Sjoukje Kruidhof-Lootsma - De goede bakker

Een verhaal over echte liefde


De goede bakker. Een verhaal over echte liefde. In de bakkerij van de goede bakker mag iedereen helpen met het bakken van brood. Van zijn levensbrood is altijd genoeg voor iedereen. Maar het recept, dat weet alleen de goede bakker. Het is goed in het dorp en in de bakkerij. Totdat de jaloerse gipsgieter de mensen overhaalt om de bakkersvormen te vullen met gips. Het wordt een drama. De werkplaats van de bakker wordt compleet verwoest. De goede bakker moet iedereen wegsturen. 'Maar eens komt het goed,' belooft hij.

Een aansprekende parabel over Gods liefde met sfeervolle illustraties met veel details.

Het verhaal van de goede bakker heeft Sjoukje Kruidhof al meerdere keren voorgedragen aan groepen kinderen en telkens weet ze kinderen geboeid te houden tot het einde. Om ook andere kinderwerkers en leerkrachten te helpen bij het vertellen van het verhaal heeft ze een voorstelling ontwikkeld waarbij de illustraties gebruikt kunnen worden en het verhaal met nog meer diepgang en interactie gebracht kan worden. Meer informatie: www.sjoukjekruidhof.nl.

Sjoukje Kruidhof woont in Leiden, is schrijver én illustrator van dit bijzondere kinderboek. Ze is werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht beeldende vorming en al jarenlang actief in het kinderwerk. Als kinderwerker en onderwijzeres zocht ze naar een parabel die gaat over het hart van het evangelie. Toen ze niets vond, heeft ze zelf het verhaal van de goede bakker geschreven.


Het boek de goede bakker van Sjoukje Kruidhof-Lootsma is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Sjoukje Kruidhof-Lootsma boeken - De goede bakker
ISBN 9789033833465
PAGINA’S 40
VERSCHENEN 21-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel