Sofie Chanou, Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie - Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken

200 recepten


Superslim

Met dit boek hoef je maar één keer boodschappen te doen en maak je vijf verschillende gerechten. Met wortels maak je Indiase wortelsoep en zoete worteltaart en met kikkererwten kun je falafel en een rijstsalade met kikkererwten en mais op tafel toveren. Varieer met vis, vlees, groente en fruit en draai binnen een mum van tijd wat lekkers in elkaar. Je bespaart tijd en geld en je maakt ook nog eens je koelkast leeg.

Van het vorige boek 200 Hoofdgerechten Lekker & Simpel zijn 40.000 exemplaren verkocht!

Sofie Chanou en Jorrit van Daalen Buissant des Amorie zijn de oprichters van lekkerensimpel.com. In vijf jaar tijd is hun blog explosief gegroeid en hebben ze meer dan 750.000 bezoekers per maand.

A. van der Kraats (bol.com): "Er staan echt lekkere en makkelijke recepten in die ook gewoon na een drukke werkdag gemaakt kunnen worden. Een echte aanrader."

Veerle (bol.com): "Het eerste kookboek dat ik daadwerkelijk gebruik! Ik sla het iedere week open voordat we boodschappen gaan doen."

Eef Kookt Zo (blog): "Een kookboek bomvol lekkere recepten die je snel op tafel kunt zetten zonder al te veel moeite."


Het boek lekker & simpel. 1x kopen 5x koken van Sofie Chanou, Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sofie Chanou, Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie boeken - Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken
ISBN 9789461562364
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 30-08-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,99
Bestel

Andere boeken van Sofie Chanou, Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie