Spannende boeken

 • Rosamund Lupton boeken
  Rosamund Lupton - XL Dochter - grote letter uitgave

  Wanneer de Britse Yasmin te horen krijgt dat haar man Matt is omgekomen bij een ramp in het verre noorden van Alaska, weigert ze ditnieuws te geloven. Samen met haar dove dochter Ruby onderneemt ze een wanhopige tocht door het barre winterlandschap van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,45
 • Nicci French boeken
  Nicci French - XL Als het zaterdag wordt - grote letter uitgave

  De tweeëndertigjarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren eerder is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. Vanwege hetbuitensporige geweld was iedereen ervan overtuigd dat Hanna aan een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,48
 • René Appel boeken
  René Appel - XL Verzwegen - grote letter uitgave

  Wanneer Suzan tijdens het opruimen van haar moeders huis een krantenbericht tegenkomt over een oude verkrachtingszaak, maakt dat het nodige bij haar los. Maar bij alle problemen die ze tegenkomt krijgt ze steun van haar man, Ron. Tenminste, dat denkt ze. Fred… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,95
 • Patricia Snel boeken
  Patricia Snel - XL De violiste - grote letter uitgave

  Het leven van violiste Amber Kaufmann wordt wreed verstoord door de vondst van het lichaam van Lena Miller. Het heeft er alle schijn van datKurt, Ambers man en manager, meer weet van het lot van Lena, de op 17-jarige leeft ijd verdwenen dochter van een bekende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  43,30
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - XL Hittegolf - grote letter uitgave

  Het is zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. MaarAnoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn meer geïnteresseerd in de Hollywoodfilm die op dat moment in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,20
 • Debby Willems boeken
  Debby Willems - Splinters Breekbaar

  Xui-Wen ziet niet alleen het duister dat mensen omringt, maar kan deze duisternis ook verdrijven. Ze ontmoet een vreemdeling die is gespecialiseerd in mechanische metalen. Xui-Wen verlaat haar thuisland voor het zijne. In die kille wereld vol mechaniek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Lyne Uytterhoeven boeken
  Lyne Uytterhoeven - Over de Elfengrens

  In de reeks 'Dochters van het Elfenwoud' volgen we de avonturen van twee meisjes die een bijzonder geheim delen. 'Over de Elfengrens' is het eerste boek uit de reeks. Deel 1: Nayla Wanneer Nayla met mama naar het woud vlucht, komt ze in een wervelend avontuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annelies De Cooman boeken
  Annelies De Cooman - Het geheim van de sleutelmeester

  Wanneer Louis samen met zijn ouders en zijn troetelrat Baziel verhuist naar een oud kasteel op het platteland, vindt hij dat best spannend. Aangemoedigd door de sympathieke tuinman Bert, die de geschiedenis van slot Saghaven op zijn duimpje kent, gaat Louis op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dci derek whalon

  Deze romantische politieroman vertelt het spannende verhaal van DCI Derek Whalon, politieman in hart en nieren die beschikt over een fotografisch geheugen waardoor hij alle protocollen, wetten en regels op elk moment kan oproepen.Nogal regelmatig heeft hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Paula Hawkins boeken
  Paula Hawkins - Het meisje in de trein

  'Een intrigerende psychologische thriller (...) goed geconstrueerd en intelligent entertainment.' - NRC Handelsblad 'Dit thrillerdebuut is zeer spannend en goed geschreven, de suspense wordt mooi geleidelijk opgebouwd, de plot is origineel, het einde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Val McDermid boeken
  Val McDermid - XL De vrouw die niet opgaf - grote letter uitgave

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden.Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komthet skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist Karen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  44,75
 • Maurizio De Giovanni boeken
  Maurizio De Giovanni - DE GIOVANNI*DE DOOD ZINGT IN NAPELS

  Napels, 1931. Een bittere wind raast door de straten van de stad als er een moord gepleegd wordt in het donkere stadshart. Het San Carlo Theater staat op het punt de spectaculaire opera Cavalleria Rusticana uit te voeren, met in de hoofdrol 's werelds grootste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - XL Koude lente - grote letter uitgave

  Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een ongelukkige val op de koude vloer van haar badkamer. De dagen en nachten die volgen zijn een verschrikking, en ze is ervan overtuigd dat dit haar dood betekent. Dan krijgt ze hulp uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,42
 • Patricia D. Cornwell boeken
  Patricia D. Cornwell - XL Dodenrol - grote letter uitgave

  Kay Scarpetta, hersteld van een gewelddadige confrontatie met een psychopaat, besluit haar leven een nieuwe wending te geven. Ze verhuist van Florida naar South Carolina en begint een privépraktijk voor forensische pathologie. Dan wordt ze uitgenodigd naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,15
 • A. Roslund, B. Hellström boeken
  A. Roslund, B. Hellström - XL De uitlevering - grote letter uitgave

  Een man wordt gearresteerd in Zweden, hij wordt verdacht van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. Tijdens de verhoren komen de politiemensen die met de zaak belast zijn erachter dat hij eigenlijk niet bestaat. Hij is dood. Hij stierf zes jaar geleden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,60
 • Michael Connelly boeken
  Michael Connelly - XL Ongrijpbaar - grote letter uitgave

  Jack McEvoy wordt wegbezuinigd als misdaadverslaggever.Zijn laatste opdracht is het inwerken van zijn vervanger. Maar Jack heeft andere plannen. Hij wil een laatste verhaal schrijven waarmee hij na zijn vertrek de Pulitzer Prize gaat winnen. Hij richt zich op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,40
 • Emily Barr boeken
  Emily Barr - XL De perfecte leugen - grote letter uitgave

  Voor Lucy Riddick is Venetië altijd een droombestemming geweest. Het lijkt Lucy de ideale plaats om jezelf te verliezen. En dat is precies wat ze nodig heeft wanneer het grote geheim dat ze al jaren voor haar geliefde en haar vrienden verborgen houdt, dreigt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,52
 • Steve Mosby boeken
  Steve Mosby - XL Donkere kamer - grote letter uitgave

  Inspecteur Andrew Hicks is ervan overtuigd dat achter elke moord een verklaring en een heldere motivatie zitten. Wanneer een vrouw doodgeslagen in haar achtertuin wordt gevonden, verdenkt hij de ex meteen van een crime passionnel. Maar algauw volgt er nog een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,40
 • Claire McGowan boeken
  Claire McGowan - XL Barre grond - grote letter uitgave

  In Ballyterrin Hospital wordt een baby van nog geen uur oud gestolen. Forensisch psycholog Paula Maguire - zelf zwanger - krijgt de zaak toegewezen, samen met de unit Vermiste Personen. Hoewel de baby binnen een paar dagen wordt teruggevonden, is de zaak voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,35
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - XL Als padden schreeuwen - grote letter uitgave

  Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een ongelukkige val op de koude vloer van haar badkamer. De dagen en nachten die volgen zijn een verschrikking, en ze is ervan overtuigd dat dit haar dood betekent. Dan krijgt ze hulp uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,07
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - XL Stille grond - grote letter uitgave

  Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontbreekt elk spoor van haar. In dit gebroken gezin groeit Eve op, hun jongere zusje. Dertig jaar later.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Liza Marklund boeken
  Liza Marklund - XL IJzer en bloed - grote letter uitgave

  Misdaadjournaliste Annika Bengtzon krijgt een verontrustend berichtje van haar zus Birgitta: Annika, help me!' Daarna wordt het stil. Birgitta is verdwenen. Terwijl het tijdschrift waar Annika werkt de ondergang nabij is en ze volledig in beslag wordt genomen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,65
 • John Grisham boeken
  John Grisham - XL De verdediging - grote letter uitgave

  Sebastian Rudd is geen gewone advocaat. Hij werkt vanuit een kogelvrije bestelbus. Hij heeft geen kantoor, geen partners en slechts één werknemer:zijn chauff eur die ook fungeert als zijn bodyguard, juridisch assistent, vertrouweling en golfcaddy.Sebastian… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,65
 • Tomas Ross boeken
  Tomas Ross - XL Van de doden niets dan goeds - grote letter uitgave

  Boven in een oud gebouw midden in Edinburgh, verborgen in een torentje, wordt een skelet gevonden. Karen Pirie, rechercheur cold cases, gaat aan de slag: om wie gaat het, en hoe komthet skelet daar? Als het onderzoek in een stroomversnelling raakt, reist Karen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,55