Spannende boeken

 • Carolien De Boo - de Vries boeken
  Carolien De Boo - de Vries - Het orgel aan de werf

  Samenvatting Op een koude heldere nacht treft de altijd cynische en zelfdestructieve Rick een mysterieus Hammond orgel met Leslie speaker bij zijn voordeur. Vanaf dat moment komt zijn vastgeroeste leven, en dat van zijn omgeving, op losse schroeven te staan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lisa Gardner boeken
  Lisa Gardner - Tot op de bodem

  Op wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoort, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken... (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,00
 • Anna Stephens boeken
  Anna Stephens - Zwartziel

  Zwartziel is het vervolg op het epische De Ziener van Anna Stephens. Een duister verhaal over oorlog, familie, godsdienstextremisme en verraad dat doet denken aan de boeken van Joe Abercrombie en Scott Lynch. De Wolven liggen samen met Rilporiaanse soldaten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Mr. Mercedes

  Mr. Mercedes van Stephen King is bekroond met ***** in Vrij Nederland Detective en Thrillergids. Drie van de meest onwaarschijnlijke en fantastische helden die Stephen King ooit heeft gecreëerd proberen een eenzame moordenaar, de Mercedes Killer, te stoppen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Camilla Läckberg boeken
  Camilla Läckberg - Gouden kooi

  Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar duistere herinneringen uit haar jeugd in Fjällbacka achtervolgen haar en ze voelt zich steeds meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Unni Lindell boeken
  Unni Lindell - De drone

  In een verlaten militair kamp staat een man die een drone over het omringende bos laat vliegen. Hij filmt de omgeving, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wanneer de drone over een open plek vliegt verschijnt er plotseling een tent op het scherm, met een vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Rudie van Rensburg boeken
  Rudie van Rensburg - Klem

  Carl Bester zit klem. Tijdens zijn laatste zaak bij de Zuid-Afrikaanse politie heeft hij drugsgeld achterovergedrukt, waarna hij ontslag heeft genomen. Wanneer zijn meerdere erachter komt dwingt die hem één laatste keer undercover te gaan, om een illegaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Wim van de Pol boeken
  Wim van de Pol - Holleeders onderwereld

  Een unieke inkijk in Holleeders onderwereld Met exclusief voorwoord van Sander Janssen de advocaat van Holleeder. Misdaadjournalist Wim van de Pol kreeg als enige toegang tot de complete politiedossiers van de strafzaak tegen Willem Holleeder,maar ook van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Anneke de Jong boeken
  Anneke de Jong - Nergens is een land

  Maarten van Kouwenhoven neemt de wereld anders waar dan de andere kinderen in zijn dorp. Hij is geen gewone jongen. Zo is het voor hem vanzelfsprekend dat hij kan vliegen en hij denkt dat iedereen dat kan. Wanneer hij zijn leeftijdsgenootjes over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Attie Dotinga boeken
  Attie Dotinga - Zielenmeesters 1

  Het leven lijkt Elfy opeens toe te lachen als haar broer Bor, voor haar, een verjaardagsfeestje organiseert met al haar vriendinnen. Op dezelfde dag ervaart ze voor het eerst hoe het is om gezoend te worden en verliest zij zichzelf bijna in de mooie blauwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Clive Cussler, Justin Scott boeken
  Clive Cussler, Justin Scott - De smokkelaar

  Het is 1920, ondanks de drooglegging wordt er volop drank gesmokkeld. Als Isaac Bells beste vriend Joseph Van Dorn gewond raakt tijdens een achtervolging op een drankschip zweert Bell dat hij de daders zal grijpen. Maar als een getuige van de schietpartij op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jørn Lier Horst boeken
  Jørn Lier Horst - Dwaalspoor

  Het spannende slot van het Wisting Kwartet, van de bestverkopende Noorse auteur na Jo Nesbø. Scandithrillers van grote klasse.Alleenstaande moeder Sofie Lund is klaar voor een nieuwe start als ze in het huis trekt dat haar grootvader haar naliet. In de kelder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jan Meeus boeken
  Jan Meeus - Verraad

  Geactualiseerde editie inclusief het proces en het vonnis.In Verraad beschrijft misdaadjournalist Jan Meeus het criminele levensverhaal van Willem Holleeder na de misdaad die van hem een bekende Nederlander maakte: de ontvoering van Freddy Heineken. Na zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gwen Calluy boeken
  Gwen Calluy - Mist op Malta

  Iedere fantasie, iedere nachtmerrie kan even waarheid worden. Over de hele wereld ontstaan zones waarin de normale natuurwetten niet meer werken. De mensen erin staat een dodelijk lot te wachten. Een jaar geleden was Kate een studente, die net door haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Magie en Tovenaars

  De Schrijfwedstrijd "Magie en Tovenaars" is gewonnen door auteur Steven Standaert met het verhaal "Welp". De bundel bevat nog 49 andere spannende verhalen vol magie en tovenarij. Eenmaal beginnen in dit boek en het is niet meer weg te leggen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bas Wiersma boeken
  Bas Wiersma - Tussen twee continenten

  De bovenmatig intelligente en eigengereide Yalena (11) begint in Honduras een speurtocht naar haar vader, van wie gefluisterd wordt dat hij een Amerikaanse militair is die haar van het leven heeft willen beroven. Het lijkt Yalena een bizarre bewering. Haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Het stille meisje

  Tess Gerritsen is arts en een bestsellerauteur. Haar populaire thrillerreeks rondom Jane Rizzoli en Maura Isles was jarenlang tevens een internationaal goed bekeken tv-serie. Na de standalone thriller Speel met vuur, die voortkwam uit een geschenkboekje dat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Marian Werkman boeken
  Marian Werkman - Zwijgen is goud

  Fotografe en privédetective Mirjam Zomer krijgt een interessante opdracht. De vermogende Cassandra Hooghstraeten vraagt haar een reportage te maken van haar hoogbegaafde zoon Walter, die binnenkort voor een studie naar Amerika vertrekt. Twee dagen na Mirjams… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marijke Verhoeven boeken
  Marijke Verhoeven - Onder mijn huid

  Alleenstaande moeder Julia Kroonenberg verliest zichzelf in een onstuimige affaire met de charmante Mike Farrell, tot ze ontdekt dat hij zich bezighoudt met duistere zaken. Wanneer Mike op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat Julia samen met Mike’s broer Connor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Alafair Burke boeken
  Alafair Burke - De echtgenote

  Wanneer Jason, een bekende en briljante professor, door een jonge studente wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, wordt zijn echtgenote Angela gedwongen om een tweede blik te werpen op zowel de man met wie ze trouwde als de vrouwen die ze weigert te geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Rachel Caine boeken
  Rachel Caine - Stillhouse Lake

  Gina is een introverte huisvrouw met een gelukkig huwelijk en twee leuke kinderen. Maar dan wordt door een auto-ongeluk het geheime leven van haar man als seriemoordenaar onthuld. Gina’s voormalige leven is voorbij, ze begint opnieuw, neemt een nieuwe naam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hanna Lindberg boeken
  Hanna Lindberg - Stockholm Cuisine

  Deel 2 in de Stockholm-serie ‘Een meesterstukje van Lindberg, ze weet hoe ze haar zetten moet plannen voor een grande finale.’ Trouw In de wereld van sterrenrestaurants draait alles om status en er is geen groter statussymbool dan de Gouden Koksmuts. Al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • T. Greenwood boeken
  T. Greenwood - De verdwijning van Sally Horner

  ‘De verdwijning van Sally Horner’ (Rust and Stardust) van de Amerikaanse auteur T. Greenwood is een spannende roman over een zaak die Amerika jarenlang in de greep hield. New Jersey, 1948. De 11-jarige Sally Horner steelt een schriftje in de plaatselijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Xenia Kasper boeken
  Xenia Kasper - Ongeremd

  De bevlogen misdaadjournaliste Maja onderzoekt voor haar populaire televisieprogramma de moord op een zakenman. Ze hoopt de politie met haar onderzoek voor te zijn en de moord zelf te kunnen oplossen, zodat ze de primeur kan scoren die ze zo hard nodig heeft.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Onderuitgehaald

  Wie is verantwoordelijk voor de dood van de stiefmoeder van Sigrid?Wie is verantwoordelijk voor de dood van de stiefmoeder van Sigrid? Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99