Sonja Bakker - Puur jezelf

Inzicht dagboek


Welke dromen heb je en wat heb je nodig om die te realiseren? Hoe blijf je overeind tijdens de reis van dorpsmeisje naar bekende Nederlander? Wat zijn jouw specialiteiten en uit welke bronnen kun jij putten om voluit en puur jezelf te worden en te blijven?

De antwoorden op jouw levensvragen liggen niet ver weg, maar dichtbij. Ze liggen verborgen in de grond van jouw hart. Sonja Bakker, die met haar praktische dieetboeken als gewichtsconsulente razendsnel een bekende Nederlander werd, weet dit als geen ander. Zij hield de afgelopen jaren een dagboek bij, ontdekte wie zij was en wat zij in haar mars had.

Als een gids, die de toppen en de dalen van de bergen kent, beschrijft ze haar eigen ontdekkingsreis, geeft ze praktische tips en schrijfopdrachten waarmee ze op een fascinerende en speelse manier vertelt hoe jij, net als zij, je eigen pure kracht kunt ontdekken.


Het boek puur jezelf van Sonja Bakker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sonja Bakker boeken - Puur jezelf
ISBN 9789078211235
PAGINA’S 132
VERSCHENEN 03-05-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Zonnestraal
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Sonja Bakker