Spannende boeken

 • Leona Deakin boeken
  Leona Deakin - Mind games

  'FANTASTISCH! De verslavendste thriller die ik dit jaar heb gelezen.' Goodreads Spannende psychologische thriller voor de lezers van M.J. Arlidge en Robert Bryndza Vier vreemden worden vermist en er is maar één aanwijzing over hun verblijfplaats. Op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nora Roberts boeken
  Nora Roberts - Vanuit het duister

  Deel 2 in De bron-serie ‘Alle ingrediënten voor een goede thriller worden ingezet, met een grandioos resultaat.’ The New York Times Voor de fans van George R.R. Martin en Stephen King Van een afstandje lijkt het een alledaags boerengezin met een heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sander Waulthers boeken
  Sander Waulthers - Bear

  Wie is er op die bewuste nacht in december in hun huis geweest? Als het daadwerkelijk een beer was geweest, dan waren ze in bijzonder groot levensgevaar. Het klopte gewoonweg niet. Was het werkelijk de natuur die zich zo vreemd gedroeg?Tim Wrickley kan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Het paradijs (in 2 banden)

  Wanneer Liza Roozenboom een telefoontje uit Griekenland krijgt dat haar zoon Mark die nacht in een politiecel is overleden, stort haar wereld in. Op het eiland Corfu aangekomen maakt haar verdriet echter plaats voor woede en onbegrip, want de dood van haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  46,00
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Baby vermist

  Tiende deel van de Anne Kramer-reeks, en opnieuw bloedstollend! Een jonge moeder staat in de Westerstraat te pinnen wanneer ze wordt gebeld. Als ze zich even later bij de pinautomaat weer omdraait, is haar kinderwagen verdwenen. Commissaris Anne Kramer, chef… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Greetje van den Berg boeken
  Greetje van den Berg - Laat licht

  Timo Huibers is de sombere en zwijgzame boer van 'Hoeve Polderzicht'. Als hij een einde aan zijn leven maakt, dreunt dat hard na in het leven van zijn vrouw Nina en zijn beide zoons en schoondochters. Ze blijven achter met zoveel vragen. Bovendien lijdt Nina… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Jordan Harper boeken
  Jordan Harper - Kind van de rekening

  Een opwindend, ruig verhaal over een ten dode opgeschreven meisje dat moet vechten en stelen om in leven te blijven, in de leer bij de meest angstaanjagende man die ze kent – haar vader De elfjarige Polly McClusky is verlegen, te oud voor de teddybeer die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marc Marqués boeken
  Marc Marqués - De Clan

  Crimefighters Oscar Reiling, Fiona Holtman en John van Baalen hebben voldoende redenen om zich ten volle te geven voor hun vak. Wraakgevoelens drijven hen zoveel mogelijk misdaden op te lossen.Op dringend verzoek van mediamagnaat James Conrad uit Washington, D… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah Pinborough boeken
  Sarah Pinborough - Belofte maakt schuld

  Drie vrouwen, en een van hen leeft een leugen. Maar wie? Is het Lisa? Achtervolgd door haar tragische verleden, wil ze niets anders dan een rustig leven met haar dochter Ava.Is het Ava? Zij wordt een held als ze een jongetje redt, maar ze zit helemaal niet op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Era Richmen boeken
  Era Richmen - De Saraceense Samenzwering

  Uit de kerncentrales van Iran zijn splijtstofstaven ontvreemd. Israël en de Verenigde Staten voelen zich hierdoor ernstig bedreigd. Zozeer zelfs dat de Israëlische regering overweegt de Iraanse kerncentrales te bombarderen. Geheim agent Jim Matteos wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - In naam der wet

  In 1965 begon Joop van Riessen zijn carrière bij de Amsterdamse politie aan het bureau Warmoesstraat; pas in 2004, inmiddels hoofdcommissaris, verliet hij het korps. In de tussenliggende veertig jaar maakte hij de internationalisering van Amsterdam mee, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • André Hoogeboom boeken
  André Hoogeboom - Sabotage

  Van de bestsellerauteur van Max, Formule 1 en Dodelijke ambitie Snelheid en adrenaline in een razend spannende F1-thriller van bestsellerauteur André Hoogeboom Kalle Alhainen komt vervroegd vrij uit de gevangenis met maar één doel, één missie: het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Alice Feeney boeken
  Alice Feeney - Ik weet wie je bent

  Ik weet wie je bent is een verslavende psychologische thriller boordevol twists voor de liefhebbers van B.A. Paris en S.J. Watson.Aimee Sinclair: de actrice die iedereen denkt te kennen, alleen weet men niet waarvan. Behalve ik. Ik weet precies wie je bent,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - De buitenstaander

  Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pepper Kay boeken
  Pepper Kay - Retour Spitsbergen

  Kirill, de vijfentwintigjarige zoon van een vooraanstaande kunsthandelaar in Moskou, gaat met vrienden op skivakantie en krijgt een ernstig ongeluk. De breekbare band met zijn vader lijkt zich hierdoor te versterken, maar plaatst hem ook in een grimmige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Olga Maria Berger boeken
  Olga Maria Berger - Uitgewist

  Wat er in de schuur van hun boerderij gebeurt, weet Lieke niet, die is verhuurd en ze mag er niet komen. De huurders gedragen zich irritant. Er zijn constant pesterijen. Dan vliegt de schuur in brand en haar man, Miguel komt om. Het gepest wordt getreiter en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erik Betten boeken
  Erik Betten - De prijs

  Wanneer de mobiele game PrizeTag – waarin mensen op elkaar ‘jagen’ voor geld – een bescheiden hit wordt, lijft de mysterieuze organisatie Sixtus maker Wander Reeker in. PrizeTag groeit dankzij Sixtus uit tot een landelijke hype, waarbij jongeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lydia van Houten boeken
  Lydia van Houten - Ruis

  Gedreven door nachtmerries en een niet te stillen hoofdpijn leidt Mikayla Jackson een teruggetrokken leven in Canada. Ze is haar herinneringen kwijt en wordt dagelijks achtervolgd door waanbeelden. De geheimzinnige bewoners van Rocky Roads lijken haar allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • C.J. Tudor boeken
  C.J. Tudor - De terugkeer

  De terugkeer is de briljante opvolger van De Krijtman: Tudor is een blijvertje. Zelfs Stephen King is fan! Duister, beklemmend en huiveringwekkend.Toen Joe Thorne vijftien jaar was, verdween zijn zusje Annie. Iets ergers kon er niet gebeuren. En toen kwam ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Rachel Dylan boeken
  Rachel Dylan - Stergetuige

  ‘Stergetuige’ van Rachel Dylan is een juridische thriller, waarin aanklaagster Sophie Dawson onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen? De wereld van Sophie Dawson staat op z’n kop nadat zij als enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Håkan Nesser boeken
  Håkan Nesser - De vereniging van Linkshandigen

  Het is eind jaren vijftig wanneer een paar linkshandige jongens onder leiding van de jonge Marten Winckelstroop besluiten een vereniging op te richten omdat hun leerkracht hen dwingt met rechts te schrijven. In de jaren negentig brandt een pension af waarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marleen Hartog boeken
  Marleen Hartog - Skoftig

  Wat gebeurt er als je de controle over je eigen leven verliest? Skoftig is een snelle thriller over een aantal jongvolwassenen die zoekende zijn. Wie beheerst de kunst om zich werkelijk los te maken van zijn verleden? En wie raakt verstrikt in het web van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lindsay Eveleen boeken
  Lindsay Eveleen - Geen Weg Terug

  Alice is veertien jaar oud wanneer haar moeder wordt vermoord. Haar vader, privédetective, besluit de onopgeloste zaak na tien jaar zelf te onderzoeken, samen met dochter Alice en haar vriend Patrick. Een racistisch motief sluit hij niet uit. Ook onderzoekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Winterwereld

  Tijdens het jaarlijkse vriendenweekend doet Lara een vreselijke ontdekking. Boos en verdrietig verdwijnt ze in de ijskoude nacht.Als Lara uren later nog niet terug is, wordt voor het ergste gevreesd.Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Azad Cudi boeken
  Azad Cudi - Schot in het duister

  Schot in het duister van Azad Cudi is het ongelooflijke verhaal van een Koerdische sluipschutter in de strijd tegen ISIS. Toen in Syrië in 2011 de burgeroorlog begon, besloten Koerdische vrijwilligers voor de vrijheid van hun thuisland te vechten en er een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99