Spannende boeken

 • Frank van Pamelen boeken
  Frank van Pamelen - De Vliegende Hollander

  'De Vliegende Hollander' is het nieuwe boek van Frank van Pamelen, auteur van 'De wraak van Vondel'. 'De Vliegende Hollander' begint met Pasen 2016. Professor Olivier Huizinga arriveert in de Zeeuwse havenplaats Terneuzen, voor een werkweekend met een Vlaamse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • René Ofsen boeken
  René Ofsen - Het Orion Project

  Tumo, studerend voor econoom, wint de Spaanse Kerstloterij. Hij besluit om een nieuw hotel te bouwen in Puerto Naos. Op het vliegveld van La Palma ontmoet hij Carona die bijzondere gaven heeft. Hij gaat kinderprojecten op Java en Flores bezoeken en wordt op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chams Najée boeken
  Chams Najée - Bloed en Verraad

  Wanneer Tenny in Tension aankomt na haar wereldreis ontdekt ze enkele grote veranderingen.Ze probeert haar leven terug op te pakken, maar de spanning tussen haar en Blade is om te snijden.Aydan helpt een oude bekende met een probleem en eindigt zo zelf in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Baantjer, Peter Römer boeken
  Baantjer, Peter Römer - De Cock en de naakte waarheid (deel 82)

  Deel 82 in de Baantjer-serie, De naakte waarheid, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Karen Rose boeken
  Karen Rose - Moord voor mij - grote letter uitgave

  Er zijn vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen... Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,65
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - De rijzende Ochtendster

  In een wereld waar LICHT onvoorstelbare macht bevat, strijden ebero mannen en vrouwen op spectaculaire wijze met elkaar. Steeds zij aan zij met hun amani partner. Maar de macht van het licht reikt veel verder dan hun ongelofelijke strijdkunsten. Amarillis en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Matthijs Berends boeken
  Matthijs Berends - Alleen

  Finn doet zijn verhaal in een psychiatrisch ziekenhuis. Hij is tot alles in staat om niet meer alleen te zijn. Met zijn tante verzint hij een plan om begrepen te worden. Hij gaat zijn familie volgen. Door dit plan ontwikkelt Finn zich op een slechte manier.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerrit Barendrecht boeken
  Gerrit Barendrecht - De Parijse connectie

  De Parijse connectie van Gerrit Barendrecht is een historische thriller waarin een stuk gruwelijke geschiedenis van Amsterdam tot leven komt. Een journaliste en een oorlogsveteraan/politierechercheur krijgen te maken met vrouwenhandel tussen Amsterdam en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jo Claes boeken
  Jo Claes - Want alles gaat voorbij, maar niets gaat over

  Op een avond in april wordt Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de federale politie van Leuven, omvergereden. Zijn arm is gebroken, de chauffeur pleegt vluchtmisdrijf. Een week later wordt een bevriend echtpaar van Berg vermoord. De dader laat hen op een bizarre… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • John Rijssemus boeken
  John Rijssemus - Hindenburg

  Martin Bernhard's leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Hij denkt dat hij zijn broer heeft vermoord en ziet als enige uitweg een vlucht, door mee te varen op de Hindenburg. Dat het tevens de laatste reis van de Zeppelin is, kan hij niet weten en over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen boeken
  Peter van Rillaer, Christophe Vermaelen - De erfgenaam van Herlewinne De horden van Behemoth

  Na de vernietiging van Koes vervolgen de Behemothen hun veroveringstocht. Aanvoerder Ghol Temalog heeft zijn zinnen gezet op het rijke Waegland. Een stroom van vluchtelingen trekt weg uit het oosten, in de hoop asiel te vinden bij Kindar, koning van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mirjam Kooijman boeken
  Mirjam Kooijman - Missie

  Familie – afstuderen – boomgaard – Spanje – vriendinnen. Woorden die het leven van Lisa kenmerken. Sinds kort staat er nog een woord in dat rijtje: liefde. Na een zonovergoten vakantie bij haar familie in Spanje blijkt dat Nils, de jongen waarop ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Koen Van Enkhuizen boeken
  Koen Van Enkhuizen - Laat het rusten

  Na een hectische periode probeert Vincent van Marken zijn gewone leven weer op te pakken. Dit lukt vrij aardig, totdat zijn vader hem deelgenoot maakt van een tragische gebeurtenis en Vincent nadrukkelijk verzoekt om enkele zaken uit het verleden voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Henry de Hoon boeken
  Henry de Hoon - Lost in London

  Als Simon naar Londen gaat om zijn vermiste zus te zoeken, ontdekt hij dat in het huis van haar mysterieuze benedenbuurman een overval is gepleegd. Even later wordt ook nog een lijk van een vrouw in de tuin ernaast gevonden. Met een angstig voorgevoel volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Kevin Valgaeren boeken
  Kevin Valgaeren - Blackwell

  1891. Tijdens de mistige nacht van Pasen slaat een schip tegen de klippen in het vissersdorpje Whitby. Aan boord geen levende ziel.Jericho Blackwell, vooraanstaand lid van de Society for Psychic Investigation and Education, wordt teruggeroepen uit zijn met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luca D'Andrea boeken
  Luca D'Andrea - IN DE GREEP VAN DE WAANZIN

  Winter, 1974. Marlene is getrouwd met ex-nazi Herr Wegener, de meest gevreesde crimineel van Zuid-Tirol. Wanneer ze ontdekt dat ze zwanger van hem is, besluit Marlene te verdwijnen in een poging haar kind te beschermen en een betere toekomst te kunnen geven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patrick Conrad boeken
  Patrick Conrad - Diep in december

  Politie-inspecteur Theo Wolf vergold de moord op zijn dochter door de dader om te brengen. De verkeerde, weliswaar. Na vier jaar celstraf vindt hij enkel nog een baantje als rattenverdelger en zo ontdekt hij het lijk van een dame met wegrottend hoofd in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.D. Robb boeken
  J.D. Robb - Verraad

  Deel 12 van de Eve Dallas-serie In het luxueuze Palace Hotel van Roarke, de man van Eve Dallas, wordt een kamermeisje gewurgd gevonden in kamer 4602. De moordenaar lijkt Sly Yost te zijn, die vaak door de elite wordt ingehuurd. Eve kent hem maar al te goed,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Frederik Baas boeken
  Frederik Baas - Dagboek uit de rivier

  Dagboek uit de rivier van Frederik Baas is een subtiele, ingenieuze thriller. Frederik Baas is een pseudoniem van Jan van Mersbergen, die eerder onder andere Naar de overkant van de nacht en De laatste ontsnapping schreef. Naar de overkant van de nacht werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Isa Maron boeken
  Isa Maron - De Noordzeemoorden Ritueel

  Diep in de modder bij een villa in Amsterdam-Noord stuit een tuinman op een schedel. Rechercheur Maud Mertens probeert via de voormalige bewoonster van het pand - de schatrijke, dementerende Ina Demsterwold - te achterhalen wie er achter deze gruweldaad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bart Debbaut boeken
  Bart Debbaut - De Mol

  Een groep van tien kandidaten - waaronder één saboteur - maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Een prachtige locatie en spannende opdrachten: het avontuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter P. van Oosterum boeken
  Peter P. van Oosterum - FaSciFi

  FaSciFi is een bundel korte verhalen in de sfeer van Fantasy en Science Fiction. Sommige verhalen zijn puur Science Fiction die de lezer het gevoel kunnen geven dat het logisch is als de beschreven futuristische technische faciliteiten al in de zeer nabije… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Eva Moraal boeken
  Eva Moraal - Magisch

  Wat zou jij doen als de jongen op wie je verliefd werd de Lazarusprijs betaald bleek te hebben voor zijn leven? Of als je je hart echt in duizend stukjes kon laten vallen en er aan kon sterven? In deze verhalen word je meegenomen naar magische bossen, behekste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Leeuwentemmer - grote letter uitgave

  Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van eenjong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,00
 • Luc Deflo boeken
  Luc Deflo - Schatje

  De 18-jarige Myrthe krijgt een berichtje van haar nieuwe liefj e, Tom, en dus rijdt ze met de fiets naar hun geheime liefdesnestje. Wanneer ze echter om 4 uur 's ochtends nog niet terug thuis is, slaat haar moeder alarm. Rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99