Sonja Bakker, Rik Felderhof - Verleg je grenzen

Met Sonja en Rik op culinaire safari


Verleg je grenzen

Met Sonja en Rik op culinaire safari

Met trots presenteren Sonja Bakker en Rik Felderhof het product van hun unieke co-auteurschap, hetgeen heeft geleid tot een prachtige culinaire safari door Tanzania in boekvorm.

Sonja en Rik nemen u mee naar de mooiste plekken, op zoek naar de heerlijkste recepten. Dit boek bevat fantastische reisverhalen met vele prachtige foto?s en biedt naast 9 weekmenu?s om af te vallen, ook 27 smaakvolle Afrikaanse recepten.

De keuze voor Afrika ligt in eerste instantie niet zo voor de hand, maar na het bezoek van Sonja aan Rik Felderhof in Tanzania voor een interview voor haar magazine SONJA was zij direct verkocht.

?Ik vind het hier heerlijk. De prachtige natuur, de vrolijke mensen, het avontuur en als verrassing: het heerlijke eten. De kok tovert van alles op tafel, de smakelijkste gerechten, de lekkerste soepen en de gezondste sapjes. Ik dacht meteen: hier ga ik een boek van maken. Het lekkerste kookboek om af te vallen?, aldus Sonja.

Rik brengt al vele jaren in Tanzania door en heeft een zeer goede band met de plaatselijke bevolking. Hij vertelt in het boek over zijn vele ontmoetingen en beschrijft zijn bijzondere gebeurtenissen in dit groene hart van Afrika. Beide auteurs zijn erin geslaagd dit gevoel vast te leggen in dit nieuwe boek.

Een deel van de opbrengsten van het boek wordt gedoneerd aan het project Stichting Shanga in Tanzania.

?Verleg je grenzen? telt 200 pagina?s en is naast het boek dat u van Sonja Bakker bent gewend tevens een reisverslag met prachtige full colour-beelden van het Afrikaanse continent.

Inlichtingen uitgave:

Andrea Wesdorp: andrea@sonjabakker.nl of 0229 544648.

www.sonjabakker.nl


Het boek verleg je grenzen van Sonja Bakker, Rik Felderhof is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sonja Bakker, Rik Felderhof boeken - Verleg je grenzen
ISBN 9789078211174
PAGINA’S 199
VERSCHENEN 19-05-2009
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Zonnestraal
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Sonja Bakker, Rik Felderhof