Spannende boeken

 • Suzanne Hazenberg boeken
  Suzanne Hazenberg - De debutant

  Scenarioschrijfster Ymke is verheugd als ze hoort dat haar manuscript wordt uitgegeven. Ze maakt kennis met de wereld van uitgeverijen, schrijvers en het Boekenbal, maar ook met de afgunst van collega-schrijvers en onvermijdelijke ego's.Ymke probeert van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,20
 • Miranda Vos-Damen boeken
  Miranda Vos-Damen - Het geluk van de regen

  Lucia is een jonge vrouw van dertig jaar. Ze is schrijfster en werkt bij een populair roddelblad. Een man die een verleden met het blad heeft, wil wraak nemen. Per toeval treft hij Lucia en hij haalt een gemene streek met haar uit, wat vervolgens op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Open einde

  Inspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bredevoort. De inwoners van het voor toeristen zo gemoedelijke boekenstadje zijn allebehalve toeschietelijk en tijdens het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Gouden kooi

  Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun geluk. Maar schijn bedriegt. Fayes leven draait alleen nog om vertwijfelde pogingen het Jack naar de zin te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Ken Follett boeken
  Ken Follett - De man van St. Petersburg

  'Griezelig aannemelijk. Een van Folletts beste.' Time Londen, begin 1914: zijn naam is Feliks. Hij is naar Londen gekomen om een moord te plegen die de loop van de geschiedenis voorgoed zal veranderen. Feliks is een meester in het manipuleren, en heeft vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Christi Daugherty boeken
  Christi Daugherty - Voor het te laat is

  Deel 2 in de Harper McClain-serie ‘Zoooooo goed! Een verrassende thriller met een fantastische hoofdpersoon. Smeek, leen, steel desnoods een exemplaar!’ C.J. Tudor, auteur van De krijtman Voor de lezers van Tess Gerritsen en Karen Rose In een welgestelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kathleen McGowan boeken
  Kathleen McGowan - Het Boleyn mysterie

  Nieuwe pageturner van de auteur van Het Magdalena mysterie en het medici mysterie.In de Tower of London wordt het lichaam gevonden van een onthoofde vrouw, verkleed als Anne Boleyn. Tegelijkertijd ontdekt journaliste Maureen Paschal, die onderzoek doet naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Johan Klein Haneveld boeken
  Johan Klein Haneveld - Plastic vriend

  In de 22e eeuw vaart plasticvisser Matthijs Waaldrop boven de verdronken steden en polders van Nederland. Op een dag vindt hij in zijn net een voorwerp van voor de instorting. Dat trekt de aandacht van mysterieuze groeperingen van het vaste land. Matthijs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Jack boeken
  Jack - Jack en de Magistraten

  De juridische wereld van met name het Openbaar Ministerie, de Rechterlijke Macht en de Advocatuur wordt opgeschrikt door de plotselinge liquidatie van de president van het Gerechtshof. De advocaat Jack Moeravjov, net terug van een feestelijk weekeindje uit met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ingrid de Graaff boeken
  Ingrid de Graaff - Valse herinneringen

  Leona is samen met Mark en haar dochtertje Cira gelukkig in hun flatje in Leiden. Daar komt verandering in als Mark een aanbieding krijgt als fysiotherapeut in het ziekenhuis in Roosendaal. Ze gaan op zoek naar een nieuw huis en hun oog valt op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mandy Stow boeken
  Mandy Stow - Van mij

  Als iemand anders iets heeft wat jij wilt, wat doe je dan? De planmatige Brigitte en de dromerige Annebette zijn elkaars beste vriendinnen die elkaar door dun en dik steunen. Als Annebette’s man voor zijn werk naar de andere kant van de wereld gaat, gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Esmee Polijt boeken
  Esmee Polijt - Duivels dilemma

  Duivels dilemma Tamara heeft een druk leven met haar man, haar kinderen en haar minnaar. Haar jongste dochter Saartje is meervoudig gehandicapt en Tamara is een groot deel van de dag bezig met haar verzorging. Hoewel ze nog een zuster heeft en haar ouders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joanne Carlton boeken
  Joanne Carlton - Stof

  Als je hele wereld opgaat in stof, wil jij dan nog achterblijven?Simon James is een gelukkig man. Hij heeft een mooie baan, een prachtig gezin en geniet van het leven. Tot een giftige stofwolk de wereld verwoest en hij alles verliest.Drie weken en ettelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Gytha Lodge boeken
  Gytha Lodge - Op een dag

  In de zomer van 1983 gaan zeven schoolvrienden kamperen in een bos. De jongste van het stel is Aurora Jackson; ze is helemaal overdonderd dat ze mee mag. De volgende ochtend worden er maar zes vrienden wakker – Aurora blijkt verdwenen en ondanks de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Sharon Bolton boeken
  Sharon Bolton - Op de vlucht

  In de heuvels tussen Engeland en Schotland maken dertien passagiers bij zonsopgang een ballonvaart. Een prachtige ervaring, tot ze op de grond een brute moord zien gebeuren.In de heuvels tussen Engeland en Schotland maken dertien passagiers bij zonsopgang een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Ricky en Ronnie

  Wanneer charmeur Peter zijn minnares Rani voor haar verjaardag trakteert op enkele uren stoeien in een discrete gehuurde kamer, stuurt een stroomstoring hun amoureuze plannen in de war. Al snel staat de behulpzame elektriciteitscontroleur Ricky aan de deur van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - Het meisje in de trein

  'Een intrigerende psychologische thriller (...) goed geconstrueerd en intelligent entertainment.' - NRC Handelsblad 'Dit thrillerdebuut is zeer spannend en goed geschreven, de suspense wordt mooi geleidelijk opgebouwd, de plot is origineel, het einde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Philip Kerr boeken
  Philip Kerr - De een van de ander

  Dwarsligger 617 is De een van de ander van Philip Kerr, een Bernie Gunther-thriller. München, 1949: Bernie Gunther wordt ingehuurd door een vrouw wier echtgenoot, een oorlogsmisdadiger, is verdwenen. Ze wil graag de bevestiging dat hij dood is. Het lijkt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Arnaldur Indridason boeken
  Arnaldur Indridason - Nachtstad

  Dwarsligger 616 is Nachtstad van Arnaldur Indridason. Erlendur Sveinsson is nog niet lang in dienst bij de politie en heeft zijn handen al vol aan wat er in de straten van Reykjavik gebeurt: verkeersongevallen, diefstal, huiselijk geweld, dronkenschap,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - De vervangster

  Dwarsligger 623 is De vervangster van Val McDermid en is een Tony Hill-thriller. Jarenlang vochten ze zij aan zij tegen de misdaad: psycholoog Tony Hill en rechercheur Carol Jordan, maar door verdriet en schuldgevoel is hun vriendschap verbroken. Ze hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Winternacht

  Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa. Op de dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Linda Green boeken
  Linda Green - Haar laatste woorden

  Een ijzingwekkende psychologische thriller over het verwoestende effect van lang bewaarde geheimen Voor de lezers van Alex Marwood en Gillian Flynn Er zijn baby’s achter in de tuin. Zorg goed voor mijn baby’s. Vlak voor Betty sterft, vraagt ze haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Stefan Petrucha boeken
  Stefan Petrucha - Spider-Man - Eeuwig jong

  In Spider-Man – Eeuwig Jong slinger je door het verleden van Stan Lee’s iconische personage Spider-Man! Gebaseerd op de klassieke Stenen Tablet Saga. Om wat lucratieve actiefoto’s te schieten van zijn spinachtige alter ego, gaat Peter Parker de straat op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Linda Jansma boeken
  Linda Jansma - Uitverkoren

  Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom en ze kan het haar broer niet vragen omdat hij inmiddels ook om het leven is gebracht. Terwijl Jules blijft zoeken naar antwoorden, krijgt ze tijdens haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - De Magische Wereld van Margje 1

  Margje is een gewoon meisje dat bijna achttien jaar wordt. Ze heeft wel een oma die in de wicca een hogepriesteres is, maar is dat zo ongewoon? Opeens heeft haar terugkerende nachtmerrie met echte magie te maken. En is haar beste vriend ook een heks. In razend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00