Spannende boeken

 • Thomas Engström boeken
  Thomas Engström - Ten oosten van de afgrond, Het Ludwig Licht Kwartet 4

  'Ten oosten van de afgrond' is de vierde, stand-alone thriller in de prijswinnende serie over barkeeper, problem solver en voormalig Stasi-agent Ludwig Licht. Eerder verschenen in het Ludwig Licht-kwartet van Thomas Engström 'Ten westen van de vrijheid', 'Ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Preston & Child boeken
  Preston & Child - Voorbij de ijsgrens

  Voorbij de ijsgrens van Preston & Child is een Gideon Crew thriller, geschreven door de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden. In Voorbij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pascal Rijnja boeken
  Pascal Rijnja - Deze NU

  Een spannende thriller die draait om het mogelijk kunnen maken van de onmogelijk wens om gemaakte beslissingen terug te kunnen draaien. Niet door terug te gaan in de tijd, maar opzij, naar de parallelle wereld waar het niet heeft plaatsgevonden. Met alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,49
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Amalia's droom

  Oorlog in het noorden! Amalia droomt ervan om een groot krijger te worden. Alleen, ze is ziek. Soms is ze zo zwak dat ze amper de heuvel op kan stappen. Haar droom lijkt hopeloos. Tot blijkt dat ze ebero is en twee amani vrienden maakt. Hun licht maakt haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wilger van de Beek boeken
  Wilger van de Beek - De Mythe

  De dood van twee geallieerde piloten tijdens WO II krijgt dertig jaar na dato een lugubere wending. Tegenstanders van weleer slijpen hun messen voor de bloedige finale. Het duistere verleden van de dorpsnotabelen komt bovendrijven en leidt tot intriges,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arwen Mannens boeken
  Arwen Mannens - De laatste strijd trilogie - compleet (deel 1, 2 en 3)

  In het eerste deel van de serie De laatste strijd volgen we Illiyana, die opgroeit als de dochter van een arme visser. Ze lijkt in niets op de andere inwoners van Imbrië. Ten eerste zijn er de fysieke verschillen, ten tweede de nogal vreemde gebruiken in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • George Knottnerus boeken
  George Knottnerus - Doodsangst

  Dat hij zonder haar instemming, zelfs zonder overleg, hun vertrouwde huis heeft ingeruild voor een vroeg negentiende-eeuwse Drentse boerderij zal hij zijn vrouw toch eens moeten vertellen. Hoe zal zij reageren? De onbesuisde actie van Tjerk de Vries valt vlak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wouter Manders boeken
  Wouter Manders - Nova Ligna

  Als Edward achter de geheimen van zijn overleden vader komt, verandert zijn leven compleet. Zijn vader was een groot man, die op eigen houtje speurde naar het Kruis van Coloya Eiland. Het Kruis was een legende en men heeft er eeuwenlang naar gezocht, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Oliver Sted boeken
  Oliver Sted - De Bergbouwers van Metis Bidenk

  Goed, zijn ras heeft een methode ontwikkeld waarmee ze de grond nu ook boven de oppervlakte naar hun hand kunnen zetten, maar Kay voelt zich alles behalve enthousiast. Het komt door wat Dora hem onlangs vertelde. Het heeft hem meer van zijn stuk gebracht dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Troostkind - grote letter uitgave

  Voor de buitenwereld lijkt het een gewoon gezin, dat het verlies van het jongste kind heeft verwerkt. Maarhet ligt anders. Een van hen heeft de kenmerken van een tijdbom en brengt de anderen regelmatig in beroering, en in conflict.Astrid van Velzen is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Gerhardt Mulder boeken
  Gerhardt Mulder - Stanley Hillis

  Wie is de man die zo charmant en zorgzaam naar zijn vrouwen en vriendinnen kon zijn? Wie is de man die urenlang bezig kon zijn antiek te restaureren?Maar wie is ook de man die zonder met zijn ogen te knipperen vele mensen liet afmaken ? Die als crimineel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Petra Doom boeken
  Petra Doom - Overstekers - Een kracht ontwaakt

  Vijf jaar geleden kwam Mirabel van de magische wereld Aeterna naar de aarde om er een nieuw leven te beginnen, een stap die vele zogenaamde 'Overstekers' wagen. Samen met haar huisgenoot - vormveranderaar Terya - runt ze een biologisch fruitbedrijfje. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lisa Bjurwald boeken
  Lisa Bjurwald - Tot as

  Rebecka bekeek het wapen een paar seconden voordat ze de gravure ontdekte. 666, het nummer van Het Beest. De Duivel was aangekomen in Värmland. Stockholm, Zweden. Agente Rebecka Born heeft eindelijk de kans gekregen waar ze al jaren op wacht: ze is gevraagd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Joop van Riessen boeken
  Joop van Riessen - Staatsgeheim - grote letter uitgave

  Hoe de hang naar vrijheid en gelijkheid twee agentes fataal wordtFatima en Nadine, twee agentes van de Amsterdamse politie, vechten ieder op hun eigen manier voor vrijheid en gelijkheid. Ze leggen hun lot in handen van de verkeerde persoon, met gevaar voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Dolores Redondo boeken
  Dolores Redondo - REDONDO*DE BESCHERMENGEL

  Aan de oever van de Baztan-rivier wordt het dode naakte lichaam van een meisje gevonden. Haar kleren zijn opengesneden en haar lakschoenen staan keurig naast haar in de berm. Er is een seriemoordenaar aan het werk, die het voorzien heeft op jonge meisjes: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Douglas Adams boeken
  Douglas Adams - The hitchhiker's Guide to the Galaxy - omnibus 1

  Ter gelegenheid van Douglas Adams’ vijfenzestigste verjaardag zijn klassieker in nieuwe uitvoering Jubileum: voor het eerst de eerste drie delen van de legendarische serie in één band Als de aarde wordt opgeblazen omwille van de aanleg van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Donderdagskinderen

  Donderdagskinderen van Nicci French is deel 4 in de succesvolle Frieda Klein-reeks. Eerder in deze serie van Nicci French verschenen Blauwe maandag, Dinsdag is voorbij, Wachten op woensdag, Denken aan vrijdag en Als het zaterdag wordt, ook met Frieda Klein in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Katherine Arden boeken
  Katherine Arden - De beer en de nachtegaal

  De Beer en de Nachtegaal van Katherine Arden is een magisch sprookje.In een dorp op het randje van de wildernis in het noorden van Rusland, waar de ijskoude wind blaast en het altijd lijkt te sneeuwen, vertelt een oude min sprookjes over de Winterkoning.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Harlan Coben boeken
  Harlan Coben - Laat niet los

  De nieuwe standalone van Harlan Coben Vijftien jaar geleden werden er twee tieners dood gevonden naast een verlaten treinspoor: de tweelingbroer van Nap Dumas, Leo, en de dochter van het hoofd van de politie. Velen dachten dat ze samen zelfmoord hadden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pjotr Vreeswijk boeken
  Pjotr Vreeswijk - Dwaalspoor

  Als Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel. Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Saskia Noort boeken
  Saskia Noort - Huidpijn

  ‘Huidpijn’ is de gevoeligste thriller tot nu toe van Saskia Noort, auteur van de bestsellers ‘Terug naar de kust’, ‘De eetclub’, ‘Nieuwe buren’, ‘De verbouwing’, ‘Koorts’ en ‘Debet’. Linda de Mol zei over ‘Huidpijn’: ‘Het lukt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Andreas Rood boeken
  Andreas Rood - Nena

  Ze herkende het aantrekken van de spier in zijn nek en wist het nu zeker. Er was iets heel ernstigs aan de hand. Hij zat met een levensgroot probleem. Ook wist ze instinctief dat ze hem daar door dik en dun in moest steunen, hoe ellendig dat misschien ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Viva España - grote letter uitgave

  Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla's. Het warme klimaat, de zon, de zee en natuurlijk Daniel maken haar leven perfect. Haar Spaanse vriend overlaadt haar met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Saskia van Mieghem boeken
  Saskia van Mieghem - Door rood verbonden

  De overgangsperikelen bij vier verschillende vrouwen verdwijnen op de achtergrond wanneer zij spontaan een week op vakantie gaan in Drenthe. Een week van begrip en ontspanning. Maar, is alles wel zoals het lijkt? Of speelt er iemand een spel? Lukt het Anna,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Michael Crichton boeken
  Michael Crichton - Jurassic Park - grote letter uitgave

  Het avontuur dat 65 miljoen jaar geleden is begonnen komt angstaanjagend echt tot leven.Er is een verbijsterende techniek uitgevonden om DNA van dinosauriërs te klonen en deze wezens weer tot leven te wekken. Nu zijn de wildste fantasieën van de mens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,50