken
  Patricia van der Broek - Belast verleden

  Als de jonge advocaat Ozan Özkan spoorloos verdwijnt tijdens een heiweekend, buigt rechercheur Thiemo Ravenhorst zich in Belast verleden met zijn team over de zaak. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of de aanstaande fusie van het kantoor waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Johnnie Crystal boeken
  Johnnie Crystal - De Generatie na de Storm

  Dave Dewinter leeft een beetje in de schaduw van zijn bekende vader. Hij heeft wat moeite om een studierichting en een beroep te kiezen. Zijn werkgever ­stuurt hem naar Spanje, als piloot van bevoorradings­vliegtuig, maar hij gebruikt het toestel voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Max Rippe boeken
  Max Rippe - Een dodelijke afloop

  Op zijn housewarmingparty wordt inspecteur Maik Hof gebeld met het bericht dat zijn vader is overleden. Het nieuws overvalt hem, omdat hij sinds zo'n jaar of 30 niets meer van zijn vader heeft vernomen. In het mortuarium ontdekt hij dat zijn alcoholistische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Droomdanser tweeluik - compleet (deel 1 en 2)

  De wereld van de Archipel: een noordelijk eilandenrijk in het poolijs verkeert in een permanente nacht. Waar blijft de zon? Zelfs de machthebbers maken zich grote zorgen. Als er stenen uit de hemel gaan vallen, verdwijnen twee kinderen spoorloos. Het ene is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Thomas Olde Heuvelt boeken
  Thomas Olde Heuvelt - Om nooit te vergeten

  Om nooit te vergeten is een bundel korte verhalen van Nederlands talent Thomas Olde Heuvelt, die eerder internationaal doorbrak met HEX. Stephen King noemde zijn werk 'briljant en volstrekt origineel'.Voor het eerst zijn nu vijf van zijn verhalen gebundeld.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Marian Werkman boeken
  Marian Werkman - Mirjam Zomer detective Zwijgen is goud

  Deel 2 van de detectiveserie over Mirjam Zomer, waarin ze te maken krijgt met de ontvoering van een hoogbegaafde jongen.Fotografe en privédetective Mirjam Zomer krijgt een interessante opdracht. De vermogende Cassandra Hooghstraeten vraagt haar een reportage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mr. Lee boeken
  Mr. Lee - De wraak van stinkie

  Bruno is een ongewenst kind. Tijdens zijn jeugdjaren trekt hij veel op met zijn neef Timmy. Wanneer ze samen opgroeien blijkt al snel dat er iets grondig mis is met Bruno. Al snel verliest Bruno alle grip op de realiteit en zijn leven wordt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Ryan de Wolff boeken
  Ryan de Wolff - De Loverboy Killer

  In Amsterdam vindt een afschuwelijk misdrijf plaats. Het zeventienjarig meisje Renske wordt door een groep loverboys mishandeld, meermalen verkracht en belandt op de Wallen. Tot grote opluchting van haar ouders en haar buurman worden de daders snel gepakt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Theo Barkel boeken
  Theo Barkel - De Castlefest Kronieken Broeders door de tijd

  De manipulaties van de tijdsdemon Azoëllos blijken veel verder te gaan dan iedereen oorspronkelijk aannam. Journalist Willem van Straeten, die de strijd aanbond met de machtige tijdsdemon, bleek al eerder het slachtoffer te zijn van zijn manipulaties, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • W.A. Dehairs boeken
  W.A. Dehairs - Lockdown

  Op een dag krijgt journalist Chris Kooi een brief, van zichzelf. Het is een brief die hij 30 jaar geleden verstuurde aan zijn grote vlam Cath, die plots uit zijn leven verdween. Later volgen nog twee brieven en dan een postkaart: Hotel Falstaff, Brussel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Bonne ten Kate boeken
  Bonne ten Kate - Op Drift

  Deze novelle speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Drie kunstenaars ondernemen een gewaagde poging om een Joods gezin te bevrijden uit het Vélodrome d'Hiver in Parijs, waar het gevangen is gezet door de Duitsers. Gezamenlijk vluchten zij vervolgens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Ingar Johnsrud boeken
  Ingar Johnsrud - Zij die gaan

  ‘Het wordt allemaal zo spannend, dat die nieuwe thrillersensatie in de maak lijkt. Het begin van een trilogie, en dat doet uitkijken naar de twee overige delen.’ Trouw In een ziekenhuis in Oslo komt hoofdinspecteur Fredrik -Beier langzaam bij kennis. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Laura Lippman boeken
  Laura Lippman - Als ik aan je denk

  Op onnavolgbare wijze weet Lippman spanning met maatschappelijke thema’s te combineren Luisa ‘Lu’ Brant is de pasverkozen – en eerste vrouwelijke – openbaar aanklager voor Howard County, Maryland, een baan die haar geliefde vader ook vervulde. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sophia Drenth boeken
  Sophia Drenth - Bloedwetten Bloedwetten: Verlossing

  Het langverwachte tweede deel van Sophia Drenths Bloedwetten 'Bloedwetten grijpt je bij de strot!' - Anthonie Holslag Neerlanders hebben hun angst verloren voor de bloeddrinkende Ath'vacii. Burgers gebruiken nu zelf gretig het pulver dat wordt vervaardigd uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Koos Berghs boeken
  Koos Berghs - De jacht op de hellehond

  In een vlaag van verstandsverbijstering, zo zegt hij zelf, heeft de 28-jarige Lieuwe Loozebroek een baan aangenomen als leraar geschiedenis op een middelbare school in Rotterdam. Zijn eerste les was een ramp. Klas 4F: twaalf jonge meiden die helemaal geen les… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Terrence Lauerhohn boeken
  Terrence Lauerhohn - Nirwana

  Een nieuwe tijd Een nieuw getto Een nieuwe drug Een verslaafde Een vermiste dochter Een vader op zoek Terrence Lauerhohn heeft zichzelf voor een derde maal op een rij overtroffen met een thriller. Was zijn eerste boek De negen cirkels volgens zijn woorden Dark… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erica Broekhof boeken
  Erica Broekhof - Itthon

  Een misdaadroman gecombineerd met fantasie en een spiritueel randje.Vijf vriendinnen; Edith, Mavis, Josca, Iris en Selena. Edith is creatief met een hart van goud. Mavis het mooie fotomodel. Samen hebben Mavis en Edith een eigen bedrijf: Madith. Josca is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gaby Raaijmakers boeken
  Gaby Raaijmakers - Elins keus

  Het is dertien jaar geleden dat Branna werd uitgehuwelijkt aan de Mazumundische keizerszoon Memindel. In de tussentijd is er veel veranderd in Yo-Kin-Har Mazumundo. De magiërs zijn van hun voetstuk gevallen, terwijl de zwartogen onder leiding van Ladro´n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95